Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Olursun canım inşallah hamile olma gibi bi durumun olabilirmi...
Bende duydum zahidenin programında söylemişti ama normaldede yapın diye

Yok canim sanmam gecen ayda 2 . Ayda ve cook az olmustum. Daha bebegim 9 aylik yeni bir bebek henuz kaldiramam:))))tabii nasip ama simdilik dusunmuyorum. Kasiklarimda agri var olacamda nezaman bilmiyorum.

Yok canim sanmam gecen ayda 2 . Ayda ve cook az olmustum. Daha bebegim 9 aylik yeni bir bebek henuz kaldiramam:))))tabii nasip ama simdilik dusunmuyorum. Kasiklarimda agri var olacamda nezaman bilmiyorum.
İnşallah biranönce olursun ozaman canım

gunaydın bayanlar bende eskı bır polıkıstık over hastasıyım.yedı yıllık evlıyım.genc kızkende basımdaydı bu hastalık.duzgun adet olmaz kılo aldıkca alırdım.evlendım daha cok artdı.evlılıgım boyunca sureklı tedavı oldum klomenden basladım ıgnelere kadar.rahım fılmı cektırdım laproskopı oldum.ama hıc bırınden sonuc alamadım.ama 112 kıloydum.esımle ıs nedenıyle bır bucuk yıl ayrı kaldık o sure zarfında cocuk fıkrını aklımızdan cıkarmıstık.bende 20 kılo vermıstım adetlerım duzene gırmıstı.artık normal bayanlar gıbı 28 gune bır oluyordum eskıden ılac almazsam bır sene olmazdım.tayın mayın derken ıyıce cocuk fıkrını unuttuk.esımdede sorun vardı.artık yerlesınce esıme dedım kı sen bı doktora gıt bakalım degısıklık varmı sende.doktor da esıme asılama yapmazsanız cocugunuz olmaz demıs.ben o hafta hamıle kaldıgımı ogrendım.hemde ıkızlerıme:KK70: gercı bırı sonradan oldu ama sımdı 8 aylık bır kızım var.bu hastalıgı yenmek ıcın zayıflamak sart.Allah bana verdı olmayan herkesede versın.hala 112 kıloyum ama adetlerım cok duzenlı
rabbimm size bağışlasın evladınızııı..pkodan pkoya dağişiyorrr..benimki birazz inatcııı...ne güzeladetleirn düzene girmişş benn ilacı düzenli içiyorum ne zamandır bilmiyorum bıraksam adetim gelirmii...

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK34:

Valla bende var bir ara kullanmıştım ama yine attım bir kenara :KK1:
Ben Pc başına oturduğumda bağlıyordum en azından boş durmamış olmak için :KK1: faydası mutlaka vardır ( karın yağlarını parçalar diye tahmin ediyorum ) ama düzenli kullanım şart :KK34:
Bak sen diyince bende bari çıkartayım onu ortaya :KK34: hiç yoktan iyidir :KK34:

Çok sağ ol canım :KK71:
Şükür şu anda ateşi yok ama hala tabi hasta ( ayak altına vicks sürdümde öksürüğü kesildi ) tabi yinede ne olur ne olmaz öğlende doktora götüreceğim :KK34:

cecommm geçmişş olsunnnn...mubarekk sizin evde biri toplas diğeri hastalanıyorr...cimcime zayıf düştü toparlayamıyor..rabbim şifasını versinn...
Kızlar bugün adet oldum hayatımda ilk defa 28. gün oldum..İncir kürü yapmıştım ondan dolayımı oldu yoksa Glukofenin böyle bi etkisimi var kafam karıştı ben niye tam gününde oldumki acaba...

daha ne istiyorsunnn..şimdide bunu takma kafanaaa...evet glukofeninde adeti düzene sokmaözelliği varr...aynı infolik gibiii..yumurta geeliştirici özelliğide varr...bu ay daha dr a giitmeyeceksennn..adetin düzeninde geldii...bu ayı güzel değerlendir...ovülasyon testin varmı takip et kendini istersennn...inşallah bu ay sağlıklı yumoşun olurda tutunur sanaa...

kızlarr fecii şekildee başımm ağrıyorrrrr....sabahtan berii çatladıı resmennn...şu meshur gribe tutulanlar ilk belirtileri neydiii inşallah grip felan değildirr..bu ara olmamalıyımm....akşamm saçımı kurutmak zor geldi ve ıslakken yattım ondan ağrıyor diyorumm...

rabbimm size bağışlasın evladınızııı..pkodan pkoya dağişiyorrr..benimki birazz inatcııı...ne güzeladetleirn düzene girmişş benn ilacı düzenli içiyorum ne zamandır bilmiyorum bıraksam adetim gelirmii...

cecommm geçmişş olsunnnn...mubarekk sizin evde biri toplas diğeri hastalanıyorr...cimcime zayıf düştü toparlayamıyor..rabbim şifasını versinn...

