Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu :KK1: Kusura bakmayın :KK34:
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim :KK34:
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi :KK1:
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte :KK76::KK76::KK76:
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık :KK1: adamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık :KK60: :KK60: :KK60: uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi :KK1:
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye :KK34: )
Sabah okadar dinç uyandık ki :KK1: eşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik :KK1:
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye :KK34: anneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye :KK1: annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi :KK34:
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi :KK76:

Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada :KK1:
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim :KK34:

Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah :KK3:

süpersinnnn...durmakk yokk..100 grm bile gitsee gidecekk o kilolarrrrrrrr.....sen diyete aynen devam etcecomm...ne zaman gideceksinizz bidahaa dr a?? senlegiden yengenin durum nasıl yapıyormu verebilmiş mi hiçç ??

Kız bu hafta doktorun listesini yapmadım ki :KK1:
Kafama göre takıldım ama dozunda :KK34: stresten uzak oluncada eksiyi gördüm şükür :KK33:
O doktora gitmeyi düşünmüyorum bir daha :KK33: o sıkıntı bile beni şişirmeye yetti :KK34:

Cecom filim hakkındaki görüşlerini bekliyorum :) son gittiğim " Açlık Oyunları 2 " yarıya kadar baydı testosteron erkek tarafı filmi sanki çokta memnun etmeyecek gibi
ay duygusal romantik bir film yok mu ??

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform64,564,564,56565+0,5
73,5eloocan73,573,572,171,570,6-2,9
73,6kgyağmurlu73,675,574,474,7
75,5minimax7473,67271,670,7-3,3
83.3kgwaw78.778,778,779,479,2+0,5
120ceco34118,8118.6119119118,5-0,3
100kgşipşirine9495,595,59695,5+1,5

MİNİMAXXXXX harikasınn canımm seni tebik ediyorummmmm:KK9::KK9::KK9::KK9: veee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ELOCANNNNNN sende harikasın canım...eve gidince eşinn baya şok olacakk..3 kilo az değill...bakamamışlar eşime dicekk... :nazar::nazar::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::

şirinee buda bizee canımm harikayızz ++++++++ larlaaaa:KK19::KK19:

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
İnşallah her hafta daha güzel bildirimlerimiz olur :KK34:

Merhaba canım beni de ekleyebilmen mümkün mü listeye. 69 kilo ile başladım geçen pzt günü. hangi günler kilo bildirimi yapılıyor.

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah güzel kilolar veririz birlikte :KK34:
Bu arada cuma günleri bildirim yapıyoruz :KK34:

Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim :nazar:
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin

Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: Bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzz

Rabbim nazarlardan saklasın ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn

tatlım bugün sproruma pek ağırlık veremesemde diyete başladım sonunda sağlığım iyi Allaha şükür ....beni de listeye eklersen çok sevinirim önümüzdeki cumaya bakalım kaç kilo verebileceğim ........ sadece kahvaltı çorba ve salata meyve diyetine başlıyorum bu hafta çok zor geçecek benim için bana destek olun kızlarr .....çok ihtiyacım varrr........önerilerinize ihtiyacım varrrr yardımmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sende aramıza hoşgeldin :KK3:

Kızlar bu ayda olmayacak sanırım. :KK43: ben iğneyi perşembe akşam 7 gibi vuruldum. normalde doktorum dün gece bu gece ve yarın için ilişki vermişti. Ama dün geceyi boş geçirmek zorunda kaldık. Eşim çok ateşlendi iğne vuruldu çok kötüydü anlayacağınız. En önemli geceydi dün gece. Bu ay ümidim yok yani folikül 36 saat sonra çatlar dedi doktor. :KK43:(((((((((((

Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır :KK34:
İnşallah sanada RAbbim en kısa zamanda nasip eder :KK34: Aminnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaarr selamun aleyküm:21:

eveeet bugünkü sınavları atlattık..ama nasıl?çıkmış soru çook azdı ve sorular kazıktı bakalım ne olacak??yarında var hayırlısı
uykusuzum azıcık uyusam çocuklarda uyuyorken..nerdeee ben yatsam uykuya dalana kadar çocuklar uyanır
cuma tartılmadım zaten regl oldum..habire yiyorum..her gören kilomu aldın sen?diyor..
:KK43:
pazartesi başlıyorum..bukadar ertelemek yeter..
kendinizi hazırlayın kızlar..kilocukları kışkışlama zamanı...
:KK76:

kızlar benı de ekleyın lıstenıze :) ben de pcoluyum ve suan 73 kiloyum :) hedef 63... minimax nasıl verdın o kıloyu superrr :) herkese başarılar sağlıklı kılolar :)

kızlar benı de ekleyın lıstenıze :) ben de pcoluyum ve suan 73 kiloyum :) hedef 63... minimax nasıl verdın o kıloyu superrr :) herkese başarılar sağlıklı kılolar :)

Hoşgeldin candy. Benim de hedefim 60 ı görmk inşallah en yakın zamanda hepberaber veririz kiloları.

