• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kahvaltımı yaptımm kızlarrr....ve bir ilk kalktım kendime yumurtaa pişirdimmmm.....zorlada olsa yedimm bakıyım hakkaten tok tutacakmıı..

2 bardak su..
2 dilim ekmek...
1 haşlanmış yumurta...
yarım kaşık lor...
domates +salatalık

benimde inş böle gelirr...cumaya çok ümitliydim ama haftasonu gelen + lar daha anca gitmeye başlıyorr cumaya - görürmüyüm bilmiyorumm..inşallah görürümm...

evett canımm..istanbul anadolu yakasındayımm.....anammm sen çook uzakmışsınn yawww....nediyonn kızorda..adanalımısınn...adana deyin ca aklıma direkk kebapp geliyorrr...gerçekten bizim hayalimizdeki gibimi orası kebap cenneti olarak hayall ediyorummmm:27::27::27:

:) evet sevgili waw Adanalıyım gönüller bir olsun arkadaşım :1:
kebaplar....
hemde her yerde...
hehe benim hafta sonu kaçamaklarıma baktın mı kebap ekmeksiz felan :D güyaa...
Allahtan bizim burada her yerde :27: kebap var fakat yanına çok salata getirirler normal salata , soğan salatası ,patates salatası, domates ezmesi biber ezmesi ; tereler ,naneler, maydanozlar, közlenmiş domatesler biberler extrası salata çeşitlerinin yanında gelirr
onlar göz doldurur :) önce ardından kebap gelir :))

Son düzenleme:
kahvaltımı yaptımm kızlarrr....ve bir ilk kalktım kendime yumurtaa pişirdimmmm.....zorlada olsa yedimm bakıyım hakkaten tok tutacakmıı..

2 bardak su..
2 dilim ekmek...
1 haşlanmış yumurta...
yarım kaşık lor...
domates +salatalık

benimde inş böle gelirr...cumaya çok ümitliydim ama haftasonu gelen + lar daha anca gitmeye başlıyorr cumaya - görürmüyüm bilmiyorumm..inşallah görürümm...

ohh afiyetler olsunn yumurta ah canım benim çok severim ben yumurtayı şöyle dilimleyip kimyonlu kırmızı biber kara biberi serpip üzerine oyyyyy
benim hafatada 4 gün böyle göreceksin inşallah tok tutacakk hafta sonu artıları zor gidiyor evet
special k reklamcısı gibi hissetmek istemmiyorum lakin öğle yemeğinde yoğurtla dene bir lütfen saat 17 'ye kadar nasıl tok tutuyor bir bilsen...
akşam kaçamakları bitterler olmasa ahhh :D

arkadaslar isvec diyeti varmis.. deneyen varmi ??? 14 gunde feciiii kilolar veriliyor yaziyor internette.. dogrumu acaba..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Hepinize kocaman bir günaydın :122: :122: :122:

İnşallah bu günde çok verimli geçer bizlerin adına ve kilocuklar patır patır gitmeye devam eder :34:
Çok şükür reglm bitti ve bugün yine spor salonuna gidiceğim :32::32::32:
Gidip şöyle bir güzel terleyip bol bol kalori yakayım :34:
Sıcaklar başladı ya bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar hem zayıflamak için, hem susuz kalmamak için hemde vucudumuzda ödemi önlemek için :34:

kızlar drum benı cagırmadıkı bı daha kontrole :( ıgne vurdur bol bol ılıskı gencsınız dedı :D
aslında cagrması lazım yanı kıste donmusmu dıe ama nıe ole yaptı anlamadım
glıforun etkısı azaldı :/ ama tatlı yemıorum ya ınsallah hamıleyımdır
cok heveslendık esımle ama benm ıcımde yıne umutszluk var kızlarr ne yapayım
ıgneyı vurulduktan sonra ertesı gun kasıklarım cok agrıdı 36. saat ılıskıye gırmemız gerekıodu ama ne yazıkkı
k.v k.p bızdeydı :@ cok sınırlendım ıgneden 8 saat sonra ve 39 saat sonra beraber olduk ne dıosunuz bu ıse :D

