Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kızlar bugün sabah kahvaltı yapamadım malesef öğlen kısır ve bir bardak çay içtim akşam da salata yedim canlar inşallah emeğimin karşılığını alırım ya! Dün kendimi tutabildim şükür eşim geç saatte makarna istedi yaptım yemedim yarım kase yoğurt yedim saat 11 de gece çok mutluyum yemediğim için

Selam canım ..kuaföre çok para vermiştin acayip kazık yemişşin. onu söyleyeyim önceden bende röle yaptırdım kesim boya yıkama 150 tl verdim .ben haftada iki kere yaptığım karışım var birebir saca çok iy geliyor bir ayda topluyor sacın formunu yapamamdersen argan yağı al canım onu sür saçına .yaptıgım karışım şu ;3diş sarmısak rendesi zeytin yağı yumurta sarısı ve limon karıştırıyorum ve saçımın her yerine sürüyorum cnm kokuyor tatbiki ama saca çok iyi geliyor cnm dayanabilirsen yap mutlaka

Son düzenleme:
Minimax ımn cnm ne yaptın doktor da nasıl geçti günün yazdıklarını okudun çok üzüldüm nasıl oldu o kadar kist ya merak ettim ilaçtan mı oldu

Son düzenleme:
slmm bana doktorun verdiği testler lh ve e2 hormonları sadece. Doktorum yurt dışındaydı o yüzden başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. O baktı ve 5 kist var dedi. Aslında bunu bence ilaçlar yapmadı. Ben 10 gün boyunca ayriyetten ( Çok akıllı olduğumdan) çörek otu kürü yaptım. Hem ilaç hem kür uçurduuuu beni :) Moralimi bozmak istemiyorum ya. Bu gittiğim doktorda dengesiz bana 4 gibi gel test sonuçlarına bakalım dedi. Gittim doktor çıkmış tabi çıldırdım. Elimde testlerle bindim arabaya son gaz eve geldim. Hemen kendi doktorumun asistanını aradım. Doktora ulaşıp böyle böyle durumu anlatsın diye. Saolsun hemen dönüş yaptı. Doktor bol bol su tüketsin kendiliğinden söner onlar demiş. Ağrı kesici önerdi o kadar. Kızlar kendi kendine sönüyormu gerçekten..

Yardımcı olun sorun olmuyor dimi.

Canım doktorunun ir bildiği vardır kFana takma cnm .dikkat et kendine dediğini yap bakalım geldiğinde kontrole gidersin dönmediyse ilaç verir en kötü ihtimalle cnm onun için stres yapma sakın daha kötü olur sonra

selamun aleyküm kızlar..

çok şükür iyiyim şuan ara öğünlerde nar yedim..bağışıklığı güçlendirici etkisi var.
sporumu da yaptım biraz önce tempolu 15 dk yürüyüş..

birde k.valideler geldi hasta olduğumu bile bile..gelmeyin denmez tabi zaten yatak yorgan yatmıyorum küçük kızım da iyi sayılmaz
bugünkü menüm
sabah
bol yeşillikli yumurta salatası
2 dilim tam buğday ekmek
peynir
2-3 zeytin

ara
armut

öğle
çok az sulu köfte
1 d.ekmek

ara
nar
tatlı krizi geldi 2 tane kuru kayısı ve badem

akşam
azıcık etli patates yemeği
salata
çorba
1 d.ekmek

ara
çayla birkaç kuru üzüm leblebi

biraz önce de nar yedim

bol boool su

kızlar suyu ihmal etmeyin..sporu da...

WAW canım ara öğün için çok acıkırsan kepek ekmek tost yiyebilirsin ya da benim fixim olanı dene..bir kase süte 1 elma dilimle üzerime 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koy..afiyetle ye..hem tok tutuyor hemde bağırsakları düzenliyor
birde sen çok rahat tv karşısında spor yapabilirsin benim tv odasında koşu bandımı koyacak yerim yok..

cecoo senin annen aynı benim k.validem..55 yaşında maşallah ben onun yaptığını yapamam..Rabbim sağlık versin..
cecoo geç değil yarından itibaren 15 dk spor yapabilirsin erteleme canım..

minimax geçmiş olsun kist durumunu netten araştır derim...wawın dediği gibi herşeyi doktora bırakmamak lazım..ben kendimde pko olduğunu öğrendiğimde netten konunun uzmanı olmuştum..canını sıkma düzelir inş.

