EVET canımm faydasını gören çok...arkadaşım hatta onun sayesinde hamile kaldığını söylüyorr...tabi onda kiloda yokdu 50 kiloyla hamile kaldı oda pkoluyduu....bak üstteki şirine arkadaşımızda şuanda uyguluyorrr...imkanın varsa yap derim bi ara bende yaptım ama anca bir ay yapabildim 3 aylık kür şeklinde oluyorr...
Gliforun şöyle bir etkisi var, bizlerde insülin direnci fix olarak pko nun yanında geldiği için, insülin direnci şeker hastalığına dönüşmesin, şeker hastalığının erken evresi olarak kabul ediyorlar kimi durumlarda, kırılsın normal düzeylerine dönsün diye veriyorlar genelde.
kızlar drum benı cagırmadıkı bı daha kontroleıgne vurdur bol bol ılıskı gencsınız dedı
aslında cagrması lazım yanı kıste donmusmu dıe ama nıe ole yaptı anlamadım
glıforun etkısı azaldı :/ ama tatlı yemıorum ya ınsallah hamıleyımdır
cok heveslendık esımle ama benm ıcımde yıne umutszluk var kızlarr ne yapayım
ıgneyı vurulduktan sonra ertesı gun kasıklarım cok agrıdı 36. saat ılıskıye gırmemız gerekıodu ama ne yazıkkı
k.v k.p bızdeydıcok sınırlendım ıgneden 8 saat sonra ve 39 saat sonra beraber olduk ne dıosunuz bu ıse
kızlar drum benı cagırmadıkı bı daha kontroleıgne vurdur bol bol ılıskı gencsınız dedı
ıgneyı vurulduktan sonra ertesı gun kasıklarım cok agrıdı 36. saat ılıskıye gırmemız gerekıodu ama ne yazıkkı
k.v k.p bızdeydıcok sınırlendım ıgneden 8 saat sonra ve 39 saat sonra beraber olduk ne dıosunuz bu ıse
bizim gibi bayanlar için en müsait en rahat ortam kreş..bu konularda hem fikiriz canım...Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inş.aminn canım hepimizinn...lisansı olsaydı bende ilahıyat yazacaktımm..önlisans vardı onuda tamamlaya biliyorsun daha s0onra ilitam vardı..ama bende ileride çocuk gelişimiyle ilgili bişiler yapmak istediğim için işletme diplomam daha işe yarar diye onu şeçtimm..bakalım hayırlısıı...bende imamhatip lisesindeyken başladı sorunlarr..ve bende tercihimi başımı açmamaktan yana kullandım..çoğu insan kolayı seçtin okumak zor geldi deselerde..bunun böyle olmadığını bende ispatladım her vaktimi değerlendirdim ve bende şimdi istediğim yerdeyim..dahasıda olacak inşallahh...
canım ben istanbuldayım anadolu yakasındayım..ailem avrupa yakasındaa..onların yanında çalışmam imkansızdı..ama burdada güzel işler buldum aynı alanda lakin eşimm izin vermedii..diplomayı al kendi işini kendin kur dedii oturtturdu beni..ama hala daha böly makul işler arıyorum..çogu zaman evden idare edebileceğim..yada haftanın belirli günleri çalışabileceğimm...herşeyinn hayırlısııı...
evvet canım dondurmam siyah beyazdı azcıkta olsa öyle seviyordum yedimmm :)
bu soğan suyunu bugün son içtim 21 gün oldu bir dahakini bilinçli yapcam reglinin kaçıncı günüymüş araştırıyorum
adetin 7. günü başlanıp 15 gün devam edilecekmiş :)nasılsa önce kilolar gitsine odaklandım bebiş olursa sürpriz yapsın keşkeeeee
hayıt tohumu iyiymiş diye duymuştum ama denemedim hiç onu da araştırayımmm
canım Allah yar ve yardımcımız olsun Zihin açıklıkları versin sana da inşallahhh
bademi çiğ alırsan kansızlığa da iyiymiş..
