Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Ben ılık ve yudum yudum kısmına takılıyorum ıyy nasıl içicem yaa soğuk rahat içebiliyodum
Limonlu su sirkeliden daha güzel ama onuda ılık içemiyorum soguğa yakın içebiliyorum...
Eşimden istedim unutmazsa akşama getircek
İnşallah hayırlı ve tez zamanda bebeğimi alırım kucağıma canım

Ya ailesine duskun olmayan evine de duskun olmaz ama hersey ayarinda olmali
Evlenmeden once aksamlari saatlerce telde gorusyugumuz her pazar icin super planlar yapan kisiyi geri istiyorum, evlenince hr aksam basbasayiz ya dior ahhh ahhhh gulsemmi aglasammi

Meyveyle birlikde protein alinca ara ogun daha cok tok tutuyormus, ben bugun denedfim elmanin ardindan bir bardak sut ictim, sut yerine birkac badem yada birkac findik yada birkac cevizde olabilir

Bizde öyleydik canım nişanlıyken saatlerce telefonda konuşurduk o uyurdu ben yinede telefonu kapatmazdım... ayrı şehirlerdeydik üç ay görememiştim nasıl dayanmışım diyorum şimdi iki gün ayrı kalalım anında ağlak oluyorum ...Gülelim gülelim biz

Son düzenleme:
Wawww canim hep iyi dusunecektik hatirlatirim. Herseyin hayirlisi cocugunda cenab-i hak kin bir bildigi vardir' tevekkulu unutmayalim.

Seker kiz candy ayyyy ne izlerdim hele son bolumlainde ahliyorum o derece acaba acip netten izlesem ayni zevki alirmiyim

Ya eeloocaaann waw banada film onerin geven aksam esimle film bulamadik izleyecek sinir oldummm

Aynen bende ağlıyodum :) Alınmıyo canım ben biara baktım ama olmadı şimdi bidaha deniycem izlemeyi :)
ne tür filmleri seversin bilmiyorum ama ben yıllar önce bir film izlemiştim geçenlerde yine izledim MOR YILLAR bence çok güzel

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine yoğun bir gün geçirdim ama henüz bitmedi
Birazdan kızçelerimle yemeğimizi yiyip yine hazırlanıp dışarı çıkacağız annemlerle
Bugün beni sıkıştırdı niye dün tartıştınız diye bende o an anlattım tabi nasılsa geçti gitti diye
Birlikte pazara çıktık ama istediğim halde birşey bulamadım kendime ( kalıplar anasını satayım bu ara bir dar bir dar :26: Annem bile söylendi sanki türkiyedeki kadınların hepsi zayıfmış gibi daracık yapmışlar diye )
Eve dönmeden evvel bir gün birlikte çıkalım sana kıyafet alalım dedi bende gayri ihtiyari olur kardeşimde gelir alırız dedim kadıncağızın çok hoşuna gitmiş hiç menfaatci değilsin hep paylaşmak istiyorsun üstelik her çıktığımızda kızkardeşim mutlaka hep birşeyler alır kendine ( annem öder tabi ) ve sen bir gün bile bana neden alınmıyor diye bozulmadın dedi
Babama anlatmış durumu bak kızcağız hiç ses etmiyor başkası olsa kıskanır falan diye Babacığımda sağ olsun al onu götür ne istiyorsa alsın demiş :122: :122: :122:

Zaten benim kılçıkta ( eşim ) giyim konusunda daha taze söylendiğinden bu akşam Alışveriş merkezine gidip bir kaç birşey alacağız bana tabi bulursam Şimdilik bir kaç birşey al sonra yine alırız nasılsa zayıfladıkça dedi Eşim ve annem ortak sponsor olucaklar Bu sefer hiç fiyatına takmadan alışverişimi yapacağım bende

Gelince artık uzun uzun sohbet ederiz
Bu arada beslenme süper gidiyor pazarda simit bile almadım düzenimi bozmim diye

Valla güzelim tam 3 saat dolaşmışız pazarda
Aldığımda bir tepsi, 4 cift çocuklara çorap birde ufaklığa bir kazak ama dediğin gibi oda yürüyüş sayılır tabi sporun yeri ayrıda bugün ona halim kalmadı şimdilik bakarsın gece yatmadan yaparım

Valla ikinci bir bal ayı bizede lazımda kızları bırakmaya kıyamıyoruz neyse belki daha ilerde
Amerika hayalim var belki bir kaç sene sonrada olsa nasip olur tabi oraya fıstık gibi gitmek isterim

Alışverişi bu akşam görsün beyimiz acırsam ne olayım
Yeterki güzel birşeyler bulabileyim

Bu arada benim doğum günüm 28 Şubat bir günle kurtarmışım

aşkolsunnn yaaaaaaaaa....sütlaçı duyuncaa nasıl suşii ceker canınnn...ayyyyyy yemedimm yiyememde mübaregiiiii...ama yanındakii sos varya acı olan adını unuttum suan onu merak ediyorumm denicemm....

kızlarr her yönden garipp bigünn geçirdimmmmm....ne yedim ne yemedim bilmiyorummmm....

nerdeyse hiç iş yapmadım bugün...odadan pek çıkmadım desem yeridirr...nette takıldımnerdeyse bütün gün...pufffff...ders çalışmam lazımm..nedir bu üstümdeki haallll..çıkmalıyım bu ruh halindenn...

yarın yokum sabahtan annemler tarafa geçicem..ya akşama gelirim yada carsamba eşimin işi var otarafta istersen kal çarşamba ben alırım seni dedii...bakalım yarın beni toparlar inşallahh...