HAYIRLI SABAHLAARR ÇITIRLARIM...

Sabah ilk iş sporumu yaptım 15 dk tempolu yürüyüş..sabah tartıldım veeee 600 gr daha gitmiş..regl sonrası olmasının da etkisi var..birde düzensiz beslenme sonrası dengeli beslenmeye başladığınızda vücut ilk olarak su ve toksin atar..bende 2.5 lt su içiyorum..
dün akşam çıtır elbise modellerine baktım..bende bunların içine gireceğim diye ahdettim..
neyimiz eksik kızlar??
tek eksik olan inancımız..kilo vereceğinize gerçekten inanıyormusunız??
öyleyse daha ne duruyoruz???
spor..spor..spor..
az az yapıyoruz..yılmamak için..

Asla vazgeçmeyin,kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir...

Belki hiçbirşey yolunda gitmedi ; ama hiçbirşey de beni yolumdan etmedi...

YAWW BEN ANLAMADIMM ZATENN SEN NEREYE GİDİYORSUN..ee canım benimm sen gitmeden önce randevu almadınmıı???ee aldıysan ogün yoksa dr başka bi dr yönlendiriyorlar zatenn...valla ortalıgı birbirine katardımm ordaaa...

göztepe ssk çokmu uzak sanaa...değil ordan otobüsler geliyor sana tek vesayit...adetin 3. gününe ordan randevu all..sürüsüyle dr var...sabahtan git aç karnınaa...sana daha öncede anlattımm...dirayetli bi şekilde dur dr karşısında özelde tedavi görüyorumm..laboratuara çok para verdim..drum böle bi hakkım oldugunu söyledi bana tahlilyazarmısınız de...ve bu arada hangi tahliller oldugunu sölee...biliyormmusun hangi tahliller gereklii ??

yaa bence sen dirayetli değilsin bu konuda o yüzden böle oluyor gidiyorsun dr geri geliyorsunn...öle yapsam bende yaptıramazdım tahlill...banada ilk tepki koyuyorlar muayene etmeden yazaman diye...bende nasıll yazamazsınızz diyee bi başlıyorumm....allahhhh....ben size her ay 300 tl den fazla ssk ödüyorumda..bunlar benimm hakkımdaa..yazmazsanız sikayette bulunuruma kadarr...hatta birini sikayet ettim bilee...senin edeceğin bikaç cümle var bunlar hakkım ben haklarımı biliyorum lütfen yazınn...

canımm gülegüle kullan saçlarınıı :) :) kaça yapıyor seninki dip boyasınıı ?? benimki bitkiseldip boya 55 tl.. ben kaç bıyıkda buna gitmiyorum zatenn...bu kaşbıyık 15 e alıyorki bende 4 ..5 tel kaş toparlıyor okadar...ama ona gitmiyorum annemlerin orda gidiyorum 7 tl :::)

vallaaa harikasınn aynenn devamm pess etmekk yokkkkk...gidecek bu kilolarr..makarnaya dayanmışsınn ben olsam dayanamazdımm...

vala bizimki böleboyadıgı saçada fön çekelimmi diye soruyor bidaha föne 10 tl daha alıyorrr..:) :) ama şu varr ortamm süperrr..hiçmette süper çaylarçorbalar kahveler..masajlar...birazda semtinden dolayıdaaa..heleki burası bu semtin ucuzz yerlerindenn...dediğim gibi kaş bıyık gibi işlerde buna gitmiyorum ..ama boyada giidiyorum..

töbee töbeee...suylaa kist sönermiymişş hiççç..canım lh ve e 2 çatlayan yumoşun varmı diye bakacaktır hani gebelik varmı diyee...sonrasındaeminim doğumkontrol hapı verir ..1 tanede değilkii.. 5 tane....bende bi kere yaşandı bu kist olayıı..oda bana 1 ay doğum kontrol hapı verdi kist küçüldü ve adetle atıldıı...

hele sen sonuçları al..dr una söyle oda verecektir ilaç vermezsesen sorr..doğum kontrol hapı kullanmıcammı diyee...ve dediği gibi bol bol suyunu içç..bide gebelik kesin olmadıgı anlaşılınca soğan suyu kürünü yapp oda kistleri temizliyorr...

