Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar dicem herkezler doğal olarak uyuyor bu saattee...mışıll mışılll....ben bugünn gelemedimm hiççç...tatil diyee bildirimleride tatile aldımm...ben annemleree geldimm..ondan yoğun geçti biras pc başı yapamadımm yapsamda pc biraz cins anında kapanı veriyor inş yazana kadar kapanmazz...
azıları biliyordur belki annem..kız kardeşim..teyzelerim ve kuzenlerimm...ve kayınvalidem..hepsi umredelerrr...4 gün sonra gelecekler inşallahh..babamla erkek kardeşlerimin yanına geliyorum haftasonu işler güçlerr...benim ailem aile binasında oturuyor amcamda üst katta oturur..onun eşide teyzem teyzemle amcam evli :) :) o teyzem ve kızıda yokk...binada sade erkekler varr :) bide onlara bakkmaya gelen halam...burda iki evide acık elden geçiriyim dedim fazla bişi yapmasamda bitirdi benii..erkek milleti biras hor kullanıyor eviiii :)
sabah erken geçtim burayaa....ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorumm..ailem avrupa yakasında geçtim derken avrupa yakasına geçtim..teyzemin ufak oğlu var 3 e giden..erken geldim eşimle onu aldıkk istanbulforma götürdükk...yedik içtik eğlendikkk...sonra eve geldik ev telaşı...
yediklerime gelince ,,
kahvaltım süperdiii..aynı şeylerdi haftaortası gibiii
öğlen..dışarda en masum ve diyetisyenimin zamanında izin verdiği..1.5 lahmacun..ve ayran yedimmm...
akşa...çorba...bezelyee..3 kaşık makarna ve salata yedimm....
veeee kaçamaklarımm olduuu:26::26:ama ben hakkımı hafta sonuna sakladığımı söylemiştimmm....
kardeşim sütlaç istedi mübarekk çoğaldıkca çoğaldı eşimin tabiriyle ( öküz doyuran ) olmuşş bu tabiride ilk duydummm :) :)neyse nüfus baya kalabalıkdıı :) acık ondan yedimm...babişimi karışık çerez almıştımm acıkk ondan yedimm..ben kandil simidi almamıştım diyetteyim diyee tutmuşş babam almışşş bana bi kutu saklamışş ben severimm diyeee....ee adamcagıza bişi diyemedimm :) :)ama inanınn onlardan sonra bi temizliğee giriştimm aklınızz şaşar saaat 10 dan sonra gece 1 e kadar dakka durmadan ev temizledim eser kalmamıştır inş onlardammm....ama artı gösterebilririm çünkü bi sorunum var..
yaw bende bi sorun varrr oda ben evimden başka biyere gidince wc sorunu yaşıyorumm..burası benim önceki evimde olsa gidemiyorumm...psikolojik heralde bilmiyorumm ama aşamadımm...çok nadir gidiyorumm wc ye...glukofende içsem tık yokk...böle hep böyleyim..nere gidersem gideyimm...
işte benden bugünlük böle yarında baya yoğun gececekk saat 4 ben hala ayaktayımm..hepinzi öporummm....byyyyyyyyy.....diyete devammmmmm.........
iyi geceler kızlar dicem herkezler doğal olarak uyuyor bu saattee...mışıll mışılll....ben bugünn gelemedimm hiççç...tatil diyee bildirimleride tatile aldımm...ben annemleree geldimm..ondan yoğun geçti biras pc başı yapamadımm yapsamda pc biraz cins anında kapanı veriyor inş yazana kadar kapanmazz...
bazıları biliyordur belki annem..kız kardeşim..teyzelerim ve kuzenlerimm...ve kayınvalidem..hepsi umredelerrr...4 gün sonra gelecekler inşallahh..babamla erkek kardeşlerimin yanına geliyorum haftasonu işler güçlerr...benim ailem aile binasında oturuyor amcamda üst katta oturur..onun eşide teyzem teyzemle amcam evli :) :) o teyzem ve kızıda yokk...binada sade erkekler varr :) bide onlara bakkmaya gelen halam...burda iki evide acık elden geçiriyim dedim fazla bişi yapmasamda bitirdi benii..erkek milleti biras hor kullanıyor eviiii :)
sabah erken geçtim burayaa....ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorumm..ailem avrupa yakasında geçtim derken avrupa yakasına geçtim..teyzemin ufak oğlu var 3 e giden..erken geldim eşimle onu aldıkk istanbulforma götürdükk...yedik içtik eğlendikkk...sonra eve geldik ev telaşı...
yediklerime gelince ,,
kahvaltım süperdiii..aynı şeylerdi haftaortası gibiii
öğlen..dışarda en masum ve diyetisyenimin zamanında izin verdiği..1.5 lahmacun..ve ayran yedimmm...
akşa...çorba...bezelyee..3 kaşık makarna ve salata yedimm....
veeee kaçamaklarımm olduuu:26::26:ama ben hakkımı hafta sonuna sakladığımı söylemiştimmm....
