Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam ne iş bitiyor ne güç ama şükür bugünde çok iyiyim
Sabah güzelce kahvaltımızı ettikten sonra yatak odasına giriştim nevresimleri falanda değiştirdim
Bİrazdan hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz
Artık akşam gelip sohbet ederim inşallah sizlerle

Herkese iyi pazarlar diliyorum
İnşallah fazla kaçırmadan atlatırız

Çok sağ ol canım gerçekten kendime geldim
İnşallah pazartesi bomba gibi dönüyorum yeşil sahalara

Canımmm ben okurken bile heycanlandım seni düşünemiyorum
Gerçekten süper ötesi bir süpriz olmuş keşke banada yapan olsa ama hiççççççç sanmıyorum eşim sağ olsun o gün bir hediye alırsa alır olmadı sırf çocuklar istiyor diye bir pastayla geçiştirir
Hep istemişimdir bana şöyle güzel bir süpriz doğum günü yapılsın bakalım belki bir ara oda olur hazır gaza gelmişken

Bu arada eşin ve tüm sevdiklerinle sana nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar
İyiki doğdun ve iyiki seni tanıma fırsatımız olmuş
Bİr sonraki doğum gününde inşallah kuzucuğun ya gelmiş olur yada en kötü ihtimal yolda olur Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba arkadaşlarr yoğun günlerin ardından bir de hastalık gelince başa
sizleri çok özledimmmm
nasılsınız inşallah iyidir herkes baya okudum muhabbetlerinizi
gribim fevam ediyorr bende spor kalmadıı yediklerime de dikakt etmeye gayret ediyorummm
inşallah bir atlatayım biraz daha iyi hissedeyim hemen yürüyüşlerime döneceğimmm
Cecom her şey güzel olacak inşallah cimcime senin gibi enerjik maşallahhhhhhh
baya güldüm uyumaz o uyumaz :))) anladımm

wawcım akşamdan 1 bardak suya kayısıyı + cevizi koy sabah suyunu iç
bir de bunu dene inanılmaz barsak çalıştırıyormuş

canım hadi gözün aydınnnn çook sevindimmmm
içimdeki ses zaten hep olumlu sonuç alacağını söylüyorduuu
inşallah her şey yolunda gidecek

ayyyyyyyyy çok güzellllllllll Rabbimiz yüzünüzü daima güldürsünnnnn inşallahhhhhhh
wawcmmm Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllaraaa

Waw, iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce:))))
Bugun temizlikle ugrastim spor yapamadim yediklerime az dikkat edebildim ama dunku gibi cok kacirmadim. Yarin devam

selamun aleyküm kızlar..
inanın şuan yaşadığıma şükrediyorum...
hiç böyle hastalanmamıştım..cuma gününden taki bugün öğlene kadar ağrı ve ateş içinde inledim..sancıdan ağladım..iğneler,ağrı kesiciler hak getire..biraz geçiriyor sonra tekrar ağrılar..hücrelerime kadar ağrımayan yerim kalmadı..acile gittik ne ateşimi ölçtüler ne kanıma baktılar..antibiyotik kullanıyorum..eşim başka hastaneye gidelim dedi ama yataktan kalkacak dermanım yoktu..
bugün boğazıma bir bakayım dedim..oda ne? benim bademciğim yok şişmez..geçenlerde aft olmuştu ama böylesi bir aft görmedim..eşim de görünce korktu..inşallah geçer..yarında işe gitmeyeceğim ama çocukları servisle yollamayı düşünüyorum canları sıkılıyor evde..
eşim sağolsun inanın hem evi temizledi hem çocuklara baktı o da tatil gününde yoruldu..
3 gündür ne yediğimi bilmiyorum ilaç içmek için azar azar yedim..bu akşam da yemeğe dışarı çıktık
WAW resteronta gittik kebap yedik sen aklıma geldin ama ben çok az yiyebildim..yemekler boğazımdan her geçişinde acı çekiyorum..eşim sildi süpürdü..
Rabbim hepinize önce SAĞLIK VE HUZUR versin inş.

