Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Ya dr banada 5 kg bile versen sana yetecek tedaviye bile gerek kalmsdan bile hamis kalabilirmisim, gitsin su kilolar yaaaaa

Hosgeldin aramiza
İnan seni anliyoruz, insallah gecek bugunler gidecek kg lar
Banada 5 kilo ver gel dedi canım drlarımız aynımı acaba :)
hiç verebildinmi peki...sende sadece pco mu var

MErhaba kızlar nasılsınız ben hamdolsun bugün daha iyiceyimm atlatıyorum inşallahhh spor yapamıyorum eklem yerlerim hala ağrımakta lakin inşallah o da geçecek
:) tavuk suyu çorbası içe içe... :KK1::KK1::KK1::KK1: Elhamdülillah iyileşiyorum inşallah :KK16:

Dunki miskinligin nedenini anladim ben spora alistim yapmayinca mutsuz oluyorum, nu sabah yaptim kendimi harika hissediyorum ama kg veremiyorum neden bilemiyorum hic bi degisiklik yok gerci hafta sonu cok abartmistim, ins gider bu kg lar

Ben bana sart koulmasindan hoslanmiyor icimden gelirse zaten yaparim, ama yap denilmesi ne kadar iyi niyetli olursa olsun bende ters etki yaratiyo,
Salgini tv den izliyoruz allah acil sifalar versin

Sağlıklı kilo vermek için spor yapmak az yemek gerekli lakin birileri şart koyunca yapmak istemeyebilir de ....
motivasyon için arkadaşlar tavsiyelerde bulunuyor bu da paylaşım sebebiyle güzelleşiyor.
senin gibi sıkı spor yapanların paylaşımları da motivasyon için baya etkili
kişinin seçimi doğrultusunda gelişir bu tarz şeyler.

maşallahın var günde 1 saat spor yediklerinde düzenli inşallah her şey yolunda gidecektir
:KK16:
senden de müjdeli haberler alalım inşallah

mrb arkadaşlar..bende aranıza katılmak istiyorum...benim hikayem de sizlerle aynı. 98 kiloyum,2 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.pcos rahimde yağlanma war.. 2 ay önce negatif bir tüp bebek denemem oldu.. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar.. o zaman tüp bebekte şansım artarmış..eşimde de sperm sayısı azlıgı war.ve doktor normall yolla gebeliğin zor oldugunu söylüyor..ama tüp bebekte de kilo verirsem şansımın artacagını söylüyorlar..bende desteklerinizi bekliyorum:KK43: tek engel kilo mu yanı:KK43: tüp bebekte bile engel ya inanamıyorumm...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doğuran..bazen diyorum herşey beni mi buluyo:KK43:( töbe töbe... çok kötüyüm kızlar çok....

Hoşgeldin arkadaşımm Rabbimiz senin de yardımcın olsun
seninle aynı spruları sorup aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43:
herkesin her şeyin bir zamanı var tubis bizimde kilo vermemiz daha sağlıklı anneler olmamızı sağlayacak inşallah :KK16:

Son düzenleme:
anlıyorumm ama sabırrr...sabırdan başka çaremiz yokk...allahdan sabır isteyeceğizzz...başka ne yapsak boşş..herşeyi normall olup nasip olmadıgı içinn hamile klamayan binlerce insan varr...hakkımızda hayırlısı ne bilemiyoruzz..bende çok kiloluydumm..hala dahada varr..ama şimdi çok memnunun derdimede şükrediyor..şer olay kilo verdiğimde hayra döndüü...ama hala bekliyorumm nasibimii..

5 yıllık evliyim..bakalım bu ay yumoş olursa aşılama istiyoruzz nasipde varsa gelir yoksa elden ne gelirr..

saol arkadaşım evet haklısın sabırdan başka çaremiz yok... sen kaç kiloydun ve kaça düştün..daha önce tüp bebek filan denedin mi canım..

