- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
Yediklerini sporla dengeliyosun hafta içi diyetle toparlarsın...Dun gayet guzel yediklerime dikkat ettim ustelik 45dakikada spor yaptim. Ama esim evde olunca daha cok yiyoruz bugun diyet bozuldu. Aksam spor yaparim
Yediklerini sporla dengeliyosun hafta içi diyetle toparlarsın...
Benim eşim bu hafta sonu çalışıyoinsallah canim yaa haftasonlari hersey degisiyor uyanma saati yemek saati
Benim eşim bu hafta sonu çalışıyodüzenim şaşmadı ama hala akşam yemeğimi yiyemedim eşimi bekliyorum geç saatte yiyecem sanırım
ben hafta ici esimi beklemiyorum saat 5 kadar ben yemis oluyorum. Esim gelince yaninda oturuyorum sora spora basliyorum daha erken yemeliyim ki sindirip ardinda spor yapabileyim.
Baya erken yiyormussun neguzel canim ben 6-7arasi yiyorum genelde...Maşallah hergun sporunuda aksatmiyosun
selamun aleyküm kızlar
hastalıktan ölüyorum her yerim ağrıyor..biraz kendime geldim ve bildirim yapayım dedim..sabah çok halsizdim..dün akşamdan başlamıştı..kendimi sürükleyerek kreşe gittim ve daha kötü oldum öğlen izin alıp geldim
yoğurt kürünü iki gün önce bırakmıştım kabız yapmıştı..dün glifora başladım hemen etkisini gösterdi çok şükür wc ye gittim..bu yüzden anca 200 gr verebilmişim
geçen hafta: 77.0
bu hafta: 76.8
aslında tartının pili çok zayıf..önce 79 kg çıktım..tabi mümkün değil dedim..
kendimi çok halsiz hissediyorumm
Canım inşallah adetin bekletmeden gelir ve bu ay kaliteli yumurtaların oluşur...Benim eşim bugün ve yarın çalışıcak hava bugün burda biraz iyi bende kendimi temizliğe vurdum sabahtan beri temizlik yapıyorum ama kendimi sobanın yanına zor attım baya üşüdüm hasta olmam inşallah
Dun gayet guzel yediklerime dikkat ettim ustelik 45dakikada spor yaptim. Ama esim evde olunca daha cok yiyoruz bugun diyet bozuldu. Aksam spor yaparim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Dünden beri piyasada yoktum farkındayım ama uzun zamandır ilk kez okadar güzel bir akşam geçirdim ve stres namına bir şeycik kalmadı
Öğlende Annemlere geçip biraz sohbet ettik kahve falan içtik birliktesonrada saat 6ya doğru yemeğimizi yiyip çocuklarıda annemlere bırakıp eşimle baş başa dışarı çıktık
Tabi uzun zamandan sonra yanlız dışarı çıkınca önce bir afalladıknereye gitsek bir türlü karar veremdik ve boş boş sokaklarda dolaştık araçla sohbet ederek
Sonunda hadi Ortaköye kahve içmeye gidelim dediken son büyük kızıma hamileyken oraya gitmiştik ( yanından çok geçtikte dolaşmaya eşim yanaşmazdı kalabalık diye )
Bİraz daha sakin bir cafede oturup bol bol sohbet ettikEşim ne yapmak istediğimi ne gibi planlarım olduğunu bilmek istedi bende fırsatı yakalamışken uzun uzun anlattım
Beslenme konusunda ne yapabileceğimizi konuştuk hatta dahada ilerisini düşünüp ailemizle ilgili neler yapmak istediğimizi planladıkİki saate yakın hiç rahatsız edilmeden çenemiz yoruldu ama beynimiz dinlendi
Tam arabayla eve dönecekken ( ki ben içten içe bu kadarmı diye üzülecekken) eşim hadi sinemaya gidelim diyince havalara uçtum
Patron mutlu son istiyor filmine gittik ve çok hoş zaman geçirdikGece 12ye doğru sinemadan çıkınca kızları aramayalım eğer annemlerin ışığı yanıyorsa ararız dedik ve ışıkları kapalı görünce kendimizi direk eve attık
Evde de birlikte keyif yaparak TV izleyip sohbet ettik
