maşallahhh canımm yaa süperrrr...aynen böle devammmm...
ama benseeeedaha yeni kahvaltımıı yapıyorummmm
canım ben ankara da yaşıyorum..bende başörtülüyüm ve başörtülü ünv.mağduruyum..yasak yüzünden ünv.ye girmedim ama ünv.herşey demek değildir diyenlerden olduğum için yapmadığım şey kalmadı..psikolojiyle ilgileniyorum ünv.tek tercih alanımdı..sonrasında kendimi geliştirerek özel yurtlarda öğrencilere seminer verdim..çeşitli kurslara gittim..evlenmeden önce kreş öğretmenliği de yaptım..evlendikten sonra eğitimler devam etti onunla birlikte kreşlerle ilgilenmeye devam ettim kendi çocuklarımdan dolayı öğretmenlik yapmadım..çokk iyi tahmin edebiliyorumm..yıl sonu programlarını çok iyi bilirimm ama sonucu görünce hepsi giderr..şimdiden başarılar diliyorum sanaa...ilahiyat güzel fikir ama sonrasında neler yapabilirsin ilahiyatla ilgili??bide nerede yaşıyordunn??
canım bende cocuk gelişimini okumayı istedim ama genel lise mezunu olduğum için okuyamadım açıköğretimden..ve işletme seçtim..ilerde düşüncelerimi gerçekliştirebilmek için...benim okul işleri garip ben başörtülüyüm..bu şekilde okumam yasak diye okuyamadımm..yasak kalkan gibi girdim sınava sonuçlar süperdi ama eşim örgün eğitime izin vermedi..ve açıöğretimden okuyorum işde..4 yıl önce evlendim..ailemin..anne ve teyzelerimin kendilerine ait anaokulları var..evlenmeden önce 6yıl onlarda çalıştımm..o yüzden yılsonu telaşını tahmin edebiliyorum..idareci olunca işin dahada zor oluyorr...
seni işde değişikmişşş...nasıldır azıcık bilgi verebilirmisinn..neler yapıyorsunn?? benimde öyle ihtiyacım varki çalışmayaa...zihnimi dinlendirmek içinn...bebek mevzusundan uzaklaşmak için ama işde olmuyor kafama göre bişide...sana başarılar diliyorum canımm..allah kolaylık versinn ve güzel fikirlerrr versin sanaa programlar için
waw sabahı uyuyarak atlamış olmak daha iyi değil mi canım olsun :)
canım ben ankara da yaşıyorum..bende başörtülüyüm ve başörtülü ünv.mağduruyum..yasak yüzünden ünv.ye girmedim ama ünv.herşey demek değildir diyenlerden olduğum için yapmadığım şey kalmadı..psikolojiyle ilgileniyorum ünv.tek tercih alanımdı..sonrasında kendimi geliştirerek özel yurtlarda öğrencilere seminer verdim..çeşitli kurslara gittim..evlenmeden önce kreş öğretmenliği de yaptım..evlendikten sonra eğitimler devam etti onunla birlikte kreşlerle ilgilenmeye devam ettim kendi çocuklarımdan dolayı öğretmenlik yapmadım..
oyun evleri özel kreşlere bağlı fiyatları çok daha makul yerler..eğitim aynı artı manevi eğitim de var..durumu müsait olmayan ailelere alternatif..çokta rağbet var..
sen de bendensin ..ailede böyle bir fırsat varken neden değerlendirmeye devam etmedin?
çocuk eğitimi için ilk şart bu işi çok sevmek..her iş böyle aslında..ne kadar çok seversen o kadar verim sağlarsın..
ilahiyat getirisi çok olan bir bölüm benim için..bakalım hayırlısı..
İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR..
Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin inş..
sen zihnini temiz tut canımm herşeyin hayırlısı de ve iki sonucada alıştır kendinii..kötü düşünmemeyede çalışş...adet tarihin ne zamann??
kuzucum pko oldugum ıcın adetlerım duzensız
glıforun etksııyle duzenlenırmı bılmıyorum ama en gec 35 40 arası oluyorum
son adet tarıfım 6 mayıs ıste :/ yumurtam catladysa 14 gunsnra flan olmam gerekıooo :/
kuzucum pko oldugum ıcın adetlerım duzensız
glıforun etksııyle duzenlenırmı bılmıyorum ama en gec 35 40 arası oluyorum
son adet tarıfım 6 mayıs ıste :/ yumurtam catladysa 14 gunsnra flan olmam gerekıooo :/
arkadaşlar benim merak ettiğim size bu glukofeni doktormu verdi.bende de pkos var ünsülün değerim 30 çıkmıştı bana ilaca gerek yok dedi vermedi. sizin kaç çıktıki çoğunuz kullanıyorsunuz. bunun kilo vermeye katkısı varmı?bide bir başlayınca bırakılanabiliyormu?
waw canım benim nasıl durdun öyleee....kızz yok uyumadımdaa..9 gibi kaltımm burayı hallettim evi acık toparlıyım derken anam saat 12 olmuş ondan geçikti..neysemm artık öğleni biraz geç yicem bakalımm..sen nettin kızz sütlaçç yiyebildinmi dünn : ) :) kaç kaşık yedinn :)
HoşbuldumOooh eline sağlık Sebze iyidir, candır Diyet fena değil... Gerçi ben diyet modunda yapmadığım için güzel gidiyor, demiştim ya diyet moduna girince bana bir şeyler oluyor, saldırıya geçiyorum diye
Ders çalışırken kemirme ihtiyacı çalışmaktan geliyor zatenBeyin besin olarak glikoz, yani şeker kullanıyor... O yüzden bir şeyler kemiresin geliyor.
Ben de şimdi yaz mevsiminin en güzel üçlüsünü kemiriyorum (öğle yemeği de yememiştim, onun yerine biraz da)
waw canım benim nasıl durdun öyleee....
ben sütlaç yemedim canım söz vermiştim iki kaşık die ama yapmadık almadıkgitmedik yerine 1 tl lik dondurma çok azmışş yaa külahsızda yeyince....
inşallah çok kalori almadım kıss
bu arada tartıda gelişmeler olacak inşallah
Cumayı beklicem yasmammmmm koşu bandı ve cecomun yürüyüş ayakkabı tavsiyesi ile :)
bitter çikolatanın kalorisine baktım aboooww dedim 40 gr 197 kalori yani yürüyüş bandında 45 dakika hızlı yürüyüş
yaaaaaaaaaaa dedimmmmmm
olamazzzzzz
dedimmm
oldukareleri daha milimlik alırım artık minik ısırıklarla işi çözcem
şimdii yemekten 20 dk önce bol suu demişsin ya ben 17:30 civarı soğan suyu içiyorum o bana sıcak çorba etkisi yapıyor
öyleyse bende işten çıkmadan içmeliyim teşekkürler faydalı bilgin için
Kabak yemeği güzel olmuştur eminim :) ellerine sağlık ve afiyetler olsunnn :)
canım Allah zihin açıklıkları versinn leblebi olur mu acaba o atıştırmalıklar yerine?
hanimlar pko icin sogan suyu oneriyorlar. deneyen ve sonuc alan varmi simdiye kadar ?????
hanimlar pko icin sogan suyu oneriyorlar. deneyen ve sonuc alan varmi simdiye kadar ?????
DEMEK 3 AY HEE :))) BIZIM TEK MESELE KILO HE BEN BUNA INANIYORUM ARTIK.. OFFFFFFFFF. PEKI KOKU FALAN YAPMIYORMU BU SOGAN SUYU.. ISYERINDE KOKARCALAR GIBI DOLASMAYALIM :)))))))
yok yokkk içtikten sonra koku yapmıyor amaa..onu hazırlarken evde kokuyorrr...işe gitmeden önce yap ve sonrasında giy iş kıyafetlerinii..kıyafetlerine sinmezse kimse anlamaz içtiğinii ..Tek zor olanı her seferinde sabah akşam taze taze yapıpiçmen lazım...
gitmiyormu kv yine biyerleree :) :) bi ara gitmişti yaa..yada dur şimdi gitmesinn...sen gitcenn o burda kalsınn..eniştede gelicekmi seninlee??
hadi bakalımm işlerde başarılarr benimda yapmam lazım ama arada pc sonra derss ..yaww bu yemek konusu beni bitiriyorrr..yapmak değilde ne yapacagıma karar vermekk..kabak var evdee...genelde dolma yada tarator yapardım ama şimdi yemek yapıcam ilkk ona bakınıyordum netten daha önce hiç yapmamıştımm bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?