• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

fistiklar gunaydinnnn... dun misafirim vardi yemekte biraz kacirdim ama bugun saglamca karsinizdayim insaallah... sabah kalktim bir bardak ilik suyumu ictim dukkana geldim... az once bir tane buyuk su bardagi aldim icine bi pipet attim hem tek seferde 2bardak kadar icmis olucam hemde pipetle degisik bi hava katarim su icmeye diye dusundum... dun komsumun kizi kpcaman surahi gibi bi bardaga pipet atip iciyordu cok hosuma gitti ondan heveslendim... neyse hevesle su doldurup icmeye basladim baska sey aklima geldi karbonat almistim ve daha kahvalti da yapmadigim icin yarim cay kasigi kadar karbonat attim gercekten tadi rengi kokusu hicbiseyi degismedi suyun hemencecik ictim hemen bi daha su doldurup yanima aldimki gordukce iceyim demi ;) karnim acikmaya baslayinca farkettimki ben kahvalti yapmamistim ama sabah evde bi kutuya salatalik domates dogradim azcikta zeytin attim icine birazcikta yogurt aldim yanina... 23dilim ekmekle yiycektim onlari az once yemeye basladim tikandim hepsinin yarisini zor yedim sanirsam su sisirdi... neyse kalanini birazdan yerim... hem ara ogubde cikar aradan...;))

Canım bak aklıma ne geldi hani listeyi yayınlıyorsun ya bak ne yap bence kilosu en azı en başa yaz sonra aşağıya doğru insin. En az kilodan en fazla kiloya doğru yani. Belki o zaman herkes ilk sıralara yükselmek için daha çok gayret gösterir. Top 10 gibi yani. :-)) sadece bi, fikir arkadaşım. :34: :34: :34:

İyi fikir böylelikle en sisman ben en basta gözükmem ;-) tabiki espri bir yana aleni ortada sisman olusum :-P

Galiba motivaasyonum düstü....dün iş cikisi kv ye gittik sagolsun birsey hazirlamamis...
Kahvaltiliklari cikarip menemen yapti bende acliktan ekmekle iyice yedim.....PİSMANİM :-((((((

Alkali su denilen olay o iste :D Suya belli oranda karbonat at, alkali olsun :D

Allah kolaylık versin wawcım maşallah çok uğraşmışsın evet iş hiç bitmiyor çamaşır bulaşık yemek temizlik....
hadi az kaldı gelecek sizinkiler maşallah eşinle sarma sarmak kız bu süper fikir benimde canım istiyorda 3 - 5 tane yiyeceğim saatlerce boyun kol tutmayacak tüm akşamım ona gidecek bir türlü cesaret edemedim hehe ama dur eşimde istiyor :) :1: beraber yapalım inşallah hehe
senden kötü gelin olmaz bence :) niyetin çok temiz canım Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh

yapabilirsen kuru dolma yap onlara kız kolay oluyor nacizane tavsiyem ...

kuru dolma hiç yapmadımkii..çok severim ama yapmayı bilmiyorumm sen iyi bilirsin adanalı bi ara tarifini ve püf noktalarını verr...

sarmayıda severim ama yapması zorr...genelde annem sarar getirirdi bize...eşim artiss artiss biz sararrız baba sen yaprak bul demişş...bende stil yaptım acık...mecburr inleye inleyee sardı karşımdaa..iyi olduu amaa..şimdi koklaya koklaya yerrr :) :)

bitterci oldum harbiden ... doğuştan çikolatacıyım canım ben yaaa bitter cıss bile bile ... :(
kako yiyorum bazen yerini tutsun die
ekmek yemiyorum onu yemek için pofff.....
fazladan yürüyüş yapıyorum ayy madde bağımlısı gibi estağfur tövbe
Allah başka bağımlılık vermesin :) :1:

