kızlar nedir bu sütlaç muhabbeti okuyunca komiğime gitti. bende sütlaç yaptım benim çocuklarım da sütlacı çok seviyor.kendimle savaş halindeyim bakalım kim kazanacak sütlaç mı benmi.tabikiide ben YEMİYCEM kararlıyım.
zaten çocuklar yüzünden evde abur cubur tatlı eksik olmuyor.hergün gözümün önünde bi güzel yiyorlar.aha ben bunları yazarken biri sütlacı almış geliyor.Allah sabır versin inşallah. bir gün değilki bu durum hergün böyle yesem diyet miyet kalmıycak
ya ne yoğun bir gün ve sonu gelmemiş..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkes bu saatte uyuyordur büyük ihtimal ama ben yinede bir bakayım dedim
Aslında saat akşam 10da geldik eve ama tabi felaket yorgundum ve küçük cimcimeyi yıkamam gerekiyordu
Piknik gerçekten süper geçti diyebilirmKv ye rağmen
Çok şükür fazlada kaçırmadım
Bir ara tam 1 saat öyle böyle değil Volleyball oynadık hepbirlikte ve ben resmen su içinde kaldım
Bana süper spor oldu
Tabi yemekten sonra yapaydık daha iyi olurdu ama olsun
KVde geldi tabiki ( kesin bana inat gelmiştir)
Aslında iki araba gidecektik ama son anda hadi sığışırız minibüse dediler ve tam 6 kişi minibüsün bağajında gittik
İnanılmaz eğlendik tabi biz arkadaMuzur olan kuzenleride bagaja aldım
KV geldi hemen kuruldu minibüse sanki ona geç bagaja diyeceğiz korkusuylaPiknik boyuncada ne doğru dürüst konuştu benle çokta lülü nede hazırlıklara bir gram yardım etmedi
Alışveriş faslında arabadan bile inmedii hatun
Bİr iki bana yemekten önce laf sokacaktı yok efendim bukadar ekmek yetermi sizlere işte hepiniz şişkosunuz gibilerinden falan tabi bana sırıtarak söylüyor bende anında aman sen aç kalma biz zaten doyarız dedim
Arabada bagajda oturduğumuz için baya sıcak oldu hatun cam yanında oturduğundan cam açmayınca bende en sonunda ulen konternerdeki mültecilere döndük açsanıza camı dedimKV tabi aaa ben üşüyorum dedi o zaman camın yanına kurulmayacaktın kusura bakma senin için havasız kalamam dedim
Dönüşte yine aynı kadro arkaya oturduk ama bu sefer KV kapı tarafına geçtieşim arada kasislere hızlı girince bende lennn şöfeeeerrrr bedavaya selülit tedavisine tamamda ( titreşimden öyle diyorduk giderken ) ama yeter artık öldük bittik dedim hemen KV atladı yok efendim beğenmiyorsan indirelim seni minibüsle dön diye bende zaten bacaklarım uyuştuğu için heyheylerim tepemde diye tabi senin tuzun kuru ön tarafa kuruldun bari bizi sinir etme dedim uyuz oldu
Kadın kafayı yemiş yolda oğluna yavaş git diyeceğine bizi sıkıştıran arabalara aaa sakın yol verme bırak yolun kenarındaki boşluğa düşsünler demezmieşimin halası ( küçük görümcesi yani ) bir sinirlendi yenge sen iyice kafayı yedin hee insan oğluna sıkıştır arabayı dermi dedi
En son eşim minibüsü bırakacak diye sen bizim arabayla annemi bırak ordan eve geç dedi ve KVyi evine bırakıp eve döndüm tabi yolda tek kelime etmedik doğal olarakKadın eminim bir daha benle asla pikniğe gelmez Bende eşime dedim bir daha piknik olursa ben mülteciler gibi bagajda gelmem parama geçer sözüm kendi arabamla giderim sizin kaprislerinizi çekemem diye hatun bacaklarımız uyuştu az mola verelim diyince bile huysuzluk yaptı
