Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ayyy sormaaaa haa yiyorlarr..ama onlar bizim gibi hızlı almıyorlarr..benim eşimm yer yer 1 ay yemezz..6..7 kilo verirr ve bende sinir krizleri geçiririmm...

sen yeme canımm...yogurttan sıkıldıysann süt seviyorsan tarcınlı süt iç..veyaa 3ü bi arada kahveler varyaa..onların sadesini al..yani granur kahvee..süte karıştır ohh miss..tokk tutuyorr....bide bim varmı ordaa? bimin parmak galetelerinden all..yemesi kolay oluyorr..ben bi kase yogurdaa..nane..pul biberr.tuz katıp karıştırıyorum cips sosu gibii..galeteyle yiyorumm..

evett bel çevresi spermleri etkiliyormuşşş :KK43: :KK43: eşimde var acıkk göbecikk...şimdi bende onları araştırıyordumm..ne iyi gelir adamıda besleyeyim diyee....yaww bugünki sperm 3 ay öncesinden üratiliyormuş vücuttaa..kızlar sizde şimdiden sağlıklı beslendirin eşlerinizii..havuç suyu diyorlarr...aşılama öncesi bi kaç gün tatlı diyorlarr...bakalımm denicemm..fındık bal felan yedireyim ben bu haftaa inanamıyorum böle şeeyler yazdıgıma amaa napımm..sizde bilin dedimm..

Canim bu aksam sütle elma yedim...BİM yakin ilçede var hafta sonlari gidiyoruz ama kisin ayda bir falan oluyor...galetadanda korkuyorum sonuçta undan yapiliyo evde var yarin aksam bitane yiyeyim bende yogurdumu soslayip...
Benimkinin eline tutusturuyodum biara öğlen yemeğine gelince havucu yolda yiyerek isyerine gidiyordu arkadaşları dalga ggeçmiş yemiyo simdi....mecbur arastiriyoruz canim içimizdekiaateş biran önce dinsin diye

hiç uykumm yokk amaa gidip yatayımm anca 1 saate uyurumm...elocann şirine..iyi geceler arkadaşlarr...teli alayım yanıma girebilirsem telden girerim yinee...

Ben bi posta uyudum uyandim canim ama telefnun isigindan kuzm uyuyamiyo bende yatayim artik...sabah görüşürüz kizlaaarrr

[Bvee anahtarıı aldımm acıyorumm kapıyıı..güne bismillahh[/B]

ayy sormaa aynenn....bende sonuçları bekliyorum ..eşim sağolsun onun gözü her dakka aöfde benden çok telaş yaptııı...yarın açıklanır gibime geliyorr...senin bölüm ve sınıf kaçdııı ?

canım sırasıyla yazayımm bildiklerimi :)

ben yogurtta ayranda yerim etin köftenin yanında..bilmiyorum yanlışmı doğrumuu...

evet yulaf diye yazıyorr bende almadım hiçç merak ediyorumm yiyemem gibi geliyor gördüklerim saman gibi bişii..ama denicemm...

çay..doğuş bide çaykurun limonlu yeşil çayını çiyorumm...bide tilaks diye bi karışım çay var gabızlık çekincede ondan içerim bi dene..ama şükür sende öle bi sorun yokmuşş..

hangi çorba derken..?? biz hazır çorba tüketmeyizz..eskiden bi tavuk yerdim ama evlendikten sonra eşim almadı hiçç..gecenlerde benim canım çekti aldım 5 yılda ilk pişirdim...

diğer çorbalarda...ben genelde aynı çorbalarda dönerim..kışın özellikle tarhanaa...mercimekk..mercimeğe öyle un felan koymam..hatta diyetteyken kendi kendimizeyken yağda koymam...hepsini çiğden doldurur sonra robota çekerim...mercimek..havuç..patates acıkda pirinçç...ve salça...ama diyetteyken havuçla patatesde koymuyorumm..bi mercimek acık pirinç ve salça su...

tarhanayıda aynıı..yagsızz...ama misafir gelince yağlıı...vee şu bi gerçek yağ feci lezzet katıyor her yemeğe..ama biz 2 seneyi geçtii yağı çok az kullanıyoruzz alıştık artıkk...

