Sorma anam küçük görümce büyüğünden beter
Ama yok artık eski banu karşısında
inan bahane arıyorum artık ağzının payını vermek için
Büyüğü politikacı bana sen haklısın der diğer yandanda annesine verir çoşkuyu
İnan bende sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi özledim ama sağ olsun anam boş bırakmıyor
Birde ben aynı sokakta oturunca en ufak şeyde hadi sen gel diyor
kardeşim bir semt ötede olunca aaa hava soğuk çocuklar kreşe gidecek yok çocukları almaya gideceğim iki saat için gelmim der yırtar
İlk geldiklerinde her sabah kahvaltıya çağırıyordu ama artık iki günde bir uğrasam yetiyor
oda tabi her sabah ve akşam telefonla görüşüyoruz yinede
Yarın kızkardeşime gidecekmiş bir iş için ama tembihliyor ben 2de evde olurum sende işini hallet 3den sonra gel hem akşamda birşeyler yapar birlikte yeriz diye
Bir yandan iyi oluyor yemek derdim olmuyor o günler diğer yandanda dilediğim gibi yan gelip yatamıyorum
Sabah gözümü açıyorum hemen evi topluyorum eğer geceden cadının oyuncaklarını toplamadıysam
hani olurda gelirse evi dağınık görünce kızım sabah sabah bilgisayara oturacağını şuraları toplasaydın aniden biri gelse rezil olursun demesin diye
Allahtan öyle sabah baskınları yok
Ya annemler yılbaşından sonra yine gidecekler almanyaya daha doğrusu çoğu zaman burada olacaklar ama giriş çıkış yapmak zorundalar oturumları ölmesin diye
Allah korusun ama sağlıkla ilgili bir durum olsa orası daha kapsamlı üstelik oradaki evi kendilerinin diye nasılsa kapatmıyorlar bari biletler ucuzken gidip 3 - 4 ay kalır geri geliriz diyorlar
Hem erkek kardeşimde orada ya tamamen kopmaları mümkün değil
Aman boşver arada gitsinki bende istediğim gibi yayılayım
Her günki sabah kahvelerimi bile içemiyorum komşu ablamla
hem anam çağırıyor hemde komşu ablamın babası malum ameliyat olmuştu oda onlara koşturuyor
oda geçen gün dedi anan geldi pabucum dama atıldı diye ama inan fırsat yaratıp onla bol bol sohbet etmeye çalışıyorum
Zaten bir Nisa ablam birde sizler beni rahatlatıyorsunuz