Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

MAşallahh gelsin bebişler hayırlısıyla inşallahhhhh darısı başımıza

hayırlı uğurlu olsun canımm
sen verirsin kiloları eminimmmm kuzum maşallah azimlisinnnnn
balık harika duruyor afiyet olsun wawcım balık fırında süper oluyor sarımsaklı limonla denedin mi ?
onu da tavsiye ederim
sade sodayle içiyorum ben de azcık limon damlatıyorum öyle de güzel oluyor

Aslm canım hamd olsun Allah şifalar versin dikkat et kendine senin sağlığın her şeyden daha önemli
tansiyon neden yükseliyordu kuzum senin ?
biraz bezginlik var bende de hani hep ümitle bekleyip sonra
neyse artık düşünmemek gerek hayat işte...
ve inşallah her şey güzel olacak

mrb lar canım hani ben bu ay hormon testleri yaptrcktm ya bugün adet oldm ben şmdi nasl yaptrcm bu testleri h.sonuna denk geldi çok şanssızm pazrtesi gtsem sence yapılırmı 4.gnde geleblrsn demişti ama bnm 4.gün kanamam olmazki sadece lekenmlerm olur sence pazrtsi gideymmi yoksa öbür ayımı beklym artk bklmyede sabrm klmadı off

canımm pazartesiye alll...4.günde olur demişş..git dr a..söyle böle böle de 3. günü hafta sonuna geldi de..4. gün olur derse hemen yazar tahlilleri verirsinn..yok olmaz derse bidahaki ayı beklersinn...

evet beklemek ölüm gibi bide ayda 1 kereşansın varr..bence erteleme ertelemek hiçbişi değiştirmiyor...özelde yaptırma imkanın varmıı? varsa 3.günü git özelde yaptır...söktürücü içmişmiydin kendiliğinden mi adet oldun ??

bide hastane işini nettinn nereye gideceksinn...bende yarın adet olurum diye bekliyorumm pazartesiye randevu aldımm..bende tahlil vericem..salıya belli olur..

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum ve herkese hayırlı cumalar diliyorum

Yine ana kız dana gibi yatmışız saat 10da uyanmışız
YOk anam yok ben bu kızı erkenden kaldırmam lazımki gece erken yatsın bizde rahat edip sabah erken uyanabilelim
Dün gece yine aramızda yattı cadı tabi eşim isyan etti sonunda eşşek kadar oldun yatağında yatacaksın yarın geceden itibaren diye bizim cadıdan gelen cevap; hayır ben daha küçüğüm hadi bakalım yarın görürsün sen yine sizn yatağınızda yatacağım resmen karnıma ağrılar girdi gece gece gülmekten
Eşimle bir inatlaşmaları vardı tam komedi ama sonunda eşim pes edip arkasını döndü yarın görüşürüz diyerek
Anlıyacağınız bu gece bir komedi daha olucak

Bugün öğlene kadar biraz iş yapıp sonrada anneme geçiceğim
Dün gece sonunda bu gece için eşim Sinema biletlerimizi aldı
Kardeşim, eşi, babam, eşim ve ben bu akşam yemekten sonra DÜĞÜN DERNEK filmini izleyeceğiz
Akşam yemeğinide annem birlikte yiyelim çocukları bırakır öyle gidersiniz dedi bir yandan düşünmüyor değiliz 3 çocukla annem nasıl başa çıkacak diye benim büyük cadıyı saymıyorum o nasılsa anannesine destek olur

Ayyy sabah sabah çenem düştü
Gelelim bildirimime

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 118.5 kg ( şuncacık sonuça göbek atacak hale geldim )
Fark; - 0.5 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Spor; 45 dakika yüzme

bak kalbimiz birmiş 1 dk ara ile yazmışız....

birdii vallaa senii merakkediyordumm kaç gündürrr...şkür iyisinn....

diğer konuya gelince evet yine sinirlendimm..kısmetini geri tepmek derler yaa öle yaptıgını düşünüyorumm...geçkalmış değilsinn..hemen git klomen all..ama akşamları çift çift içç...anlaşılan geçenki klomen hiç bi işe yaramadııı...yumurtlamış olsan adet görürdün kendiliğinden...yada ilaçla adet olmazdın kist olurdu...şimdi 4. günün git bi kutu klomen all...her akşam 2 dene iç..bittikten 2 gün sonrada git artıkdr a...valla benimki aralarda çagırmıyor hiç..ilaç iç adet ol...klomen iç bittikten sonra gel diyor artıkk benimde işime geliyorr..

sende sana diyecekleri biliyorsunn yap cogunu ve gitt..en azından durum ne ona bakk..sonra iğneleregeçersinn..tahlilde versen iyi olurdu ama o geçmiş bidahaki aya artıkk...

heray bi kayıpp...istediğinin nasibinin peşinden gitmezsende o sana gelmezzz...

ben dr gittikceacaba isyanmı diyordum..nasibimde varsa gelir diyordum..oturdum 5 sene olacakk..ama derdi veren dermanıda göstermişşş..orda dura dura niyeuzanıp almaktan çekiniyorsunn...

