Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

bu arada sarımsak çayı aldım onuda başladım bakalım destek olacak mı bana, deneyeniniz oldu mu acaba?

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Malum bugün Pazar ve zaten iki gündür çok yoğun geçirmişken bugünü sakin geçirmem mümkünmü :KK1: hayırrrrrrrrrrr :KK1:
Sabah kahvaltıya görümceme gittik ve öğlene kadar oradaydık :KK34:
Gripliyim bahanesiyle KV dahil kimseyi öpmek zorunda kalmadım :KK1:
Sohbet fena değildi tabi görümcemin eşi ve eşim sayesinde :KK34: Öğlene doğru kızın arkadaşı ders çalışmaya gelebileceği için eve geçtik tabi sonradan kız gelmeyeceğini ilan edince evimi toplayıp direk anneme geçtik :KK1:
Bİr kaç saat annemlerde oturduktan sonra ( tabi akşam yemeğinide aradan çıkardık :KK1: ) eşimin bir arkadaşına oturmaya gittik ve daha yeni eve geldik :KK34:

Şu anda resmen ayakta uyuyorum desem yeridir :KK1: cumadan beri toplasanız ancak 6 saat uyumuşumdur :KK1:
Dün gecede eşimin kuzeni bizdeydi malum :KK1: onlada saat 3e kadar oturduk :KK1: hatta son 2 saat Jenga oynadık ve inanılmaz eğlenip kahkahalara boğulduk :KK1:
Allahtan salonlarımız yatak odalarına yakın değilde komşuların duyup rahatsız olma olasılığı sıfır :KK1:
Anneme bile resmen ilan ettim yarın öğlene kadar yatacağım diye :KK1: sonuçta kaç gündür hem hizmet etmek zorundaydım hemde doğru düzgün uyumadım :KK34: O da sağ olsun çok viçdanlı :KK1: o zaman uyanınca gelde pazara çıkarız dedi :KK1:
Anam nedir benim bu pazarlardan çektiğimiz :KK1: bıktım artık pazar gezmekten :KK1: ama bir hafta gitmeyincede aklım kalıyor :KK1: nasıl bir çelişkiyse :KK1:

Canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda o çok arzu ettiğin mucizeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnn

İnşallah seninde mucizen en kısa zamanda gelir :KK34: olmadı eşininde dediği gibi sana ihtiyacı olan küçücük bir kuzuyu bağrına basar onun hayatının kahramanı olur bir nebzede olsa Annelik duygusunu yaşarsın :KK34: ama eminim buna gerek kalmayacak :KK34: Rabbim sanada inşallah en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatacak :KK34:

Canım benim bildiğim doğum kontrol hapı kullandığın sürece adet olmuyorsun :44: ama belkide regl olacağına yakın başladığın için daha etkisini ancak göstermiştir :KK34: bence sen yinede doktoruna bir telefon açıp danış :KK34: bir şey olacağından değil ama bilgisi olsun :KK34:
Maşallah ceco sana hızına hayran kaldım...
Ben evlat edinemem gibi geliyo ya yapamam heralde neyse bunu düşünüp iyice bunalıma sokmıyayım kendimi inşallah tez zamanda olur bebeğim olmazsada koca bebeğimle idare ederim artık :)

hayırlı hafta olsun inşallah hepimize bol bol eksiler gelir umarım:) ben başladım inşallah diyetime bakalım şu ilk 20 gün zor geçecek biliyorum ama mart ayına kadar biraz yoluna girsin çok istiyorum, annnem de benim bu kilom yüzünden çok üzülüyor şimdiye kadar hep arkamda oldu tüm çevrem annem babam kardeşim arkadaşlarım ama ben irademe sahip olamadım biran önce kilo verip evlenip bebeğim olabilmesi için sağlıklı olmak istiyorum çok ama çok istiyorum.....

bu arada sarımsak çayı aldım onuda başladım bakalım destek olacak mı bana, deneyeniniz oldu mu acaba?
Günaydın canım..kaç kiloydun..inşallah canım hemen kurtulursun fazlalıklarından birde spor yaparsan hemen gider...
Ben kullanmadım canım ama baya bahsediliyo o çaydan...

Kizlar gunaydin:-)
Malum hafta sonu olunva ben ugrayamiyorum. Persembe aksami kardesim geldi cuma capaya gittik sonrasinada eminonune gectik bol bol yuruduk :-)
Cok guzel bi haftasonuydu.znnem kg almissin dedi 1 -2kg bile nasil farkediyor,
Bu sabah 45 dk spor yaptim :-) az once kahvaltimida etim
1.5 dilime yakin krprk rkmegi birax b.peyhnir azicik kasar peynir 3 tane yesil zeytin sekersiz cay

