Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Çok şükür bugünüde hayırlısıyla bitirdim
Veli toplantısı umduğumdan uzun ve güzel geçti
Cadı zaten baştan uyarmıştı Öğretmenler şöyle diyebilir böyle diyebilir diye ama toplantının başından sonuna kadar şaşkına uğratacak bir şey beklemiyordum
Benimde tahminimin aksine 3 öğretmenide kızımdan çok memnunlarmış
Evet notları geçen seneye nazaran biraz düştü ama geçen seneye nazaran heleki şu son zamanlarda derste katılımı çok yüksekmiş
hiç ödev eksiği yokmuş ve biraz daha çaba gösterirse çok daha iyi olabilirmiş
Aslında gerçekten okuluna çalışıyor ama işte sınavlarda heycan yaptığı için doğru bildiklerinide yanlış yazabiliyor
Okuldan çıktığımdan beri Anne bir daha anlatsana öğretmenlerim ne dedi diye etrafımda kelebek gibi dolanıyor
Fenalık geldi aynı şeyleri anlatmaktan
ama sırf daha fazla gaza gelsin diye bıkmadan usanmadan anlattım
Şimdi daha bir şevkle hemen ödevlerini yaptı haftasonuna bırakmadı
Ayın başında da hemen ingilizcesini geliştirmek için bir set alacağımıza söz verdik
birde kitap alacağız ingilizce
Matematik Öğretmeni bir tek yoktu ondada sorun olduğunu biliyoruz zaten
onun içinde yine anlatımlı testler alacağız birde ikinci dönem için özel ders veren birileri varmı bir araştıracağız
bir kişi var ama makul bir fiyat isteyeni bulmam lazım
saat başı 50 lira beni aşar
aleykümselam. çok geçmiş olsun canım öksürük zor.
ben çevremde çocuğu yedinci sınıfta olan kim varsa diyorum, çocukla 6'da iyiyken 7'de düşüp sonraki sene toparlıyorlar geri. hocamız gelişim psikolojisi anlatırken söylemişti genelde böyle olur diye dikkat ettim o yıldan itibaren hakikaten öyle. Allah çocukların da yardımcısı olsun, onların o yaşta koşuşturmalarına da üzülüyorum bazen, hele kendilerinden ağır çantaları taşırken görünce... Rabbim zihin açıklığı, güç kuvvet versin. Amin. Canım Allah yardımcın olsun tüm sıkıntılara zorlanmalara değer de sağlık sıhhatle istediğine ulaşırsın inşaallah.
Çok sağ ol canım
Gerçektende senin dediğin gibiymiş
İnşallah çok daha iyi olur da güzel bir liseyi kazanabilir
O çantalardan yana bende dertliyim
Ne çanta dayanır o yüke nede sırt :26:
Çocuk cantayla bayır çıkacağım diye paso öne yükü vermeye çalışıyor farkında olmadan normal zamandada öyle yürüyor :26: dik dur diye diye bir hal oluyorum ama işte ne yapsın haftada 5 gün o çantalarla yaşıyorlar neredeyse
RAbbim hepimizin sıkıntılarına çare bulup bizleri tez zamanda rahata kavuştursun ....aminnnnnnnnnn
Günaydın canım...İnşallah öğretmenleri güzel şeyler söylerler canım kızın için..
İnşallah tez zamanda kurtulursun canım fazlalıklarından...bencede dr bakmadığı bişey olabilir insülin direncine bakılmışmıydı...