bendehiç sevmiyorum dr gitmeyii..ama koca ay belirsizlikler içinde beklemektense...adet ol tahlil verilaç iç gelişme varmı diye somutt şeylerle gözle görüyorsun ne var ne yokk daha çabuk geçiyor zamann...

keşke aende yazılsaydın aöf ye şimdi derslere verirdin kafayıı bana iyi geldi bu derslerr...ordaismegin felan güzel kursları vardı sanada yakın onlardan birine başlasanaa...

uzaklaşazıcık yakınındakilerdennnnn...dilimde tüğğ bitttttiiiiiiiiiiiiiiii...........

yaww bende asitli içeceğii seviyorummm ee bi soda var masum ona yükleniyorumm...

limonlu sarımsaklı denemedimm ozamanda böle çıtır oluyormuu ??buglama gibimi oluyorr bunlar aynı kızartma gibi ama yağsızz..harikalardı olsada yine yesemm...

ŞİRİNEEEEEEEE...üstte yazdıklarımı sende okuuu ikinizede aynı cümlelerimm çünküü...giidnn artık bi draaa...ayyy senin 3 ay doldu 5 olacakk...şimdi ben veriyorum coşkularıı bende bigün yılıp oturdugumda sizde beni böle dürtükleyin git dr diyeee

rabbbim hayırlısını versin hepimizinhakkındaa..

süpersinnnn...durmakk yokk..100 grm bile gitsee gidecekk o kilolarrrrrrrr.....sen diyete aynen devam etcecomm...ne zaman gideceksinizz bidahaa dr a?? senlegiden yengenin durum nasıl yapıyormu verebilmiş mi hiçç ??

Günaydın ceco hayırlı Cumalar ay çok güldüm sizin minik cadıya ay çok şeker Maşallahhhhhhhhh
Rabbimiz size bağışlasın :)
teyze harika maşallah senin büyük kızda var bebelerle çok güzel zaman geçireceklerdir eminimm
canım durum bende de aynı -500 gr aman buna şükür artmasın azalsın ha gayret bizlere
günde 15-20 dk yürüyüş :) sıkılaşmaya başladım sanki kendi kendime nazar etmeyim de sonuçta -500 gr
neyse güzel olacak her şey
duanı eksik etme bizlere birde mübarek Cuma gününde inşallah hamile arkadaşlarımızda bizlere dua eder
RAbbimiz onlara da sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere de amin

Cecom filim hakkındaki görüşlerini bekliyorum :) son gittiğim " Açlık Oyunları 2 " yarıya kadar baydı testosteron erkek tarafı filmi sanki çokta memnun etmeyecek gibi
ay duygusal romantik bir film yok mu ??

wawcım sen muhteşem bir kadınsın kendi kendinin doktorusun aynı zamanda güzel bilgilerinle bizleri aydınlatıyorsun
hamile kalma konusnda yaşam koçusun :)
Allah C.C. senden binlerce defa razı olsun.Her şeyi gönlüne göre versin
ve tüm arkadaşlarımızın da her şey gönlüne göre olsun inşallah

Cecom filim hakkındaki görüşlerini bekliyorum :) son gittiğim " Açlık Oyunları 2 " yarıya kadar baydı testosteron erkek tarafı filmi sanki çokta memnun etmeyecek gibi
ay duygusal romantik bir film yok mu ??

bende ne zamandır gitmiyorum sinemaya ama eşimide benide geriyorr kıpırdamadan okadar durmakk..eşim projeksiyon getirmişş evde duvara vuruyoruzz...nettende filimleri izliyoruzzz :) :)

vizyonda neler var bilemem ama...evde izleme imkanınnız varsa nettenn....vizyon film de güzel filimler varr.. tavsiye edebileceğim filimde var... ::: BENİM ADIM KHAN::: diye bi film harika bişii..baya uzun ama tekrar tekrar izleyebilirim..ağlıyorsundaa gülüyorsundaa..biz pc yi tv ye bağlıyoruzz..tvde de izliyoruzz..imkan varsa bu filmi izle derimm..

) yazmayı unuttum
Balıkta sarımsaklı limonu pişerken değil piştikten sonra yani servis tabağında balığın üzerine döküyorum
yani
mesela karnıbaharı haşlayıp az yağda kızarttıktan sonra da onun üzerine de çok yakıştırıyorum
kızartmalardan uzak duruyorum baya oldu
kızlar tefal aktifry de yumurtaya batırılmış karnıbahar kızartan oldu mu hiç ?
fırında aynı tat olmuyor da
vee şuan brokoli çorbası yapacağım

