Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

diyet yapmıyorum canım ama dikkat etmeye çalışıyorum. asansör yerine merdiven falan birde spor yaparsam bir kaç kilo daha veririm herhalde. size eşlik edip akşamları bende 15-20 dakika spor yapacağım
evlendiğimde 64 kiloydum sonra kilo almaya başladım adetim falan aksadı. derken pko da kilolarda aldı başını gitti. 72-73 leri bile gördüm. neyseki 3 aydır tedaviye başladık bebek için ilaçlar sayesinde yemek falan yiyemedim 3-4 kiloyu öyle verdim. şimdi tüp bebek yapılacak regl olmamı bekliyorum ama olamadım bir türlü. adet söktürücü de kullandım. cumaya kadar olmazsam doktora gideceğim yine

kızlar lh 12,34

e2 794 çıkmışşşşşş inanamıyorum ya. EE 5 tane kist var

ovvvv e2 794 müüüü...canımm aradınmı dr unuu...ne anlama geliyormuşş buu ?? benim e 2. adetim 3 günü 20 çıkmıştı ama anlamadım bende dr soracaktımm...canım ne zaman gelecek dr un yurt dışından biran önce gitsenn..ne olacak..

owww tüp bebekk...direk tüp bebekmii ?? ne kadarlık evlisinn?? tüp bebek için erken değilmii..klomen..iğne..aşılamaa denedinmii..bide tüp bebek merkezinemi gidiyorsunn??

canım inş adet olmazsınn bebeğin seninledirr...

kızlarr acıktımmm veee öğle yemeğimi yedimm ne yedin dersenizz birazz garipdii..

sabahtan kalma bir kaşık melemen vardıı....
bide karnıbahar vardı pişirmek zor geldii..salata yerine çiğ kanıbaharı parçaladımm veee karnıbaharla melemenii yedimm

yaww kilo vermemm lazımm vee bennn kitlendimmmmmmm gitmiyorrr..ama inatt ettim gidecekkkkkkk....76 yı görücem yenidennnn..

akşamada yine balık varrrr balıga dokunamayan ben balık yapıyorum haftada bir..beni hep kokusu korkutmuştu amaa artık koku yok balık varr...

akşama balık ve salataa..

bebek yok ama adet te yok daha önce hastahaneye gidiyordum adet düzenleyiciler falan kullandım en son oradaki doktor aşılama dedi. ben yaptırmadım. çünkü eşimde hareketlilik az. başka doktora gittim. tüp bebek ve kısırlık merkezi. oradada klomen verdiler kullandım. sonuç negatif. doktor bu ay tüp bebeğe başlayalım dedi. 15 aylık evliyim ama hiç korunmadım.

kızlar lh 12,34

Canım düzelecek inşallah her şey
gebelik testi yaptı mı sana ? ya yumoşun çatlayacağı zaman lh en yükek oluyormuş az önce bir sitede grafikte gördüm

bugünkü menüm

sabah
yumurta
2 d.tam buğday ekmek
zeytin peynir
yeşillik

ara
meyve

öğle
bir dilim kek ve krep

akşam
köfte patates
yoğurt brokoli
salata
2 d.tam b.ekmek

bol su ve 15 dk yürüyüş

yarın inş.oruç tutmayı düşünüyorum akşam yemeğini erken yedim sahur niyetine çayla birşeyler atıştırırım

kızlar bu hafta her gün 15 dk spor yapıyoruz..
haftaya gün aşırı 20 dk

sadece waw katılıyor...hadi kızlaarrrr

Tekrar selam kızlar yeni büyük alışveriş merkezinden geliyorum diyetler ilgili ne varsa topladım geldim kızlar yulaf kepeği aldım ölenleri yoğurtla karıştırıp yiyeceğim tavsiye ederim tok tutuyor sabah kahvaltı tam tahılı ekmek aldım öğlen yulaf kepeği yogurtlu ara öğünlerde form yulaf büskuvieri aksamlarıda çorba ve salata bundan sonra diyetim budur hergün bol su ve spor inşallah vereceğim bu PKK'nın kilolarını bıktım uzandım artık kesin kararlıyım artık

haftaya gün aşırı 20 dk

Tatlım ben hergün koşu bandında yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum canım pkolu olduğum için zor veriyorum

SElam arkadaşlar
bugün azcık kaçamak yaptım lakin eminim yakmışımdır onu
eti cin yedim yarım paket
ama sabahtan bu yana ayaktayım ve yarında öyle geçecek
sayınn Eranisa Spor başkanım sana buradan sesleniyorum :) ben de katılıyorum sizden biraz önce başladım sanırım günlük 15 dk yürüyüşlerine 2 hafta olacak pazar hariç ve pazar kaçamağı yapmadım
ama bacağımda bir ağrı sanki kramp girecek gibi :18: soda içiyorum muz yoğurt yedim yani potasyum kalsiyum yükledim geçmiyor kas gevşetici içmek istemiyorum yumoşun 15. günü çalıştık

Cuma sabahı güzel bildirimler yapacağız inşallah hepimiz :)

Son düzenleme:
bugün yediklerimm
sabah :1dilim peynir 1 çay kaşığı yağ ve 1 yumurtalı omletim yanında 2 dilim kepekli ekmek vee 1 büyük kupa yeşil çayım
öğlen : 80 gr ton balığı ( yağını süzdüm ) 1 domates 1 biber 1 dilim kepekli ekmek
ara : 1 bardak p.suyu sıktım 1 küçük elma yedim
akşam : 1 porsiyon barbunya 4 kaşık pilav bir porsiyon salata 4 süsbiberi ve 2 - 3 tane de turşusundan yedim ekmek yok
işte sonra yarım paket eti cin
o olmasa iyiydi ama

