Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 65 68,6 menevşe 68,6 68,6 67,9 69 eftelya 69 69 69,5 73,5 eloocan 71,6 70 71 73,6kg yağmurlu 73,9 74,4 izinli 75,5 minimax 70,7 70,4 izinli 82 eranisa 79,4 77,6 77 83.3 waw 79,2 79 78,2 120 ceco34 118,5 118 118 100kg şipşirine 95 95 94,5
kızlarr liste hazırr....ama KLOROFOMMMMM yoksun yine ortalardaa iyisindir inşallah ..artılarla gelme lütfenn...
CECOMMM tam bildirim yapmamışsınn kararsız kaldım ne yazacağıma..bilgi verirsen değiştiririm...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Çok şükür bugünüde hayırlısıyla bitirdim
Veli toplantısı umduğumdan uzun ve güzel geçti
Cadı zaten baştan uyarmıştı Öğretmenler şöyle diyebilir böyle diyebilir diye ama toplantının başından sonuna kadar şaşkına uğratacak bir şey beklemiyordum Benimde tahminimin aksine 3 öğretmenide kızımdan çok memnunlarmış
Evet notları geçen seneye nazaran biraz düştü ama geçen seneye nazaran heleki şu son zamanlarda derste katılımı çok yüksekmiş hiç ödev eksiği yokmuş ve biraz daha çaba gösterirse çok daha iyi olabilirmiş
Aslında gerçekten okuluna çalışıyor ama işte sınavlarda heycan yaptığı için doğru bildiklerinide yanlış yazabiliyor
Okuldan çıktığımdan beri Anne bir daha anlatsana öğretmenlerim ne dedi diye etrafımda kelebek gibi dolanıyor
Fenalık geldi aynı şeyleri anlatmaktan ama sırf daha fazla gaza gelsin diye bıkmadan usanmadan anlattım
Şimdi daha bir şevkle hemen ödevlerini yaptı haftasonuna bırakmadı
Ayın başında da hemen ingilizcesini geliştirmek için bir set alacağımıza söz verdik birde kitap alacağız ingilizce
Matematik Öğretmeni bir tek yoktu ondada sorun olduğunu biliyoruz zaten onun içinde yine anlatımlı testler alacağız birde ikinci dönem için özel ders veren birileri varmı bir araştıracağız bir kişi var ama makul bir fiyat isteyeni bulmam lazım saat başı 50 lira beni aşar
Çok sağ ol canım
Gerçektende senin dediğin gibiymiş İnşallah çok daha iyi olur da güzel bir liseyi kazanabilir
O çantalardan yana bende dertliyim Ne çanta dayanır o yüke nede sırt :26:
Çocuk cantayla bayır çıkacağım diye paso öne yükü vermeye çalışıyor farkında olmadan normal zamandada öyle yürüyor :26: dik dur diye diye bir hal oluyorum ama işte ne yapsın haftada 5 gün o çantalarla yaşıyorlar neredeyse
RAbbim hepimizin sıkıntılarına çare bulup bizleri tez zamanda rahata kavuştursun ....aminnnnnnnnnn
Çok şükür hepsinden güzel sözler işittim
Hatta bütün sınıftaki öğrencilerle ilgili tek tek öğretmenler yorum yaparken bir tek benimki için negatif bir şey söylenmedi şükür Benimkine cadı diyordum ama sınıfta ne öğrenciler varmış :26::26::26:
Kızım anlatıyordu da abartıyor sanıyordum fakat anlatığının beteriymiş Rabbim herkesin evladına akıl fikir versin...Aminnnnnnnn
Canım o doktorada gitmeyi düşünmüştüm ama dediğin gibi hem tuzlu hemde inanılmaz yoğun
Valla artık liste diyetinden fenalık geldi daha doğrusu şu diyetisyen bana listesiyle kilo aldırmayı başardı ya artık inan hiç listeye güvenim kalmadı :26:
Dur bakalım şu yılbaşını bir atlatayımda sonrasında inşallah bakarım
Ne olur ne olmaz kayıt edeyim yinede bu listeyi
Çok sağ ol canım sanada zahmet verdim
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Bazen insan gerçekten umutsuzluğa kapılıyor ama Rabbim büyük ve sanada en kısa zamanda inşallah o mucizeni nasip edecektir sende bir müddet yine elinden geleni yap ama fazlada düşünmemeye çalış
Sen yüreği çok güzel birisin ve eminim bunun karşılığını alacaksın
Aramıza hoşgeldinnnnnnn
İnşallah sende bir iki güne kaynaşırsın bizimle Gerçekten buradaki kızların hepsi birbirinden şeker ve eminim sende kendini sanki senelerdir buradaymışsın gibi hissedersin yakında
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Valla beni hiç eklemeseydin bile olurdu iyiki eski kilomu eklemişsin yoksa herhalde daha beter krize girerdim 122yi görüpte
aayyyyyyyyy STV deee maceracıııı yemekk yapıyorr öldümmm öldümmmmmmmmm
canım sen kesin biryerlerde yanlış yapıyorsun..hadi kilo verememeni anladık ama dikkat etmene ve spora rağmen 4 kiloyu nasıl alırsın...????valla kendimi unuttum seni düşünüyorum..son yaptırdığın tahlillerin sonuçları nasıldı?birde gliforu düzenli
içiyorsun değilmi??
