- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
ayyy sormaaaa haa yiyorlarr..ama onlar bizim gibi hızlı almıyorlarr..benim eşimm yer yer 1 ay yemezz..6..7 kilo verirr ve bende sinir krizleri geçiririmm...
sen yeme canımm...yogurttan sıkıldıysann süt seviyorsan tarcınlı süt iç..veyaa 3ü bi arada kahveler varyaa..onların sadesini al..yani granur kahvee..süte karıştır ohh miss..tokk tutuyorr....bide bim varmı ordaa? bimin parmak galetelerinden all..yemesi kolay oluyorr..ben bi kase yogurdaa..nane..pul biberr.tuz katıp karıştırıyorum cips sosu gibii..galeteyle yiyorumm..
evett bel çevresi spermleri etkiliyormuşşşeşimde var acıkk göbecikk...şimdi bende onları araştırıyordumm..ne iyi gelir adamıda besleyeyim diyee....yaww bugünki sperm 3 ay öncesinden üratiliyormuş vücuttaa..kızlar sizde şimdiden sağlıklı beslendirin eşlerinizii..havuç suyu diyorlarr...aşılama öncesi bi kaç gün tatlı diyorlarr...bakalımm denicemm..fındık bal felan yedireyim ben bu haftaa inanamıyorum böle şeeyler yazdıgıma amaa napımm..sizde bilin dedimm..
hiç uykumm yokk amaa gidip yatayımm anca 1 saate uyurumm...elocann şirine..iyi geceler arkadaşlarr...teli alayım yanıma girebilirsem telden girerim yinee...
[Bvee anahtarıı aldımm acıyorumm kapıyıı..güne bismillahh[/B]
ayy sormaa aynenn....bende sonuçları bekliyorum ..eşim sağolsun onun gözü her dakka aöfde benden çok telaş yaptııı...yarın açıklanır gibime geliyorr...senin bölüm ve sınıf kaçdııı ?
canım sırasıyla yazayımm bildiklerimi :)
ben yogurtta ayranda yerim etin köftenin yanında..bilmiyorum yanlışmı doğrumuu...
evet yulaf diye yazıyorr bende almadım hiçç merak ediyorumm yiyemem gibi geliyor gördüklerim saman gibi bişii..ama denicemm...
çay..doğuş bide çaykurun limonlu yeşil çayını çiyorumm...bide tilaks diye bi karışım çay var gabızlık çekincede ondan içerim bi dene..ama şükür sende öle bi sorun yokmuşş..
hangi çorba derken..?? biz hazır çorba tüketmeyizz..eskiden bi tavuk yerdim ama evlendikten sonra eşim almadı hiçç..gecenlerde benim canım çekti aldım 5 yılda ilk pişirdim...
diğer çorbalarda...ben genelde aynı çorbalarda dönerim..kışın özellikle tarhanaa...mercimekk..mercimeğe öyle un felan koymam..hatta diyetteyken kendi kendimizeyken yağda koymam...hepsini çiğden doldurur sonra robota çekerim...mercimek..havuç..patates acıkda pirinçç...ve salça...ama diyetteyken havuçla patatesde koymuyorumm..bi mercimek acık pirinç ve salça su...
tarhanayıda aynıı..yagsızz...ama misafir gelince yağlıı...vee şu bi gerçek yağ feci lezzet katıyor her yemeğe..ama biz 2 seneyi geçtii yağı çok az kullanıyoruzz alıştık artıkk...
peynire gelinceee hiç bilmemm..netten araştır yapanlar varr...yogurt bile bilmem ben mayalamayııbii kere aşka gelip denemiştimm kaymagındanda tereyagı yapmıştımm ama sonra geçtii :) :)
hayırlı sabahlar çıtırlar...
amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim kreşe geç kalacağım..
öncelikle şunu belirteyim dün sporumu yapamadım boğaz mikrobu benide sardı iki gecedir nöbetlerdeyim..halsizlik yapıyor..boğaz pastili ve sipreyi iyi geliyor..inşallah bugün sporumu telafi edeceğimm..
DANS EDİN,OLDUĞUNUZ YERDE YÜRÜN..YETERKİ HAREKET EDİN..25 DK..BUNDAN NE AZ NEDE FAZLA YAPIN..
Gel gelelim yoğurt kürüne.....