canım sağol hiç bu kadar kötü olmamıştım hamdolsun birazdaha iyiyim..
yazdıklarını okuyunca ben eşimle gitmiş kadar oldum..çünkü bizim de öyle düşüncelerimiz var..çocuklardan sonra hiç başbaşa birşey yapmadık..eşim kimseye bırakamıyor annemlere bile..k.validelere zaten bırakamam..inş.bir gün bizde icraate geçeriz..
ama senin adına sevindim..gliforu düzenli içiyorsun değilmi??

Çok geçmis olsun canim bu grip çok agir geciyo deniliyor sen baya kotu olmuşsun Allah sifasini versin aftinda inş hemen iyileşir olmadi yarin aile hekimine bi göster birşeyler yemezsen mikrobu atamazsin vucudundan ...bende grip olurum diye cok korkuyorum en basit gripte bile defalarca acile gidip hava takiliyorum

canım Rabbim hayırlı ömürler nasib etsin inş.

eşin ne hediye aldı merak ettim??bizim son zamanlarda yani bayadır hediye almaz oldu..bir kaç kez dile getirdim..sen öyle diyorsun diye almıyorum diyor..yani ben dedim diye almış olmak istemiyor..
ya gece niye temizlik yaptın yatsaydın sabah yapsaydın??Allah bilir sabah kaçta kalktın??seni çocuktan sonra görürüm ben

aleykümselam canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

Sipsirine çok geçmiş olsun canim inş en yakin zamanda toparlanirsin... Sagligimiz yerinde olsun da varsin kilolarimizi bir kaç hafta sonra verelim

Cook gecmis olsun canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugünde yine pazarı koşturmacayla bitirdik gitti
Öğlende kardeşime geçtik eşim banyo dolabını monte edecek diye hadi çay faslı falan derken akşam üzere oradayken eşimin halaları aradı evdeyseniz bu akşam size geleceğiz diye
Aslında biz gitmeyi düşünüyorduk ama eşim hiç ses etmedi burun gelin akşam dedi
Hadiiii koştur koştur eve geldik hemen bir salonu süpürüp çayıda demledim

Baya uzun uzun sohbet ettik ve çok hoş vakit geçirdik
Benim küçük cadı baştan bir ağladı niye halalar geldi biz gitcektik onlara diye ama sonra sakinledi onlar gelmeden
Bu arada benim kaneviçeyi görmek istediler tabi bitmek üzere olduğunu görünce ikiside Aferin kız maşallah ne çabuk yapmışsın eşini utandırdın dediler uyuz kocam bu başlasada yarım bırakır diye dalga geçmişti onların yanında

Öğlen evden çıkmadan bir dellendirdi beni adam tabi pazar pazar tabi pişman ettim o ayrı
Geçenlerde de kışlık çeket alalım sana dedi bende yok benimki iyi durumda bir iki sene daha idare eder dedim dengesiz bana bu çeketini beğenmiyorum diyeceğine bu çeketi giydiğinde midemi bulandırıyorsun demezmi o gün zaten zor tuttum kendimi kavga etmeyelim diye ama bugünde ona benzer birşey söyleyince açtım bayramlık ağzımı madem miden bulanıyor bundan sonra benden uzak dur diye
Hesapta stresten uzak duracaktım adam yine patlamak üzere bir trafo yarattı anında benden
Tabi ağzıma geleni saydıktan sonra iyice pamıh gibi oldum tabi ona çaktırmadım hiç
Kardeşimede küs gittik hatta bir ara annem anladı ne iş dedi aman her zamanki denyoluğu dedim konuyu anlatmadım bile
Bulmuş benim gibi tutumlu hatun niye istediği gibi alışveriş yapmıyorum diye akım diyeceğine ...okum diyor sarsak tabi orda bir ara annemle birşey konuşurken ben gittim arkadan dil çıkarttım ona oda başladı gülmeye o dilini keseceğim senin diye ama inat ettim benden özür dilemeden konuşmam diye tabi eve gelir gelmez başladı işte aşkım öyle demek istemedim falan diye kıvırmaya biliyorum aslında o anlamda demediğini ama koca adam konuşmadan önce lafının nereye gidebileceğini iyice tartsın öyle konuşsun sonuçta çocuklarada örnek oluyor
Neticede tabiki yine barıştık anında ama bu ona ders olmuştur

