Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

MErhaba arkadaşlarr nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
baya okudum sohbetlerinizi maşallahınız var
bu arada kilo bildirimim 94,3 yani bu kaçamaklar var yaaaa

Canim bisey sorucam sana glifor ve glukofen arasındaki fark ne biliyomusun
metmorfin var canım bulmuşsun sonra gördüm de beni de bunla tanıştıran wawcımm sa olsun
sabah akşam 500 gr alıyorum ishal mide bulantısı yok maşallahhhhhhhhh
iştahım daha az

teşekkürler spor başkanımmmmmmmm
canım evett yalnız ben ara vermiyorum 20 dakikaysa 2. gün 10 dk tempolu
ah kaçamaklarım da olmassaa
40 duydum ben de onu ayy dayanamıyorum ona

canım ya inşallah hayırlısıyla darısı başıma ben de sağlıcakla 10 kg verebilsem şimdilik baya motivasyon olacak devamı için

yüksek lisansın beslenme ve spor üzerine oldu canım
Allah razı olsun emeğini helal et paylaşıyorsun
RAbbimiz zihin açıklıkları versin kolaylıklar versin sana da
ben suyumu yemekten 1 saat önce yeşil çayımla birlikte içiyorum yani 1 fincan yeşil çay 2 bardak ılık su anca idare ediyor 1 saat sonra yemeğe saldırı olmuyor
yemekten 1 saat sonra yine yeşil çay
ahh kaçamaklar çok

Kizlar bisey sorucam size aranizda yoğurt kurunu duyan yada uygulayaniniz varmi

bunu ben yapamıyorum zerdeçal alerjim çıktı
o zerdeçal inanılmaz bir yağ yakıcıymış metebolizma için süper güçlendirici aynı zamanda
lakin karabiber gibi yan etkileri olabiliyormuş ben resmen eklem yerlerimden şişiyorum kaşınıyorum kabarıyor 1 hafta geçmiyor
karbonatlı suya katılıyorum ben de
kramplar olmasına engel olmak için haftada 2 defa doğal maden suyu içiyordum alkallli suyu da ekliyorumm sizlerleyimm inşallah

senin vitaminler baya iyi
folik asiti akşam içiyorlardı iştah artıp yemek yedirmesin düşüncesi ile
sanırım yine burada okumuştum
ben de öyle yaptımm
inofolic güzel kilo verdiriyor başka şeker ilacı içmiyorsan zararı yoktur inşallah
iştah açmaz kilo yapmaz o
bana 3 ay inofolic kullan demişti günde 2 defa
ve tatlı krizlerimi önlüyordu.

Canım inofolic şeker ilacı değilki yumurta oluşumunu ve gelişimini destekliyen bi ilaç yada bana doktorum öyle demişti hatta ben kullanırken kilo yapıcak diye çok korkmuştum (klomen falan gibi )

sabahtan bu yana yediklerimmm
kahvaltım her zamanki gibi iki dilim ligt ekmek ( ekmeğimi her hafta değiştiriyorumm kepekli - tam buğday ligt -yulaflı)
1 dilim peynir +1 domates +1 biber+ 2 bardak yeşil çay
ara bir fincan Türk kahvesi
öğlen bir kase yoğurt 5 yk special k
ara 2 bardak yeşil çay
akşam sebze yemeği bol salata
kaçamak yok inşallahh
bugün 20 dk yürüyüşüm olmalı
haftasonu misafirim var
az kalorili bir plan yapıyorum yazıyorum hemennnn :)))
kızlar haşlanmış patatesi ezip üzerine hafif yağda kızarmış havuç ve sarımsaklı yoğurt
maydanozla süsleniyor çok güzel oluyor
yanına tavuk göğsü bol bool tarçınlı
bunun tek kaçamağı ıspanaklı börek olacak onu da eşim uzun zamandır istiyor
minik bir dilim yerimm

Canım inofolic şeker ilacı değilki yumurta oluşumunu ve gelişimini destekliyen bi ilaç yada bana doktorum öyle demişti hatta ben kullanırken kilo yapıcak diye çok korkmuştum (klomen falan gibi )

şeker ilacı değil canım da benim doktor gliforu alıyorsan onu almana gerek yok dedi
yani sanırım benzer etkileri var
ben inofolik de kulalndım canım o da şeker ihtiyacını azaltıyor bende

slmm kızlarrr...nasılsınızz...ben dr dan geldimm ve yine kötüyümm... nefret ediyorum bütün dr lardann...alıyor alıyor randevuyu kafası şişiyorr..hangi haline denk gelirsen artıkk....

baktı koştur koşturr...yok yumoş hala dedi....canım istersen tüp bebeğe yolluyum seni yada burda devam edelim ama boşuna para vermişim demiceksin aşılama tutmazsa..
ama bu arada ben daha perdenin arkasında üst giyiniyorum..

dedim aşılama istiyorum...iyi adet olunca gel...kapıdan çıkarken tahlillerimi gösterdim lh çok yüksek dedi... ve AMH testi istedii

hemen yaptırabilirsin dedi ama 175 tl ymişş..yaptırmadım bi bakım devlette yapıyorlarsa yaptırayımm...

sanırım amh yumurta rezervlerine mi bakacak neysee...ama kolum kanadım kırıldıı sankii...öyle bi geldimki eve nasıl geldim bilmiyorum...bacaklarım uyuşuk narkozlu gibi zor adım ata ata geldim...

rabbim herşeyin hayırlısını versinn...ilk defaa çocuk işine bi anda bu kadar uzak düştmm..yani duygusal olarak..olmayacaksada olmayacak napıcamki..elimden gelmiyor bişii..