Sabah 9da okadar dinç uyandım ki anlatamam sizedemekki gerçekten insan stresten uzak olunca ve tedirgin yatmayınca ( aman aramızda yatarken ezmeyelim diye tedirgin yatardım ) çok dinç ve sırıtarak uyanabiliyormuş
Kızlar hiç sorun yapmamışlar aksine benim küçük cimcime erkenden uyumuşAnannesiyle ve dedesiyle çok güzel oyunlar oynamış hatta evin içine nasıl becerdiyseler hamak kurdurmuş kendine iki koltuk arasına
Annemde babamda hallerinden memnundularNe zaman isterseniz bırakın biraz kendinize vakit ayırında şu stresinizi atın dedi annem bizde karar verdik artık ayda 2 kere kendimize bir gece ayırıp canımız ne istiyorsa onu yapacağız
Bu arada dikkatimi çekti stresten uzak olunca daha az yiyorumAnnemde saat 6ya doğru yemek yemiştik zaten ( öğlenle akşam bir olmuştu benim tabi ) dışarda normalde kesin bir yerde yemek yerdik eskiden ama dün sadece tadımlık eşim patates aldı bir yerden ben seviyorum diye onu bile eşime bıraktım en son yeter bu kadar diye
Sinirleri alınmış gibiydim bütün günAnnemin bile dikkatini çekti bak bugün hiç sesini yükseltmedin çocuklar o kadar kudurmalarına rağmen dedi ben yokken kuzu olan çocuklar beni görünce kurt oldular gürültü yaparak oynadılar ve hiçççççççç rahatsız olmadım yoksa elli kere ya bir durun bir sesiz olun diye söylenirdim
Neyse yine Roman oldu yazdıklarım kusura bakmayın ama sizleri çok seviyorum ve kendimi iyi hissettiğimi anlatmasaydım çatlardımYarında temizliğimi yaptıktan sonra biraz kızkardeşime gideceğiz ( eşim onun yaptırdığı banyo dolabını monte edecek ) Pazartesi itibarende bomba gibi döneceğim inşallah artı çıksam dahi bu iş bitecek başka çaresi yok
Bende yavaş yavaşta olsa şu kilolardan kurtulmazsam banada Banu demesinler
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çok çabuk toparlanırsın
Merhaba pcodaslarim, 58'i gormeyi basardim neredeyse yillar sonraBirazcik fazla kacamaklar yaptim bu hafta icinde cunku cok halsiz hissediyordum. Iki gun boyunca dogru duzgun yataktan cikmadim. Corba ve salatayla beslendim neredeyse sonra da ipin ucunu kacirdim iyilesince. Hatta reglim gecikmisti ama oyle eskiden oldugu gibi balonvari degildim. Sanirim artik cok su ictigim icin sismiyorum. Efendi gibi regl donemini de atlatim. Bir de su uyku duzenimi bir oturtsam daha saglikli olacagim sanirim.
Bol sulu gunler.
Verirsin inşallah canım yeterki bu azmin herzaman olsunCanim, mecburum dogum kilolarimi atamadim hala cunku adet olmuyorum oluncada 2 gunde bitiyor cooook az oluyorum sezaryanla dogum yaptim gobek toparlanmadi hala. Eski kiyafetlerimi giymek istiyorum .
Canım dikkat etmeye çalışıyorum birde benim astım bronşitim var hasta olursam sürekli acile git gel yapıyoruzohh temizliğide halletmişsin güle güle kirlet evinii.haftaya temiz evle başlamakk harika bişiiii...ama dikkat ett..bu dönemlerde hasta olmaa...etrafta feci gripp dolaşıyormuşş agır geçiyorr o yüzden iyi beslenelimm..
aynennn...benimde hafta sonları dengem alt üst oluyorr...eşimidekıramıyorumirademede sahip olamıyorumm..cuma eksi cıksam pazartesiye artılarla giriyorumm..netcez blmem adamlarıda diyete başlatmak lazımm...
ohhhhh beeee vallahi yazdıklarını okuyunca ben rahatladımm seni düşünemiyorummmm....yaww acık kendine böle kaliteli zamanlar ayırr..nede güzel enerjin yerinegelmişş..eski ceco olmuşsun allah bozmasınn...hadi bakalım güzel bi haftasonunun ardından pazartesibomba gibi bekliyoruzz seniiii...