Buarada glikopen e tekrar basladim. Ama gunde 2000 e cikaricam sabah aksam 1000 mg 1 er tane
Kizlar hadi bismillah bakalim bu sefer nasil sonuclanicak belki tartimin bozulmasi daha iyi gelir
bi de yarin aksam bozucam muhtemelen onuda bol bol oynarim oda gider gibi :-)

günaydınlar:) birçok arkadaş destek olmuşlar saolsunlar , ozman ilk olarak
yaşım: 28
kilom: 87
diye başlamış olayım cuma günleri sondurum paylaşımı yapıyosunuz bende şimdi yazayım dedim.haftaya listede olurum inşallah başka rakamlarla:) , bu arada regli öncesindeyim benim regli öncesi çok sıkıntılı geçer :KK43: geç geldiği oluyor ve ödem inanılmaz oluyor bakalım hayırlısı haftaya kilo azalması pek olacağını düşünmüyorum ama süpriz keşke olsa. doğum günüm martta o tarihe kadar biraz toparlanmak çokk istiyorum. pazaretesi başlıyorum inşallah aslında bugünden başlardım ama pazar günü için kahvaltı sözüm var o yüzden pazartesi inşallah:) herkese hayırlı günler
Hosgeldin, umarim guzel sonuclar alirsin ama burda sadece diyet yok guzel paylasimlarimiz, spor umuz var gerci ben pek uyamiyorum o spora uysam sonuc super olur xaten :-)
İnsallah sen uyar ve
abettigin bol bol kg larin olur
Günaydın kızlarrr...
Gece sıkıntıdan uyuyamadım bir yıl boyunca bebeğim olmuyor diye sıkıntı yapıyordum uyku düzenimi daha yeni oturttum ki bu seferde kilo veremiyorum diye stres yapıyorum...Kilomu biran önce verip bebeğim için tedaviye başlamak istiyorum
C,anim, oncelikle psikolojinin saglam olmasi lazim, hani bir hikaye vardir ya cok agir bir hastaa son gunlerini yasiyormus ve yapilacak bisi yokmus. Dr lar iyilesecegini ilaclarini almadi gerektigini solemisler serumuna ilaclarini koyuyoruz biz demisler, kadin inanmis ve mucize sekilde iyilesmis dr lar bile sasirmis cunku kadina ilac vermemisler sadece sekerli su verilmis yani bos serum. Ama isin ozu o inanmis iyiylese egine
Yani kissadan hisse inanmayi birakma rabbim buyuk belli mi olur beklemedigin bir anda oluverir, bak burdaki cocugu olanlarin dediklerine kimisine dr bile inanamamis imkansiz demis, herseyin zamani ve nedeni var, insallah bu kg lar gider bebekler glir sen motivasyonunu yuksek tut

ewett kızlarr..şimdi gelelimm yediklerimeee....

sabah bişi yemedimm desem yeridirr...

4 gibi
1 simitt...
1 bardak şekerlii çayyy:KK24::KK24::KK24::KK24: hemde şekerliiiiiiiii:KK25::KK25::KK25: çok nadirdirr..
1 kagıt helva..
saat 4 den sonra vapurla karşıya geçek dedikk..öyle bi gezmelik..fetipaşakorusuna bıraktık arabayı otopark parasındanda yırttıkk:KK1::KK1:orda vapurda hüpettim bu mamalarıda...

eminönünde okadar dönerlere karşı koydumm..

ama bi dilim cezerye yedimmmm:26::26:

bideee yuh artık diyeceksinizz...amaa

yarım mısır yedimm...

akşam üsküdarda bi mekanımız var oraya gittik..

tavuk kanat aldım ben..yanınada ayrann..
masumdu dedim ama çok rahatsız etti...
ama bidaha fetipaşaya arabaya yürüyünce eminim zerresii kalmamıştırrrr.......

sonra carfura geçtik ordada 1saat tur attıkk...acık alışveriş yaptıkk..birazz çıss bişilerde aldıkkkk..ama daha yemedikk..bu ara hiç sevmem ama tulumba tatlısıına sardımm..şu büyük olanlaraa...

bende yarınnn o diyeti yapmayı düşünüyorumm...bakalımm olur inşallahh..canim cok sevindim. Havalarda guxelken coooook iyi gelmistir.

kızlarrr bugünee çok ihtiyacımm vardıı..ve rabbim buna fırsat verdii...eşim yine beni hizaya soktuu saatlercee benimle konuşaraakk...

üzülme dedi..artık kendine streste yapma..kaderimizde ne varsa onu yaşıcazz..aşılamayı deneyelim..olmazsa bidaha denerizz...olmazsa tüp bebek oda olmazsaa...bende maddi durumumuz onu kaldırmaz dedim..oda ben onuda düşündüm dedi..muglada bi arsamız varr..onu satıcam kendime düşen payıda alıcam onunla deneriz dedi...ama sakına bunuda yük etme kendinee kimseye bişi dememm..ki inşallah buna gerek bile kalmadan hallolacak deii..sadece kafan rahat etsin diye diyorum bunları dedi...

ben hep sessizz kaldım çıkmadı ağzımdan bişii....bu süreç benim yüzündende olabilirdii böle düşünn..benim tedavi gördüğümü düşün ve sabırlı ol dedii...ben allaha tevekkül ettim en güzel zamanda gelecek ve ben buna inanıyorum sende inan ve ikimizide üzme dedii..

ben biraz rahatladım ve carfura gittik dolaştık birazz....veee çıkıştaaaaaa anahtarıı bana uzattı attla arabaya hızlıı şöförr dediii...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hayır demedimm....40 dk kadar çalştkk bayaa...vee banaa ilaççç gibi geldiii..

oyy kızlarr oyyyy....şükredelimmm...rahatca nefes alıyoruzz o bile öyle büyük bir lutufkii...bugün iyi geldii dedim yaa..utandımm çogu zamanda...rabbimm beni affetsinnn...
canim ne guzel bir gun gecirmissin masallah , utanma rabbim herseyi goruyo biliyo senin icnide biliyor.

