Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlar selamun aleykum oncelikle cumamiz mubarek dilimizdeki icimizdeki dualarimiz kabul olsun. Biliyorum bir suredir gelemedim.kv ler bende pazar gunune kadarda bizde olacaklar.sohbet muhabbet yeme icme geciyo gunler.
Kg bildirimimide yapayim. Sabah 73.9 kg ciktim

Merhaba canım beni de ekleyebilmen mümkün mü listeye. 69 kilo ile başladım geçen pzt günü. hangi günler kilo bildirimi yapılıyor.

Merhaba canım beni de ekleyebilmen mümkün mü listeye. 69 kilo ile başladım geçen pzt günü. hangi günler kilo bildirimi yapılıyor.

EKLİYİMM CANIMMM...cuma günleri bildirim yapıyoruzz...diğer günlerde kilo vermek için neler yapıyoruz onları paylaşıyoruzz ve tedavilerimizii...kilonn benimm içinn süperr..şuankii hedefimm hatta..inşallah bende 69 u görebilirim bigünn :)

özelde yaptrma imkanım yok malsef zaten olsa devltte sürünmezdm. ben her ay kendiliğmden adet oluyorm sadece geckmelrm olur bu geckmenın aksnı 2gün erken oldm anlamadm gtti kartaldaki devlt hstanesine gidiyorm cnm tahlılleri alnca özldeki doktoruma gösterıcem.
seninde tahlillern ii çıkar inşlh.

valla ben imkanı olanın bile özelde yaptırması taraftarı değilim...kan veriyorsun ve bakıyorlar..ben ilk başlarda bilmiyordum ve özelde yaptırıyorduumm tonla para boşu boşuna geliyor bana..şimdi göztepe ssk da yaptırıyorum bende medipoldede druma gösteriyorum...

hadi bakalım pazartesi ikimizde verelim tahlillerii.. netcen bu ay ilaç kullanıcan mı ?? ben pazartesi klomene başlıcamm ...

özeller sömürüyo devltte süründürüyo :) ya bnde bşlamak istiyorm çnkü baya kişide işe yaramş doktormdan isticem bakym ne dicek

benimmm çıtırr kızçelerimmmm....napeysınızz...ben ders çalışıyorum pcde başında aralarda buraya bakıyorummm....öğlen yemeğimide yedimm yazayımm dedimm...

sabah kahvaltım güzeldi yumurta yaptım yine gerçekten baya tok tutuyorr....

arada bi elma yedim...çeyrek simit..kp getirmiş...gerisi duruyor eşime yedirmem lazım kv ye almış beni düşünmesi tutmuş kp nin :) simite ölürümdee yememem lazımm...

sonra bidahaki arada bi kupa süte granur kahve attım ama 2 denede kesme şeker attımm inş eritir okadarcıkınıda vücur..hiç şekersiz içemiyorumm...

kafe beni baya uzun süre tokk tuttuu...iyide olduu...akşama çok acıkmam inşallahh...

şimdide bir kase yogurt..dün kv cim kapuska vermişti..onu yedim ekmeksizz...aradaki simit yüzünden ekmek yemedim...

akşamm mühimm..ne yicem bilmiyorumm...yemek yapamıcam acık lahana sarması var belki acıkda makarna yapıcam amabenim yememem lazım...yada sadece makarna yogurtta yiyebilirmm napamm yaaa...karnıbahar var ama onunla ugraşamam şimdiii..daha açılmamış 1kitabım varr..

öpüyorum sizii...dua edin banaa...

Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin

Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum

kızzzz aglattınn beniiii...gıcıkkkk...bizde senii seviyoruzz tombişşş kızınn annesiii...çok şükür temiz çıkmışş tahlillerr...

bizide eksik etme dualarındaa...son döneminde hatırlatırım dua sözünüü..

wawcım bu sabah tartıldım 71,6 cıktım tartıyı minicik yerinden oynatınca 70,6 cıktım kafam karıştı ama 71,6 olarak yazalım biz...
inşallah yarınki sınavında çok güzel geçer canım Rabbim zihin açıklığı versin

selam tatlım !! maşallah nazar değmesin cnm !!!! darısı başımıza ttalım o sancında bile bebeği olmayan bizleri düşüneceksin yaa gerçekten çok iyi bir anne olacağına ve çok iyi kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum canım... rabbim bir avazda doğurmak ve kucağına almak nasip etsin duaarım senle cnm rabbim gönlüne göre versin cnm benim ....

tatlım bugün sproruma pek ağırlık veremesemde diyete başladım sonunda sağlığım iyi Allaha şükür ....beni de listeye eklersen çok sevinirim önümüzdeki cumaya bakalım kaç kilo verebileceğim ........ sadece kahvaltı çorba ve salata meyve diyetine başlıyorum bu hafta çok zor geçecek benim için bana destek olun kızlarr .....çok ihtiyacım varrr........önerilerinize ihtiyacım varrrr yardımmmmmmmm

tatlım 83 le 84 arası gidip geliyorum sen 84 yazarsın başlangıç olarak

selam nasıl gidiyor cnm nasılsın iyimisin ??? görüşmeyeliii nyapıyorsun ben çok şey yapıyorum bu aralar

selam nasıl gidiyor cnm nasılsın iyimisin ??? görüşmeyeliii nyapıyorsun ben çok şey yapıyorum bu aralar
iyiyim canım Ankaradayım burda tedavi görüyorum bebek için adet oldum ptesi günü hormon tahlili vericem yine sonrada hayırlısıyla ilaca başlıycam...burda diyetime uyamıyorum evime dönüp sıkı bir diyete başlamam lazım...sen neler yapıyosun

günaydın kizlar yazdıklarınızı okudum çok duygulsndimm
Rabbim o gunleri gosterrse insallah hepinizin adına dua edeceğim cunki beraber cekiyoruz bu hastaligi ne kadar zor pskolojiyi mahvediyor
Klomen cstltma iğnesi rabbim drlara bırakmadan kendikiginden versin insallah amin

Waaw kuzum insallah insallah hepinize dua edecegim rabbim gostersin o günleri hepimize
Inanin şuh ebe arkadaşımdan duydum dua et dedi hemen aklma sizler geldniz rabbim tez zamnda kavuştursun insallah

Annemi sormussunuz massllah çok iyi toparlandi. Ama ocajta tekrar tedaviye baslycak sanirim dalaga sıçramış kanser
3.ameliyat diyor drlar bakalim hayırlısı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor
Rose :)) rabbim dualarmi kbl eyler insallah hepinize minik bebisler verir amiin
Rabbim kimsenin eline birakmadan versin dua edelim kizlar hersey dua ile
Cok optum
bu arada bende ankaradaoturuyorm kesinlikle gazi unv hastanesine yada hcettepeye gidin ugrasmayin baska hastanelerle

benim de hedefim 50 leri görebilmek canımm. inşallah hepimiz hedefimize en kısa zamanda ve kalıcı olarak ulaşabiliriz. ben pzt başladım ama dün tartıldım hiç bir değişiklik yoktu. o yüzden size uymak için bende cuma başlamış sayıyorum kendimi başlangıç 69 yazabilirsin. bakalım artık haftaya cuma neler olacak. bu arada sınavın da inşallah güzel geçer, başarılar diliyorum.

Kızlar bu ayda olmayacak sanırım. ben iğneyi perşembe akşam 7 gibi vuruldum. normalde doktorum dün gece bu gece ve yarın için ilişki vermişti. Ama dün geceyi boş geçirmek zorunda kaldık. Eşim çok ateşlendi iğne vuruldu çok kötüydü anlayacağınız. En önemli geceydi dün gece. Bu ay ümidim yok yani folikül 36 saat sonra çatlar dedi doktor. (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…