Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar bu hafta her gün 15 dk spor yapıyoruz..
haftaya gün aşırı 20 dk

sadece waw katılıyor...hadi kızlaarrrr
Canım bende diyete devam ediyorum...bugün pilates seti aldım sabah 45 dakika falan yaptım...yeşil çayı içemiyodum öğürüyodum hastanede tanıştığım bi kadın bergamudlu yeşil çayı önerdi sabah içtim gayet iyiydi birazdan bitane daha yapıcam...sabahlarıda limonlu ve elma sirkeli suyumu içiyorum...sizler neler yapıyosunuz...birde sabah incir haşlayıp suyunu içiyorum o biraz kilo vermemi yavaşlatıcak sanırım

Canım aynı dert bendede var hala sebze almaya çıkamadım evde lahana vardı kabuska yapıcam şimdi kıymalı ve içine bulgur veya pirinç koymadan

aynennn öylee olacaakkkk...yakın olsaydımm kesinn bunu yapmıştım zatenn...hadi bakalım hayırlısı diyeilm..

diyete dönüşle iyi yapmışsınn...bende başladımmm...inşallah gidecekk ..ne kadar gitse kar..

aynenn bırakıp gittiğide olduu..ama banada iyi geldiği için devam ediyorumm bende düzenli kahvaltı yapıyorumm...

sanakolay gelsinn bugünden sonra rahatsınn...bundan sonra herşey daha düzenli olacak inş..gidecek kilolarr...

hadi bakalımm yarın iyi haberlerle gel kistler küçülmüştür inşallahh...aklında ne varsa sor dr a..onlar varken adet göremezsinn..dogum kontrol hapı vermişlerdi bana ama sana verir bilemiyorumm...

Canım aynı dert bendede var hala sebze almaya çıkamadım evde lahana vardı kabuska yapıcam şimdi kıymalı ve içine bulgur veya pirinç koymadan

oyy kapuskaa süperrr...bende almayı düşünüyorum az yagsız kavurayım diyorum bi kaç gün yerimm onuu...bu ara ice azalttım listemii şu takılı kalan kiloyu kırmalıyımmm...

hadii bakalımm sende tam gaz devam hedefin az ne güzel 5 kilo en geçiki aya kalmaz gider..

Benim ektiğim lahanaydı organik yani :)...inşallah sende hızla verirsin canım...Hedefim 10 kilo canım hele şu beş kiloyu bi vereyimde devam edicem...bir ayda veririm bu hızla...yine pilates yaptım pek beceremesemde yapıyorum işte hiç yoktan iyidir...
Benim evde baskülüm yoktu üst komşumunkini aldım bakalım yarın kaç çıkıcam

selamun aleyküm kızlar...

aöf sınav soruları açıklanmış kaç saattir onlara bakıyorum..ne çok iyi ne kötü..bakalım asıl finallerde belli olacak
waw sen ne yaptın??
bu arada ana öğünlerini sakın atlama..

ben bugün niyetliydim..iftarda;
sebze yemeği
köfte
2 dilim t.b ekmek
salata
yoğurt yedim

regl yeni bitmesine ve glifor içmeme rağmen tatlı krizim geldi..eşime sütlü tatlı kazandibi aldırdım yarım kasecik yedim
sütlü tatlıdan korkmayın arkadaşlar..birde biraz önce meyve yedim iftar erken olunca...

ayrıcaaa iftardan sonra 15 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
kızlar yarın bildirim günü...hadi atalım bu kiloları..
ya bu arada kendimi okadar hafif hissediyorumki göbişim küçüldü..

benden tiyolar;

asla yemeyeceğim demeyin herhangi bir yiyeceğe..
canınız çook istiyorsa o an yiyin diğer yediklerinizden kısarak dengeleyin
kendinize kısa bir zman dilimi biçmeyin..ör;1 ayda 7-8 kg vereceğim..
diyet psikolojisi yok çıtırlarım..biz sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğreniyoruz
mesela benim hedefim haftada 500-700 gr vermek..
hızlı verilen kilolar yağ değil su ve kas kaybıdır ve hızlıca geri gelirler..
yeme nedenimizi bilmemiz gekekiyor..duygusal açlık tehlikesine kapılmayalım
SPORU DİYETLE İLİŞKİLENDİRMEYİN..
Spor hem fizyolojik hem de psikolojik mutluluk ve sağlık sebebi..
fit görünüp çok yiyen insanlar yediklerini yaktıkları spora borçlular

İNANMAK BAŞARMAKTIR..VE İNANIN BİZ BU KİLOLARI VERECEĞİZ..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugünüde anlımın akıyla atlattım
Herşey tam istediğim gibi oldu şükür hiç bir aksilikte yaşanmadı sayılır
Tamda tahmin ettiğim gibi küçük görümce gelmedi bile mevlüde baba kendi babası ama vakit ayırıpta bir kuran tutmaya gelmedi hanımefendi valla açıkcası gelmemesi daha iyi oldu çünkü görmeye bile tahammülüm yok
Büyük olan geldi hatta gelirken 1 kilo kuru pasta almış dağıtırsın diye :26: çok yoğun olduğundan bişey yapamamışmış
Millette artık nedense bir onun getirdiğini yemediler aynen duruyor paket.