Kız kv KPyla aynı odadamı kalmak zorundasınız ki engel olduklar :1:
He benim kendi annemler bendeyken bizde aklımızdan bile geçirmeyiz ama erkeklerinki nasıl bir psikolojidir bilmem ( belkide sadece benimkine mahsusdur :1: ) kendi anası babası bizdeyken umursamaz onu fazla :60:
En son KV ümreden döndüğünde bir gece bizde kalmıştı o zaman bile len elin ayağın rahat dursun demiştim de amann sanki aramızda mı yatıyorda yakalanacağız demişti :60: :60: :60: Tübe tübe :1: :1: :1:

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım ....Aminnnnn
Birde bence bir dahakine öyle 36.saat birliktelik olması gerekiyorsa bence eşinle anlaşma yapıp geliceğiz diyene aaaa keşke daha evvel haber verseydiniz biz bilmem nereye misafirliğe gidiceğiz diyin gitsin :1: Sonuçta kontrol edecek halleri yok ev telefonuna bakmazsınız olur biter :33: olmadı acil bir durumda nasılsa cepten sizi dışarda sanıp ararlar :1:

iyi akşamlar hanımlar bende malesef PKO'luyum genç kızlığımdan beri,ama ben hep zayıfdım tek sorun çok yağlı yememdi gençliğin ve çok hareketli olmamdan dolayı kilo almadım 7yıl önce evlendim kilo sorunum öyle başladıçünkü artık hareket alanım azaldı 3yıl sonra çocuk düşünmmeye başladım 1.5 yıl olmadı tam tedavi olacakken evladım içime düştü oğlum haziranda 3 yaşına gircek çok şükür.64 kg ile hamile kaldım 90 kg doğuma girdim 85 kg çakıldım ,çok spor yaparak,yemeklerdeki yağı azaltarak,beyaz olanherşeyihayatımdan çıkararak kısa bir sürede 6'lı rakamlara düştümmm hedefim 59kg görmek yola başka topikde devam ediyorum ,belki bi pkolu olarak yazdıklarım sizede umut olur,pko'nun düşmanı kilolu olmak, yağlı veşekerli gıdalar ve tabiki hareketsizlik bunlara dikkat edip çok dua edersinizz eminim herşeyyoluna girecektir..dilerimki gönlünüzdekilere bir an önce kavuşursunuz..

:46::46::46::46: Ne güzel yaa gerçekten bizlere umut oldun :34:
Darısı bizlerin başına inşallah ...Aminnnnnnnn
İnşallah bizlerde o 5li yada 6lı rakamları görür yine eskisi gibi sağlıklı ve fit hallerimize kavuşuruz :34:
RAbbim seninde kuzucuğunu Analı babalı büyütsün özlemini çeken herkesede en kısa zamanda nasip etsin....Aminnnnnnnnn

bilmiyorumm canımm yaaaa...sen ne burcusunn?? ben oğlak burcuyumm....bianda bi geliyorrrr..akşam üzeri eşimle bebek konusunu açtıkk ve o odadan çıkan gibi süzüldüü gözümden yaşşş...gitmek istediğim bi dr var illa ona gidicem diyorum ama oda uzakta bi kere gidicem fikir alıcam bidaha gitmicemm..oda ona giitme burda yakında bi dr buldum ona git..bendee tedaviye senin dediğinle başlarım ama ilk benim istediğime gidicem dedim...oda napayım ben sana hep kendi bildiğini okuyaorsun dedi çıktıı:43::43::43: ve bende indi hemen gözden yaaşşş...benim gücümm kalmadı dahaa...ben tedaviye başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorumm...perşembe günü evlilik yıldönümümüzz... tam 4 yıl olacakk...bilmiyorum herşeyi biliyorum ama bilmiyorum...:14::14::14::14: kaderi biliyorumm...rabbim biliyor zamanını belki bu benim için daha hayırlıı...ama bazen işte bunları bile bile hüzün çöküyor yüreğimee...isyann değil diyorum rabbimm..acizliğimin göstergesii..

