- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
slm arkadaşlar hepinize ilk başta kolay gelsin, sizinle birkaç ortak noktam var ve tabiki kayıtsız kalamadım. pko'ım var ve kilo fazlalığım var, çoğunuz gibi bende kilo problemimden dolayı çok sıkıntılıyım, evli değilim ama ilerde evlenince çocuk problemi yaşama korkusu var tabiki yaşımda genç değil. o yüzden aranıza katılmak çok isterim beni anlayan birilerine ihtiyacım var.. birlikte kilo vermemize destek olsak belki sonra evlenirim fiziğim güzelleşince inşallah hayırlısıyla tabiki, sonrasında da korkularımı yaşamam inşallah.... sizler uzun zamandan beri birliktesiniz sanırım nasıl olur ayak uydurabilirmiyim size ama inşallah güzel bi adım olmuştur
Hoşgeldin...Kaç yaşındasın kaç kilosun canım...bizim her cuma kilo bildirim günümüz bugünden yaz istersen başlaslm arkadaşlar hepinize ilk başta kolay gelsin, sizinle birkaç ortak noktam var ve tabiki kayıtsız kalamadım. pko'ım var ve kilo fazlalığım var, çoğunuz gibi bende kilo problemimden dolayı çok sıkıntılıyım, evli değilim ama ilerde evlenince çocuk problemi yaşama korkusu var tabiki yaşımda genç değil. o yüzden aranıza katılmak çok isterim beni anlayan birilerine ihtiyacım var.. birlikte kilo vermemize destek olsak belki sonra evlenirim fiziğim güzelleşince inşallah hayırlısıyla tabiki, sonrasında da korkularımı yaşamam inşallah.... sizler uzun zamandan beri birliktesiniz sanırım nasıl olur ayak uydurabilirmiyim size ama inşallah güzel bi adım olmuştur
ben de geçen hafta katıldım, yeni sayılır tabi ki ayak uydurabilirsin, ilk geldiğimde her şeyi uzun uzun açıklama ihtiyacı hissediyordum ama herkes beni anladığı için uzun uzun anlatmama gerek yoktu aslında çünkü ne yaşasam burdakiler de yaşamıştı, ben de uzun açıklamalarımı kendi yaşadıklarımı aktarabilmek adına paylaşmaya başladım. emin ol burada herkes seni anlayacaktır, sorunumuz aynı çünkü. Hoşgeldin
Maşallah canım eksilerdesin yani...selamun aleyküm kızlar
ya sayfaları oku oku bitiremedim misafirim gelecek çok işim var eve geç geldim
bildirim yapmak için girdim..
bu arada dün gece 12 de 20 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..
sabah hemen tartıldım
geçen hafta 77.6 kg
bu hafta: 77.0 kg
600 gr tam istediğim gibi
bu arada bugün deli oldumdoğranmış kabak kalmamış marketlerde onu soymak işkence..ellerim ağrıdı..şimdi ocağa koydum pişiyor..buzlukta poğaça ve gözlemem vardı onları çıkardım..çaya gelecekler..yeter herhalde..
evi süpürmem lazım
haa birde zerdeçal-zencefil-tarçın üçlüsünü aldım..yarın davete gidiyorum pazarda öyle geçer PAZARTESİ başlıyorum inş. baharatlar dokunmaz umarım
görüşürüüzzz
geçen hafta kaç kiloydun canımben de kilo bildirimi yapayım unutmadan : 67,9
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 buçuk yıllık evliyim evlendikten sonra kilo almaya başladım ve zayıflaamak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var
geçen hafta kaç kiloydun canım
selamun aleyküm kızlar
sabah hemen tartıldım
geçen hafta 77.6 kg
bu arada bugün deli oldumdoğranmış kabak kalmamış marketlerde onu soymak işkence..ellerim ağrıdı..şimdi ocağa koydum pişiyor..buzlukta poğaça ve gözlemem vardı onları çıkardım..çaya gelecekler..yeter herhalde..
evi süpürmem lazım
haa birde zerdeçal-zencefil-tarçın üçlüsünü aldım..yarın davete gidiyorum pazarda öyle geçer PAZARTESİ başlıyorum inş. baharatlar dokunmaz umarım
görüşürüüzzz
Sende artılardasın yani..68,6 imiş canım
Sende artılardasın yani..
ben sabah uyanınca tartılıyorum canım
ilk bildirim yaptığım: 24 aralıkta 68,6
bugün akşam : 27 aralıkta 67,9
anam yok yok 700gr vermişim :)
aslında sabah tartıldığımda daha düşüktü de sanki, şımarmayayım diye oralı olmadım :)
yalnız yine de dolapta sinsice beni bekleyen çikolatalı gofret battı bana kaçamak yapmadan duramadım
Canim gayet iyi vermissin masallah
O kacamaklar olmasa ahhh keskeee
WAW'cım sen dr.un o dediği testi de yaptır bakalım hayırlısıyla bakalım ne çıkacak. biz sebeplere riayet edelim elimizden geleni yapalım önce. zamanla hepinizin mutlu haberlerini alacağım inşaallah
AMH Testi ve ölçümü nedir
kızlar buraya bir bakın
Polikistik yumurtalığı olan kadınlarda artmış yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır PCO li kadınlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) tehlikesini önceden haber verme konusunda yardımcı olmaktadır.
