Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ben de geçen hafta katıldım, yeni sayılır tabi ki ayak uydurabilirsin, ilk geldiğimde her şeyi uzun uzun açıklama ihtiyacı hissediyordum ama herkes beni anladığı için uzun uzun anlatmama gerek yoktu aslında çünkü ne yaşasam burdakiler de yaşamıştı, ben de uzun açıklamalarımı kendi yaşadıklarımı aktarabilmek adına paylaşmaya başladım. emin ol burada herkes seni anlayacaktır, sorunumuz aynı çünkü. Hoşgeldin

Son düzenleme:
Hoşgeldin...Kaç yaşındasın kaç kilosun canım...bizim her cuma kilo bildirim günümüz bugünden yaz istersen başla

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 buçuk yıllık evliyim evlendikten sonra kilo almaya başladım ve zayıflaamak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

selamun aleyküm kızlar
ya sayfaları oku oku bitiremedim misafirim gelecek çok işim var eve geç geldim
bildirim yapmak için girdim..
bu arada dün gece 12 de 20 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..
sabah hemen tartıldım
geçen hafta 77.6 kg
bu hafta: 77.0 kg
600 gr tam istediğim gibi

bu arada bugün deli oldum
doğranmış kabak kalmamış marketlerde onu soymak işkence..ellerim ağrıdı..şimdi ocağa koydum pişiyor..buzlukta poğaça ve gözlemem vardı onları çıkardım..çaya gelecekler..yeter herhalde..
evi süpürmem lazım
haa birde zerdeçal-zencefil-tarçın üçlüsünü aldım..yarın davete gidiyorum pazarda öyle geçer PAZARTESİ başlıyorum inş. baharatlar dokunmaz umarım
görüşürüüzzz

Maşallah canım eksilerdesin yani...
Fazla kaçamak yapmak yok unutma
Ben karışımı kullanıyorum yerken zor oluyo sonrasında maşallah hiç dokunmadı bana

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 buçuk yıllık evliyim evlendikten sonra kilo almaya başladım ve zayıflaamak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

hoşgeldin bugün kilo bildirim günümüzmüş, her hafta takip ediyoruz, diyetimizi diyette ne yediklerimizi paylaşıyoruz ben daha paylaşamadım ama :)

Aleykümselam, maaşallah :) kiloyu belirlemek için belli uygun bir vakit var mı, "şu saatte tartılsanız daha iyi olur" gibi?

Sende artılardasın yani..
ben sabah uyanınca tartılıyorum canım

ilk bildirim yaptığım: 24 aralıkta 68,6
bugün akşam : 27 aralıkta 67,9
anam yok yok 700gr vermişim :)
aslında sabah tartıldığımda daha düşüktü de sanki, şımarmayayım diye oralı olmadım :)
yalnız yine de dolapta sinsice beni bekleyen çikolatalı gofret battı bana kaçamak yapmadan duramadım

Canim gayet iyi vermissin masallah
O kacamaklar olmasa ahhh keskeee

WAW'cım sen dr.un o dediği testi de yaptır bakalım hayırlısıyla bakalım ne çıkacak. biz sebeplere riayet edelim elimizden geleni yapalım önce. zamanla hepinizin mutlu haberlerini alacağım inşaallah

inşallah canımm...ben hiç umudumu kaybetmedimm ama bugünnn...sanırım pes ettimm...vee olmayacaksada olmayacakk dedimm...ama bu cümleyi söylemek bile öyle acıydıkiii..yaşamayı düşünemiyorumm...anlımıza ne yazıldıysa oo..

aayyy sağol şirine bende araştırdım ama pkolular ilgili bulamamıştımm...hep düşükleri okudum ve korktumm..bakalımm devlette yaptırmaya çalışıcamm pazartesiii...bakalım sonuç ne çıkacakkk...korkuyorummm..hemde çookk...

hoşgeldinn canımm...hiç merak etme hemen ayak uydurursun bizee çünküü biçok şeyimiz benzer hiç yabancılık çekmiyoruzz birbirimizee...sen buraya katılırsan her zaman destek varr...

kaç kilosunn..??kaç yaşındasınn ??

hoşgeldinn canımm..tamda yerindesinn :) :) bizlerde aynı durumdan müzdarip arkadaşlarızz...eger burayı takip edersen destek ve motivasyonn var her zamann...yediklerini payaşırsan eksik yada fazlarını söyler uyarırızz...hem insan yazınca daha çok dikkat ediyor yediklerinee...

yaş kaçç ??kilo kaçç ??bşde pko varmı sende de ?? bebek düşündünüzmü 2.5 sene içinde ??

afiyett olsunnn...bi ye bakalım şu yogurdu yorumlarını bekliyorummm...

Aleykümselam, maaşallah :) kiloyu belirlemek için belli uygun bir vakit var mı, "şu saatte tartılsanız daha iyi olur" gibi?

canımm cuma sabahı uyanıyorsunn...wc gidiyorsunn...ince giyim şeylerle tartılıyorsunn..cuma dedim biz cuma bildirim yaptık diye...ama dr larda sabah wc sonrası diyorlarr..