bilmiyorumm canımm yaaaa...sen ne burcusunn?? ben oğlak burcuyumm....bianda bi geliyorrrr..akşam üzeri eşimle bebek konusunu açtıkk ve o odadan çıkan gibi süzüldüü gözümden yaşşş...gitmek istediğim bi dr var illa ona gidicem diyorum ama oda uzakta bi kere gidicem fikir alıcam bidaha gitmicemm..oda ona giitme burda yakında bi dr buldum ona git..bendee tedaviye senin dediğinle başlarım ama ilk benim istediğime gidicem dedim...oda napayım ben sana hep kendi bildiğini okuyaorsun dedi çıktııve bende indi hemen gözden yaaşşş...benim gücümm kalmadı dahaa...ben tedaviye başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorumm...perşembe günü evlilik yıldönümümüzz... tam 4 yıl olacakk...bilmiyorum herşeyi biliyorum ama bilmiyorum... kaderi biliyorumm...rabbim biliyor zamanını belki bu benim için daha hayırlıı...ama bazen işte bunları bile bile hüzün çöküyor yüreğimee...isyann değil diyorum rabbimm..acizliğimin göstergesii..
Sorma şekerim hatun kızına bağlı ayın 11inde onlar geliyor bizde 14ünde gidiyoruz
Çok isabet oldu ayın 12inde artık onlara hoşgeldin bizde güle güle hesabı bir kere bir araya geliriz sonra artık görüşebilirmiyiz bilmiyorum çünkü onların ne kadar kalacağı belli değilmiş. İngiltereye gitme olasılıkları vardı ama o olmamış anladığım kadarıyla, Amerikaya şirket gönderebilirmış ama ondada bütün masraflarını kendileri karşılamak zorundalamış ve KV uzak her zaman gidip gelemem diyerek istemiyor
Bencede şimdi gitmesin ben dönünce hemen gitsin ki biraz daha az görüşmüş oluruzdur daha hatuna buzdolabı süsü alacağım almanyadan intikam yemini ettim eşim kendini de yırtsa yapacağım bu sefer bende onun yaptığını
Sonra gitsin mimkinse gelmesede olur
:
Muhteşem üçlü işte yaKarpuz peynir ekmek Ekmeğin miktarını az tuttum tabii
Eki Görüntüle 716711
hak şerleri hayreyler
zannetme ki gayreyler
Ârif onu seyreyler
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler
sen hakka tevekkül kıl
tefviz et ve rahat bul
sabreyle ve razı ol
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler
deme şu niçin şöyle
yerincedir ol öyle
bak sonuna sabreyle
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler
e.ibrahim hakkı hz.
Günaydin kizlar insaallah iyisinizdir....ben yine ilaci dUzensiz kullanmaya basladim...
ama diyet e devam etmeye calisiyorum...aksam hafif yedim ama;-)
Sevgili WAW arkadasim üzme kendini.....hayirlisi diye bakip kendimize telkin edelim...vardir bir hayirrrr...
erkekler anlayis bakimindan bizden cok farklilar.....
bilmiyorumm canımm yaaaa...sen ne burcusunn?? ben oğlak burcuyumm....bianda bi geliyorrrr..akşam üzeri eşimle bebek konusunu açtıkk ve o odadan çıkan gibi süzüldüü gözümden yaşşş...gitmek istediğim bi dr var illa ona gidicem diyorum ama oda uzakta bi kere gidicem fikir alıcam bidaha gitmicemm..oda ona giitme burda yakında bi dr buldum ona git..bendee tedaviye senin dediğinle başlarım ama ilk benim istediğime gidicem dedim...oda napayım ben sana hep kendi bildiğini okuyaorsun dedi çıktııve bende indi hemen gözden yaaşşş...benim gücümm kalmadı dahaa...ben tedaviye başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorumm...perşembe günü evlilik yıldönümümüzz... tam 4 yıl olacakk...bilmiyorum herşeyi biliyorum ama bilmiyorum... kaderi biliyorumm...rabbim biliyor zamanını belki bu benim için daha hayırlıı...ama bazen işte bunları bile bile hüzün çöküyor yüreğimee...isyann değil diyorum rabbimm..acizliğimin göstergesii..
