Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Merhaba herkese hayırlı Cumalar
bu gün öğlen kalktım çok uyumuşum hala kendime gelemedim
saat 13:00 bir tabak ıspanak kavurması üzerine yumurtada kırdım bir dilim kepekli ekmekle yedim
sonra bir kahve içtim
yeşil çayımı demledim birazdan yudumlayacağım :)
kilo bildirimim 95 :) ya o kadar dikkat ettim yürüyüş yaptım
bir tek
dün akşam biraz fazla kaçtı 1 tabak karnıbahar kızartması farkındayım da
lavaboyada gidemedim

Allah kabul etsin canım
Allah şifalar versin minik cimcimene

ERanisa spor başkanımm harikasın
hem kendin dikkat ediyorsun hem bizlere yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim

:) somra o eti cin şu miniklerinden uzun paket var ya yaw tam bulamadım ama normalde
çok kalorili bir şeymiş o :) uzun zaman sonra ilk alışımdı çok severimde
neyse bir daha almam yemem sağlık olsun
portakal suyum mandalina ile beraber 2 portakal 2 mandalin güzeldi
bu arada akşamda yedim
son gün bozmuş oldum ben o işleri yaw 500 gr daha az olacaktı bildirimim
bu kadar hızlı kilo alan var mı o yürüyüş o uykusuzluğa rağmen :26::26:
Ocak ayını bekliyorum canım keşke güzel bir şey olsa miniklerimiz bizimle olsa 2014 bebişlerimizin müjdesiyle gelse

Selamun aleykum kızlarrrrr

Bugun bütün gün yattım canımda inanın hiç birşey istemedi
Gün içinde 4 tane ufak ayran içtim 1 portakal yedim :26: akşam zorlada olsa bir büyük kase domates çorbası içtim
Sessim iyice gitti hatta eşim odanın diğer ucunda duymuyor bile beni yada işine gelmiyor söylediklerim

İnşallah yarına biraz daha iyi olurum çünkü akşam halasına gidelim istiyorum oda işine gelmediğinden duymuyorum seni diyip duruyor

süperr aynenn devammmm..bildirimler yapılıncaa kilolar veriliyorr..kimm sessizliğe gömülüyorsa artılarla geliyorrr...hadii bakalım durmakk yokk...

canımmm çook geçmişş olsunn yaaa..çoookk yordunnn kendiniiii...çok yıpratttınn yatt dinlennn...netcenn halasındaa bak oda gitmekk istemiyorr..yatt azcıkk nazlannn ..

canımmm haberlerinii bekliyorumm nerelerdesinn.ne dedi drr kistlerr ne durumdaaaymışş ??küçülme varmı..??

kiloyuda takma haftaya değişirr..zor bi hafta geçirdinn..

Gunaydin hanimlaaarrr...
Kilo bildrimimi yapayim 70

süpersinn canımmm diyecek tek kelime varr..maşallahhh...aynen devam...

inşallah devlete denk gelirrr...adet oldugun gün sana yakın olan bi hastaneden 3. gününe al bencede hafta ortasına gelir inşallahh...aç karnınagit..
Bende ilk kilo bildirimi yaparak başlamak istiyorum. şuan kilom 68

canım hoş geldinn..bizi takipp ettin mi hiçç?? pko varmı sendede...eğer katılmak istiyorumm cumaları bildirim yaparım diyorsan listeye eklerim senide..

inşallah canımm..rabbim ne zaman ne verir belli olmazz..nasip..inşallah nasibimizdekine yaklaşmışızdırr..

kilyuda takma o kaçaaklardan öyle olmuşturr..bu haftada böyle gidersekk haftaya eksiler daha güzell olacakk...

canımmm...yaa dikkat et kendinee..bide kuzuların var senin onlarda sana muhtacc..yat dinlen iyileş hemenn..ama acıkk bişiler yee..çay içç bol sıvı tükett...süt iç acık bal ve karabiberliii...çok geçmiş olsun çabucak gecer inşallahh...

slmm millettt...anca gelebildimm..yaniii pc açtıgımm 1 saat oldu amaa listeylee ugraşıyordumm..şükür hallolduu...süperr hiç artılımızz yokk..buu güzell bi durumm ve herkez tamm bildirimm yapılmışş..hepinize teşekkür ediyorr..ve tebrik ediyorumm...

