Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Hasta ceco geldi hanımmmmmmmm
Şaka şaka şükür bugün biraz daha iyiyim ama yinede sesim bir gidip bir geliyor
neyse ağrım yok onada şükür
Bugün kızın yenilenen formalarını almaya gittik çarşıya
dönüştede uyanık kocam bizi anneme attı kendi rahat arkadaşlarının yanında takılsın diye
Anneminde köyden teyze kızı gelmişti torunuyla bende mecbur bütün gün hizmet ettim durdum
YOk çay servisi yok yemek servisi derken yine baygın düşecektim
sağ olsun annemde kıyamaz aslında ama misafir geldimi bizim hizmet etmemiz çok hoşuna gidiyor hatunun
millet aaa ne hamarat kızların var diyince hoşuna gidiyormuş
Bir ara kızkardeşim aradı bende tabi diğer odadayken annemin bu lafını söyledim sonrada gülerek çakalllllllllll hizmet ettirmek için gaz veriyor bana dedim
nasıl gülüyor kızkardeşim
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halalarına uğradık çay içmeye
Yarın evde oturmayı düşünüyorum ama bakalım anam sabah arayıp sizde kahvaltıya gelin demezse
Geçenlerde sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum ama kızlarımın çeyizi için seccade işlemeyi düşünüyordum ya bu gece halalara gidince onlardan örneğini aldım
Çok hoş bir örnek ve çok fazlada el oyalayacağını düşünmüyorum
artık bitince inşallah sizlerede gösteririm
tabi önce yarın gidip eksik olan iplerimi almam lazım
Eşim dalga geçti hatta benle bir heves başlar sonra nasılsa bir kenara atar bunlarıda diye
halalarda yok eminim banu bunu kesin bitirir dediler
şimdi iş inada bindi kesinlikle ipimi alıp en kısa zamanda bir tanesini bitirip eşimin gözüne sokacağım
görür o gününü
başlangıç | | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu |
68 | kloroform | 65 | | | | | |
69 | eftelya | 69 | 69 | | | | |
73,5 | eloocan | 71,6 | 70 | | | | |
73,6kg | yağmurlu | 73,9 | 74,4 | | | | |
75,5 | minimax | 70,7 | 70,4 | | | | |
82kg | eranisa | 79,4 | 77,6 | | | | |
83.3kg | waw | 79,2 | 79 | | | | |
120 | ceco34 | 118,5 | | | | | |
100kg | şipşirine | 95 | 95 | | | | |
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Maalesef tartıyı bulamayınca bildirim yapamadım
Şu anda da eşim uyuyor
yarın inşallah listeye giremesemde kilomu paylaşacağım
Kızlar sizlerde inşallah hep daha fazla eksi bildirim yaparsınız
Aminnnnnnnnnn
slmm millettt...ben geldimm...evdeyimm eşimi bekliyorumm..yaa halaalışamadım cumartesi çalışmalarınaa...canım sıkılıyor..sanki hafta ortasıda yanlız değilimm...
kahvaltı yapmadım dün eşim döner getirmişti yarısı duruyordu onu hüplettimm :) : )
bu akşam kzenimin doğum günü varr..vee ona sürpriz bi partı ayarladıkk...CECOOOMMM..eyupde ensari konagı varyaaa orda yer ayırttıkk..bakalımgüzel geçer inş..sürpriz olacak inş. herşey yolunda gider...
CECOMMMM...nasıl oldunn kuzumm..inşallah bugün daha iyisindirrr..iyi bak kendini ihmall etmeeee...
Çok şükür iyiyim canım
Ensari konağına gelmek nasip olmamış maalesef ama inşallah başka zaman nasip olur
Ben bayılırım oraya
eskiden çok sık giderdim ama son tadilatından sonra hiç gitmedim
Neyse belki yaza doğru senle orada buluşup karşılıklı bir yemek yemeyi nasip eder Rabbim
hava güzelken daha zevkli olur hem kardeşinide alırsın yanına
onunlada tanışmış oluruz
kızlarrr..akşamkii plandann bahsetmiştim yaaa...o iptall hayat hep böle işte biz haa planlar yapıyoruzz...
gecenlerde burda bi ablamdan bahsetmiştimmm...o vefaat etmiş haberigeldii...ağlama kriizine girdimm...
çok sık görüşmezdikk..ama bende yeri başkaydıııı...yıllarca bebek hasrretiylee yandı kavruldu onca tedaviler tüp bebeklerr..olmadı bebeği..evlatlık aldılarr hemde daha bebekken yeni doğmuştuu...12 yaşında oldu gözleri gibi baktılarr hepimizde bi başka sevdik o yavruyu..2 senedir hasta hastahanelerde hep..çapa hemde...ama işte dr lar ilgisizz diyorum yaaa...kurban bayramında fenalaşıyor..bi bakıyorlarki kan kanseriii 1 aydır yatıyordu dün konuştuk yakınıyla iyi dedilerr..kardeşlerininiliği uymuş o yüzden sevinçli..kemoterapi bitince ilik nakli yapılacak dendii..şimdi vefaat haberi geldii..babamın kuzenii..oraya geçeriz büyük ihtimall..
bi andaa boşlugaa düştümm sankiii...herşeyy ne kadarda boşşş...kederimiz sevincimizzz..hepsii boşşşş...hayal gibi yaşıyoruzz..bir anda onun için herşey bittii..
Rabbim hepinize sabırlar versin güzelim
Rahmetlinin mekanı cennet olur inşallah...aminnnnnn RAbbim taksiratını af eylesin ....Aminnnnn
Dediğin gibi aslında herşey boş ama işte insan oğlu yinede bazen ölümü unuttup saçma sapan şeylere sıkıntı yapıyor
RAbbim kullarına taşıyamayacağı dert vermezmiş zaten
İnşallah bizlerde son nefesimize kadar laikiyle yaşamayı beceririz ...Aminnnnnn
Rabbim gönlünden geçenlerin çok daha güzelini sana hayırlı olarak nasip eylesin inşallah ....Aminnnnnnn