Yol hariç hiç sinir edemedi beni tabio bakımdan bence piknik süper geçti
Küçük kuzu inanılmaz koşturdu oradaSağ olsun eşimin amcası devamlı onun peşindeydi saklambaç oynadılar, top oynadılar, yakalamacılık oynadılar
Anammm yine roman oldu yazdıklarım
Bu arada eşimin çalıştığı şirkette alarm çalmış o yüzden mertere gitti adamcağız bende buraya attım kendimiyoksa kesin söylenirdi yine ulen bari bir gün boş geç diye bu ara takmış benim gece laptob başına oturmama
Neyse bir kaç gün gözüne sokmim akşamlarıda sonra nasılsa kendi yine laptobu verir elime
Yarın geçmişi okurum artık gelir birazdan beyfendi
Anammmmmmmm şimdi eşim aradı alarm boş değilmişŞirkete hırsız girmiş ve şu anda polisle birlikte eksik varmı diye bakıyorlarmış Umarım önemli birşey çalınmamıştır Eşim sen yat ben geç gelirim dedi :26:
canım zaten ezber olduğu için son günler çalışılanlar akılda kalıyor..son hafta gömül kitaplara yaparsın inş.benimde planlar aynı canımm....benimde sınavlar var vee benim hiçbişi yapmadan ders çalışmam lazım..10 gün var bizimkilerin umreden gelmesi o 2 günde mafişş dersyapamamm...o yüzden durum vahimm..önceki sınavlar güzel geldi diye saldım birazz..7 ders var daha ben başlamadım düşün artıkk....off off kızıyorum kendimee....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkes bu saatte uyuyordur büyük ihtimal ama ben yinede bir bakayım dedim
Aslında saat akşam 10da geldik eve ama tabi felaket yorgundum ve küçük cimcimeyi yıkamam gerekiyordu
Piknik gerçekten süper geçti diyebilirmKv ye rağmen
Çok şükür fazlada kaçırmadım
Bir ara tam 1 saat öyle böyle değil Volleyball oynadık hepbirlikte ve ben resmen su içinde kaldım
Bana süper spor oldu
Tabi yemekten sonra yapaydık daha iyi olurdu ama olsun
KVde geldi tabiki ( kesin bana inat gelmiştir)
Aslında iki araba gidecektik ama son anda hadi sığışırız minibüse dediler ve tam 6 kişi minibüsün bağajında gittik
İnanılmaz eğlendik tabi biz arkadaMuzur olan kuzenleride bagaja aldım
KV geldi hemen kuruldu minibüse sanki ona geç bagaja diyeceğiz korkusuylaPiknik boyuncada ne doğru dürüst konuştu benle çokta lülü nede hazırlıklara bir gram yardım etmedi
Alışveriş faslında arabadan bile inmedii hatun
Bİr iki bana yemekten önce laf sokacaktı yok efendim bukadar ekmek yetermi sizlere işte hepiniz şişkosunuz gibilerinden falan tabi bana sırıtarak söylüyor bende anında aman sen aç kalma biz zaten doyarız dedim
Arabada bagajda oturduğumuz için baya sıcak oldu hatun cam yanında oturduğundan cam açmayınca bende en sonunda ulen konternerdeki mültecilere döndük açsanıza camı dedimKV tabi aaa ben üşüyorum dedi o zaman camın yanına kurulmayacaktın kusura bakma senin için havasız kalamam dedim
Dönüşte yine aynı kadro arkaya oturduk ama bu sefer KV kapı tarafına geçtieşim arada kasislere hızlı girince bende lennn şöfeeeerrrr bedavaya selülit tedavisine tamamda ( titreşimden öyle diyorduk giderken ) ama yeter artık öldük bittik dedim hemen KV atladı yok efendim beğenmiyorsan indirelim seni minibüsle dön diye bende zaten bacaklarım uyuştuğu için heyheylerim tepemde diye tabi senin tuzun kuru ön tarafa kuruldun bari bizi sinir etme dedim uyuz oldu