Canım ne olur umutsuzluğa kapılma herşeyde bir hayır vardır :34:
Kız ben sana o kadar taktik veriyorum sen niye uygulamıyorsun onları :1: ne dedim sana adam yokken neşeyle aç müziği çal çal oyna adam geldiğinde bunalım takıl :1: bir kaç gün iştahın kesilsin :1: tabi sadece akşam yemeğinde :1: canım hiç birşey istemiyor içim sıkılıyor falan diye takıl gerekirse iki timsah gözyaşı dök doktor mevzusu açıldığıında da yok ya haklısın gerek yok hatta boşver demekki Allah bize nasip etmeyecekmiş falan diye numaranı yap :1:
Eminim bir kaç gün seni öyle gördükten sonra eşin gelip aşkım gel hadi senin dediğin doktora gidelim madem okadar istiyorsan demezse benimde adım banu değil :60: :60: :60:
Ufak çocuklara nasıl numara yapıp her istediğimizi yaptırabiliyorsak erkeklerde aynı şekerim :1: :1: :1:

Biliyorsun herşey biraza moralle olur :34: sen kendini iyi hissedeceksin ki hormonlarında ona göre tavan yapsın :34:
Hamileliği bile her ay insan ay bu ay tuttumu diye stres yaparak beklerse bir okadar gecikiyor :34:
İnan ben ikinciyi düşündüğümde bile PKOlu olduğumu öğrenip sanki hiç çocuğum yokmuş gibi oturup ağlamıştım anam çocuğum olmayacak diye :1: bir kaç ay aman bu ay olmuşmudur diye yeri geldiğinde ayda iki kere test yaptırıyordum sonra amannn bir tane evladım var nasılsa RAbbim ona sağlık versin diye hamileliği unut dedim kendi kendime ve o gerginliği üzerimden attıktan sonra hemen hamile kalabilmiştim Allahtan :34: Doktor bile şaşırmıştı PKOyla kendiliğinden nasıl hamile kaldın diye :1:
Rabbim sana bunu nasip ettiyse mutlaka birileri vesile kılacaktır ( doktor olarak ) ve sanada en kısa zamanda o mucizeyi verecektir canım sen yeterki biraz daha sabret ve Rabbime sığın :34:
Sen elinden gelen tedaviyi yaptırma yolunda çaba sarf et ve sabret :34: RAbbim sana sabrının karşılığını verir nasılsa :34:

hatırlıyorum kvnin getirdiği hediyeyiii..bakalım senin dönüşünde muhteşemm olur tahmin edebiliyorumm..neyse boşverr yaaa...annen seni en son gördüğünde kaç kiloydunnn baya fark varmıı..sürprüzz olacakmı onaaa?

canımm valla şimdiki çocuklar öylee bizimkiler aramış arabistandan ne istersiniz diyee biz eskide hurma zemzemgetirin yeter derdikk..şimdi biizim çocuklarr tablett getirin ayfon getirin diye sipariş veriyorlar aynını bende düşündüm..bilmiyorumm ben çocuguma ne ederimm..

canım yaa gecen unuttummm eniştenin işyerine hırsız girmiş büyük bi zarar varmı çook geçmişş olsunnn...

Çok sağ ol canım şükür birşey çalamamışlar sadece şirketin kilidini patlatmışlar tabi o an Alarm devreye girince anında kaçmışlar :26:
Eşim o gün biraz uykusuz kalınca ertesi gün sersem gibiydi ve dün erkenden uyudu :1:

Valla en son Annem beni gördüğünde 110 kiloydum :1: Kızkardeşime dün piknikte çektirdiğimiz resimleri gösterdimde oda abla valla resimlerde baya baya fark var diyor :1: Totoşun bile baya ufaldı artık annem pek fark yok demez herhalde diyor :1: dedim derse zaten kesin gırtlağını sıkarım :60: :60: :60:
Şimdi benim uyanık cadı ( büyüğü ) Almanyada kalacak ya annemlerle dün bir baktım Anneciğim Anneciğim diyip duruyor :1: aaanaaaa hayırdır inşallah yine ne istiyorsun dedim :1: gelende birşey isteyince ancak anneciğim der :1:
Neymiş istediği Fotograf makinesini dedesine aldırmaya çalışacak ya bana diyor akıl versene ne dersem dedim kabul eder diyor :60: :60: :60: dedim çok kolay öncelikle orada kaldığın süre bir dediklerini iki etmeyeceksin ve 10 kilo vereceğine dair söz vereceksin ( anannesinin beslenme ve yürüyüş kurallarına itiraz etmeyecek :1: geçen sefer 15 günde 5 kilo vermişti :34: o yüzden 10 rahat verir metabolizmasıda baya hızlı sonuçta :34: )
Dedene karne hediyesi, bayram harçlığı ve doğum günü hediyesi istemem yeterki o makineyi bana al dersen kesin kabul ederler dedim :1: Nasıl havalarda uçuyor cadı :1: Babasına bile Babacığım babacığım diyip duruyor :1:eşimde aynı şekilde len yine ne istiyorsun diyince babaciğim dedeme Ananneme böyle bir teklifim var sence sakıncası yok dimi dedi :1: sonradan babamız beni ciğneyip nasıl onlardan istersin demesin diye :1: oda ben karışmam sadece benim hayır dediklerimi dedenlerden istemesine kızıyorum ben dedi :1:

KVye o zaman okadar sinir olmuştum ki eşime yemin ettim anana sadece bir anahtarlık birde buzdolabı mıknatısı alacağım çikolata bile vermem diye :1: Kadın piknikte bile bir tane bile ekmek almadı hatta normalde kendi payına düşen parayıda oğluna kakalıyor benim annemde tam aksine sırf eşimin kendine yeni bir oyun konsolu almayı istediğini bildiği için kızım sız masrafa girmeyin ben eşine hediye alacağım o oyun konsolunu dedi :27: Düşün dağlar kadar aralarında fark var :50: biri 1 lirayi bile çok görüyor diğeri sırf damadı parasını boşa harçamasın diye gidip 600 liralık oyun konsolu hediye etmeyi düşünüyor :26:
İnan biz Almanyadayken olsun yada Annemler buradayken olsun Annem tamamen eşime sorar ne yemek yapalım akşamlık diye hani canı ne istiyorsa onu yapalım diye. Hatta kızkardeşimin eşinede aynı yazın bir gün eşimin bir gün diğer damadın istediği yemek pişer evde hatta babam hep bizlere göz kırpıp aman iyiki damatların var hiç kocacığım ne yemek istersin diye sormuyorsun bana diye şaka yapar anneme :60: Annemde aaa olurmu onlar mutlu olsunlar, memnun kalsınlar ki kızlarımla huzurları daim olsun der ama benim KV de öyle bir duygu yok anam aksine benim ne kadar sevmediğim yemek varsa onları yapardı ( artık onuda görmüyoruz ya :1: )

İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririmde bende eski zarif halime dönerim :34: Annem eminim bu sefer kesin fark görecektir sonuçta kıyafetlerimin çoğu artık çuval gibi oldu :1: Anneme tembihliyorum sakın birşey alma birlikte seçeriz diye :1: sonuçta bol gelirse ne yapacağım ben onları :1:

arkadaslar isvec diyeti varmis.. deneyen varmi ??? 14 gunde feciiii kilolar veriliyor yaziyor internette.. dogrumu acaba..

Valla bende duydum ama hiç denemeye cesaret edemedim :27:
Aslında bak sen diyince şimdi benimde aklıma karpuz kabuğu girdi :1: acaba almanyaya gitmeden ( 3 haftam kaldı ) şunu bir denesemmi :1: hem gidene kadar bir 5 kilo bile gitse süper olur :34:

Dur ben bir araştırayım belki KKda yapanlar için ayrı topik vardır az okuyayım bakalım nasılmış nekadar verilmiş :1:

İsveç diyeti mi??? Sakın haa... Hatta koşarak kaçın oradan :10:

Şok diyet sınıfındadır İsveç diyeti. Tartıda eksi gösterir evet... Ama giden vücuttaki suyla kas kütlesinden olur. Kas hücrelerinin kaybedilmesi de hiç iyi değil sonuçta. Ayrıca kalp de kas kütleden oluşur... Ona da aşırı yük biner. Yağlar olduğu gibi kalıyor bu diyette. Vücut ayarınızı bozmayın derim. Hele bizim gibilerin durumunda bu daha da riskli.

Son düzenleme:
hatırlıyorum kvnin getirdiği hediyeyiii..bakalım senin dönüşünde muhteşemm olur tahmin edebiliyorumm..neyse boşverr yaaa...annen seni en son gördüğünde kaç kiloydunnn baya fark varmıı..sürprüzz olacakmı onaaa?

canımm valla şimdiki çocuklar öylee bizimkiler aramış arabistandan ne istersiniz diyee biz eskide hurma zemzemgetirin yeter derdikk..şimdi biizim çocuklarr tablett getirin ayfon getirin diye sipariş veriyorlar aynını bende düşündüm..bilmiyorumm ben çocuguma ne ederimm..

canım yaa gecen unuttummm eniştenin işyerine hırsız girmiş büyük bi zarar varmı çook geçmişş olsunnn...

allahh senii netmesinnnn:1::1: iyi afiyet olsunn..akşama doğru bende yedim o üçlüden ama benimki ikili oldu ekmek almadım peynir yiyemiyoum lor aldım acık karpuzla...