Heee ben diyorum birşey vardı aklımda
Allah razı olsun sormasan bugünde içmeyeceğim Dur hemen içiyorum nasılsa sabaha kadar ancak gösteriyor etkisini Yarında annemle pazara gitmeyi düşünüyoruz ama birşey olmaz inşallah Öğleden sonrada eşimin halasıyla buluşup onun satmak istediği evin resimlerini çekeceğiz o aradada birşey olmaz inşallah

Sipsirine çok geçmiş olsun canim inş en yakin zamanda toparlanirsin... Sagligimiz yerinde olsun da varsin kilolarimizi bir kaç hafta sonra verelim

:2:çoook teşekkür ederim elocanım inşallah 2 güne sapasağlam başlayacağım sporuma yeniden yediklerim normal aynı üstelik akşam yemekleri 2 gündür çıkıyordu
aman canım dikkat et kendine

:2::2:ayy canım benimm geçmiş olsunnn
RAbbimiz acil şifalar versinnnnnnnnn
salgın var dikkat et kendinee
ben bugün hamdüsenalar olsun daha iyiyim yediklerimi de çıkarmadım ilacımıda aldım
inşallah yarına az daha dinlenip diğer güne harika olacağızzz
duana canı gönülden aminnnnnnnnnn diyorummm önce sağlık mutluluk huzurr

Maşallah cecom yine harikasınn senn
kız nasıl buluyorsun bu kadar lafları hemen ay o sinirle
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
senin bunda katkın çok büyük damardan şerbet verme işini de kesme işini de maşallah çok iyi biliyorsun
dinlenmişsin uyumuşsun önceki gece çok sevindim
gerçekten iyi kaliteli bir uyku sinirlerini alıyor insanın cadıyı odasına alıştırsan muhteşem olacaksin desene

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Son miladımın ilk gününden size kocaman bir merhaba
Sabah çok dinç uyandım geç yatmama rağmen ve güzelce kahvaltımıda ettim
Şimdide bol su içiyorum
Biraz sonra hazırlanıp dışarı çıkacağım annemle pazarı bir talan edeyim Düzenimi hiçççççççç bozmayacağım Allahın izniyle ve doğum günüme kadar en azından bir 5 - 6 kg vericeğim

Canim cok sevindim.eminim cok iyi gelmidtir. İlaci ve bhol su icmeyi unutma diorum, moral depolamis olduguna gore yesil sahalara bomba gbi geldigini dusunuyorujm

Bende dun esimle biseyler yapmak istedim, kardesini arayalimmii o da gelsin dedi o hasta dedim kendi kardesini cagirdi bisi diyemedim ama aksam lafimi soyledim. Bana basbasa gecirecegimiz bir gun ayrlarsan sevinirim dedim, insallah anlamistir,

Dogum gunun kutlu olsun canim, sa aglikli sihatli fazlaliklarin gittigi nice yaslarin olsun,
Opuyotum yanaciklarindan

Cok gecmis olsun umarim daha iyisindir bugun, yiyemiyorum demissindir ama sihatine kavusmak icin dogal vitaminleri de dikkate al canim bol su ic ve meyve ye

