Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugünüde anlımın akıyla atlattım
Herşey tam istediğim gibi oldu şükür hiç bir aksilikte yaşanmadı sayılır
Tamda tahmin ettiğim gibi küçük görümce gelmedi bile mevlüde
baba kendi babası ama vakit ayırıpta bir kuran tutmaya gelmedi hanımefendi
valla açıkcası gelmemesi daha iyi oldu çünkü görmeye bile tahammülüm yok
Büyük olan geldi hatta gelirken 1 kilo kuru pasta almış dağıtırsın diye :26: çok yoğun olduğundan bişey yapamamışmış
Millette artık nedense bir onun getirdiğini yemediler
aynen duruyor paket.
Gelir gelmez bilmişlik yapıp açık büfe gibi yaparız diye tutturdu bende yok herkese servis hazırlıyacağım dedim yok inat etti ısrarla ille açık büfe diye
bende en sonunda kararlı birşekilde ben bu şekilde istiyorum açık büfeye gerek yok dedim
bozuldu ve tabi ev senin evin ben karışamam dedi oturdu ve gidene kadar bir kere bile yerinden kalkmadı
Kv deseniz Annemle bir araya gelince biraz sus pus oldu
En kibar haliyle anneme hal hatır sordu annemde teşekkür edip ona hal hatır soracağına senin annen nasıl dedi
ona hal hatır sormadığı için bozuldu ama o dua etsin annem yüzüne bakıyor sonuçta okadar olaydan sonra
Misafirlerim çok memnun kaldılar
hepsi bana helal kız dakika oturmadın diyip durdu
bende o gazla dahada hamaratlaştım
ama ayaklarıma kara sular indi
şu an bile zonkluyor ayaklarım
Annemin yaptığı ıspanaklı börekle kızkardeşimin yaptığı tatlıya herkez bayıldı hatta kardeşime özellikle selam söylediler hakkını helal etsin dediler
sonuçta mecbur değilken ikizleriyle fırsat bulupta birşey yapıp gönderdi
Akşamda kızkardeşim ailesiyle geldi tabi babamıda çağırdık ve daha yeni gittiler sayılır
Tabi onlarada hizmet ettim
atta en son annem kızım yazık günah sanada hiç oturmadın bırak ben yaparım kalan işleri dedi ama şükür mutfak dahil bütün işlerimi bitirdim onlar gitmeden
bir tek küçük cimcime biraz oyuncak dağıttı onlarıda yatmadan toplayacağım ki yarına işim kalmasın
Bu arada benim küçük cimcimem göz nezlesi oldu ve şıpır şıpır burnuda akıyor
bütün gün doğru dürüst ilgilenemedim ama yarın inşallah bütün gün onunla ilgileniceğim
biraz ana kız keyif yapar sevişiriz
bana sarılmak istedikçe dur anneciğim işim var demek zorunda kaldım hep
bari yarın telafi edeyimde az koyun koyuna keyif yapalım