Oooofffff bugun hic diyet yapamadim kuafore gittim sonra kan tahlili sonucumu almaya gittim bundan dolayi kendime diyet yemek yapmadim esime ne yemek yaptiysam ondan yedim ustelik oglen simit yedim ama oglen yemegi yemedim simit ve peynir yedim. Bugun sporda yapmadim evden disari cikinca duzenim bozuluyor. Aslinda bunlar bahane olmamali gercekten diyet yapiyorsam her duzenime uydurmaliyim. Bu hafta sonu esim dahi olsa diyeti bozmayacam insallah.sonra yerimde sayiyorum kilo veremiyorum hep sil bastan basliyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Yine ben geldimmmm

Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyor tam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadım ama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım

Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı )
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel ) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendim siyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık

Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktu o yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik

Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdım Selülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem

Seda Sayan gibi açım şu an ama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn

aşkolsunnn yaaaaaaaaa....sütlaçı duyuncaa nasıl suşii ceker canınnn...ayyyyyy yemedimm yiyememde mübaregiiiii...ama yanındakii sos varya acı olan adını unuttum suan onu merak ediyorumm denicemm....

Ama ben çok sevıyorum sushıyı Azıcık kızartılmıs somon balıklı olanlarını sevıyorum Zaten soya sosunu elıme aldıgımda zor tutuyorum kendımı Sen galıba wasabı sosunu dıyorsun o bıraz acı gıbı gıbı eksı gıbı buruk tadı olan bırsey tam da anlatamadım sımdı

Ya aslında pılav da olsa fena olmaz 1 aydan uzun suredır prınc gırmedı su agızcıgıma Hasret ve ozlemle anarak kendısını... prınc askına su sısemı kaldırıyorum Benım canım tatlıyı artık eskısı kadar cekmıyor (Allahıma bın sukur). Hep tuzlu hep tuzlu seyler canım cekıyor bu gunlerde

İyi gunlerde giyin canim, onlar eskisin SEN YENİLEN
Ohhhh desarj olmusundur sefan olsun

Ben bugun spora inmedim omzum agriyo, belki aksam uzeri bisiklete inerim bugun cok miskinim canim hic bisi istemiyo kahvalti bile... sanirim sicak bir dus iyi gelicek. Waw haklisin bu arada tarti olmayinca kontrolum olmuyo az yedim saniyorum ama artilarim var malesef ((
Pazar gunu kandil oruc tutmak istiyorum hatta pazartesi persembe oruclarini tutsam diorum gunler kisa iftardan sonra da bisi yemezsem etkili olur diye dusunuyorum fikirkerinizi alabilirmiyim ?

Neyse pes etmek yok yola devam

Ohhh iyi yapmışsın canım Hayırlı günlerde giyin...Bende her alışverişten sonra bir bunalım takılıyorum soyunma kabinlerindeki aynalar ayarlanmış resmen duba gibi görüyosun kendini...
Birtane kotum var hedefim o kotun içine girene kadar zayıflamak ve tabi bebeğim için tekrardan tedaviye başlamak

Dikkat et canım omuzun iyileşince başlarsın tekrardan spora...
Benimde oruç tutmam lazım borçlarım baya var günler kısayken tutmak en iyisi...yine dikkatli yenilirse etkili olur bence

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum

Sabah uyanır uyanmaz suyumu içip kahvaltımı yaptım
Şimdide evimi temizliyeceğim ama tabi sizlere bakmadan girişemedim işlere
Öğlende de işlerim bitince sporumu yapacağım inşallah

Bu arada dün gece menümü paylaşmayı unutmuşum aklımdayken onuda paylaşayım

Sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Öğlen;
4 -5 kaşık kadar kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
4 - 5 parça ufak turp

Akşam;
1 kase mercimek çorbası ( 2 kepçe kadardı )
1 büyük kase marul salatası
1 kase yoğurt

İnşallah bugünde güzel bir menü paylaşırım sizlerle

Aleyküm selam canım...
İşlerinde Allah kolaylıklar versin..
Dünki menünü çok beğendim

Sabah;
2 dilim t. buğdaylı ekm
2 yk lor peynir
2 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz

saat :11.00 da büyük bir bardak ile maydanoz ve limon su içtim

Öğlen;
4 patlıcan közledim üzerine 2 domates ile sos yaptım ( bir kaşık zeytiyağı ile ) Çook oldu yarısını akşama ayırdım
1 kase yoğurt
1 dilim t.buğdaylı ekmek

Akşam;
patlıcan yemeğim
1 dilim t. buğdaylı ekmek
1 kase yoğurt

aralarda yeşil çay ve testere dişlisi aslan pençesi içeceğim
Spor akşama yaparım 30 dakika 100 de ip atlarım

Maşallah senin menünde gayet güzel canım...Testere dişli aslan pençesini niye içiyosun

Maşallah senin menünde gayet güzel canım...Testere dişli aslan pençesini niye içiyosun

Canım, adet düzeni için içiyorum İbrahim saraçoğlundan dinledim önce 21 gün soğan kürü yaptım bittikten sonra aslan pençesine başladım. Saraçoğlu 2 ay adet dönemi dahil aslan pençesini çilmesini öneriyor. Ben 2 ayda bir adet oluyorum acayip şişliğim oluyor birde olunca çok az oluyorum. soğan kürü işe yaramıştı bende daha önce yine denedim bakalım.

Bu arada bu 9 lu zayıflama çayı varmış aktarla konuştum işe yarıyormuş hiç bir yan etkisi yok dedi zaten içindekiler bilindik bitkiler yeşil çay funda vs... günde 3 defa için diyor ayda en az 4-5 kilo verirsiniz dedi. bulunduğum yerde yoktu saolsun babama söyledim aldı bugun gönderdi gelince onu içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…