Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar ben dün ip aldırdım eşime. biraz önce 100 kere atladım acayip terletti tavsiye ederim 100 de akşam atlarım artı diğer sporlarımıda yaparım artık eski elbiselerime girmek istiyorummmmmm :KK36:

yapıldı canım herşey normal denildi hatta doğum kontrol hapı vermeyelim değerlerinle oynamayalım dedi sadece diyet yap sen zayıfladıkça adet olacaksın dedi bu kadar . Ben öyle her gün çook aşırı tatlı krizine girmiyorum. Ben yemek saatlerimi atlamıyorum böylece aşırı açlık hissetmiyorum. Ama yemek saatimi kaçırdıysam ne görsem ona saldırıyorum. Benimde öyle pul pul oldu kırmızı kırmızı dr bebek yağı sür dedi bende sürüyorum zaten dedim . Havalar ısınınca geçer dedi Allah yardımcımız olsun .

kızlar ben dün ip aldırdım eşime. biraz önce 100 kere atladım acayip terletti tavsiye ederim 100 de akşam atlarım artı diğer sporlarımıda yaparım artık eski elbiselerime girmek istiyorummmmmm :KK36:
İnşallah sağlıklı ve hızlıca verirsin kilolarını...
Bende ip atlıyorum canım önce lesli yapıyorum sonra ip...dün yerimde zıpladım 100 kere arttırmam lazım benimde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Uzun bir süredir malum motivasyonum yerle bir değil aksine yerin 7 kat dibinde :KK1:
Bugün eşimle dışardayken uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk ve artık sirkelenip kesinlikle bu kiloların bir çaresine bakmak zorunda olduğuma karar verdik :KK34:
Sağ olsun eşim bu kez daha kararlı birşekilde bana destek olacağına söz verdi :KK16:
Bundan sonra her haftasonu mutlaka çocuklarıda alıp yürüşe gideceğiz :KK34: hatta haftaiçide fırsat buldukça iki günde bir de olsa çocukları gerekirse anneme bırakıp yürüyeceğiz sahile inip :KK76::KK76::KK76:

İkinci bir emre kadar diyet kelimesini lugatından çıkartıyorsun dedi eşim :KK1: haklıda çünkü gerçekten diyet kelimesi bile beni germeye yetiyor :KK53: Annem bile geçen gün aynı şeyi söyledi ; Ailecek inanılmaz gerginsiniz kızım az rahat olsana diye :KK1: Herkes gerginliğimin kilo veremememden geldiğinin farkında :26:
Biliyorsunuz bir ara Ameliyata bile niyetlendim ama komplikasyonlarını iyice araştırınca vazgeçtim :KK33:
Açıkcası gidip Genel Cerrahla bile görüştüm :KK17: bana herşeyi ayrıntılarıyla anlatınca zaten kesinlikle olmayacağıma emin oldum :KK1: sonuçta ömrümün sonuna kadar hiç birşekilde zevkle bir kerede olsa yemek yiyemiyeceksem ne o riske gireyim dimi ama :KK1:

Bir müddet kendimi eşimin himayesine alıyorum :KK1: Kafamı toplayıp kararlı birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklanacağım :KK34: Glukofen içmeyi kesmiştim yarından itibaren onada tekrar başlıyorum :KK34:
Sırf zevk için her gün ip atlayacağım :KK34: çocukluğuma az geri döneyim :KK1: hem spor sayılır :KK1:
Geçenlerde annem TVde bir doktoru izlemiş; o doktor demişki stres kesinlikle metabolizmayı durma noktasına getirir eğer biri zayıflamak istiyorsa önce bir rahatlasın ve tamamen rahat birşekilde sağlıklı beslenmeye başlarsa o kişi daha çabuk kilo verdiğini görecektir demiş :KK34:
Benimde hep söylediğim birşeydi ama onaylanmış oldu :KK1:

