kızlarrrr şükür sınavlarbitti 30 gün sonra finaller varrr...
kızlarr ddün sınavdan çıkıştaa eşimle atıştıkk..alışveriş merkezine gittikk yemek yiyelim diye çıktık ben inat ettim yemicem diyee veeeee çıldırdı büyük sinirle arabaya bindik eve geldik..beni indirdi kendi bastı gaza gittii..
eve çıktım ağlaya ağlaya yemek hazırladımm..
bizimki mseaj atmış yemek yeme diyee...
lahmacun..bide kebap felan almışş geldi hazırlaıdıı yemicem diye inat ettimm...amakokuya dayanamadımm...
ve barışıp yedimm...ben kebaba asla hayır diyemem...
bugunde kaçamaklarım oldu sınavdan sonra simit yedim...akşam balık yedim yine kvleride çapırdım..amaa hhelvaa yedimmmmmmm:26::26:
ama bitti herşeyy..yarın dışarda olucamm...tahlil vericem sonrada belim için dr gidicem sonra eşimin yanına geçicemm..amasağlıklı beslenmeye çalışıcamm..
bilmiyorumm şuan kilom kaççç..
canım hamd olsun her şey yolundaymış senin için çok sevindimm Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah tombiş kızınıSelam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin
Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
canım benim stres yok hep güzel şeyler düşünselam kızlar, iyisinizdir inşallah.. ben belli olmuyor bi gün iyi bi gün kötü. geçen gün yine tansiyonum çıktı kötü oldum, şu tansiyon olayını üstümden atmam lazım, ne yapcam bilmiyorum, daha çok erken öyle hastalıklar için. çocuk konusunda bu aralar biraz daha rahatım,kendi derdime düştüm herlade. rahatımda yani aklımdan çıkmış değil malesef insanın aklından çıkmıyor bu..
sanırım stresten yükseliyor, anlamıyorum iyiyken birden fenalaşıyorum. Rabbim herkese tüm hastalara şifa versin inşallah. alışıyor insan galiba, duruma değil tabi içinde bulunduğumuz durumun hissettirdiklerine alışıyoruz. yoksa çocuk hasretine alışılmıyor
tamam haklısın ama biliyorum bu durumda geçici, şu an biraz korkularım var çünkü aşılama düşünüyorum ya bu benim için bi sonraki adım bundada hayal kırıklığı yaşarsam ne yapacağımı bilemiyorum,çok stres yaptım herlade, tansiyon nedenlerimden biride budur bence.. önce kendimi alıştırmam lazım buna sonra gideceğim elbette, Allahın dermenı nereden vereceğini bilemeyiz tabi.. ayrıca canım ben drum bana şu an ne vereceğini bilmiyorumki, aşılama olacağı için muhtemelen bana iğne vericek o nedenle kafama göre takılamıyorum. artık kendi kendime klomen içmekte istemiyorum, zaten zararlı her ay kendime ilaç yüklemiyim, geçen ay içtim hem işe yaramadı hemde çok ağrı yaptı bende. sinirin geçtimi şimdi
ohhh maşallah keyif sizde, daha sinemaya ne gerekbenim adım khanı bende izledim hem güldüren hem ağlatan bir film bende tavsiye ederim...
hayırlı olsun tombiş bebeğin annesi, tahlilinde güzel çıkmış inşallah Allahın izni ile hiç bişe olmaz, sen sıkma canını.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder...
Allahtan umut kesilmez canım sen diğer günlerde çalıştıysan belki olmuştur, sonuçta tek gün vermemiş sana demekki diğer günlerdede olabiliyorki çalış demiş... inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay.. benim umudum bi dahaki aya kaldı bakalım.....