kardeşim sütlaç istedi mübarekk çoğaldıkca çoğaldı eşimin tabiriyle ( öküz doyuran ) olmuşş bu tabiride ilk duydummm :) :)neyse nüfus baya kalabalıkdıı :) acık ondan yedimm...babişimi karışık çerez almıştımm acıkk ondan yedimm..ben kandil simidi almamıştım diyetteyim diyee tutmuşş babam almışşş bana bi kutu saklamışş ben severimm diyeee....ee adamcagıza bişi diyemedimm :) :)ama inanınn onlardan sonra bi temizliğee giriştimm aklınızz şaşar saaat 10 dan sonra gece 1 e kadar dakka durmadan ev temizledim eser kalmamıştır inş onlardammm....ama artı gösterebilririm çünkü bi sorunum var..
yaw bende bi sorun varrr oda ben evimden başka biyere gidince wc sorunu yaşıyorumm..burası benim önceki evimde olsa gidemiyorumm...psikolojik heralde bilmiyorumm ama aşamadımm...çok nadir gidiyorumm wc ye...glukofende içsem tık yokk...böle hep böyleyim..nere gidersem gideyimm...
işte benden bugünlük böle yarında baya yoğun gececekk saat 4 ben hala ayaktayımm..hepinzi öporummm....byyyyyyyyy.....diyete devammmmmm.........
Gerçekten Kilo Vermek İstiyor Musunuz?
Uzun süredir kilo probleminiz varsa ve mazeretleri bırakıp bir türlü zayıflama programına başlayamıyorsanız,
ya da zayıflama programına başlıyor; ancak en ufak bir engele takıldığınızda hemen demorilize olup vazgeçiyorsanız bilinçaltınız GERÇEKTEN KİLO VERMEK İSTEMİYOR olabilir.
Hiç düşündünüz mü neden kilo verip, forma girmek istiyorsunuz? Bunu başarmak için GÜÇLÜ ve sizi MOTİVE eden bir sebebiniz var mı? Mutlaka kilo vermek size pek çok avantaj getirecektir; ancak sizi kamçılayan ya da düşündüğünüzde deli gibi heyecanlandıran bir sebebiniz var mı?
Bazılarınız Saçma, ben gerçekten kilo vermek istiyorum, güçlü ve motive eden sebeplerim de var ama olmuyor diyebilir. Haklısınız, siz kilo vermek isteyebilirsiniz; ama bilinçaltınız vermek istemiyor olabilir. Bu yüzden başlasanız bile hep yoldan geri dönersiniz.
Şimdi, ben gerçekten kilo vermek istiyorum diyenlerin kendilerini doğrulamaları için küçük bir test yapalım. Lütfen, bu egzersizi iş yerinde yapmayın
Ayağa kalkın, tek ayağınızın üzerinde durun ve benim adım .. diyerek bağırın. Bunu yaparken, sesinizin tonuna, duruştaki dengenize, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğine dikkat edin.
Şimdi, tekrar tek ayağınızın üzerinde durun ve ben gerçekten zayıflamak istiyorum diye bağırın. Denge durumunuzu, sesinizin tonunu, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğini tanımlayın. İsminizi bağırırkenki durumunuzla kıyaslayın. Aynı bedensel dengede ve titreşimde miydiniz yoksa farklı mı?
Net anlayamadıysanız egzersizi birkaç kez tekrarlayın. İkisi arasında hiçbir fark yoksa kilo verme programına başlamaya hazırsınızdır. Zihninizi diğer adımlarda desteklemelisiniz. Eğer adınızı bağırarak söylediğiniz zamanki denge ve titreşimi yakalayamadıysanız, bilinçaltınızda da istek yaratmalı ve kendiniz için gerçekten güçlü bir motivasyon kaynağı bulmalısınız.
Hemen bir kâğıt kalem alıp neden kilo vermek istiyorsunuz, detaylarıyla tek tek yazın. Acele etmeyin, en az ON sebep yazın ve sonra bunlardan hangisi bugün hayatınızda olmuş olsa sizi en çok heyecanlandırırdı onu tespit edin. Bu arada, kilo sorununuz var ve bu testi yapmayı aklınızdan bile geçirmediyseniz emin olun ki bilinçaltınızda kuvvetli bir direnç var.
Başarıyı elde etmenin anahtarlarından biri hedefin arzulanır olmasıdır. Gerçekten arzu etmediğiniz, heyecan duymadığınız bir şey için yol almazsınız. Herkesin farklı sebepleri, farklı motivasyonları olabilir. Ancak herkesin ortak bir sebebi de vardır. Kendine değer vermek. Bedenlerimize, sağlığımıza sahip çıkmak, kendimize verdiğimiz değeri artırdığımızın göstergesidir. Sağlıklı ve kaliteli yaşamak, herkesin hakkı ve bu hakkı sadece kişi kendine verebilir. Siz bunu hak ediyorsunuz.
maşallahın var canım ya...ev işi var ama avare gibiyim bende..insanın morali bozuk olunca ne yaparsa yapsın motive olamıyor..eşimde senin gibi kendi annesinin evinde bile gidemiyor wc ye..
canım doktorlu ilk deneme adam hemen 3 klomenle başladı ve çok ümitliydiiiikk fakat olmadı iğne vurmadı çatlamış 10 gün çalışın demiştii...
