slmmm millettt...nasılsınızzz...benden iyilik güzelikk :) :)
sabak 8.30 da açtım p c yii :) yazmam bu saatı bulduu..7 de kalktım eşimle kahvaltı yaptık..o gidince actım pc yi ama üşüdüm yataga girdim pc yle :) okurken okurken uyuya kalmışım..:)
sabah kahvaltımda..
2 dilim tam bugday ekmekk...
1.5 haşlanmış yumurtaaa..
1 kaşık lor..
domates salatalık..
bide yeşil çayımm..ohh miss di miss...böle beslenince kendimide mutlu ediyorumm ufacıkk bi kaçamakk morelimi bozuyor yaww...sporada başladımm..şimdlil evdeki step twist aletiyle idare edicemm..zor geliyorr yaa karar verdim dizi felan izlerken çıkıcamm ozaman farketmem belkideee..
bu arada kızlarrrr dün yine kuaförde seyansım vardıı..saçlarım ful platın oldu aralarda acık koyu sarılarda varr ama güzell olduu .eşimde begendi bu sefer amaaa ona ek para verdiğimi söyleyemedimmm:18::18::18::18: söylesem 2 saat mırın kırın edecekkk..çok verdin diyee..haklıdaa...ama bu kuaförde kapalı bayanlara imkan çok bide eşimin iş yerinin yanında o yüzden işimi görüyorr..tek kötü yönüü acayipp kazııkkk...
şuan tam 300 tl oldu..ama
saç kesimi + röfle + mavi su diye bi sprey aldım o..
bidee bakım kremi felanda veriyorduda almadımm...netten araştırdımdea iyiki almamışımm..2 katı fiyatla satıyormuşş..
şimdi uygun olanlara bakıcamm....
kızlarsaçlarını boyatanlarr bakım için napeysınızz???saçlarım birazz yıprandı doğal olarakk bakımlaa toparlamalıyımm...
slmm bana doktorun verdiği testler lh ve e2 hormonları sadece. Doktorum yurt dışındaydı o yüzden başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. O baktı ve 5 kist var dedi. Aslında bunu bence ilaçlar yapmadı. Ben 10 gün boyunca ayriyetten ( Çok akıllı olduğumdan) çörek otu kürü yaptım. Hem ilaç hem kür uçurduuuu beni :) Moralimi bozmak istemiyorum ya. Bu gittiğim doktorda dengesiz bana 4 gibi gel test sonuçlarına bakalım dedi. Gittim doktor çıkmış tabi çıldırdım. Elimde testlerle bindim arabaya son gaz eve geldim. Hemen kendi doktorumun asistanını aradım. Doktora ulaşıp böyle böyle durumu anlatsın diye. Saolsun hemen dönüş yaptı. Doktor bol bol su tüketsin kendiliğinden söner onlar demiş. Ağrı kesici önerdi o kadar. Kızlar kendi kendine sönüyormu gerçekten..
Yardımcı olun sorun olmuyor dimi.
1,5 yıllık evliyim 24 yaşındaym hormon testlerini yptramadım ynedün gttm doktor yokmuşmuş da yapamazlarmş ya bn bu testleri bi türlü yptramıyorm allh hkmetmdr nedr istemio yptrmamı hep bişi çıkıo 4 ay gçti ya
Selam kızlarrrrrrrr
Biraz evvel ancak attım kendimi eve
Eşim gelmeden bir sizlere bakayım dedim
Öğlende anneme gittim dönüşte birde kuaföre uğradım dip boyam için eeee kuaförede girdiğim an en az 2 saatim orada geçiyor
Kuaför üst komşum olduğundan nazımız birbirine geçiyor diye boyadı saçımı iki lak lak yaptık bir baktı torunu kreşten alma saati gelmiş evde saçını yıkasan olurmu dedibende kadıncağız geç kalmasın diye pılımı pırtımı toplayım zor attım kendimi tükkandan dışarı eve tam geldim jeton düştü kadına para ödemeyi unutmuşum aceleden
Neyse artık 9 gibi kızı yukarı gönderir parasını veririm sonuçta komşuluk başka ticaret başka
Eminim yürü git diye kıza fırça atacaktır ama kimseye borçlu kalmak istemem
Kaşlarımıda aldırdımkesin tartıda eksi çıkarım şu anda anam yol yol bitmedi kaşlar ama perşembeye hazırım
Sağ olsun annemde akşamlık yemeğimide verdi birazda dünden kalma vardıyemek derdimde yok şükür
Artık daha sonra uğrar uzun uzun sohbet ederizşimdilik eşim gelmeden bir iki işimi daha halledeyim de ütüm kalsın bir tek geceye
Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnn
Acaba neden hepsi birden kist oldu :44: acaba ilaçmı ağır geldi :44:
Herşeyin hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda sende o güzel duyguyu tadarsınüzülme ne olur
Anammmm hakikaten baya bir kazıkmış kız
Valla benimki söylenmez direk isyan ederdi herhaldeen son öyle iyi bir yere gittiğimde 170 lira verdim diye az söylenmedi
Amannnnnn boşver sonuçta kırk yılın başı üstelik dip boya okadar tutmaz birdahakineo mavi sudan bende alıcağım hatta biraz evvel saçlarımı tararken kendi kendime herife desem bulabilirmi diye düşündüm sonra söylenir ben çıktığımda alırım dedim
Şu durulanmaya istemeyen bakım kremleri var ( avonunda vardı uygun ) onlardan al istersen güzelim
Bende ilk fırsatta almam lazımkestirmeye kıyamıyorum bari bakımını yapayımda tiftik tiftik durmasın
Birde şampuan olarak bebek şampuanı alacağım kendimeonlarda doğru dürüst kimyasal yokmuş bugün kuaförde iki kadında aynısını söyledi ikiside saç dökülmesinden bu sayede kurtulmuşlar
Canım henüz evliliğinde çok yeni o yüzden kendine stres yapma mutlaka testlerinide yaptırabilirsinBüyük devlet hastanelerinde bütün tahlilleri bedavaya yapıyorlar dahiliyeye git seni yönlendirirler zaten
Selam kızlar bugün sabah kahvaltı yapamadım malesef öğlen kısır ve bir bardak çay içtim akşam da salata yedim canlar inşallah emeğimin karşılığını alırım ya! Dün kendimi tutabildim şükür eşim geç saatte makarna istedi yaptım yemedim yarım kase yoğurt yedim saat 11 de gece çok mutluyum yemediğim için
Selam canım ..kuaföre çok para vermiştin acayip kazık yemişşin. onu söyleyeyim önceden bende röle yaptırdım kesim boya yıkama 150 tl verdim .ben haftada iki kere yaptığım karışım var birebir saca çok iy geliyor bir ayda topluyor sacın formunu yapamamdersen argan yağı al canım onu sür saçına .yaptıgım karışım şu ;3diş sarmısak rendesi zeytin yağı yumurta sarısı ve limon karıştırıyorum ve saçımın her yerine sürüyorum cnm kokuyor tatbiki ama saca çok iyi geliyor cnm dayanabilirsen yap mutlaka
slmm bana doktorun verdiği testler lh ve e2 hormonları sadece. Doktorum yurt dışındaydı o yüzden başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. O baktı ve 5 kist var dedi. Aslında bunu bence ilaçlar yapmadı. Ben 10 gün boyunca ayriyetten ( Çok akıllı olduğumdan) çörek otu kürü yaptım. Hem ilaç hem kür uçurduuuu beni :) Moralimi bozmak istemiyorum ya. Bu gittiğim doktorda dengesiz bana 4 gibi gel test sonuçlarına bakalım dedi. Gittim doktor çıkmış tabi çıldırdım. Elimde testlerle bindim arabaya son gaz eve geldim. Hemen kendi doktorumun asistanını aradım. Doktora ulaşıp böyle böyle durumu anlatsın diye. Saolsun hemen dönüş yaptı. Doktor bol bol su tüketsin kendiliğinden söner onlar demiş. Ağrı kesici önerdi o kadar. Kızlar kendi kendine sönüyormu gerçekten..
Yardımcı olun sorun olmuyor dimi.
Eki Görüntüle 899713
HAYIRLI SABAHLAARR ÇITIRLARIM...
Sabah ilk iş sporumu yaptım 15 dk tempolu yürüyüş..sabah tartıldım veeee 600 gr daha gitmiş..regl sonrası olmasının da etkisi var..birde düzensiz beslenme sonrası dengeli beslenmeye başladığınızda vücut ilk olarak su ve toksin atar..bende 2.5 lt su içiyorum..
dün akşam çıtır elbise modellerine baktım..bende bunların içine gireceğim diye ahdettim..
neyimiz eksik kızlar??
tek eksik olan inancımız..kilo vereceğinize gerçekten inanıyormusunız??
öyleyse daha ne duruyoruz???
spor..spor..spor..
az az yapıyoruz..yılmamak için..
Asla vazgeçmeyin,kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir...
