- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
Ben ılık ve yudum yudum kısmına takılıyorum ıyy nasıl içicem yaa soğuk rahat içebiliyodumBen yumurtlıklarıma bır cekı duzen versın dıye nıyetlendım ıcmeye. Gectıgımız aylarda Dıane35 i cok duzensız kullandım. 39 gun sonra falan adet olabıldım.
Ben de ılık ve yudum yudum ıcebıldım. Oyle cok da muhtesem bır tat degıl ama ıste zayıflamaya da yardımcı oluyormus dıye okudum bır yerlerde.. Bır umut ona da basladık bakalım. Bu gıdısle yoldakı agacları falan kemırmekten korkuyorum, zayıflatır mı acaba dıye
Lımonlu su sankı daha rahat ıcılır gıbı geldı. Tarcından sonrakı en buyuk takıntım da sırke kokusu zaten
Sanırım tarcını sutle bırlıkte hayatıma sokabılırım. Deneyecegım. Sıse su olayı nedendır bılmem ıse yaradı bende. Sen de sıseyle ıcmeyı dene bak goreceksın daha fazla su ıctıgını
Senın ıcın en hayırlı olan zamanda bebegını kucagına almanı dılerım, arkadasım.
Benimki fazlasıyla ailesine düşkün heee bundan şikayetçi değilim ama böyle zamanlarda gıcık oluyorum onlara onlarda biliyo :)
Ahh bi bilsem niye başkasına ihtiyaç duyduklarını hep derim ben erkek sen kadın olmalıymışsın
Meyveyle birlikde protein alinca ara ogun daha cok tok tutuyormus, ben bugun denedfim elmanin ardindan bir bardak sut ictim, sut yerine birkac badem yada birkac findik yada birkac cevizde olabilirBugün soğan kürüne başladım yıllar sonraİlk denememde 3 gune zor gelebilmiştim. Akşam yemeginden once açlıktan gözüm döndüğü için ilk günde bir fire vermiş oldum. Sabah bir de sirkeli su içmeye başladım.
Duydugum herseyı yapar oldum.Bır de ara ogun meyve porsıyonlarının uzerıne tarçın serpılmesını onerıyormus genelde dıyetısyenler. Ben sımdılık yogurt taraftarıyım. Kendim bildim bileli tarcından nefret ederım ama şu aralar ona bile göz süzer oldum. Henüz tatmaya cesaret edemıyorum ama onunla da bakısıyoruz. Sız meyvelerınızı nasıl yıyorsunuz?
Kıloda bır degısıklık yok. Su şişelerim ve ben sizlere bol sulu günler diliyoruz :
Bizde öyleydik canım nişanlıyken saatlerce telefonda konuşurduk o uyurdu ben yinede telefonu kapatmazdım... ayrı şehirlerdeydik üç ay görememiştim nasıl dayanmışım diyorum şimdi iki gün ayrı kalalım anında ağlak oluyorum
Ya ailesine duskun olmayan evine de duskun olmaz ama hersey ayarinda olmali
Evlenmeden once aksamlari saatlerce telde gorusyugumuz her pazar icin super planlar yapan kisiyi geri istiyorum, evlenince hr aksam basbasayiz ya dior ahhh ahhhh gulsemmi aglasammi
Wawww canim hep iyi dusunecektik hatirlatirim. Herseyin hayirlisi cocugunda cenab-i hak kin bir bildigi vardir' tevekkulu unutmayalim.umutsuzluk değill buu..sadece inanamıyrum...5 yıl olmadı şimdimi olacak hissi varr...ayy ne bilmm...daha başındayızz ama bi okadarda sonundaaa....
nasıl atıyorsun buzluğa fasulyeyi çiğdenmi ?? yoksa kavurup mu ?? enimde var buzlukta fasulyeyle patlıcannn patlıcanı az koymuşumm seneye daha çok koyucamm..canım istiyorr ne zamandırr..ama kıyıp çıkartmıyorumher yerde patlıcan varda almakda istemiyorum mevsimi değilll diye bakalım kim galip gelecekk..
selam ı izledim bendeee...sana iyi seyirler bende sedayı izliyorum gelin kaynanalar..ama saçma bişi olmuşşş...