çokk sağoll canım..çok güzel demiş.ibrahim hakkı hz.. ya bazen garip oluyorum..sonra isyan değil allhım diyorumm..işte rabbim affeder inşallah acizliğime verir...ama ben bişi hep merak ettimm..şimdi ben hakkımda hayırlısı bu deyip tevekkülmü etsemm verecegi günümü beklesem...yoksa tedavileri olup olmazsa mı beklesemmm?? tedavii bi ısrarmıdırr???

günaydın canımm...benimde ilaç düzenli sayılmaz aklıma geldikçe içiyorum işte...

eşim bu konuda bana en çok destekçi olan insan sabbim bu derdi vermiş ama böylede bi eş vermiş..bikere bile dememiştir belki çocukla ilgili..hep sabret der..ama ben ice alıngan oldumm o okadar dikkat etmesine rağmen benim son demlerim gibi bi laf etse üstüme alınıyorumm..hele bu ara hiç anlaşamaz oldukk..düşündükce kendimi daraltıyorum ben daraldıkca sabırsız oluyorum eee bu seferde hep adama patlıyorumm..rabbim sabrınıda versin inşallahh

Tedavi asla ve asla ısrar değildir. Çözüm yolu arama, sorunu çözme, çözemezsen bile an azından deneme, bilinçlenmedir. Ki tedaviyi bırakırsan da mevcut durumundan da kötüye gitme riskin var. Bu illet böyle bir illet işte. Bu arada, bir şey yapmadan işi sadece Allah'a havale etmek de olmaz. Sorunun çözümü için önce bizim çaba göstermemiz, sonra da Allah'a sığınmamız gerek. Sırf bu konuda değil, her konuda. Biz sorunun çözümünü arayalım, ki yapıyoruz da, ondan sonra işi Yaradan a havale edelim.

ohh afiyetler olsunn yumurta ah canım benim çok severim ben yumurtayı şöyle dilimleyip kimyonlu kırmızı biber kara biberi serpip üzerine oyyyyy
benim hafatada 4 gün böyle göreceksin inşallah tok tutacakk hafta sonu artıları zor gidiyor evet
special k reklamcısı gibi hissetmek istemmiyorum lakin öğle yemeğinde yoğurtla dene bir lütfen saat 17 'ye kadar nasıl tok tutuyor bir bilsen...

Benim içim kazınıyor onunla yaa :26: Ara öğün olarak kullanıyorum bazen :1:

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun çok iyi düşünmüşsün verdiğin kilolardan dolayıda seni tebrik ederim :)

bol - li günler hepinizeee :)))))))):32::32::32::32:

:) evet sevgili waw Adanalıyım gönüller bir olsun arkadaşım :1:
kebaplar....
hemde her yerde...
hehe benim hafta sonu kaçamaklarıma baktın mı kebap ekmeksiz felan :D güyaa...
Allahtan bizim burada her yerde :27: kebap var fakat yanına çok salata getirirler normal salata , soğan salatası ,patates salatası, domates ezmesi biber ezmesi ; tereler ,naneler, maydanozlar, közlenmiş domatesler biberler extrası salata çeşitlerinin yanında gelirr
onlar göz doldurur :) önce ardından kebap gelir :))

anammmmmmkızzz susss sen napıyonnn burasıı diyett gurubuuu:27::27::27:inan okuyunca kaşım gözümm böylee olduuu :27::27:ben çok severimm kebabı yaaa..ayy o yanındaki göz sebzelere dahada bayılırımm anammmmmmmm...kendimdenn geçtimmm....adanada olmakk varmışşş...bigün sırf kebap yemeye gelicem zatii orayaa:10::10:

oda biter inşş...yaa alıcam bu specıal k yı...sütle yiyemiyordum ama yoğurtla olur diyorsun alıp deneyeyimm barii..çeşitleri varmı onun hangisini almalıyımm??yumurtayıda yedimm iyi tuttu valla..:8::8:

amann haa sakın derimm ben...okumadım bilmiyorum ama öylee hızlı vermeler bana hiçç iyi gelmedii..gıdım gıdım verdim bunca kiloyu ama almadımm bu benim daha çok işime yaradı..benim sorunum vermek değildi zaten geri almamakdı şükür onuda başardım gibii...ben tavsiye etmem..
İsveç diyeti mi??? Sakın haa... Hatta koşarak kaçın oradan :10:

Şok diyet sınıfındadır İsveç diyeti. Tartıda eksi gösterir evet... Ama giden vücuttaki suyla kas kütlesinden olur. Kas hücrelerinin kaybedilmesi de hiç iyi değil sonuçta. Ayrıca kalp de kas kütleden oluşur... Ona da aşırı yük biner. Yağlar olduğu gibi kalıyor bu diyette. Vücut ayarınızı bozmayın derim. Hele bizim gibilerin durumunda bu daha da riskli.

:46::46::46::46::46::46::46::46: kızz sen ne güzelll yazmışsın öyleee..sen nesinn dr musunn...bazı yazılarını hayretle okuyorum ve helal olsunu çakıyorumm:46::46::46:

Tedavi asla ve asla ısrar değildir. Çözüm yolu arama, sorunu çözme, çözemezsen bile an azından deneme, bilinçlenmedir. Ki tedaviyi bırakırsan da mevcut durumundan da kötüye gitme riskin var. Bu illet böyle bir illet işte. Bu arada, bir şey yapmadan işi sadece Allah'a havale etmek de olmaz. Sorunun çözümü için önce bizim çaba göstermemiz, sonra da Allah'a sığınmamız gerek. Sırf bu konuda değil, her konuda. Biz sorunun çözümünü arayalım, ki yapıyoruz da, ondan sonra işi Yaradan a havale edelim.

dimi yanii...ne demiş eşeği önce kazıga bağlaa....sonra allaha emanet et...doğru diyorsun arkadaşımm..ben kiloyu vermee çalışıyorum tedaviyide yapayım elimden geldiğince sonrası zaten allaha kamışş..verirse verir vermezse vermezz...:29::29::29:

anammm kimleri görüyorumm ECRİN87 sen bizim ecrinmisinnn??nerelerdesinnn...ne yapmaktasınn...

Yok canım doktor değilim :D Bir dönem akademilere hazırlandım, şansım varmış ki işin uzmanlarıyla çalıştım. Sonra da oturup kendim araştırmaya başladım. Spora nasıl başlanmalı neler yapılabilir evde spor mümkün mü vs. vs. gibi. Zaten önemli olan kiloyu geri almamak. Hızlı verince de bu genelde mümkün olmuyor. Ben de sadece koruma dönemini çözemedim, istenilen kiloya inince ne yapılacak, spora devam etmek zorunda mıyız gibi konuları araştırıyorum şimdi. Onu da çözersem tamamdır :D

Diyet olaylarına hiç girmedim bana çok ters geldi :D Ama araştırdım, nedir ne değildir diye. Bu İsveç diyetinin orijinali aslında morbid obez denilen bir obezite seviyesi var, bu hastaları genelde ameliyat ederek yağ kütlelerini alıyorlar. Bu diyeti de veriyorlar ki zaten kalori miktarı düşük, hasta verebileceğini versin, operasyona ne kadar az kiloyla girilirse o kadar iyi diye. Bazı durumlarda da kalp hastalığı olan ama kilosu fazla olan, kilo verme zorunluluğu olan hastalar için düzenlendiği konusunda yazılar okumuştum. Bize gelen listenin de aslında orijinal diyet olmadığını biliyorum. Bu durmlardan ötürü de bizim için çok çok sakıncalı.

Son düzenleme:
anammm kimleri görüyorumm ECRİN87 sen bizim ecrinmisinnn??nerelerdesinnn...ne yapmaktasınn...

evet sizin pkolu ecrin :)

nerelerde olayım canım aynı tas aynı hamam devam ediyorum işte uzun süredir çocuk tedavisni bıraktım canım aralıkda aşılamam iptal olduğundna beri doktoar gitmedim eşimin değelri düzelsin diye bekledim hep öyle yanı kendimi diyete verdim canım 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve 66,6 kilodan 62 kiloya kadar düştüm çok şükür bir neci karatay diyeti ve hemen hemen her akşam en az30 dk yürüyüş yada bisiklet yapıyorum mutlaka yapıyorum ekmeği kestim meyvaları genellikle sabah yiyorum çok acıkmadıkça ara öğün yapmıyorum günde 2,5 litre su içiyorum baya iyi geldi yani bana bir nevi karatay diyetini uyguluyorum canım baya işe yaradım bu ay adetim sapıttı biraz bugun 52 günüm hala adet olmadım test yaptım evde negatif c.tesi doktora gitcem bakalım neler söyleyecek ben durumlar böyle canım :16::16:

KVye o zaman okadar sinir olmuştum ki eşime yemin ettim anana sadece bir anahtarlık birde buzdolabı mıknatısı alacağım çikolata bile vermem diye :1: Kadın piknikte bile bir tane bile ekmek almadı hatta normalde kendi payına düşen parayıda oğluna kakalıyor benim annemde tam aksine sırf eşimin kendine yeni bir oyun konsolu almayı istediğini bildiği için kızım sız masrafa girmeyin ben eşine hediye alacağım o oyun konsolunu dedi :27: Düşün dağlar kadar aralarında fark var :50: biri 1 lirayi bile çok görüyor diğeri sırf damadı parasını boşa harçamasın diye gidip 600 liralık oyun konsolu hediye etmeyi düşünüyor :26:
İnan biz Almanyadayken olsun yada Annemler buradayken olsun Annem tamamen eşime sorar ne yemek yapalım akşamlık diye hani canı ne istiyorsa onu yapalım diye. Hatta kızkardeşimin eşinede aynı yazın bir gün eşimin bir gün diğer damadın istediği yemek pişer evde hatta babam hep bizlere göz kırpıp aman iyiki damatların var hiç kocacığım ne yemek istersin diye sormuyorsun bana diye şaka yapar anneme :60: Annemde aaa olurmu onlar mutlu olsunlar, memnun kalsınlar ki kızlarımla huzurları daim olsun der ama benim KV de öyle bir duygu yok anam aksine benim ne kadar sevmediğim yemek varsa onları yapardı ( artık onuda görmüyoruz ya :1: )

İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririmde bende eski zarif halime dönerim :34: Annem eminim bu sefer kesin fark görecektir sonuçta kıyafetlerimin çoğu artık çuval gibi oldu :1: Anneme tembihliyorum sakın birşey alma birlikte seçeriz diye :1: sonuçta bol gelirse ne yapacağım ben onları :1:

cecommmmm maşallahh...romann olmuş yinee :) kızz sen ekrana bakarak yazabiliyorsundur artık güzel döktürüyorsunn... valla sorma akşamm bi ara geldiler işte sonra gittilerr....ama ben dediğin gibi naz cilve yapamıyorum yaaa..ben birazz höt hötümm..ağladığımı bile görmez o benimm...öyle cilvelerdende hiç anlamamm..o bana bir laf eder ben ona bin laf eder ceker kapımı giderim odadann...

valla senin kızda senden iyi derlerr alıyorr maşallahh...tam anasının kızı olacakkk..daha şimdiden senden taktik alıyor napabilirim diyee...herşey gönlüne göre olsun inş..

yaww işte bu annelerde niyet önemlii...senin evin huzurlu olsun diye çabalıyorrr..benim kv şimdilikk iyi şkür...ama eltim dertlidir irazz..daha bende cocuk yok diye heralde pek görmeyiz biz birbirimizi aynı binada olmamıza ragmenn..benim annemde benim gibi biraz soğuk nevaledirr...öyle yemeği sorar ne ister diyede pek sevmezz böle ahh damadım şöle iyi böle iyi diye kaşlar hep çatıktırr...babam daha yumuşaktır bizim taraftaa...ama burdada benim kv diline maşallahh..beni milletin içindede olsa ayrıda olsaa ayy gızımm...balım bu benim..son beşigim..ömrüm onların olsunn yüzümüzü gözümüzü öperr...ben başlarda gösteriş yapıyor diyordum sonra alıştımm normal halii...

bazen ineriz aşağı annesi yatar eşim yanına uzanır sarılırr..diğer oğlu gelir atlar yatagaa..sarmaş dolaş yatrlar şenlik curcunaa...anammmm ben daha annemle öyle bişi hayatta yaşamamışımm...bizimkinin bacağında bi sivilce çıksa anasına açar gösterirr anne yaaaa baksana ne oldu diyee...ben hönkkk :53::53::53::53::53: daha ben anneme sırtımda çıban çıksa açıp göstermemişimdirr acısından gebersemdee..ne bilemm iştee bizdede böle...