peynire gelinceee hiç bilmemm..netten araştır yapanlar varr...yogurt bile bilmem ben mayalamayıı :KK43: :KK43: bii kere aşka gelip denemiştimm kaymagındanda tereyagı yapmıştımm ama sonra geçtii :) :)

benim eşim de bazen bakıyor, senin hocalar unuttular herhalde senin notları okumayı diyor. Son sınıfım canım edebiyat öğretmenliği, okulu uzattım da sınavlara gidip geliyorum. hayırlısıyla bir okunsa...

hayırlı sabahlar çıtırlar...:21:
amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim kreşe geç kalacağım..
öncelikle şunu belirteyim dün sporumu yapamadım boğaz mikrobu benide sardı iki gecedir nöbetlerdeyim..halsizlik yapıyor..boğaz pastili ve sipreyi iyi geliyor..inşallah bugün sporumu telafi edeceğimm..
DANS EDİN,OLDUĞUNUZ YERDE YÜRÜN..YETERKİ HAREKET EDİN..25 DK..BUNDAN NE AZ NEDE FAZLA YAPIN..
:KK8::KK8:

Gel gelelim yoğurt kürüne.....
:KK31:
şuan karnum davul gibi...kabız oldum...ve tartda + 400 gr gördümm
:KK60::KK60::KK60:
yediğim andan beri şişim ama inat ettim 3-4 devam edeceğim..
dün akşam yatarkende yedim..şimdi de yedim..
suyla yediğim için mi bu kadar şiştim ya..ayrıca tok tutmuyor..
ben gitttiiiiimmm
:KK3:

hayırlı sabahlar çıtırlar...:21:
amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim kreşe geç kalacağım..
öncelikle şunu belirteyim dün sporumu yapamadım boğaz mikrobu benide sardı iki gecedir nöbetlerdeyim..halsizlik yapıyor..boğaz pastili ve sipreyi iyi geliyor..inşallah bugün sporumu telafi edeceğimm..
DANS EDİN,OLDUĞUNUZ YERDE YÜRÜN..YETERKİ HAREKET EDİN..25 DK..BUNDAN NE AZ NEDE FAZLA YAPIN..
:KK8::KK8:

Gel gelelim yoğurt kürüne.....
:KK31:
şuan karnum davul gibi...kabız oldum...ve tartda + 400 gr gördümm
:KK60::KK60::KK60:
yediğim andan beri şişim ama inat ettim 3-4 devam edeceğim..
dün akşam yatarkende yedim..şimdi de yedim..
suyla yediğim için mi bu kadar şiştim ya..ayrıca tok tutmuyor..
ben gitttiiiiimmm
:KK3:

Gunaydin canim...Niye ya ben spor yapinca 45 dakika falan yapiyorum ne zarari varki...
Bende bu sabah yoğurdu yemedim artik yemiycem sanirim fikir degistirmezsem yine

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirir :KK34: gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn

Gece sağ olsun küçük cimcime yine tam formundaydı :KK1:
Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı :KK1:
Bizim Film planlarıda hayal oldu :KK1: En sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi :KK1: ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti :KK1: kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu :KK1: sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum :KK60: ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca :KK34:

Bugün Annemlere gitmiyorum :KK34: Eşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum :KK34: Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin :KK1: o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar :KK1: evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa :KK34:
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağım :KK1: salata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum :KK1: Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem :KK34:

Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorum :KK60: neyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım :KK1:

cecomm...vallaa ben bilee düşünüyorum seniiii..netsek napsak diyee..senin son zamanlarda motivasyonu nasıl canlı tutarız diyee...salladın bizi iceee...bak bugün aklıma ne geldi senin gelmeni bekilyordum..tahlil yaptırdıgım yerde..gıda intolorans testi vardıı..ve kitapcıgı okudum birazz...çok işe yarıyormuşş kilo veremeyince yaptırıyorlarmışş..480 dedi...500 de sen onaa...acaba onu denesenn...

bide dön aramızaa....

listeden sıkıldım dedin yaa hanii....mesela 2 gün ver kendinee...kardeşine gidin annenlee..ve kardeşine deki bugün sendeyizz bütün güzel şeyleri yap bugün diyet yok de.....vee çatlayana kadarr yeeeeeeee........