58ruyamda bile göremem ben o kiloyuu..tabrik ederimm..inşallah almazsın geri aman hadikat et ...dediğin gibi bolbol suu....ahh bide ben alışabilsemm...
ERANİSAAAA....canım geçmiş olsun hastaydın en son okudugumda nasıl oldunn?? inşallah iyisindirr..rabbim şifasını versinnn.
..
​İyiki doğdun WAW:124::124::124:kızlarrrrr ben geldimm..diceniz bu saatte burda işi neee...valla ölüyorum yorgunluktan ama size bakmadan geçemedim sabaha eşim fırsat vermez diyeeee....ayyyy bugun size yazmıştımmm sonrasında nelerr oldu nelerrrrrrrrrrrrrr
eşimle dışarı çıktık acıkalışveriş yapacaktıkk..kahvaltıda yapmamıştım ilk yemek yedik biyerdee..pide yedim benn:26::26::26:
ordan başka biyere..sonra başka biyere ordan oraya dolanıyoruzz eşime dedimm ben bittimm ayaklarım agrıyorr..yokkk illa surayada gidelim burayada gidelimm...neyse aldık alacakları kardeşimi aradımm..abla annemler düğüne gitti kuzenle evde yanlızız illa gelinn..ama evin kapısındayız eşime teklif ettim yok dedi indik arabadan eve çıktıkk...girdim içeri anahtarı aldımm eşim 2 adım attı mutfak tarafa salondan bi ses geldii pufff diyee ben birden çığlıkla kapıyı geri açıp eşime bagırdımm içerde biri varrrrr çık dışarııııı diyee...
ama bi anda kaynar sular dökülde başımdan aşağııı...o sıradaa bi kahkahaaa ve iyiki dogdunn waww...diyee alkışşş...aman allahımm oldugum yere yıgılacaktımmm..kalbim yerinden çıkacak şekilde içeri girdimm kahkahalar kulamalarr....kardeşim..kuzenimm..halamm teyzemm..2 erkekkuzenim ufaklıklar..teyzemin arabaya doluşup gelmişlerr...
allahtan evim temiz çıkarım dışarıı bardak dahi bırakmam masa üstündee..onlarda pasta almışlar...çiğköftee...pide yaptırtmışlarr..cipsilerr..kolalarrr..çay demlemişlerr..masanın üstünü full donatmışlarr..ben tabii şokk şokkk...gelemedim uzun süre kendimeee...
neyse pastayı kesdimm...hediyelerimi verdilerr...çokkgüzel hepsii..paylaşıcamm burda ben ıncık cıncık severimm ve bayıldım hepsine canlarım benimm yaaa...neyse çaydı felandı filandıı...saat 9 oldu..eşim et çıkarmış illa yemek yap teyzem hayır olmazz...neyse eti kavurdumm..acık kısırr...yogurtlu havuç yaptım..kaşarlı mısırlı püre yaptımm...hemen hamur yoğurum pufuduk hamur kızarttım çay felan tabaga serviss...sofra kurmadım..1 gibi eşim uyuduu...saat 2 bucuk gibide millet gitti yarın ufaklıklardan birinin sınavı varmışşş...
amaa harikaa geçti yaww...ve bu saat olduu ben evi elden geçirdimm..petekleri kapattımm...çamları açtım..banyodaki paspasları felan makinaya atımm...mutfagımı temizledimm..işler bitti bide sizee bakımm dedimm....
esas doğum günüm bugunn...5 ocak..ama böle öncesinde sürpriz oldu hiç beklemiyordum ama nasıl anlamadım ona şaşıryorum yaşlandım galibaa...kardeşime ve kuzenimede ben sürpriz hazırlamıştımm..gecen ay...ama buda bana sürpriz oldu..
cicislerimi yarın eklerim resmini cektimm..