Wawcim bilseydim burada olduğunu ugrarsim topige gece çok az uyudum bende...
Ohhh felekten bugün calmissin yarasjn arkadasima... Benim esimde daha sakin olmamizi herşeyin bi zamanki olduğunu söyler gerekirse arabamizi evimizi sayariz bunlari düşünme olmazsada evlatlık ediniriz diyo:KK53:
İnofoligi ben kullanmistim canim Dr uç ay kullan gel demişti yumurta takibi falan gerekmiyor yani bu ilaç için mucize ilaç diyolar ama o mucize bana olmadi
Canim buraya gelin geldim...esimle ggörücü usulü evlendik ama hayatimda verdiğim en ddoğru kararmis...Esim elektrik arizada calisiyo oda ozellestigi için kadrolu değil anlasmali daha buradayiz yani...annecigimin ve babacigimin mezarliklari istanbulda canim...butun esim dostum akrabam oradalar...burda kimsemiz yok esimin memleketi 1.5 saat uzaklikta her hafta sonu oraya gidiyoruz yazin:KK14:

Canim allah mekanlarini cennet olsun allah esinle seni bir omur boyu mutlu etsin. Evinizi muhabbetinizi hayirli ise hayirli bir evlatla arttirsin senledirsin,

Malum hafta sonu olunva ben ugrayamiyorum. Persembe aksami kardesim geldi cuma capaya gittik sonrasinada eminonune gectik bol bol yuruduk :-)
1.5 dilime yakin krprk rkmegi birax b.peyhnir azicik kasar peynir 3 tane yesil zeytin sekersiz cay

Buarada glikopen e tekrar basladim. Ama gunde 2000 e cikaricam sabah aksam 1000 mg 1 er tane
Kizlar hadi bismillah bakalim bu sefer nasil sonuclanicak belki tartimin bozulmasi daha iyi gelir

Hosgeldin, umarim guzel sonuclar alirsin ama burda sadece diyet yok guzel paylasimlarimiz, spor umuz var gerci ben pek uyamiyorum o spora uysam sonuc super olur xaten :-)
İnsallah sen uyar ve

C,anim, oncelikle psikolojinin saglam olmasi lazim, hani bir hikaye vardir ya cok agir bir hastaa son gunlerini yasiyormus ve yapilacak bisi yokmus. Dr lar iyilesecegini ilaclarini almadi gerektigini solemisler serumuna ilaclarini koyuyoruz biz demisler, kadin inanmis ve mucize sekilde iyilesmis dr lar bile sasirmis cunku kadina ilac vermemisler sadece sekerli su verilmis yani bos serum. Ama isin ozu o inanmis iyiylese egine
Yani kissadan hisse inanmayi birakma rabbim buyuk belli mi olur beklemedigin bir anda oluverir, bak burdaki cocugu olanlarin dediklerine kimisine dr bile inanamamis imkansiz demis, herseyin zamani ve nedeni var, insallah bu kg lar gider bebekler glir sen motivasyonunu yuksek tut

canim ne guzel bir gun gecirmissin masallah , utanma rabbim herseyi goruyo biliyo senin icnide biliyor.

Canim allah mekanlarini cennet olsun allah esinle seni bir omur boyu mutlu etsin. Evinizi muhabbetinizi hayirli ise hayirli bir evlatla arttirsin senledirsin,
Bugün daha iyiyim canım tekrardan motive oldum :)
Allah razı olsun canım...Amiinnn amiinnn inşallah

Kızlar ben okadar çabalamama rağmen kilo veremiyorum diyet listemimi değiştirsem artık diyorum...Dukan yada isveç diyetimi yapsam karar veremiyorum

ewett kızlarr..şimdi gelelimm yediklerimeee....

sabah bişi yemedimm desem yeridirr...

4 gibi
1 simitt...
1 bardak şekerlii çayyy:KK24::KK24::KK24::KK24: hemde şekerliiiiiiiii:KK25::KK25::KK25: çok nadirdirr..
1 kagıt helva..
saat 4 den sonra vapurla karşıya geçek dedikk..öyle bi gezmelik..fetipaşakorusuna bıraktık arabayı otopark parasındanda yırttıkk:KK1::KK1:orda vapurda hüpettim bu mamalarıda...

eminönünde okadar dönerlere karşı koydumm..

ama bi dilim cezerye yedimmmm:26::26:

bideee yuh artık diyeceksinizz...amaa

yarım mısır yedimm...

akşam üsküdarda bi mekanımız var oraya gittik..

tavuk kanat aldım ben..yanınada ayrann..
masumdu dedim ama çok rahatsız etti...
ama bidaha fetipaşaya arabaya yürüyünce eminim zerresii kalmamıştırrrr.......

sonra carfura geçtik ordada 1saat tur attıkk...acık alışveriş yaptıkk..birazz çıss bişilerde aldıkkkk..ama daha yemedikk..bu ara hiç sevmem ama tulumba tatlısıına sardımm..şu büyük olanlaraa...

bende yarınnn o diyeti yapmayı düşünüyorumm...bakalımm olur inşallahh..

kızlarrr bugünee çok ihtiyacımm vardıı..ve rabbim buna fırsat verdii...eşim yine beni hizaya soktuu saatlercee benimle konuşaraakk...