Bende artılardayım bu hafta daha dikkat edicem inşallah ve sporuma ağırlık vericem...yumurtlama dönemindeyim kasık ağrısından çok fazla harekette yapamıyorum
Çok şükür hepsinden güzel sözler işittim
Hatta bütün sınıftaki öğrencilerle ilgili tek tek öğretmenler yorum yaparken bir tek benimki için negatif bir şey söylenmedi şükür
Benimkine cadı diyordum ama sınıfta ne öğrenciler varmış :26::26::26:
Kızım anlatıyordu da abartıyor sanıyordum fakat anlatığının beteriymiş
Rabbim herkesin evladına akıl fikir versin...Aminnnnnnnn
CECOMM önce bu bunalımlı sözleri bidaha etmee....cerrahi operasyonuda çıkar kafandan öyle bir seceneğinn yok seninn...ben neden kiloda takılı kaldıgını biliyorumdaa dilimde tüğ bitmiştii artık demiyorum..bunların hepsine sebep senin o deprosyonn ilaçlarındıı.....içme onları ceco içme onları ceco dedikcee..kızlarr kafam rahatladıı diyordun..az daha bende başlıcaktımm...vee bence onların etkisi hala sürüyorr...şişlik yapıyorr onlar zaten..3 ay geçtimi bıraktıgınn..3ay devam ediyormuşş vucütta...
bende takılı kaldımm...vee şimdi o diğer sitede uyguladığım diyeti bulup çıkarttımm...ve onunla başladımm....kürlere başlamışsın ne güzell...şimdi bu yazacağım diyetide yaz bi kagıda ve hatrım için bu diyeti yap 2 haftaa...
aklıma şey geldi ben 78 im..bu kız fazla liste az gelmezmii..amaaa o zamanlar bende fazlaydımm..104 düümm...ve bu listeyi vermiştii... ZİYA MOCAN yaz bak dr u bi araştırr.. kuzen halam hepsi beraber gidiyordu...halam hala gidiyorr...160 dı 135 felan oldu şimdi hala dahada gidiyorr...
cerrahi operasyondansa bu adama git derimm..bütün tahlillerine bakıyorr...zaten iç hastalıkları uzmanıı...bütün herşeyi inceliyor yanındada diyetisyeni var o sana diyet yazıp gönderiyorr..merak ettiğin bişi olursa tel açıp soruyorsun diyetisyene...
sen niye gitmedin dersenn birazz tuzlu parasıı...300...350 tl civarıydı muayenesii.. ben listeyi yaptımm çokdagüzel verdim..glukofen vermişti kuzenim ve halamadaa bende içiyordum zaten..
yani ister aynı listeyi denee...istersende çaresiz kalırsan bu adama bi git derimm...nişantaşında muayenehanesi...tv yede çıkar görümşsündür..netten bakarsan görürsün..
ama artık umutsuzluga kapılma..allaha şükürr ne dertler var çaresiz değiliz en azındann...listeyi paylaş dersen paylaşırımm...bide günlük çayı varr oda süper bişi ödem attırtıyorr fecii...
Canım o doktorada gitmeyi düşünmüştüm ama dediğin gibi hem tuzlu hemde inanılmaz yoğun
Valla artık liste diyetinden fenalık geldi daha doğrusu şu diyetisyen bana listesiyle kilo aldırmayı başardı ya artık inan hiç listeye güvenim kalmadı :26:
Dur bakalım şu yılbaşını bir atlatayımda sonrasında inşallah bakarım
08. 12. 2011
GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz
KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
*Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz
ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem
ÖĞLE: Yemeğe başlarken 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)
1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran
AKŞAM: Yemeğe başlarken 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata
ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt
LÜTFEN;
 Örnek diyet programınızı 2- 3 saat aralıklar ile bir şeyler yenecek şekilde düzenleyiniz
 Gün içinde
o 2- 2,5 litre su tüketmelisiniz.
 Sebze yemeklerine 1 kg sebze için 1 çorba kaşığı sıvıyağ ilave ederseniz dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
 Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsiniz.
 Ziya Mocan Özel Karışımı
2 elma, 1 portakal, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfil; 2 litre suda 5- 10 dakika kaynatılır, süzülerek gün içinde en az 4 bardak tüketilir.