daha sonra eşinlee çıkkk çatlayanaa kadar yeeeeee....vucudunu şaşırttt...çünkü dikkat ediyorum hepimizin kaçamagı varr ama senin hiç kaçamagın yokk...ne zamandır senin çikolata namınaa bişi yediğini bile duymadımm...

vucut alışmışş olabilirr...hem bedeni doyurr hemde ruhunuu...emin ol sonraki hafta nasıl olsa yediimm deyip daha düzenlii ve istekli yaparsın listeyiii...ısrarla diyorummm o verdiğim listeyii çıkart pc denn ve dolaba as...

vucut şaşırsın 2 günn..ama 2 günn sadece...ayda 2 gün kaçamak günü yaparsınn..

Allah razı olsun canım :KK16: İnan samimiyetini yazılarından alıyorum :KK34:
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Dediğin gibi biraz kendimi iki günde olsa serbest bırakacağım :KK34: Şu Glukofenide düzenli olarak içmeye başlıyayım yine :KK19: tek eksiğim o ve su şimdi düşününce ama senin dediğin o intolerans testinide gerçekten bir ara yaptırsam iyi olucak. Daha evvel düşünmüştüm onu yaptırmayı ama baya bir pahalıya yapılıyordu diye mecbur vazgeçmiştim. Bakalım belki daha uygun bir yer bulurum :KK34:
Eşimde hep söyleniyor kasma bukadar kendini diye çünkü biliyor 10 gün çok kasarsam patlama olunca daha beter olucağımı :KK1:

Allahın izniyle yeni yılda herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum :KK34: hepimiz için inşallah...Aminnnnnnnnnnn

kızlar dereotunu duydunuz muu ???
aç karnına bir tutam dereotu yeyip üzerine 1 bardak su içince midede hacimlenip tok tutuyor iştah kesiyormuş
ben geçen hafta duymuştum:KK17: yeşillik almayı unuttum sonraa
şimdi yine düştü aklıma
birazda bunu yapayım
cecoomm sana iyi seyyirler inşallah minik cadıyı uyutmuşsunuzdur :KK9:

YOk anam nerdeeee cadı bizi uyuttu :KK1:
Neyse bugün öğlende onu uyutmayacağım birde bol bol oyun oynarım ki yorulsun sonrada yeni yıla uyuyarak girsin cadı :KK1: şaka bir yana ama arada insan baş başa birşeyler yapmak istiyor :KK34:

:26: ayyy iyi oldu paylaştığınn waw ben bunu hiç düşünmemiştim
bu arada transkraniyal manyetik stimulasyon - tms ceco için bir alternatif olabilir mi dersin
ilaçsız depresyon tedavisi diyor

Allah hepinizden razı olsun :KK19: Topikçe benim için seferber oldunuz :KK34:
Onuda netten bir araştırayımda belki dediğin gibi bana uygundur :KK34:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: şu depresyondann çıksam belki daha rahat vereceğim :KK34:

Herkese yılın son gününden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İnşallah Yeni yıl hepimize sağlık ve huzur getirir :KK34: gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak önümüze sunar Rabbim inşallah....Aminnnnn

Uyumamak için inat etti hatta kuçağımda yatırıp sallamaya çalııştım ama o keyif yaptı ve dakika çenesi durmadı :KK1:
Bizim Film planlarıda hayal oldu :KK1: En sonunda eşimde dellendi hadi yatalım bari dedi :KK1: ve cadı aramıza yatıp bıdı bıdı konuşmaya devam etti :KK1: kız uyusana dedikçe uykum yokki, ben konuşcağım, kimse beni susturamaz diye tutturdu durdu :KK1: sonunda hangimiz önce uyudu onuda hatırlamıyorum :KK60: ama en azından uykumu aldım biraz daha erken yatınca :KK34:

Bugün Annemlere gitmiyorum :KK34: Eşim öğlende eve geliyormuş o yüzden o gelene kadar biraz etrafı toparlamak istiyorum :KK34: Yeni yıla temiz gireyimde bütün senem pis geçmesin :KK1: o işin şakası tabi ama dağınıklık olunca bana geliyorlar :KK1: evde tek başımıza oturacağız diye de salmanın anlamı yok nasılsa :KK34:
Akşamda büyük ihtimal abartmamak için yemek yapmıyacağım :KK1: salata tarzı şeyler düşünüyorum oda çok az yaparım sonra günlerce ziyan olmasın bitireyim bari diye uğraşıyorum :KK1: Bir tek milyöfden kızım börek yapsana diye tutturdu onuda ufak ufak yaparım hem yemesi kolay olur hemde benimde gözüm doyar ve fazla yemem :KK34:

Anam daha kahvaltı etmeden akşam yemeği düşünüyorum :KK60: neyse hemen birşeyler yiyeyim sonra yine buralardayım :KK1:

Dediğin gibi biraz kendimi iki günde olsa serbest bırakacağım :KK34: Şu Glukofenide düzenli olarak içmeye başlıyayım yine :KK19: tek eksiğim o ve su şimdi düşününce ama senin dediğin o intolerans testinide gerçekten bir ara yaptırsam iyi olucak. Daha evvel düşünmüştüm onu yaptırmayı ama baya bir pahalıya yapılıyordu diye mecbur vazgeçmiştim. Bakalım belki daha uygun bir yer bulurum :KK34:
Eşimde hep söyleniyor kasma bukadar kendini diye çünkü biliyor 10 gün çok kasarsam patlama olunca daha beter olucağımı :KK1:

Allahın izniyle yeni yılda herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum :KK34: hepimiz için inşallah...Aminnnnnnnnnnn

Neyse bugün öğlende onu uyutmayacağım birde bol bol oyun oynarım ki yorulsun sonrada yeni yıla uyuyarak girsin cadı :KK1: şaka bir yana ama arada insan baş başa birşeyler yapmak istiyor :KK34:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: şu depresyondann çıksam belki daha rahat vereceğim :KK34:
Bizde geçen akşam bi çocuğumuz olsa yatağımıza gelse aramızda uyusa diye hayal kuruyoduk...görümcemin kızıda aynı senin cimcime gibi annesini ve babasını uyutuyo kendisi sonra uyuyo öğlen uyumayıncada akşam huysuz oluyo...
Ben akşama bişey yapmıycam ama sanırım eşimin istekleri var tutturmuş karşılıklı içeriz diye Allahım bana sabır ver diyorum mahsustan beni sinir etmek için yapıyo :KK1::KK1::KK1:

Kızlar siz glukofeni yada benzeri ilacı nasıl kullanıyosunuz...Ben bugün 1000mg la başladım hatamı yaptım acaba...Bugün temizlik yapıcam inşallah dün ceyranda kaldım sırtım ve göğsüm ağrıyo...

Kızlar siz glukofeni yada benzeri ilacı nasıl kullanıyosunuz...Ben bugün 1000mg la başladım hatamı yaptım acaba...Bugün temizlik yapıcam inşallah dün ceyranda kaldım sırtım ve göğsüm ağrıyo...

yokk hata felan yapmadınnn..doğruu..hele bugun gecsinn bakalımm yan etkileri çok olursa yarım sabah yarım akşam içersinn...

yan etkiderkenn..ben kaç yıldır içiyorum bir hafta bırakıp yine içmeye başlasamm aynı şeyleri yaşıyorumm..aşırı mide bulantısıı..ve karın ağrısı..ama sendede olacak diye bişi yokk...

yokk hata felan yapmadınnn..doğruu..hele bugun gecsinn bakalımm yan etkileri çok olursa yarım sabah yarım akşam içersinn...

yan etkiderkenn..ben kaç yıldır içiyorum bir hafta bırakıp yine içmeye başlasamm aynı şeyleri yaşıyorumm..aşırı mide bulantısıı..ve karın ağrısı..ama sendede olacak diye bişi yokk...

Canim ben iceli iki saat oldu henüz bi yan etkisi olmadi çok sukur boyle içmeye devam edicem

Slm kızlar siz hiç uyumuyormusunuz saat kaçlara kadar yazışmışsınız. Ne güzel. Ben spora ve rejime devam :))) hadi bakalım. Bebek içinde bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum. Sonra tekrar tedavi ve çalışmalara başlıcaz :) Nasip artık.

yağmurlu_ist Gürcistana pasaporta gerek yok nüfus cüzdanınla girebiliyorsun. Bizde pasaport vardı ama sadece nüfus cüzdanlarımıza baktılar. Güzel bir uygulama. İnşallah Trabzon, Artvin, Rize gidip görebilirsin çok güzel yerler.

