Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

aayyyyyyyyy STV deee maceracıııı yemekk yapıyorr öldümmm öldümmmmmmmmm

canım liste için sağol...
herkes benim gibi bildirim yaparsa senin hazırlaman daha kolay olur ve de daha iyi anlarız..
önceki hafta
bu hafta
toplam giden

şeklinde yapalım..

birde canım her doktora gittiğinde hemen yelkenleri suya indiriyorsun..gayrete devam rahmete yakındır inş.
güzel bir devlet hastanesini tetkiklerin için tavsiye ederim..daha iyi araştırılıyor..

canım sen kesin biryerlerde yanlış yapıyorsun..hadi kilo verememeni anladık ama dikkat etmene ve spora rağmen 4 kiloyu nasıl alırsın...????valla kendimi unuttum seni düşünüyorum..son yaptırdığın tahlillerin sonuçları nasıldı?birde gliforu düzenli
içiyorsun değilmi??

misafirlerim gitti çocukları yatırıp kendimi buraya attımç
zaten akşam 8 de geldiler..
ben buzluktan poğaça ve gözleme çıkarmıştım ve dediğim gibi kabak tatlımı da yaptım
arkadaşta sağolsun buzluğunda yaprak sarma varmış pişirip getirmiş...aslında bukadar yemezdim ama ipin ucunu kaçırdım hemde hiç yapmadığım birşey akşam 9 da yemiş oldum oldum..birde kabak tatlısı yedim..üzerine yeşil çay içtim ama şuan karnım davul gibi..telafi ederim inş.ama yarın davetteyim bakalım..

[h=2]Kilo verirken beslenmenize Eklemeniz Gereken 5 Yağ Yakıcı Madde[/h]

