Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım, adet düzeni için içiyorum İbrahim saraçoğlundan dinledim önce 21 gün soğan kürü yaptım bittikten sonra aslan pençesine başladım. Saraçoğlu 2 ay adet dönemi dahil aslan pençesini çilmesini öneriyor. Ben 2 ayda bir adet oluyorum acayip şişliğim oluyor birde olunca çok az oluyorum. soğan kürü işe yaramıştı bende daha önce yine denedim bakalım.

Bu arada bu 9 lu zayıflama çayı varmış aktarla konuştum işe yarıyormuş hiç bir yan etkisi yok dedi zaten içindekiler bilindik bitkiler yeşil çay funda vs... günde 3 defa için diyor ayda en az 4-5 kilo verirsiniz dedi. bulunduğum yerde yoktu saolsun babama söyledim aldı bugun gönderdi gelince onu içeceğim
Bende adetimi bekliyorum sonra bende başlıycam soğan kürüne sonrasındada aslan pançesine...
Bende bulamadım canım 5 li çay aldım ben şu dört kiloyu verseydim gerisini çok takmıyorum

Bende adetimi bekliyorum sonra bende başlıycam soğan kürüne sonrasındada aslan pançesine...
Bende bulamadım canım 5 li çay aldım ben şu dört kiloyu verseydim gerisini çok takmıyorum

benim vermek istedim çooook kilom var. nisan sonuna kadar versem baharda güzel güzel kıyafetlerimi giyerim.

Bizde öyleydik canım nişanlıyken saatlerce telefonda konuşurduk o uyurdu ben yinede telefonu kapatmazdım... ayrı şehirlerdeydik üç ay görememiştim nasıl dayanmışım diyorum şimdi iki gün ayrı kalalım anında ağlak oluyorum :KK1::KK1:...Gülelim gülelim biz :KK24::KK24:

kesinlikle gülelim yav, hakikaten uzun süre görememekten plan ertelemek daha iyi inşaallah kurulan planlar da gerçekleşir de...
en son cuma günü gördüm eşimi:KK5:

benim vermek istedim çooook kilom var. nisan sonuna kadar versem baharda güzel güzel kıyafetlerimi giyerim.
Ben 9 kilo versem yeter diyorum :)
Doktorum bebek tedavisi için beş kilo ver öyle gel ozaman tedaviye başlıycaz dedi nekadar yavaş verirsem bebeğime okadar geç kavuşucam
kesinlikle gülelim yav, hakikaten uzun süre görememekten plan ertelemek daha iyi inşaallah kurulan planlar da gerçekleşir de...

Ben geçen ay 20 gün göremedim çok zorlandım...Şu dört kiloyu verdikten sonra yine ayrı kalıcaz hayırlısıyla bebeğimiz olsunda bugünleride unuturuz

Doktorum bebek tedavisi için beş kilo ver öyle gel ozaman tedaviye başlıycaz dedi nekadar yavaş verirsem bebeğime okadar geç kavuşucam

Ben geçen ay 20 gün göremedim çok zorlandım...Şu dört kiloyu verdikten sonra yine ayrı kalıcaz hayırlısıyla bebeğimiz olsunda bugünleride unuturuz[/COLOR][/FONT]

seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen ay ben de 18-20 gün ayrıydım keyfi olarak yapacağım bir şey değil mecbur.
amin inşaallah çok güzel olur canım :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün çok rahat bir gün geçirdim :KK1: tabi beslenme yine şükür güzel geçti şu ana kadar :KK34:
Gündüz eşimin halasıyla olan işimi halledip sonra bize geçtik. Bir saat kadar oturup sohbet ettik sonrada halamız evine gitti :KK34:
Bu arada eşimin şu son zamanlarda tansiyonunun fırlamasıyla ilgili konuştukta :KK1: onlarda benimle aynı fikirde :KK1: Ablası geldi ya yurtdışından kesin birşeyler fitlemiştir dedi halası :KK1: ki benim tahminimde öyleydi zaten :KK1:
Oda diyor boşver güzelim siz güzel geçinmeye bakın nasılsa yeğenimiz uzun süre çenesini tutamaz elbet söylenenleri kusar diye :KK1:

Heee kızlarrrrrrr eşim bir ara telefon açtı :KK1: şirketteki sekreter ( daha bir kaç ay oldu başlayalı ) benimle tanışmak istiyormuş ( eşim artık ne dediyse ona :KK1: benle ilgili :KK1: ) Bİrlikte Tolga Çevik'in gösterisine gitmeyi teklif etmiş :KK76::KK76: bizimkide bana soruyor istermisin diye :KK1: dedim tabiki isterim :KK1:
Valla benim herife ne oldu bilmiyorum ama açıkcası bir yandan tadını çıkartırken bir yandanda ne iş diye kafama takılmıyor değil yani :KK1: adam yapsa suç yapmasa suç derler ya bizimkide o hesap oldu :KK1: ama odunken birden bu tip şeyler olunca insanın aklına başka şeylerde geliyor :KK35: Neyse şeytanın vesveselerine uymayacağım :KK34: Rabbim hayırlara çıkarsın :KK34:

Şansa kendime güzel ciciler almıştım da Perşembe günü ( o gün gidicekmişiz ) kıyafetim yok derdi yok :KK1: gitmeden birde kuaföre gider gündüz fön çektiririm :KK34: görsün bakalım ne kadar hoş olabileceğimi :KK1:

Ohhh iyi yapmışsın canım Hayırlı günlerde giyin...Bende her alışverişten sonra bir bunalım takılıyorum soyunma kabinlerindeki aynalar ayarlanmış resmen duba gibi görüyosun kendini...
Birtane kotum var hedefim o kotun içine girene kadar zayıflamak :KK8::KK8: ve tabi bebeğim için tekrardan tedaviye başlamak :emir_bebek::emir_bebek:

Sorma canım yaaa o görüntü gözümün önünden gitmiyor :KK19: ama moralimi bozmuyorum aksine inadına devam edeceğim :KK34:
Komşu ablam bile diyor ki eskiye nazaran sen daha güzel toplandın diye :KK34: o bile aynada kendini gördüğünde anammm diyormuş ama kadıncağız 40 beden bile yok :KK20:
İnşallah sende o hedeflediğin kotun içine çok kısa bir süre sonra girersin :KK34: Aminnnnnn

:KK3:MErhabalarrrrrrrr nasılsınızz ben bugünüme elhamdülillah diyorum
bol meyveli 0 sporlu günler geçiriyorum :KK43:
üstelik minik kaçamakta yaptımm tavukgöğsü ayy dün canım çok çekti hasta masta kalktım yaptım azcık 2 dilim yedim
:KK17::KK17::KK17:

Gunaydin kizlar gelelim bana hafta sonu cozuttuk, esime ctesi doping yapacagimi soledim ya kilo alma diyetindeki kisiler bile bizim kadar yememisdir :KK43: neyse dedim haftaici yaparim bisiler
Sabah 8.30 da kocisim uyandi beni uyandirmaya calisiyo bende uyumak istiyorum, demezmi kalk spora inelim diye sok sok sok oldum, hemen firladim yataktan oda vaaay hain hemen kalktin ddi :-)
Neyse indik 1saate yakin spor yaptik uzerinede muhtesem bir kahvalti :-). Ne anladim bu isden neyse spora alissinda
Kahvaltidan sonra pier lottiye gidelimmi dedim ciks dedi ozaman 1453 muzesine gidelim dedim oradanda gidetiz dedi
Sonra kardesleri cagirma mevzusu acildi bozuldum ksam dile getirdim en son ne zaman basbasa bisi yaptik dedim oda aksamlari basbasayiz ya dedi gulermisin aglarmisin
Dun topkapi sarayi ayasofya ve arkeoloji muzelerine gittik 5saat yurumusuz :-)
Aciktik tabi mc donalds amcaya ugradik buraya kadar iyi
Kv ye gectik patlamis misir yedik kv demezmi manti yaptik gecen benim icinde sanada da yapicam die esim olsada yesek dedi neyse kalktik esim aciktim dedi hadi manti yiyelim dedim sakami yapiyorsun dedi her aksam corba salata yiyebilirsen ok dedim yoksa yok dedim ok dedi hair manti satan yer aradik bulamadik 4 , 5 yer baktik kapanmis
Sonuc yarim paket makarnayi manti gbi yaptim ve yedik 22.30 du masayi toplarken
Bugune gelelim
Sabah yaklasik 1saat spar yaptim, 16 dk hafif 2o dk cok tempolu yuruyus 10 dk bisiklet 10 yarim mekik 10 barfiks , twist yaptim biraz
Kflesk yedim simdi kalkip 1 portakal yicem,