Gelir gelmez bilmişlik yapıp açık büfe gibi yaparız diye tutturdu bende yok herkese servis hazırlıyacağım dedim yok inat etti ısrarla ille açık büfe diye bende en sonunda kararlı birşekilde ben bu şekilde istiyorum açık büfeye gerek yok dedim bozuldu ve tabi ev senin evin ben karışamam dedi oturdu ve gidene kadar bir kere bile yerinden kalkmadı
Kv deseniz Annemle bir araya gelince biraz sus pus oldu
En kibar haliyle anneme hal hatır sordu annemde teşekkür edip ona hal hatır soracağına senin annen nasıl dedi ona hal hatır sormadığı için bozuldu ama o dua etsin annem yüzüne bakıyor sonuçta okadar olaydan sonra

Misafirlerim çok memnun kaldılar hepsi bana helal kız dakika oturmadın diyip durdu bende o gazla dahada hamaratlaştım ama ayaklarıma kara sular indi şu an bile zonkluyor ayaklarım
Annemin yaptığı ıspanaklı börekle kızkardeşimin yaptığı tatlıya herkez bayıldı hatta kardeşime özellikle selam söylediler hakkını helal etsin dediler sonuçta mecbur değilken ikizleriyle fırsat bulupta birşey yapıp gönderdi

Akşamda kızkardeşim ailesiyle geldi tabi babamıda çağırdık ve daha yeni gittiler sayılır Tabi onlarada hizmet ettim atta en son annem kızım yazık günah sanada hiç oturmadın bırak ben yaparım kalan işleri dedi ama şükür mutfak dahil bütün işlerimi bitirdim onlar gitmeden bir tek küçük cimcime biraz oyuncak dağıttı onlarıda yatmadan toplayacağım ki yarına işim kalmasın

Bu arada benim küçük cimcimem göz nezlesi oldu ve şıpır şıpır burnuda akıyor bütün gün doğru dürüst ilgilenemedim ama yarın inşallah bütün gün onunla ilgileniceğim biraz ana kız keyif yapar sevişiriz bana sarılmak istedikçe dur anneciğim işim var demek zorunda kaldım hep bari yarın telafi edeyimde az koyun koyuna keyif yapalım

Allah kabul etsin canim...şükür bugunude atlattin...gorumcenide Allaha havale et boşver...kizinada çok geçmiş olsun canim

Allah kabul etsin canım..hakikaten hamaratlığın üstünde..halı duvar silmeler..kolların iyi kas yapmıştır..benim küçük cimcimenin de burnu akıyor..boğaz ağrısı geçmek bilmiyor..şöyle lapa lapa kar yağsada mikroplar kırılsa..
bu hafta kaytardın
haftaya pazartesinden itibaren gün aşırı 20 dk spor yapıyorsun..bak hergün değil

Allah kabul etsin canim...şükür bugunude atlattin...gorumcenide Allaha havale et boşver...kizinada çok geçmiş olsun canim

Çok sağ ol canım inşallah çabucak toparlar kendini cimcimem
Görümceleri zaten Allaha havale ettim Eşim bile bugün nasıl tedirgin olduysa bir olay çıkarsa diye ( artık KV ya birşey dedi yada adamcağız boşuna telaş yaptı ) elli kere aradı ne yaptın, gelenler varmı falan diye
Akşamda geldiğinde nasıl geçti tatsızlık olmadı dimi diye sordu hatta adamcağızın uzun zamandır tansiyonu iyiken bugün biraz yokladı dedi ama şükür sonra rahatladı

Haklısın canım iyi kaytardım
Söz bu hafta bende sporumuda yapacağım beslenmeyede dikkat edeceğim

eco34;33177776]Çok sağ ol canım inşallah çabucak toparlar kendini cimcimem
Görümceleri zaten Allaha havale ettim Eşim bile bugün nasıl tedirgin olduysa bir olay çıkarsa diye ( artık KV ya birşey dedi yada adamcağız boşuna telaş yaptı ) elli kere aradı ne yaptın, gelenler varmı falan diye
Akşamda geldiğinde nasıl geçti tatsızlık olmadı dimi diye sordu hatta adamcağızın uzun zamandır tansiyonu iyiken bugün biraz yokladı dedi ama şükür sonra rahatladı

Haklısın canım iyi kaytardım
Söz bu hafta bende sporumuda yapacağım beslenmeyede dikkat edeceğim [/QUOTE]
Ne yapsin adam tatsizlik cikicak diye gerilmiştir...her zaman görüşmek zorunda değilsin nasil olsa boşver gelmediği iyi olmuş sen gelin olarak elinden gelen hizmeti yapmissin bugün kp için onun sevabi yeter sana

iyi akşamlar kızlar... diyetteyim ama bugün birazcık kaçamak yaptım yani... bakalım sabah kaç çıkıcam..
geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz. bence o anlık birşeydi yanlıştır muhakkak.olabiliyormuş öyle...
valla süpersin, hem kendin yapıyorsun hem bizi gaza getiriyorsun.. Allah razı olsun