Ben öyle kendimi çok sıkmıyorum aslında yani biraz farklılıklar var tabi :)

Sabah kahvaltıda. sütle nestle nesfit yiyorum. ondan bir saat sonra meyve yiyorum.
Öğlen protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorm ( Tavuk eti, köfte, yoğurt )
bazen öğle yemeği olarak bol sucuklu yumurta yapıyorum kendime :KK70:
ara öğünlerim hep meyve ya da yoğurt,
Herzaman protein ağırlıklı beslenmeye çalış daha çabuk kilo verirsin.

Öyle belirgin bir listem yok anlayacağın. Ama hiç ekmek, makarna, pilav, gazlı içecekler tüketmedim. Ve günde en az 2 lt su içtim o çok işe yarıyor. Artık bende hergün yediklerimi yazıcam :KK66:

Hoşgeldin candy. Benim de hedefim 60 ı görmk inşallah en yakın zamanda hepberaber veririz kiloları.

Ben öyle kendimi çok sıkmıyorum aslında yani biraz farklılıklar var tabi :)

Sabah kahvaltıda. sütle nestle nesfit yiyorum. ondan bir saat sonra meyve yiyorum.
Öğlen protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorm ( Tavuk eti, köfte, yoğurt )
bazen öğle yemeği olarak bol sucuklu yumurta yapıyorum kendime :KK70:
ara öğünlerim hep meyve ya da yoğurt,
Herzaman protein ağırlıklı beslenmeye çalış daha çabuk kilo verirsin.

Öyle belirgin bir listem yok anlayacağın. Ama hiç ekmek, makarna, pilav, gazlı içecekler tüketmedim. Ve günde en az 2 lt su içtim o çok işe yarıyor. Artık bende hergün yediklerimi yazıcam :KK66:

cevapladığın ıcın teşekkür ederımm ne güzel bır ıraden var. ben de cok kararlıyım dusucem 60'lara Allahın ıznıyle ve kendı azmımle.. yenı yıl yenı baslagıclar ve sağlıklı yaşamlar diliyorum ...sevgiler..

kızlar diyete başlamış bulunuyorum bugün tamamen yarım saat koşu bandımda tempolu yürüyüşümü yaptım sabah kahvaltı yaptım öğlen ızgara köfte yedim akşama da çorba ve salata var yiyeceğim çok zor geçiyor kızlarrr :KK25::KK25:
herşey bebeğim için inşallah veririm bir an evvel klolarımı!!!!

günaydın kizlar yazdıklarınızı okudum çok duygulsndimm :KK43:
Rabbim o gunleri gosterrse insallah hepinizin adına dua edeceğim cunki beraber cekiyoruz bu hastaligi ne kadar zor pskolojiyi mahvediyor
Klomen cstltma iğnesi :KK43: rabbim drlara bırakmadan kendikiginden versin insallah amin :nazar:

Waaw kuzum insallah insallah hepinize dua edecegim rabbim gostersin o günleri hepimize
Inanin şuh ebe arkadaşımdan duydum dua et dedi hemen aklma sizler geldniz rabbim tez zamnda kavuştursun insallah

Annemi sormussunuz massllah çok iyi toparlandi. Ama ocajta tekrar tedaviye baslycak sanirim dalaga sıçramış kanser :KK43:
3.ameliyat diyor drlar bakalim hayırlısı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor :nazar:
Rose :)) rabbim dualarmi kbl eyler insallah hepinize minik bebisler verir amiin
Rabbim kimsenin eline birakmadan versin dua edelim kizlar hersey dua ile
Cok optum
bu arada bende ankaradaoturuyorm kesinlikle gazi unv hastanesine yada hcettepeye gidin ugrasmayin baska hastanelerle
canım ben Zekai tahir burağa gidiyorum ve dr çok memnunum sadece çok yavaş ilerliyo test üstüne test yapıyo :44::44:
kızlar diyete başlamış bulunuyorum bugün tamamen yarım saat koşu bandımda tempolu yürüyüşümü yaptım sabah kahvaltı yaptım öğlen ızgara köfte yedim akşama da çorba ve salata var yiyeceğim çok zor geçiyor kızlarrr :KK25::KK25:
herşey bebeğim için inşallah veririm bir an evvel klolarımı!!!!
İnşallah hızla verirsin canım kilolarını

Kızlarrr bu gün yediklerim.