birde bunu buldum

"çocuk Sahibi Olmak İsteyenler İçin El Macid Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabah 08.00 de 48 defa sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah. Kaynak: Dr.Arif Arslan(Allah’ın isimlerinin sırları) *** EL-MACİD; Sonsuz şan-şeref ve yücelik sahibi ve ihsanı,cömertliği bol olan. Ebced değeri ve Zikir saati:EL-MACİD isminin zikri (48)) adettir.saati Zühre,günü Cuma’dır. Özellikleri ve Bazı faydaları: EL-MACİD isminin tertibi ile yani günü ve saatine uygun olarak zikri ile meşgul olan kimseler edebi mutluluga ererler. Çocuk yapmak isteyen için hazır suya okuyup o su ile sağlam bir niyetle içilirse yüce Allah evlat ihsan eder. Boş ve tenha bir yerde hissi kayboluncaya kadar zikretse uykusunda istediğini görür. her gün beş vakit namaz ardından belirtilen miktarda zikreden kimsenin malı ve kazancı bol,sözü geçerli olur.
Ayrica ilaveten; Evladı olmayan kimse dört cuma üst üste “YA EVVEL” diye samimiyetle zikretse,Allah yanında duası kabul olur ve eğer tıbbi bir engel yoksa,Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olur. (EL-EVVEL;Bütün eşyadan önce var olan demektir. Ebced değeri ve zikir saati:EL-EVVEL isminin zikri (37) adettir.Zikir saati Güneş, günü Pazar’dır.Büyük ebcede göre hesaplanıp (37×37=1359) olarak okunması da tavsiye edilmektedir.)"

Kaynak: Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler İçin El Macid

kızz yokk ne muhteşemliğimm varrrr beni gaza getirmeee....hemm ben kadın değilim daha genç bibayanımm..kadın denince kendimi nedense yaşlı hissediyorumm dahaa yaşlandım gerçi..2 hafta sonra 27 olucamm...sen ona 30 dee...anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazınca bi garip oldumm ben hangi ar bu kadar oldum yaaaaa....ben hala 19.. 20 yaşında gibi hissediyorum her yöndenn...27 dile kolayyyyyyanamm benim anne olmam 30 u bulacakk..cocugum 20 yaşındaykenn ben 50 olucammmm...aayyyyy darlandımmm....

doğrudur rabbimin her sıfadı devadırrr....ama denemedimm....ben koruyucu isimlerini okurum devamlı her günn...maddi manevi herşeyden korusun diyeee....yazmıştım daha önce istersen yazarımm yineee...taa yıllar önce vermişti hocam bana ogünden beride hiç burakmadım 5 tane allahın ismi..koruyucu sıfatlrı...bu kadar yazana kadar onu yazaydın ya diyeceksin yazıyımm :) :)

YA FAAL...YA MANİ....YA NAFİ....YA DAFİ...YA SELAM...

sabah akşam..aklıma her geldiğinde nammazlardan sonra ..bi ortama girdiğimde..evden çıkarken...bu devamlı dilimdedirr...rabbim şifamıda bunların içine gizler inşallah..öyle ümid ediyorum..

Maksat alışveriş gezi üzerine bir de sinema hafta sonu da boş durmayayım bİzde de sıkıntı o sürekli oturmak ta yorulmuş oluyoruz gezici birlik
bizde de tv ile pc yi bibirine bağlayıp benimkinin deyişiyle " oh keyifle film izleme diye buna denir" onu da yapıyoruz bazen de dur ben bunu bir sıkkullanılanlara alayım

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform64,564,564,56565+0,5
73,5eloocan73,573,572,171,570,6-2,9
73,6kgyağmurlu73,675,574,474,7
75,5minimax7473,67271,670,7-3,3
83.3kgwaw78.778,778,779,479,2+0,5
120ceco34118,8118.6119119118,5-0,3
100kgşipşirine9495,595,59695,5+1,5

MİNİMAXXXXX harikasınn canımm seni tebik ediyorummmmm veee

ELOCANNNNNN sende harikasın canım...eve gidince eşinn baya şok olacakk..3 kilo az değill...bakamamışlar eşime dicekk... :

şirinee buda bizee canımm harikayızz ++++++++ larlaaaa

Son düzenleme:

genç bayansın tamam canım evet eskiler çok kullanır kadın sen de der her şey kadındadır ya o anadır o yaşlıdır :) veee günümüzde çoğaldı bu kelime kullanımı
canım Allah sağlıklı güzel yıllar versin ben şuan 30 'lu yaşlardayım insan hissettiği yaştadır hala gözlerimin içinden bir kız çocuğu bakıyor hepimizin öyledir aslında
zaman su gibi akıp gidiyor ve gidecekte...
şuan neden geldiğimiz zamanın nasıl geçtiğinden çok kimlerle nasıl yol aldığımız ve nereye varacağımız önemli
Allah tüm sevdiklerimizle ve + evlatlarımızla yaşayacağımız sağlık mutluluk huzur ve hayırlarla dolu güzel bir ömür nasip etsin
Allah zihin açıklığı versinnn

Son düzenleme:

yağmurluu nerelerdesinnn....kloroform bildirim yapmamışsın canımm....kızlar listede hazır bend derslere kaçarr hafta sonu sınavlarım var dua edinn banaaaa....

doğru diyorsunnnn her yaşın bigüzelliği varr önemli olann kimlerle neler yaşadık...allah dolu dolu gecen hayırlı bir ömür nasip etsin hepimizeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…