Cuma gününe bakcam artık 1 gün kaldı yaw daha kısacağım bir şey kalmadııı işin kötü yanı :(
cecoya bakıyorum baya aktif Allah esirgesin enerjinizi hissediyorum senin ve onun yazdıklarını okudukça hareketsiz buluyorum kendimi hadi gayret ....
inanılmaz moral ve motivasyon oluyor banada
bende elimden geldiğince başka arkadaşlara yaymaya çalışıyorum bu enerjiyi

valla cuma yı sabırla bekliyorumm herkezde i kıpırtı var gibi hissetidiyorum konuşmalardann bende ki kıpırtılar anca artılar gittii eski kiloma döndümm..artık haftasonları daha dikkatli olmalıyımm...valla bende spor yapmalıyımm bakma bende çok hareketsizimm...bakalım sınavlar bitince bende istiyorum kendi çapında bi sporr..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Canım Allah seninde yardımcın olsun :34:
Kız görümcede az uyanık değilmiş :1: yalap şap bir temizlik yapıp sonrada sizleri kötü gelin ilan ettirmiş :60: şaka şaka belki o niyete yapmamıştır tabi de işte KPn demekki elbirliği ile yapmanızı bekliyordu :34:
Olsun bak sende ne güzel yemekleri hazırlamışsın eşinle birlikte :34:
Artık Annenlerde geldikten sonra görüşür sonrada sınavlara verirsin kendini :34:

aleyküm selam cecom....senin kızz alt üst etmiş mutfagıı :) :) kıyamam içi cıvıkmı kalmış kekinn :) bidahakine güzel yapar inşş...

kızz benim görümcee yokk allahtan..bizimkiler 3 erkek sadece...yan tarafta teyzesi vardıı oo...yaww ev temiz zatee..bizim kv nin maşallahı vardırr temizlik konusundaa...temizleyip gittii...tüllerini yıkadı camlarını sildii..teyzede gelmişş yine tülleri yıkamış cam silmişşş..yaw dedim 20 gün oldu ne camı ne tülüü..iştee millet görsünn..amann konuşturtma benide günaha sokuyorlarrr....valla ben şuan kendi evimi temizlemekten acizimm..annemlerin evini temizledimm..çünkü orası dağılmıştı kerdeşlerim babam mutfakta bişiler yapmıştıı..ama aşağıda bişi yokdu..yemeği bizden içmeği bizdenn...bide bugün inecektik zaten eltimlee..kendileri bilir yanii bişi diyemicemm..bizim kv en alt katta zati..evi küçük çok büyük değil..camlarda içer tarafta öle yyağmur felan gelmezz temizdi yanii :):) amma açıklama yapıyorum yaaa....bizim alt kattaki elti biraz kafamı kurcaladıda ondan..teyze demişş gelin bakın camlarınızı siliyorumm..tül takacakmış hiç bize sormuyorr camdan cama komsudan merdivn istiyorr cam silip tül asıcamda merdiven verinn...neyse yaa...

Canım bak aklıma ne geldi hani listeyi yayınlıyorsun ya bak ne yap bence kilosu en azı en başa yaz sonra aşağıya doğru insin. En az kilodan en fazla kiloya doğru yani. Belki o zaman herkes ilk sıralara yükselmek için daha çok gayret gösterir. Top 10 gibi yani. :-)) sadece bi, fikir arkadaşım. :34: :34: :34:
evett olabilirr kuzuu ama boş bi baktimde ayarlarım hemen söz vermiyimm birass karışık benim burda dururmlarrr....

hakkatenn nerelerdesin sen yaaa...diyet ne durumdaaa..??tartıda kıpırdama varmıı??tedavii ne durumda gittinmi bu arada hiç dr a??