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform65
68,6menevşe68,668,667,9
69eftelya696969,5
73,5eloocan71,67071
73,6kgyağmurlu73,974,4izinli
75,5minimax70,770,4izinli
82eranisa79,477,677
83.3waw79,27978,2
120ceco34118,5118118
100kgşipşirine959594,5

kızlarr liste hazırr....ama KLOROFOMMMMM yoksun yine ortalardaa iyisindir inşallah ..artılarla gelme lütfenn...

CECOMMM tam bildirim yapmamışsınn kararsız kaldım ne yazacağıma..bilgi verirsen değiştiririm...

Ellerine sağlık wawcım nacizane 94,3 yaptım onu haftaya 93 ... hedefim

Canim emeğine saglik...haftaya inş tabloyu eksilerle doldururuz

Bugun kahvaltidan sonra yediklerimide yazayim
Ara
Keten tohumlu yoğurt
Elma
Öğlen
Bir tabak karnibahar yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Aksam
Misir corbasi (diyette misir yok ama esim istedi)
4 kasik makarna (dayanamadim)
1 dilim ekmek
Cacik salata
Şimdide yeşil cay icicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Çok şükür bugünüde hayırlısıyla bitirdim
Veli toplantısı umduğumdan uzun ve güzel geçti
Cadı zaten baştan uyarmıştı Öğretmenler şöyle diyebilir böyle diyebilir diye ama toplantının başından sonuna kadar şaşkına uğratacak bir şey beklemiyordum Benimde tahminimin aksine 3 öğretmenide kızımdan çok memnunlarmış
Evet notları geçen seneye nazaran biraz düştü ama geçen seneye nazaran heleki şu son zamanlarda derste katılımı çok yüksekmiş hiç ödev eksiği yokmuş ve biraz daha çaba gösterirse çok daha iyi olabilirmiş

Aslında gerçekten okuluna çalışıyor ama işte sınavlarda heycan yaptığı için doğru bildiklerinide yanlış yazabiliyor
Okuldan çıktığımdan beri Anne bir daha anlatsana öğretmenlerim ne dedi diye etrafımda kelebek gibi dolanıyor
Fenalık geldi aynı şeyleri anlatmaktan ama sırf daha fazla gaza gelsin diye bıkmadan usanmadan anlattım
Şimdi daha bir şevkle hemen ödevlerini yaptı haftasonuna bırakmadı
Ayın başında da hemen ingilizcesini geliştirmek için bir set alacağımıza söz verdik birde kitap alacağız ingilizce
Matematik Öğretmeni bir tek yoktu ondada sorun olduğunu biliyoruz zaten onun içinde yine anlatımlı testler alacağız birde ikinci dönem için özel ders veren birileri varmı bir araştıracağız bir kişi var ama makul bir fiyat isteyeni bulmam lazım saat başı 50 lira beni aşar

Çok sağ ol canım
Gerçektende senin dediğin gibiymiş İnşallah çok daha iyi olur da güzel bir liseyi kazanabilir
O çantalardan yana bende dertliyim Ne çanta dayanır o yüke nede sırt :26:
Çocuk cantayla bayır çıkacağım diye paso öne yükü vermeye çalışıyor farkında olmadan normal zamandada öyle yürüyor :26: dik dur diye diye bir hal oluyorum ama işte ne yapsın haftada 5 gün o çantalarla yaşıyorlar neredeyse

RAbbim hepimizin sıkıntılarına çare bulup bizleri tez zamanda rahata kavuştursun ....aminnnnnnnnnn

Çok şükür hepsinden güzel sözler işittim
Hatta bütün sınıftaki öğrencilerle ilgili tek tek öğretmenler yorum yaparken bir tek benimki için negatif bir şey söylenmedi şükür Benimkine cadı diyordum ama sınıfta ne öğrenciler varmış :26::26::26:
Kızım anlatıyordu da abartıyor sanıyordum fakat anlatığının beteriymiş Rabbim herkesin evladına akıl fikir versin...Aminnnnnnnn

Canım o doktorada gitmeyi düşünmüştüm ama dediğin gibi hem tuzlu hemde inanılmaz yoğun
Valla artık liste diyetinden fenalık geldi daha doğrusu şu diyetisyen bana listesiyle kilo aldırmayı başardı ya artık inan hiç listeye güvenim kalmadı :26:
Dur bakalım şu yılbaşını bir atlatayımda sonrasında inşallah bakarım

Ne olur ne olmaz kayıt edeyim yinede bu listeyi
Çok sağ ol canım sanada zahmet verdim

Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Bazen insan gerçekten umutsuzluğa kapılıyor ama Rabbim büyük ve sanada en kısa zamanda inşallah o mucizeni nasip edecektir sende bir müddet yine elinden geleni yap ama fazlada düşünmemeye çalış
Sen yüreği çok güzel birisin ve eminim bunun karşılığını alacaksın

Aramıza hoşgeldinnnnnnn

İnşallah sende bir iki güne kaynaşırsın bizimle Gerçekten buradaki kızların hepsi birbirinden şeker ve eminim sende kendini sanki senelerdir buradaymışsın gibi hissedersin yakında

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Valla beni hiç eklemeseydin bile olurdu iyiki eski kilomu eklemişsin yoksa herhalde daha beter krize girerdim 122yi görüpte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…