şuan karnum davul gibi...kabız oldum...ve tartda + 400 gr gördümm
yediğim andan beri şişim ama inat ettim 3-4 devam edeceğim..
dün akşam yatarkende yedim..şimdi de yedim..
suyla yediğim için mi bu kadar şiştim ya..ayrıca tok tutmuyor..
ben gitttiiiiimmm
cecomm...vallaa ben bilee düşünüyorum seniiii..netsek napsak diyee..senin son zamanlarda motivasyonu nasıl canlı tutarız diyee...salladın bizi iceee...bak bugün aklıma ne geldi senin gelmeni bekilyordum..tahlil yaptırdıgım yerde..gıda intolorans testi vardıı..ve kitapcıgı okudum birazz...çok işe yarıyormuşş kilo veremeyince yaptırıyorlarmışş..480 dedi...500 de sen onaa...acaba onu denesenn...
bide dön aramızaa....
listeden sıkıldım dedin yaa hanii....mesela 2 gün ver kendinee...kardeşine gidin annenlee..ve kardeşine deki bugün sendeyizz bütün güzel şeyleri yap bugün diyet yok de.....vee çatlayana kadarr yeeeeeeee........
daha sonra eşinlee çıkkk çatlayanaa kadar yeeeeee....vucudunu şaşırttt...çünkü dikkat ediyorum hepimizin kaçamagı varr ama senin hiç kaçamagın yokk...ne zamandır senin çikolata namınaa bişi yediğini bile duymadımm...
vucut alışmışş olabilirr...hem bedeni doyurr hemde ruhunuu...emin ol sonraki hafta nasıl olsa yediimm deyip daha düzenlii ve istekli yaparsın listeyiii...ısrarla diyorummm o verdiğim listeyii çıkart pc denn ve dolaba as...
vucut şaşırsın 2 günn..ama 2 günn sadece...ayda 2 gün kaçamak günü yaparsınn..
kızlar dereotunu duydunuz muu ???
aç karnına bir tutam dereotu yeyip üzerine 1 bardak su içince midede hacimlenip tok tutuyor iştah kesiyormuş
ben geçen hafta duymuştumyeşillik almayı unuttum sonraa
şimdi yine düştü aklıma
birazda bunu yapayım
cecoomm sana iyi seyyirler inşallah minik cadıyı uyutmuşsunuzdur
:26: ayyy iyi oldu paylaştığınn waw ben bunu hiç düşünmemiştim
bu arada transkraniyal manyetik stimulasyon - tms ceco için bir alternatif olabilir mi dersin
ilaçsız depresyon tedavisi diyor
Bizde geçen akşam bi çocuğumuz olsa yatağımıza gelse aramızda uyusa diye hayal kuruyoduk...görümcemin kızıda aynı senin cimcime gibi annesini ve babasını uyutuyo kendisi sonra uyuyo öğlen uyumayıncada akşam huysuz oluyo...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirirgönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn
Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı
Bizim Film planlarıda hayal olduEn sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca
Bugün Annemlere gitmiyorumEşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağımsalata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem
Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorumneyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım
Allah razı olsun canımİnan samimiyetini yazılarından alıyorum
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Dediğin gibi biraz kendimi iki günde olsa serbest bırakacağımŞu Glukofenide düzenli olarak içmeye başlıyayım yine tek eksiğim o ve su şimdi düşününce ama senin dediğin o intolerans testinide gerçekten bir ara yaptırsam iyi olucak. Daha evvel düşünmüştüm onu yaptırmayı ama baya bir pahalıya yapılıyordu diye mecbur vazgeçmiştim. Bakalım belki daha uygun bir yer bulurum
Eşimde hep söyleniyor kasma bukadar kendini diye çünkü biliyor 10 gün çok kasarsam patlama olunca daha beter olucağımı
Allahın izniyle yeni yılda herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorumhepimiz için inşallah...Aminnnnnnnnnnn
YOk anam nerdeeee cadı bizi uyuttu
Neyse bugün öğlende onu uyutmayacağım birde bol bol oyun oynarım ki yorulsun sonrada yeni yıla uyuyarak girsin cadışaka bir yana ama arada insan baş başa birşeyler yapmak istiyor
Allah hepinizden razı olsunTopikçe benim için seferber oldunuz
Onuda netten bir araştırayımda belki dediğin gibi bana uygundur
şu depresyondann çıksam belki daha rahat vereceğim
Kızlar siz glukofeni yada benzeri ilacı nasıl kullanıyosunuz...Ben bugün 1000mg la başladım hatamı yaptım acaba...Bugün temizlik yapıcam inşallah dün ceyranda kaldım sırtım ve göğsüm ağrıyo...
yokk hata felan yapmadınnn..doğruu..hele bugun gecsinn bakalımm yan etkileri çok olursa yarım sabah yarım akşam içersinn...
yan etkiderkenn..ben kaç yıldır içiyorum bir hafta bırakıp yine içmeye başlasamm aynı şeyleri yaşıyorumm..aşırı mide bulantısıı..ve karın ağrısı..ama sendede olacak diye bişi yokk...