üzülme dedi..artık kendine streste yapma..kaderimizde ne varsa onu yaşıcazz..aşılamayı deneyelim..olmazsa bidaha denerizz...olmazsa tüp bebek oda olmazsaa...bende maddi durumumuz onu kaldırmaz dedim..oda ben onuda düşündüm dedi..muglada bi arsamız varr..onu satıcam kendime düşen payıda alıcam onunla deneriz dedi...ama sakına bunuda yük etme kendinee kimseye bişi dememm..ki inşallah buna gerek bile kalmadan hallolacak deii..sadece kafan rahat etsin diye diyorum bunları dedi...

ben hep sessizz kaldım çıkmadı ağzımdan bişii....bu süreç benim yüzündende olabilirdii böle düşünn..benim tedavi gördüğümü düşün ve sabırlı ol dedii...ben allaha tevekkül ettim en güzel zamanda gelecek ve ben buna inanıyorum sende inan ve ikimizide üzme dedii..

ben biraz rahatladım ve carfura gittik dolaştık birazz....veee çıkıştaaaaaa anahtarıı bana uzattı attla arabaya hızlıı şöförr dediii...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hayır demedimm....40 dk kadar çalştkk bayaa...vee banaa ilaççç gibi geldiii..

oyy kızlarr oyyyy....şükredelimmm...rahatca nefes alıyoruzz o bile öyle büyük bir lutufkii...bugün iyi geldii dedim yaa..utandımm çogu zamanda...rabbimm beni affetsinnn...
Maşallah:nazar: ne güze lzaman geçirmişsiniz canım bizler için iyi oluyor v dışında birşeylerle uğraşmak
ben de bir müzik kursuna mı katılsam düşüncesindeyim boş olan hafta sonlarında :KK1:

Kızlar şimdi size birkaç sorum olucak kafama takıldı
Et veya köftenin yanında yoğurt yeniliyomu
Hani yulaf yedik diyosunuz yaa ben bugün bulamadım pakette yulafmı yazıyo:26::26:
çay olarak hangi çayı kullanıyosunuz günde kaç tane...ben bugün 5 çay aldım
Hangi çorbaları yiyosunuz
Birde bugün peynir mayası gördüm aldım birde marketten yarım yağlı süt aldım yoğurdumu kendim yapıyodum peyniride bi deniyeyim diyorum...Aranızda peynir yapmayı bileniniz varmı...

Maşallah marifetlisin ve heveslisin sen peynir mayalamadım hiç
lakin aklımdadır hep organik olur temiz olur kendi yaptığın
elocan et ile meyve yenmiyor mu diyetlerde ?
bak şimdi ben yiyordum

Kızlar şimdi size birkaç sorum olucak kafama takıldı
Et veya köftenin yanında yoğurt yeniliyomu
Hani yulaf yedik diyosunuz yaa ben bugün bulamadım pakette yulafmı yazıyo:26::26:
çay olarak hangi çayı kullanıyosunuz günde kaç tane...ben bugün 5 çay aldım
Hangi çorbaları yiyosunuz
Birde bugün peynir mayası gördüm aldım birde marketten yarım yağlı süt aldım yoğurdumu kendim yapıyodum peyniride bi deniyeyim diyorum...Aranızda peynir yapmayı bileniniz varmı...

bak şimdi ben yiyordum

bak şimdi ben yiyordum
Marifetli değilde hevesliyim canım :)
Yeniliyo canım :KK34::KK34:...

kızlarrr saatt 4,38 vee benn hala ayaktayımm..eşim uyuyalı saatler olduu ve ben yine daldım internetin derinliklerineee....

kızlarr bu infoliği gittiğim her dr dan istememe ragmen vermedilerr...ama 2 saattir araştırıyorumkiii infolik güzel bi ilaçmışş..ve aynı glukofen gibi insülin direncini dengeliyorr..ve yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyormuşş..

şimdi ben bunu alıcam pazartesii...kendi kafana alma dicenizz.ama baya araştırdımm..destek amaçlı kullanılıyormuşş..folikasit ve vitemin takviyesi gibi bişii...

bakalım tedbir bizden taktir allahdan...

bu arada hayıt suyunu yine içiyorumm..başladımm..bakalımm hayırlısıı..

MErhaba wawcım senin uyku düzenin bozuldu yine canım yapma böyle :KK43:
uyku düzeni bütün hormonları etkiliyorrmuşş
bu inofoliği sırf bize öneriyorlar sanırım pcos için
bende kullandım da ondan da bir şey bulamadım
yani gliforla beraber içmene gerek yok deyince doktor içmedim bende
hayıt suyu mu aldın çayı mı kuzum daha önce de sordum ama göremedim :KK17:

canımm çokk özürr dilerimm...bilmiyordum..rabbim rahmet etsinn..mekanları cennet olsun inşallahhh..kardeşş varmıı ?? rabbim eşinle huzur ve mutlulugunu daimm etsinnnn...huzur olduktan sonraa heryer cennet...istanbula gelmeyi düşünüyormusunuzz..yani yerleşmeyii...daha önce demiştin burda kimse yok diyee bende dedim zorunlugörev heraldee onun için ordalarr...

hoşgeldinn canımm anlata bakalımm neler yaptınız karadenizde..neler yedinizz biz gidersek nerelere gielim...

canım ne güzel adet olmuşsunn...ozaman belkide çatlayan yumoşunda vardıı...kaçıncı günündesin bugünn...keşke drunu bi arasaydınn..belkide adetinde gitmiştim tüm kistlerr..inşallah öylede olurr...bu ay ara vermeyimidüşünüyorsunn...??

