- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
Benimki fazlasıyla ailesine düşkün heee bundan şikayetçi değilim ama böyle zamanlarda gıcık oluyorum onlara onlarda biliyo :)Canim anladimki beterin beteri vardertleri ne bunlarin ya baskasina nie ihtiyac duyuyorlar ya
Bende hemen cakarim gecen sene eşimin suprizini anlamistim aksaminada is arkadasi gelmişti aksam yemeğine ben mutfagi topladim odaya geldim pastanin mumlarini yakmis bekliyor okadar mutlu olmustumki...
Doğum günün kutlu olsun canım:119: :119::119: nice mutlu yıllara ne güzel süpriz yapmışlar. inşallah yeni yaşın bol eksili ve bebişli olur
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam ne iş bitiyor ne güçama şükür bugünde çok iyiyim
Sabah güzelce kahvaltımızı ettikten sonra yatak odasına giriştimnevresimleri falanda değiştirdim
Bİrazdan hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz
Artık akşam gelip sohbet ederim inşallah sizlerle
Herkese iyi pazarlar diliyorum
İnşallah fazla kaçırmadan atlatırız
Çok sağ ol canım gerçekten kendime geldim
İnşallah pazartesi bomba gibi dönüyorum yeşil sahalara
Canımmm ben okurken bile heycanlandım seni düşünemiyorum
Gerçekten süper ötesi bir süpriz olmuşkeşke banada yapan olsa ama hiççççççç sanmıyorum eşim sağ olsun o gün bir hediye alırsa alır olmadı sırf çocuklar istiyor diye bir pastayla geçiştirir
Hep istemişimdir bana şöyle güzel bir süpriz doğum günü yapılsınbakalım belki bir ara oda olur hazır gaza gelmişken
Bu arada eşin ve tüm sevdiklerinle sana nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar
İyiki doğdun ve iyiki seni tanıma fırsatımız olmuş
Bİr sonraki doğum gününde inşallah kuzucuğun ya gelmiş olur yada en kötü ihtimal yolda olurAminnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnn..çok sağoll şirinemmm...ayyy sonuçç benii çokk korkutuyorduuuuuu....çok şükür allaha...bakalımm bu ay neler yaşıcamm böle bekliyorumm...Merhaba arkadaşlarr yoğun günlerin ardından bir de hastalık gelince başa
sizleri çok özledimmmm
nasılsınız inşallah iyidir herkes baya okudum muhabbetlerinizi
gribim fevam ediyorr bende spor kalmadııyediklerime de dikakt etmeye gayret ediyorummm
inşallah bir atlatayım biraz daha iyi hissedeyim hemen yürüyüşlerime döneceğimmm
Cecom her şey güzel olacak inşallah cimcime senin gibi enerjik maşallahhhhhhh
baya güldüm uyumaz o uyumaz :))) anladımm
wawcım akşamdan 1 bardak suya kayısıyı + cevizi koy sabah suyunu iç
bir de bunu dene inanılmaz barsak çalıştırıyormuş
canım hadi gözün aydınnnn çook sevindimmmm
içimdeki ses zaten hep olumlu sonuç alacağını söylüyorduuu
inşallah her şey yolunda gidecek
ayyyyyyyyy çok güzellllllllll Rabbimiz yüzünüzü daima güldürsünnnnn inşallahhhhhhh
wawcmmm Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllaraaa
sağoll arkadaşımmm.....Waw, iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce:))))
Bugun temizlikle ugrastim spor yapamadim yediklerime az dikkat edebildim ama dunku gibi cok kacirmadim. Yarin devam
selamun aleyküm kızlar..
inanın şuan yaşadığıma şükrediyorum...