kızlarrrrr ben geldimm..diceniz bu saatte burda işi neee...valla ölüyorum yorgunluktan ama size bakmadan geçemedim sabaha eşim fırsat vermez diyeeee....ayyyy bugun size yazmıştımmm sonrasında nelerr oldu nelerrrrrrrrrrrrrr
eşimle dışarı çıktık acıkalışveriş yapacaktıkk..kahvaltıda yapmamıştım ilk yemek yedik biyerdee..pide yedim benn:26::26::26:
ordan başka biyere..sonra başka biyere ordan oraya dolanıyoruzz eşime dedimm ben bittimm ayaklarım agrıyorr..yokkk illa surayada gidelim burayada gidelimm...neyse aldık alacakları kardeşimi aradımm..abla annemler düğüne gitti kuzenle evde yanlızız illa gelinn..ama evin kapısındayız eşime teklif ettim yok dedi indik arabadan eve çıktıkk...girdim içeri anahtarı aldımm eşim 2 adım attı mutfak tarafa salondan bi ses geldii pufff diyee ben birden çığlıkla kapıyı geri açıp eşime bagırdımm içerde biri varrrrr çık dışarııııı diyee...
ama bi anda kaynar sular dökülde başımdan aşağııı...o sıradaa bi kahkahaaa ve iyiki dogdunn waww...diyee alkışşş...aman allahımm oldugum yere yıgılacaktımmm..kalbim yerinden çıkacak şekilde içeri girdimm kahkahalar kulamalarr....kardeşim..kuzenimm..halamm teyzemm..2 erkekkuzenim ufaklıklar..teyzemin arabaya doluşup gelmişlerr...
allahtan evim temiz çıkarım dışarıı bardak dahi bırakmam masa üstündee..onlarda pasta almışlar...çiğköftee...pide yaptırtmışlarr..cipsilerr..kolalarrr..çay demlemişlerr..masanın üstünü full donatmışlarr..ben tabii şokk şokkk...gelemedim uzun süre kendimeee...
neyse pastayı kesdimm...hediyelerimi verdilerr...çokkgüzel hepsii..paylaşıcamm burda ben ıncık cıncık severimm ve bayıldım hepsine canlarım benimm yaaa...neyse çaydı felandı filandıı...saat 9 oldu..eşim et çıkarmış illa yemek yap teyzem hayır olmazz...neyse eti kavurdumm..acık kısırr...yogurtlu havuç yaptım..kaşarlı mısırlı püre yaptımm...hemen hamur yoğurum pufuduk hamur kızarttım çay felan tabaga serviss...sofra kurmadım..1 gibi eşim uyuduu...saat 2 bucuk gibide millet gitti yarın ufaklıklardan birinin sınavı varmışşş...
amaa harikaa geçti yaww...ve bu saat olduu ben evi elden geçirdimm..petekleri kapattımm...çamları açtım..banyodaki paspasları felan makinaya atımm...mutfagımı temizledimm..işler bitti bide sizee bakımm dedimm....
esas doğum günüm bugunn...5 ocak..ama böle öncesinde sürpriz oldu hiç beklemiyordum ama nasıl anlamadım ona şaşıryorum yaşlandım galibaa...kardeşime ve kuzenimede ben sürpriz hazırlamıştımm..gecen ay...ama buda bana sürpriz oldu..
​İyiki doğdun WAW:124::124::124:
Çok güzel bir süpriz hazırlamışlar sanki ordaymış gibi yaşadım o anı
sağoll arkadaşımmm....inşallah ugurlu olurr...İyi ki doğdun, yeni yaşın hayırlı olsun :)
sağoll bebeğimm...sormaa gerçekten çok güzeldii..ve ben böle şeyleri çakardımm hep sinir olurlardı bi sürpriz yapamıyoruz diyee..bugun çakmadımm...eşiminde rolu büyük..allah hepsinden razı olsun...
sağoll arkadaşımmm....inşallah ugurlu olurr...
ooooo ozamann yaptırr tabikideeee...hadi bakalım inşallah iyi çıkar değerlerr..paylaşırsın burda...
kızlarrrrr ben geldimm..diceniz bu saatte burda işi neee...valla ölüyorum yorgunluktan ama size bakmadan geçemedim sabaha eşim fırsat vermez diyeeee....ayyyy bugun size yazmıştımmm sonrasında nelerr oldu nelerrrrrrrrrrrrrr
58ruyamda bile göremem ben o kiloyuu..tabrik ederimm..inşallah almazsın geri aman hadikat et ...dediğin gibi bolbol suu....ahh bide ben alışabilsemm...
..