Yağ yakıcı ürünler son yıllarda oldukça popüler halde. Ama supplement (destek ürünleri) endüstrisinin bu ürünleri hem pahalı hem de güvenilirlikten uzak olabilir. Bu yağ yakıcı maddeleri vücudumuza almanın ucuz bir yolu da doğal ürünlerdir. Bu yöntemle hem bütçenizi sarsmamış olur, hem de vücudunuza giren şeyin ne olduğunu tam olarak bilebilirsiniz.
[h=3]Kafein[/h]Çoğu insan kafein ihtiyacını sabahları içtikleri bir fincan kahve ile giderse de kafein ayrıca yeşil çay ve diğer çaylarda da bulunan bir maddedir. Hangi kaynaktan alınırsa alınsın her halükarda kafein, metabolizmanızı harekete geçirmenin iyi bir yoludur. Bunun yanında size spor salonunun yolunu tutmanız için gereken gücü de verir. Yapılan çalışmalar göstermiştir ki antrenman öncesi kafein alan insanlar, almayanlara göre yağ asitlerinin oksidasyonunda daha başarılı olmuşlardır. Bu şu anlama geliyor; kafein, vücudunuzun enerji kaynağı olarak kaslardaki glikojen depoları yerine öncelikli olarak vücut yağlarını kullanmasını kolaylaştırır.Bu arada dikkat etmenizde fayda var çünkü kafein vücuttan sıvı atımını kolaylaştıran bir maddedir. Bu yüzden bu sıvı eksikliğini gidermek için yeterince su içtiğinizden emin olun. Ayrıca aşırı derecede kafein tüketimi sizi gergin ve tembel yapabilir hatta antrenman sonrası dinlenme sürecinizi bile engelleyebilir.
[h=3]Lif[/h]Lif meyve, sebze ve tahıl gibi bir çok bitkide bulunur, etlerde bulunmaz. Gelişmiş ülkelerde insanlar günde ortalama olarak 12 gr lif tüketirler, tavsiye edilen miktarsa günde 25-30 gr'dır. Lif yönünden zengin yiyecekler sizi uzun bir süre tok tutarak sağlıksız gıdalar tüketme eğiliminizi de azaltır. Ayrıca lif, istenmeyen kalorilerin ve yağların bağırsakta sindirilmeden vücuttan atılımını hızlandırır, kan şekeri, insülin ve kolesterol düzeylerini kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Lif alımının en iyi yolu ise doğal besinlerdir, lif içeren destek ürünleri pek etkili değildir. Günlük aldığınız lif miktarını artırırken dikkat edin. Küçük miktarlarla başlayın, midenizin ve bağırsaklarınızın life alışmasına izin verin. Buna dikkat etmezseniz midenizde kramp, şişkinlik ve gaz gibi şikayetler görülebilir.
[h=3]Greyfurt[/h]Greyfurt, tarçın ve acı biber, bütün bu gıdalar onlara “insülin yöneticisi” sıfatını veren bir maddeye sahiptir. Bu gıdaların glikoz metabolizmasını yükselterek kan şekeri ve insülin seviyelerini düşürdükleri biliniyor. Çünkü bu gıdalar insülin gibi davranan bir içeriğe sahip gıdalar ve bu özelliğiyle vücudunuzun daha az insülin üretmesini sağlayıp, vücudunuzun insülin hassasiyetini yükseltiyor. Kan şekerini verimli bir şekilde metabolize etmek için ise insülin hassasiyetinin yüksek olması şart. İnsülin yöneticisi gıdalar bir insülin sistemi bozukluğu hastalığı olan diyabeti önlemeye de yardımcı olur. Diyabet hastaları sürekli bir yüksek kan şekeri ve insülin seviyesine sahiptirler ve yine diyabet ve kilo sorunu genellikle birlikte görülen iki sorundur. Çalışmalar göstermiştir ki, bu gıdalar insülin seviyenizi düşürüp kilo vermenize yardımcı olur ve böylece sizi ileride karşılaşabileceğiniz daha ciddi sağlık sorunlarından korur. Bu yüzden greyfurt, tarçın ve acı biber, diyetinize doğal yağ yakıcılar eklemenin oldukça kolay ve ucuz bir yoldur. Ancak greyfurt pek çok ilaçla da etkileşime girebilen bir meyve olduğundan, ilaç kullanıyorsanız doktorunuza danışmalısınız.
[h=3]Antioksidanlar[/h]Antioksidanlar vücuttaki serbest radikallerle ve diğer istenmeyen kimyasallarla savaşarak hücreleri sağlıklı tutar. Yağ hücreleri, sindirdiğimiz yiyeceklerdeki toksinleri ve zararlı kimyasal maddeleri depolamaktaki kötü şöhretleriyle bilinirler. Eğer vücudunuzda bu toksinleri ortadan kaldırmak için yeterince antioksidan yoksa vücudunuz koruyucu bir önlem olarak yağ depolama yolunu seçebilir. Eğer kilo vermede plato etkisi (kilo vermenin durması) yaşıyorsanız bunun nedeni bu depolanan yağlar olabilir. Antioksidan bakımından zengin bazı gıdalar ise şunlar; kırmızı fasulye, böğürtlen, domates, ıspanak, brokoli, sarımsak, yaban mersini gibi meyveler.
[h=3]Dirençli Nişasta[/h]Dirençli nişasta, nohut, mercimek ve beyaz fasulye gibi bitkilerde bulunur, sindirimi de ince bağırsakta değil kolonlarda gerçekleşir. Yapılan çalışmalarda karbonhidrat ihtiyacının bir bölümünü dirençli nişasta ile karşılamanın yağ yakımını kolaylaştırıcı etkisi olduğu görülmüştür. Bunun nedeni, bu nişastanın geleneksel yollarla sindirilmeyip, vücudu birincil enerji kaynağı olarak vücut yağlarını kullanmaya itmesidir.İçinde dirençli nişasta içeren günde bir öğün bile kilo vermenize olumlu etki yapabilir.
Eğer siz de yağ yakıcı supplementler için çuval dolusu para ödemek istemiyorsanız bu beş doğal yağ yakıcı besinlere günlük öğünlerinizde yer verip yine aynı etkiyi görebilirsiniz..

