Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

:21::21::21:oynasak spor olurmuu.. :) :)

derslerr ne alemde derslerr :) :)

hangii listeyii canımm ??? yok pc tablet farketmiyorr...

aynennn...bugün eşim pasta aldı karfurdaa promosyon yapmışlardı büyük pasta 15 aldıı..baya gezindik elimizdee..sonra ben yeşillikleri alınca pastayı bıraktırttım..istedi diyede 1 dilim aldık yedii...şimdi yanımdaa ahhh waww ahhh şimdi o pasta burda olacaktıııııı diyorr..ama olsa dayanamazdımmmmmmmmm.....:KK52::KK52: bu ara canım sütlü tatlılardanda çekiyor uzun zamandırr sütleçda yapmadımm ama bi süre daha yapmamm...kabak mevsimii ayyyyy:KK53::KK53::KK53: kabak tatlısıı:KK53::KK52::KK52::KK52::KK52: kız tatlı dedin damarıma bastınn...

Ohhh iyi yapmissin birakmakla iki kisi ye ye bitmez kilo olarak kalirdi sende....benim hic farketmez tatli olsunda ekmek arasi recelede raziyim:KK1::KK1:

kızlarr bugun yediklerimm...

sabah kahvaltı yapamadık hastanedeydikk...saat 1 gibi..

1 lahmacun...yarım pidee...

ara...

portakal..elma...

akşam..

boll salata..
yesil mercimek kavurmasııı...
2 kaşık kuru fasulyee kv göndermiştii..

pilavda vardıı ama hiç yemedimm...

amaaaşimdi çayla bi parca çikolata attım ağzımaa...:26::26::26::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

kızlarr bugun yediklerimm...

sabah kahvaltı yapamadık hastanedeydikk...saat 1 gibi..

1 lahmacun...yarım pidee...

ara...

portakal..elma...

akşam..

boll salata..
yesil mercimek kavurmasııı...
2 kaşık kuru fasulyee kv göndermiştii..

pilavda vardıı ama hiç yemedimm...

amaaaşimdi çayla bi parca çikolata attım ağzımaa...:26::26::26::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Lahmacun ve pideyi güzel toparlamissin
Yeşil mercimek kavurmasini nazil yaptin ilk defa duydum

Aksam yediklerimi de yazayim
1 tabak yarma corbasi
1 tabak pirasa yemeği
1 dilim ekmek
Salata

Birazdanda ara ogunum var aciktim canim birşeyler yemek istiyor ama yoğurt ve elma degil

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Ya kusura bakmayın sabah yine uğramaya fırsatım olmadı :KK53:
Daha doğrusu uğrayacaktım ama sağ olsun eşim acil çekilmesi gereken bir faksı evde unutmuş ve Annemde arayıp kızım bir sor eşine çekmişmi diyince ortalık bir karıştı :KK1:
Eşim yaaa kusura bakma unuttum sen çıkıp çeksene diyince çocuğu uyandırdığım gibi giydirip sokağa attım kendimi :KK1: sonrada direk kahvaltıyla uğraşmayayım diye anneme geçtim :KK1:
Tabi sonrada öğlende hadi pazarı dolanalım falan derken akşam üzere eve gelebildim :KK34:
Az dinlenip direk mutfağa dalmak zorunda kaldım ve şimdi ancak fırsat buldum biraz uğramak için :KK34:

Birazdan da küçük cadıyı uyutmak için uğraşacağım yoğun istek üzerine :KK60: eşime ne olduysa adam iki gündür aşka geldi ille kızı erken uyutta az oturup keyif yapalım birlikte film izleyelim falan diyor tabi dün beceremedik :KK1: cadı bizi uyuttu :KK60:
Aslında felaket uykusu var ama işte inat ediyor :KK1: koltuğa uzanıp bir 5 dakika hareket etmese zaten dalacak ama yok ha bire serseri mayın gibi dolanıyor oraya buraya çarpa çarpa :KK1:

hayırlı hafta olsun inşallah hepimize bol bol eksiler gelir umarım:) ben başladım inşallah diyetime bakalım şu ilk 20 gün zor geçecek biliyorum ama mart ayına kadar biraz yoluna girsin çok istiyorum, annnem de benim bu kilom yüzünden çok üzülüyor şimdiye kadar hep arkamda oldu tüm çevrem annem babam kardeşim arkadaşlarım ama ben irademe sahip olamadım biran önce kilo verip evlenip bebeğim olabilmesi için sağlıklı olmak istiyorum çok ama çok istiyorum.....

