Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Malum bugün Pazar ve zaten iki gündür çok yoğun geçirmişken bugünü sakin geçirmem mümkünmü
hayırrrrrrrrrrr
Sabah kahvaltıya görümceme gittik ve öğlene kadar oradaydık
Gripliyim bahanesiyle KV dahil kimseyi öpmek zorunda kalmadım
Sohbet fena değildi tabi görümcemin eşi ve eşim sayesinde
Öğlene doğru kızın arkadaşı ders çalışmaya gelebileceği için eve geçtik tabi sonradan kız gelmeyeceğini ilan edince evimi toplayıp direk anneme geçtik
Bİr kaç saat annemlerde oturduktan sonra ( tabi akşam yemeğinide aradan çıkardık
) eşimin bir arkadaşına oturmaya gittik ve daha yeni eve geldik
Şu anda resmen ayakta uyuyorum desem yeridir
cumadan beri toplasanız ancak 6 saat uyumuşumdur
Dün gecede eşimin kuzeni bizdeydi malum
onlada saat 3e kadar oturduk
hatta son 2 saat Jenga oynadık ve inanılmaz eğlenip kahkahalara boğulduk
Allahtan salonlarımız yatak odalarına yakın değilde komşuların duyup rahatsız olma olasılığı sıfır
Anneme bile resmen ilan ettim yarın öğlene kadar yatacağım diye
sonuçta kaç gündür hem hizmet etmek zorundaydım hemde doğru düzgün uyumadım
O da sağ olsun çok viçdanlı
o zaman uyanınca gelde pazara çıkarız dedi
Anam nedir benim bu pazarlardan çektiğimiz
bıktım artık pazar gezmekten
ama bir hafta gitmeyincede aklım kalıyor
nasıl bir çelişkiyse
kızlarrr saatt 4,38 vee benn hala ayaktayımm..eşim uyuyalı saatler olduu ve ben yine daldım internetin derinliklerineee....
kızlarr bu infoliği gittiğim her dr dan istememe ragmen vermedilerr...ama 2 saattir araştırıyorumkiii infolik güzel bi ilaçmışş..ve aynı glukofen gibi insülin direncini dengeliyorr..ve yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyormuşş..
şimdi ben bunu alıcam pazartesii...kendi kafana alma dicenizz.ama baya araştırdımm..destek amaçlı kullanılıyormuşş..folikasit ve vitemin takviyesi gibi bişii...
bakalım tedbir bizden taktir allahdan...
bu arada hayıt suyunu yine içiyorumm..başladımm..bakalımm hayırlısıı..
Canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda o çok arzu ettiğin mucizeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Wawcim bilseydim burada olduğunu ugrarsim topige gece çok az uyudum bende...
Ohhh felekten bugün calmissin yarasjn arkadasima... Benim esimde daha sakin olmamizi herşeyin bi zamanki olduğunu söyler gerekirse arabamizi evimizi sayariz bunlari düşünme olmazsada evlatlık ediniriz diyo
İnofoligi ben kullanmistim canim Dr uç ay kullan gel demişti yumurta takibi falan gerekmiyor yani bu ilaç için mucize ilaç diyolar ama o mucize bana olmadi
Canim buraya gelin geldim...esimle ggörücü usulü evlendik ama hayatimda verdiğim en ddoğru kararmis...Esim elektrik arizada calisiyo oda ozellestigi için kadrolu değil anlasmali daha buradayiz yani...annecigimin ve babacigimin mezarliklari istanbulda canim...butun esim dostum akrabam oradalar...burda kimsemiz yok esimin memleketi 1.5 saat uzaklikta her hafta sonu oraya gidiyoruz yazin
İnşallah seninde mucizen en kısa zamanda gelir
olmadı eşininde dediği gibi sana ihtiyacı olan küçücük bir kuzuyu bağrına basar onun hayatının kahramanı olur bir nebzede olsa Annelik duygusunu yaşarsın
ama eminim buna gerek kalmayacak
Rabbim sanada inşallah en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatacak
Slmmm kızlar bir süredir giremedim. Umarım iyisinizdir. Ben çok iyiyim. Biraz diyet işini askıya aldım ama eşim de istemedi tadını çıkar bu günlerin dedi.
Bu arada 5 folikül kisti oluşmuştu ya bende doktor doğum kontrol hapı vermişti. Pazartesiden beri kullanıyorum. Benim dün regl günümdü ve adet oldum bildiğiniz adet anlayamadım bende hem hap kullanıyorum hem oldum. Hiç günümü şaşmaz zaten reglim hap kullanmama rağmen şaşmadı da.Normal mi ki? Ama felaket ağrılarım oldu iki gün.
Rejime devam bu kadar izin yeterli :) Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Bende bugün biraz gezmeyi düşünüyorum arkadaşlarla. Kendinize iyi bakın....
Canım benim bildiğim doğum kontrol hapı kullandığın sürece adet olmuyorsun :44: ama belkide regl olacağına yakın başladığın için daha etkisini ancak göstermiştir
bence sen yinede doktoruna bir telefon açıp danış
bir şey olacağından değil ama bilgisi olsun