- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu Kusura bakmayın
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık adamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye )
Sabah okadar dinç uyandık ki eşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye anneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi
Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim
Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah
Kız bu hafta doktorun listesini yapmadım ki
Kafama göre takıldım ama dozunda stresten uzak oluncada eksiyi gördüm şükür
O doktora gitmeyi düşünmüyorum bir daha o sıkıntı bile beni şişirmeye yetti
Canım ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah her hafta daha güzel bildirimlerimiz olur
Aramıza hoşgeldin
İnşallah güzel kilolar veririz birlikte
Bu arada cuma günleri bildirim yapıyoruz
Bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzz
Rabbim nazarlardan saklasın ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldin
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır
İnşallah sanada RAbbim en kısa zamanda nasip eder Aminnnnnnnnn
Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye
Sabah okadar dinç uyandık ki
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi
Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim
Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah
süpersinnnn...durmakk yokk..100 grm bile gitsee gidecekk o kilolarrrrrrrr.....sen diyete aynen devam etcecomm...ne zaman gideceksinizz bidahaa dr a?? senlegiden yengenin durum nasıl yapıyormu verebilmiş mi hiçç ??
Kız bu hafta doktorun listesini yapmadım ki
Kafama göre takıldım ama dozunda
O doktora gitmeyi düşünmüyorum bir daha
Cecom filim hakkındaki görüşlerini bekliyorum :) son gittiğim " Açlık Oyunları 2 " yarıya kadar baydı testosteron erkek tarafı filmi sanki çokta memnun etmeyecek gibi
ay duygusal romantik bir film yok mu ??
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64,5 64,5 64,5 65 65 +0,5 73,5 eloocan 73,5 73,5 72,1 71,5 70,6 -2,9 73,6kg yağmurlu 73,6 75,5 74,4 74,7 75,5 minimax 74 73,6 72 71,6 70,7 -3,3 83.3kg waw 78.7 78,7 78,7 79,4 79,2 +0,5 120 ceco34 118,8 118.6 119 119 118,5 -0,3 100kg şipşirine 94 95,5 95,5 96 95,5 +1,5
MİNİMAXXXXX harikasınn canımm seni tebik ediyorummmmmveee
ELOCANNNNNN sende harikasın canım...eve gidince eşinn baya şok olacakk..3 kilo az değill...bakamamışlar eşime dicekk...:
şirinee buda bizee canımm harikayızz ++++++++ larlaaaa
Canım ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah her hafta daha güzel bildirimlerimiz olur
Merhaba canım beni de ekleyebilmen mümkün mü listeye. 69 kilo ile başladım geçen pzt günü. hangi günler kilo bildirimi yapılıyor.
Aramıza hoşgeldin
İnşallah güzel kilolar veririz birlikte
Bu arada cuma günleri bildirim yapıyoruz
Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin
Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
Rabbim nazarlardan saklasın ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn
tatlım bugün sproruma pek ağırlık veremesemde diyete başladım sonunda sağlığım iyi Allaha şükür ....beni de listeye eklersen çok sevinirim önümüzdeki cumaya bakalım kaç kilo verebileceğim ........ sadece kahvaltı çorba ve salata meyve diyetine başlıyorum bu hafta çok zor geçecek benim için bana destek olun kızlarr .....çok ihtiyacım varrr........önerilerinize ihtiyacım varrrr yardımmmmmmmm
Sende aramıza hoşgeldin
Kızlar bu ayda olmayacak sanırım.ben iğneyi perşembe akşam 7 gibi vuruldum. normalde doktorum dün gece bu gece ve yarın için ilişki vermişti. Ama dün geceyi boş geçirmek zorunda kaldık. Eşim çok ateşlendi iğne vuruldu çok kötüydü anlayacağınız. En önemli geceydi dün gece. Bu ay ümidim yok yani folikül 36 saat sonra çatlar dedi doktor. (((((((((((
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır
İnşallah sanada RAbbim en kısa zamanda nasip eder