Kadın kafayı yemiş yolda oğluna yavaş git diyeceğine bizi sıkıştıran arabalara aaa sakın yol verme bırak yolun kenarındaki boşluğa düşsünler demezmieşimin halası ( küçük görümcesi yani ) bir sinirlendi yenge sen iyice kafayı yedin hee insan oğluna sıkıştır arabayı dermi dedi
En son eşim minibüsü bırakacak diye sen bizim arabayla annemi bırak ordan eve geç dedi ve KVyi evine bırakıp eve döndüm tabi yolda tek kelime etmedik doğal olarakKadın eminim bir daha benle asla pikniğe gelmez Bende eşime dedim bir daha piknik olursa ben mülteciler gibi bagajda gelmem parama geçer sözüm kendi arabamla giderim sizin kaprislerinizi çekemem diye hatun bacaklarımız uyuştu az mola verelim diyince bile huysuzluk yaptı
Yol hariç hiç sinir edemedi beni tabio bakımdan bence piknik süper geçti
Küçük kuzu inanılmaz koşturdu oradaSağ olsun eşimin amcası devamlı onun peşindeydi saklambaç oynadılar, top oynadılar, yakalamacılık oynadılar
Anammm yine roman oldu yazdıklarım
Bu arada eşimin çalıştığı şirkette alarm çalmış o yüzden mertere gitti adamcağız bende buraya attım kendimiyoksa kesin söylenirdi yine ulen bari bir gün boş geç diye bu ara takmış benim gece laptob başına oturmama
Neyse bir kaç gün gözüne sokmim akşamlarıda sonra nasılsa kendi yine laptobu verir elime
Yarın geçmişi okurum artık gelir birazdan beyfendi
Anammmmmmmm şimdi eşim aradı alarm boş değilmişŞirkete hırsız girmiş ve şu anda polisle birlikte eksik varmı diye bakıyorlarmış Umarım önemli birşey çalınmamıştır Eşim sen yat ben geç gelirim dedi :26:
ya ne yoğun bir gün ve sonu gelmemiş..
inşallah önemli birşey yoktur..
k.validenle muhabbetine hayran kaldım..şaka vari söyledin dimi havasız kalamam diye..??ben de bizimkiyle bu aralar alttan alttan negatif :sinyaller yolluyoruz birbirimize..bir gün patlarız belki..ama ben saygımı bozmam alttada kalmam..ilk gelinim ve ilk zamanlar beni çok ezdiler..eşim beni tuttukça k.valide daha da delirdi ama bu dediklerim psikolojik baskıyla yapılan şeyler dışarıdaki kişilere asla yansıtılmaz..
boşveeerr...he diyip geç kendi bildiğini yap..üzülmeye hiiiççç değmez...
Kızlar merhbaaa nasılsınız nasıl gıdıyor =)
Benım cok fena kasıklarımda agrım var sanıyorum kı bugun yumurtam ya catladı yada kiste donustu
bılemıcem bana catladı gıbı gelıyor goguslerım agrıdı acıyor ve kasıklarım sıstı
ıns hamıle kalıcam bu ayyy sız neler yapıyorsunuz bakalımm=)
bu arada hala glıfora devm edıyorum tatlı krızımı kestı ama
ıstah eskı halıne dondu
WAW arkadaşım benide eklermisin listeye
günlük kilo bildirimi yapıyormuyuz nasıl oluyor bu liste
ya kızlar sütlü tatlılardan korkmayın..diyetisyenlerde veriyor..yenilen zaman önemli..özellikle ikindi de veriyorlar..
Günaydin kizlar.....
Yeni bir güne basladik ama ben daha sabahtan yorgunum....il disi görev piknik derken nezle oluyorum herhal...