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bugün bütün gün ütüydü ev işiydi derken gerçekten evle birlikte bende bittim
Aslında daha halıyı sileceğim ama önce bir sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor
Neyse artık yarın gece herkes dağıldıktan sonra ( annemler akşama kadar büyük ihtimal bizde olurlar ) gelirim inşallah

Bana müsaade halımı silip kendimi yatağa atayım
Öpüyorum hepinizi

wowwww süperrrr...aynenn öyleee artık kesinnn kararr verilecek o kilolar gelecek o bebeklerrr...hadii bakalımm sanaa az kalorili günler diliyorumm...ama canım bence acık daha besin ekle listenee...mesela bi öğünde muhakkak hergün et..balık tavuk bişi ye...her öğünde yogurt yee...bence yaanii...yavaş yavaş ver kiloları sonra geri almasıda yavaş yavaş oluyor be dizginleyebiliyorsunn..

canımmm misafirler bugün gelecektii heraldee...rabbimniyetini kabul etsin..kv yihaberdar etsin kabrini genişletsinn..evlatlarının yapmadıgını sen yapıyorsunn..eşinn ne yapsa ödeyemezz hakkınıı....yakın olaydım yardıma gelirdimm bendee...

aaaaaaaa bence süperr şirineeeee...ne olcek eti cinden...tekli satılanın yarısımıı ?? yoksa uzun paketlerin yarısımı ?? :)

bir bardak portakal suyu taze sıkılmışmıydı ?? kaç portakaldan sıkdınn?? posalı yemek daha faydalıymışş...

aynenn devamm canımm..bu arada netcenn sen tedavi işini başlıcanmı bu ayy...

günaydınn kızçelerimmmm...artık eşimee kahvaltı hazırlıyorum o yüzden 7 de kalkıyorumm...ama her sabah uyandırırken 5 dk daha geç uyandırsana diye sinirlenip azarlayan bi eşim varrr tersime gelirse bu kararımdan dönebilirimmm....yaww ben enerjik uyanırım..şarkılarla..ama bu adamm gerginn..hakda veriyorum hava buz sıcak yatakdan çıkıp gidiyorrr...ama napimm.. neysekii 5 dk sonra kendine geliyorrr...

kahvaltımı yaptımm...

2 dilim tam bugday ekmeğinden tost..
yarım domates..yarım salatalık...
1 kupa sıcak su...
3 kayısıı...

off öğlene napcamm bilmiyorumm..pazara çıkmadık pek sebze kalmadı bikarnıbahar var onuda hiç pişiresim yokk...öğleyi alatsamm akşama nohut yapım diyorum etin yerinede geçsinnn...

yaww şu yediğinizz yulaff nasıı bişiii...bende bi alımm bakımm..

günaydın kızlar hayırsız ben geldiiii bu aralar bek pc başına oturamıyorum kızlar, özlüyorum sizi tabi... bende salı günü başladım tekrardan diyete, yazdıklarınız benide motive etti sağolun kızlar. hadi hep beraber kurtulalım ne kadar gitse kardır...
kızlar lh 12,34

geçmiş olsun canım. benim eltiminde bi kere e2 si yüksek çıkmıştı, dr yanlış yapılmış olabilir demişti. bi dahaki aya tekrardan baktır muhakkak.düzelir inşallah, belki yanlıştır...
haftaya gün aşırı 20 dk

ben daha yeni başladım ya diyete şimdi çok halsizim ama bi kaç güne bende başlicam inşallah spora... başkan...

günaydın fıstık nasılsın görüşmeyeli.... bende başladım diyeteki dra gidene kadar biraz daha vereyim kilo diye. zaten bu ayda dra gitmezsem senden korkuyorum :18: mahalleye gelip zorla getirirsin sen beni

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam dün gece saat 1e kadar uğraştım durdum.
Annem sağ olsun akşam üzere kızım duvarlarını sildinmi diye sorunca bende o an kurtulmak için yemekten hemen sonra siliceğim dedim bu seferde yalan olmasın diye mecbur yapayım bari dedim tabi hızımı alamadım birde salonun halısını sildim
Aslında kendime iş çıkarttım hatta kaç kere ay vazmıgeçsem diye düşündüm sonrada amannn bari aradan çıksın bunlarda diyerek işlerimi tamamladım
Sabahda cimcimeyi yıkayıp giyinip hazır beklerken sizlerede bir bakayım dedim

haftaya gün aşırı 20 dk

Bende bendeeee ama tabi bu hafta yapamadım malum yoğunluk ve hazırlık vardı
Söz cumadan itibaren bende gün aşırı 20 dakika yapacağım sporumu

Ahhhh keşke yakın olsaydık ne güzel sende gelirdin hem kuran okurduk hemde sohbet ederdik
Rabbim evlatlarımızdan karşılığını görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn

OOooo süpersin canım yaa
İnan benimki felaket uykucu eskiden hazırlardım kalkmazdı son ana kadar sonrada ben direk kahvaltı edemem diyip işe giderdi bende bir gün tepem atınca yok sana kahvaltı dedim
Aslında keşke kalkıp kahvaltı etse hem o bananeyle ben daha erken kalkmış olurum hemde çocuklarla daha düzenli beslenmiş olurduk. Eşim kalkmayınca kızda daha erken gidiyor diye hemen iki lokma birşey yiyip gidiyor ufaklık zaten kahvaltı sevmiyor ancak haftasonu zorla ettiriyoruz oda alışırdı o bahaneyle

Slmm kızlar bu aralar moralim bozuk diyet yapıyorum ama paylaşamadım kaç gündür. Kistlerden sebepmi bilmiyorum acayip şişkinliğim var. Doktoru aradım bugün yarın için gelmemi söyledi. Bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…