Tabiki yine buralarda olucağım sohbet etmek için ama bir hafta en azından bildirim yapmayı düşünmüyorum :KK34: biraz kendime gelirim nasılsa bir haftada ondan sonra bomba gibi sahalara dönerim inşallah :KK34:

Bende inşallah yarından itibaren ip atlayarak başlıyacağım :KK34: tabi sporda yaparım inşallah :KK34:
Dediğin gibi eski elbiselere girsek yine yeter :KK34: yeni almasamda olur :KK1: yeterki kilolar gitsin :KK1:

Cece34 canim insallah kurtulacagiz bu kilolardan sadece inanalim. motivasyon cok onemli hergun ne yedigimizi ve kac saat spor yatigimizi yazalim gaza geliriz insallah. Birde ben sunu yapiyorum dogumdan once giydigim kotum vardi hergun gozumun onunde dolaba koymuyorum spor yaparken gozumun onunde daha cok spor yapasim geliyor kotu gordukce:))))

canımm bizlerde yani pkolularda şeker direnci oluşuyor hormonların dengesizliğindenn...buda insülin direnci oluyorr..tıbbi terimlerle anlatamıcamm daha ayrıntı istersenn google amcaya sorarsınn..glukofen ve pko ilişkisi diye yazarsan çıkarr...bebek için içmiyoruzz..bebek isteyen olsun istemeyen olsunn glukofeni kullanıyorr..çünkü oluşan şeker direncii devamlı açlık yapıyor ve tatlı krizlerine sokuyorkii bi çokşey daha varr...ve bunları dengelemek için bu ilacı içiyoruzz..bu ilaç genel şeker hatalarının içtiği bi ilaçç...ama bi çok diyetisyen ve iç hastalıkları uzmanıda bu ilacı diyete destek amaçlı veriyorr..

mesela ben bekarken..gittiğim iç hastalıkları uzmanı vermişti glukofeni ve bana kilo vermek sonrada almak istemiyorsan bunu hepiçeceksin demişti ama ben anlamamış diyet bitince bırakmıştımm...pko oldugumu bilmiyorduk bilee...

sonrasında geçenlerde bahsettiğimZİYA MOCANA gittik oda verdi...ve kuzenimede verdi ki..o benden küçük 21 yaşında pko felan hiçbişideyok..ona baktılar pko varmı diye ama yok..onada glukofen verdii..ve çokda güzel kilolar verdii..benden bu kadar bilgii..

çok tşk ederim açıklaman için google amcadanda arttım biraz arştırdım, bende de pko olduğuna göre kulanayım hem kilo vermeme destek de oluyomuş, pazartesiye artık tam hazır olucam inşallah:) hem diyetisyen hem takviyeler sonrası artık bana kaldı hadi hayırlısı...

Kizlar selamun aleykum hayirli dualarimizin kabul oldugu cumalarimiz olsun insallah
Benim tarti bozuk dunki bildirimimi yazacagim,
73,3
Annem gitti biraz once
Sabah annemle guzel bi kahvalti yaptik. Ara ogun 1 elma ve 1 ayvanin 3de1ini yedim
Az once 1 tabak yagsiz yogurtlu domates soslu makarna yedim,pulbiberi cok katmisim 1 mandalina yedm
Kocaman bir bardagim var ilacdan sanirim surekli u iciyorum. Bugun annem okugu icin spora inemedim

kızz durr daha bismillahhh...anammm..be 5 yılık evliyim 5...hiçbi sorunu olmayanlar bile denk getiremediklerine anca 1 seneye hamile kalanlar varr...siz şimdiden kaplıcaya gitmeyi düşünüyorsunuz...kp de çok biliyorrr..insan düşünse bile söylermii öylee yaaa...daha çok yenevlisinizz...kp yediyemezsiniz ama kv nin yanında söylee..daha çok yeniyiz daha düşünmüyoruz bebeği..diye ama olursada başımızın üstüne diyeee...

infolik eczaneden aldım direk reçete gerekmiyor 17tl..drlar glukofen + infolik+ klomen kullanıyorlarr....ben diğer folik asidimi içmicemm bu ilaçdada folik asit var çünküü..diğerlerine devam edicemm...bakalım inşallah işe yararr...