Oglen corba ve pirasa yicem belki 1dilim ekmek
Ara 1 bardak sut yada ayran
Aksam kv deyiz firinda balik yapicak bugujnluk destanim bukadar opuyorum sizi
Erenisa ve sipsirine sizi opmuyom hastasiniz salgin varmis :-).
Tekrar gecmis olsun kizlar cabuk iyilesin
:nazar: Maşallahın var 1 saat spor harikasın
darısı başımıza sağlıcakla inşallah ay bu grip yatırdı yatırdı beni :KK1: bugünüme elhamdülillah
salgına dikkat kızlar çok ağır geçiyor baş ağrısı mide bulantısı üşütme terleme hepsibirarada :KK52:

ben genelde serperim zatenn..allahtann çok severim tarçınıı..elmanın üstüne bayılırımm...sütede serperimm....
evet başladımm..günde 4 paket içiyorum bi kutu bitti bilee...sende 4 mü içiyordunn ???glukofenide için diyorlarr..ama böğğ geldi icee....infolik..glukofenn..tarlusalll...hayıt suyu...yeşil çayyy....ıyyyyy ıyyyyyy içim bi garip oldu artıkk...

:KK42: harikasın canım günde 4 paket çok iyi ben çok düzenli kullanamamıştım ya birde gliforla beraber içiliyor muymuş ?
bende başlayım yeniden o zaman :18:
gliforu ikiye kırıyorum 500 akşam 500 sabah ona rağmen dün akşam :KK17::KK17: tuttu krizim yedim iki dilim:KK17:

Allah C.C. kavuştursunnn Rabbimiz yuvalarımızı mutluluk huzurla vee bebişlerimizin güzel şen sesleriyle doldursunnn aminnnnn

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün çok rahat bir gün geçirdim :KK1: tabi beslenme yine şükür güzel geçti şu ana kadar :KK34:
Gündüz eşimin halasıyla olan işimi halledip sonra bize geçtik. Bir saat kadar oturup sohbet ettik sonrada halamız evine gitti :KK34:
Bu arada eşimin şu son zamanlarda tansiyonunun fırlamasıyla ilgili konuştukta :KK1: onlarda benimle aynı fikirde :KK1: Ablası geldi ya yurtdışından kesin birşeyler fitlemiştir dedi halası :KK1: ki benim tahminimde öyleydi zaten :KK1:
Oda diyor boşver güzelim siz güzel geçinmeye bakın nasılsa yeğenimiz uzun süre çenesini tutamaz elbet söylenenleri kusar diye :KK1:

Heee kızlarrrrrrr eşim bir ara telefon açtı :KK1: şirketteki sekreter ( daha bir kaç ay oldu başlayalı ) benimle tanışmak istiyormuş ( eşim artık ne dediyse ona :KK1: benle ilgili :KK1: ) Bİrlikte Tolga Çevik'in gösterisine gitmeyi teklif etmiş :KK76::KK76: bizimkide bana soruyor istermisin diye :KK1: dedim tabiki isterim :KK1:
Valla benim herife ne oldu bilmiyorum ama açıkcası bir yandan tadını çıkartırken bir yandanda ne iş diye kafama takılmıyor değil yani :KK1: adam yapsa suç yapmasa suç derler ya bizimkide o hesap oldu :KK1: ama odunken birden bu tip şeyler olunca insanın aklına başka şeylerde geliyor :KK35: Neyse şeytanın vesveselerine uymayacağım :KK34: Rabbim hayırlara çıkarsın :KK34:
Şansa kendime güzel ciciler almıştım da Perşembe günü ( o gün gidicekmişiz ) kıyafetim yok derdi yok :KK1: gitmeden birde kuaföre gider gündüz fön çektiririm :KK34: görsün bakalım ne kadar hoş olabileceğimi :KK1:
Sorma canım yaaa o görüntü gözümün önünden gitmiyor :KK19: ama moralimi bozmuyorum aksine inadına devam edeceğim :KK34:
Komşu ablam bile diyor ki eskiye nazaran sen daha güzel toplandın diye :KK34: o bile aynada kendini gördüğünde anammm diyormuş ama kadıncağız 40 beden bile yok :KK20:
İnşallah sende o hedeflediğin kotun içine çok kısa bir süre sonra girersin :KK34: Aminnnnnn

:nazar:Ceceomm sen harika bir kadınsın bacımm
her yönünle maşallah muhteşemsinnn moralin her daim iyi olsunnn
sen harika bir annesin herkese yetişmeye çalışan kendini evine ve çocuklarına eşine adamış süperwomenn:nazar::KK54::KK54:

Allah C.C. kavuştursunnn Rabbimiz yuvalarımızı mutluluk huzurla vee bebişlerimizin güzel şen sesleriyle doldursunnn aminnnnn

Amin canım sağolasın Allah razı olsun, daha on on beş gün var önümde, inşaallah hayırlısıyla günlr çabucak ve ve sınavlar da iyi geçer

Evetttttttt kızlarrrrrrrr an itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum :KK56:
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnnnnnn
Kilocuklarımızdan patır patır kurtulmayı nasip etsin ....Aminnnnnn :KK1:

Hemen aklımdayken bugünki beslenme listemide paylaşıyorum :KK34:

Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

Akşam;
6 YK kadar bezelye yemeği
1 orta boy kase salata ( karışık )
2 adet kırmızı biber ( köz hazır satılanlardan :KK34: )

Bir saat sonrada bir fincan yeşil çayımı içerim çokta acıkırsam 1/2 kase yoğurt yerim yada 1 bardak süt içerim :KK34:
Çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve inanıyorum ki bu kez olucak :KK34:

Amin canım sağolasın Allah razı olsun, daha on on beş gün var önümde, inşaallah hayırlısıyla günlr çabucak ve ve sınavlar da iyi geçer

inşallahhh sen kendine dikkat et moralin güzel olsun canım

selamun aleyküm çıtırlar :KK3:

maşallah süper gidiyorsunuz..
:KK34:
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun..
:KK16:toparlanmaya çalışıyorum
bugün kreşe gittim ama eve gelince yattım uyumadım ama sersem gibiyim hala..kendime gelemedim..
neredeyse bir haftadır evde doğru düzgün yemek yapmıyorum malum hastalık..dünde eşim pide yaptırdı..1 tane yedim
bugünde çocuklarla spagetti yedik...yarın da arkadaşa davetliyim..regl olmak üzereyim ya kaşınıyorum
perşembe akşamı da annem ve ablamlar gelecek..

spora gelince 1 haftadır yapamıyorum tam toparlanınca yapacağım..hastalık korkuttu beni..çünkü kaç aydır ayakta atlatıyordum dinlenmiyordum sonunda 3 gün yatağa düştüm Rabbim dermansız dert vermesin kimseye..
:KK16:

bugün kreşe gittim ama eve gelince yattım uyumadım ama sersem gibiyim hala..kendime gelemedim..
neredeyse bir haftadır evde doğru düzgün yemek yapmıyorum malum hastalık..dünde eşim pide yaptırdı..1 tane yedim
bugünde çocuklarla spagetti yedik...yarın da arkadaşa davetliyim..regl olmak üzereyim ya kaşınıyorum

spora gelince 1 haftadır yapamıyorum tam toparlanınca yapacağım..hastalık korkuttu beni..çünkü kaç aydır ayakta atlatıyordum dinlenmiyordum sonunda 3 gün yatağa düştüm Rabbim dermansız dert vermesin kimseye..