Seker kiz candy ayyyy ne izlerdim hele son bolumlainde ahliyorum o dereceAnime deyince aklıma şeker kız candy gelir bende onamı başlasam çok severek izlerdim...Ammiinn diyorum eşinin sözüne :)
Annemde aslında öyle koyardı buzdolabına azcıkta yağ koyardı bu sene Rabbim ömür verirse öyle deniyecem
Aynen bende ağlıyodum :) Alınmıyo canım ben biara baktım ama olmadı şimdi bidaha deniycem izlemeyi :)Wawww canim hep iyi dusunecektik hatirlatirim. Herseyin hayirlisi cocugunda cenab-i hak kin bir bildigi vardir' tevekkulu unutmayalim.
Seker kiz candy ayyyy ne izlerdim hele son bolumlainde ahliyorum o dereceacaba acip netten izlesem ayni zevki alirmiyim
Ya eeloocaaann waw banada film onerin geven aksam esimle film bulamadik izleyecek sinir oldummm
Canım son miladın olur inşallah :)
çok sıkma kendini diyet diyet diyet deme sağlıklı yaşam diye yola çık (bunu diyende benim )
Pazarda senin için yürüyüş sayılır ben en son evin merdivenlerinden 8 gün önce inmiştim dışarı çıkıp yürümek sıfır bende
doğum günün nezaman canım kaç yaşına gireceksin....Senin söylediğin programı indrdim nekadar su içtiğimi ordan takip ediyorum
Ohhh güzel bi hafta sonu geçirmişsin şimdi tekrardan sahalara dönme zamanı :)
Tatile çıktığımızda şöyle başbaşa el ele göz göze bişeyler yapalım diyorum ama nerdeee...bak bi örnek vereyim anla balayına çıkıcaz yeğenimde gelsinmi bizimle dedi daha ne diyeyim :)
canımm erkek milletii birazz afedersin hödükdürr...zorla kafasına sokmak gerekirr...2..3. ay öncesinden sölee bana bi sürpriz yapmadın bu dogum gününde sürpriz doğum günu istiyorum diyeee...ama yapmama ihtimalinide kabullanip de bunuu...
ben ailem yönünden çok şanslıyım..benim bi teyzem amcamla evli aynı binadalarr...ve her doğum günüm alaa geçirdilerevlenene kadar...bu senee kardeşim ve kuzenimee ben sürpriz doğum günü ayarladımm...ama 2014 de 20 yaş altına parti var üstüne artık yapmak yok diye karar almıştık...çünküü büyüklerden küüklere sıra gelmiyorrraamaa bunlarr bana yapmışlar yineee..sen bize yaşattın bizde sana diyorr...eşimide ayarlamışlarr...
senin ne zaman doğum gününn...sen başla şimdidenn...eşinee...kocişş ben bunu doğum günüme istiyoumm....bak bunuda alabilirsin diyeeee...benim küçük teyzem böle yapardı aldırtırdıdaa..o zamanlar kızardım çok kınardımdaa...amaa şimdi mantıklı geliyorr...
bu aradaa palto işinede gıcıkk oldummm...o anda hiçbişi demicektinn enişteyeee...tamam begenmiyormusun hadi gidelim almayaa...götürüpp çatır çatırr aldırtacaktınnn...orda forumda boyner varmıı..?? boynerde harika kabanlar var büyük bedenleride varrr ve indirimede girmişlerr...[/B]
aminnnn..çok sağoll şirinemmm...ayyy sonuçç benii çokk korkutuyorduuuuuu....çok şükür allaha...bakalımm bu ay neler yaşıcamm böle bekliyorumm...
çokk geçmiş olsun sanadaa...herkezz feci diyorr bu gribee....
sağoll arkadaşımmm.....
çoook geçmişş olsunnn....salgın varmışş bide agır geçiyormuşşş...rabbim şifasını versinn....
anamm kebp yenmezmii yumuşak yumuşakk hüpletseydinnn...ayy ben bayılıyorumm kebabaaaa...