Canım aynı sorun bendede var doktor banada kilo ver öyle gel dedi...
Kendimi kilo verirsem bebeğime kavuşmam için bi adım atmış olucam diye deşarj etmeye çalışıyorum..biz sadece güzel görünmek fazlalıklarımızdan kurtulmak için diyet yapmıyoruz bebeklerimize kavuşmak içinde diyet yapıyoruz...
Bu seferki denemeni kilonu vermiş bi şekilde yaparsın canım inşallah en yakın zamanda verirsin kilolarını

teşekkür ederim canım.. bende öle yapcam artık.bi şekilde başarcam bunu.. benim boyum 1.68 ve 98 kiloyum...sen ?? bu arada arkadaşlar burdurdanım ben burdur ve çevresinden olan war mı ıspartadan özellikle..çünkü doktora oraya gidiyorum ben sürekli..tedavi de orda olcak allah nasip edersee.

Aksam 45 dakika yurudum. Ama 3 adet biskuvi yedim cayla ne yapayim canim tatli istedi.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.. bende öle yapcam artık.bi şekilde başarcam bunu.. benim boyum 1.68 ve 98 kiloyum...sen ?? bu arada arkadaşlar burdurdanım ben burdur ve çevresinden olan war mı ıspartadan özellikle..çünkü doktora oraya gidiyorum ben sürekli..tedavi de orda olcak allah nasip edersee.

Basaricaksin inşallah canim...boyum 1.52 kilom 69...ben sivastayim tedavi için 9 saat yol yapip Ankaraya gidiyorum

Canim bende çikolata yedim bi pismanimki...titreşimli kemeri yaptim ama pişman oldum ya hamileysem diye:KK30:

Aaaaa canim yapma test falan yap sonra spor yap ama bende hamile oldugumu bilmeden yuruyus bandinda yurumustum buyuk ev temizligi yamistim sogan suyu icmistim adet olayim diye rabbime emanetler

OTE=ada81;33428767]Aaaaa canim yapma test falan yap sonra spor yap ama bende hamile oldugumu bilmeden yuruyus bandinda yurumustum buyuk ev temizligi yamistim sogan suyu icmistim adet olayim diye rabbime emanetler[/QUOTE]

Gunum gecmedi ama heray bi soru işareti oluyor aklimda ya hamileysem diye...dikkat edeyim bu hafta sonra yaparim artik sporu

Hoşgeldin canım...
Bende veremedim canım...Ptesi adet olmam lazım keşke şu 4 kiloyu vermiş olsaydım hemen dr giderdim buayda boşa geçmezdi :KK5::KK5::KK5:

amann senin bu dr un kilo takıntısıda biraz acayipp...başlasın tedaviyee..tedavideyken diyet yapılmıcak diye birşeyde yokkiii...1 ay 1 aydır yaaa...gecen ayıda düşünürsekk...senden 10 kilo fazlayımm...ama dr diyete devam et..hamile kalırsanda 3 ay devam edebilirsin dedi..aha başlayan gibide olacak diye bişi yok...5 aydırda devam ediyorum olmadıı...bakalım bu ay neler olacakk...

saol arkadaşım evet haklısın sabırdan başka çaremiz yok... sen kaç kiloydun ve kaça düştün..daha önce tüp bebek filan denedin mi canım..

ben 103 kiloydumm..evliliğimin ilk yılında baya aldım kilo dr gittim 5 ay klomen kullandımm...kilo verirsen tedavisizde olbailir dedi..verdim kilo bekledim 3seneolmadı...şimdi 4 ay önce yine başladım tedaviyee..4 kere klomen kullandım..2 ay yumoş oldu gebelik olmadı...2 ayda yumoş olmadı bakalım bu ay iğneyle denicezz...cumartesi gidicem dr a..aşılama olucam 1..yada 2 kere olmazsa artık tüp bebekk...hakkımızda hayırlısı...