kızz senin annenin diyeti nee ??napeyyy...?? ama sendeki kiloyu kesinn farkeder hiç resim eklemeyeydin bu halini görmeseydii o zaman direk farkeder şaka maka az kilo değilkkiii..gidene kaadarda biraz daha verirsin inşş..ama o isvec diyetini felan düşünme bencee...

evet sizin pkolu ecrin :)

nerelerde olayım canım aynı tas aynı hamam devam ediyorum işte uzun süredir çocuk tedavisni bıraktım canım aralıkda aşılamam iptal olduğundna beri doktoar gitmedim eşimin değelri düzelsin diye bekledim hep öyle yanı kendimi diyete verdim canım 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve 66,6 kilodan 62 kiloya kadar düştüm çok şükür bir neci karatay diyeti ve hemen hemen her akşam en az30 dk yürüyüş yada bisiklet yapıyorum mutlaka yapıyorum ekmeği kestim meyvaları genellikle sabah yiyorum çok acıkmadıkça ara öğün yapmıyorum günde 2,5 litre su içiyorum baya iyi geldi yani bana bir nevi karatay diyetini uyguluyorum canım baya işe yaradım bu ay adetim sapıttı biraz bugun 52 günüm hala adet olmadım test yaptım evde negatif c.tesi doktora gitcem bakalım neler söyleyecek ben durumlar böyle canım :16::16:

herşeyin hayırlısı git bakalım ne dicek dr..bendede aynı hala :) bende daha başlamadım tedaviyee...yaa bizim diğer topike nazar değidi malum bi kavga çıktı sonrasında herkez dağıldı..bizde arkadaşlarla burda toplandıkk hem tedavileri değerlendiriyoruzz hemde diyetlerii...arada gel burayada merakda bırakma bizi...tunc doğumu yaptı..bicimden haberimm yok senin varmıı??inşallah bizlerede sıra gelecekk..önümüzdeki ay bende başlıyorum inş tedaviyee..dr ne derse onu yapıcam..klomen yada aşılamaa...bakalım hayırlısıı...

:46::46::46::46:hadi bakalımm devamıda böle güzel olur inşallahh...kızz senin meslek nee??

Öglende yogurt ve kepekli bisküvi ile gectiii ;-) aksama da artik kv ne yaptiysa onu yiyecegiz tabi bisey yaptiysa ;-))))) ben sosyal bilgil ögretmeniym ama atanamadim bir kurumda memurum ;-)

Öglende yogurt ve kepekli bisküvi ile gectiii ;-) aksama da artik kv ne yaptiysa onu yiyecegiz tabi bisey yaptiysa ;-))))) ben sosyal bilgil ögretmeniym ama atanamadim bir kurumda memurum ;-)

kızzz az değilmiiiii?? acıkmayacakmısınn sonraaaa..?? mesleğin güzelmişş inş atanırsın allah gönlüne göre versinn...akşamada az yağlı yemekler yapmıştır inş. kv...diyette olduğunu biliyormuu...ben pek sülemedim kv yee :) :) ama benim kilo verdiğimi göründe bende giricem diyete dedii açık açığa gelinden aşağı kalacak değilim ya dedii bazen şakayla karışık laflar ediyor ben hönk kalıyorum bu şakamı gerçekmi ..iyimi bişi dedi kötümü diye :)

kızzz az değilmiiiii?? acıkmayacakmısınn sonraaaa..?? mesleğin güzelmişş inş atanırsın allah gönlüne göre versinn...akşamada az yağlı yemekler yapmıştır inş. kv...diyette olduğunu biliyormuu...ben pek sülemedim kv yee :) :) ama benim kilo verdiğimi göründe bende giricem diyete dedii açık açığa gelinden aşağı kalacak değilim ya dedii bazen şakayla karışık laflar ediyor ben hönk kalıyorum bu şakamı gerçekmi ..iyimi bişi dedi kötümü diye :)

Maleesef esimi yemege beklerken ac kaldimmm..o öglen arasina cikamayinca bende isyerinde olan kepeklilerden yedim...onlari yemesem esim dürüm getirecekti diyeti bozmamak adina kabul etmedim....

Kv bilmiyor söylemem de zati ....elti de çirpi gibi olunca millete eglence olmayayim diye kendi capimda diyet yapiyorum...kv sisman ama olsun bilmemesinde fayda var ;-)

Back