Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

eşimm geldii şimdii..:KK14::KK14::KK14: yüzüne bakamıyorumm..baksam bırakıcam yaşlarıı...

..bugün dr yanlız gitmiştimm...hep beraber gidiyordukk..bu hastane yolum üstü benimde işime geldi onun gitmek rahatsız ediyordu artıkk..herkez hamilee..en azından böle olunca telden veriyorum haberii...

bu sefer içime ağladım sankii..birazda alıştımm artık galiba bu hüznee...o arada haber geldi teyzem dogum yapmışş bebişimiz gelmişş..sevindimm..vee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :KK14::KK14::KK14::KK14: diye ağlamaya başladımmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

dışardayken gideyim dedim karşıda hastanesii...sonra vazgeçtim bu duygu halindayken gitmeyeyimm diyee..

kızlarr ben geldimm..çok teşekkürler dua ve dilekleriniz içinn...malesef bu ayda hiç yumoş yok..aşılamada iptalll...:KK14::KK14::KK14::KK14:
ne diyimki..nasip...bi diyorumkii gitmecem artık dr a...sonra pes etmek yok daha herşeyin başı diyorumm bakalımm..hayırlısıı..

canım benim üzülme, vardır her işte bir hayır... sen bana dra git deyip duruyordun ya artık bende sana iğnelere geçmen gerek diyorum canım, ilaç sana fayda etmiyor bide iğneleri dene bakalım belki vesilen iğneler olur... bi dahaki ayda hepimizin tedavileri güzel sonuç verir inşallah... Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün hepimizin...

eşimm geldii şimdii..:KK14::KK14::KK14: yüzüne bakamıyorumm..baksam bırakıcam yaşlarıı...

..bugün dr yanlız gitmiştimm...hep beraber gidiyordukk..bu hastane yolum üstü benimde işime geldi onun gitmek rahatsız ediyordu artıkk..herkez hamilee..en azından böle olunca telden veriyorum haberii...

bu sefer içime ağladım sankii..birazda alıştımm artık galiba bu hüznee...o arada haber geldi teyzem dogum yapmışş bebişimiz gelmişş..sevindimm..vee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :KK14::KK14::KK14::KK14: diye ağlamaya başladımmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

dışardayken gideyim dedim karşıda hastanesii...sonra vazgeçtim bu duygu halindayken gitmeyeyimm diyee..

waw yapma desemde elinde değil biliyorum ama dayanmamız lazım yapacak bişey yok... sana anlatmıştım benim durumumu çok iyi biliyorsun sen, insan mecburen bazı şeylere alışıyor... böyle şeyleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile atlatırsın... öptüm seni kocaman :KK54:

vee şimdi msj aldım yeni diğer teyzemdee hamileymişşşş...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy vallahii gülüyorumm yaaaaaaaaaaaaaa.........

vee şimdi msj aldım yeni diğer teyzemdee hamileymişşşş...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Zahmetsiz RAHMET olmaz canım elinden geleni gayretince yap gerisi Allah kerim..kendini hemen bırakma..:KK34:

KIZLAR PAZARTESİ GÜNÜNÜ FİT GEÇİREN BİR BEN VARIM SANIRIM YADA ŞUAN SPOR YAPIYORSUNUZ:KK52:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah
azıcık haşlanmış patates
peynir zeytin azıcık bal
1.5 dilim t.b.ekmek

öğle
patates salatası

ara
yeşilçay

akşam
etli mantar
yoğurtlu brokoli
2 dilim t.b.ekmek

ara
5-6 tane kuruyemiş
çay

20 dk yürüyüş

KIZLAR YARIN SPOR YAPMIYORUZZ..ÇARŞAMBA TEKRAR 20 DK
:nazar:

BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUMM
:KK3::KK3::KK3:

bu arada yarın arkadaş gelecek ne tatlı yapsam diye düşündüm benimde yiyebileceğim hafiiiifff bir tatlı
bulddummm
:44:
yağsız yalancı tavuk göğsü..aslında kadayıf olsaydı azıcık yağda kavurup arasına koyardım..