Ne olur ne olmaz kayıt edeyim yinede bu listeyi
Çok sağ ol canım sanada zahmet verdim
slmm kızlarrr...nasılsınızz...ben dr dan geldimm ve yine kötüyümm... nefret ediyorum bütün dr lardann...alıyor alıyor randevuyu kafası şişiyorr..hangi haline denk gelirsen artıkk....
baktı koştur koşturr...yok yumoş hala dedi....canım istersen tüp bebeğe yolluyum seni yada burda devam edelim ama boşuna para vermişim demiceksin aşılama tutmazsa..
ama bu arada ben daha perdenin arkasında üst giyiniyorum..
dedim aşılama istiyorum...iyi adet olunca gel...kapıdan çıkarken tahlillerimi gösterdim lh çok yüksek dedi... ve AMH testi istedii
hemen yaptırabilirsin dedi ama 175 tl ymişş..yaptırmadım bi bakım devlette yapıyorlarsa yaptırayımm...
sanırım amh yumurta rezervlerine mi bakacak neysee...ama kolum kanadım kırıldıı sankii...öyle bi geldimki eve nasıl geldim bilmiyorum...bacaklarım uyuşuk narkozlu gibi zor adım ata ata geldim...
rabbim herşeyin hayırlısını versinn...ilk defaa çocuk işine bi anda bu kadar uzak düştmm..yani duygusal olarak..olmayacaksada olmayacak napıcamki..elimden gelmiyor bişii..
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Bazen insan gerçekten umutsuzluğa kapılıyor ama Rabbim büyük ve sanada en kısa zamanda inşallah o mucizeni nasip edecektir
sende bir müddet yine elinden geleni yap ama fazlada düşünmemeye çalış
Sen yüreği çok güzel birisin ve eminim bunun karşılığını alacaksın
slm arkadaşlar hepinize ilk başta kolay gelsin, sizinle birkaç ortak noktam var ve tabiki kayıtsız kalamadım. pko'ım var ve kilo fazlalığım var, çoğunuz gibi bende kilo problemimden dolayı çok sıkıntılıyım, evli değilim ama ilerde evlenince çocuk problemi yaşama korkusu var tabiki yaşımda genç değil. o yüzden aranıza katılmak çok isterim beni anlayan birilerine ihtiyacım var.. birlikte kilo vermemize destek olsak belki sonra evlenirim fiziğim güzelleşince inşallah hayırlısıyla tabiki, sonrasında da korkularımı yaşamam inşallah.... sizler uzun zamandan beri birliktesiniz sanırım nasıl olur ayak uydurabilirmiyim size ama inşallah güzel bi adım olmuştur
Aramıza hoşgeldinnnnnnn
İnşallah sende bir iki güne kaynaşırsın bizimle
Gerçekten buradaki kızların hepsi birbirinden şeker ve eminim sende kendini sanki senelerdir buradaymışsın gibi hissedersin yakında
başlangıç | | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu |
68 | kloroform | 65 | | | | | |
68,6 | menevşe | 68,6 | 68,6 | 67,9 | | | |
69 | eftelya | 69 | 69 | 69,5 | | | |
73,5 | eloocan | 71,6 | 70 | 71 | | | |
73,6kg | yağmurlu | 73,9 | 74,4 | izinli | | | |
75,5 | minimax | 70,7 | 70,4 | izinli | | | |
82 | eranisa | 79,4 | 77,6 | 77 | | | |
83.3 | waw | 79,2 | 79 | 78,2 | | | |
120 | ceco34 | 118,5 | 118 | 118 | | | |
100kg | şipşirine | 95 | 95 | 94,5 | | | |
kızlarr liste hazırr....ama KLOROFOMMMMM yoksun yine ortalardaa iyisindir inşallah ..artılarla gelme lütfenn...
CECOMMM tam bildirim yapmamışsınn kararsız kaldım ne yazacağıma..bilgi verirsen değiştiririm...
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Valla beni hiç eklemeseydin bile olurdu
iyiki eski kilomu eklemişsin
yoksa herhalde daha beter krize girerdim 122yi görüpte