- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam ne iş bitiyor ne güç ama şükür bugünde çok iyiyim
Sabah güzelce kahvaltımızı ettikten sonra yatak odasına giriştim nevresimleri falanda değiştirdim
Bİrazdan hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz
Artık akşam gelip sohbet ederim inşallah sizlerle
Herkese iyi pazarlar diliyorum
İnşallah fazla kaçırmadan atlatırız
Çok sağ ol canım gerçekten kendime geldim
İnşallah pazartesi bomba gibi dönüyorum yeşil sahalara
Canımmm ben okurken bile heycanlandım seni düşünemiyorum
Gerçekten süper ötesi bir süpriz olmuş keşke banada yapan olsa ama hiççççççç sanmıyorum eşim sağ olsun o gün bir hediye alırsa alır olmadı sırf çocuklar istiyor diye bir pastayla geçiştirir
Hep istemişimdir bana şöyle güzel bir süpriz doğum günü yapılsın bakalım belki bir ara oda olur hazır gaza gelmişken
Bu arada eşin ve tüm sevdiklerinle sana nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar
İyiki doğdun ve iyiki seni tanıma fırsatımız olmuş
Bİr sonraki doğum gününde inşallah kuzucuğun ya gelmiş olur yada en kötü ihtimal yolda olur Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Anam ne iş bitiyor ne güç ama şükür bugünde çok iyiyim
Sabah güzelce kahvaltımızı ettikten sonra yatak odasına giriştim nevresimleri falanda değiştirdim
Bİrazdan hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz
Artık akşam gelip sohbet ederim inşallah sizlerle
Herkese iyi pazarlar diliyorum
İnşallah fazla kaçırmadan atlatırız
ohhhhh beeee vallahi yazdıklarını okuyunca ben rahatladımm seni düşünemiyorummmm....yaww acık kendine böle kaliteli zamanlar ayırr..nede güzel enerjin yerinegelmişş..eski ceco olmuşsun allah bozmasınn...hadi bakalım güzel bi haftasonunun ardından pazartesibomba gibi bekliyoruzz seniiii...
Çok sağ ol canım gerçekten kendime geldim
İnşallah pazartesi bomba gibi dönüyorum yeşil sahalara
kızlarrrrr ben geldimm..diceniz bu saatte burda işi neee...valla ölüyorum yorgunluktan ama size bakmadan geçemedim sabaha eşim fırsat vermez diyeeee....ayyyy bugun size yazmıştımmm sonrasında nelerr oldu nelerrrrrrrrrrrrrr
eşimle dışarı çıktık acıkalışveriş yapacaktıkk..kahvaltıda yapmamıştım ilk yemek yedik biyerdee..pide yedim benn:26::26::26:
ordan başka biyere..sonra başka biyere ordan oraya dolanıyoruzz eşime dedimm ben bittimm ayaklarım agrıyorr..yokkk illa surayada gidelim burayada gidelimm...neyse aldık alacakları kardeşimi aradımm..abla annemler düğüne gitti kuzenle evde yanlızız illa gelinn..ama evin kapısındayız eşime teklif ettim yok dedi indik arabadan eve çıktıkk...girdim içeri anahtarı aldımm eşim 2 adım attı mutfak tarafa salondan bi ses geldii pufff diyee ben birden çığlıkla kapıyı geri açıp eşime bagırdımm içerde biri varrrrr çık dışarııııı diyee...
ama bi anda kaynar sular dökülde başımdan aşağııı...o sıradaa bi kahkahaaa ve iyiki dogdunn waww...diyee alkışşş...aman allahımm oldugum yere yıgılacaktımmm..kalbim yerinden çıkacak şekilde içeri girdimm kahkahalar kulamalarr....kardeşim..kuzenimm..halamm teyzemm..2 erkekkuzenim ufaklıklar..teyzemin arabaya doluşup gelmişlerr...
allahtan evim temiz çıkarım dışarıı bardak dahi bırakmam masa üstündee..onlarda pasta almışlar...çiğköftee...pide yaptırtmışlarr..cipsilerr..kolalarrr..çay demlemişlerr..masanın üstünü full donatmışlarr..ben tabii şokk şokkk...gelemedim uzun süre kendimeee...
neyse pastayı kesdimm...hediyelerimi verdilerr...çokkgüzel hepsii..paylaşıcamm burda ben ıncık cıncık severimm ve bayıldım hepsine canlarım benimm yaaa...neyse çaydı felandı filandıı...saat 9 oldu..eşim et çıkarmış illa yemek yap teyzem hayır olmazz...neyse eti kavurdumm..acık kısırr...yogurtlu havuç yaptım..kaşarlı mısırlı püre yaptımm...hemen hamur yoğurum pufuduk hamur kızarttım çay felan tabaga serviss...sofra kurmadım..1 gibi eşim uyuduu...saat 2 bucuk gibide millet gitti yarın ufaklıklardan birinin sınavı varmışşş...
amaa harikaa geçti yaww...ve bu saat olduu ben evi elden geçirdimm..petekleri kapattımm...çamları açtım..banyodaki paspasları felan makinaya atımm...mutfagımı temizledimm..işler bitti bide sizee bakımm dedimm....
esas doğum günüm bugunn...5 ocak..ama böle öncesinde sürpriz oldu hiç beklemiyordum ama nasıl anlamadım ona şaşıryorum yaşlandım galibaa...kardeşime ve kuzenimede ben sürpriz hazırlamıştımm..gecen ay...ama buda bana sürpriz oldu..
cicislerimi yarın eklerim resmini cektimm..
Canımmm ben okurken bile heycanlandım seni düşünemiyorum
Gerçekten süper ötesi bir süpriz olmuş keşke banada yapan olsa ama hiççççççç sanmıyorum eşim sağ olsun o gün bir hediye alırsa alır olmadı sırf çocuklar istiyor diye bir pastayla geçiştirir
Hep istemişimdir bana şöyle güzel bir süpriz doğum günü yapılsın bakalım belki bir ara oda olur hazır gaza gelmişken
Bu arada eşin ve tüm sevdiklerinle sana nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar
İyiki doğdun ve iyiki seni tanıma fırsatımız olmuş
Bİr sonraki doğum gününde inşallah kuzucuğun ya gelmiş olur yada en kötü ihtimal yolda olur Aminnnnnnnnnnnnnnnn