Tatil çok güzel geçti canım iyiki gitmişim. Neler yemedim ki :KK70: ooooo anlatmakla bitmez. İlk önce
Çamlıhemşin diye biryere gittik butik otel tarzında bir yerdi çok güzeldi araba kiraladık hopaya geçtik benim için üzülme dizisinin setine gittik. Çok güzel yerler gerçekten gidip görülmesi lazım harikaydı. Hava bi açık bi kapalıydı yani yağmur yağıyor ara ara. Ama eğleniyorsun. En son günümüzde Gürcistana geçtik Batuma harika yerler var. Tabi yediğim yemekleri anlatmaya kalksam ohooo :KK70:

Canım ben yeşil çayı falan zorla içiyorum ılık yapıyorum üç dikişte bitirmeye çalışıyorum şekersiz falan çok zorlanıyorum yaa
Diyette nasıl çorba yapacağımı şaşırıyorum...terbiyeli çorbalara un koyuyoruz...Tarhanayı bende yapıyorum sarmısaklı ama oda undan oluşuyo...Bende mercimeğe patates koymuyorum piriç yerinede bulgur eşimin arkadaşlarına yemek vermesem bende yağsız yaparım ya en güzeli...
Bende yogurda anca alıştım canım burda yağsız yoğurt bulamıyorum yarım yağlı süt alıp mayalıyorum...peyniride hep yapmak istemişimdir yarın bir kilo sütten deniycem olmazsada olmaz napim denemiş olurum:)
hadii bakalımm marifetlimizz..peyniride mayala güzel olur inşallahhhh..yaww benim peynirle hiç işim olmaz biliyormusunn..ben peynir yememm..memlekettn lor gelirse onu yerim acıkk...ve yeni yeni erimiş kaşarr yiyebiliyorum :) :)

ama yogurdu bende mayalamak istiyorum...bebiş oluncaya hazırlık olurrr...

bütün çorbalaramı un koyuyorsunn...ben hiçbirinee koymuyorumm yawww...

hayırlı hafta olsun inşallah hepimize bol bol eksiler gelir umarım:) ben başladım inşallah diyetime bakalım şu ilk 20 gün zor geçecek biliyorum ama mart ayına kadar biraz yoluna girsin çok istiyorum, annnem de benim bu kilom yüzünden çok üzülüyor şimdiye kadar hep arkamda oldu tüm çevrem annem babam kardeşim arkadaşlarım ama ben irademe sahip olamadım biran önce kilo verip evlenip bebeğim olabilmesi için sağlıklı olmak istiyorum çok ama çok istiyorum.....

hoş geldinnn...hadı bakalımm güzel bi başlangız olur inşallahh..kaç k,loydun yaş kaç ?? bizler burda paylaşımlarda bulunuyoruz takipte olursa yararlanabilirsinn...

sarımsak çayı duydumda içmedim...nasıl bi tadı varr??

İnsallah sen uyar ve

sende güzell bi haftasonu geçirmişsinn...allah huzurumuzu eksik etmesinnn....tartı ne durumdaa sen ona pill al birann önceee...

Kızlar ben okadar çabalamama rağmen kilo veremiyorum diyet listemimi değiştirsem artık diyorum...Dukan yada isveç diyetimi yapsam karar veremiyorum

kesinliklee hayırr diyorummm...canım benim senin çok değil 5..6 kilo var ve sen bunu 2 ayda verirsinn..düzenli beslenerekk..nasıl kilo veremiyorsunnn yaaa..veriyorsun ben şahidimm..ama bu ara acık kaçamaklarımız oldu ve bizde kaçamaklar hemen kendini belli ediyorr bide çok hareketli bi hayatımız yokk onundaetkisii varr....güzel düzenli listeyi yaparsan verirsinn...

ama dukan veya isveç vb.bunları yaparsın verirsin ama çok çabuk geri alırsın...çünkü devamını getirmekk zor bu diyetlerin..ee devam etmeyincede 2 katı alırsınnn...geçenlerde paylaştıgım liste pek sana uymadımıı..bak o doktor istanbulda çok ünlü ve biz çokgüzel kilo verdik ona uyuncaa..halamm hala gidiyorr..ve veriyordaa..acık sabır ve istikrarlı bi şekilde yaparsak sonuç alacagız eminimm..