Listen gayet güzel canım...
Canım benim diyetisyen patates yok kesinlikle dedi nişastasından dolayı
Tarcınlı tavuk göğsü yazmışsın yaa nasıl oluyo acaba dedim tarifini sorayımda deniyeyim dedim sonra jetonum düştü sütlü tatlı olduğu diyet bende saflık yaptı sanırım

Canım bakma sen ona ilk başta tabiki aşılamayı dene...sen kaç ay klomen kullanmıştın...
Bende dünden beri yine kötüyüm gözlerim rutubetli...Eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

şeker ilacı değil canım da benim doktor gliforu alıyorsan onu almana gerek yok dedi
yani sanırım benzer etkileri var
ben inofolik de kullandım canım o da şeker ihtiyacını azaltıyordu bende

canım hoşgeldinn
AMH testi neymiş bir bakalım ay inşallah yumoşların durumu iyidir içeride hemen tedaviye cvap verirler
gelmiyor elimizden bir şey
kuzum sen sen hayıt tohumunun çayını içmiştin o yumurtalara iyi geliyordu
RAbbim her şeyin hayırlısını versin güzel olacak inşallah her şey canımm

Son düzenleme:
Bende kullandım canım üç ayy ama yumurta takibim olmadığı için yumurtam oluştumu onunla bilmiyorum...Benim dr bişey dememişti senin dediğin gibidir canım

Waw cım Zeynep kamil hastanesinde yapılıyodur bence...sen hangi devlet hastanesine gidiyodun göztepeyemi

canım doktor aç karnına al deyince ben de en garanti aç halim sabahleyin diye sabah başlamıştım :)
inofolic'i de "pco olduğun için daha kolay gebe kalmanı sağlar" diyerek verdi.
tarlusal'ı da kendiliğimden adet olamadım diye istedim. henüz kullandığım bir şeker ilacı yok ama bu ay ölçüm yaptıracağım inşaallah, geçen yılki gibi insülin direnci çıkarsa isteyeceğim glukofen.
arkadaş bende de ne tatlı krizi varmış inofolic'i sabah akşam ikişer içtiğim halde şu an kaçamak yapmak üzereyim

ay ayy durr kuzum kriz yok biz bu şekeri enerjiye değil yağa çeviriyoruz
aman tarçınlı yoğurt ye alerjin yoksa

sorma elocan yaaa hiç iyi ruh halim yok bu ara...mantıgım herşeyi biliyorr..nasipten öte yol yok diyorr...hayırlısı ne ise o olsun diyorr...amaaa yüreğimm...alevv alevv yanıyorr...ve bu halim stres yapıyorr ..yakınımda bi eşim var ona yansıyorr...

du bakalımm yaptırayım şu testide...bide dr sinirimi bozuyorr...ilgi lazım bana..ama o baştan savma işlerr yapıyorr...

yaa bu infoliki bi ben alamadımm yaaaa...çok faydası var diye duydumm amaa..yazmadı dr bana...folik asit gibi bişi dedi..

Waw cım Zeynep kamil hastanesinde yapılıyodur bence...sen hangi devlet hastanesine gidiyodun göztepeyemi

bende onu araştırıyordum canımm...zd ye sordum bakalım cevap verir belkii...ben göztepe ssk ya gidiyordumm..ama orda yapacaklarını sanmıyorumm...

bide bişi daha sorucamm sanaa...sen genetik test yaptırmıştınn...zeynep kamilde yapılıyormuş oo....gitmişken onuda isteyeyim diyorum amaa...onun için adetin 3. günümü olmalıı...yoksa herhangi bigün yapabiliyorlarmıı ??

Aynıyız canım hepimiz Rabbimin ol demesini bekliyoruz olmazsada asla isyan yok diyoruz ama bişey içimizi kemiriyo...
Ben kullandım ama bebek olmadı bendede...
Hatırlıyamadım canım yaa okadar gittim geldimki doktora testler için sanırım adetliydim ama evet evet adetliyken verdim...ama hormon vermeye gitmiştim ozamana odamı denk geldi ogünmü yapılması lazımdı bilmiyorum...zeynep kamilde yapılıyo diye biliyorum bence onuda yaptır amh ide...aslında benimde baktırmam lazım amh ye...dur sonuçlarıma bakayım bakılmışmı onada

WAW'cım sen dr.un o dediği testi de yaptır bakalım hayırlısıyla bakalım ne çıkacak. biz sebeplere riayet edelim elimizden geleni yapalım önce. zamanla hepinizin mutlu haberlerini alacağım inşaallah

AMH Testi ve ölçümü nedir
kızlar buraya bir bakın
Polikistik yumurtalığı olan kadınlarda artmış yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır PCO li kadınlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) tehlikesini önceden haber verme konusunda yardımcı olmaktadır.
yazıyor yani bunu bize taa en baştan yapmaları uygunmuş

Son düzenleme:
slm arkadaşlar hepinize ilk başta kolay gelsin, sizinle birkaç ortak noktam var ve tabiki kayıtsız kalamadım. pko'ım var ve kilo fazlalığım var, çoğunuz gibi bende kilo problemimden dolayı çok sıkıntılıyım, evli değilim ama ilerde evlenince çocuk problemi yaşama korkusu var tabiki yaşımda genç değil. o yüzden aranıza katılmak çok isterim beni anlayan birilerine ihtiyacım var.. birlikte kilo vermemize destek olsak belki sonra evlenirim fiziğim güzelleşince inşallah hayırlısıyla tabiki, sonrasında da korkularımı yaşamam inşallah.... sizler uzun zamandan beri birliktesiniz sanırım nasıl olur ayak uydurabilirmiyim size ama inşallah güzel bi adım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…