Bu arAda benim diyet ipinin ucu kacti gibi oldu piknikte :-( sucum büyük kendime göre ama bugün niyet ettim yarim kalan diyetime ;-)
oo süperr yapmışsınnn hadi bakalımm hayırlısıı...hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsunn??desene seneye sende sınavlılar kervanına katılıcann...canım zaten ezber olduğu için son günler çalışılanlar akılda kalıyor..son hafta gömül kitaplara yaparsın inş.
bende bu sene ünv.sınavına girdim seneye aöf okuyacağım..iki çocuk üstüste olunca ancak sıra geldi
SElamün aleyküm kızlarrrrr
Hepinize kocaman bir günaydınnnnnn :122: :122: :122:
İnşallah haftasonunu hepimiz hafif geçirmişizdir ve yeni bir haftayı süper enerjik başlar ve bomba gibi bitiririz
Şok şükür bugün reglm son günü ve inşaallah cuma günü bende beklediğim eksileri fazlasıyla görürüm
Bugün biraz işim var ama tabi ara ara yine buradayım
Rabbim kimseye benimki gibi KV nasip etmesin ...aminnnnnnnn ( süper dua heee KVmi bilen bilir)
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı ailelere kız evlat olmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn
aminnn aminn diyorum...çok güzel bi dua buu...benim kv şimdilik iyi bakalımm ben en güççüküm diye heraldee alt kattaki eltimm aya dertlidir bu konudaa..ama ben kkv yi kız kardeşimde gördümm ve kadın nişanı attırdı 2 sene olacak ama hala içimi acıtırr kardeşimi düşündükcee..rabbim herhezi iyi insanlarla karşılaştırsınnn...
cecom sorma yaaa garip bi hafta sonuydu şuan hafif artılar var tartıda sende ne durum tartıı??seninde baya karışık cumaya merak ediyorum seniin tartıyı..
piknikk süperr geçmişşş çok sevindimm..kv maceralarııı vardı öldüm gülmekten okurkenn..ama iyi hafif atlatmışsınızz bu seferrr..ama sizin o kv yi arabayla evine bırakirkenki dakikaları gözlerimle görmek isterdimm...sizin o arabadaki halinizii..çıt sesi çıktımı kızzzzeminim oğluna baya kızmıştır sen niye bırakmadın beni diyeee duyduğuma öre vurmuşsun voleybolunn gözüneeee.. ohh yarasınn coceşumaaaa
ya bak şimdi canım nasıl aşure çektii..ben çok severmm.gunaydınnn kızlarrrrr......nasılsınızz yeni bir haftaya başlıyoruzz benim için yoğun gececek bi haftaaa...hadii bakalımm herkeze başarılarr...
canımm benimm herşeyin hayırlısı olsun hakkındaa..ama ben derimki her iki durumada alıştır kendinii...pozitifede negatifedee..tabiki gönlümüz pozitiften yanaa..şimdi ne zaman belli olurr sonuçç adete ne kadar var??güzel haberlerini bekliyoruzzz...glukofene alışınca dönüyor geri iştahh sen yinede iç glukofeni farketmesekde o dizginliyor bencee..
tabi eklerimm..şuanki kilon kaçdı??70 görüyorum ama öylemi yazayımm...bizde düzen listedeki arkadaşlarımız haftada bir cuma günü kilo bildiriyorlarr ve değerlendiriyoruzz birbirimizii..kim neyne ne kadar verdi diyee...günlük olarakda imkanı olanlarr yediklerinii..yemediklerini..kaçamaklarını..sporlarını paylaşıyorlarr buda birbirimizi motive etmeye yada örnek alıp daha çok çabalamaya yönlendiriyorr..böyle iştee .ve pkolu olduğumuz içinde tedavileride paylaşıyoruzz...
sende pkolusun dimi??şuan ne durumdasın?? biraz tanıtırsan kendini memnun oluruzz...
glukofeni sormuşsunn..evet geneli dr reçetesii..benimde şeker çıkmadı ama başlayalım dedi..yumoşun kaliteli olmasını sağlar dedii..sen evlimisinn??değilsen ondanda vermemiş olabilirr..bizim amacımız yumoş geliştirmek olduğu için bizim için çok önemli glukofenn...850 lik veriyorlar geneldee..senin kiloda az o yeter sanaa..ben 1000 lik içiyorum sabah akşamm...kilo vermedede evet yardımcı oluyorr..şekerdirencini kırıyor ve gerçekten tatlı krizi geçiyorr..3 yıldır içiyorum..arada içmediğim zamanlarda oldu..istediğin zaman başlar istediğin zaman bırakırsınn..sorun yok..