yazıyor yani bunu bize taa en baştan yapmaları uygunmuş
slm arkadaşlar hepinize ilk başta kolay gelsin, sizinle birkaç ortak noktam var ve tabiki kayıtsız kalamadım. pko'ım var ve kilo fazlalığım var, çoğunuz gibi bende kilo problemimden dolayı çok sıkıntılıyım, evli değilim ama ilerde evlenince çocuk problemi yaşama korkusu var tabiki yaşımda genç değil. o yüzden aranıza katılmak çok isterim beni anlayan birilerine ihtiyacım var.. birlikte kilo vermemize destek olsak belki sonra evlenirim fiziğim güzelleşince inşallah hayırlısıyla tabiki, sonrasında da korkularımı yaşamam inşallah.... sizler uzun zamandan beri birliktesiniz sanırım nasıl olur ayak uydurabilirmiyim size ama inşallah güzel bi adım olmuştur
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 buçuk yıllık evliyim evlendikten sonra kilo almaya başladım ve zayıflaamak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var
selamun aleyküm kızlar
sabah hemen tartıldım
geçen hafta 77.6 kg
evi süpürmem lazım
görüşürüüzzz
Aleykümselam, maaşallah :) kiloyu belirlemek için belli uygun bir vakit var mı, "şu saatte tartılsanız daha iyi olur" gibi?
[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr] [td]68[/td]
[td]kloroform[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,6[/td]
[td]67,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]69[/td]
[td]69[/td]
[td]69,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,5[/td]
[td]eloocan[/td]
[td]71,6[/td]
[td]70[/td]
[td]71[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,6kg[/td]
[td]yağmurlu[/td]
[td]73,9[/td]
[td]74,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]70,7[/td]
[td]70,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]79,4[/td]
[td]77,6[/td]
[td]77[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,2[/td]
[td]79[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]118,5[/td]
[td]118[/td]
[td]118[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]95[/td]
[td]95[/td]
[td]94,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlarr liste hazırr....ama KLOROFOMMMMM yoksun yine ortalardaa iyisindir inşallah ..artılarla gelme lütfenn...
CECOMMM tam bildirim yapmamışsınn kararsız kaldım ne yazacağıma..bilgi verirsen değiştiririm...
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr] [td]68[/td]
[td]kloroform[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,6[/td]
[td]67,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]69[/td]
[td]69[/td]
[td]69,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,5[/td]
[td]eloocan[/td]
[td]71,6[/td]
[td]70[/td]
[td]71[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,6kg[/td]
[td]yağmurlu[/td]
[td]73,9[/td]
[td]74,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]70,7[/td]
[td]70,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]79,4[/td]
[td]77,6[/td]
[td]77[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,2[/td]
[td]79[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]118,5[/td]
[td]118[/td]
[td]118[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]95[/td]
[td]95[/td]
[td]94,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlarr liste hazırr....ama KLOROFOMMMMM yoksun yine ortalardaa iyisindir inşallah ..artılarla gelme lütfenn...
CECOMMM tam bildirim yapmamışsınn kararsız kaldım ne yazacağıma..bilgi verirsen değiştiririm...
aleykümselam. çok geçmiş olsun canım öksürük zor.
ben çevremde çocuğu yedinci sınıfta olan kim varsa diyorum, çocukla 6'da iyiyken 7'de düşüp sonraki sene toparlıyorlar geri. hocamız gelişim psikolojisi anlatırken söylemişti genelde böyle olur diye dikkat ettim o yıldan itibaren hakikaten öyle. Allah çocukların da yardımcısı olsun, onların o yaşta koşuşturmalarına da üzülüyorum bazen, hele kendilerinden ağır çantaları taşırken görünce... Rabbim zihin açıklığı, güç kuvvet versin. Amin. Canım Allah yardımcın olsun tüm sıkıntılara zorlanmalara değer de sağlık sıhhatle istediğine ulaşırsın inşaallah.
Günaydın canım...İnşallah öğretmenleri güzel şeyler söylerler canım kızın için..
İnşallah tez zamanda kurtulursun canım fazlalıklarından...bencede dr bakmadığı bişey olabilir insülin direncine bakılmışmıydı...