Canım inşallah çok çok sağlıklı olucağız hepimiz :KK34:
Benimde annem seninki gibi çok üzülüyor hatta artık hiç bana şunu yap bunu dene bile demiyor kırılmamam için çünkü dışarda yürüdüğümde canımın nasıl yandığını yüz ifademden görüyor :26:
İnşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan da Annelerimizde çok mutlu olurlar :KK34:
Rabbim sanada en kısa zamanda kilo verip hayırlı bir insanla yuva kurmayı mucizenide dilediğinizde kuçağınıza almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn

Lahmacun ve pideyi güzel toparlamissin
Yeşil mercimek kavurmasini nazil yaptin ilk defa duydum

Aksam yediklerimi de yazayim
1 tabak yarma corbasi
1 tabak pirasa yemeği
1 dilim ekmek
Salata

Birazdanda ara ogunum var aciktim canim birşeyler yemek istiyor ama yoğurt ve elma degil

varyaaaaa...allahda seni güldürsünn..öyle bi kahkaha attımkii..eşimedee okudumm..canım bişilerr istiyorr amaa elmaylaa yogurt değill:KK9::KK9::KK9::KK9:

valla toparlamaya çalıştım toparlanırsaa..yaww benim gabızlıkk sorunumm varrr...2 gün oldu hala tık yokk:KK43::KK43:

canımm mercimek kavurması bana göre harika bişidee..eşim sevmediği için yapmıyorum pekk..ama listemde var et yerine mercimekk...ben bayıla bayıla yiyorumm...

bak mercimeği haşlıyorum su ve tuzlaa..tamamen pişince süzüyorum..o süzülürken...bol ama bolll caa soğan kavuruyorumm..o kvruluncaa...biber salçası...domates salçasıı..pul biber ve nane..istersende acık sarımsakk...bu zaten tam bi sos oldumuu...salçan erimediyse yarım çay bardagı su döküp salçayı açıyorum...süzülenn mercimeğii bu harca katıpp biraz daha kavuruyorum..ama çok ezmeden mercimeğii..ve harika bişi oluyorr...mercimek hasladığında birazıyla acık dene derim...

diyette olmasann tereyağınıda ice yak üstüne dök derimdee diyetteyizz :) yanınada çubuk makarna ve keççapp ohhhhh....ama onlar diyetsizkenn:KK1::KK1::KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Ya kusura bakmayın sabah yine uğramaya fırsatım olmadı :KK53:
Daha doğrusu uğrayacaktım ama sağ olsun eşim acil çekilmesi gereken bir faksı evde unutmuş ve Annemde arayıp kızım bir sor eşine çekmişmi diyince ortalık bir karıştı :KK1:
Eşim yaaa kusura bakma unuttum sen çıkıp çeksene diyince çocuğu uyandırdığım gibi giydirip sokağa attım kendimi :KK1: sonrada direk kahvaltıyla uğraşmayayım diye anneme geçtim :KK1:
Tabi sonrada öğlende hadi pazarı dolanalım falan derken akşam üzere eve gelebildim :KK34:
Az dinlenip direk mutfağa dalmak zorunda kaldım ve şimdi ancak fırsat buldum biraz uğramak için :KK34:

Birazdan da küçük cadıyı uyutmak için uğraşacağım yoğun istek üzerine :KK60: eşime ne olduysa adam iki gündür aşka geldi ille kızı erken uyutta az oturup keyif yapalım birlikte film izleyelim falan diyor tabi dün beceremedik :KK1: cadı bizi uyuttu :KK60:
Aslında felaket uykusu var ama işte inat ediyor :KK1: koltuğa uzanıp bir 5 dakika hareket etmese zaten dalacak ama yok ha bire serseri mayın gibi dolanıyor oraya buraya çarpa çarpa :KK1:

Canım inşallah çok çok sağlıklı olucağız hepimiz :KK34:
Benimde annem seninki gibi çok üzülüyor hatta artık hiç bana şunu yap bunu dene bile demiyor kırılmamam için çünkü dışarda yürüdüğümde canımın nasıl yandığını yüz ifademden görüyor :26:
İnşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan da Annelerimizde çok mutlu olurlar :KK34:
Rabbim sanada en kısa zamanda kilo verip hayırlı bir insanla yuva kurmayı mucizenide dilediğinizde kuçağınıza almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn

cecomm...vallaa ben bilee düşünüyorum seniiii..netsek napsak diyee..senin son zamanlarda motivasyonu nasıl canlı tutarız diyee...salladın bizi iceee...bak bugün aklıma ne geldi senin gelmeni bekilyordum..tahlil yaptırdıgım yerde..gıda intolorans testi vardıı..ve kitapcıgı okudum birazz...çok işe yarıyormuşş kilo veremeyince yaptırıyorlarmışş..480 dedi...500 de sen onaa...acaba onu denesenn...

bide dön aramızaa....

listeden sıkıldım dedin yaa hanii....mesela 2 gün ver kendinee...kardeşine gidin annenlee..ve kardeşine deki bugün sendeyizz bütün güzel şeyleri yap bugün diyet yok de.....vee çatlayana kadarr yeeeeeeee........

daha sonra eşinlee çıkkk çatlayanaa kadar yeeeeee....vucudunu şaşırttt...çünkü dikkat ediyorum hepimizin kaçamagı varr ama senin hiç kaçamagın yokk...ne zamandır senin çikolata namınaa bişi yediğini bile duymadımm...

vucut alışmışş olabilirr...hem bedeni doyurr hemde ruhunuu...emin ol sonraki hafta nasıl olsa yediimm deyip daha düzenlii ve istekli yaparsın listeyiii...ısrarla diyorummm o verdiğim listeyii çıkart pc denn ve dolaba as...

vucut şaşırsın 2 günn..ama 2 günn sadece...ayda 2 gün kaçamak günü yaparsınn..

aayyy bende iskenderde etinden çokk o ıslak ekmeğini seviyorummmmmm:KK52::KK52::KK52: şirineeeee bigünn adanaya gelicemm seninlee kepap partisii yapıcammm....sen kebapcı ben kebapcıı ohhhhh....

canım ben bu listeyle..haftada 1 kilo verebiliyorum bazen ayda 5 kiloda oluyorduu..ama hiç saşmadan yapıyordumm...bide dr buna ek..ben patates salatasını istiyorum dediğimde haftada bir çor ba salata yerine pazates salatası vermiştii...bide haftada 2 kez pudik yiyebilirsin demişti ama ogün meyve yemicen 2 öğün...onuda hava sıcakdı serin bişiler dediğimde demiştiii...

canım direk kopyalanmazzz....bak şimdi masaüstüne ferade sağ tuşu tıkla..orda yeni seceneginden world dosyasını seç...masa üstüne gelecekkk...o world dosyasınaa kopyala yapıştır dee..oraya olurr..ordada düzenleyebiliirsin...sonrada çıkartttır onuu buz dolabın üstünee as..benim mutfakdada var odada da listeee :) sağım solum listeee...

:KK52: yaşasınn kebaplarrr
o ekmek güzelde wawcım sonra onu eritmek için kaç km yürümek gerek :KK50: ayaklarıma yazıkk diyorumm ciddi kilo fazla olunca ağrıyor yaw ben bilmezdim hareketsiz olduğumdan :KK17::KK17::KK17:
ERANİSAAA SPOR BAŞKANIMMM ben yarın başlıyorum bugün 3 x 25 den fazla fazla yürüdüm :))
bu diyetler bana göre değil ben zor katılıyorum
bunun yerine sürekli sağlıklı yemek yemeyi düşünüyorum bu pkosun verdiği tüm rahatsızlıklardan kurtulalım kızlar ha gayret
:KK8::21:
yaşasın yürüyüş yaşasın sağlıklı beslenmek yaşasın 19:00'dan sonra hiçbir şey yememek
:KK17: bugün hariç :KK17:

varyaaaaa...allahda seni güldürsünn..öyle bi kahkaha attımkii..eşimedee okudumm..canım bişilerr istiyorr amaa elmaylaa yogurt değill:KK9::KK9::KK9::KK9:
valla toparlamaya çalıştım toparlanırsaa..yaww benim gabızlıkk sorunumm varrr...2 gün oldu hala tık yokk:KK43::KK43:
canımm mercimek kavurması bana göre harika bişidee..eşim sevmediği için yapmıyorum pekk..ama listemde var et yerine mercimekk...ben bayıla bayıla yiyorumm...
bak mercimeği haşlıyorum su ve tuzlaa..tamamen pişince süzüyorum..o süzülürken...bol ama bolll caa soğan kavuruyorumm..o kvruluncaa...biber salçası...domates salçasıı..pul biber ve nane..istersende acık sarımsakk...bu zaten tam bi sos oldumuu...salçan erimediyse yarım çay bardagı su döküp salçayı açıyorum...süzülenn mercimeğii bu harca katıpp biraz daha kavuruyorum..ama çok ezmeden mercimeğii..ve harika bişi oluyorr...mercimek hasladığında birazıyla acık dene derim...
diyette olmasann tereyağınıda ice yak üstüne dök derimdee diyetteyizz :) yanınada çubuk makarna ve keççapp ohhhhh....ama onlar diyetsizkenn:KK1::KK1::KK1:

cecomm...vallaa ben bilee düşünüyorum seniiii..netsek napsak diyee..senin son zamanlarda motivasyonu nasıl canlı tutarız diyee...salladın bizi iceee...bak bugün aklıma ne geldi senin gelmeni bekilyordum..tahlil yaptırdıgım yerde..gıda intolorans testi vardıı..ve kitapcıgı okudum birazz...çok işe yarıyormuşş kilo veremeyince yaptırıyorlarmışş..480 dedi...500 de sen onaa...acaba onu denesenn...bide dön aramızaa....isteden sıkıldım dedin yaa hanii....mesela 2 gün ver kendinee...kardeşine gidin annenlee..ve kardeşine deki bugün sendeyizz bütün güzel şeyleri yap bugün diyet yok de.....vee çatlayana kadarr yeeeeeeee........
daha sonra eşinlee çıkkk çatlayanaa kadar yeeeeee....vucudunu şaşırttt...çünkü dikkat ediyorum hepimizin kaçamagı varr ama senin hiç kaçamagın yokk...ne zamandır senin çikolata namınaa bişi yediğini bile duymadımm...
vucut alışmışş olabilirr...hem bedeni doyurr hemde ruhunuu...emin ol sonraki hafta nasıl olsa yediimm deyip daha düzenlii ve istekli yaparsın listeyiii...ısrarla diyorummm o verdiğim listeyii çıkart pc denn ve dolaba as...
wawcım ben de merak ediyordum yazmışsın kavurmasını ayy ne güzeldir o şimdi

cecomm...vallaa ben bilee düşünüyorum seniiii..netsek napsak diyee..senin son zamanlarda motivasyonu nasıl canlı tutarız diyee...salladın bizi iceee...bak bugün aklıma ne geldi senin gelmeni bekilyordum..tahlil yaptırdıgım yerde..gıda intolorans testi vardıı..ve kitapcıgı okudum birazz...çok işe yarıyormuşş kilo veremeyince yaptırıyorlarmışş..480 dedi...500 de sen onaa...acaba onu denesenn...bide dön aramızaa....isteden sıkıldım dedin yaa hanii....mesela 2 gün ver kendinee...kardeşine gidin annenlee..ve kardeşine deki bugün sendeyizz bütün güzel şeyleri yap bugün diyet yok de.....vee çatlayana kadarr yeeeeeeee........
yeşil mercimeğin suyunu dökme kuzum demiri giderr
bak bizde onu ev işi erişte ile yemek yaparız
bir de ıspanağın başı ile yaparız
bulgur pilavını yeşil mercimeklii
hımmm acıktımmmmmm :KK17:
yeşil çayımı içtim 1 litre suyum var içesim yok ::)))):KK1:

:KK52: yaşasınn kebaplarrr
o ekmek güzelde wawcım sonra onu eritmek için kaç km yürümek gerek :KK50: ayaklarıma yazıkk diyorumm ciddi kilo fazla olunca ağrıyor yaw ben bilmezdim hareketsiz olduğumdan :KK17::KK17::KK17:
ERANİSAAA SPOR BAŞKANIMMM ben yarın başlıyorum bugün 3 x 25 den fazla fazla yürüdüm :))
bu diyetler bana göre değil ben zor katılıyorum
bunun yerine sürekli sağlıklı yemek yemeyi düşünüyorum bu pkosun verdiği tüm rahatsızlıklardan kurtulalım kızlar ha gayret
:KK8::21:
yaşasın yürüyüş yaşasın sağlıklı beslenmek yaşasın 19:00'dan sonra hiçbir şey yememek
:KK17: bugün hariç :KK17:

bu saatte burdasınn nöbet var heralde yineee:):) iyi nöbetlerr...

:26: kızlar benim yazdıklarım neden 3 defa görünüyor
bağlantım zayıfladı cevapla ya tıklıyorum yazdıklarım gitmesin düşüncesi ile aaa

kızlar dereotunu duydunuz muu ???
aç karnına bir tutam dereotu yeyip üzerine 1 bardak su içince midede hacimlenip tok tutuyor iştah kesiyormuş
ben geçen hafta duymuştum:KK17: yeşillik almayı unuttum sonraa
şimdi yine düştü aklıma
birazda bunu yapayım
cecoomm sana iyi seyyirler inşallah minik cadıyı uyutmuşsunuzdur :KK9:

kızlar dereotunu duydunuz muu ???
aç karnına bir tutam dereotu yeyip üzerine 1 bardak su içince midede hacimlenip tok tutuyor iştah kesiyormuş
ben geçen hafta duymuştum:KK17: yeşillik almayı unuttum sonraa
şimdi yine düştü aklıma
birazda bunu yapayım
cecoomm sana iyi seyyirler inşallah minik cadıyı uyutmuşsunuzdur :KK9:

dere otu iyide bizler için pek önermiyorlarmışş..prolaktini yükselyiuormuşş..yani süt hormonunu..ona yumoşu engelliyorr :KK43::KK43:

dere otu iyide bizler için pek önermiyorlarmışş..prolaktini yükselyiuormuşş..yani süt hormonunu..ona yumoşu engelliyorr :KK43::KK43:

:26: ayyy iyi oldu paylaştığınn waw ben bunu hiç düşünmemiştim
bu arada transkraniyal manyetik stimulasyon - tms ceco için bir alternatif olabilir mi dersin
ilaçsız depresyon tedavisi diyor

Waw ya Allah sana iyilikler versin...elma ve yoğurt yerine tatil abur cuburu kastetmistim ben :) ama yumurtlama gunlerindeyiz onuda diyeyim :KK66:
Mercimek kavurmasini deniycem canim koca tencere corbam bitince

.sipairine ben bundan 4 sene önce falan uygulamistim dereotunu... Ama wawi dinliyelim zayifliycaz diye hormon dengemizi bozmiyalim
Bende telefondan girdiğimde kkelimeler birbirine giriyor alintiyla cevap vermekzor oluyo

:26: ayyy iyi oldu paylaştığınn waw ben bunu hiç düşünmemiştim
bu arada transkraniyal manyetik stimulasyon - tms ceco için bir alternatif olabilir mi dersin
ilaçsız depresyon tedavisi diyor

oda olabilir aslındaa..gören gibi testi ceco geldi aklımaaa..
yeşil mercimeğin suyunu dökme kuzum demiri giderr
bak bizde onu ev işi erişte ile yemek yaparız
bir de ıspanağın başı ile yaparız
bulgur pilavını yeşil mercimeklii
hımmm acıktımmmmmm :KK17:
yeşil çayımı içtim 1 litre suyum var içesim yok ::)))):KK1:
aynenn bende severim.erişte ve hele bulgurlaa..ama üzerinede tereyagg yakacaksınn ayyyy:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Waw ya Allah sana iyilikler versin...elma ve yoğurt yerine tatil abur cuburu kastetmistim ben :) ama yumurtlama gunlerindeyiz onuda diyeyim :KK66:
Mercimek kavurmasini deniycem canim koca tencere corbam bitince