Slm kızlar siz hiç uyumuyormusunuz saat kaçlara kadar yazışmışsınız. Ne güzel. Ben spora ve rejime devam :))) hadi bakalım. Bebek içinde bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum. Sonra tekrar tedavi ve çalışmalara başlıcaz :) Nasip artık.

yağmurlu_ist Gürcistana pasaporta gerek yok nüfus cüzdanınla girebiliyorsun. Bizde pasaport vardı ama sadece nüfus cüzdanlarımıza baktılar. Güzel bir uygulama. İnşallah Trabzon, Artvin, Rize gidip görebilirsin çok güzel yerler.
Biz uykuyu sevmiyenlerdniz sanirm:KK1:
Ben birkaç gündür sporu aksattim astimimda atağa gecicek sanirim yine ozaman hiç spor yapamiyorum :KK14:
bizde esimle bu sene niyetlendik ama olmadi bu yaz inş gidicez canim bana çok uzak değil :KK55:

Gunaydin canim...Niye ya ben spor yapinca 45 dakika falan yapiyorum ne zarari varki...
Bende bu sabah yoğurdu yemedim artik yemiycem sanirim fikir degistirmezsem yine

canım elbette zararı yok..kurallara uyalım çünkü maksat vücudu yavaş yavaş spora alıştırmak..spordan yılmamak için azar azar yaparak zamanla çoğaltacağız

canım sizin tatili eşim geçenlerde bizim için planladı..karadeniz turundan sonra gürcistan ...
yalnız nerede ve hangi otellerde gecelediniz memnun kaldınız mı??iki çocukta olduğu için apartta da kalabiliriz..ücretleride önemli..

wawcım yoğurt kürünü yapıyorum diye glifora ara verdim..bugün inanılmaz tatlı krizim geldi..hatta kreşte bisküvi yedim:KK17:
vücut alıştı diye 2 hafta ara verip başladım.iştah azalması bulantı falan olmadı
bu hafta kürle geçsin haftaya glifora tekrar başlayacağımm

cecooo glifora başla artık...hepimiz zaman zaman umutsuzluğa düşüyoruz...öncelik senin mutluluğun ve sağlığın..
depresyon falan yok..bazen bende düşünüyorum yiyip kilo almayanları görünce kilo benim imtihanım herhalde diyorum..sonra düşünüyorum karar merci benim..kilolu mu mutluyum yoksa incecik olduğumda mı?(hiiiiç incecik olmadım)
hiçbir başarı azmetmeden gelmiyor..
biz başaracağız..ama senin önce nerede yanlış yaptığını bulmamız lazım..

wawcım yoğurt kürünü yapıyorum diye glifora ara verdim..bugün inanılmaz tatlı krizim geldi..hatta kreşte bisküvi yedim:KK17:
vücut alıştı diye 2 hafta ara verip başladım.iştah azalması bulantı falan olmadı
bu hafta kürle geçsin haftaya glifora tekrar başlayacağımm

hadi bakalım şu yogurt kürünü takipdeyimm işe yarar inşallahh..bu hafta belli etmesede haftaya belli olurr etkisi...

glukofen deme bana bu ara yaaa...ben onu bırakan gibi gabızz oluyorummm...1 hafta sürüyor odaa..vee bende artıkk basurr da varrrrrr:KK14::KK14::KK14: hangi hastalıktan korktuysam başıma geldii...

2 gündür içiyorumglukofen yine ama günde 1 alıyorumm..çünkü şimdi metformin içerikli başka bi ilacada başlıcammm..o yüzden 1 e düşürdüm...ama yinede glukofenden vazgecemiyorum...çünkü benim tatlı krizlerimi tamamenn önlüyorr yaaa...karın ağrısınada alıştım artık 2 gün çekiyorumm...ama şunu diyim gabız problemi olanlar muhakkak her sabah ılık suyla kayısı yemelii..benim oda bittii..onuda almam lazımm...

eranisaaa notlarr açıklandıııııııııııııı

şuanda bakabilirsinn..

X