aynen devam kızlarr motivasyonumuzz aynen devam eder ve hatta artarsaa süperr olurr...böle gidersek gelecek haftalar sonuçlar dahada güzel olacakk...

benim kilo bildirimine gelelimm...ben 79 çıktımm..sabahh...gecen hafta cuma 79.2 dim..ama pazartesi demiştim 81 gördüm diyee..ve bu hafta kastım onu ettim bunu ettim..şükür 79 u gördümm o yüzden mutluyumm...

vee bu aradaa gün içinde pek durmadım ve yemedimde akşamm eve geldimm tartıldımm...ve 78.2 çıktımmm :):) tabii susuz kaldıgım için oldugundan onu kale almıyorumm su içince yine eski halime gelirim eminimkii..o yüzden sabahki bildirimimi gerçek bildirim sayıyorum...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform65
69eftelya6969
73,5eloocan71,670
73,6kgyağmurlu73,974,4
75,5minimax70,770,4
82kgeranisa79,477,6
83.3kgwaw79,279
120ceco34118,5
100kgşipşirine9595

iyi akşamlar kızlar.
kilo 64.5 hemen gitmiş biraz tabi bu muhtemelen su kaybıdır ama olsun en azından motive ediyor. bugün misafirim vardı az önce kalktılar şimdi biz misafirliğe gidiyoruz görüşürüz fıstıklar...

Selam kızlar 84 kiloyls başladım bir kilo vermiştim 83 kilosum kızlar waw canım tabloyavyazarsan sevinirim betim yok paketim bitti Pazartesi yenilenecek eşimin betinden giriyorum

Slm kızlar dün hastanedeydim 4 tüp kan aldılar. Birsürü test yaptılar ama herşay normal çıktı. Klomnin dozu yüksek gelmiş bana o yüzden yumurtalar büyüyormuş kist oluşmuş. Üniversite hastanesine yönlendirdiler devamlı kontrole gitmem gerekliymiş ne olacak bilmiyorum. Soğan kürü uygulasam mı acaba. (((((((((( ne olur yardım ya iyi gelir mi ?

yahuu senin bu dr un benii delii ettii deliiii...nasıl bir insan bu yaaa....klomen dozu yüksel gelmişmişşş..haa onu bileydinn deseydinn...günde 3 tane 7 gün içirdiiiiiiiiiiii....ayyy neyse yaaaa....

canım çatlayan yumoşun yokmuymuşş ??? hepsi duruyormuu ?? bidekaç mm de kalmışlarrr ??? okadar kan tahlillerine bakmışş..heralde çatlayan yumoş olsa gebelik olabilirr onun araştırmsınıda yapmıştır inşallahh...

neysee...durum böyleysee gebelik olasılıgıda ortadan kalktıysa soğan suyu içebilirsinn..iyiyöndeetkilerr..ama bu dr un sana doğum kontrol hapı vermeliydii o kistlerii küçültmesi içinn...söktürücüdee olabilir ama çok kistin varr.dogum kontrol hapı daha çok işe yararr... şimdi sana hiçbişi vermedimi ilaçç..

bak şimdi..soğan suyuna başla hemen çatlayan yumoşun yok dediysee....bu 1..

2.si üni hastanesi varsa yakınındaa hemen git bigün bile geçirmeden bu dr ilaç vermediysee...

3.süde...üni hastanesi yoksada..yakınında hangi hastane varsa kadın doğumuna gitt..bu dr dan başkasına bi görünn..tahlillerinle beraber gittt...

slmm millettt...ben geldimm...evdeyimm eşimi bekliyorumm..yaa halaalışamadım cumartesi çalışmalarınaa...canım sıkılıyor..sanki hafta ortasıda yanlız değilimm...

kahvaltı yapmadım dün eşim döner getirmişti yarısı duruyordu onu hüplettimm :) : )

bu akşam kzenimin doğum günü varr..vee ona sürpriz bi partı ayarladıkk...CECOOOMMM..eyupde ensari konagı varyaaa orda yer ayırttıkk..bakalımgüzel geçer inş..sürpriz olacak inş. herşey yolunda gider...

CECOMMMM...nasıl oldunn kuzumm..inşallah bugün daha iyisindirrr..iyi bak kendini ihmall etmeeee...