günaydınlar:) birçok arkadaş destek olmuşlar saolsunlar , ozman ilk olarak
yaşım: 28
kilom: 87
diye başlamış olayım cuma günleri sondurum paylaşımı yapıyosunuz bende şimdi yazayım dedim.haftaya listede olurum inşallah başka rakamlarla:) , bu arada regli öncesindeyim benim regli öncesi çok sıkıntılı geçer geç geldiği oluyor ve ödem inanılmaz oluyor bakalım hayırlısı haftaya kilo azalması pek olacağını düşünmüyorum ama süpriz keşke olsa. doğum günüm martta o tarihe kadar biraz toparlanmak çokk istiyorum. pazaretesi başlıyorum inşallah aslında bugünden başlardım ama pazar günü için kahvaltı sözüm var o yüzden pazartesi inşallah:) herkese hayırlı günler

Günaydın kızlarrr...
Gece sıkıntıdan uyuyamadım bir yıl boyunca bebeğim olmuyor diye sıkıntı yapıyordum uyku düzenimi daha yeni oturttum ki bu seferde kilo veremiyorum diye stres yapıyorum...Kilomu biran önce verip bebeğim için tedaviye başlamak istiyorum

selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Kahvaltımızı ettik, bulaşıkları toparlayıp kendimi yine buraya attım
Dün gece eşimin yeğenleri tam 12de geldiler
Hatta ablasıyla eniştesi de gelip bir saat oturup gittiler benim ne kadar hasta olduğumu görünce ay işte bilseydim getirmezdim çocukları sende uğraşacaksın şimdi diye ağız yaptı ablası dedim yooo ben uğraşmıyacağım ki kardeşin uğraşacak
Gece 2ye kadar oturduk sonra yeter artık yatalım dedim

Sabahta kahvaltıyı eşimle birlikte hazırladık şu an çocuklar içerde oyun konsolunun başındayken bende sizlere bakayım dedim

aayyyyyyyyy STV deee maceracıııı yemekk yapıyorr öldümmm öldümmmmmmmmm

Bizde ailecek bayılıyoruz ona adam manyak iştahla yiyor her yemeği

Valla o 4 kilo nerden geldi bende anlamıyorum :26: Son tahlillerimde hiç bir sorun yok bir tek erkeklik hormonu fazla çalışıyor demişti doktor ama onun için ilaç vermedi Birde gliforu bu ara yine savsakladım maalesef :26: her gün diyorum kendi kendime yarın başlada devamlı kullan diye ama yokkkkkk hep unutuyorum birde ilk günler ishal yapıyor ya o yüzden evde olacağım zamanlar başlamam lazım diye düşünüyorum tabi artık onuda düşünmüyorum

Son düzenleme:
slmmm minik kuzularımmm.....

güzel haftasonuu diliyorumm hepinizee..eşim cumartesileride yarım gün çalııyor artıkk.. anca geldiii..kahvaltımızı yaptıkk...

kv cim geldi ankaradann...inmedim daha aşagı...görmediğimiz fırtınalar var bu ara aramızdaa...

ankaraya giderken evde mandalina vardı eşime verdi evde kalmasın diyee....abiye alt kattaki abiyede bi kilo kavurması varmış buzlukta onu vermişş...abide o gittikten sonra eşime dedikii..annen sana ne verdi bana kavurma verdiii küçük çocuklar gibilerdi..bizimkide annesini aradıı...şakayla karışıkk sabahın yedisinde sizi dr götürenn ben kavurmayı yiyen omu diyee anlamadım şaka mıydı gerçekmiydii..eşimde kurban geçti annemin kavurmasından hiç yiyemedim diye konuşup duruyorduu...bu olay olunca kötü olduu

bende eşimle ugraşıyorum..şakasınaa...ayy annesiii ona kavurmada vermezmişş..ayy gelll annenin vermediği şevkatii ben vericem gelll diyeee öldüm gülmektenn...odaşaka oldugunu biliyorrr bişi demiyor...

