biraz önce spor yaptım 30 dakika bisiklet çevirdim 60 ip atladım. 50 de iki bacağımı birleştirip kaldırıp indirdim alt karın kasları için çok faydalıymış . Akşamda 30 dakika yürüyüş yaparım bugun spor biter .
Muhtesemsııııııııııın
50 tane o bacak hareketını nasıl yapabılıyorsun yahu? Masallahı var senın kasların demekkı..
Teşekkürler canım, csf plates aletim var lastikleri ayağa takıyorum onunla kolay oluyor ama arada 1 iki dakika nefes alıp devam ediyorum 50 birden yapamıyorum. her hafta 10 artıracam
Ya ben denemek icin sallama almistim ama yesil cay daha etkili bencecanım , bu 9 lu çay paket sallama olarak mı kullnıyorsun yoksa bitkileri tek tek mi aldın ben sallama olarak kullanacam faydasını gördün mü ?
Eeloocaann cimYağmurlu..
Maşallah negüzel spor yapıyosun hergün bugün spor yapıcam diyorum ama yapamıyorum
soğan kürüne adetin bittikten iki gün sonra başlıyosun canım
Benimde gecti ama yok sanirim sisligi var kendi yokSabah;
2 dilim t. buğdaylı ekm
2 yk lor peynir
2 zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Domates, salatalık, maydanoz
saat :11.00 da büyük bir bardak ile maydanoz ve limon su içtim
Öğlen;
3 yk bulgur pilavı 2 adet küçük et köftesi
1 kase yoğurtlu çorba
1 dilim t.buğdaylı ekmek
1 bardak siyah çay ( keyif çayım )
Akşam;
3 adet közlenmiş biber
2 yk lor peynir
1 dilim t. buğdaylı ekmek
1 kase yoğurt
Ben peynir hastasıyım hergün her öğün peynir olsa yerim yemek mi peynir mi istiyorsun deseler peynir derim ... Ama diyetisyen bana dediki peynir çook kilo aldırıyor sadece lor yiyeceksin dedi 1 aydır sadece lor yiyorum.
Aralarda yeşil çay ve testere dişlisi aslan pençesi içerim
Akşam 30 dakika yürüyüş yaparım.
Dün akşam 40 dakika yaptım spor ama adet günüm geldi tabikiii olmadım((( Bugun tartıldım sonuç aynı yerimde sayıyorum
Ben yıne de kolay olacagını hayal bıle edemıyorum su anda. Tekrar muhtesemsın demek ıstıyorum.Nasıl bır alet bu bahsettıgın googleda arattım ama bır suru gorsel cıktı emın olamadım. Ben de karın kaslarını calıstıracak hareketler yapmak ıstıyorum ama hepsı cok zor gelıyor Kalça-basen toparlaması için squat hareketlerını denıyorum sımdı sumo squat agırlıkta olarak. Dıger squatlar ust bacagı kalınlastırıyormus
Squat hareketlerı hakkında bılgısı olan var mı, kızlar?
Ahhh ahh benim kırılma anım nezaman gelicek acaba yaşlandımmı neYa ben denemek icin sallama almistim ama yesil cay daha etkili bence
Bitsin die iciyorum sonra yine yesil caya donucem
Eeloocaann cimyarin yapamicam disariya cikmam gerekiyor ama inan uzulucem bedenen hicbisey yok degisen ama kendimi daha iyi hissediyorum, o kirilma anini yenince inan yapamayinca uzuluyorsun, bende esimle beraber ciktim ciktim cikamazsam ogun eriniyorum o yuzden sabahlari iniyorum
Benimde gecti ama yok sanirim sisligi var kendi yok
((
Kizlar az once kendime usenmedim salata yaptim ogle yemegi olarak salata ve 1kase yogurt yedim
Karnim agriyo ishal agrisi gbi sanirim 9lu cayin etkisi
Gelelim salatama kivircik , taze nane ,maydanoz veeeee pancar bol limonlu
Kizlar siddetle oneriyorum salataya pancar rendeledim super oldu
Kirmizi PANCARİN BESİN DEĞERLERİ
100 gr. pişirilmiş ve suyu süzülmüş kırmızı pancarın içerdiği besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 1,1 gr. protein; 7,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. yağ; 0,8 gr. lif; 23 mgr. fosfor; 14 mgr. kalsiyum; 0,5 mgr. demir; 43 mgr. sodyum; 208 mgr. potasyum; 23 mgr. magnezyum; 20 IU A vitamini; 0,03 mgr. B1 vitamini; 0,04 mgr. B2 vitamini; OJ5 mgr. B3 vitamini ve 6 mcgr. folik asit.