Dun gittigimzde soedim kv ye esin bole do die degil. Tv de sarcoglu cikmisti cocugu olmayanlarla ilgili bisey anlatiyordu,annemle kv allah verir. Deyip dutdular bende ben daha yedi aylikevliyim suanda dunmuyoruz dedim bole iyiyiz suanda dedim kizim senin icin demiyoruz dediler ama msj ulasmstir yerine::-)

Waw cim..ceco tesekkurler..insallah dediginiz gibi olur.waw benim pek takatim kalmadi.sadece bir ay klomen kullanmistm 2 yil once..2 yildir ugrasyrm bu kilolarla.bazen disiplinli bazen salarak bugune geldim.ama son 4 aydir mutlaka dengeli ve saglikli besleneceksin dedim.diyet modunda yapmadim hic biseyi..ve 8 kilo gitti.boyum 176 benim simdi 90 im ama oyle cok abes durmuyo kilom.tabi ideali 80 e dusmem..sekerimin dengeye ulasmasi.tup bebek icinde cok arastirdim.asilama tutma yuzdesi dusuk.o stresi goze alamayabilirim.esimde yipranmani istemyrm direkt yapalm tup bebegi diyo.tabi sekere bagli..ben methini cok duydugum icin bahceci aytun hanima gittim.pko da uzman.cok vaka gormus..tabi pahali biraz ama yapcak bisey yok..dun yazmaliyim paylasmazsam catliycam dedim..iyiki yazdim buraya.saolsun kimseye bisey anlatilmiyo.yani ben anlatamyrm mahrem geliyo..ayrica bunlari yasamayan ne bilsin benim duygularimi.annem bile ki yillardir ben ona annelik yaparim,karsima gecip agliyo senin cocugun olmuyo diye.bide oturup onu teselli ediyrm..neyse ki ayni zamanda kadere iman etmisim.kismet arrik.olmazsa anasiz babasiz cok cocuk var.onlara anne olurum ne yapaym.rabbimden gelene razi olmak durumundayz.hayatimda sukredecegm cok seyler var,o yuzden simariklik yapamam..bir birimize destek olalim lutfen..sadece paylasmak bile terapi gibi..
katiliyorum sana diyet bile yapmasan anlik duygusal degisimler oluyo burda yazarak terapi gibi iyi geliyo

zayıflama kürleri bölümünde 9 hayat çayı diye bir kür var 9 bitkiden oluşan kullanan oldu mu acaba ben kullanmayı düşünüyorum da.

Kızlar benımde tatlı krizim tutuyor ama evde bişey olmayınca su içiyorum bitki çayı içiyorum gidermeye çalışıyorum. ben eve hiç bir şey almıyorum tatlı adına. Eşime diyorum bana yardımcı ol eşimde tatlıyı çook seviyor gelirken bir tane al tatlı ye bitsin ertesi güne kalmasın. zaten çook hamarat değilim öyle tatlı pasta yapmam yapmayıda pek sevmiyorum. Evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim. mekik aletim var ayrıca pilates studio csf var oda ayaklarına lastikleri geçiyorsun ayakları kaldır indir hareketi günlük onları yapacam birde ip alacam kızlar ip atlamakda çook faydalıymış.Evim spor salonu resmen saolsun eşim her aleti aldı ısrarla spor yapmama rağmen kilo veremeyince üzülüyorum :KK43:((