Canım moralim çok bozuk. Bu kist olayından sonra ÜÇ kere gittim doktora. İlkinde biliyorsun su iç bol bol adet olunca geçer dedil. Sonra başka bir doktora gittim e2 çok yüksek çıkınca kendi doktoruna git bir görün gerekli tedaviyi versin dedi. Sonra tekrar gittim doktoruma birsürü test yapıldı. Hiç sorun çıkmadı klomne bağlı çok büyüme var dedi. Ne bir ilaç ne birşey hiçbirşey vermedi. Sornada Üniversite hastanesine git aşırı büyüme olursa tehlikeye girer dedi.

Ne yapacağımı şaşırdım. Normalde 3 santim olması gereken yumurtalığımın boyutu bile 9 santime çıkmış. Ee çok kist var o yüzden büyüdü yumurtalık off bilmiyorum araya haftasonu girdiği için pazartesiye kadar beklicem pazartesi doktora gidicem (( Ünv hastaneleri cumartesi çalışıyormu bilgin var mı ?

ben çalışıyor biliyorumm....yakınında olan üni hastanesi neyse hemen araa..acil olarak gitt...gerekirse acilindeki kadın doğumaa..aşırı sancımm varr duramıyorumm deee...muayene ettiğindede durumu anlatt...seni sustursa bile sen onu sustur anlattt...seni anlıyorumm drlarr çok acayipp olmuşş ne dinliyorlar nede bişi diiyorlarr..amaa biraz patavatsız olacaksın onların karşısındaa..mesela sana klomen içtiren dr una diyecektinn..ne yapayımm ben şimdi diyee bu sizin tedaviniz ve sizin yüzünüzdenn..sikayet edicem sizi dee...ve sonuçdahada kötü olursan şikayette et...9 santimm ne demekkk yaaaaaaaaaaa...allah korusunnn....hemenn git bi dr a hemennn...kendi drunuda araa beni nasıl bi halde bıraktınızzdiyee...hele bidaha gitmeyeceksen o dr a..başka imkanın varsadr seçeneginde ara agzından gelenii verrr..1 haftadır yaşadıgın stress canına yettii...

soğan suyuna başlaaa...gebelik olma ihtimali var dedimii ??bide doğum kontrol hapları büyümeyi durduruyor küçültüp adet kanamsında atıyorr...benim kist 2 cm di..doğum kontrolle gittii..

canım sen hangi şehirdeydinn??.

Ben İzmit de oturuyorum canım. Yalan söylmeye gerek yok gerçekten ağrım oluyo. Gebelikle ilgili en ufak birşey demedi. Ama ihtimal olsa söylerdi üç doktordan biri herhalde. Ben bi hastaneyi arıyim. Doğum kontrol hapına şimdi başlasam bir kutu bitirdikten sonra mı adet olup da gidiyor. OFf bilmiyorum inş. atlatıcam. (

ewet cnaım bi ay sonra adet oluyorsunn...şimdi sen bi hastaneyi ara...hiçç morelini bozmaa herşeyy bizler içinn...rabbim daha beterinden korusun şimdi hiç stres yapmaa ve ara dr varsa git acile..olmazmı sancıı yaaküçücük bi kistte sancı oluyor seninkindede olurr...dr demesede sen söyle nasıl gidecek bu kist arkadaşlarım doğumkontrol hapıyla attılar vucuttan diyee...

Selam kizlar herkeze hayirli guleer iyi hafta sonlari.
Nasilsiniz herkez iyidir insalah :)
Havalat coj soguk ankarada disari bile cikamiyorum yuruyuslerim aksadi Allahtan hasta olmadim henuz :)

Klomorfoom drun neden ojadar cok klomen verdi anlamiyorum yanlis tedavi hep.bizim pskolojimizi bozuyor
Sogan kuru eger rahim inceligin varsa kullanma rahimi inceltiyor cu.ki
Rabbim den gelen herseye raziyiz. Sakin dusunmeyin kixlar stres bixim hastaligin tek derdi
Strese girince olmuyor birde bekleyince bekledigimiz seyler beklenen zamanda gelmiyor
Dusunmedginiz beklemedgniz anda geliyor miniciginiz :)
Sakin uzulmeyin strese girmeyin ayaciklarinizi sicacik tutun ge kizlar hastane cok onemli
Kesinlkle unv hastanesine gidin daha cok arastieiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…