İnşallah sınavlarından güzel notlar gelir wawcım :) afiyet olsun kebap muhteşem protein deposukızlarrrr şükür sınavlarbitti 30 gün sonra finaller varrr...
kızlarr ddün sınavdan çıkıştaa eşimle atıştıkk..alışveriş merkezine gittikk yemek yiyelim diye çıktık ben inat ettim yemicem diyee veeeee çıldırdı büyük sinirle arabaya bindik eve geldik..beni indirdi kendi bastı gaza gittii..
eve çıktım ağlaya ağlaya yemek hazırladımm..
bizimki mseaj atmış yemek yeme diyee...
lahmacun..bide kebap felan almışş geldi hazırlaıdıı yemicem diye inat ettimm...amakokuya dayanamadımm...
ve barışıp yedimm...ben kebaba asla hayır diyemem...
bugunde kaçamaklarım oldu sınavdan sonra simit yedim...akşam balık yedim yine kvleride çapırdım..amaa hhelvaa yedimmmmmmm:26::26:
ama bitti herşeyy..yarın dışarda olucamm...tahlil vericem sonrada belim için dr gidicem sonra eşimin yanına geçicemm..amasağlıklı beslenmeye çalışıcamm..
bilmiyorumm şuan kilom kaççç..
selam kızlar ben 21yaşında 162 cm 80 kg yım. 7 senedir pko ile başım dertte . bu yıl sadece bir kez adet olabildim.her sene en fazla 2 kez oluyorum. tedavime devam etmeye çalışsamda çok uğraşşasamda ne adet olabiliyorum ne kilo verebılıyorum. psıkılojım zaten kötü. üstüne tam tedavime yanıt alacakken atandım ve güneydoğuda yaşıyorum. bana ne olur yardım edın .... öğretmenim ve hayatım düzensiz tam gün okuldayım. akşamlarımda gönüllü öğretmenlikle geçiyor anlayacağız diyete uymam çok zor ama irademe hakım bırıyım. doktorum yeme içmeme dikkat etmemı söylüyor. şekerım hemen düşüyor. ne olur yardım edın bana öenerileriniz bekliyorum
SLMMM MİLLETTT BEN GELDİMM...sabah dr gittim kan verdim..ordanda fizik tedaviye geçtim bu kuyruk sokumumdaki ağrı içinn...enjeksiyonn tedavisi dedi kortizon aşılıcaz dedibakalım iyi olur inş..adet dönemindeyim dedim bitince gel dedi...
kızlarr hafta sonu kaçamagım çok aşırı olmadı ama dün akşam dehset bi rakam gördüm tartıdaa..feci şekilde kabızlık problemi yaşıyorum..3 gün olacak çıkmdım wc ye (çok afedersinizz ) ama belki bi formül dersiniz diye söylemek zorunda kaldımm
sabah kalvaltım yarım simit
1 salatalık...
şimdi eşimin yanındayım 4 de kuaförde randevum var onu bekliyorum..öğlen yemeğimi burada yicem ama öle döner felan almıcam...ton balık isticem eşimden...bide salataa...evet güzel fikir..öğlen yemeğim ton balıklı salata olacakk...
akşamada evde lahmacun var 1 lahmacunn bide ayran içerimm..
SLMMM MİLLETTT BEN GELDİMM...sabah dr gittim kan verdim..ordanda fizik tedaviye geçtim bu kuyruk sokumumdaki ağrı içinn...enjeksiyonn tedavisi dedi kortizon aşılıcaz dedibakalım iyi olur inş..adet dönemindeyim dedim bitince gel dedi...
kızlarr hafta sonu kaçamagım çok aşırı olmadı ama dün akşam dehset bi rakam gördüm tartıdaa..feci şekilde kabızlık problemi yaşıyorum..3 gün olacak çıkmdım wc ye (çok afedersinizz ) ama belki bi formül dersiniz diye söylemek zorunda kaldımm
1 salatalık...
şimdi eşimin yanındayım 4 de kuaförde randevum var onu bekliyorum..öğlen yemeğimi burada yicem ama öle döner felan almıcam...ton balık isticem eşimden...bide salataa...evet güzel fikir..öğlen yemeğim ton balıklı salata olacakk...
ÖNCELİKLE HERKESE GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR HAFTA DİLİYORUM..
