Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

DEMEK 3 AY HEE :))) BIZIM TEK MESELE KILO HE BEN BUNA INANIYORUM ARTIK.. OFFFFFFFFF. PEKI KOKU FALAN YAPMIYORMU BU SOGAN SUYU.. ISYERINDE KOKARCALAR GIBI DOLASMAYALIM :)))))))[/QUOTE]

:) yok koku yapmıyorrr naneli bir sakız olayı çözüyorr :)

kızlar drum benı cagırmadıkı bı daha kontrole ıgne vurdur bol bol ılıskı gencsınız dedı
aslında cagrması lazım yanı kıste donmusmu dıe ama nıe ole yaptı anlamadım
glıforun etkısı azaldı :/ ama tatlı yemıorum ya ınsallah hamıleyımdır
cok heveslendık esımle ama benm ıcımde yıne umutszluk var kızlarr ne yapayım
ıgneyı vurulduktan sonra ertesı gun kasıklarım cok agrıdı 36. saat ılıskıye gırmemız gerekıodu ama ne yazıkkı
k.v k.p bızdeydı cok sınırlendım ıgneden 8 saat sonra ve 39 saat sonra beraber olduk ne dıosunuz bu ıse

ya ılk gunler cok guzeldı bı okadarda kotu glıfor 4 gun 5 gun benı mahvettı sonra duzeldım nası oldu anlamadım bırde gunde 2*1000 mlg alıyorum agırda olması gerkıo ama abur cburu kestırdı bana
ınsallah duzelmıstır kılocuk olmaz artık

NASİPDEE VARSA OLURR ŞEKERİMM SEN DERT ETME ONUU....sen sadece takipte ol...gebelik belirtileriyle kist belirtileri genelde aynıdırr o yüzden takipte ol dedimmm...ne kadar geçti ben bilmiyorum ama sen hesapla bir hafta 10 gün sonra tahlil yap ve dr gitt...inş sonuç pozitif olur..

Sıkma canını tatlım... Bu ay olacağı varsa olur zaten. Ayrıca, erkek yumurta hücresi 3-4 gün kadar kadın vücudunda yaşayabiliyor, vücut iç yapısı ortam sıcaklığı vb. gibi nedenlerden ötürü. O yüzden kafana takma. Doktorun da sık ilişkiye girin beklemeyin demesindeki esas neden de bu zaten.

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar bende malesef PKO'luyum genç kızlığımdan beri,ama ben hep zayıfdım tek sorun çok yağlı yememdi gençliğin ve çok hareketli olmamdan dolayı kilo almadım 7yıl önce evlendim kilo sorunum öyle başladıçünkü artık hareket alanım azaldı 3yıl sonra çocuk düşünmmeye başladım 1.5 yıl olmadı tam tedavi olacakken evladım içime düştü oğlum haziranda 3 yaşına gircek çok şükür.64 kg ile hamile kaldım 90 kg doğuma girdim 85 kg çakıldım ,çok spor yaparak,yemeklerdeki yağı azaltarak,beyaz olanherşeyihayatımdan çıkararak kısa bir sürede 6'lı rakamlara düştümmm hedefim 59kg görmek yola başka topikde devam ediyorum ,belki bi pkolu olarak yazdıklarım sizede umut olur,pko'nun düşmanı kilolu olmak, yağlı veşekerli gıdalar ve tabiki hareketsizlik bunlara dikkat edip çok dua edersinizz eminim herşeyyoluna girecektir..dilerimki gönlünüzdekilere bir an önce kavuşursunuz..

bizim gibi bayanlar için en müsait en rahat ortam kreş..bu konularda hem fikiriz canım...Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inş.
boş durma yok...