Dunki miskinligin nedenini anladim ben spora alistim yapmayinca mutsuz oluyorum, nu sabah yaptim kendimi harika hissediyorum ama kg veremiyorum neden bilemiyorum hic bi degisiklik yok gerci hafta sonu cok abartmistim, ins gider bu kg lar

Sogan kurune adet olduktan kac gun sonra basliyoruz, ben yine adet olamadim 1hafta gecti ne zaman baslayabilirim ya

Allah kavustursun canim

Ben bana sart koulmasindan hoslanmiyor icimden gelirse zaten yaparim, ama yap denilmesi ne kadar iyi niyetli olursa olsun bende ters etki yaratiyo,
Salgini tv den izliyoruz allah acil sifalar versin

Amiiiiiinnnnn
Ceco meyve bilerek mi yemiyorsun canim

Sağol canın Allah razı olsun

mrb arkadaşlar..bende aranıza katılmak istiyorum...benim hikayem de sizlerle aynı. 98 kiloyum,2 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.pcos rahimde yağlanma war.. 2 ay önce negatif bir tüp bebek denemem oldu.. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar.. o zaman tüp bebekte şansım artarmış..eşimde de sperm sayısı azlıgı war.ve doktor normall yolla gebeliğin zor oldugunu söylüyor..ama tüp bebekte de kilo verirsem şansımın artacagını söylüyorlar..bende desteklerinizi bekliyorum:KK43: tek engel kilo mu yanı:KK43: tüp bebekte bile engel ya inanamıyorumm...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doğuran..bazen diyorum herşey beni mi buluyo:KK43:( töbe töbe... çok kötüyüm kızlar çok....

Hoşgeldin canım, hepimizde durumlar benzer ya da aynı... yalnız değilsin, değiliz, destek oluruz birbirimize.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi

En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı :KK43:
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki belki iğne verir bu sefer ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız )

Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile ama ben henüz tartılmadım cuma süpriz olsun

Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım

Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt

Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata

gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım :KK34: )

Ceco meyve bilerek mi yemiyorsun canim

Yok canım dün gece 1 portakal yedim aslında :KK1: ama tabi menüyü paylaştıktan sonra olunca unuttum sonradan yazmayı :KK1:
YOksa ben meyveyi çok severim ve her gün mutlaka bir kerede olsa yerim :KK34:

amann senin bu dr un kilo takıntısıda biraz acayipp...başlasın tedaviyee..tedavideyken diyet yapılmıcak diye birşeyde yokkiii...1 ay 1 aydır yaaa...gecen ayıda düşünürsekk...senden 10 kilo fazlayımm...ama dr diyete devam et..hamile kalırsanda 3 ay devam edebilirsin dedi..aha başlayan gibide olacak diye bişi yok...5 aydırda devam ediyorum olmadıı...bakalım bu ay neler olacakk...

ben 103 kiloydumm..evliliğimin ilk yılında baya aldım kilo dr gittim 5 ay klomen kullandımm...kilo verirsen tedavisizde olbailir dedi..verdim kilo bekledim 3seneolmadı...şimdi 4 ay önce yine başladım tedaviyee..4 kere klomen kullandım..2 ay yumoş oldu gebelik olmadı...2 ayda yumoş olmadı bakalım bu ay iğneyle denicezz...cumartesi gidicem dr a..aşılama olucam 1..yada 2 kere olmazsa artık tüp bebekk...hakkımızda hayırlısı...
Ahh ahh keşke başlasa canım...doktorum işine karışılmasını istemiyo fikrini beyan edemiyosun koyun gibi gidip geliyorum
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi

En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı :KK43:
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki belki iğne verir bu sefer ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız )

Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile ama ben henüz tartılmadım cuma süpriz olsun

Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım

Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt

Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata

gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım :KK34: )

Yok canım dün gece 1 portakal yedim aslında :KK1: ama tabi menüyü paylaştıktan sonra olunca unuttum sonradan yazmayı :KK1:
YOksa ben meyveyi çok severim ve her gün mutlaka bir kerede olsa yerim :KK34:
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl cimcimen