yaww korkmayında iştee yinede korkuluyorr..nekadar masum desekdee bi yağ eksik okadar...sütlaç içinde pirinç ve şekerr canavarları varr....bana diytisyenim haftada bir olabilir demişti meyve yerine dondurma..pudik gibi şeyler....
ama en çok tatlı canın isterse aşureye izin vermiştii...içinde un yok yağ yok...bakliyatını yemiş olursun demiştiii..o yüzden buzluğumda hazır vardı malzemeler pişmiş..canım isteyince arada yaparım aşuree :) :)
bu arada paylaşımların süperr..çok teşekkürlerr...bende o elma dilimlerini yapıyorum bal katmıyorum ama elmanın üstüne tarçın döküyorum süperr oluyorr...
o kaçamakları mahfederiz inş...kaçamakk saatleri sona erdi zatenn herkezz bilsinn..senin iş neyyy?? il dışı görev derken..?neredesin sen şehir olarakk...hayinn köftelerr havayı güzell görenn pikniğe gitmişş yaaaa nereye gittinizz pikniğeee...kaçamakları yağa dönüştürmeden bişiler yapmalıyızz benim tartı +500 grm çıkardıcumya kadar toparlarım inş..
oo süperr yapmışsınnn hadi bakalımm hayırlısıı...hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsunn??desene seneye sende sınavlılar kervanına katılıcann...
gunaydınnn kızlarrrrr......nasılsınızz yeni bir haftaya başlıyoruzz benim için yoğun gececek bi haftaaa...hadii bakalımm herkeze başarılarr...
canımm benimm herşeyin hayırlısı olsun hakkındaa..ama ben derimki her iki durumada alıştır kendinii...pozitifede negatifedee..tabiki gönlümüz pozitiften yanaa..şimdi ne zaman belli olurr sonuçç adete ne kadar var??güzel haberlerini bekliyoruzzz...glukofene alışınca dönüyor geri iştahh sen yinede iç glukofeni farketmesekde o dizginliyor bencee..
Yutabi eklerimm..şuanki kilon kaçdı??70 görüyorum ama öylemi yazayımm...bizde düzen listedeki arkadaşlarımız haftada bir cuma günü kilo bildiriyorlarr ve değerlendiriyoruzz birbirimizii..kim neyne ne kadar verdi diyee...günlük olarakda imkanı olanlarr yediklerinii..yemediklerini..kaçamaklarını..sporlarını paylaşıyorlarr buda birbirimizi motive etmeye yada örnek alıp daha çok çabalamaya yönlendiriyorr..böyle iştee .ve pkolu olduğumuz içinde tedavileride paylaşıyoruzz...
sende pkolusun dimi??şuan ne durumdasın?? biraz tanıtırsan kendini memnun oluruzz...
glukofeni sormuşsunn..evet geneli dr reçetesii..benimde şeker çıkmadı ama başlayalım dedi..yumoşun kaliteli olmasını sağlar dedii..sen evlimisinn??değilsen ondanda vermemiş olabilirr..bizim amacımız yumoş geliştirmek olduğu için bizim için çok önemli glukofenn...850 lik veriyorlar geneldee..senin kiloda az o yeter sanaa..ben 1000 lik içiyorum sabah akşamm...kilo vermedede evet yardımcı oluyorr..şekerdirencini kırıyor ve gerçekten tatlı krizi geçiyorr..3 yıldır içiyorum..arada içmediğim zamanlarda oldu..istediğin zaman başlar istediğin zaman bırakırsınn..sorun yok..
yaww korkmayında iştee yinede korkuluyorr..nekadar masum desekdee bi yağ eksik okadar...sütlaç içinde pirinç ve şekerr canavarları varr....bana diytisyenim haftada bir olabilir demişti meyve yerine dondurma..pudik gibi şeyler....