hiç böyle hastalanmamıştım..cuma gününden taki bugün öğlene kadar ağrı ve ateş içinde inledim..sancıdan ağladım..iğneler,ağrı kesiciler hak getire..biraz geçiriyor sonra tekrar ağrılar..hücrelerime kadar ağrımayan yerim kalmadı..acile gittik ne ateşimi ölçtüler ne kanıma baktılar..antibiyotik kullanıyorum..eşim başka hastaneye gidelim dedi ama yataktan kalkacak dermanım yoktu..
bugün boğazıma bir bakayım dedim..oda ne? benim bademciğim yok şişmez..geçenlerde aft olmuştu ama böylesi bir aft görmedim..eşim de görünce korktu..inşallah geçer..yarında işe gitmeyeceğim ama çocukları servisle yollamayı düşünüyorum canları sıkılıyor evde..
eşim sağolsun inanın hem evi temizledi hem çocuklara baktı o da tatil gününde yoruldu..
3 gündür ne yediğimi bilmiyorum ilaç içmek için azar azar yedim..bu akşam da yemeğe dışarı çıktık
WAW resteronta gittik kebap yedik sen aklıma geldin ama ben çok az yiyebildim..yemekler boğazımdan her geçişinde acı çekiyorum..eşim sildi süpürdü..
Rabbim hepinize önce SAĞLIK VE HUZUR versin inş.
canım Rabbim hayırlı ömürler nasib etsin inş.
eşin ne hediye aldı merak ettim??bizim son zamanlarda yani bayadır hediye almaz oldu..bir kaç kez dile getirdim..sen öyle diyorsun diye almıyorum diyor..yani ben dedim diye almış olmak istemiyor..
ya gece niye temizlik yaptın yatsaydın sabah yapsaydın??Allah bilir sabah kaçta kalktın??seni çocuktan sonra görürüm ben
Canim cok sevindim.eminim cok iyi gelmidtir. İlaci ve bhol su icmeyi unutma diorum, moral depolamis olduguna gore yesil sahalara bomba gbi geldigini dusunuyorujm
Bende dun esimle biseyler yapmak istedim, kardesini arayalimmii o da gelsin dedi o hasta dedim kendi kardesini cagirdi bisi diyemedim ama aksam lafimi soyledim. Bana basbasa gecirecegimiz bir gun ayrlarsan sevinirim dedim, insallah anlamistir,
Dogum gunun kutlu olsun canim, sa aglikli sihatli fazlaliklarin gittigi nice yaslarin olsun,
Opuyotum yanaciklarindan
Cok gecmis olsun umarim daha iyisindir bugun, yiyemiyorum demissindir ama sihatine kavusmak icin dogal vitaminleri de dikkate al canim bol su ic ve meyve ye
Selam kızlar...
Yalnız geçirilmiş bi hafta sonundan sonra evde patlamak üzereyim...
Diyetimi bozmadım sadece dün akşam biraz patates yedim...diyetimde patates yasak
Süt yoğurt peynir yağ yakımında çok önemli farkettimki ben geçen hafta çok az tüketmişim şimdi sütümü ısıttım yoğurdumu mayalıycam yarım yağlısından
sabah
1 kkk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Birazdan eşim gelicek öğlen yemeğinde taze fasulye yiyecem birazcıkta pilav...pilavı canım çok istiyo nevsimi köreltmem lazım...
Artık yemeklerimi bir yemek kaşığı sıvı yağla yapıyorum ve az tuzlu
Bugün soğan kürüne başladım yıllar sonraİlk denememde 3 gune zor gelebilmiştim. Akşam yemeginden once açlıktan gözüm döndüğü için ilk günde bir fire vermiş oldum. Sabah bir de sirkeli su içmeye başladım.
Duydugum herseyı yapar oldum.Bır de ara ogun meyve porsıyonlarının uzerıne tarçın serpılmesını onerıyormus genelde dıyetısyenler. Ben sımdılık yogurt taraftarıyım. Kendim bildim bileli tarcından nefret ederım ama şu aralar ona bile göz süzer oldum. Henüz tatmaya cesaret edemıyorum ama onunla da bakısıyoruz. Sız meyvelerınızı nasıl yıyorsunuz?