Kendimde şunu fark ettim bir gün içerisinde 1,5 saat spor yapınca ertesi gün yapmak istemiyorum. bunun için hergün sadece 40 dakika yapacam sauna eşofmanlarımı giyecem 40 dakika yeter hergün yapılırsa faydasını görürüm inşallah. Gitsin kilolar.
evin gercekten spor salonu gbiymis :-)
Tatli krizine giren arkadaslara bir onerim var tarcin o anda soguk sute yada sicak sute tercih meselesi toz tarcin koyup icebilirsen 10dk sonra gececek :-)

merhaba arkadaşlar ben yarın hormon testi yaptırmak istiyorum sizce erken mi çünkü bugün akşama doğru adet oldum. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Ben 3gunu yaptirmistim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür laptob başına geçebildim :KK1:
Günden döndüğümüzden beri kızın ingilizce ödeviyle uğraşıyordum :KK34: yemek molası verdik sonrada aynen devam :KK34:
Bitirdik ama bende bittim :KK1: sağ olsun benim huysuz hiç bir cümlemi beğenmiyor öylemi olur böylemi olur diye eleştirip duruyor beni :KK1: madem çok biliyorsun sen yap diyorum onada bozuluyor :KK1: kavga dövüş ders yaptık :KK1:
Babamız ingilizce bilmediğinden yırtıyor tartışmadan :KK1:

Bugün gün fena geçmedi :KK34: şükür fazlada kaçırmadım hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK1:

Sabah;
1 Portakal
1 elma
( bu ara canım hiç kahvaltı etmek istemiyor birde gün var diye abartmim dedim :KK34: )

Öğlen; ( günde normal yemek yapmıştı yengesi )
1 kase çorba
3 YK Nohut yemeği susuz
2 YK bulgur pilavı
1 avuç içi kadar ızgara tavuk
2 YK karışık salata
1 salatalık turşusu ( tadına baktım :KK1: )

ara;
2 KK kadar cevizli kek
2 Şekersiz çay

Akşam;
3 - 4 YK yoğurtlu havuç
1 Orta boy kase marul salatası
2 KK beyaz peynir
1 büyük fincan şekersiz çay

( akşamda canım istemedi ama maksat metabolizma çalışsın :KK34: )

Canım İstanbuldayım ben :KK34: kar falan yok ama baya soğuk havalar :KK53:
Annemin evi tam dört yol ağızı olduğu için baya bir esiyor eee doğalgaz sobası yada petek olmayınca sırf ufoyla ancak bir oda ısınıyor :KK34: Zaten anneme giderken çocuklara iki kat giydiriyorum hatta ev patiklerimizide götürüyoruz ayakları üşümesin diye :KK34: koltukta uzanırsa annem anında üzerine battaniye örter yatana kar yağar derler ya o hesap :KK34:

Bakalım bu ara bırakmam belki ama onlar bu ayın sonunda belki almanyaya gidecek 2 - 3 ay sonra dönecekler ancak o zamanlar havalarda daha ısınmış olur gönül rahatlığı ile bırakırım :KK34: az daha sıkacağız dişimizi :KK1:

Sorma yaa hemde ne parmakta oynatmak :KK1: resmen bizi parmağına doluyor cadı :KK1: bir tek ablası onun numaralarını yemiyor :KK1: daha doğrusu hiç birimiz yemiyoruz ama işte ablasına sökmüyor :KK1: anında kalayı basıyor bizimkide ağlayarak anne kır onun kafasını bana bağırdı çok bağırdı diye şikayete geliyor :KK60: :KK60: :KK60:

Ne zaman oyuncaklarını topla desem hemen koltuğa oturup aaaaa çok ağrıyor bacağım anneciğim toplayamıyacağım diyor :KK60: yada annemlere giderken merdiven çıkmak zor gelince :KK60: ama ben yürü diyorum babası kucağına alıyor kıyamıyor :KK1:
Hep diyorum bu büyüdüğünde başımızı çok ağrıtacak diye :KK60: büyük rus askeri gibi beş karış surat erkeklerle ilgili bir sıkıntı yaşatmaz :KK60: ama öbürü yakışıklı görmesin anında süzülmeye başlıyor 3.5 yaşına rağmen :KK60: :KK60::KK60:

Valla bir bilsem ne o enerjiye sebep :KK1: anında keseceğim :KK1:
Aslında haklsıın bende sevmem çok sakin olmayı :KK1: hatta eşime hep diyorum çok monoton bir hayatımız var diye :KK1: bana kalsa her an bir cılgınlık yapabilirim :KK1: hani gece yarısı kalk şuraya gidelim dese anında hazırlanırım yat aşağı manyakmısın demem :KK1: ama bizde evcil olan eşimdir daha çok hatta hep der şimdiki aklın olsa benle evlenmezdin diye :KK1: yok aşkım ama sende şu emekli amca modundan çık diyorum bazen :KK60: oda çocukları öne sürüyor onlar evlensin ondan sonra görürsün sen çılgınlığı diyor :KK60: ulen posam çıktıktan sonra çılgınlığı ne yapacağım diyorum gülüyor :KK1:

Benim küçük cadıda bana çekmiş ha bire birşeyler yapsın istiyor :KK1: yatakta bile hep hareket eder benim gibi :KK1:
Büyük kız desen aynı babası ha bire uyusun :KK1: gezmeye gideriz ne gerek var der :KK1: yılbaşı gecesi bile 10 buçukta yattı uyudu ruhsuz piyale :KK1: ulen insan fırsat bulmuşken arkadaşlarıyla yazışır ne bileyim gönlünce internette takılır yada en kötü ihtimal müzik dinler ama yok yattı uyudu miskin :KK60:
Bende saftirik hayal kuruyorum en azından işte müzik dinleriz, sohbet eder gülüşürüz, Jenga oynarız yada ne bileyim en kötü ihtimal MOnopoly oynarız diye ama yooook yattı uyudu :KK1:
Bana kalsa çocuklar olmasaydı kesinlikle sokakta girerdim yeni yıla :KK1: hatta şöyle ıssız bir tepede eşimle baş başa oturup güneşini doğuşunu izlemek isterdim ( Rumeli Fenerinden mesela ) ama nerdeeeeeeeee ne adrenalin ne romantizim :KK1: hiç biri olmadı kös kös oturdum :KK1:

Romantizme bak

:-) :-) :-) :-) :-)
Açlık şekerini dengeleyip tatlı krizlerinide önlüyor pko tedavisinde kullanılıyor genelde :KK34:
İlk kullanmaya başladığında ishal yaptığından kilo kaybıda oluyor ama düzenli kullanmak lazım :KK34: benim gibi arada bırakırsan tatlı krizleri yaşarsın yada kabızlık :KK34: normal doktorlar bile yazıyor onu ( sağlık ocağında )

Benimde bildiğim adetin 3.cü günü yapılıyor ama bir keresinde bende 2.ci gün yaptırmıştım :KK34: doktor sorun değil demişti :KK34:
Umarım seninde sonuçta doğru çıkarda boşa bir ay daha beklemek zorunda kalmazsın :KK34:

canımm bizlerde yani pkolularda şeker direnci oluşuyor hormonların dengesizliğindenn...buda insülin direnci oluyorr..tıbbi terimlerle anlatamıcamm daha ayrıntı istersenn google amcaya sorarsınn..glukofen ve pko ilişkisi diye yazarsan çıkarr...bebek için içmiyoruzz..bebek isteyen olsun istemeyen olsunn glukofeni kullanıyorr..çünkü oluşan şeker direncii devamlı açlık yapıyor ve tatlı krizlerine sokuyorkii bi çokşey daha varr...ve bunları dengelemek için bu ilacı içiyoruzz..bu ilaç genel şeker hatalarının içtiği bi ilaçç...ama bi çok diyetisyen ve iç hastalıkları uzmanıda bu ilacı diyete destek amaçlı veriyorr..

mesela ben bekarken..gittiğim iç hastalıkları uzmanı vermişti glukofeni ve bana kilo vermek sonrada almak istemiyorsan bunu hepiçeceksin demişti ama ben anlamamış diyet bitince bırakmıştımm...pko oldugumu bilmiyorduk bilee...

sonrasında geçenlerde bahsettiğimZİYA MOCANA gittik oda verdi...ve kuzenimede verdi ki..o benden küçük 21 yaşında pko felan hiçbişideyok..ona baktılar pko varmı diye ama yok..onada glukofen verdii..ve çokda güzel kilolar verdii..benden bu kadar bilgii..