bu aradaa günaydınn kızlarrr...nasılsınızz dilerimm herşeyy yolundadırr..ben biraz önce uyandımm ilk size baktımm..şimdi kalkım işlerimi halledimm..kahvaltımı yapımm..yine uğrarımm..
canımm benimbizim kendimizi güvenebileceğimiz insanlara ihtiyacımız var bunu anlamaları çok zor eşlerimizin onlara göre biz hep bildiğimizi okuyoruz zaten ona takılma bence o da üzülmüştür sana kıyamadığı için yakında olursa demiştir arkadaşım yakın doktor iyi olur elbet hem bebişle girip gelişinde kolay olur hehe düşünsene karın burunda uzağa nasıl gitcez :)
tedaviye başlarken adetin 3. günü git doktoruna canım ona göre ayarla kendini sonra çağırıyorlar 10 gün sonra gel diyor onda da görmezse 3 gün daha sonra gel diyor :) koş koş git hehe
lakin şu da var güvenebileceğimiz bir doktor bizi yormaz tadavide ben de uzakta olsa iyi bir hocaya gitmeyi planlıyorum bu ay ve önümüzdeki ay kilodan daha çok kayıp verimde :) Ben terazi burcuyum dengeli ve adalet için var yaaaa bazen kendi kendimi bile eziyorum dengeli merhamet uğruna ama her insan gibi benimde bu konuda çok hassas hallerim var benimde dolar taşar içim bazen
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun arkadaşım :) önümüzdeki yıla bebişlerinizle kutlama yapın inşallahhhh
eşin eminim bunu telafi edecektir canım benim
Allahü tealanın bizim için takdirine tevekkül ediyorum ben de lakin buna dayanacak sabrı gücü de diliyorum bizler için
ve ısrarla yine de tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar tertemiz bir nesil için dualar ediyoruz
YER VE GÖK DUALAR ÜZERİNEDİR
aminnn inşallahhhh... yaw ben zaten onun dediği dr a gidicemmm tedaviyi onunla başlıcammm...ama benim aksarayda bi dr um vardı eskiden..opr.dr ayşe büyüköğüt.. çok iyi ve işinde uzmann birii...bi kere onun bana diyeceklerini duymak istiyorummm..oda tutturduu bi nediceni duymak için oraya gitmeye boşu boşuna para vermeye ne gerek var diye.. bende sinirlendin...ne gel nede para ver benim paramda var gitmeye ayaklarımda var diyince bu sefer bu lafa o sinirlendiiiçıktı odadan..bende başladım ağlamaya ama o görmedii üzülmemiştir yani merak etmee ::) :)
oooo terazii burcuu..memnun oldum bende oğlakk..benimm kardeşimde terazidir..bazen kızarımm herkezin gönlünü etmeye çalışıyorsun senin gönül ne durumdaa hiç belli etmiyorsunn diyee..
evlilik yıldönümü bu senede nanayyy :) :) geçen senede kutlayamamıştık ben umredeydim gecen sene bu zamanlarr..bu senede kaynanam ve annemler umreden geliyorlar tam ogünn..banada en iyi hediye o olacakk..
sen nerde yaşıyorsun hangi şehirde??sormuşmuydum bilmiyorum karıştırıyorum bazen..
yüzünün güldüğünü hisettmek ne güzel arkadaşım .
:) olur öyle hassaslaşmalar bende de oluyor her ne kadar üzmek istemediğimden çaktırmamaya çabalasamda bazen de patlayıveriyorum :) son hamle sinirlendirir de şah denir ya :)
ben Adanadayım canım sen neredeydin istanbul anadolu yakası mı ? bende okuyorum fakat karışıyor bazenn istemedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?