Bizim evde nezle sendromu var başta eşim ve küçük kızım hapşuruk ve burun akıntısıyla boğuşuyorlar:2: bana yaklaşmayın diyorum..
eveeettt gelelim tartının bana gösterdiği rakama...
79.2 kg
hemen sınırdan geri dönüş yapıyorum..sen 74 ol sonra geri al..eşimde buna kızıyor.
waw seninki gibi benim eşim ye demez..son zamanlarda göbişime taktı..bende bacaklarıma taktım ya şu çizmelerimin fermuarı tam kapanmıyor ilk ahdım onların kapanması..
bu arada 2 günlük menümü kafamda tasarladım..buzlukta tavuk göğsü vardı onu şimdi tavada pişirip kreşe götüreceğim..öğle yemeği olarak yanında da salata..akşamada patates köfte yemeği yapacağım ama tabiki ben ondan yemeyeceğim öğlen tavuk yediğim için.. sadece tadına bakarım..çorba ve yoğurtlu brokoli salatası yiyeceğim..
birde bugün gliforu düzenli içmeye başlıyorum inş.yan etkisi çok olmaz
akşama spor bildirimlerinizi bekliyorum..
unutmayın bu hafta hergün 15 dk..ister dans edin ister plates yapın ister yürüyün
Waw canım benim eşimde maşallah çok midesine düşkündür. Bende yemek yaparken küçük porsiyonlar halinde yapıyorum. Sadece eşime göre yani. Kalsa bile yemiyorum. Benim eski kıyafetlerimin içine girmem lazım. Yeni kıyafet almıyorum o yüzden alışırım diye. Benim bu ayda bebek hayal olacak sanırım. İnşallah bir daha ki aya hepberaber kalırız :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün hiç uğrayamadım :26:
Okadar çok işim varki inanın kafamı bile kaşımaya fırsatım olmuyor
Anam ne günmüş yaaa fenalık geldi bu sefer
Bütün gün temizlikle uğraştım durdum ama daha bitmedi bile
Ne koltuk kılıfları kaldı ne tüller
Bugünde öğlen bir iki eksik almak için annemle alışverişe çıkacağız ( çay bardaklarını kır a kıra azaltmışım)
Şu günüde bir atlatsam çok rahatlıyacağım
Neyse fazla uzatıp başınızı şişirmimnasılsa günün özetini cuma günü uzun uzun yaparım
Herkesin günü inşallah çok hareketli ve az kalorili geçer
Gece ütü yapıp birde halımı sileceğim ama fırsatım olursa mutlaka uğrarım
Kizar gunaydin hafta sonu ugrayamadim. Bixim hafta sonumux baya y-ogundu biliyorsunux gecen haftakv ler bendeydi onlarla birlikde cok guzel yarim kg kadar vermistim. Ama hafta sonu fazasiyla geri geldi. Annemleri cok ozlemidyim. Ctesi nisan vardi 1saat kaldik esim eve gitmek istemiyordu canli muzik yada disarida kahve falan icelim dedi. Bende annemleri zledim dedim Allah razi olsun saat 21.30 du kalktik annemlere gittik. Annemlerde sasirdi. Kardeslerimide aldik eglenmeye gittik. Esime cok iyi geldi sabahda biraz erken kalkdik aksam uxeri evimize geldik cok yorgunduk. Film almistik film izledik tiyatri izledik falan aksam uzerinden sonra sadece yediik ve dinlendik. Bu nedenle d geri geldi. Ama cok iyi geldi itiraf ediyorum aramizda duzeldi.