çok tşk ederim açıklaman için google amcadanda arttım biraz arştırdım, bende de pko olduğuna göre kulanayım hem kilo vermeme destek de oluyomuş, pazartesiye artık tam hazır olucam inşallah:) hem diyetisyen hem takviyeler sonrası artık bana kaldı hadi hayırlısı...
Bende insulin direnci var istersen anlatayim,
İnsulin dire ci demek seker hastaliginin bir adimi demek ilerleyen yaslarda seker hastasi adayi olmak demek,
Hucrelerimizde sekerece ihtiyac var gelisebilmeleri icin, insulin direnci yuksek kisilerde insulin direncinin olusturdugu duvar sayesnde yumurtaliklarda olusan yumurtalara seker gidemiyo bu yuzden gelisemiyo, buyuyemiyo ve yumurtaliklarda ki sirali inciler olusuyor,
Metformin icerikli ilaclarla kg vermeni ve insulin direncini dusurmeyi hedefliyorlar,

Günaayyydıın kızlar...
Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 71.00
Bu hafta : 69.60

İnşallah hepimiz bol eksili günler geçiririz...
CANIM SÜPER VERMİŞSİN...1.400 GR TEBRİKLER..:KK9:
Bende 6 ları er yada geç göreceğim inş.
6 ları görmek nasıl bir duygu???
kestanelere rağmen iyi vermişsin..kürün etkisi hiç olmadımı?

selamun aleyküm kızlar
hastalıktan ölüyorum her yerim ağrıyor..
:KK43:biraz kendime geldim ve bildirim yapayım dedim..sabah çok halsizdim..dün akşamdan başlamıştı..kendimi sürükleyerek kreşe gittim ve daha kötü oldum öğlen izin alıp geldim
yoğurt kürünü iki gün önce bırakmıştım kabız yapmıştı..dün glifora başladım hemen etkisini gösterdi çok şükür wc ye gittim..
:KK17:bu yüzden anca 200 gr verebilmişim:KK31:

geçen hafta: 77.0
bu hafta: 76.8

aslında tartının pili çok zayıf..önce 79 kg çıktım..
:KK53:tabi mümkün değil dedim..
kendimi çok halsiz hissediyorumm

Kizlar suan ibrahim saracoglunu izliyorum polikistikler once sogan kuru sonrada 1 ay testere dislisi aslan pencesini kullanin dedi hormonlari dengeliyormus adet duzene sokuyormus ben kullanacam gunde 2 defa dedi

CANIM SÜPER VERMİŞSİN...1.400 GR TEBRİKLER..:KK9:
Bende 6 ları er yada geç göreceğim inş.
6 ları görmek nasıl bir duygu???
kestanelere rağmen iyi vermişsin..kürün etkisi hiç olmadımı?