Mutfagima artik ekliyorum bu sebzeyi
Kızlar bişey sorucam size zayıfla kemeri (hani şu titreyen) kullananınız varmı
Bende bugün başlıycam kullanmaya...günde kaç kere kaçar dakika kullanayımBenim var canim elektrikli yurusten sonra yapiyorum ama oyle cok faydasini gormedim
Bende bugün başlıycam kullanmaya...günde kaç kere kaçar dakika kullanayım
Tamam canım bende aşırıya kaçmıyayımCanim ben bir spor hocasina sormustum en fazla 15 dakika demisti. Ben zaten en fazla 5 dakika yapiyorum .
mrb arkadaşlar..bende aranıza katılmak istiyorum...benim hikayem de sizlerle aynı. 98 kiloyum,2 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.pcos rahimde yağlanma war.. 2 ay önce negatif bir tüp bebek denemem oldu.. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar.. o zaman tüp bebekte şansım artarmış..eşimde de sperm sayısı azlıgı war.ve doktor normall yolla gebeliğin zor oldugunu söylüyor..ama tüp bebekte de kilo verirsem şansımın artacagını söylüyorlar..bende desteklerinizi bekliyorumtek engel kilo mu yanı tüp bebekte bile engel ya inanamıyorumm...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doğuran..bazen diyorum herşey beni mi buluyo ( töbe töbe... çok kötüyüm kızlar çok....
Canım aynı sorun bendede var doktor banada kilo ver öyle gel dedi...mrb arkadaşlar..bende aranıza katılmak istiyorum...benim hikayem de sizlerle aynı. 98 kiloyum,2 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.pcos rahimde yağlanma war.. 2 ay önce negatif bir tüp bebek denemem oldu.. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar.. o zaman tüp bebekte şansım artarmış..eşimde de sperm sayısı azlıgı war.ve doktor normall yolla gebeliğin zor oldugunu söylüyor..ama tüp bebekte de kilo verirsem şansımın artacagını söylüyorlar..bende desteklerinizi bekliyorumtek engel kilo mu yanı tüp bebekte bile engel ya inanamıyorumm...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doğuran..bazen diyorum herşey beni mi buluyo ( töbe töbe... çok kötüyüm kızlar çok....
Hoşgeldin canım...kızlarrrr ben geldimmmmm....ayy ikindide geldimdee..okurken uyuya kalmışım..kendime gelemedim dengem bozulduuu...offff canım sıkılıyorrr..kilolar aynen duruyorr..ben sıkıldım artık kaç senedirr kiloo konularından...içtiğim ilaçlar hepsinde hormonn dengemi alt üst ediyor bazen gergin bazen relaksımm...ilacım bitti adeti bekliyorumm...cumartesi dr gidicemmm
CECOMMM...vurmuşsunn alışverişin gözünee....ceketide alacaktınn bakmıcaktın gözünün yasınaa..yaa çogu magza icee bedeni küçülttü...lcw yine iyi çıkartıyor baya büyük bedenn...ama dedim ya sanaa yolun boynere düşersee kabanlara bakk harika şeyler var büyük bedenn...güle güle kullan güzel günlerdee..
Ya dr banada 5 kg bile versen sana yetecek tedaviye bile gerek kalmsdan bile hamis kalabilirmisim, gitsin su kilolar yaaaaaHoşgeldin canım...
Bende veremedim canım...Ptesi adet olmam lazım keşke şu 4 kiloyu vermiş olsaydım hemen dr giderdim buayda boşa geçmezdi
Hosgeldin aramizamrb arkadaşlar..bende aranıza katılmak istiyorum...benim hikayem de sizlerle aynı. 98 kiloyum,2 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.pcos rahimde yağlanma war.. 2 ay önce negatif bir tüp bebek denemem oldu.. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar.. o zaman tüp bebekte şansım artarmış..eşimde de sperm sayısı azlıgı war.ve doktor normall yolla gebeliğin zor oldugunu söylüyor..ama tüp bebekte de kilo verirsem şansımın artacagını söylüyorlar..bende desteklerinizi bekliyorumtek engel kilo mu yanı tüp bebekte bile engel ya inanamıyorumm...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doğuran..bazen diyorum herşey beni mi buluyo ( töbe töbe... çok kötüyüm kızlar çok....