Allah kabul etsin ceco, senin bu yoğun tempona alışığız biz, maşallahın var senin Allah herşeyi görüyor zaten, bırak onlar yaptıkları kötülükle kalsınlar, sen yaptığınla sevabını aldın inşallah... Allah razı olsun ....

hadii bakalımmmmm..inşallah bol eksili çıkarsınn..ben anca atılarımı verebildimmm...

ayy lahana senin mahsulünmüşş..ne güzelllllll afiyet sifa olsunn...

ohhhh çok şükürr...çok geçmiş olsun geçti gittii...allah kabul etsin..mekanında haberdar etsinn...

görümce salla gitsin iyi olmuşşş....

hanfendii yiyeydi kurabiyeleriniii

kızzz..kardeşinin tatlıı nasıl bişiydii tarifini verr bizde yaparr...

kuzuna geçmiş olsunn...

canımm sanada geçmişş olsunnnn...kuzularınız iyileşir inşallahh...

paylaşımlar için teşekkürler bizi motive ediyorsunnn....

kızlarr yarınn yokummmm...karşıya geçicem annemlere...yarın akşama ekleyebilirim listeyii kusura bakmayınnnn...

benimmm eksim olacakmı bilmiyorum ama artılardann kurtuldummmm....bakalımm sabah ekleyebilirsemmmm eklerim kilo bildirimimi...

[sıze=3]hayırlı sabahlaaarrr kızlaarrr...[/sıze][sıze=3]

hava kapalı ama içiniz aydın olsun..güzel bir gün dileğiyle
cumamız mübarek olsun...
[/sıze]

BİLDİRİMLERİMİZİ AŞAĞIDAKİ GİBİ YAPSAK OLURMU??

BAŞLANGIÇ: 93
GEÇEN HAFTA: 79.4
BU HAFTA: 77.6
TOPLAM GİDEN:1.800

Eveett ben bu hafta regl sonrası olması ve düzenli beslenmemin ilk haftası olması sebebiyle ödem attım
kendimi çook hafif hissediyorum..

bu hafta hergün 15 dk sporumuda yaptım..bugün ve haftasonu da yapacağım inş.

hepimiz için güzel bildirimler olsun inş.

inanın ve sebat edin olcaktır..

Kizlar sizi bir suredir ihmal ediyorum inanin kendimide ihmal ediyorum.
Yazdiklarinizi okumaya calisiyorum. Telden giriyorum. Yazdiklarinizi okumaya calistim. Ceco allah kabul etsin. Kg veren arkadaslarimida tebrik ederim.
Gecen hafta 73.9bu hafta 74.4

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini nasip eder inşallah ...Aminnn

Kaç gündür benim tahmin ettiğim gibi ( kardeşime hep telefonda diyordum ) aman hasta olmayayım gün bitene kadar diye diye dediğim oldu ve sabah sesim gitmiş, boğazım şişmiş ve felaket grip olmuş bir şekilde uyandım
Sabah hatta evin içinde eşimin dolandığını duydum, evimiz çok büyük olmadığı halde okadar seslenmeye çalıştığım ama adamcağız duymadan çekti gitti
Artık bol bol meyve ve suyla bir iki günde mikrobu atarım inşallah

Bu arada sabah halsiz halimle de olsa tartıyı aradım bildirim yapmak için ama eşim nereye tıktıysa bulamadım
Neyse artık daha sonra arar öğrenirim yerini nasılsa

Çok sağ ol canım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin Aminnnn
Artık kurabiyeleri belki eşim yer diyeceğim ama oda pek sevmez o tip şeyleri

Kardeşimin tatlısının tam tarifi alırım ondan ama şekil olarak tarif edeyim
Kadayıf alıp iyice kırıyor ( tel şehriye gibi ) onları az tereyağında kavuruyor ve bir cam borcama döküyor yarısını. Sonra başka bir tencerede damla sakızlı koyu bir muhallebi yapıp borcamın üzerine döküyor sonra tekrar kalan kadayıflarla üzerini kapatıyor
Hem çok hafif oluyor hemde görüntüsü müthiş muhallebi donunca soğuduğunda kare kare kesip öyle tabağa servis yapıyorsun hem basit hem janjanlı

İYi oldu kız tartımı bulamadım sabah sabah
Ne güzel artılardanda kurtulmuşsun

Kilo bildirimi yapmak için hemen girdim. Bu hafta vermedim. İki tane ağrı kesici serum da etkili olmuştur herhaldee

Şuan 70,40 gösterdi tartı. Durmak yok ama. Görüşürüz kızlar doktora gidiyorum. Dua edin

merhaba hanımlar bende ilk kilo bildirimimi yapayım maalasef kilo verememişim.formumu koruyorum 69 kiloyla devam. nerede hata yaptığımı bulmaya çalışıyorum günlük 1500 kaloriyi geçmedim, hergün 20 dk yürüyüş yaptım ama maksimum 1 litre su içebildim birde kahvaltıları çoğu zaman es geçtim. bu hafta onlara dikkat edeceğim bakalım ne olacak inşallah sizler kilo verebilmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…