Bygunki menumu paylasayim
Kahvalti 2filim cavdar ekmegi
Yesil bber kirmizi biber
Haslama yumurta
1cay kasigi keciboynuzu pekmezi
Azicik beyaz peynir
Ara dokuzlu cay
Ogle
Ayvali kereviz yemegi 1tabak
2 etli kuru patlican dolmasi
Ara 1 kase yogurt
1portakal
Ara
2kucuk dilim islak kek
Aksam i bilmiyorum kv ye gidebiliriz
Benim sporum yerine bayaaaaaa biriken utumu. 4 posta yikanacak camasir asmak yazabilirmiyiz
canım hamd olsun her şey yolundaymış senin için çok sevindimm Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah tombiş kızınıduygusala bağlandım Allah razı olsun senin de gönlüne göre versin Rabbimiz
canım benim stres yok hep güzel şeyler düşün
bizim rahatszılığın asıl sebebi zaten o
aşılamanı nerede yaptıracaksın ya bir de canım haklısın kendi kendine yükleme yapma
doktor tavsiyesin göre hareket et tabi
dualarımdasın sen de
İnşallah sınavlarından güzel notlar gelir wawcım :) afiyet olsun kebap muhteşem protein deposu
yani ben de seviyorum ekmeği az tüketerek bol salatalı güzel oluyor
şifa olsun
bu arada gliforumu sabah akşam 500 mg alıyorum akşamları yürüyüşe devam ama arttırmadım 5dk azalttım yine arttıracağım 10dk ama
inşallah
bu sabah 95 gördümhamd olsun şimdilik 80 insem
Canım aynı sorun bendede vardı. Annemin önerisini yaptım kurtuldum. Sıcak suyun içine bal koy ve sıcak sıcak iç hemen müsil görevi yapıyo. Valla 1-2 saatte kurtuldum derdimden. :)
Canım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda kurtulursun o rahatsızlıktan da
neden oluyormuş o rahatsızlık sabah kahvaltın yeşil çayla olsun öyle bir formül uyguluyorum acaili yeşil çayla kahvaltımyoksa bende de aynı problem var 3 kg görebiliyorum yaw 3 günde 3 kg olmaz ama oluyor işte :18:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anammm ne bitmez çilem varmışDeminden beri tam yazacağım bir iş aklıma geliyor dur onuda yapayım diyorum tam bilgisayarın başına oturuyordum çamaşır makinesi durdu hadi daha sonra asarım diye düşünürken benim büyük cadı yarın için spor kıyafetlerini yıkarmısın diye diğer odadan mesaj attı bana faceden
Teknoloji sıpasıgelip söylemeye bile üşeniyor ders yapıyor bir yandan diye
Hadi birde onları makineye atmışken beyazlarıda sereyim dedim onlarda mübarek en nefret ettiğim tür çamaşırıncık cıncık bir sürü şey havalarda soğuk zaten zor kuruyor bari zamanında asayım dedim
Offff yaaa daha yapılması gerek bir sürü ütümde varonlarıda bugün yapmasam yarın mutlaka yapmam gerekecek o yüzden büyük ihtimal nöbetciyim
En azından yarın kuaföre gidip şu tek kaş haline gelmiş kaşlarımı aldırır birde dip boyamı aradan çıkartırım
Ayyyy kadın olmak ne zor yaaabazen diyorum erkek olmak varmış işe git gel yeter birde benim gibi bir saftirik bulup evlendimi yeme de yanında yat
Akşam üzere başım ağrıyordu ona rağmen yemeğimide yaptım evimide düzenledim iyice azmasın diye
Şu günü bir atlatayım 2 - 3 gün kendime tatil ilan ediceğimvarsın ev dağılsın pislensin nasılsa eşimde haftasonu yardım eder sonuçta perşembe günü anasını ve mahtumlarını çekeceğim ki eminim yine beni gerecek birşeyler olur ama bu sefer hazırlıklıyım
Anlattımmı bilmiyorum ama dün mevlüde davet konusunda küçük görümceyi davet etmeyi unutsam yine olay yaratır demiştim ananedeyken eşim ablasıda eee görümce çay kaşığı gibidir ortalığı karıştır kenara çekilir dedi şakaylabende valla o günler geride kaldı o çay kaşığını kırar önüne koyarım ( küçük görümce için ) dedim
Bugün anneme anlattımda iyi demişsin diyorsonuçta kaç sene olmuş hala benden ufak olan birinin laflarına boyun eğecek değilim
Anam bir geldim pir geldimyine başınızı şişirdim kusura bakmayın kızlar yaa
Öpüyorum hepiciğinizi
1 salatalık...