Maşallah:nazar: ne güze lzaman geçirmişsiniz canım bizler için iyi oluyor v dışında birşeylerle uğraşmak
ben de bir müzik kursuna mı katılsam düşüncesindeyim boş olan hafta sonlarında :KK1:

müzikk kursuuuu ??? sesinn nasıll güzelmiii...keşke yakın olaydık boş günlerde toplanırdıkk...aynı konuları çatlayana kadar konuşurdukk:KK1::KK1:

MErhaba wawcım senin uyku düzenin bozuldu yine canım yapma böyle :KK43:
uyku düzeni bütün hormonları etkiliyorrmuşş
bu inofoliği sırf bize öneriyorlar sanırım pcos için
bende kullandım da ondan da bir şey bulamadım
yani gliforla beraber içmene gerek yok deyince doktor içmedim bende
hayıt suyu mu aldın çayı mı kuzum daha önce de sordum ama göremedim :KK17:

sorma yaa düzen felan kalmadı...dr benden amh testi istedi yaa onu düşünmekten uyku kalmadıı..vee o gece sabah 7 de yattım..11 de kalktımm...ogünün gecesi saat 2oldu yattıkben yine uyuyamıyorumki uykusuzludan gözlerim yanıyorkenn...ama onada dikkat edicem inş..

canım ben küçük tohumları aldımm..karabiber tanesi gibii...onu ıkeada satılan küçük bardak süzgeçlerine bir tatlı kaşıgı koyuyorum bi kupaya üstüne kaynar su...ılınınca direk dikiyorum kafaya sabah akşamm....yaw 3 ay önce 20 di..sonra 19 oldu LH...hayıt felan içtim 1 ay...sonra 8 çıktı LH...ama sonrasında içmedim bıraktımm...bu ay bi baktık yine 20:KK14::KK14::KK14: onun üstüne amh yi verdi...sonuç inşallah iyi çıkar korkuyorum..kimisinde 0 ın altında çıkıyormuşş...dr yumoş kalmadı healde diye yaptırıyor bunu galibaa...:KK14::KK14:

Tatil çok güzel geçti canım iyiki gitmişim. Neler yemedim ki :KK70: ooooo anlatmakla bitmez. İlk önce
Çamlıhemşin diye biryere gittik butik otel tarzında bir yerdi çok güzeldi araba kiraladık hopaya geçtik benim için üzülme dizisinin setine gittik. Çok güzel yerler gerçekten gidip görülmesi lazım harikaydı. Hava bi açık bi kapalıydı yani yağmur yağıyor ara ara. Ama eğleniyorsun. En son günümüzde Gürcistana geçtik Batuma harika yerler var. Tabi yediğim yemekleri anlatmaya kalksam ohooo :KK70:

ohhh yediklerin şifa olsun inşallahh...süper gezmişsinizz..bende istiyorum..biz egeyi turladık doğuyada gittik bi karadeniz kaldı..ama şimdi bebek işlerine koyuldukk :) :) bebek yokken gezin doyana kadarr...

canım adet nasıl gidiyor dr gittinmii ?? d.k.h nı kullanıyormusun haalaa?? bu ay dinlenecekmiin tedavindee ??

kızlarr yoktum sabahtan berii...şu AMH testi için ugraştımm...zeynep kamilden randevu almıştımm..o tarafı bilmiyorum diye eşim götürdü bekledi benii...anammmm nasıl biyer yaa..milletten evlenince 3 çocuk istemeyi biliyorlarrr...ama insanları tıkmışlarr bi yeree ayy ayy..neyse susayım ben...1 saatten fazla bekledim girdimm..zaten asistan bakıyorr..dr keyfince çaydakahvedee...

ve cvpp... eee burda AMH testii yapmıyoruzzz...nasıl yanii pahalı oldugu için devlet yapmıyorrr...ulenn dedimm ulennn...eşimde kıyamam kuzum bırakıp gitmedii...zaten benim ısrarımla gittik zk ya..o ortamı görünce kızdı bana birazz...sonra çıktıkk ..özel bi labarotuara gittik..istanbul laboratuarda verdik tahlili..tek tahlil 175 tl yaa.. oda 4..5 gün sonra çıkarmışşş...yılbaşı tatili felan var diyee...uzun bi tahlilmiş mişde miş mişşş...

sonrasında eşim dedi battı balık yan giderr saat kaç oldu gel 2 lokme bişi yiyek..alışveriş merkezine girdikk...anammmmbomboşşş....genelde hafta sonu giderdik dolu olurdu...açım her yemek güzel geliyor ama masum bişi olsun dedim..1 lahmacun yedim...yarımda pide:26::26: masumluga bakk:KK9::KK9::KK9: yaww şimdi bol tereyağlı iskender üstünede künefe ve kolaa diye düşününcee..önceki ben onu yerdii..ama şimdi hem diyetteyim diye..lahmacun yedimm..pidede aynı lahmacun gibi bişiydii..benim diyetisyenim dışarda yemek yiyeceksem lahmacun ve ayran tercih etmemi söylemiştii ondan böle tercih ediyorumm...

işte benden son haberler bunlarr..

anaaaaa kimleriii görüyorummm...kaçakk geldiii....kloroformmmmmmm.......

hadii bakalımm marifetlimizz..peyniride mayala güzel olur inşallahhhh..yaww benim peynirle hiç işim olmaz biliyormusunn..ben peynir yememm..memlekettn lor gelirse onu yerim acıkk...ve yeni yeni erimiş kaşarr yiyebiliyorum :) :)

hoş geldinnn...hadı bakalımm güzel bi başlangız olur inşallahh..kaç k,loydun yaş kaç ?? bizler burda paylaşımlarda bulunuyoruz takipte olursa yararlanabilirsinn...