ama en çok tatlı canın isterse aşureye izin vermiştii...içinde un yok yağ yok...bakliyatını yemiş olursun demiştiii..o yüzden buzluğumda hazır vardı malzemeler pişmiş..canım isteyince arada yaparım aşuree :) :)
bu arada paylaşımların süperr..çok teşekkürlerr...bende o elma dilimlerini yapıyorum bal katmıyorum ama elmanın üstüne tarçın döküyorum süperr oluyorr...
o kaçamakları mahfederiz inş...kaçamakk saatleri sona erdi zatenn herkezz bilsinn..senin iş neyyy?? il dışı görev derken..?neredesin sen şehir olarakk...hayinn köftelerr havayı güzell görenn pikniğe gitmişş yaaaa nereye gittinizz pikniğeee...kaçamakları yağa dönüştürmeden bişiler yapmalıyızz benim tartı +500 grm çıkardıcumya kadar toparlarım inş..
oo süperr yapmışsınnn hadi bakalımm hayırlısıı...hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsunn??desene seneye sende sınavlılar kervanına katılıcann...
Valla o halimizi görseydin kesin gerilim filmi gibiydikhani karanlıkta bir an çıt çıkmaz sonra aniden katil kurbanın üzerine atlar tübe tübe Kesin fit olmuştur ama o an inat etse ille sen beni bırak diye bu sefer eşim kıyamet kopartırdı kadın seni yiyecekmi sanki ne diye binmiyorsun arabasına diye
Bir ara arabayı değiştirmek lazım muhabbeti yaptı yine eşim tabi bana babana söyle diyince bende heee babam boş vakitlerinde para sıçıyor ( pardon) dedim eşimin halası nasıl helal kız sana diye bağırıyor çok istiyorsan arabayı değiştirmek paranı biriktir al kendine bir araba hem hep benim babamlarmı alacak bir kız alana üstüne birde ev araba verdi adamcağız araba değişiminide sen kendin yap dedim milletin KPsi gelini doğum yaptı diye son model araba alıyor biz anasını satayım bir bok görmedik dedim eşimde işi gırgıra vurup ne yapam senin baban zengin diye gülünce yürü git pis adam bir zengin olamadın gitti diye takıldım eşime tabi biz karı koca devamlı birbirimize bu şekilde şaka yaptığımız için eşim hiç bozulmadı ama KV fit oldu
Öyle böyle değil güzelim Volleyboll oynacağım diye su içinde kaldım
Eşimin halassı bile helal kız iyi dayandın dedi ( kendisi 10 dakika sonra kaçtı)
Bakalım canım inşallah salı ve perşembe salonda diğer günlerdede evde sporumu yapacağım ama bir tek bugün biraz ev işlerimi halledeyimde azmasınGece piknik sepetini boşalttım ama kaldırmadım daha beyazlar var yıkanıp asılacak, birde olağaın sil süpür toz al faslı
Akşamlık ne yemek yapacağım diye düşünüyorum şimdiden
ya bak şimdi canım nasıl aşure çektii..ben çok severmm..aşure de kilo yapıyor tabi benim gibi bol cevizli ve çok yersen..herşeyin azı karar çoğu zarar değil mi?kilo probleminin ana nedenlerinden biri de dengelemeyi bilmemek...
ilahiyat okuyacağım inş. ama çocuk gelişimiylede ilgiliyim..oyun evleri eğitim sorumlusuyum..çalışmıyorum oturduğum yerden yönetiyorum..toplantılara gidiyorum..şuan yıl sonu programı çalışmaları var..bedenim değil ama beynim yoruluyor
Of kuzu bilmiyorum çok tedirgini hala kasik agrim car ins dedigin gibi pozitif olur :)) glifiru birskmm o bnm kankam oldu tatlı krizlrimi kesti superr
maşallahhh canımm yaa süperrrr...aynen böle devammmm...Kızlar öüle yemeğimi yedim. Ton balıklı salata yedim. 2 dilimde ekmek yedim.
Kızlar öüle yemeğimi yedim. Ton balıklı salata yedim. 2 dilimde ekmek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?