çalıştık ... :)
ayy tövbe yarabbi gülesim de geliyor utnanıyorumda üzülüyorum daaa enteresan bir durum
evet sizlerle paylaştıkça sizlerinde tedavilerini okudukça bende iyice öğreniyorum bu rahatsızlığı doktordan daha doktor olmamız gerekiyor sanırsam bize Allahtan ve kendimizden başka yardımcı yok bir de insan kendini güvenebileceği dinleyen bir doktor bulcak ve o bu rahatsızlığı çok iyi bilecek
ben bu aydan bir şey beklemiyorumm klomen almıcam soğan suyu ile hem içimdekilerden kurtulmam gerek hemde kilolardan
canım benim teşekkkür ederimm inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel anneler olacağız buna inanıyorumm
Merhaba canım ohh maşallah Allah kabul etsin darısı başımızaa
desene annenler gelince ( 4 günde mahvetmezlerse ) her yer tertemiz olacak ellerine sağlık :))
o kadar saat temizlik baya bir egzersiz olmuştur canım
kaçamaklarında bence bir şey yok benim çikolatalar yanındaa hiç bir şey hehe sütlaççç ay kaçgündür canım istiyor şöle bol tarçınlıı:) amma çikolata ile telafi ediyorum belkide hehe ay o daha beter sanırım :)
eminim sen onları çoktan yaktın gitti kalori felan kalmadı inşallahhh
wc sorunu felaket oluyor psikolojik evet bende de var baya bir su içtikten sonra bile zor bela gidiyordumm
ama kendimizi alıştırmamız gerektiğine karar verdikten sonraa rahatladımm
ki bütün günüm işte geçiyor benim :) saat 17 'ye kadar mahvolurdummm
nacizane tavsiyem kendini buna odaklama lütfennnn sonra çok felaket oluyomuş,
Allah kolaylık versinnn bende seni öptümm
Ben bugün azcık kaçamaklar yapacağım ekmeksiz kebap kocişin sütlacından iki kaşık masumane :) evde yaparsam yerim annem ben :)
hadi görüşürüz kıslarr
kızlar nedir bu sütlaç muhabbeti okuyunca komiğime gitti. bende sütlaç yaptım benim çocuklarım da sütlacı çok seviyor.kendimle savaş halindeyim bakalım kim kazanacak sütlaç mı benmi.tabikiide ben YEMİYCEM kararlıyım.
zaten çocuklar yüzünden evde abur cubur tatlı eksik olmuyor.hergün gözümün önünde bi güzel yiyorlar.aha ben bunları yazarken biri sütlacı almış geliyor.Allah sabır versin inşallah. bir gün değilki bu durum hergün böyle yesem diyet miyet kalmıycak
Arasıra ufak tefek kaçamaklardan bir şey olmaz Ufak tefekleri kriz haline getirmeye gerek yok Ama kaçamağın çapı büyürse biraz sakat Orada bir demek gerek
sen nettin kuzummm nasıl geçti hafta sonun kaçamak maçamak yokmu kızz sende??bu arada yanlış olabilir ama sen sınavlara hazırlanıyormuydunn??nasıl gidiyorr..?
benimde planlar aynı canımm....benimde sınavlar var vee benim hiçbişi yapmadan ders çalışmam lazım..10 gün var bizimkilerin umreden gelmesi o 2 günde mafişş dersyapamamm...o yüzden durum vahimm..önceki sınavlar güzel geldi diye saldım birazz..7 ders var daha ben başlamadım düşün artıkk....off off kızıyorum kendimee....Bugün ev kalabalıktı onun için biraz kaçamak var ama akşam yemeğini salata ve patlıcan közlemesiyle geçiştirdim. Tavsiye ederim tok da tutuyor Hazırlıklar fena sayılmaz da 10 gün falan bir şey kaldı sınavlara, full çalışacağım için benim egzersiz sınavlara kadar yattı Sınavların bittiği gün egzersizime başlayacağım, planımı yaptım Callanetics diye bir program var, çekimleri nuh nebiden kalma Ama çok etkili, önceden de yaptım ben o programı. İlk başta onunla başlayacağım az vücudum alışsın diye. Sonra hoplayıp zıplamak daha kolay olacak Denemeyi düşünürsen sitede Egzersiz forumunda linkleri var.
Kaçıncı sınıfsın sen şimdi? Aslında benim de iki ders dışında geri kalanı güzel onun için biraz paçaları salmış durumdayım, acil tarafından toparlanmam lazım...
İyiymiş Ben son sınıfım onun için işim daha yaş Muhtemelen sınavların arka arkaya gelmesinden oluyor.