sende güzell bi haftasonu geçirmişsinn...allah huzurumuzu eksik etmesinnn....tartı ne durumdaa sen ona pill al birann önceee...

kesinliklee hayırr diyorummm...canım benim senin çok değil 5..6 kilo var ve sen bunu 2 ayda verirsinn..düzenli beslenerekk..nasıl kilo veremiyorsunnn yaaa..veriyorsun ben şahidimm..ama bu ara acık kaçamaklarımız oldu ve bizde kaçamaklar hemen kendini belli ediyorr bide çok hareketli bi hayatımız yokk onundaetkisii varr....güzel düzenli listeyi yaparsan verirsinn...

ama dukan veya isveç vb.bunları yaparsın verirsin ama çok çabuk geri alırsın...çünkü devamını getirmekk zor bu diyetlerin..ee devam etmeyincede 2 katı alırsınnn...geçenlerde paylaştıgım liste pek sana uymadımıı..bak o doktor istanbulda çok ünlü ve biz çokgüzel kilo verdik ona uyuncaa..halamm hala gidiyorr..ve veriyordaa..acık sabır ve istikrarlı bi şekilde yaparsak sonuç alacagız eminimm..

müzikk kursuuuu ??? sesinn nasıll güzelmiii...keşke yakın olaydık boş günlerde toplanırdıkk...aynı konuları çatlayana kadar konuşurdukk:KK1::KK1:

sorma yaa düzen felan kalmadı...dr benden amh testi istedi yaa onu düşünmekten uyku kalmadıı..vee o gece sabah 7 de yattım..11 de kalktımm...ogünün gecesi saat 2oldu yattıkben yine uyuyamıyorumki uykusuzludan gözlerim yanıyorkenn...ama onada dikkat edicem inş..

canım ben küçük tohumları aldımm..karabiber tanesi gibii...onu ıkeada satılan küçük bardak süzgeçlerine bir tatlı kaşıgı koyuyorum bi kupaya üstüne kaynar su...ılınınca direk dikiyorum kafaya sabah akşamm....yaw 3 ay önce 20 di..sonra 19 oldu LH...hayıt felan içtim 1 ay...sonra 8 çıktı LH...ama sonrasında içmedim bıraktımm...bu ay bi baktık yine 20:KK14::KK14::KK14: onun üstüne amh yi verdi...sonuç inşallah iyi çıkar korkuyorum..kimisinde 0 ın altında çıkıyormuşş...dr yumoş kalmadı healde diye yaptırıyor bunu galibaa...:KK14::KK14:

ohhh yediklerin şifa olsun inşallahh...süper gezmişsinizz..bende istiyorum..biz egeyi turladık doğuyada gittik bi karadeniz kaldı..ama şimdi bebek işlerine koyuldukk :) :) bebek yokken gezin doyana kadarr...

canım adet nasıl gidiyor dr gittinmii ?? d.k.h nı kullanıyormusun haalaa?? bu ay dinlenecekmiin tedavindee ??

kızlarr yoktum sabahtan berii...şu AMH testi için ugraştımm...zeynep kamilden randevu almıştımm..o tarafı bilmiyorum diye eşim götürdü bekledi benii...anammmm nasıl biyer yaa..milletten evlenince 3 çocuk istemeyi biliyorlarrr...ama insanları tıkmışlarr bi yeree ayy ayy..neyse susayım ben...1 saatten fazla bekledim girdimm..zaten asistan bakıyorr..dr keyfince çaydakahvedee...

ve cvpp... eee burda AMH testii yapmıyoruzzz...nasıl yanii pahalı oldugu için devlet yapmıyorrr...ulenn dedimm ulennn...eşimde kıyamam kuzum bırakıp gitmedii...zaten benim ısrarımla gittik zk ya..o ortamı görünce kızdı bana birazz...sonra çıktıkk ..özel bi labarotuara gittik..istanbul laboratuarda verdik tahlili..tek tahlil 175 tl yaa.. oda 4..5 gün sonra çıkarmışşş...yılbaşı tatili felan var diyee...uzun bi tahlilmiş mişde miş mişşş...

sonrasında eşim dedi battı balık yan giderr saat kaç oldu gel 2 lokme bişi yiyek..alışveriş merkezine girdikk...anammmmbomboşşş....genelde hafta sonu giderdik dolu olurdu...açım her yemek güzel geliyor ama masum bişi olsun dedim..1 lahmacun yedim...yarımda pide:26::26: masumluga bakk:KK9::KK9::KK9: yaww şimdi bol tereyağlı iskender üstünede künefe ve kolaa diye düşününcee..önceki ben onu yerdii..ama şimdi hem diyetteyim diye..lahmacun yedimm..pidede aynı lahmacun gibi bişiydii..benim diyetisyenim dışarda yemek yiyeceksem lahmacun ve ayran tercih etmemi söylemiştii ondan böle tercih ediyorumm...