günaydınlar:) birçok arkadaş destek olmuşlar saolsunlar , ozman ilk olarak
yaşım: 28
kilom: 87
diye başlamış olayım cuma günleri sondurum paylaşımı yapıyosunuz bende şimdi yazayım dedim.haftaya listede olurum inşallah başka rakamlarla:) , bu arada regli öncesindeyim benim regli öncesi çok sıkıntılı geçer geç geldiği oluyor ve ödem inanılmaz oluyor bakalım hayırlısı haftaya kilo azalması pek olacağını düşünmüyorum ama süpriz keşke olsa. doğum günüm martta o tarihe kadar biraz toparlanmak çokk istiyorum. pazaretesi başlıyorum inşallah aslında bugünden başlardım ama pazar günü için kahvaltı sözüm var o yüzden pazartesi inşallah:) herkese hayırlı günler
Günaydın kızlarrr...
Gece sıkıntıdan uyuyamadım bir yıl boyunca bebeğim olmuyor diye sıkıntı yapıyordum uyku düzenimi daha yeni oturttum ki bu seferde kilo veremiyorum diye stres yapıyorum...Kilomu biran önce verip bebeğim için tedaviye başlamak istiyorum
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kahvaltımızı ettik, bulaşıkları toparlayıp kendimi yine buraya attım
Dün gece eşimin yeğenleri tam 12de geldiler
Hatta ablasıyla eniştesi de gelip bir saat oturup gittiler benim ne kadar hasta olduğumu görünce ay işte bilseydim getirmezdim çocukları sende uğraşacaksın şimdi diye ağız yaptı ablası dedim yooo ben uğraşmıyacağım ki kardeşin uğraşacak
Gece 2ye kadar oturduk sonra yeter artık yatalım dedim
Sabahta kahvaltıyı eşimle birlikte hazırladık şu an çocuklar içerde oyun konsolunun başındayken bende sizlere bakayım dedim
Bizde ailecek bayılıyoruz ona adam manyak iştahla yiyor her yemeği
Valla o 4 kilo nerden geldi bende anlamıyorum :26: Son tahlillerimde hiç bir sorun yok bir tek erkeklik hormonu fazla çalışıyor demişti doktor ama onun için ilaç vermedi Birde gliforu bu ara yine savsakladım maalesef :26: her gün diyorum kendi kendime yarın başlada devamlı kullan diye ama yokkkkkk hep unutuyorum birde ilk günler ishal yapıyor ya o yüzden evde olacağım zamanlar başlamam lazım diye düşünüyorum tabi artık onuda düşünmüyorum
Günaydın kızlarrr...
Gece sıkıntıdan uyuyamadım bir yıl boyunca bebeğim olmuyor diye sıkıntı yapıyordum uyku düzenimi daha yeni oturttum ki bu seferde kilo veremiyorum diye stres yapıyorum...Kilomu biran önce verip bebeğim için tedaviye başlamak istiyorum
selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kahvaltımızı ettik, bulaşıkları toparlayıp kendimi yine buraya attım
Dün gece eşimin yeğenleri tam 12de geldiler
Hatta ablasıyla eniştesi de gelip bir saat oturup gittiler benim ne kadar hasta olduğumu görünce ay işte bilseydim getirmezdim çocukları sende uğraşacaksın şimdi diye ağız yaptı ablası dedim yooo ben uğraşmıyacağım ki kardeşin uğraşacak
Gece 2ye kadar oturduk sonra yeter artık yatalım dedim
Sabahta kahvaltıyı eşimle birlikte hazırladık şu an çocuklar içerde oyun konsolunun başındayken bende sizlere bakayım dedim
Bizde ailecek bayılıyoruz ona adam manyak iştahla yiyor her yemeği
Valla o 4 kilo nerden geldi bende anlamıyorum :26: Son tahlillerimde hiç bir sorun yok bir tek erkeklik hormonu fazla çalışıyor demişti doktor ama onun için ilaç vermedi Birde gliforu bu ara yine savsakladım maalesef :26: her gün diyorum kendi kendime yarın başlada devamlı kullan diye ama yokkkkkk hep unutuyorum birde ilk günler ishal yapıyor ya o yüzden evde olacağım zamanlar başlamam lazım diye düşünüyorum tabi artık onuda düşünmüyorum
slmmm minik kuzularımmm.....
güzel haftasonuu diliyorumm hepinizee..eşim cumartesileride yarım gün çalııyor artıkk.. anca geldiii..kahvaltımızı yaptıkk...
kv cim geldi ankaradann...inmedim daha aşagı...görmediğimiz fırtınalar var bu ara aramızdaa...
ankaraya giderken evde mandalina vardı eşime verdi evde kalmasın diyee....abiye alt kattaki abiyede bi kilo kavurması varmış buzlukta onu vermişş...abide o gittikten sonra eşime dedikii..annen sana ne verdi bana kavurma verdiii küçük çocuklar gibilerdi..bizimkide annesini aradıı...şakayla karışıkk sabahın yedisinde sizi dr götürenn ben kavurmayı yiyen omu diyee anlamadım şaka mıydı gerçekmiydii..eşimde kurban geçti annemin kavurmasından hiç yiyemedim diye konuşup duruyorduu...bu olay olunca kötü olduu
bende eşimle ugraşıyorum..şakasınaa...ayy annesiii ona kavurmada vermezmişş..ayy gelll annenin vermediği şevkatii ben vericem gelll diyeee öldüm gülmektenn...odaşaka oldugunu biliyorrr bişi demiyor...