YAĞSIZ TAVUK GÖĞSÜ TATLISI

1 SU BARDAĞI UN

1 YEMEK K.NİŞASTA

1 SU BARDAĞINDAN BİRAZ AZ ŞEKER

1 LİTRE SÜT
VANİLYA
TARÇIN

Üzerini tarçınla süsleyin çünkü şekeride az..şimdi yapacağımm..
tatlı krizlerinize bir alternatif
:KK34:

kızlarr kek yaptımmm :) :) portakallı evv mis gibi koktuu...keki alıp çayla beraber oturm odasına geldimm..ve bi kahkaha patlattımm..eşim hayırdır dedi....dedimkii all aşkooo..millet çocuk yapar bende anca kek yaparımmm :) :) afiyet olsun dedim...adamm bön bön baktı biraz suratımaa sonra oda güldüü :) :) oda şaşırdı nasıl davransamm bu deliye diyee...

gittim yattım oda geldii..şimdi o uyudu ben kalktımm :) :)

Üzülme canım yaa inşallah bir daha ki aya bak bende 5 yumurta vardıda ne oldu nasipde olması lazım. İnş diğer ayda güzel haberler alırız senden.

Bu arada ünv. hastanesine gittim doktor hemen doğum kontrol hapı verdi (yazz) hamilemiyim diye bakıldı değilmişim hemen bu ilaca başla dedi zaten kistler gerilemeye başlamış biraz. Şükür, içimde rahatladı.
İnşallah en yakın zamanda kurtulursun canım kistlerden

canım bende doktora genelde yalnız gidiyorum eşimle gittiğimde arbaya kendimi zor atıyorum başlıyorum ağlamaya Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün...gözünüz aydın canım teyzelerinde sıraya girmiş :)
KIZLAR PAZARTESİ GÜNÜNÜ FİT GEÇİREN BİR BEN VARIM SANIRIM YADA ŞUAN SPOR YAPIYORSUNUZ:KK52:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah
azıcık haşlanmış patates
peynir zeytin azıcık bal
1.5 dilim t.b.ekmek

öğle
patates salatası

ara
yeşilçay

akşam
etli mantar
yoğurtlu brokoli
2 dilim t.b.ekmek

ara
5-6 tane kuruyemiş
çay

20 dk yürüyüş

KIZLAR YARIN SPOR YAPMIYORUZZ..ÇARŞAMBA TEKRAR 20 DK
:nazar:

BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUMM
:KK3::KK3::KK3:
Canım ben pilatese başlamıştım evde ama yapamadım 100 kere ip atladım nekadar etkisi olmuştur bilmiyorum
kızlarr kek yaptımmm :) :) portakallı evv mis gibi koktuu...keki alıp çayla beraber oturm odasına geldimm..ve bi kahkaha patlattımm..eşim hayırdır dedi....dedimkii all aşkooo..millet çocuk yapar bende anca kek yaparımmm :) :) afiyet olsun dedim...adamm bön bön baktı biraz suratımaa sonra oda güldüü :) :) oda şaşırdı nasıl davransamm bu deliye diyee...

Ohhh afiyet olsun...benimde yarın akşam misafirlerim gelicek kuru meyvalı kek yapıcam az bişey yemem lazım birde bi salata tarifi aldım tam diyetlik onu yapıcam yarına kadar kafamda menüler hazırlar dururum...benim eşim 7:30 tan beri uyuyo sobanın yanında mayıştı adam :)

İnşallah en yakın zamanda kurtulursun canım kistlerden

canım bende doktora genelde yalnız gidiyorum eşimle gittiğimde arbaya kendimi zor atıyorum başlıyorum ağlamaya Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün...gözünüz aydın canım teyzelerinde sıraya girmiş :)