selamun aleyküm kızlar
hastalıktan ölüyorum her yerim ağrıyor..
:KK43:biraz kendime geldim ve bildirim yapayım dedim..sabah çok halsizdim..dün akşamdan başlamıştı..kendimi sürükleyerek kreşe gittim ve daha kötü oldum öğlen izin alıp geldim
yoğurt kürünü iki gün önce bırakmıştım kabız yapmıştı..dün glifora başladım hemen etkisini gösterdi çok şükür wc ye gittim..
:KK17:bu yüzden anca 200 gr verebilmişim:KK31:

geçen hafta: 77.0
bu hafta: 76.8

aslında tartının pili çok zayıf..önce 79 kg çıktım..
:KK53:tabi mümkün değil dedim..
kendimi çok halsiz hissediyorumm
canım bence yoğurt kürünün hiiiççç faydası olmadı bu hafta kullanmadım gibi bişey...
Altıları evlendiğimden beri aldığım hızlı kilolardan sonra göremiyodum ama haftaya 68 olursa ozaman tam duygularımı paylaşırım canım:KK8::KK8:
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
Olsun 200 grda 200 grmdır almamışsın ya çok şükür
Kizlar suan ibrahim saracoglunu izliyorum polikistikler once sogan kuru sonrada 1 ay testere dislisi aslan pencesini kullanin dedi hormonlari dengeliyormus adet duzene sokuyormus ben kullanacam gunde 2 defa dedi
Bende izliyorum canım ama şu son verdiği fatih sultan mehmet hanın macununu yazmadım

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform65
68,6menevşe68,668,667,967,8
69eftelya696969,569,8
73,5eloocan71,6707169,6
73,6kgyağmurlu73,974,4izinli73,3
75,5minimax70,770,4izinli
82eranisa79,477,67776,8
83.3waw79,27978,278,2
120ceco34118,5118118
100kgşipşirine959594,5

merhaba kızlar:KK3:

bugunku menüm:sabah sogan suyuna basladım
kahvaltıda:2 yumurtadan omlet
dom-sal-biber.
az dil peyniri
pekmez tahin-az
ara:2 bisküv
öğlen:4 kask kadar nohut
3 kasık pilav
1 kase mercimek çorba
salata

arada:1,5 dilim kadar havuclu cevizli kek

aksam:bonfile parcacıklı salata

bugun dısarıda oldugumdan kendi istediğm seyleri yiyemedim ne yazıkki

öğlen yemegi full karbonhidrat oldu:26:

nohut,corba,pilav..hepsi karbonhidrat

o yuzden acıktım 1 saat sonra o kek te krizimin neticesi:KK53:

neyse yarın daha düzenli olur inş..

waw benide eklermisin..haftaya ilk bildirimimi vereyim..kilom:90..

arkadaşlar dikkat ettiyseniz (- ki pkoluların seker dengesizliğinden buda-) sacma bi öğunden sonra toparlanmak çok önemli..karbonhidrat ağırlıklı yeyip doymadıgım bir öğün sonrası-çünkü doyma hissi gelmiyor- hemen farkedip mutlaka protein yemem lazım demek ve ona göre bişeyler tuketmek cok önemli..

pko-seker-kilo üçgeni bizi tuketmeden biz tukettiklerimize dikkat edip onları tuketelim:KK34:

waw cım bu arada ilk hedefim subat ortasına kadar 5 kilo verebilmek nasipse..kendimi kilitlemiyrm..cunku ben bu kiloları kısa surede almadım..veremeyebilirm ama deniycem..

Bende insulin direnci var istersen anlatayim,
İnsulin dire ci demek seker hastaliginin bir adimi demek ilerleyen yaslarda seker hastasi adayi olmak demek,
Hucrelerimizde sekerece ihtiyac var gelisebilmeleri icin, insulin direnci yuksek kisilerde insulin direncinin olusturdugu duvar sayesnde yumurtaliklarda olusan yumurtalara seker gidemiyo bu yuzden gelisemiyo, buyuyemiyo ve yumurtaliklarda ki sirali inciler olusuyor,
Metformin icerikli ilaclarla kg vermeni ve insulin direncini dusurmeyi hedefliyorlar,

hımm anladım tabi bende olup olmadığını bilmiyorum tabi... peki olup olmadığını öğrenmek için nereden yaptırıyorum bu testi yada tahlilli?