şaka arasında bazen gerçekleride söyledimm...hastayımm hastayımm diyor şimdide büyük abinin bebeğine bakmaya arabistana gidiyorr..bizim büyük abi işi gereği ordadaa...burdada alt kattaki elti pek dikkat etmezz diyee yemeği olsun cocuklar olsun ilgilenirr..
ama waw a gelincee..o hallederr yaaa...bnde bazen güceniyorum işteee...eşimede aynıydıı..onların çocukları var sen yap..onların çocukları var sen sus...şimdi bazı şeyler artık onada ağır geliyorr...bana gelmiyorr..bana gelen onun bazn kendini kötü hissetmesii...
aayyy ama şakayla baya laf söyledimmmböle kahkahalar ata ataa... ama eşimde dur du durdu..kalkınca sofradann..dediki ne diyorsun aşkoo..sana böle krallar gibi sofra hazırlarımm onları yerkende şakayla laflarıda yediririmmi dedinnn bende aaaaa aşkolsunn aşkımm...şakaa yaa şakaaaa... onlardan öğrendim bu sitilidee...
Off inşallah yapablirim canım...bence çocuk olayını sitres yapmayın kiloya odaklanın..o zaman hem kilo verir hem de Allahın izniyle hamile kalırsınız...
benim öyle olmuştu..
Bende yarını kaçamak yapmadan kapatırım inşallah bütün haftamı etkiliyo...bugüne gelirsek..aslında gelmesek..:18:
davet=kaçamak
ablama gittim..size tarifini verdiğim tahinli cevizli kurabiyeden yapmış(katı yağ olmayan)
ondan yedimm:26:
incirli muhallebili tatlı
ondan yedimm
bir tane pırasalı börek
ondan yedim:44:
fellah köftesi
ondan yedimm
yoğurtlu kuru biber kavurması
ondan yedimm
zeytinyağlı kereviz
ondan yedimm
biraz önce de yeşil çay içtim..tabi bunları öğleden sonra yedim eve gelince yemek yemedim..
birde Ayça kayanın ertesi gün diyeti var..bol kaçamak mı yaptınız ertesi gün bu diyeti yaparsanız yedikleriniz yağa dönüşmeden gidiyor..
ben yapacağım ama değiştirerek..çünkü eşim yarın sabah erken gidiyor 11 gibi kahvaltıya geliyor..ailece yaptığımız tek kahvaltı..
sabah elma sirkeli ılık suyumla açılış yaparım..11 de normal kahvaltımızı yaparız..ikindi de elma-süt-yulaf üçlüsünü yaparım.akşam da çorba-salata-yoğurt yerim
Sabah:
Öğlen:
- 1 bardak süt.
- 3 yemek kaşığı müsli.
- 1 küçük muz
- iki ceviz
İkindi:
- 1 kase çorba.
- salata.
- 1 kase yoğurt
Akşam:
- Kepekli ekmek ile beyaz peynirli tost.
- 1 bardak ayran.
- 1 adet portakal.
- 1 kase çorba
- salata
- Yogurt
Bugünki yediklerimi yazayım
Sabah
Yoğurtlu karışım
1 kk peynir
1 domates
yeşil soğan
2 dilim ekmek
ara
1 kase yoğurt
elma
öğlen
yoğurtlu karışım
1 tabak kurufasulye
salata
ara
1 elma
Akşam
yoğurtlu karışım
1 tabak kurufasulye
salata
ara
2 kepekli galeta
2,5lt su içtim...bugün spor yapmadım...Yarın telafi ederim inş
Evet haklısın canım kabuska yapıcaktım akşama ama üşendim bide günboyu yalnızdım mutfağa girip yemek yapmak istemedi canım...menün güzel canım..yalnız benden tavsiye baklagilleri aynı gün iki öğünde yeme..diyetisyenlerde aynı şeyi söyler..
akşam bir kase çorba bir kase yoğurt yeseydin..ben test ettim iki öğün kurubaklagil yersem kilo alıyorum
yeri geldimi nabza göre şerbet misali lafları söyleyeceksin..eşinde biliyor kimin ne olduğunu da..senin söylemen zoruna gidiyordur..
ama aile...herkeste oluyor iniş çıkışlar..Rabbim muhabbetiyle muhabbetlendirsin...
spor ne alemde??
Bugünki yediklerimi yazayım
Sabah
Yoğurtlu karışım
1 kk peynir
1 domates
yeşil soğan
2 dilim ekmek
ara
1 kase yoğurt
elma
öğlen