Bende artılardayım bu hafta daha dikkat edicem inşallah ve sporuma ağırlık vericem...yumurtlama dönemindeyim kasık ağrısından çok fazla harekette yapamıyorum
CECOMM önce bu bunalımlı sözleri bidaha etmee....cerrahi operasyonuda çıkar kafandan öyle bir seceneğinn yok seninn...ben neden kiloda takılı kaldıgını biliyorumdaa dilimde tüğ bitmiştii artık demiyorum..bunların hepsine sebep senin o deprosyonn ilaçlarındıı.....içme onları ceco içme onları ceco dedikcee..kızlarr kafam rahatladıı diyordun..az daha bende başlıcaktımm...vee bence onların etkisi hala sürüyorr...şişlik yapıyorr onlar zaten..3 ay geçtimi bıraktıgınn..3ay devam ediyormuşş vucütta...
bende takılı kaldımm...vee şimdi o diğer sitede uyguladığım diyeti bulup çıkarttımm...ve onunla başladımm....kürlere başlamışsın ne güzell...şimdi bu yazacağım diyetide yaz bi kagıda ve hatrım için bu diyeti yap 2 haftaa...
aklıma şey geldi ben 78 im..bu kız fazla liste az gelmezmii..amaaa o zamanlar bende fazlaydımm..104 düümm...ve bu listeyi vermiştii... ZİYA MOCAN yaz bak dr u bi araştırr.. kuzen halam hepsi beraber gidiyordu...halam hala gidiyorr...160 dı 135 felan oldu şimdi hala dahada gidiyorr...
cerrahi operasyondansa bu adama git derimm..bütün tahlillerine bakıyorr...zaten iç hastalıkları uzmanıı...bütün herşeyi inceliyor yanındada diyetisyeni var o sana diyet yazıp gönderiyorr..merak ettiğin bişi olursa tel açıp soruyorsun diyetisyene...
sen niye gitmedin dersenn birazz tuzlu parasıı...300...350 tl civarıydı muayenesii.. ben listeyi yaptımm çokdagüzel verdim..glukofen vermişti kuzenim ve halamadaa bende içiyordum zaten..
yani ister aynı listeyi denee...istersende çaresiz kalırsan bu adama bi git derimm...nişantaşında muayenehanesi...tv yede çıkar görümşsündür..netten bakarsan görürsün..
ama artık umutsuzluga kapılma..allaha şükürr ne dertler var çaresiz değiliz en azındann...listeyi paylaş dersen paylaşırımm...bide günlük çayı varr oda süper bişi ödem attırtıyorr fecii...
08. 12. 2011
GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz
KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
*Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz
ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem
ÖĞLE: Yemeğe başlarken 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)
1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran
AKŞAM: Yemeğe başlarken 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata
ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt
LÜTFEN;
 Örnek diyet programınızı 2- 3 saat aralıklar ile bir şeyler yenecek şekilde düzenleyiniz
 Gün içinde
o 2- 2,5 litre su tüketmelisiniz.
 Sebze yemeklerine 1 kg sebze için 1 çorba kaşığı sıvıyağ ilave ederseniz dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
 Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsiniz.
 Ziya Mocan Özel Karışımı
2 elma, 1 portakal, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfil; 2 litre suda 5- 10 dakika kaynatılır, süzülerek gün içinde en az 4 bardak tüketilir.
slmm kızlarrr...nasılsınızz...ben dr dan geldimm ve yine kötüyümm...nefret ediyorum bütün dr lardann...alıyor alıyor randevuyu kafası şişiyorr..hangi haline denk gelirsen artıkk....
baktı koştur koşturr...yok yumoş hala dedi....canım istersen tüp bebeğe yolluyum seni yada burda devam edelim ama boşuna para vermişim demiceksin aşılama tutmazsa..
ama bu arada ben daha perdenin arkasında üst giyiniyorum..
dedim aşılama istiyorum...iyi adet olunca gel...kapıdan çıkarken tahlillerimi gösterdim lh çok yüksek dedi... ve AMH testi istedii
hemen yaptırabilirsin dedi ama 175 tl ymişş..yaptırmadım bi bakım devlette yapıyorlarsa yaptırayımm...
sanırım amh yumurta rezervlerine mi bakacak neysee...ama kolum kanadım kırıldıı sankii...öyle bi geldimki eve nasıl geldim bilmiyorum...bacaklarım uyuşuk narkozlu gibi zor adım ata ata geldim...
rabbim herşeyin hayırlısını versinn...ilk defaa çocuk işine bi anda bu kadar uzak düştmm..yani duygusal olarak..olmayacaksada olmayacak napıcamki..elimden gelmiyor bişii..
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr] [td]68[/td]
[td]kloroform[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,6[/td]
[td]67,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]69[/td]
[td]69[/td]
[td]69,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,5[/td]
[td]eloocan[/td]
[td]71,6[/td]
[td]70[/td]
[td]71[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]73,6kg[/td]
[td]yağmurlu[/td]
[td]73,9[/td]
[td]74,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]70,7[/td]
[td]70,4[/td]
[td]izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]79,4[/td]
[td]77,6[/td]
[td]77[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,2[/td]
[td]79[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]118,5[/td]
[td]118[/td]
[td]118[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]95[/td]
[td]95[/td]
[td]94,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?