şaka arasında bazen gerçekleride söyledimm...hastayımm hastayımm diyor şimdide büyük abinin bebeğine bakmaya arabistana gidiyorr..bizim büyük abi işi gereği ordadaa...burdada alt kattaki elti pek dikkat etmezz diyee yemeği olsun cocuklar olsun ilgilenirr..

ama waw a gelincee..o hallederr yaaa...bnde bazen güceniyorum işteee...eşimede aynıydıı..onların çocukları var sen yap..onların çocukları var sen sus...şimdi bazı şeyler artık onada ağır geliyorr...bana gelmiyorr..bana gelen onun bazn kendini kötü hissetmesii...

aayyy ama şakayla baya laf söyledimmmböle kahkahalar ata ataa... ama eşimde dur du durdu..kalkınca sofradann..dediki ne diyorsun aşkoo..sana böle krallar gibi sofra hazırlarımm onları yerkende şakayla laflarıda yediririmmi dedinnn bende aaaaa aşkolsunn aşkımm...şakaa yaa şakaaaa... onlardan öğrendim bu sitilidee...

hadiii bakalımm pazartesii güzell bi starr verirsinn...bizlerr verdik o startııı....inşallah sende güzel kilolar vereceksinn...

canımmmm...düşünmee böleee bunu düşüne düşüne veremezsinn...kafandaa vereceğimm diye düşün hepp...düzenli beslendiikten sonra veriliyorr..ahaaa benim cetvele bi baksanaaa...ayy ben o 103 kilodaykenn nasıl bunalımlardaydımm senin gibii 5 kiloda değildii...30 kiloyduuu...ve hep böle cetveli olanlara bakar ben veremicem derdimm...düzenli beslenelim sporuda yapalımm ve bol suylaa...hepsi gidecek inşallahhh..ve bebeklerimizz gelecekk...

cecooo...benim anladıgımm kadarıylaa..sen yorgunsunn..bu diyett seni gerçektenn yorduuu...diyeceğimki bi ay ara ver azcıkk..ama oda iyi olmaz şuandaa...bu yorgunluklaa o atagı yapman birazz zorr...acık beynini dinlendirsenn...diyet faslını çıkartsann.kilo vermeyii düşünmektende vazgeçç...tamam ben kabullendim bu halimi diye telkinler ver beynine...

senin ben hep bölemi kalıcamm...dahada fenamı olucam düşünceleri bedenini kitliyorr bencee...sana liste diyorumm..gitmeyi düşündüğün adamın listesi diyorumm...sen diyorsunki kayıt alayım bi kenaraa...

normalde ceco...evettt hemen buna başlıyorumm derdiii...

bence kilo almanında bika sebebi varr...anneler geldikten sonraa birliktee yemeklerde farketmeden fazla kaçıyorr aradaa...
yani masada ne kadar masum yiyeceklerdee olsaa ..kalabalıkk ortamda herşey güzel oluyorr...bide sporu bıraktınn...bi anda vücut kilo almasada ödem yapabilirr...yüzme felann sen baya aktiftinnn sporrdaa...

beynini arındırrr...vee başlaa..listelerden de sıkılmaaaa...dön artıkk aramızaa vee eski ceco gibi azimlii ooll...acıkk kendinee zaman ayırr...

evett acık kendine zamann ayırrr...

bence çocuk olayını sitres yapmayın kiloya odaklanın..o zaman hem kilo verir hem de Allahın izniyle hamile kalırsınız...
benim öyle olmuştu..

herkesi herşeyi bir tarafa bırakıp önce ve sadece kendini düşünmen lazım..
sağlık için mutluluk için estetik için..
sen mutlu olduğunda zaten ailen ve çevrendekilerde mutlu olacaktır..
en azından gece yatağa yattığında uyumadan önce tefekkür et..olumsuz hiçbirşey telkin etme kendine..insanın önündeki tek engel yine kendisidir..sınırları koyan sınırları aşan yine kendisi...
gliforu da düzenli kullanmaya başla...
sen yaparsın ceco..

