kızlar lh 12,34
e2 794 çıkmışşşşşş inanamıyorum ya. EE 5 tane kist var
diyet yapmıyorum canım ama dikkat etmeye çalışıyorum. asansör yerine merdiven falan birde spor yaparsam bir kaç kilo daha veririm herhalde. size eşlik edip akşamları bende 15-20 dakika spor yapacağım
evlendiğimde 64 kiloydum sonra kilo almaya başladım adetim falan aksadı. derken pko da kilolarda aldı başını gitti. 72-73 leri bile gördüm. neyseki 3 aydır tedaviye başladık bebek için ilaçlar sayesinde yemek falan yiyemedim 3-4 kiloyu öyle verdim. şimdi tüp bebek yapılacak regl olmamı bekliyorum ama olamadım bir türlü. adet söktürücü de kullandım. cumaya kadar olmazsam doktora gideceğim yine
ovvvv e2 794 müüüü...canımm aradınmı dr unuu...ne anlama geliyormuşş buu ?? benim e 2. adetim 3 günü 20 çıkmıştı ama anlamadım bende dr soracaktımm...canım ne zaman gelecek dr un yurt dışından biran önce gitsenn..ne olacak..
owww tüp bebekk...direk tüp bebekmii ?? ne kadarlık evlisinn?? tüp bebek için erken değilmii..klomen..iğne..aşılamaa denedinmii..bide tüp bebek merkezinemi gidiyorsunn??
canım inş adet olmazsınn bebeğin seninledirr...
kızlar lh 12,34
kızlar lh 12,34
canım bence acil başka bir doktora görünkızlar lh 12,34
kızlar bu hafta her gün 15 dk spor yapıyoruz..
haftaya gün aşırı 20 dk
sadece waw katılıyor...hadi kızlaarrrr
wowwww süperrrr...aynenn öyleee artık kesinnn kararr verilecek o kilolar gelecek o bebeklerrr...hadii bakalımm sanaa az kalorili günler diliyorumm...ama canım bence acık daha besin ekle listenee...mesela bi öğünde muhakkak hergün et..balık tavuk bişi ye...her öğünde yogurt yee...bence yaanii...yavaş yavaş ver kiloları sonra geri almasıda yavaş yavaş oluyor be dizginleyebiliyorsunn..Tekrar selam kızlar yeni büyük alışveriş merkezinden geliyorum diyetler ilgili ne varsa topladım geldim kızlar yulaf kepeği aldım ölenleri yoğurtla karıştırıp yiyeceğim tavsiye ederim tok tutuyor sabah kahvaltı tam tahılı ekmek aldım öğlen yulaf kepeği yogurtlu ara öğünlerde form yulaf büskuvieri aksamlarıda çorba ve salata bundan sonra diyetim budur hergün bol su ve spor inşallah vereceğim bu PKK'nın kilolarını bıktım uzandım artık kesin kararlıyım artık
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün bütün gün ütüydü ev işiydi derken gerçekten evle birlikte bende bittim
Aslında daha halıyı sileceğim ama önce bir sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor
Neyse artık yarın gece herkes dağıldıktan sonra ( annemler akşama kadar büyük ihtimal bizde olurlar ) gelirim inşallah
Bana müsaadehalımı silip kendimi yatağa atayım
Öpüyorum hepinizi
bugün yediklerimm
sabah :1dilim peynir 1 çay kaşığı yağ ve 1 yumurtalı omletim yanında 2 dilim kepekli ekmek vee 1 büyük kupa yeşil çayım
öğlen : 80 gr ton balığı ( yağını süzdüm) 1 domates 1 biber 1 dilim kepekli ekmek
ara : 1 bardak p.suyu sıktım 1 küçük elma yedim
akşam : 1 porsiyon barbunya 4 kaşık pilav bir porsiyon salata 4 süsbiberi ve 2 - 3 tane de turşusundan yedim ekmek yok
işte sonra yarım paket eti cin
o olmasa iyiydi ama
geçmiş olsun canım. benim eltiminde bi kere e2 si yüksek çıkmıştı, dr yanlış yapılmış olabilir demişti. bi dahaki aya tekrardan baktır muhakkak.düzelir inşallah, belki yanlıştır...kızlar lh 12,34
ben daha yeni başladım ya diyete şimdi çok halsizim ama bi kaç güne bende başlicam inşallah spora... başkan...kızlar bu hafta her gün 15 dk spor yapıyoruz..
haftaya gün aşırı 20 dk
günaydınn kızçelerimmmm...artık eşimee kahvaltı hazırlıyorum o yüzden 7 de kalkıyorumm...ama her sabah uyandırırken 5 dk daha geç uyandırsana diye sinirlenip azarlayan bi eşim varrrtersime gelirse bu kararımdan dönebilirimmm....yaww ben enerjik uyanırım..şarkılarla..ama bu adamm gerginn..hakda veriyorum hava buz sıcak yatakdan çıkıp gidiyorrr...ama napimm.. neysekii 5 dk sonra kendine geliyorrr...
kahvaltımı yaptımm...
2 dilim tam bugday ekmeğinden tost..
yarım domates..yarım salatalık...
1 kupa sıcak su...
3 kayısıı...
off öğlene napcamm bilmiyorumm..pazara çıkmadık pek sebze kalmadı bikarnıbahar var onuda hiç pişiresim yokk...öğleyi alatsamm akşama nohut yapım diyorum etin yerinede geçsinnn...
yaww şu yediğinizz yulaff nasıı bişiii...bende bi alımm bakımm..
kızlar bu hafta her gün 15 dk spor yapıyoruz..
haftaya gün aşırı 20 dk
canımmm misafirler bugün gelecektii heraldee...rabbimniyetini kabul etsin..kv yihaberdar etsin kabrini genişletsinn..evlatlarının yapmadıgını sen yapıyorsunn..eşinn ne yapsa ödeyemezz hakkınıı....yakın olaydım yardıma gelirdimm bendee...
günaydınn kızçelerimmmm...artık eşimee kahvaltı hazırlıyorum o yüzden 7 de kalkıyorumm...ama her sabah uyandırırken 5 dk daha geç uyandırsana diye sinirlenip azarlayan bi eşim varrrtersime gelirse bu kararımdan dönebilirimmm....yaww ben enerjik uyanırım..şarkılarla..ama bu adamm gerginn..hakda veriyorum hava buz sıcak yatakdan çıkıp gidiyorrr...ama napimm.. neysekii 5 dk sonra kendine geliyorrr...
kahvaltımı yaptımm...
2 dilim tam bugday ekmeğinden tost..
yarım domates..yarım salatalık...
1 kupa sıcak su...
3 kayısıı...
off öğlene napcamm bilmiyorumm..pazara çıkmadık pek sebze kalmadı bikarnıbahar var onuda hiç pişiresim yokk...öğleyi alatsamm akşama nohut yapım diyorum etin yerinede geçsinnn...
yaww şu yediğinizz yulaff nasıı bişiii...bende bi alımm bakımm..