çokk sağol güzel dileklerin içinn...
yaww eğer sabaha bıraksamm zor olacaktıı..o anın mutluluguyla eşimde uyurkenn hemencık makinayı doldurdum ..petekleri kapatıp camları açtım...wc yi yıkadımm..paspasları makinaya attımm..sehbaların tozunu aldımm...sonra yattımm..
sabah eşimde evde olacagı için kalktığında toplu görsün istedimm..benim eşim aşırı piypiriklidirr..ben öyle yatsam sabah o girişecektii...ben sabahda uyuyamadım pekk..11 di kalktımm...
hediyee ne almadımkiii soyup suvana çevirdim adamıııcecoyada taktik veriyordumm..ben hazır kıyafetleri pek tercih etmem genelde butikten alırımm..500 tl istiyorum dedim..orda elbise beğendimm dedim oda okiş dedi doğum günü hatrına..onları almış.. bu doğum günümde ballıydım yaa..bidee ben çalışmayıı çok istiyordum senelerdir..oda sabır diyordu..bi eve girmiştii..o bitti kiraya vermiştik..hesap açmışş o kartı verdii..her ay aylığın burda olacak ama bidaha çalışıcam kelimesini ağzına almıcannn...ide herkez içindee...ben düşünmem lazım deyipp aldımm :) :) aslında ben paradan çokk..sıkıldıgım için istiyordum çalışmayı ama anlamıyorkii...
sağoll bebemmm...teşekkürlerr...
lafı oturtmuşsun sen enişteyee...yaa bizdede benn derim kardeşimm gelsinmii...ayy kuzende olaydı şimdi diyeeeama şimdi senin açından düşününce hiçde güzel gelmedi daha dikkatli olucam bundan sonraa...
süpersinnnn...kaçamak ykmuş hafta sonuu...8 gündür evin merdiveninden inmedimm demişsinnnnnnnn....belki kimse inanmayacakk benimde oluyrr öylee...çıkasım gelmiyorr...hele şimdi dr işi felan daha çok çıkar oldumm...
afiyetolsun yeşil fasulyeylee pilavvv ayyyy yaz geldii aklımaa miss gibi o fasulyeninn kokusuna bayılırımm...yanındada soğanlı domates salatasıı ohh bide pilavvvv....yaaa iştaha bakarmısın bendekiiiii yazarkenn ağzımdan sulardamlıcak nerdeydeee
aşkolsunnn yaaaaaaaaa....sütlaçı duyuncaa nasıl suşii ceker canınnn...ayyyyyy yemedimm yiyememde mübaregiiiii...ama yanındakii sos varya acı olan adını unuttum suan onu merak ediyorumm denicemm....Ne guzel ıste.. Sanırım bu dunyada bır tek ben sevmıyorum kendısını
Sen sutlac dedın benım de canım sushı ıstedı. Agız dolusu prınc cektı canım sımdıIste elden bırsey gelmıyor suya devam
aşkolsunnn yaaaaaaaaa....sütlaçı duyuncaa nasıl suşii ceker canınnn...ayyyyyy yemedimm yiyememde mübaregiiiii...ama yanındakii sos varya acı olan adını unuttum suan onu merak ediyorumm denicemm....
İyi gunlerde giyin canim, onlar eskisin SEN YENİLENSelamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyortam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadımama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım
Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı)
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendimsiyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık
Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktuo yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik
Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdımSelülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem
Seda Sayan gibi açım şu anama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn
Ohhh iyi yapmışsın canım Hayırlı günlerde giyin...Bende her alışverişten sonra bir bunalım takılıyorum soyunma kabinlerindeki aynalar ayarlanmış resmen duba gibi görüyosun kendini...Selamün Aleyküm kızlarrrr
Yine ben geldimmmm
Tabi şu an felaket bacaklarım ağrıyortam 3 saate yakın AVMde gezdik durduk birşeyler bulacağım diye
Eşim ve babam isyanlardaydılar
Aslında okadar güzel şeyler vardı ki elimde olsaydı hepsini alırdım
Maalesef koca totoşuma birşey bulamadımama kendime çok güzel 6 adet üst aldım Şükür bir kotum birde siyah pantalonum var üzerime uyan o yüzden çok sıkıntı yapmadım