İyi fikir böylelikle en sisman ben en basta gözükmem ;-) tabiki espri bir yana aleni ortada sisman olusum :-P

Galiba motivaasyonum düstü....dün iş cikisi kv ye gittik sagolsun birsey hazirlamamis...
Kahvaltiliklari cikarip menemen yapti bende acliktan ekmekle iyice yedim.....PİSMANİM :-((((((

Hoop ne oluyor bakiim yok oyle motivasyonum dustu falan o ekmekleri de takma kafana bugun dengelersin :34:

hakkatenn nerelerdesin sen yaaa...diyet ne durumdaaa..??tartıda kıpırdama varmıı??tedavii ne durumda gittinmi bu arada hiç dr a??[/B][/QUOTE]

diyet iyi gidiyor canım valla. elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. sanırım şuan 85 leri eritiyorum. cuma günü 84 ü falan görürüm işaallah. canım tedavi iptal şuanllık martta olumsuz bi aşılamam varya ondan sonra devam etmedim. kiloları vereyim yaz sonu faln devam edeyim dedim işte. şuan iyi bir dr. araştırıyorum. canım.

Selam millet ne var ne yok

şükürr allaha iyilikk güzellikk kuzumm..sende ne var ne yokk...ne kadar suya ne kadar atmalıyızz karbonat bi bilgin varmı??bende 2 litrelik bi surahi var mesela na ne kadar etmelıtımm??

fistiklar gunaydinnnn... dun misafirim vardi yemekte biraz kacirdim ama bugun saglamca karsinizdayim insaallah... sabah kalktim bir bardak ilik suyumu ictim dukkana geldim... az once bir tane buyuk su bardagi aldim icine bi pipet attim hem tek seferde 2bardak kadar icmis olucam hemde pipetle degisik bi hava katarim su icmeye diye dusundum... dun komsumun kizi kpcaman surahi gibi bi bardaga pipet atip iciyordu cok hosuma gitti ondan heveslendim... neyse hevesle su doldurup icmeye basladim baska sey aklima geldi karbonat almistim ve daha kahvalti da yapmadigim icin yarim cay kasigi kadar karbonat attim gercekten tadi rengi kokusu hicbiseyi degismedi suyun hemencecik ictim hemen bi daha su doldurup yanima aldimki gordukce iceyim demi ;) karnim acikmaya baslayinca farkettimki ben kahvalti yapmamistim ama sabah evde bi kutuya salatalik domates dogradim azcikta zeytin attim icine birazcikta yogurt aldim yanina... 23dilim ekmekle yiycektim onlari az once yemeye basladim tikandim hepsinin yarisini zor yedim sanirsam su sisirdi... neyse kalanini birazdan yerim... hem ara ogubde cikar aradan...;))

sanada günaydınn vanımmmm:42::42:süperr başlamışsınn güneee...:46::46:bende 2 litrelik surahi ayarladım kendimee bide büyük bardakk içiyorum koca günn..wc den çıkamıyorum ama oda iyimişşş...her wc 35 kalori gidiyormuşş vücuttann duyunca sevindimm...hadi bakalımmm gazamızz mübarekk olsunn...sen nerden katılıyordunn bizee??şehir??

bak şimdiii o ne demekk öyleee....sen bu sayfanınn kurucularındansınnn bu lafıı diyecekk en son insansınnn...senin bu sayfayı açmak istemenin sebebini asla unutma ve hem kendin hemde diğer arkadaşlar için her zaman motiven yüksek olsunn..bidaha ekmeğe elni uzattığında ekmeğinn üzerindee bizim isimlerimizi görr..biz gelelimm aklınaa..ben öyle yapıyorumm çogu şeyii şimdi ben bunu yersem kızlara nasıl söylerim diyee hemen bırakıyorumm..hem ekmekten bişi olmass bugün ekmek yemezsinn olurr biterr...hadi bakalımmm canlan birazz ve cumaya bi gün kaldı ona göree....

diyet iyi gidiyor canım valla. elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. sanırım şuan 85 leri eritiyorum. cuma günü 84 ü falan görürüm işaallah. canım tedavi iptal şuanllık martta olumsuz bi aşılamam varya ondan sonra devam etmedim. kiloları vereyim yaz sonu faln devam edeyim dedim işte. şuan iyi bir dr. araştırıyorum. canım.