Canım ben pilatese başlamıştım evde ama yapamadım 100 kere ip atladım nekadar etkisi olmuştur bilmiyorum

Ohhh afiyet olsun...benimde yarın akşam misafirlerim gelicek kuru meyvalı kek yapıcam az bişey yemem lazım birde bi salata tarifi aldım tam diyetlik onu yapıcam yarına kadar kafamda menüler hazırlar dururum...benim eşim 7:30 tan beri uyuyo sobanın yanında mayıştı adam :)

nasıll bi salataymışş kızzzz??tarifini ver bizedee..bende kısır yapmıştım akşam onu yedimm...

anamm iyi senin canın sıkılmıyormu peki eşin uyuyuncaa...benim çook canımm sıkılıyorrr...koca gün zaten bi başımayımm akşam o gelincee eline tv kumandasını alınca cıldırıyorumm..eskiden bu sebepten kavga ederdik ama artık alıştık..o tv bakıyor ben pc yee...

bugünde bilinçli uyuttum onu bugün yüzyüze gelmesek iyi olacak gibii..

nasıll bi salataymışş kızzzz??tarifini ver bizedee..bende kısır yapmıştım akşam onu yedimm...

anamm iyi senin canın sıkılmıyormu peki eşin uyuyuncaa...benim çook canımm sıkılıyorrr...koca gün zaten bi başımayımm akşam o gelincee eline tv kumandasını alınca cıldırıyorumm..eskiden bu sebepten kavga ederdik ama artık alıştık..o tv bakıyor ben pc yee...

bugünde bilinçli uyuttum onu bugün yüzyüze gelmesek iyi olacak gibii..
Göbek kıvırcık mısır haşlanmış tavuk kornişon ve yoğurt karışımıymış arkadaşım güzel oluyo dedi...dün gece dörtte uyuduk canım sabahta sekizde işe gitti yorgun yani...bizdede eve gelir kumandayı alır eşim günboyu sendeydi şimdi sıra bande diyo :)...iki kaşık bulgur bir dilim ekmeğe eş değermiş öyle duymuştum fazla yememeye çalış kısırı falanda:KK20::KK20:

Göbek kıvırcık mısır haşlanmış tavuk kornişon ve yoğurt karışımıymış arkadaşım güzel oluyo dedi...dün gece dörtte uyuduk canım sabahta sekizde işe gitti yorgun yani...bizdede eve gelir kumandayı alır eşim günboyu sendeydi şimdi sıra bande diyo :)...iki kaşık bulgur bir dilim ekmeğe eş değermiş öyle duymuştum fazla yememeye çalış kısırı falanda:KK20::KK20:

doğruu diyorsunn...ama kısırı seviyorummm :) :) yanii bulgur aşırı tok tutuyorr...sade salatayla geçireceğim öğünüme..hemen bulgur ıslıyorumm salatama katıyorum oluyor kısır..nar eşkisi yetiyor yaga gerek yokk..vee aşırı tok tutuyorr....

amannn hayattan hiç zevk almazz oldum son zamanlardaa...yemek yokk içmek yokk..hiçbişi yokk...ben yiyince mutlu olanlardanımm..ama mutluysam pek yemek aramammm...bu ara ne mutluluk varr..ne yemekkk:KK9::KK9::KK9::KK9:

kilo almasamm çok şey yerdim çokkk...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Yine gececi oldum bu gecede :KK1:
Kaneviçe baya bir sardırdı :KK1: eşim gelene kadar kızımdan fırsat buldukça işledim :KK34: inanılmaz kafa dağıtıyor tavsiye ederim :KK34:
Küçük kuzum bugün hiç doğru dürüst yemedi :KK53: tabi bende onla birlikte :KK53:
Akşama doğru pipeti akıl etti ablasıda çorbasını pipetle oyun yaparken içti şükür :KK34:

Tam şimdi sizlere bakayım derken ( ondan öncesi eşim ve çocuklar yatmışken bütün evi toparlamıştım ) eşim uyandı ve başım ağrıyor dedi :KK53: tansiyonunu deminden beri 10 dakika arayla ölçüyoruz hep yüksek çıkıyor :26:
Son ölçtüğümde şimdi büyük 16 küçük 10 olmuştu :KK43:
Eğer on dakikaya düşmezse hastaneye götüreceğim eşimi :26::26:
Var bu adamın 3 gündür bir karın ağrısı ama hayırlısı çıkar elbet kokusu ( ancak birşey varsa bukadar tansiyonu yükselir )

Bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar başında kalmasam daha iyi :KK34:
Yarın sabah yazarım inşallah yine :KK34:

Umarım herkes iyidir :KK3:

arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr...

evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm...

pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr..

peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz...

buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..
smile.gif
hayırlı olsun inşaallah, ben de buradayım

benim sorunum da pko, yeminle sinirlerimi bozuyor artık. evli değilken bu kadar fazla takılmıyordum hani ola ki hamilelik gibi bir şüphem de olmuyordu çünkü. benim sorunum aynı şekilde annemde de vardı da pko mu onu bilmiyoduk kilo da vardı, bana hamile kalmadan önce de epey gecikmiş bir daha adet olamadan hamile kalmış . ben de hani olmaz da ya olursa diye endişemden ot çöp içemiyorum. Bekarken iç içebildiğin kadar. şimdi öyle olmuyor

Kizlar gunaydin. Buaralar cok ihmal ediyorum sizi biliyorum beni mazur gorun lutfen kv ler bizdeydi 5 gun kardesim geldi kuzenim geldi derken gunler gecti. Ben bu arada pek dikkat edemedim malesef cuma bildirimlerimden de belli olmustur..dunden bei dikkat etmeye basladim.
kızlarr ben geldimm..çok teşekkürler dua ve dilekleriniz içinn...malesef bu ayda hiç yumoş yok..aşılamada iptalll...:KK14::KK14::KK14::KK14:
ne diyimki..nasip...bi diyorumkii gitmecem artık dr a...sonra pes etmek yok daha herşeyin başı diyorumm bakalımm..hayırlısıı..
Waw pes etmek yok. Bi arkadasimiz cok guzel yazmis az once okudum. Zahmet olmadan rahmet olmaz. Allah buyuk bidahaki ay tekrar denenlr. Bende dun bi kuzenimin tup bebek yontemiyle bebek sahibi oldugunu ogrendim. Suan. 10 kisiden 5_6 sinda oluyormus yani oran %50 ani her iki ikisiden birinde var bu.o yuzden psikolojini bozma canim.en onemlisi o.

benim sorunum da pko, yeminle sinirlerimi bozuyor artık. evli değilken bu kadar fazla takılmıyordum hani ola ki hamilelik gibi bir şüphem de olmuyordu çünkü. benim sorunum aynı şekilde annemde de vardı da pko mu onu bilmiyoduk kilo da vardı, bana hamile kalmadan önce de epey gecikmiş bir daha adet olamadan hamile kalmış . ben de hani olmaz da ya olursa diye endişemden ot çöp içemiyorum. Bekarken iç içebildiğin kadar. şimdi öyle olmuyor
Hos geldin aramiza . Kac yasindasin. Ne kadardir evlisin. Dr a gittinmi hic.paylasirmisin bizlerle.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Yine gececi oldum bu gecede :KK1:
Kaneviçe baya bir sardırdı :KK1: eşim gelene kadar kızımdan fırsat buldukça işledim :KK34: inanılmaz kafa dağıtıyor tavsiye ederim :KK34:
Küçük kuzum bugün hiç doğru dürüst yemedi :KK53: tabi bende onla birlikte :KK53:
Akşama doğru pipeti akıl etti ablasıda çorbasını pipetle oyun yaparken içti şükür :KK34:

Tam şimdi sizlere bakayım derken ( ondan öncesi eşim ve çocuklar yatmışken bütün evi toparlamıştım ) eşim uyandı ve başım ağrıyor dedi :KK53: tansiyonunu deminden beri 10 dakika arayla ölçüyoruz hep yüksek çıkıyor :26:
Son ölçtüğümde şimdi büyük 16 küçük 10 olmuştu :KK43:
Eğer on dakikaya düşmezse hastaneye götüreceğim eşimi :26::26:
Var bu adamın 3 gündür bir karın ağrısı ama hayırlısı çıkar elbet kokusu ( ancak birşey varsa bukadar tansiyonu yükselir )

Bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar başında kalmasam daha iyi :KK34:
Yarın sabah yazarım inşallah yine :KK34:

Umarım herkes iyidir :KK3:

Cecom gecmis olsun. Hem saa hem kucuk cimcimeye. Bisey dikkatimi cekti senin buyuk cimcime senin yolundan geliyor. Pipeti akil etmis . Pratik zekali bir fistik belliki :-)

Aslinda ilk baslarda biraz zor gelir ama zamanla kendinle barisik oldugunda belkide daha kolay ustesinen gelebliriz

wawcim eminimbugun daha iyisindir.gelicek gelick guzel haberler geliceksenden de benden de kloroform danda minimax den de digerlerindende bira sabir sabir.

Üzülme canım yaa inşallah bir daha ki aya bak bende 5 yumurta vardıda ne oldu nasipde olması lazım. İnş diğer ayda güzel haberler alırız senden.

Bu arada ünv. hastanesine gittim doktor hemen doğum kontrol hapı verdi (yazz) hamilemiyim diye bakıldı değilmişim hemen bu ilaca başla dedi zaten kistler gerilemeye başlamış biraz. Şükür, içimde rahatladı.
Cani gecmis olsun. Umarim tez vakitte gecer

Dunki menum
Sabah 8 kasik +sut kahvaltilik gevrek(s.k)
Ara sade t.kahvesi
Ogle yine kahvaltilik gevrek ama icine 2dilim greyfurt dogradim
Ara
Ogleden geriye kalan greyfurt
Aksam
1kase mercimek corbasi
Zeytinyagli pirasa
Havuc turp. Mor lahana salatasi bol bol :-)
1dilim firinda kuo kuru yapilmis kepekli ekmek
Ara 2mandalina
Gun icerisinde bol bol su
Erenisa cim. Spor yok fakat 3saat utu yaptim. Bol bol camasir yikadim astim. Yani topu topu aksami saym gun icerisinde hiiiic oturmadim.

BUGUN
baslangic kahvalti
Kahvaltilik gevrek icinde bir dilim armut dogradim.
Ara t.kahvesi sade
Ogle dunden kalan slata ve pirasa
Aksam i daha planlamadim,

Sporum yine yok. Cam silcem perde yikicam ev sil supur :-)
Bence bunlarda spor

merhaba arkadaşlar

on gündür nihayet kız kardeşim ve eltim gittiler

çok şükür diyorum bende geri döndüm kimseler görünmüyor

valla hem kız kardeşim hem eltim hayaatımı zindan ettiler

kız kardeşiminde çocuğu yok sıkıntılı günler geçiriyor

eşiyle doktora gitmişler ikisinede depresyon ilacı vermiş

halamın çocuklarının sünnet yemeği vardı ikimizde gitmedik kız kardeşimle
malum ağzını açan sizin çocuğunuz yok mu muhabbetindeler bak biz doğurduk havasındalar sanki bulunmaz hint kumaşı çocukları

eltim tam bir türübün oyuncusu
onun her gelişinde kayınvalidem burnumdan getiriyor o öyle iyi, sen şöylesin böylesin diye akşam eve geldik iki saat ağladım hayatımı alt üst ediyorlar madem o kadar iyi neden burada yaşamıyorlar

