- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
İsyerinde cay ve tost ile kahvalti öğününü atlattik....bakalim gerisi kalanlara ;-)
hadi bakalımm devamıda böle güzel olur inşallahh...kızz senin meslek nee??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsyerinde cay ve tost ile kahvalti öğününü atlattik....bakalim gerisi kalanlara ;-)
evett canımm..istanbul anadolu yakasındayımm.....anammm sen çook uzakmışsınn yawww....nediyonn kızorda..adanalımısınn...adana deyin ca aklıma direkk kebapp geliyorrr...gerçekten bizim hayalimizdeki gibimi orası kebap cenneti olarak hayall ediyorummmm
kahvaltımı yaptımm kızlarrr....ve bir ilk kalktım kendime yumurtaa pişirdimmmm.....zorlada olsa yedimm bakıyım hakkaten tok tutacakmıı..
2 bardak su..
2 dilim ekmek...
1 haşlanmış yumurta...
yarım kaşık lor...
domates +salatalık
benimde inş böle gelirr...cumaya çok ümitliydim ama haftasonu gelen + lar daha anca gitmeye başlıyorr cumaya - görürmüyüm bilmiyorumm..inşallah görürümm...
kızlar drum benı cagırmadıkı bı daha kontrole ıgne vurdur bol bol ılıskı gencsınız dedı
aslında cagrması lazım yanı kıste donmusmu dıe ama nıe ole yaptı anlamadım
glıforun etkısı azaldı :/ ama tatlı yemıorum ya ınsallah hamıleyımdır
cok heveslendık esımle ama benm ıcımde yıne umutszluk var kızlarr ne yapayım
ıgneyı vurulduktan sonra ertesı gun kasıklarım cok agrıdı 36. saat ılıskıye gırmemız gerekıodu ama ne yazıkkı
k.v k.p bızdeydı cok sınırlendım ıgneden 8 saat sonra ve 39 saat sonra beraber olduk ne dıosunuz bu ıse
iyi akşamlar hanımlar bende malesef PKO'luyum genç kızlığımdan beri,ama ben hep zayıfdım tek sorun çok yağlı yememdi gençliğin ve çok hareketli olmamdan dolayı kilo almadım 7yıl önce evlendim kilo sorunum öyle başladıçünkü artık hareket alanım azaldı 3yıl sonra çocuk düşünmmeye başladım 1.5 yıl olmadı tam tedavi olacakken evladım içime düştü oğlum haziranda 3 yaşına gircek çok şükür.64 kg ile hamile kaldım 90 kg doğuma girdim 85 kg çakıldım ,çok spor yaparak,yemeklerdeki yağı azaltarak,beyaz olanherşeyihayatımdan çıkararak kısa bir sürede 6'lı rakamlara düştümmm hedefim 59kg görmek yola başka topikde devam ediyorum ,belki bi pkolu olarak yazdıklarım sizede umut olur,pko'nun düşmanı kilolu olmak, yağlı veşekerli gıdalar ve tabiki hareketsizlik bunlara dikkat edip çok dua edersinizz eminim herşeyyoluna girecektir..dilerimki gönlünüzdekilere bir an önce kavuşursunuz..
bilmiyorumm canımm yaaaa...sen ne burcusunn?? ben oğlak burcuyumm....bianda bi geliyorrrr..akşam üzeri eşimle bebek konusunu açtıkk ve o odadan çıkan gibi süzüldüü gözümden yaşşş...gitmek istediğim bi dr var illa ona gidicem diyorum ama oda uzakta bi kere gidicem fikir alıcam bidaha gitmicemm..oda ona giitme burda yakında bi dr buldum ona git..bendee tedaviye senin dediğinle başlarım ama ilk benim istediğime gidicem dedim...oda napayım ben sana hep kendi bildiğini okuyaorsun dedi çıktıı ve bende indi hemen gözden yaaşşş...benim gücümm kalmadı dahaa...ben tedaviye başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorumm...perşembe günü evlilik yıldönümümüzz... tam 4 yıl olacakk...bilmiyorum herşeyi biliyorum ama bilmiyorum... kaderi biliyorumm...rabbim biliyor zamanını belki bu benim için daha hayırlıı...ama bazen işte bunları bile bile hüzün çöküyor yüreğimee...isyann değil diyorum rabbimm..acizliğimin göstergesii..
hatırlıyorum kvnin getirdiği hediyeyiii..bakalım senin dönüşünde muhteşemm olur tahmin edebiliyorumm..neyse boşverr yaaa...annen seni en son gördüğünde kaç kiloydunnn baya fark varmıı..sürprüzz olacakmı onaaa?
canımm valla şimdiki çocuklar öylee bizimkiler aramış arabistandan ne istersiniz diyee biz eskide hurma zemzemgetirin yeter derdikk..şimdi biizim çocuklarr tablett getirin ayfon getirin diye sipariş veriyorlar aynını bende düşündüm..bilmiyorumm ben çocuguma ne ederimm..