iyi hadi bakalımm hayırlısıı hep dua edelim birbirimizee..bende kilo vermeyi düşünüyorum daha ama tedaviye başlıcam artıkk..o aşamadada veririm çünkü bilmiyorum tedavide ne kadar sonra gelir bebişş..belki aylar sürer o arada devam ederim kilo vermeyede..hem hamileliktede veriliyormuşş kiloo baksanaa..az zararla kapatırız inş. hamileliklerimizide...

canımm sen neredeydinn istanbuldamı..??istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğim dr var..bütün arkadaşlara duyrulurr eşimi razı edebilirsem bende ilk ona gidicemm..

canımm yaa şimdi sonkez bidaha sorimm..listeye ekyeyimmi senii??? kiloo kaçdı unuttum ben birdaha bildirirsen memnun olurumm...

iyi hadi bakalımm hayırlısıı hep dua edelim birbirimizee..bende kilo vermeyi düşünüyorum daha ama tedaviye başlıcam artıkk..o aşamadada veririm çünkü bilmiyorum tedavide ne kadar sonra gelir bebişş..belki aylar sürer o arada devam ederim kilo vermeyede..hem hamileliktede veriliyormuşş kiloo baksanaa..az zararla kapatırız inş. hamileliklerimizide...

canımm sen neredeydinn istanbuldamı..??istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğim dr var..bütün arkadaşlara duyrulurr eşimi razı edebilirsem bende ilk ona gidicemm..
[/QUOTE]

ewt canım edelim valla hepinizde dualarımdasınız zaten. ben bursadayım canım :-(

aleyküm selam cecom....senin kızz alt üst etmiş mutfagıı :) :) kıyamam içi cıvıkmı kalmış kekinn :) bidahakine güzel yapar inşş...

kızz benim görümcee yokk allahtan..bizimkiler 3 erkek sadece...yan tarafta teyzesi vardıı oo...yaww ev temiz zatee..bizim kv nin maşallahı vardırr temizlik konusundaa...temizleyip gittii...tüllerini yıkadı camlarını sildii..teyzede gelmişş yine tülleri yıkamış cam silmişşş..yaw dedim 20 gün oldu ne camı ne tülüü..iştee millet görsünn..amann konuşturtma benide günaha sokuyorlarrr....valla ben şuan kendi evimi temizlemekten acizimm..annemlerin evini temizledimm..çünkü orası dağılmıştı kerdeşlerim babam mutfakta bişiler yapmıştıı..ama aşağıda bişi yokdu..yemeği bizden içmeği bizdenn...bide bugün inecektik zaten eltimlee..kendileri bilir yanii bişi diyemicemm..bizim kv en alt katta zati..evi küçük çok büyük değil..camlarda içer tarafta öle yyağmur felan gelmezz temizdi yanii :):) amma açıklama yapıyorum yaaa....bizim alt kattaki elti biraz kafamı kurcaladıda ondan..teyze demişş gelin bakın camlarınızı siliyorumm..tül takacakmış hiç bize sormuyorr camdan cama komsudan merdivn istiyorr cam silip tül asıcamda merdiven verinn...neyse yaa...

Anammmm pek çakal gördüm ben o teyzeyi :47:
Dediğin gibi insan sizlere önce merdiven sorar millete duyurmadan :27: Hatun herhalde etrafa kendi çapında bak işte ben yapıyorum genç gelinler dururken havası yaratmaya çalışıyor :34:
Senin KV sizi her fırsatta övüyor milletin yanında da olsa öpüyor falan ya herkes sizin çok iyi olduğunuzu bildiğinden o izlenimimi bozmaya çalışıyor nedir :44:
Keşke deseydiniz ona niye sen bize danışmadan böyle birşeye giriştin ki sanamı düşer biz dururken zaten geleceğine bir gün kala biz yapacaktık diye :20: Kadına bak yaa kafasına göre hareket ediyor :19: Neyse boşver canım sonuçta sizin KV sizleri biliyor :34: sanmıyorum o konuda sorun yapsın :34: KPye de ilk fırsatta bence izah edin böyle bir planımız vardı habersiz girişmiş hatun diye :34: niyetinizi Allah biliyor ama en azından adamcağızında aklında soru işareti kalmasın :34:

Canım inşallah gönlüne göre iyi bir doktor bulursun :34:
Dediğin gibi şimdilik kilo vermeye odaklan belki hiç gerek bile kalmaz :34:

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

buyrunnn listemizin yeni halii..sedacan arkadaşımızın fikri..top10 dizilişii :) :) kiloyu verenin derecesi yükselicek yukarıı doğruu...he heeeee birincilikk bende şuandaaa:32::32::32::32::21::21: beni yeimden edecek kimse varsaa buyursunn gelsinnnn...:21::21: :12::12:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
[table="width: 300, class: Grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

buyrunnn listemizin yeni halii..sedacan arkadaşımızın fikri..top10 dizilişii :) :) kiloyu verenin derecesi yükselicek yukarıı doğruu...he heeeee birincilikk bende şuandaaa:32::32::32::32::21::21: Beni yeimden edecek kimse varsaa buyursunn gelsinnnn...:21::21: :12::12:

canım ya süppperrrr olmuş bence.

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

buyrunnn listemizin yeni halii..sedacan arkadaşımızın fikri..top10 dizilişii :) :) kiloyu verenin derecesi yükselicek yukarıı doğruu...he heeeee birincilikk bende şuandaaa:32::32::32::32::21::21: beni yeimden edecek kimse varsaa buyursunn gelsinnnn...:21::21: :12::12:

Böyle iyi olmuş evet. Neredeyiz görürüz. Ortalarda geziniyormuşum, eh fena değil :D Ben geliyorum sınavdan sonra görüşüceezz :4:

Diyetteyim gözü kara diyetteyimmm
yakarim yaglari da yakarimmmm
Gecerim ilk siraya da gecerimmmm
Yaparim Bilirsiinnnnn ;-)))))

diyetime güfte bile yazdimmm ;-)

Böyle iyi olmuş evet. Neredeyiz görürüz. Ortalarda geziniyormuşum, eh fena değil :D Ben geliyorum sınavdan sonra görüşüceezz :4:

hadi bakalımm sınavdann sonra meydanlarr bizimm..bende herşeye şu sınavlarr bitsinn görünn beni diyip duruyorumm ne olcek bilmiyorum ölcemmi nee :) :) bakalımm ölmezsemmm korkun bendenn....
Diyetteyim gözü kara diyetteyimmm
yakarim yaglari da yakarimmmm
Gecerim ilk siraya da gecerimmmm
Yaparim Bilirsiinnnnn ;-)))))

diyetime güfte bile yazdimmm ;-)

senin bu güftelerinee bayılıyorumm zatennn :32::32::32:

Bir bakalım benim planım hazır egzersiz planı falan. Gerçi bende pkos un yanında hipotiroid ve insülin direnci de var. Egzersize başladıktan sonra anlayacağım ne yapacak.İki ileri dört geri gidiyordum önceden :D Cuma günü kontrol var, bakalım gene insülin yüksek çıkarsa glukofeni verecek tahminen.

Son düzenleme:
Bir bakalım benim planım hazır egzersiz planı falan. Gerçi bende pkos un yanında hipotiroid ve insülin direnci de var. Egzersize başladıktan sonra anlayacağım ne yapacak.İki ileri dört geri gidiyordum önceden :D Cuma günü kontrol var, bakalım gene insülin yüksek çıkarsa glukofeni verecek tahminen.

Heyyy bizimkisi hastalik kardesligi saydigin hastaliklarin hepsi 99 luk tesbih gibi olan 99 kg vücutta mevcuttt...bende mehter yürüyüsü gibi kilo veriyorum...iki ileri bir gerriiii...insaallah bu kilolari verecegz ;-)

Back