Kıloda bır degısıklık yok. Su şişelerim ve ben sizlere bol sulu günler diliyoruz :
Hamile kalacağımı düşünemiyorum falan kendini bırakmak yok canım daha biz tam olarak yola bile koyulmadık...yaww kadınlar cinn gibi adamlarr napsınnnnvalla anlamak anlamamak hiç iş değill..düşünmeleri yeterr...
aminnn inşallah canımmm..çok teşekkürlerr....
aminnn..inşallah canımm...hep istiyorum gebelik ama hiç düşünemiyorum kendimi hamilee...hiç kalamıcakmışım gibi geliyorr :) :),
canımm erkek milletii birazz afedersin hödükdürr...zorla kafasına sokmak gerekirr...2..3. ay öncesinden sölee bana bi sürpriz yapmadın bu dogum gününde sürpriz doğum günu istiyorum diyeee...ama yapmama ihtimalinide kabullanip de bunuu...
ben ailem yönünden çok şanslıyım..benim bi teyzem amcamla evli aynı binadalarr...ve her doğum günüm alaa geçirdilerevlenene kadar...bu senee kardeşim ve kuzenimee ben sürpriz doğum günü ayarladımm...ama 2014 de 20 yaş altına parti var üstüne artık yapmak yok diye karar almıştık...çünküü büyüklerden küüklere sıra gelmiyorrraamaa bunlarr bana yapmışlar yineee..sen bize yaşattın bizde sana diyorr...eşimide ayarlamışlarr...
senin ne zaman doğum gününn...sen başla şimdidenn...eşinee...kocişş ben bunu doğum günüme istiyoumm....bak bunuda alabilirsin diyeeee...benim küçük teyzem böle yapardı aldırtırdıdaa..o zamanlar kızardım çok kınardımdaa...amaa şimdi mantıklı geliyorr...
bu aradaa palto işinede gıcıkk oldummm...o anda hiçbişi demicektinn enişteyeee...tamam begenmiyormusun hadi gidelim almayaa...götürüpp çatır çatırr aldırtacaktınnn...orda forumda boyner varmıı..?? boynerde harika kabanlar var büyük bedenleride varrr ve indirimede girmişlerr...
aminnnn..çok sağoll şirinemmm...ayyy sonuçç benii çokk korkutuyorduuuuuu....çok şükür allaha...bakalımm bu ay neler yaşıcamm böle bekliyorumm...
çokk geçmiş olsun sanadaa...herkezz feci diyorr bu gribee....
sağoll arkadaşımmm.....
çoook geçmişş olsunnn....salgın varmışş bide agır geçiyormuşşş...rabbim şifasını versinn....
anamm kebp yenmezmii yumuşak yumuşakk hüpletseydinnn...ayy ben bayılıyorumm kebabaaaa...
çokk sağol güzel dileklerin içinn...
yaww eğer sabaha bıraksamm zor olacaktıı..o anın mutluluguyla eşimde uyurkenn hemencık makinayı doldurdum ..petekleri kapatıp camları açtım...wc yi yıkadımm..paspasları makinaya attımm..sehbaların tozunu aldımm...sonra yattımm..
sabah eşimde evde olacagı için kalktığında toplu görsün istedimm..benim eşim aşırı piypiriklidirr..ben öyle yatsam sabah o girişecektii...ben sabahda uyuyamadım pekk..11 di kalktımm...