Hayırlısı ile olsun arkadaşım inşallahhh hamilesindirrr

"yok guzumm ne olcez bi top dondurmadan...önemli olan çikolata kaplı olmayan ve tercihen beyaz olanı yersek dahada az kalori alırızzz...yaa maşallahh iyi yapıyon bu soğan suyunu ben bi başlayamadımm....kaçıncı ayın senin adetlerde oldumu bi faydasıı....ben bide hayıt tohumu diye bişi almıştım bi ara onuda içiyordum sonra onuda bıraktımmm... şu sınavlar bitsinn kendime dönücemm inşallahh...leblebi bende aldırdım eşime ama oda gabız yapıyormuşş yaaa bitsinn bademe dönüş yapıcamm az az badem yerim aralarda..."

evvet canım dondurmam siyah beyazdı azcıkta olsa öyle seviyordum yedimmm :)
bu soğan suyunu bugün son içtim 21 gün oldu bir dahakini bilinçli yapcam reglinin kaçıncı günüymüş araştırıyorum
adetin 7. günü başlanıp 15 gün devam edilecekmiş :) nasılsa önce kilolar gitsine odaklandım bebiş olursa sürpriz yapsın keşkeeeee
hayıt tohumu iyiymiş diye duymuştum ama denemedim hiç onu da araştırayımmm
canım Allah yar ve yardımcımız olsun Zihin açıklıkları versin sana da inşallahhh
bademi çiğ alırsan kansızlığa da iyiymiş..

bilmiyorumm canımm yaaaa...sen ne burcusunn?? ben oğlak burcuyumm....bianda bi geliyorrrr..akşam üzeri eşimle bebek konusunu açtıkk ve o odadan çıkan gibi süzüldüü gözümden yaşşş...gitmek istediğim bi dr var illa ona gidicem diyorum ama oda uzakta bi kere gidicem fikir alıcam bidaha gitmicemm..oda ona giitme burda yakında bi dr buldum ona git..bendee tedaviye senin dediğinle başlarım ama ilk benim istediğime gidicem dedim...oda napayım ben sana hep kendi bildiğini okuyaorsun dedi çıktıı ve bende indi hemen gözden yaaşşş...benim gücümm kalmadı dahaa...ben tedaviye başlıcam ama nasıl başlıcam bilmiyorumm...perşembe günü evlilik yıldönümümüzz... tam 4 yıl olacakk...bilmiyorum herşeyi biliyorum ama bilmiyorum... kaderi biliyorumm...rabbim biliyor zamanını belki bu benim için daha hayırlıı...ama bazen işte bunları bile bile hüzün çöküyor yüreğimee...isyann değil diyorum rabbimm..acizliğimin göstergesii..

hak şerleri hayreyler
zannetme ki gayreyler
Ârif onu seyreyler
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

sen hakk’a tevekkül kıl
tefviz et ve rahat bul
sabreyle ve razı ol
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

kalbin ona berk eyle
tedbirini terk eyle
takdirini derk eyle
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hallak-ı rahim o’dur
rezzak-ı kerim o’dur
fa’al-ı hakim o’dur
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

bil kadıy-ı hacatı
kıl o’na münacatı
terk eyle muradatı
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

bir işi murad etme
olduysa inad etme
haktandır o reddetme
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hakk’ın olacak işler
boştur gam-u teşvişler
o hikmetini işler
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hep işleri faiktir
birbirine layıktır
neylerse muvafıktır
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

dilden gamı dûr eyle
rabbinle huzur eyle
tefviz-i umur eyle
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

sen adli zulüm sanma
teslim ol oda yanma
sabret sakın usanma
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

deme şu niçin şöyle
yerincedir ol öyle
bak sonuna sabreyle
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hiç kimseye hor akma
incitme, gönül yıkma
sen nefsine yan çıkma
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

mü’min işi renk olmaz
Âkil huyu cenk olmaz
Ârif dili tenk olmaz
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hoş sabr-i cemilimdir
takdir kefilimdir
allah ki vekilimdir
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

her dilde o’nun adı
her canda o’nun yadı
her kuladır imdadı
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

naçar kalacak yerde
nagâh açar o perde
derman eder ol derde
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

her kuluna her anda
kâh kahr-u kâh ihsanda
her anda o bir şanda
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

kâh mu’ti-u kâh mani’
kâh darr-u kâh nafi’
kâh hafız-u kâh rafi’
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

kâh abdin eder ârif
kâh eymen-ü kâh haif
her kalbi o’dur sarif
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

kâh kalbini boş eyler
kâh halkini hoş eyler
kâh aşkina dûş eyler
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

kâh sade-ü kâh rengîn
kâh tab’ın eder sengîn
kâh hırem-ü kâh gamgîn
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