daha ne istiyorsunnn..şimdide bunu takma kafanaaa...evet glukofeninde adeti düzene sokmaözelliği varr...aynı infolik gibiii..yumurta geeliştirici özelliğide varr...bu ay daha dr a giitmeyeceksennn..adetin düzeninde geldii...bu ayı güzel değerlendir...ovülasyon testin varmı takip et kendini istersennn...inşallah bu ay sağlıklı yumoşun olurda tutunur sanaa...
yok yok takmıyorum kafama ama enteresan geldi bana 28. günde olmam...inofolicte benim yine günüm geçmişti canım...Ovülasyon testi kullanmıyorum canım adetimden sonra gün aşırı ilişkiyi uyguluyorum artık

yok yok takmıyorum kafama ama enteresan geldi bana 28. günde olmam...inofolicte benim yine günüm geçmişti canım...Ovülasyon testi kullanmıyorum canım adetimden sonra gün aşırı ilişkiyi uyguluyorum artık

kızlarr fecii şekildee başımm ağrıyorrrrr....sabahtan berii çatladıı resmennn...şu meshur gribe tutulanlar ilk belirtileri neydiii inşallah grip felan değildirr..bu ara olmamalıyımm....akşamm saçımı kurutmak zor geldi ve ıslakken yattım ondan ağrıyor diyorumm...

ondan olabilir bende kurutmadığımda çook ağrıyor sanki başımda bir kütle varmış gibi hissediyorum. Geçmiş olsun

ondan olabilir bende kurutmadığımda çook ağrıyor sanki başımda bir kütle varmış gibi hissediyorum. Geçmiş olsun

ondan olabilir bende kurutmadığım zaman aynı ağrı oluyor başımda bir kütle varmış gibi hissediyorum. Geçmiş olsun canım.:nazar:

ondan olabilir bende kurutmadığım zaman aynı ağrı oluyor başımda bir kütle varmış gibi hissediyorum. Geçmiş olsun canım.:nazar:

Islak kalmasındandır canım benimde oyüzden başım ağrır hep

Islak kalmasındandır canım benimde oyüzden başım ağrır hep

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Biraz evvel sağlık ocağından dönüp direk kendimi mutfağa attım :KK34:
Cadı kızıma belki içerse diye çorba yapayım dedim ama pek niyeti yok :26:
Doktor ciğerlerinde birşey yok ama etrafta fena halde bir salgın var antibiyotik kullanması şart artık dedi :KK53: Bakalım aldım ilaçlarını eczaneden biraz birşeyler yesinde içireyim :KK34:

Canım böbrek taşın varsa dikkatli kullan taşları oynatıyomuş...bende adet olduktan sonra kullancam ne olur ne olmaz ya bebişim tutunmaya çalışıyosa bana sallamıyayım yavrucuğumu :KK1::KK1:...
İnşallah bu sefer dr vericeği ilaçla hemen geçer canım hemen toparlar kendini

Bencede dikkatli ol canım ne olur ne olmaz :KK1: kuzucuk ne oluyor len demesin :KK1:
Çok sağ ol canım inşallah geçicek bu sefer :KK34:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71: İnşallah önemli birşey değildir de çabucak iyileşirsin :KK34:

ceco34 çoook geçmiş olsun.

Kızlar bir karar verdim. diyet yemek yaparken ne yapacam ne yapacam diye çok düşünürüm bundan sonra 1 ay süreyle akşamları sadece lahana çorbası içeceğim ama öğlen farklı bir diyet yemeği yaparım patlıcan közlemesi . tavuk haşlaması gib.....Bakalım bu bir değişiklik yapacak mı

selam kızlar grip hala devam düne göre iyiydim yine burnum tıkandı :KK43:
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn wawcım ıslak bırakma saçlarını ondandır inşallah seninki
gebelik riski var deyince eşim doktor ona uygun ilaç yazdı inşallah gerek kalmaz da...

sağolunn kızlarr...çok şükür grip gibi değill...bu akşam ıslak saçla yatmamın cezasııı...bende sinüzit var ve bile bile zor geldi öyle yattımm...hala daha agrıyor başımmm midemi bulandırdı artıkk...

size yazdıkdan sonra mutfaga geçtim yemek yapmayaa..ELOCANN dediğinden beri kapuska istiyordu canımm lahana almıştım kapuska yapayım diye girdimm ana bi kestim lahanayı lahana yaprakk yaprakk tam sarmalıkk...hoppalaaa rotayı cevirdimm sarmaya buzluktan kıyma cıkartım felan derken bu saat oldu..lahanayı sardım iç kaldı hadi buzluktan biber çıkartıp doldurayım dedim..hadi bide çorba derken saat kaç oldu...

eşim gelmeden bi size bakayım dedimm..

bugün ne yedim ne yemedim bilmiyorumm öle sofra kuramadım hiç kendimee..acık çiğköfte yedim..acık kabak tatlısı vardıı öle geçiştirdim hepp....bu ara kafam bulanıkk o yüzden sıkmıcam dahada kendimi diyet diyett diyee...acık toparlayayımm sonrasında bakarım artık bi çaresinee...almayayımm oda yeter banaa...

Ben geldim kızlar, yarın insülin direncim ölçülecek şu saatten sonra bir şey yeyip içmemem gerekiyor ama "hiçbir şey" deyince doktor "su da mı?" demeyi unuttum.

X