.sipairine ben bundan 4 sene önce falan uygulamistim dereotunu... Ama wawi dinliyelim zayifliycaz diye hormon dengemizi bozmiyalim
Bende telefondan girdiğimde kkelimeler birbirine giriyor alintiyla cevap vermekzor oluyo

niye iyilikler versinn kızz yanlışmı anlamışımkiiiii....ben ne anladıgımı anlatayımmm..sen düzeltirsin benii...

senden önce bende canım tost çay istiyor dedim..eşim kaşar aldı geldi aşagıdan..sonra sabah yeriz dedik oturduk yine meyve yedik...off dedim diyet diyet.meyve yogurtt..o konu geçti..

burayı açtımm sende demişsinki canım bişiler yemek istiyor ama elma ve yogurt değill...yani elmeyla yogurtten başka şeyler yemek istiyor anladım...vee kahkaha patlattım aha benden bidene daha varr diyeee:KK9::KK9::KK9: ama sanırım yanlış anlamışımm..doğrusunu sen anlatt şimddii..çünkü hala değişmedi anladıgım şey :KK1::KK1:

oda olabilir aslındaa..gören gibi testi ceco geldi aklımaaa..

aynenn bende severim.erişte ve hele bulgurlaa..ama üzerinede tereyagg yakacaksınn ayyyy:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

niye iyilikler versinn kızz yanlışmı anlamışımkiiiii....ben ne anladıgımı anlatayımmm..sen düzeltirsin benii...

senden önce bende canım tost çay istiyor dedim..eşim kaşar aldı geldi aşagıdan..sonra sabah yeriz dedik oturduk yine meyve yedik...off dedim diyet diyet.meyve yogurtt..o konu geçti..

burayı açtımm sende demişsinki canım bişiler yemek istiyor ama elma ve yogurt değill...yani elmeyla yogurtten başka şeyler yemek istiyor anladım...vee kahkaha patlattım aha benden bidene daha varr diyeee:KK9::KK9::KK9: ama sanırım yanlış anlamışımm..doğrusunu sen anlatt şimddii..çünkü hala değişmedi anladıgım şey :KK1::KK1:

Doğru anlamissin canim inan biktim yoğurt elmadan Esim bu saatte makarna yiyo ben kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum...erkeğin bel çevresinin genisligide spermleri etkiliyomus su doktorum niye esimede diyet demediyse :KK23:... Ben farklı anladin sandim bian canim :KK1::KK1::KK1:

Doğru anlamissin canim inan biktim yoğurt elmadan Esim bu saatte makarna yiyo ben kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum...erkeğin bel çevresinin genisligide spermleri etkiliyomus su doktorum niye esimede diyet demediyse :KK23:... Ben farklı anladin sandim bian canim :KK1::KK1::KK1:

ayyy sormaaaa haa yiyorlarr..ama onlar bizim gibi hızlı almıyorlarr..benim eşimm yer yer 1 ay yemezz..6..7 kilo verirr ve bende sinir krizleri geçiririmm...

sen yeme canımm...yogurttan sıkıldıysann süt seviyorsan tarcınlı süt iç..veyaa 3ü bi arada kahveler varyaa..onların sadesini al..yani granur kahvee..süte karıştır ohh miss..tokk tutuyorr....bide bim varmı ordaa? bimin parmak galetelerinden all..yemesi kolay oluyorr..ben bi kase yogurdaa..nane..pul biberr.tuz katıp karıştırıyorum cips sosu gibii..galeteyle yiyorumm..

evett bel çevresi spermleri etkiliyormuşşş :KK43: :KK43: eşimde var acıkk göbecikk...şimdi bende onları araştırıyordumm..ne iyi gelir adamıda besleyeyim diyee....yaww bugünki sperm 3 ay öncesinden üratiliyormuş vücuttaa..kızlar sizde şimdiden sağlıklı beslendirin eşlerinizii..havuç suyu diyorlarr...aşılama öncesi bi kaç gün tatlı diyorlarr...bakalımm denicemm..fındık bal felan yedireyim ben bu haftaa inanamıyorum böle şeeyler yazdıgıma amaa napımm..sizde bilin dedimm..

hiç uykumm yokk amaa gidip yatayımm anca 1 saate uyurumm...elocann şirine..iyi geceler arkadaşlarr...teli alayım yanıma girebilirsem telden girerim yinee...

X