az ye, az uyu, az iç
ten mezbelesinden geç
dil gülşenine gel göç
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

bu nas ile yorulma
nefsinle dahi kalma
kalbinden ırak olma
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

geçmişle geri kalma
müstakbele hem dalma
hâl ile dahi olma
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

her daim o’nu zikreyle
zeyrekliği koy şöyle
hayran-ı hak ol şöyle
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

gel hayrete dal bir yol
kendin unut o’nu bul
koy gafleti hazır ol
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

her sözde nasihat var
her nesnede zinet var
her işte ganimet var
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

hep remz-ü işarettir
hep gamz-ü beşarettir
hep ayn-ı inayettir
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

her söyleyeni dinle
ol söyleteni anla
hoş eyle kabul canla
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

bil elsine-i halkı
aklam-ı hak ey hakkı
öğren edeb ve hulku
mevlâ görelim neyler
neylerse güzel eyler

vallahi güzel etmiş
billahi güzel etmiş
tallahi güzel etmiş
allah görelim netmiş
netmişse güzel etmiş

e.ibrahim hakkı hz.

Günaydin kizlar insaallah iyisinizdir....ben yine ilaci dUzensiz kullanmaya basladim...
ama diyet e devam etmeye calisiyorum...aksam hafif yedim ama;-)

Sevgili WAW arkadasim üzme kendini.....hayirlisi diye bakip kendimize telkin edelim...vardir bir hayirrrr...

erkekler anlayis bakimindan bizden cok farklilar.....

hatırlıyorum kvnin getirdiği hediyeyiii..bakalım senin dönüşünde muhteşemm olur tahmin edebiliyorumm..neyse boşverr yaaa...annen seni en son gördüğünde kaç kiloydunnn baya fark varmıı..sürprüzz olacakmı onaaa?

canımm valla şimdiki çocuklar öylee bizimkiler aramış arabistandan ne istersiniz diyee biz eskide hurma zemzemgetirin yeter derdikk..şimdi biizim çocuklarr tablett getirin ayfon getirin diye sipariş veriyorlar aynını bende düşündüm..bilmiyorumm ben çocuguma ne ederimm..

canım yaa gecen unuttummm eniştenin işyerine hırsız girmiş büyük bi zarar varmı çook geçmişş olsunnn...

Muhteşem üçlü işte ya Karpuz peynir ekmek Ekmeğin miktarını az tuttum tabii

allahh senii netmesinnnn iyi afiyet olsunn..akşama doğru bende yedim o üçlüden ama benimki ikili oldu ekmek almadım peynir yiyemiyoum lor aldım acık karpuzla...

çokk sağoll canım..çok güzel demiş.ibrahim hakkı hz.. ya bazen garip oluyorum..sonra isyan değil allhım diyorumm..işte rabbim affeder inşallah acizliğime verir...ama ben bişi hep merak ettimm..şimdi ben hakkımda hayırlısı bu deyip tevekkülmü etsemm verecegi günümü beklesem...yoksa tedavileri olup olmazsa mı beklesemmm?? tedavii bi ısrarmıdırr???

günaydın canımm...benimde ilaç düzenli sayılmaz aklıma geldikçe içiyorum işte...

eşim bu konuda bana en çok destekçi olan insan sabbim bu derdi vermiş ama böylede bi eş vermiş..bikere bile dememiştir belki çocukla ilgili..hep sabret der..ama ben ice alıngan oldumm o okadar dikkat etmesine rağmen benim son demlerim gibi bi laf etse üstüme alınıyorumm..hele bu ara hiç anlaşamaz oldukk..düşündükce kendimi daraltıyorum ben daraldıkca sabırsız oluyorum eee bu seferde hep adama patlıyorumm..rabbim sabrınıda versin inşallahh

bu aradaa günaydınn kızlarrr...nasılsınızz dilerimm herşeyy yolundadırr..ben biraz önce uyandımm ilk size baktımm..şimdi kalkım işlerimi halledimm..kahvaltımı yapımm..yine uğrarımm..