canım yaa gecen unuttummm eniştenin işyerine hırsız girmiş büyük bi zarar varmı çook geçmişş olsunnn...
arkadaslar isvec diyeti varmis.. deneyen varmi ??? 14 gunde feciiii kilolar veriliyor yaziyor internette.. dogrumu acaba..
hatırlıyorum kvnin getirdiği hediyeyiii..bakalım senin dönüşünde muhteşemm olur tahmin edebiliyorumm..neyse boşverr yaaa...annen seni en son gördüğünde kaç kiloydunnn baya fark varmıı..sürprüzz olacakmı onaaa?
canımm valla şimdiki çocuklar öylee bizimkiler aramış arabistandan ne istersiniz diyee biz eskide hurma zemzemgetirin yeter derdikk..şimdi biizim çocuklarr tablett getirin ayfon getirin diye sipariş veriyorlar aynını bende düşündüm..bilmiyorumm ben çocuguma ne ederimm..
canım yaa gecen unuttummm eniştenin işyerine hırsız girmiş büyük bi zarar varmı çook geçmişş olsunnn...
allahh senii netmesinnnn iyi afiyet olsunn..akşama doğru bende yedim o üçlüden ama benimki ikili oldu ekmek almadım peynir yiyemiyoum lor aldım acık karpuzla...
çokk sağoll canım..çok güzel demiş.ibrahim hakkı hz.. ya bazen garip oluyorum..sonra isyan değil allhım diyorumm..işte rabbim affeder inşallah acizliğime verir...ama ben bişi hep merak ettimm..şimdi ben hakkımda hayırlısı bu deyip tevekkülmü etsemm verecegi günümü beklesem...yoksa tedavileri olup olmazsa mı beklesemmm?? tedavii bi ısrarmıdırr???
günaydın canımm...benimde ilaç düzenli sayılmaz aklıma geldikçe içiyorum işte...
eşim bu konuda bana en çok destekçi olan insan sabbim bu derdi vermiş ama böylede bi eş vermiş..bikere bile dememiştir belki çocukla ilgili..hep sabret der..ama ben ice alıngan oldumm o okadar dikkat etmesine rağmen benim son demlerim gibi bi laf etse üstüme alınıyorumm..hele bu ara hiç anlaşamaz oldukk..düşündükce kendimi daraltıyorum ben daraldıkca sabırsız oluyorum eee bu seferde hep adama patlıyorumm..rabbim sabrınıda versin inşallahh
ohh afiyetler olsunn yumurta ah canım benim çok severim ben yumurtayı şöyle dilimleyip kimyonlu kırmızı biber kara biberi serpip üzerine oyyyyy
benim hafatada 4 gün böyle göreceksin inşallah tok tutacakk hafta sonu artıları zor gidiyor evet
special k reklamcısı gibi hissetmek istemmiyorum lakin öğle yemeğinde yoğurtla dene bir lütfen saat 17 'ye kadar nasıl tok tutuyor bir bilsen...
akşam kaçamakları bitterler olmasa ahhh
:) evet sevgili waw Adanalıyım gönüller bir olsun arkadaşım
kebaplar....
hemde her yerde...
hehe benim hafta sonu kaçamaklarıma baktın mı kebap ekmeksiz felan güyaa...
Allahtan bizim burada her yerde kebap var fakat yanına çok salata getirirler normal salata , soğan salatası ,patates salatası, domates ezmesi biber ezmesi ; tereler ,naneler, maydanozlar, közlenmiş domatesler biberler extrası salata çeşitlerinin yanında gelirr
onlar göz doldurur :) önce ardından kebap gelir :))
ohh afiyetler olsunn yumurta ah canım benim çok severim ben yumurtayı şöyle dilimleyip kimyonlu kırmızı biber kara biberi serpip üzerine oyyyyy
benim hafatada 4 gün böyle göreceksin inşallah tok tutacakk hafta sonu artıları zor gidiyor evet
special k reklamcısı gibi hissetmek istemmiyorum lakin öğle yemeğinde yoğurtla dene bir lütfen saat 17 'ye kadar nasıl tok tutuyor bir bilsen...
akşam kaçamakları bitterler olmasa ahhh
arkadaslar isvec diyeti varmis.. deneyen varmi ??? 14 gunde feciiii kilolar veriliyor yaziyor internette.. dogrumu acaba..
İsveç diyeti mi??? Sakın haa... Hatta koşarak kaçın oradan
Şok diyet sınıfındadır İsveç diyeti. Tartıda eksi gösterir evet... Ama giden vücuttaki suyla kas kütlesinden olur. Kas hücrelerinin kaybedilmesi de hiç iyi değil sonuçta. Ayrıca kalp de kas kütleden oluşur... Ona da aşırı yük biner. Yağlar olduğu gibi kalıyor bu diyette. Vücut ayarınızı bozmayın derim. Hele bizim gibilerin durumunda bu daha da riskli.