burada yaşayan biz her şeylerine koşan biz ziyaret eden biz millet 6ayda senede bir kere geliyor dünyanın en iyisi oluyor
ben de ahtediyorum bu şehrden gidip senede bir kere gelecem
madem uzakta oturan kıymetli birazda biz kıymetlenelim

sanki hayatımı onlar bağışladı gençliğim gitti hala ..........
biz çocuğu bize baksın diye doğurduk modundalar sanki bana doğurdun 7 çocuğu 4 gelinin var ben de olmayıvereyim
eltimin biri var evlerin de hiç bir şeyi beğenmez oturur kavga eder hiç ona kötüsün denmez dünya kötülerin dünyası
sen her işine koşarsın sen den kötü yok artık çok yoruldum inş tayinimiz hayırlı bir yere çıkarda kurtuluruz

allahım bende insanlarınkalbini kıran bir kayınvalide olacaksam zırıl zırl insanları ağlatacaksam
gelini dışlayacaksam bana çocuk verme
ben o kadar çok kırıldım ağladım ki başkaları da benim yüzümden ağlamasın varsın garip yaşayıp garip öleyim ardımdan bir fatiha okuyanım olmasın ama şurda iyi bir insan vardı desinler de sen de beni bağışla
sen kalpleri en iyi bilensin benim bir karıncayı dahi incitmeyeceğimi daha iyi sen bilensin
ben bu kulunun kalbini sürekli kıranları sana şikayet ediyorum artık gücüm kalmadı
allahım tüm darda olanları darda koyma yollarımızı aç amin

Allah hayırlı olanın en güzelini nasip etsin...

Kizlar gunaydin. Buaralar cok ihmal ediyorum sizi biliyorum beni mazur gorun lutfen kv ler bizdeydi 5 gun kardesim geldi kuzenim geldi derken gunler gecti. Ben bu arada pek dikkat edemedim malesef cuma bildirimlerimden de belli olmustur..dunden bei dikkat etmeye basladim.

Waw pes etmek yok. Bi arkadasimiz cok guzel yazmis az once okudum. Zahmet olmadan rahmet olmaz. Allah buyuk bidahaki ay tekrar denenlr. Bende dun bi kuzenimin tup bebek yontemiyle bebek sahibi oldugunu ogrendim. Suan. 10 kisiden 5_6 sinda oluyormus yani oran %50 ani her iki ikisiden birinde var bu.o yuzden psikolojini bozma canim.en onemlisi o.

Hos geldin aramiza . Kac yasindasin. Ne kadardir evlisin. Dr a gittinmi hic.paylasirmisin bizlerle.

Cecom gecmis olsun. Hem saa hem kucuk cimcimeye. Bisey dikkatimi cekti senin buyuk cimcime senin yolundan geliyor. Pipeti akil etmis . Pratik zekali bir fistik belliki :-)

Aslinda ilk baslarda biraz zor gelir ama zamanla kendinle barisik oldugunda belkide daha kolay ustesinen gelebliriz

wawcim eminimbugun daha iyisindir.gelicek gelick guzel haberler geliceksenden de benden de kloroform danda minimax den de digerlerindende bira sabir sabir.