canımm..kendini suçlama o kürler etkisini biraz daha sonra gösteriyorrr...böle olmasının en büyük sebebii..7 gün içirmesiyle hemde günde 3 tanee...

aynennn sporrr başkanımmmmmmmm...bende dün yaptım sporumu bugunde yapıcam insallahhh...ben 79 um..80ni gördümde döndüm kıyısındannn...bakalımm cumayane olacakk...ie zorlaştı kilo vermem içtiğim ilaçlardan dolayıda olabilirmi..folikasit..klomen hormon ilacı..

folik asiti ilk içtiğim dönemlerde diyetisyene gitmiştim bi süre içme demişti kilo vermeni engeler demiştii..bırakmıştım ama 3 aydır yine içiyorumm...

ayy ayy bilmiyorum işteee..inşallahh vericezz bu kilolarıı...

günaydın arkadaşlar,
bende pko yum ve benimde kilo vermeye ihtiyacım var. biraz geçmiş yazışmaları okudum birbirinizi ne güzel teşfik ediyorsunuz. benide gaza getirin bende zayıflayayım :)

günaydın arkadaşlar,
bende pko yum ve benimde kilo vermeye ihtiyacım var. biraz geçmiş yazışmaları okudum birbirinizi ne güzel teşfik ediyorsunuz. benide gaza getirin bende zayıflayayım :)

buyurr gell hoşgeldinnn...bizde gazdan boll nee varrr canımm biz birbirimizi motive ediyoruzda..burada olanlar nasipleniyorr...yani gelir çoşkuyu motiveyi alırsan kapımız acıkk...biz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve bir haftalık değerlendirmemizi yapıyorum..kim nasıl verdi diyee..

evlimisinn ??çocuk varmıı ??yaşş..kiloo kaçç ??

hoş buldum çok teşekkür ederim :) sorulara cevap vereyim hemen :) evliyim. çocuğum yok ama olması için tedavi oluyorum. 28 yaşındayım kilom 68. 3 ay öncesinde 72 ye kadar çıkmıştım. doktorum metformine başlattı onunla birlikte gebelik için diğer ilaçları kullandım birşey yiyemedin ve 3-4 kilo öyle verdim.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bugün pek işim yok şükür ama bu seferde kızın sınıf arkadaşları gelecekmiş bir grup çalışması için
Neyse çocuk odasına kapanırlar nasılsa bana pek iş düşmez tabi ikramlık birşeyler aldırmam lazım ayıp olur
Sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor kendimi kasıyorum resmen hasta olmamak için sonuçta yarınıda atlattıktan sonra hastalıkta serbest

Sağ ol canım Valla ben boyayı kendim alıyorum yarısını kullanıp bir sonraki dip boyaya yarısını saklıyorum yetiyor yani boyayı 10 liraya alıyorum dip boyayıda kuaförüm her defasında kaş bıyık dahil 20 liraya yapıyor Normalde kaş bıyığı zaten 5 liraya alıyor 5 lira boya + 15 dip boya + 5 kaş bıyık derken topu topu 25 liraya mal oluyor

Bizde servis sıfır ancak mahalledeki dedikoduları duyarsın inan bir an önce işim bitsin de çıkayım diyorum
Kuaför ablada bazen çok daralınca millete fırça bile atıyor aaa yeter bu kadar dedikodu diye

günaydın arkadaşlar,

Hoşgeldin aramıza
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım henüz evliliğinde çok yeni o yüzden kendine stres yapma mutlaka testlerinide yaptırabilirsin Büyük devlet hastanelerinde bütün tahlilleri bedavaya yapıyorlar dahiliyeye git seni yönlendirirler zaten [/QUOTE]

ah ah bnde biliyorm dha çok yeni ama hem bnm ailmden hmde eşimn ailsnden büyük baskı görüyorm annmden bşka hastlğmı bilnde yok skıntılrdaym anlıcağn kşke stres ypmasam blkide kendiliğinden olack ama elmde değil

hoşbuldum tekrardan,
kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Çalıştığım için işyerinde biraz zor diyet yapmak tahmin edersiniz ki.

birde ben kilomu bana moral olsun diye sabah aç karnına tartılıyorum gün içerisinde 1 - 1,5 kilo farkediyor

kızlar lh 12,34

e2 794 çıkmışşşşşş inanamıyorum ya. EE 5 tane kist var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…