- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
ayyy sormaaaa haa yiyorlarr..ama onlar bizim gibi hızlı almıyorlarr..benim eşimm yer yer 1 ay yemezz..6..7 kilo verirr ve bende sinir krizleri geçiririmm...
sen yeme canımm...yogurttan sıkıldıysann süt seviyorsan tarcınlı süt iç..veyaa 3ü bi arada kahveler varyaa..onların sadesini al..yani granur kahvee..süte karıştır ohh miss..tokk tutuyorr....bide bim varmı ordaa? bimin parmak galetelerinden all..yemesi kolay oluyorr..ben bi kase yogurdaa..nane..pul biberr.tuz katıp karıştırıyorum cips sosu gibii..galeteyle yiyorumm..
evett bel çevresi spermleri etkiliyormuşşş eşimde var acıkk göbecikk...şimdi bende onları araştırıyordumm..ne iyi gelir adamıda besleyeyim diyee....yaww bugünki sperm 3 ay öncesinden üratiliyormuş vücuttaa..kızlar sizde şimdiden sağlıklı beslendirin eşlerinizii..havuç suyu diyorlarr...aşılama öncesi bi kaç gün tatlı diyorlarr...bakalımm denicemm..fındık bal felan yedireyim ben bu haftaa inanamıyorum böle şeeyler yazdıgıma amaa napımm..sizde bilin dedimm..
Canim bu aksam sütle elma yedim...BİM yakin ilçede var hafta sonlari gidiyoruz ama kisin ayda bir falan oluyor...galetadanda korkuyorum sonuçta undan yapiliyo evde var yarin aksam bitane yiyeyim bende yogurdumu soslayip...
Benimkinin eline tutusturuyodum biara öğlen yemeğine gelince havucu yolda yiyerek isyerine gidiyordu arkadaşları dalga ggeçmiş yemiyo simdi....mecbur arastiriyoruz canim içimizdekiaateş biran önce dinsin diye