Belki hiçbirşey yolunda gitmedi ; ama hiçbirşey de beni yolumdan etmedi...
günaydın arkadaşlar,
bende pko yum ve benimde kilo vermeye ihtiyacım var. biraz geçmiş yazışmaları okudum birbirinizi ne güzel teşfik ediyorsunuz. benide gaza getirin bende zayıflayayım :)
canımm gülegüle kullan saçlarınıı :) :) kaça yapıyor seninki dip boyasınıı ?? benimki bitkiseldip boya 55 tl.. ben kaç bıyıkda buna gitmiyorum zatenn...bu kaşbıyık 15 e alıyorki bende 4 ..5 tel kaş toparlıyor okadar...ama ona gitmiyorum annemlerin orda gidiyorum 7 tl :::)
vala bizimki böleboyadıgı saçada fön çekelimmi diye soruyor bidaha föne 10 tl daha alıyorrr..:) :) ama şu varr ortamm süperrr..hiçmette süper çaylarçorbalar kahveler..masajlar...birazda semtinden dolayıdaaa..heleki burası bu semtin ucuzz yerlerindenn...dediğim gibi kaş bıyık gibi işlerde buna gitmiyorum ..ama boyada giidiyorum..
günaydın arkadaşlar,
bende pko yum ve benimde kilo vermeye ihtiyacım var. biraz geçmiş yazışmaları okudum birbirinizi ne güzel teşfik ediyorsunuz. benide gaza getirin bende zayıflayayım :)
YAWW BEN ANLAMADIMM ZATENN SEN NEREYE GİDİYORSUN..ee canım benimm sen gitmeden önce randevu almadınmıı???ee aldıysan ogün yoksa dr başka bi dr yönlendiriyorlar zatenn...valla ortalıgı birbirine katardımm ordaaa...
göztepe ssk çokmu uzak sanaa...değil ordan otobüsler geliyor sana tek vesayit...adetin 3. gününe ordan randevu all..sürüsüyle dr var...sabahtan git aç karnınaa...sana daha öncede anlattımm...dirayetli bi şekilde dur dr karşısında özelde tedavi görüyorumm..laboratuara çok para verdim..drum böle bi hakkım oldugunu söyledi bana tahlilyazarmısınız de...ve bu arada hangi tahliller oldugunu sölee...biliyormmusun hangi tahliller gereklii ??
yaa bence sen dirayetli değilsin bu konuda o yüzden böle oluyor gidiyorsun dr geri geliyorsunn...öle yapsam bende yaptıramazdım tahlill...banada ilk tepki koyuyorlar muayene etmeden yazaman diye...bende nasıll yazamazsınızz diyee bi başlıyorumm....allahhhh....ben size her ay 300 tl den fazla ssk ödüyorumda..bunlar benimm hakkımdaa..yazmazsanız sikayette bulunuruma kadarr...hatta birini sikayet ettim bilee...senin edeceğin bikaç cümle var bunlar hakkım ben haklarımı biliyorum lütfen yazınn...
ya canım bn düznsiz olduğum için randevu almadım zaten doktrda randevu almana gerek yok dedi.vezndeki kz doktrn adına grmem gerekıo testleriş burda olmadğı için girmem dedi bşka doktr adınada giremezmiş miş miş te miş miş.göztpe ssk ya da gidermde randvu alamam işte düznsz oluyorm oldğm zmnda nasl rndvu aalym dolu oluyr hep.ya ben tecrubeszm ilk defa böyle şyler yaşıyorm hytmda sdece evlndğmde kan verdm sen düşün :) hangi testleri yapacğmı biliyorm liste var zaten elmde bu ay artk dvlte yptrmzsm özele gtcem zaten yetti artk hç değilse insan yerine koyuyolar. senin testlerin sonuçları geldimi nasıl
YAWW BEN ANLAMADIMM ZATENN SEN NEREYE GİDİYORSUN..ee canım benimm sen gitmeden önce randevu almadınmıı???ee aldıysan ogün yoksa dr başka bi dr yönlendiriyorlar zatenn...valla ortalıgı birbirine katardımm ordaaa...
göztepe ssk çokmu uzak sanaa...değil ordan otobüsler geliyor sana tek vesayit...adetin 3. gününe ordan randevu all..sürüsüyle dr var...sabahtan git aç karnınaa...sana daha öncede anlattımm...dirayetli bi şekilde dur dr karşısında özelde tedavi görüyorumm..laboratuara çok para verdim..drum böle bi hakkım oldugunu söyledi bana tahlilyazarmısınız de...ve bu arada hangi tahliller oldugunu sölee...biliyormmusun hangi tahliller gereklii ??