.....[/B]senin bu görümcelerr birazz garipp..ne yanii istediklerii..dertleri neee 2 tane yegenlerı var abileri mutluu..ne istiyorlarrr...anamm sen daha yeni temizlikk yapmıştın yine ne tülü perdesi yawww...diyett nasıll gidiyorr diyett..[/B]
.......yokk kızz ne kafa şişmesii özledikk böle yazmalarınıı maşallah allah muhabbetininzi arttırsın anne geldikten sonra boşladınn biziii...
yaww bide ne dicem gecen annemler gidecekk dedin almanyaya ee dönmeyeceklerdiii hanii..benmi yanlış anladım acabaa..
Kızlar İbrahim Saraçoğlu pkolular için soğanküründen hariç günde bir bardak domates suyu içerse ayda en az iki üç kilo verirler diyor spor ve diyetler daha iyi verebildiler diyor haber vereydim dedim belki haberiniz yoktur diye
Sorma anam küçük görümce büyüğünden beter
Ama yok artık eski banu karşısındainan bahane arıyorum artık ağzının payını vermek için
Büyüğü politikacı bana sen haklısın der diğer yandanda annesine verir çoşkuyu
İnan bende sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi özledim ama sağ olsun anam boş bırakmıyor
Birde ben aynı sokakta oturunca en ufak şeyde hadi sen gel diyorkardeşim bir semt ötede olunca aaa hava soğuk çocuklar kreşe gidecek yok çocukları almaya gideceğim iki saat için gelmim der yırtar
İlk geldiklerinde her sabah kahvaltıya çağırıyordu ama artık iki günde bir uğrasam yetiyoroda tabi her sabah ve akşam telefonla görüşüyoruz yinede
Yarın kızkardeşime gidecekmiş bir iş için ama tembihliyor ben 2de evde olurum sende işini hallet 3den sonra gel hem akşamda birşeyler yapar birlikte yeriz diye
Bir yandan iyi oluyor yemek derdim olmuyor o günler diğer yandanda dilediğim gibi yan gelip yatamıyorum
Sabah gözümü açıyorum hemen evi topluyorum eğer geceden cadının oyuncaklarını toplamadıysamhani olurda gelirse evi dağınık görünce kızım sabah sabah bilgisayara oturacağını şuraları toplasaydın aniden biri gelse rezil olursun demesin diye Allahtan öyle sabah baskınları yok
Ya annemler yılbaşından sonra yine gidecekler almanyaya daha doğrusu çoğu zaman burada olacaklar ama giriş çıkış yapmak zorundalar oturumları ölmesin diyeAllah korusun ama sağlıkla ilgili bir durum olsa orası daha kapsamlı üstelik oradaki evi kendilerinin diye nasılsa kapatmıyorlar bari biletler ucuzken gidip 3 - 4 ay kalır geri geliriz diyorlar
Hem erkek kardeşimde orada ya tamamen kopmaları mümkün değil
Aman boşver arada gitsinki bende istediğim gibi yayılayım
Her günki sabah kahvelerimi bile içemiyorum komşu ablamlahem anam çağırıyor hemde komşu ablamın babası malum ameliyat olmuştu oda onlara koşturuyor oda geçen gün dedi anan geldi pabucum dama atıldı diye ama inan fırsat yaratıp onla bol bol sohbet etmeye çalışıyorum
Zaten bir Nisa ablam birde sizler beni rahatlatıyorsunuz
Bende geçen gün dinlemiştim onu bir programdahatta şu %100 doğal olan hazır domates sularından da alabilirsiniz demişti Bakalım bende ilk alışverişe gittiğimizde alıp deneyeceğim ayda 3 kilo az değil birazda dikkat edersek çok daha güzel gider inşallah
Şu soğan kürünü bir gün denedim içemedimbirde hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diyince tırstım hani sırf zayıflatsa tadına rağmen kendimi zorlayacağım ama yok neme lazım 3.cü gelmesin benim kilom bana yeter birde sıpa kilo yapmasın geliceğim diye