Kendime aldıklarımı eşimde çok beğendi
Bir tane uzun kollu alev kırmızısı üst aldım ( göğüs kısımları dantelli ama altı kumaşlı)
Bir tanesi türbe yeşili gibi V yaka ama içinde tekrar aynı kumaşından straplezmiş gibi bir parça kumaşı olan bir üst
İki tanesi siyah ama biri komple içi görünmeyen dantellilerden ( kumaş üstü dantel) diğeride boyun kısmı fularlı bir üst düz siyah
Son aldığımı çok beğendimsiyah üzeri beyaz puantiyeli bir uzun kollu üst ama tam göğüs izahında 4 tane kumaştan beyaz çiçeği var çok kibar durdu hatta en çok eşim onu beğendi
İkide pantalon aldımmı altıma uzun süre giyerim artık
Annem sağ olsun ille çekette al dedi ama beğenmedim beğendiğiminde ya fiyatı çoktu yada bedeni yoktuo yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa indirimler daha yeni başladı dedik
Bu arada bir yerde pantalon deneme kalkınca kendimi kabinin boy aynasından çılpak görünce kendime bir kez daha kızdımSelülitlerden yağlardan bacaklarımın arkası boğum boğum olmuş bir an kendimden tiksindim nasıl ben bu kadarına müsaade ettim neden daha evvel jetonum düşmedi diye kendime kızdım ve kesinlikle gerekirse aç geziceğim ama bu kilolardan kurtulacağım yoksa bu sene bu bacaklarla ben yaza denize giremem :26:
Önden kiloda olsa görüntü fena değilde arkası dehşete düşürdü resmen beni ama iyi oldu en azından bundan sonra birşey yemeye kalkıştığımda o halim gözümün önüne gelir inşallahda kaçamak yapmayı aklımdan bile geçirmem
Seda Sayan gibi açım şu anama umurum bile değil yaptım bir yeşil çay höpürdetiyorum
Sonuçları gördükçe zaten aç kalmam sorun olmayacak inşallah ...aminnnnnnnnn
Dikkat et canım omuzun iyileşince başlarsın tekrardan spora...İyi gunlerde giyin canim, onlar eskisin SEN YENİLEN
Ohhhh desarj olmusundur sefan olsun
Ben bugun spora inmedim omzum agriyo, belki aksam uzeri bisiklete inerim bugun cok miskinim canim hic bisi istemiyo kahvalti bile... sanirim sicak bir dus iyi gelicek. Waw haklisin bu arada tarti olmayinca kontrolum olmuyo az yedim saniyorum ama artilarim var malesef((
Pazar gunu kandil oruc tutmak istiyorum hatta pazartesi persembe oruclarini tutsam diorum gunler kisa iftardan sonra da bisi yemezsem etkili olur diye dusunuyorum fikirkerinizi alabilirmiyim ?
Neyse pes etmek yok yola devam
Aleyküm selam canım...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum
Sabah uyanır uyanmaz suyumu içip kahvaltımı yaptım
Şimdide evimi temizliyeceğimama tabi sizlere bakmadan girişemedim işlere
Öğlende de işlerim bitince sporumu yapacağım inşallah
Bu arada dün gece menümü paylaşmayı unutmuşumaklımdayken onuda paylaşayım
Sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
Domates, salatalık
Öğlen;
4 -5 kaşık kadar kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
4 - 5 parça ufak turp
Akşam;
1 kase mercimek çorbası ( 2 kepçe kadardı )
1 büyük kase marul salatası
1 kase yoğurt
İnşallah bugünde güzel bir menü paylaşırım sizlerle
Maşallah senin menünde gayet güzel canım...Testere dişli aslan pençesini niye içiyosunSabah;
2 dilim t. buğdaylı ekm
2 yk lor peynir
2 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz
saat :11.00 da büyük bir bardak ile maydanoz ve limon su içtim
Öğlen;
4 patlıcan közledim üzerine 2 domates ile sos yaptım ( bir kaşık zeytiyağı ile ) Çook oldu yarısını akşama ayırdım
1 kase yoğurt
1 dilim t.buğdaylı ekmek
Akşam;
patlıcan yemeğim
1 dilim t. buğdaylı ekmek
1 kase yoğurt
aralarda yeşil çay ve testere dişlisi aslan pençesi içeceğim
Spor akşama yaparım 30 dakika 100 de ip atlarım
Maşallah senin menünde gayet güzel canım...Testere dişli aslan pençesini niye içiyosun