yeri geldimi nabza göre şerbet misali lafları söyleyeceksin..eşinde biliyor kimin ne olduğunu da..senin söylemen zoruna gidiyordur..
ama aile...herkeste oluyor iniş çıkışlar..Rabbim muhabbetiyle muhabbetlendirsin...
spor ne alemde??

bugüne gelirsek..aslında gelmesek..:18:
davet=kaçamak

ablama gittim..size tarifini verdiğim tahinli cevizli kurabiyeden yapmış(katı yağ olmayan)
ondan yedimm
:26:
incirli muhallebili tatlı
ondan yedimm

bir tane pırasalı börek
ondan yedim
:44:
fellah köftesi
ondan yedimm

yoğurtlu kuru biber kavurması
ondan yedimm

zeytinyağlı kereviz
ondan yedimm

biraz önce de yeşil çay içtim..tabi bunları öğleden sonra yedim eve gelince yemek yemedim..
birde Ayça kayanın ertesi gün diyeti var..bol kaçamak mı yaptınız ertesi gün bu diyeti yaparsanız yedikleriniz yağa dönüşmeden gidiyor..
ben yapacağım ama değiştirerek..çünkü eşim yarın sabah erken gidiyor 11 gibi kahvaltıya geliyor..ailece yaptığımız tek kahvaltı..
sabah elma sirkeli ılık suyumla açılış yaparım..11 de normal kahvaltımızı yaparız..ikindi de elma-süt-yulaf üçlüsünü yaparım.akşam da çorba-salata-yoğurt yerim

Sabah:

• 1 bardak süt.
  • 3 yemek kaşığı müsli.
  • 1 küçük muz
  • iki ceviz
Öğlen:

• 1 kase çorba.
  • salata.
  • 1 kase yoğurt
İkindi:

• Kepekli ekmek ile beyaz peynirli tost.
  • 1 bardak ayran.
  • 1 adet portakal.
Akşam:

• 1 kase çorba
  • salata
  • Yogurt

bence çocuk olayını sitres yapmayın kiloya odaklanın..o zaman hem kilo verir hem de Allahın izniyle hamile kalırsınız...
benim öyle olmuştu..
Off inşallah yapablirim canım...
Senin öyle oldu demek İnşallah bizimkide kiloyu verince gelir annelerine

Bugünki yediklerimi yazayım

Sabah
Yoğurtlu karışım
1 kk peynir
1 domates
yeşil soğan
2 dilim ekmek

ara
1 kase yoğurt
elma

öğlen
yoğurtlu karışım
1 tabak kurufasulye
salata

ara
1 elma

Akşam
yoğurtlu karışım
1 tabak kurufasulye
salata

ara
2 kepekli galeta

2,5lt su içtim...bugün spor yapmadım...Yarın telafi ederim inş

Bende yarını kaçamak yapmadan kapatırım inşallah bütün haftamı etkiliyo...
İnşallah sende hiçbiri yağ olmadan eritirsin canım

menün güzel canım..yalnız benden tavsiye baklagilleri aynı gün iki öğünde yeme..diyetisyenlerde aynı şeyi söyler..
akşam bir kase çorba bir kase yoğurt yeseydin..ben test ettim iki öğün kurubaklagil yersem kilo alıyorum

Evet haklısın canım kabuska yapıcaktım akşama ama üşendim bide günboyu yalnızdım mutfağa girip yemek yapmak istemedi canım...

aminn canımm...sporrrda iyi diyelimmm...bugün yapmadım..ama inan banaa saatlerce yürüdüm spor yerine geçmiştirr...

yarınki diyeti bende yapayımm bugün acık benimde kaçamaklar olduu..yazarım bendee....

wowwww süperrrr....bence güzel bimenüolmuşş bayada azz..ama eranisaa nın dediğini ilk duydum 2 öğünde olması iyi değil diyee..bende dikkat edicem bundan sonraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…