Cani gecmis olsun. Umarim tez vakitte gecer

Hoşbulduk efendim :) , üçbuçuk aydır evliyim. beş altı yıl önce özele gitmiştim pko olduğunu söylemişti. on kilo birden almıştım bir yıl içinde. diane35 vermişti o zaman altı ay kullandım düzene girdi bırakınca geri düzen bozuldu. bir dönem kendi başıma kullandım aynı şeyleri yaşadım çünkü gene düzeldi sonra 6 ay dolunca bıraktım gene gene gene... bana en komik gelen de doktora ilk gittim adet ol gel 3. gün bakalım demişti benim sorunum adet olmamak, bir keresinde de yine gittiğimde adet sökücü verdi farlutal mıydı adı ona benzer bir şey öyle güç bela oldu. yedi sekiz ay olmadığım oluyordu o sıra hem kist hem stres hem kilo hepsi birbirini tetikliyordu öss hazırlık senemdi. bir kere de o zaten ayrı garip gelir düşündükçe eğitim araştırmaya gittim 4 aydır adet olmamışım doktor ultrasona yönlendirdi, sonuçları alıp gösterdiğimde de "bir şey yok kist var" dedi o kadar. şaka gibi arkadaş ya. sonra iki sene önce miydi ben bir ara sekiz on gün yalnız kaldım üniversitede iştah falan gitti iki kilo vermişim o sıra, sonra kendiliğimden adet oldum, özeldeki doktoruma gidip durumu anlattım. o da düzenli adet olmak istiyorsan kilo vermen lazım senin ilacın bu yoksa doğum kontrol hapı ile de düzenli olursun dedi. benim amacım ise ne kadar kendiliğinden olursa o kadar iyi diye düşündüğümden ilaç kullanmamaktı. işte en son (evlendikten sonra ilk defa) bir ay önce gittim o da baktı -kist olduğundan bahsetmiştim yine de gebelik için kan testi istemiştim ne olur ne olmaz diye- kist var polikisti olana korunmasını önermiyoruz dedi ilerde gebelik ihtimaline karşı folik asit ve gebe kalmayı kolaylaştırmak için inofolic verdi. kilo mevzuunu da çıkarken ben sordum o da onayladı. Amma ve lakin moralim çok bozuk 3. ayımı da geçtim adet olmuyorum :85:

Hoşbulduk efendim :) , üçbuçuk aydır evliyim. beş altı yıl önce özele gitmiştim pko olduğunu söylemişti. on kilo birden almıştım bir yıl içinde. diane35 vermişti o zaman altı ay kullandım düzene girdi bırakınca geri düzen bozuldu. bir dönem kendi başıma kullandım aynı şeyleri yaşadım çünkü gene düzeldi sonra 6 ay dolunca bıraktım gene gene gene... bana en komik gelen de doktora ilk gittim adet ol gel 3. gün bakalım demişti benim sorunum adet olmamak, bir keresinde de yine gittiğimde adet sökücü verdi farlutal mıydı adı ona benzer bir şey öyle güç bela oldu. yedi sekiz ay olmadığım oluyordu o sıra hem kist hem stres hem kilo hepsi birbirini tetikliyordu öss hazırlık senemdi. bir kere de o zaten ayrı garip gelir düşündükçe eğitim araştırmaya gittim 4 aydır adet olmamışım doktor ultrasona yönlendirdi, sonuçları alıp gösterdiğimde de "bir şey yok kist var" dedi o kadar. şaka gibi arkadaş ya. sonra iki sene önce miydi ben bir ara sekiz on gün yalnız kaldım üniversitede iştah falan gitti iki kilo vermişim o sıra, sonra kendiliğimden adet oldum, özeldeki doktoruma gidip durumu anlattım. o da düzenli adet olmak istiyorsan kilo vermen lazım senin ilacın bu yoksa doğum kontrol hapı ile de düzenli olursun dedi. benim amacım ise ne kadar kendiliğinden olursa o kadar iyi diye düşündüğümden ilaç kullanmamaktı. işte en son (evlendikten sonra ilk defa) bir ay önce gittim o da baktı -kist olduğundan bahsetmiştim yine de gebelik için kan testi istemiştim ne olur ne olmaz diye- kist var polikisti olana korunmasını önermiyoruz dedi ilerde gebelik ihtimaline karşı folik asit ve gebe kalmayı kolaylaştırmak için inofolic verdi. kilo mevzuunu da çıkarken ben sordum o da onayladı. Amma ve lakin moralim çok bozuk 3. ayımı da geçtim adet olmuyorum :85:

Aramıza hoşş geldin. Bozma moralini inş. olursun. Herşey düzelir. Burda birlikte kilo sorunlarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz. İnş hep beraber zayıflıcaz. Sonra gelsin bebekler ::) Sıkma canınıııııı :KK66:

X