hediyee ne almadımkiii soyup suvana çevirdim adamıııcecoyada taktik veriyordumm..ben hazır kıyafetleri pek tercih etmem genelde butikten alırımm..500 tl istiyorum dedim..orda elbise beğendimm dedim oda okiş dedi doğum günü hatrına..onları almış.. bu doğum günümde ballıydım yaa..bidee ben çalışmayıı çok istiyordum senelerdir..oda sabır diyordu..bi eve girmiştii..o bitti kiraya vermiştik..hesap açmışş o kartı verdii..her ay aylığın burda olacak ama bidaha çalışıcam kelimesini ağzına almıcannn...ide herkez içindee...ben düşünmem lazım deyipp aldımm :) :) aslında ben paradan çokk..sıkıldıgım için istiyordum çalışmayı ama anlamıyorkii...
sağoll bebemmm...teşekkürlerr...
lafı oturtmuşsun sen enişteyee...yaa bizdede benn derim kardeşimm gelsinmii...ayy kuzende olaydı şimdi diyeeeama şimdi senin açından düşününce hiçde güzel gelmedi daha dikkatli olucam bundan sonraa...
süpersinnnn...kaçamak ykmuş hafta sonuu...8 gündür evin merdiveninden inmedimm demişsinnnnnnnn....belki kimse inanmayacakk benimde oluyrr öylee...çıkasım gelmiyorr...hele şimdi dr işi felan daha çok çıkar oldumm...
afiyetolsun yeşil fasulyeylee pilavvv ayyyy yaz geldii aklımaa miss gibi o fasulyeninn kokusuna bayılırımm...yanındada soğanlı domates salatasıı ohh bide pilavvvv....yaaa iştaha bakarmısın bendekiiiii yazarkenn ağzımdan sulardamlıcak nerdeydeee
Hamile kalacağımı düşünemiyorum falan kendini bırakmak yok canım daha biz tam olarak yola bile koyulmadık...
Ben çıkmak isterdim inanki istanbulda olsaydım çıkar yürürdüm sporumuda yapmış olurdum biraz insan yüzü görür ruhum rahatlardı ama sağlık olsun şartlar böyle
Ayyy inanki fasulyee hiiçç güzel olmamıştı yaz kokusu falan nerdeee buzluğum koku yapmazdı ama resmen yemekten buzluk kokusu aldım...
Hergün netten bir film izlemeye başladım bugünki filmim SELAM
Rabbim sabrımızın meyvasını vericek inşallah bende 18 aydır istiyorum canım ama yaşım 34 vakit geçmeden artık yoluna girsin olsun istiyorum bişeyler...umutsuzluk değill buu..sadece inanamıyrum...5 yıl olmadı şimdimi olacak hissi varr...ayy ne bilmm...daha başındayızz ama bi okadarda sonundaaa....
nasıl atıyorsun buzluğa fasulyeyi çiğdenmi ?? yoksa kavurup mu ?? enimde var buzlukta fasulyeyle patlıcannn patlıcanı az koymuşumm seneye daha çok koyucamm..canım istiyorr ne zamandırr..ama kıyıp çıkartmıyorumher yerde patlıcan varda almakda istemiyorum mevsimi değilll diye bakalım kim galip gelecekk..
selam ı izledim bendeee...sana iyi seyirler bende sedayı izliyorum gelin kaynanalar..ama saçma bişi olmuşşş...
Rabbim sabrımızın meyvasını vericek inşallah bende 18 aydır istiyorum canım ama yaşım 34 vakit geçmeden artık yoluna girsin olsun istiyorum bişeyler...
haşlayıp şokladım canım...bende patlıcan atmıştım geçen çıkarttım ohh miisss missti :)
Sedayı izlemedim hiç bi arkadaşım geçen gün şöyle bi yorum yaptı bunu izleyen gelin kaynana kesin birbirine düşer...