gunaydın bayanlar bende eskı bır polıkıstık over hastasıyım.yedı yıllık evlıyım.genc kızkende basımdaydı bu hastalık.duzgun adet olmaz kılo aldıkca alırdım.evlendım daha cok artdı.evlılıgım boyunca sureklı tedavı oldum klomenden basladım ıgnelere kadar.rahım fılmı cektırdım laproskopı oldum.ama hıc bırınden sonuc alamadım.ama 112 kıloydum.esımle ıs nedenıyle bır bucuk yıl ayrı kaldık o sure zarfında cocuk fıkrını aklımızdan cıkarmıstık.bende 20 kılo vermıstım adetlerım duzene gırmıstı.artık normal bayanlar gıbı 28 gune bır oluyordum eskıden ılac almazsam bır sene olmazdım.tayın mayın derken ıyıce cocuk fıkrını unuttuk.esımdede sorun vardı.artık yerlesınce esıme dedım kı sen bı doktora gıt bakalım degısıklık varmı sende.doktor da esıme asılama yapmazsanız cocugunuz olmaz demıs.ben o hafta hamıle kaldıgımı ogrendım.hemde ıkızlerıme:KK70: gercı bırı sonradan oldu ama sımdı 8 aylık bır kızım var.bu hastalıgı yenmek ıcın zayıflamak sart.Allah bana verdı olmayan herkesede versın.hala 112 kıloyum ama adetlerım cok duzenlı

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK34:

Kızlar bişey sorucam size zayıfla kemeri (hani şu titreyen) kullananınız varmı

Valla bende var bir ara kullanmıştım ama yine attım bir kenara :KK1:
Ben Pc başına oturduğumda bağlıyordum en azından boş durmamış olmak için :KK1: faydası mutlaka vardır ( karın yağlarını parçalar diye tahmin ediyorum ) ama düzenli kullanım şart :KK34:
Bak sen diyince bende bari çıkartayım onu ortaya :KK34: hiç yoktan iyidir :KK34:

Ahh ahh keşke başlasa canım...doktorum işine karışılmasını istemiyo fikrini beyan edemiyosun koyun gibi gidip geliyorum

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl cimcimen

Çok sağ ol canım :KK71:
Şükür şu anda ateşi yok ama hala tabi hasta ( ayak altına vicks sürdümde öksürüğü kesildi ) tabi yinede ne olur ne olmaz öğlende doktora götüreceğim :KK34:

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK34:

Valla bende var bir ara kullanmıştım ama yine attım bir kenara :KK1:
Ben Pc başına oturduğumda bağlıyordum en azından boş durmamış olmak için :KK1: faydası mutlaka vardır ( karın yağlarını parçalar diye tahmin ediyorum ) ama düzenli kullanım şart :KK34:
Bak sen diyince bende bari çıkartayım onu ortaya :KK34: hiç yoktan iyidir :KK34:

Çok sağ ol canım :KK71:
Şükür şu anda ateşi yok ama hala tabi hasta ( ayak altına vicks sürdümde öksürüğü kesildi ) tabi yinede ne olur ne olmaz öğlende doktora götüreceğim :KK34:
Canım böbrek taşın varsa dikkatli kullan taşları oynatıyomuş...bende adet olduktan sonra kullancam ne olur ne olmaz ya bebişim tutunmaya çalışıyosa bana sallamıyayım yavrucuğumu :KK1::KK1:...
İnşallah bu sefer dr vericeği ilaçla hemen geçer canım hemen toparlar kendini

Kızlar bugün adet oldum hayatımda ilk defa 28. gün oldum..İncir kürü yapmıştım ondan dolayımı oldu yoksa Glukofenin böyle bi etkisimi var kafam karıştı ben niye tam gününde oldumki acaba...

Kızlar bugün adet oldum hayatımda ilk defa 28. gün oldum..İncir kürü yapmıştım ondan dolayımı oldu yoksa Glukofenin böyle bi etkisimi var kafam karıştı ben niye tam gününde oldumki acaba...

Ne guzel darisi basima . Ben daha olamadi yaaaa...ibrahim saracoglu polikistik over olanlar incir kuru yapmasinlar demisti. Niye anlamadim

Ne guzel darisi basima . Ben daha olamadi yaaaa...ibrahim saracoglu polikistik over olanlar incir kuru yapmasinlar demisti. Niye anlamadim
Olursun canım inşallah hamile olma gibi bi durumun olabilirmi...
Bende duydum zahidenin programında söylemişti ama normaldede yapın diye

X