günaydınn millettttt....cumartesi mayhoşlugu var sayfadaa....ben dün akşam giremedim eşimm bu ara takık benimle ilgilen deyip duruyorr..arada derede girip yazdıklarınızı okudum listeyi düzenleyip çıktımmm...

bende kilo aynı ama gecen hfta 1 kilo vermiştim ya iddiaya girdiğimiz grupda ben kazandımm paraları aldımmm:KK1: verince kötü oluyordaa paralarıı...alınca güzeldiii:KK1::KK1:

eşim işe çıktı o arada gireyim dedim...makinaya çaması atım acıkdaha işim var onlarıda halletmem lazımm..öğlen eşimle çıkıcam ..kv bugun gidiyor oglunun yanına arabistana 3 ay orda kalacakk ..tabii dayanabilirsee...kp evde kalacakk...

kızlarr benim bu ayki tedavi sürecim başladı gibimm...dün tarlusale başladım haftaya cumartesi dr gidicemm..dualarınızı istiyorumm..inşallah bu ay yumoş olurda aşılama olurr vee tutarr...ihtimal az amanasipde varsa olacakk...

Gunaydin kizlardun aksam corba salata (bol kivircikli+ yumurta li)aksam bitter ciko. Yemeseydim iyiydi
Gelelim bu Sabah 40 dk yuruyus 16 dk bisiklet 4 dk da bel hareketleri yaptim :-) :-) :-) :-) :-) mutluyum
Simdi k fleks yicem, bugunde bir suru is var ama aksama sutlu tatli yapicam esim dun aksamki mefnuden menun olmayinca bugun bi doping yapiyim, alistiriyorum yavas yavas aslinda gec bile kaldim, ama onunda bidi yapmai lazim sve seve yapmadi malesef zorla yapacak hihhh :-) :-) :-)

günaydınn millettttt....cumartesi mayhoşlugu var sayfadaa....ben dün akşam giremedim eşimm bu ara takık benimle ilgilen deyip duruyorr..arada derede girip yazdıklarınızı okudum listeyi düzenleyip çıktımmm...

bende kilo aynı ama gecen hfta 1 kilo vermiştim ya iddiaya girdiğimiz grupda ben kazandımm paraları aldımmm:KK1: verince kötü oluyordaa paralarıı...alınca güzeldiii:KK1::KK1:

eşim işe çıktı o arada gireyim dedim...makinaya çaması atım acıkdaha işim var onlarıda halletmem lazımm..öğlen eşimle çıkıcam ..kv bugun gidiyor oglunun yanına arabistana 3 ay orda kalacakk ..tabii dayanabilirsee...kp evde kalacakk...

kızlarr benim bu ayki tedavi sürecim başladı gibimm...dün tarlusale başladım haftaya cumartesi dr gidicemm..dualarınızı istiyorumm..inşallah bu ay yumoş olurda aşılama olurr vee tutarr...ihtimal az amanasipde varsa olacakk...
wawcim allah yar ve yardimcin olsun. Hadi bismillah hayirli ise bu ay gelsin bebis

hımm anladım tabi bende olup olmadığını bilmiyorum tabi... peki olup olmadığını öğrenmek için nereden yaptırıyorum bu testi yada tahlilli?
Kadin dogumcuya gittigimde butun testlerimi istemisti, pkoyu destekleyen etkenlerden biriymis, ben ozaman ogrendim, baska kim yapar bilmiyorum

Canım inşallah adetin bekletmeden gelir ve bu ay kaliteli yumurtaların oluşur...Benim eşim bugün ve yarın çalışıcak hava bugün burda biraz iyi bende kendimi temizliğe vurdum sabahtan beri temizlik yapıyorum ama kendimi sobanın yanına zor attım baya üşüdüm hasta olmam inşallah:KK25::KK25:

Dun gayet guzel yediklerime dikkat ettim ustelik 45dakikada spor yaptim. Ama esim evde olunca daha cok yiyoruz bugun diyet bozuldu. Aksam spor yaparim

X