Selam bitti güzel filmdi beğendim...şimdi ne izlesemm:44::44:
Anime deyince aklıma şeker kız candy gelir bende onamı başlasam çok severek izlerdim...Ammiinn diyorum eşinin sözüne :)ben bu ara bi anime var dizi gibi ona daldımm...aşk hikayesii aman allahımm pempe ruyalardayımm...dünde eşim tv izlerken ben açtım onu izledim..bide alt yazılı arkadan korece sesler geliyorr..bunlar benim dilime takıldı kafama esince japonlar gibi konuşuyorumm..düneşim odada ayaga kalktııı allahımmmmmmm diyorr..eşim icee kafayı yemeye başladı çizgi film izler oldu artık ver şunun bebeğinidee bebeğine izletsinn benden bi kahkahaa patladıı....
canımm haşlayınca bi garipp oluyor fasulyee....bak ben yıkayıp doğradıktan sonraa...robotta domates çekiyorum..tencerede domatesi kaynatıyorum..suyunu çekincee..içine fasulyeleri atıyorum...kapagı açıkk onu acık pişiriyorum yada kavuruyorum diyelimm...rengii döndüğü anda kapatıyorum altınıı...soguyunca paketleyip buzlugaa...yemek isteyincedde yag sogan yapıp..fasulyeyi koyuyorum hatta buzlu şekilde çogu zamann kapagını kapatıpp pişiriyorumm harikkaaa harikaaaa....ama haşlayınca bi garip oluyorrr....
Anime deyince aklıma şeker kız candy gelir bende onamı başlasam çok severek izlerdim...Ammiinn diyorum eşinin sözüne :)
Annemde aslında öyle koyardı buzdolabına azcıkta yağ koyardı bu sene Rabbim ömür verirse öyle deniyecem
Bi filme başladım şimdi Büyükler2 bu bitince bende başlıyayım izlemeyebende kendiye baktımm..onada bayılıyorum 6. bölümündeyimm..itazura na kiss i izlee harikaaaa.....onu izliyorum 24 bölüm..20 ye geldimm ama beni heycanandırıyorrr :) :)
Canım glukofen sende şeker isteğini törpülemiyomu öğle yemeği için geç kaldın amakızlarr canımmm fecii sütlaçççç istiyorrrrrrrrrrrrrr............ama feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............evde süt yok yarım kutu sadeceeeeekarnım acıktı sanırımm..ne yemek yapasım varr ne de yiyesimm...
Canım glukofen sende şeker isteğini törpülemiyomu öğle yemeği için geç kaldın ama
kızlarr canımmm fecii sütlaçççç istiyorrrrrrrrrrrrrr............ama feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............evde süt yok yarım kutu sadeceeeeekarnım acıktı sanırımm..ne yemek yapasım varr ne de yiyesimm...
Hmm hatırladım sen inofoliğe başlamıştın...bu ara içmedimm yaa ondann hepp bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Meyvelerın uzerıne tarcın serpıstır.. Al sana renklı sütlaç :)
Hmm hatırladım sen inofoliğe başlamıştın...
Evet canım bende 4 tane içiyodum üç ay kullandım ondan sonra doktorumu değiştir :)ben genelde serperim zatenn..allahtann çok severim tarçınıı..elmanın üstüne bayılırımm...sütede serperimm....
evet başladımm..günde 4 paket içiyorum bi kutu bitti bilee...sende 4 mü içiyordunn ???glukofenide için diyorlarr..ama böğğ geldi icee....infolik..glukofenn..tarlusalll...hayıt suyu...yeşil çayyy....ıyyyyy ıyyyyyy içim bi garip oldu artıkk...
Canim sen soğan suyunu nasil kullanmistin ben bebek için içmeyebasliycam adet ddöneminden sonra...bikere demedim ozaman bi dikişte iciyodum simdi ilik icicem inş..
Bende her yöntemi deniyordum biara ama simdi sadece sabahlari limonlu su iciyorum...
Ben ara öğünlerde meyva yoğurt yiyorum canim çok canim tatli isterse de sütun içine tarcin ebekliyorum
Bende aldirayim su hem tadi güzel oluyor hem de sisere bakip vay be diyeyim
ben genelde serperim zatenn..allahtann çok severim tarçınıı..elmanın üstüne bayılırımm...sütede serperimm....