Gunaydin kizlar gelelim bana hafta sonu cozuttuk, esime ctesi doping yapacagimi soledim ya kilo alma diyetindeki kisiler bile bizim kadar yememisdir neyse dedim haftaici yaparim bisiler
Sabah 8.30 da kocisim uyandi beni uyandirmaya calisiyo bende uyumak istiyorum, demezmi kalk spora inelim diye sok sok sok oldum, hemen firladim yataktan oda vaaay hain hemen kalktin ddi
Neyse indik 1saate yakin spor yaptik uzerinede muhtesem bir kahvalti . Ne anladim bu isden neyse spora alissinda
Kahvaltidan sonra pier lottiye gidelimmi dedim ciks dedi ozaman 1453 muzesine gidelim dedim oradanda gidetiz dedi
Sonra kardesleri cagirma mevzusu acildi bozuldum ksam dile getirdim en son ne zaman basbasa bisi yaptik dedim oda aksamlari basbasayiz ya dedi gulermisin aglarmisin
Dun topkapi sarayi ayasofya ve arkeoloji muzelerine gittik 5saat yurumusuz
Aciktik tabi mc donalds amcaya ugradik buraya kadar iyi
Kv ye gectik patlamis misir yedik kv demezmi manti yaptik gecen benim icinde sanada da yapicam die esim olsada yesek dedi neyse kalktik esim aciktim dedi hadi manti yiyelim dedim sakami yapiyorsun dedi her aksam corba salata yiyebilirsen ok dedim yoksa yok dedim ok dedi hair manti satan yer aradik bulamadik 4 , 5 yer baktik kapanmis
Sonuc yarim paket makarnayi manti gbi yaptim ve yedik 22.30 du masayi toplarken
Bugune gelelim
Sabah yaklasik 1saat spar yaptim, 16 dk hafif 2o dk cok tempolu yuruyus 10 dk bisiklet 10 yarim mekik 10 barfiks , twist yaptim biraz
Kflesk yedim simdi kalkip 1 portakal yicem,

Oglen corba ve pirasa yicem belki 1dilim ekmek
Ara 1 bardak sut yada ayran
Aksam kv deyiz firinda balik yapicak bugujnluk destanim bukadar opuyorum sizi
Erenisa ve sipsirine sizi opmuyom hastasiniz salgin varmis .
Tekrar gecmis olsun kizlar cabuk iyilesin

Son düzenleme:
Canım son miladın olur inşallah :)
çok sıkma kendini diyet diyet diyet deme sağlıklı yaşam diye yola çık (bunu diyende benim )
Pazarda senin için yürüyüş sayılır ben en son evin merdivenlerinden 8 gün önce inmiştim dışarı çıkıp yürümek sıfır bende
doğum günün nezaman canım kaç yaşına gireceksin....Senin söylediğin programı indrdim nekadar su içtiğimi ordan takip ediyorum

Ohhh güzel bi hafta sonu geçirmişsin şimdi tekrardan sahalara dönme zamanı :)
Tatile çıktığımızda şöyle başbaşa el ele göz göze bişeyler yapalım diyorum ama nerdeee...bak bi örnek vereyim anla balayına çıkıcaz yeğenimde gelsinmi bizimle dedi daha ne diyeyim :)

Son düzenleme:
Selam kızlar...
Yalnız geçirilmiş bi hafta sonundan sonra evde patlamak üzereyim...
Diyetimi bozmadım sadece dün akşam biraz patates yedim...diyetimde patates yasak
Süt yoğurt peynir yağ yakımında çok önemli farkettimki ben geçen hafta çok az tüketmişim şimdi sütümü ısıttım yoğurdumu mayalıycam yarım yağlısından
sabah
1 kkk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

Birazdan eşim gelicek öğlen yemeğinde taze fasulye yiyecem birazcıkta pilav...pilavı canım çok istiyo nevsimi köreltmem lazım...
Artık yemeklerimi bir yemek kaşığı sıvı yağla yapıyorum ve az tuzlu

Canim anladimki beterin beteri var dertleri ne bunlarin ya baskasina nie ihtiyac duyuyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…