Ben burda ligh yoğurt bulamadığım için kendim mayalamaya başladım canım ama sardı beni yaparım artık eşimde çok sevdi...
Canım iki ayda veririm ama nekadar geç verirsem okadar geç tedaviye başlıycam demek bu birde ideal kilom 50 falan yani vermem gereken 20 kilo var...
Eşim şimdi eczanede glukofenimi alıyo :KK66:
Anam ZK yapmıyomuymuş nekadar tuhaf ya sözde doğum hastanesi...bende şu üç çocuk olayına hiiiççç girmiyorum doluyum...
Ohh ye arkadaşım...benimde tercihim ekmek arası dönerdir ama burdakiler kocaman yapıyo ama artık lahmacun yiyorum bende..
Senin listende badem falan vardı dimi dün alışveriş yaptık keşke alsaymışım ama bolca cevizm var...bi ara karatayla 8 kilo vermiştim 15 günde bi onamı baksam

bakınn bakınn heleeeee....bundan sonra benimm siparişde budrr.....

.

Son düzenleme:
Ben burda ligh yoğurt bulamadığım için kendim mayalamaya başladım canım ama sardı beni yaparım artık eşimde çok sevdi...
Canım iki ayda veririm ama nekadar geç verirsem okadar geç tedaviye başlıycam demek bu birde ideal kilom 50 falan yani vermem gereken 20 kilo var...
Eşim şimdi eczanede glukofenimi alıyo :KK66:
Anam ZK yapmıyomuymuş nekadar tuhaf ya sözde doğum hastanesi...bende şu üç çocuk olayına hiiiççç girmiyorum doluyum...
Ohh ye arkadaşım...benimde tercihim ekmek arası dönerdir ama burdakiler kocaman yapıyo ama artık lahmacun yiyorum bende..
Senin listende badem falan vardı dimi dün alışveriş yaptık keşke alsaymışım ama bolca cevizm var...bi ara karatayla 8 kilo vermiştim 15 günde bi onamı baksam

gerii almadıysann o kilolarıııı...evdeki beslenme düzeninizede uyuyorsaa yap yinee onuuu...bizim evdeki beslenme düzenine pek uymadıgından devamını getiremem diye yapmadım benn...

cevizde olabilirr..benim listede ekmek pek yok onun yerine badem ceviz..ekmekle aynı kalori ama daha kaliteli kalori oldugu için cerezle degerlendiriyoruzz..

gerii almadıysann o kilolarıııı...evdeki beslenme düzeninizede uyuyorsaa yap yinee onuuu...bizim evdeki beslenme düzenine pek uymadıgından devamını getiremem diye yapmadım benn...

cevizde olabilirr..benim listede ekmek pek yok onun yerine badem ceviz..ekmekle aynı kalori ama daha kaliteli kalori oldugu için cerezle degerlendiriyoruzz..
Senin listeni tekrardan gözden geçireyim ben...

Senin listeni tekrardan gözden geçireyim ben...

bi gözden geçir bakalımm...dr biraz karışık yazmışş.. bi kagıt kalem al kendine göre yazz..bana nesi iyi gelyorr...kahvaltıda sıkıldığımda yogurt kurtarıyor beniii...biraz zor oluoyr başta ama sonrası kolay..ve ben bu listeyi tam yaptıgımda haftada 1 gün cumartesi günleri kaçamak hakkı veriyordum kendimee...

wawcım hiç endişelenme ben hayıt hapını bıraktım lh fsh den 4 birim yüksek çıktı 3 ayda uçtu :KK14:
zaten doktor söyledi değerler değişmiş yükselmiş bozulmuş
ya özelde yapılıyor yani o test afffffff aff gerek görürse yaptırıyor değil mi?
ya bu doktorlar baştan bakmıyor sonra o bu şu diyor :KK47:
canım gündüzleri kendine bir meşguliyet bulman gerekli bu uyku düzenin çok önemli
:KK9:sesim bir güzel bir güzel kısıldı bir de bugün iyice gitmez inşallah :KK9:
ben kemana sardım bu ara ney ve keman sesi hiç dinledin mi ikisini bir arada ?
nasıl huzur verici geldi bana anlatamam
ondan dolayı vee
itiraf ediyorum nöbetler harici evdeyim hm kafama takıyorum takmamam gereken konuları
hem çok iş yapıp kendimi beynen bedenen bitiryorum :18: yeni başladı bu da....
çünkü sağım solum yine :KK49: yaw Allah bozmasın gözüm yok da yaw biri 3 diğeri 1,5 yaşında bu ne şimdi
diğer komşu biri 10 diğeri 5 yaşında yine :KK49: :nazar::nazar::nazar:
tebrik ediyorum herkes bunları konuşuyor gitsem olmuyor gitmemek için bahane buluyorum
yani şimdi bunu onlara anlatmak çok zor hislerimi anlatmak zaten imkansızzz:KK14::KK14:
yani ne yapayım beni bir Allah biliyor bir de benim durumumu paylaşan sizler
bu arada o komşum 10 kg vermiş 2 ayda :KK53::KK53: şoklardayım hemende :KK49: kalmış :KK52::nazar:
bana durumu soracak diye gidip konuşamıyorum da :KK5: hayırlısı...

:KK17: ayy iskender :KK53: ya bu iskenderi soslu falan ekmeğini yemeden yiyorum ben :KK17:
yanında sade soda :KK17:
yani 3 hafta önce yedim :KK17:
zayıf insanlar bunu düşünmüyor yiyor karnını doyuruyor ve yediklerini enerjiye çevirip kullanıyor :21:
bizde öyle olsakkk

X