yaa bence sen dirayetli değilsin bu konuda o yüzden böle oluyor gidiyorsun dr geri geliyorsunn...öle yapsam bende yaptıramazdım tahlill...banada ilk tepki koyuyorlar muayene etmeden yazaman diye...bende nasıll yazamazsınızz diyee bi başlıyorumm....allahhhh....ben size her ay 300 tl den fazla ssk ödüyorumda..bunlar benimm hakkımdaa..yazmazsanız sikayette bulunuruma kadarr...hatta birini sikayet ettim bilee...senin edeceğin bikaç cümle var bunlar hakkım ben haklarımı biliyorum lütfen yazınn...
ya canım bn düznsiz olduğum için randevu almadım zaten doktrda randevu almana gerek yok dedi.vezndeki kz doktrn adına grmem gerekıo testleriş burda olmadğı için girmem dedi bşka doktr adınada giremezmiş miş miş te miş miş.göztpe ssk ya da gidermde randvu alamam işte düznsz oluyorm oldğm zmnda nasl rndvu aalym dolu oluyr hep.ya ben tecrubeszm ilk defa böyle şyler yaşıyorm hytmda sdece evlndğmde kan verdm sen düşün :) hangi testleri yapacğmı biliyorm liste var zaten elmde bu ay artk dvlte yptrmzsm özele gtcem zaten yetti artk hç değilse insan yerine koyuyolar. senin testlerin sonuçları geldimi nasıl
bir fikir ama başka bir devlet hastanesinin kadın doğumuna gidebilirsin hazır regl olmuşsun tedavini 1 ay daha erteleme
benn seni kendi halimee benzetiyorumm benim evliliğimin ilk zamanlarınaa ondan bu kadar çokk yazıyorum ve açıklamada buunuyorum bende o tecrübesizliklee haa süründüm ordan orayaa...ama şimdi pko hakkında anasının gözü olmuş durumdayımm...
bak canım benimde düzensizdirr adetlerimm...kaç günde bir olursunn..?? ben bi vakit sonra elimde takvimle gezerim hesap kitaba başlarımm tahmini olabilecek zamanlarımı hesaplarım olasılıkları çıkartırımm... ve ona göre randevu alurum...
yanı sen genelimde 30 gündemi..40 gündemi olursunn ?? onu hesapla..tahmini olabilecek zamanında git dr vee tahlillerini yazdırr..tahlil yazıldıkdan sonra 9 gün içinde tahlil yaptırabiliyorsunn...3. günün bu 9. gün içine denk gelirse gider direk laboratuardan kan verirsinn...baktın 9 gün geçti yine al randevu..ben her seferinde ayrı bi dr dan aldım valla..bi gittiğime bidaha gitmedim..ama muayene olmadım hiç..tahlil yazdırcam dedim..
2. şıkda...göztepe ssk merdivenköy polikilinigi...çok kadın doğumcu varr...2 gün sonrasına randevu bulma olasılıgın çokk...yani adet oldugunu anladıgın gün hemen netten göztepe ssk deyip çıkan yerden randevunu alacaksın..netten randevu almayı biliyormusunn ??bu arada adet kanını gördüğün an ilk günü sayılıyormuşşş..akşam geç saat olsada..oldugun anı ilk gün sayarak..3. gününe randevunu al..aç karnına git..geç saatede alsan erken git..ben gecen 3 e aldım sabah 9 gittim kimse yokdu hemen girdim...aç gitki hemen kan ver..erken git diyorum 9..10 gibi öğleden sonra kan almıyorlar galiba ssk da..
gecen pazartesi verdim kan..sende ogün verecektin..sana göztepe ssk ya gel birlikte halledelim diyecektimm çekindim diyemedim..belki aynı zamana denk gelirsek yine orda karşılaşırızz...
benim tahliller aynı yinee...lh yüksek..diğerleri normall..
aynenn cnımm bizde sabahki sonucu baz alıyoruzz...maşallahh pek kilonda yokmuş yaniii keşke senin kadarrhoşbuldum tekrardan,
kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Çalıştığım için işyerinde biraz zor diyet yapmak tahmin edersiniz ki.
birde ben kilomu bana moral olsun diye sabah aç karnına tartılıyorumgün içerisinde 1 - 1,5 kilo farkediyor
olabilseemmm...biz dengeli besleniyoruz..boll suu...bu hafta birde spora başladık günde 15 dk herkez ne yapabilirse..yürüyüş..koşu..dans..