canımm benim bizim kendimizi güvenebileceğimiz insanlara ihtiyacımız var bunu anlamaları çok zor eşlerimizin onlara göre biz hep bildiğimizi okuyoruz zaten ona takılma bence o da üzülmüştür sana kıyamadığı için yakında olursa demiştir arkadaşım yakın doktor iyi olur elbet hem bebişle girip gelişinde kolay olur hehe düşünsene karın burunda uzağa nasıl gitcez :)
tedaviye başlarken adetin 3. günü git doktoruna canım ona göre ayarla kendini sonra çağırıyorlar 10 gün sonra gel diyor onda da görmezse 3 gün daha sonra gel diyor :) koş koş git hehe
lakin şu da var güvenebileceğimiz bir doktor bizi yormaz tadavide ben de uzakta olsa iyi bir hocaya gitmeyi planlıyorum bu ay ve önümüzdeki ay kilodan daha çok kayıp verimde :) Ben terazi burcuyum dengeli ve adalet için var yaaaa bazen kendi kendimi bile eziyorum dengeli merhamet uğruna ama her insan gibi benimde bu konuda çok hassas hallerim var benimde dolar taşar içim bazen
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun arkadaşım :) önümüzdeki yıla bebişlerinizle kutlama yapın inşallahhhh
eşin eminim bunu telafi edecektir canım benim
Allahü tealanın bizim için takdirine tevekkül ediyorum ben de lakin buna dayanacak sabrı gücü de diliyorum bizler için
ve ısrarla yine de tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar tertemiz bir nesil için dualar ediyoruz
YER VE GÖK DUALAR ÜZERİNEDİR

Son düzenleme:
bu aradaa günaydınn kızlarrr...nasılsınızz dilerimm herşeyy yolundadırr..ben biraz önce uyandımm ilk size baktımm..şimdi kalkım işlerimi halledimm..kahvaltımı yapımm..yine uğrarımm..

Günaydınn waw günaydın sana ve tüm arkadaşlarıma...
inşallah hepimiz için her şey yolundadırr.
kahvaltımı dolu dolu yaptım :) bugün evimdeyim yürüyüş bandında yürüyeceğim :) yürüyüş ayakkabılarımı giydim
çamaşırın keyfini bekliyorum onu asayım
görüşürüz canım

Son düzenleme:

aminnn inşallahhhh... yaw ben zaten onun dediği dr a gidicemmm tedaviyi onunla başlıcammm...ama benim aksarayda bi dr um vardı eskiden..opr.dr ayşe büyüköğüt.. çok iyi ve işinde uzmann birii...bi kere onun bana diyeceklerini duymak istiyorummm..oda tutturduu bi nediceni duymak için oraya gitmeye boşu boşuna para vermeye ne gerek var diye.. bende sinirlendin...ne gel nede para ver benim paramda var gitmeye ayaklarımda var diyince bu sefer bu lafa o sinirlendiii çıktı odadan..bende başladım ağlamaya ama o görmedii üzülmemiştir yani merak etmee ::) :)

oooo terazii burcuu..memnun oldum bende oğlakk..benimm kardeşimde terazidir..bazen kızarımm herkezin gönlünü etmeye çalışıyorsun senin gönül ne durumdaa hiç belli etmiyorsunn diyee..

evlilik yıldönümü bu senede nanayyy :) :) geçen senede kutlayamamıştık ben umredeydim gecen sene bu zamanlarr..bu senede kaynanam ve annemler umreden geliyorlar tam ogünn..banada en iyi hediye o olacakk..

sen nerde yaşıyorsun hangi şehirde??sormuşmuydum bilmiyorum karıştırıyorum bazen..

yüzünün güldüğünü hisettmek ne güzel arkadaşım .
:) olur öyle hassaslaşmalar bende de oluyor her ne kadar üzmek istemediğimden çaktırmamaya çabalasamda bazen de patlayıveriyorum :) son hamle sinirlendirir de şah denir ya :)

ben Adanadayım canım sen neredeydin istanbul anadolu yakası mı ? bende okuyorum fakat karışıyor bazenn istemedenn

evett canımm..istanbul anadolu yakasındayımm.....anammm sen çook uzakmışsınn yawww....nediyonn kızorda..adanalımısınn...adana deyin ca aklıma direkk kebapp geliyorrr...gerçekten bizim hayalimizdeki gibimi orası kebap cenneti olarak hayall ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…