ve aleyküm selaaam, tekrardan geçmiş olsun canım, iyice toparlan inşaallah :) :KK16:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Herkese günaydınnnnn :KK3:

İnşallah bugün de hepimiz için bol enerjili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK34:
Aslında evde baya işim var ama yine bugün annemle sebze pazarına çıkacağız :KK53: evde pek meyvede kalmadı sebzede :KK34:
Artık ne yapayım perşembe günü oturur evimin işini yaparım :KK34: anamda kendine başka eğlence bulsun :KK1:
Şaka bir yana ama gerçekten bazen vakit kalmıyor :KK53: dün eşim bile bari şu küçük kızın ıncık cıncıklı oyuncaklarını atta her gün bunlarla uğraşmak zorunda kalma dedi :KK1: haklı aslında neyse ilk fırsatta onuda hallederiz :KK34:

Dün eşim şirketteki bayan çalışanla Tiyatro demişti ya hani şu Tolga Çevik'in :KK34: tam bilet alacakken güvenememişler gidip biletixden alalım demişler tabi onlar oraya gidene kadar o haftanın biletleri tükenmiş :KK1: Ayın 6sında gidiyormuşuz :KK34: hatta eşim sevgililer günü hediyen o olsun dedi :KK1: dedim tamam ama unutma 14 gün sonrasıda benim doğum günüm onada ayrı hediye beklerim :KK60: oooo seni iyi alıştın diyor :KK60:

Bakalım olmadı cuma akşamı buluşup bir yerlerde kahve içelim diyorum :KK34: sonuçta bir araya gelmeden bir tanışalımki tiyatroya gittiğmizde soğukluk olmasın ki daha rahat olalım :KK34:

İnşallah canım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo verip bebişe kavuşursun. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin. Soğan kürünü dene canım ben soğan küründen sonra hiç tedavi olmadan hamile kaldım tabii rabbimin mucizesi. Ama soğan kürü gerçekten işe yarıyor ben hamile kalmak için değil adet görmek için yapmıştım kürü eee artık çocukta düşünüyorduk korunmadım ve oldu. Kürü 21 gün sabah akşam deneyin lütfen .

Dikkat et canım omuzun iyileşince başlarsın tekrardan spora...
Benimde oruç tutmam lazım borçlarım baya var :KK50: günler kısayken tutmak en iyisi...yine dikkatli yenilirse etkili olur bence
Dunki miskinligin nedenini anladim ben spora alistim yapmayinca mutsuz oluyorum, nu sabah yaptim kendimi harika hissediyorum ama kg veremiyorum neden bilemiyorum hic bi degisiklik yok gerci hafta sonu cok abartmistim, ins gider bu kg lar

Sogan kurune adet olduktan kac gun sonra basliyoruz, ben yine adet olamadim 1hafta gecti ne zaman baslayabilirim ya

Allah kavustursun canim

:KK3:MErhabalarrrrrrrr nasılsınızz ben bugünüme elhamdülillah diyorum
bol meyveli 0 sporlu günler geçiriyorum :KK43:
üstelik minik kaçamakta yaptımm tavukgöğsü ayy dün canım çok çekti hasta masta kalktım yaptım azcık 2 dilim yedim
:KK17::KK17::KK17:

Elhamdulillah nasil toparlanabildinmi canim

:nazar: Maşallahın var 1 saat spor harikasın
darısı başımıza sağlıcakla inşallah ay bu grip yatırdı yatırdı beni :KK1: bugünüme elhamdülillah
salgına dikkat kızlar çok ağır geçiyor baş ağrısı mide bulantısı üşütme terleme hepsibirarada :KK52:

:KK42: harikasın canım günde 4 paket çok iyi ben çok düzenli kullanamamıştım ya birde gliforla beraber içiliyor muymuş ?
bende başlayım yeniden o zaman :18:
gliforu ikiye kırıyorum 500 akşam 500 sabah ona rağmen dün akşam :KK17::KK17: tuttu krizim yedim iki dilim:KK17:

:nazar:Ceceomm sen harika bir kadınsın bacımm
her yönünle maşallah muhteşemsinnn moralin her daim iyi olsunnn
sen harika bir annesin herkese yetişmeye çalışan kendini evine ve çocuklarına eşine adamış süperwomenn:nazar::KK54::KK54:

Ben bana sart koulmasindan hoslanmiyor icimden gelirse zaten yaparim, ama yap denilmesi ne kadar iyi niyetli olursa olsun bende ters etki yaratiyo,
Salgini tv den izliyoruz allah acil sifalar versin

Evetttttttt kızlarrrrrrrr an itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum :KK56:
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnnnnnn
Kilocuklarımızdan patır patır kurtulmayı nasip etsin ....Aminnnnnn :KK1:

Hemen aklımdayken bugünki beslenme listemide paylaşıyorum :KK34:

Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

Akşam;
6 YK kadar bezelye yemeği
1 orta boy kase salata ( karışık )
2 adet kırmızı biber ( köz hazır satılanlardan :KK34: )

Bir saat sonrada bir fincan yeşil çayımı içerim çokta acıkırsam 1/2 kase yoğurt yerim yada 1 bardak süt içerim :KK34:
Çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve inanıyorum ki bu kez olucak :KK34:
Amiiiiiinnnnn
Ceco meyve bilerek mi yemiyorsun canim

İnşallah canım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo verip bebişe kavuşursun. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin. Soğan kürünü dene canım ben soğan küründen sonra hiç tedavi olmadan hamile kaldım tabii rabbimin mucizesi. Ama soğan kürü gerçekten işe yarıyor ben hamile kalmak için değil adet görmek için yapmıştım kürü eee artık çocukta düşünüyorduk korunmadım ve oldu. Kürü 21 gün sabah akşam deneyin lütfen .

Amiiiinn.

Gunaydin kizlar

sabah 1 saat 10 dk spor yaptim,
kahvaltim
2dilim tam tahilli ekmek
1bardak sut
1cay kasigi keciboynuzu pekmezi
1kibrit kutusuundan daha az peynir
1yumurtali omlet

1azdan 9lu cay icicem
Oglen
1kase corekotlu yada taze naneli yogurt
Ya pirasa yada 2-3 beyaz lahana sarmasi
Tam bilmiyorum
Ama gun icerisinde ben cok meyve yiyorum sanirim bunu yanlis yapiyorum

Amiin inşallah canım...
Adet olmayı bekliyorum yapıcam canım bu ay inşallah

Gunaydin kizlar

sabah 1 saat 10 dk spor yaptim,
kahvaltim
2dilim tam tahilli ekmek
1bardak sut
1cay kasigi keciboynuzu pekmezi
1kibrit kutusuundan daha az peynir
1yumurtali omlet

1azdan 9lu cay icicem
Oglen
1kase corekotlu yada taze naneli yogurt
Ya pirasa yada 2-3 beyaz lahana sarmasi
Tam bilmiyorum
Ama gun icerisinde ben cok meyve yiyorum sanirim bunu yanlis yapiyorum

canım , bu 9 lu çay paket sallama olarak mı kullnıyorsun yoksa bitkileri tek tek mi aldın ben sallama olarak kullanacam faydasını gördün mü ?

Yağmurlu..
Maşallah negüzel spor yapıyosun hergün bugün spor yapıcam diyorum ama yapamıyorum
soğan kürüne adetin bittikten iki gün sonra başlıyosun canım

Son düzenleme:
X