Biz uykuyu sevmiyenlerdniz sanirmSlm kızlar siz hiç uyumuyormusunuz saat kaçlara kadar yazışmışsınız. Ne güzel. Ben spora ve rejime devam :))) hadi bakalım. Bebek içinde bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum. Sonra tekrar tedavi ve çalışmalara başlıcaz :) Nasip artık.
yağmurlu_ist Gürcistana pasaporta gerek yok nüfus cüzdanınla girebiliyorsun. Bizde pasaport vardı ama sadece nüfus cüzdanlarımıza baktılar. Güzel bir uygulama. İnşallah Trabzon, Artvin, Rize gidip görebilirsin çok güzel yerler.
Gunaydin canim...Niye ya ben spor yapinca 45 dakika falan yapiyorum ne zarari varki...
Bende bu sabah yoğurdu yemedim artik yemiycem sanirim fikir degistirmezsem yine
Slm kızlar siz hiç uyumuyormusunuz saat kaçlara kadar yazışmışsınız. Ne güzel. Ben spora ve rejime devam :))) hadi bakalım. Bebek içinde bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum. Sonra tekrar tedavi ve çalışmalara başlıcaz :) Nasip artık.
yağmurlu_ist Gürcistana pasaporta gerek yok nüfus cüzdanınla girebiliyorsun. Bizde pasaport vardı ama sadece nüfus cüzdanlarımıza baktılar. Güzel bir uygulama. İnşallah Trabzon, Artvin, Rize gidip görebilirsin çok güzel yerler.
yokk hata felan yapmadınnn..doğruu..hele bugun gecsinn bakalımm yan etkileri çok olursa yarım sabah yarım akşam içersinn...
yan etkiderkenn..ben kaç yıldır içiyorum bir hafta bırakıp yine içmeye başlasamm aynı şeyleri yaşıyorumm..aşırı mide bulantısıı..ve karın ağrısı..ama sendede olacak diye bişi yokk...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirirgönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn
Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı
Bizim Film planlarıda hayal olduEn sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca
Bugün Annemlere gitmiyorumEşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağımsalata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem
Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorumneyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım
Allah razı olsun canımİnan samimiyetini yazılarından alıyorum
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Dediğin gibi biraz kendimi iki günde olsa serbest bırakacağımŞu Glukofenide düzenli olarak içmeye başlıyayım yine tek eksiğim o ve su şimdi düşününce ama senin dediğin o intolerans testinide gerçekten bir ara yaptırsam iyi olucak. Daha evvel düşünmüştüm onu yaptırmayı ama baya bir pahalıya yapılıyordu diye mecbur vazgeçmiştim. Bakalım belki daha uygun bir yer bulurum
Eşimde hep söyleniyor kasma bukadar kendini diye çünkü biliyor 10 gün çok kasarsam patlama olunca daha beter olucağımı
Allahın izniyle yeni yılda herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorumhepimiz için inşallah...Aminnnnnnnnnnn
YOk anam nerdeeee cadı bizi uyuttu
Neyse bugün öğlende onu uyutmayacağım birde bol bol oyun oynarım ki yorulsun sonrada yeni yıla uyuyarak girsin cadışaka bir yana ama arada insan baş başa birşeyler yapmak istiyor
Allah hepinizden razı olsunTopikçe benim için seferber oldunuz
Onuda netten bir araştırayımda belki dediğin gibi bana uygundur
şu depresyondann çıksam belki daha rahat vereceğim
wawcım yoğurt kürünü yapıyorum diye glifora ara verdim..bugün inanılmaz tatlı krizim geldi..hatta kreşte bisküvi yedim
vücut alıştı diye 2 hafta ara verip başladım.iştah azalması bulantı falan olmadı
bu hafta kürle geçsin haftaya glifora tekrar başlayacağımm