Tedavi asla ve asla ısrar değildir. Çözüm yolu arama, sorunu çözme, çözemezsen bile an azından deneme, bilinçlenmedir. Ki tedaviyi bırakırsan da mevcut durumundan da kötüye gitme riskin var. Bu illet böyle bir illet işte. Bu arada, bir şey yapmadan işi sadece Allah'a havale etmek de olmaz. Sorunun çözümü için önce bizim çaba göstermemiz, sonra da Allah'a sığınmamız gerek. Sırf bu konuda değil, her konuda. Biz sorunun çözümünü arayalım, ki yapıyoruz da, ondan sonra işi Yaradan a havale edelim.
anammm kimleri görüyorumm ECRİN87 sen bizim ecrinmisinnn??nerelerdesinnn...ne yapmaktasınn...
KVye o zaman okadar sinir olmuştum ki eşime yemin ettim anana sadece bir anahtarlık birde buzdolabı mıknatısı alacağım çikolata bile vermem diye Kadın piknikte bile bir tane bile ekmek almadı hatta normalde kendi payına düşen parayıda oğluna kakalıyor benim annemde tam aksine sırf eşimin kendine yeni bir oyun konsolu almayı istediğini bildiği için kızım sız masrafa girmeyin ben eşine hediye alacağım o oyun konsolunu dedi Düşün dağlar kadar aralarında fark var biri 1 lirayi bile çok görüyor diğeri sırf damadı parasını boşa harçamasın diye gidip 600 liralık oyun konsolu hediye etmeyi düşünüyor :26:
İnan biz Almanyadayken olsun yada Annemler buradayken olsun Annem tamamen eşime sorar ne yemek yapalım akşamlık diye hani canı ne istiyorsa onu yapalım diye. Hatta kızkardeşimin eşinede aynı yazın bir gün eşimin bir gün diğer damadın istediği yemek pişer evde hatta babam hep bizlere göz kırpıp aman iyiki damatların var hiç kocacığım ne yemek istersin diye sormuyorsun bana diye şaka yapar anneme Annemde aaa olurmu onlar mutlu olsunlar, memnun kalsınlar ki kızlarımla huzurları daim olsun der ama benim KV de öyle bir duygu yok anam aksine benim ne kadar sevmediğim yemek varsa onları yapardı ( artık onuda görmüyoruz ya )
İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririmde bende eski zarif halime dönerim Annem eminim bu sefer kesin fark görecektir sonuçta kıyafetlerimin çoğu artık çuval gibi oldu Anneme tembihliyorum sakın birşey alma birlikte seçeriz diye sonuçta bol gelirse ne yapacağım ben onları
evet sizin pkolu ecrin :)
nerelerde olayım canım aynı tas aynı hamam devam ediyorum işte uzun süredir çocuk tedavisni bıraktım canım aralıkda aşılamam iptal olduğundna beri doktoar gitmedim eşimin değelri düzelsin diye bekledim hep öyle yanı kendimi diyete verdim canım 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve 66,6 kilodan 62 kiloya kadar düştüm çok şükür bir neci karatay diyeti ve hemen hemen her akşam en az30 dk yürüyüş yada bisiklet yapıyorum mutlaka yapıyorum ekmeği kestim meyvaları genellikle sabah yiyorum çok acıkmadıkça ara öğün yapmıyorum günde 2,5 litre su içiyorum baya iyi geldi yani bana bir nevi karatay diyetini uyguluyorum canım baya işe yaradım bu ay adetim sapıttı biraz bugun 52 günüm hala adet olmadım test yaptım evde negatif c.tesi doktora gitcem bakalım neler söyleyecek ben durumlar böyle canım
hadi bakalımm devamıda böle güzel olur inşallahh...kızz senin meslek nee??
Öglende yogurt ve kepekli bisküvi ile gectiii ;-) aksama da artik kv ne yaptiysa onu yiyecegiz tabi bisey yaptiysa ;-))))) ben sosyal bilgil ögretmeniym ama atanamadim bir kurumda memurum ;-)
kızzz az değilmiiiii?? acıkmayacakmısınn sonraaaa..?? mesleğin güzelmişş inş atanırsın allah gönlüne göre versinn...akşamada az yağlı yemekler yapmıştır inş. kv...diyette olduğunu biliyormuu...ben pek sülemedim kv yee :) :) ama benim kilo verdiğimi göründe bende giricem diyete dedii açık açığa gelinden aşağı kalacak değilim ya dedii bazen şakayla karışık laflar ediyor ben hönk kalıyorum bu şakamı gerçekmi ..iyimi bişi dedi kötümü diye :)