başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64,5 64,5 64,5 65 65 +0,5 73,5 eloocan 73,5 73,5 72,1 71,5 70,6 -2,9 73,6kg yağmurlu 73,6 75,5 74,4 74,7 75,5 minimax 74 73,6 72 71,6 70,7 -3,3 83.3kg waw 78.7 78,7 78,7 79,4 79,2 +0,5 120 ceco34 118,8 118.6 119 119 118,5 -0,3 100kg şipşirine 94 95,5 95,5 96 95,5 +1,5
MİNİMAXXXXX harikasınn canımm seni tebik ediyorummmmmveee
ELOCANNNNNN sende harikasın canım...eve gidince eşinn baya şok olacakk..3 kilo az değill...bakamamışlar eşime dicekk...:
şirinee buda bizee canımm harikayızz ++++++++ larlaaaa
Merhaba canım beni de ekleyebilmen mümkün mü listeye. 69 kilo ile başladım geçen pzt günü. hangi günler kilo bildirimi yapılıyor.
canımm pazartesiye alll...4.günde olur demişş..git dr a..söyle böle böle de 3. günü hafta sonuna geldi de..4. gün olur derse hemen yazar tahlilleri verirsinn..yok olmaz derse bidahaki ayı beklersinn...
evet beklemek ölüm gibi bide ayda 1 kereşansın varr..bence erteleme ertelemek hiçbişi değiştirmiyor...özelde yaptırma imkanın varmıı? varsa 3.günü git özelde yaptır...söktürücü içmişmiydin kendiliğinden mi adet oldun ??
bide hastane işini nettinn nereye gideceksinn...bende yarın adet olurum diye bekliyorumm pazartesiye randevu aldımm..bende tahlil vericem..salıya belli olur..
özelde yaptrma imkanım yok malsef zaten olsa devltte sürünmezdm.ben her ay kendiliğmden adet oluyorm sadece geckmelrm olur bu geckmenın aksnı 2gün erken oldm anlamadm gtti kartaldaki devlt hstanesine gidiyorm cnm tahlılleri alnca özldeki doktoruma gösterıcem.
seninde tahlillern ii çıkar inşlh.
özeller sömürüyo devltte süründürüyo :) ya bnde bşlamak istiyorm çnkü baya kişide işe yaramş doktormdan isticem bakym ne dicekvalla ben imkanı olanın bile özelde yaptırması taraftarı değilim...kan veriyorsun ve bakıyorlar..ben ilk başlarda bilmiyordum ve özelde yaptırıyorduumm tonla para boşu boşuna geliyor bana..şimdi göztepe ssk da yaptırıyorum bende medipoldede druma gösteriyorum...
hadi bakalım pazartesi ikimizde verelim tahlillerii.. netcen bu ay ilaç kullanıcan mı ?? ben pazartesi klomene başlıcamm ...
özeller sömürüyo devltte süründürüyo :) ya bnde bşlamak istiyorm çnkü baya kişide işe yaramş doktormdan isticem bakym ne dicek
Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin
Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
wawcım bu sabah tartıldım 71,6 cıktım tartıyı minicik yerinden oynatınca 70,6 cıktım kafam karıştı ama 71,6 olarak yazalım biz...
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64,5 64,5 64,5 65 65 +0,5 73,5 eloocan 73,5 73,5 72,1 71,5 70,6 -2,9 73,6kg yağmurlu 73,6 75,5 74,4 74,7 75,5 minimax 74 73,6 72 71,6 70,7 -3,3 83.3kg waw 78.7 78,7 78,7 79,4 79,2 +0,5 120 ceco34 118,8 118.6 119 119 118,5 -0,3 100kg şipşirine 94 95,5 95,5 96 95,5 +1,5
MİNİMAXXXXX harikasınn canımm seni tebik ediyorummmmmveee
ELOCANNNNNN sende harikasın canım...eve gidince eşinn baya şok olacakk..3 kilo az değill...bakamamışlar eşime dicekk...:
şirinee buda bizee canımm harikayızz ++++++++ larlaaaa
Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin
Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
iyiyim canım Ankaradayım burda tedavi görüyorum bebek için adet oldum ptesi günü hormon tahlili vericem yine sonrada hayırlısıyla ilaca başlıycam...burda diyetime uyamıyorum evime dönüp sıkı bir diyete başlamam lazım...sen neler yapıyosunselamnasıl gidiyor cnm nasılsın iyimisin ??? görüşmeyeliii nyapıyorsun ben çok şey yapıyorum bu aralar
EKLİYİMM CANIMMM...cuma günleri bildirim yapıyoruzz...diğer günlerde kilo vermek için neler yapıyoruz onları paylaşıyoruzz ve tedavilerimizii...kilonn benimm içinn süperr..şuankii hedefimm hatta..inşallah bende 69 u görebilirim bigünn :)