canımm benim
bizim kendimizi güvenebileceğimiz insanlara ihtiyacımız var bunu anlamaları çok zor eşlerimizin onlara göre biz hep bildiğimizi okuyoruz zaten ona takılma bence o da üzülmüştür sana kıyamadığı için yakında olursa demiştir arkadaşım yakın doktor iyi olur elbet hem bebişle girip gelişinde kolay olur hehe düşünsene karın burunda uzağa nasıl gitcez :)
tedaviye başlarken adetin 3. günü git doktoruna canım ona göre ayarla kendini sonra çağırıyorlar 10 gün sonra gel diyor onda da görmezse 3 gün daha sonra gel diyor :) koş koş git hehe
lakin şu da var güvenebileceğimiz bir doktor bizi yormaz tadavide ben de uzakta olsa iyi bir hocaya gitmeyi planlıyorum bu ay ve önümüzdeki ay kilodan daha çok kayıp verimde :) Ben terazi burcuyum dengeli ve adalet için var yaaaa bazen kendi kendimi bile eziyorum dengeli merhamet uğruna ama her insan gibi benimde bu konuda çok hassas hallerim var benimde dolar taşar içim bazen
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun arkadaşım :) önümüzdeki yıla bebişlerinizle kutlama yapın inşallahhhh
eşin eminim bunu telafi edecektir canım benim
Allahü tealanın bizim için takdirine tevekkül ediyorum ben de lakin buna dayanacak sabrı gücü de diliyorum bizler için
ve ısrarla yine de tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar tertemiz bir nesil için dualar ediyoruz
YER VE GÖK DUALAR ÜZERİNEDİR