Sabah kalkar kalkmaz iki bardak su

Kahvaltı
Nestle Nesfit + Süt

Ara öğün
İki mandalina

Öğlen
Ton balıklı bol salata

Ara öğün
1 Muz

Akşam
Tarhana çorbası
Tavuk sote

Birazdan da meyveli yoğurt yiyeceğim. :)
2 lt suyumu da içtimmm ohh bugün iyi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Bende artık aktif olarak yediklerimi yazmaya başlayayım.:KK34:

Sabah:
bir küçük dilim ıspanaklı börek
iki dilim ekmek
bir çatal krem peynir
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 bardak çay

öğlen:
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepekli ekmek

akşam:
balık(fırında yağsız)
salata

şuan:
bir büyük kupa limonlu yeşil çay
bir adet bisküvi. :KK17: inşallah bugünü böyle bitireceğim
sabahta 20 dk hafif tempolu yürüyüş yaptım. ama maalesef 1 litreden fazla su içemiyorum. :KK50:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Şükür evime dönebildim :KK1:
Aslında yarın annemin doğum günü ama biz bu gece süpriz yaptık kendisine ve pasta aldık :KK17:
Annem yarında gelin havası yaptı ( hesapta çaktırmayacak hani olurda yaş gününü unutursak diye :KK1: )
Dedik yok yarın herkes evinde dinlensin, işini yapsın olmadı gideceği varsa gitsin :KK34: oda unuttuğumuzu düşündü ve o arada gizliden aldığımız pastayı ortaya çıkardık :KK1:

Tabi pasta yeme ihtimalimizi bildiğim için öğlende akşamda dikkat ettim hatta aklımdayken menümüde paylaşayım :KK34:

Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 haşlama yumurta
2 bardak çay

Öğlen;
1 mandalina
1 portakal
1 şekersiz nescafe

Akşam:
1 tabak nohut
3 YK pilav
2 YK yoğurt
3 çatal turşu ( tuzu çok azdı :KK34: anam bana özel yapmıştı :KK1: )

Yemekten 2 saat sonrada incecik bir dilim baton pasta :KK34:
BOl bol su içtim geldiğimden beri tabi yarın dahada dikkatli olucağım ki artı görmim en ufak kaçamakta :KK34:

Aramıza hoşgeldin :KK3:

selam kızlar, iyisinizdir inşallah.. ben belli olmuyor bi gün iyi bi gün kötü. geçen gün yine tansiyonum çıktı kötü oldum, şu tansiyon olayını üstümden atmam lazım, ne yapcam bilmiyorum, daha çok erken öyle hastalıklar için. çocuk konusunda bu aralar biraz daha rahatım,kendi derdime düştüm herlade. rahatımda yani aklımdan çıkmış değil malesef insanın aklından çıkmıyor bu..:KK50:
Aslm canım hamd olsun Allah şifalar versin dikkat et kendine senin sağlığın her şeyden daha önemli
tansiyon neden yükseliyordu kuzum senin ?
biraz bezginlik var bende de hani hep ümitle bekleyip sonra :KK43:
neyse artık düşünmemek gerek hayat işte...
ve inşallah her şey güzel olacak
sanırım stresten yükseliyor, anlamıyorum iyiyken birden fenalaşıyorum. Rabbim herkese tüm hastalara şifa versin inşallah. alışıyor insan galiba, duruma değil tabi içinde bulunduğumuz durumun hissettirdiklerine alışıyoruz. yoksa çocuk hasretine alışılmıyor :KK50:

birdii vallaa senii merakkediyordumm kaç gündürrr...şkür iyisinn....

diğer konuya gelince evet yine sinirlendimm..kısmetini geri tepmek derler yaa öle yaptıgını düşünüyorumm...geçkalmış değilsinn..hemen git klomen all..ama akşamları çift çift içç...anlaşılan geçenki klomen hiç bi işe yaramadııı...yumurtlamış olsan adet görürdün kendiliğinden...yada ilaçla adet olmazdın kist olurdu...şimdi 4. günün git bi kutu klomen all...her akşam 2 dene iç..bittikten 2 gün sonrada git artıkdr a...valla benimki aralarda çagırmıyor hiç..ilaç iç adet ol...klomen iç bittikten sonra gel diyor artıkk benimde işime geliyorr..

sende sana diyecekleri biliyorsunn yap cogunu ve gitt..en azından durum ne ona bakk..sonra iğneleregeçersinn..tahlilde versen iyi olurdu ama o geçmiş bidahaki aya artıkk...

heray bi kayıpp...istediğinin nasibinin peşinden gitmezsende o sana gelmezzz...

ben dr gittikceacaba isyanmı diyordum..nasibimde varsa gelir diyordum..oturdum 5 sene olacakk..ama derdi veren dermanıda göstermişşş..orda dura dura niyeuzanıp almaktan çekiniyorsunn...

bendehiç sevmiyorum dr gitmeyii..ama koca ay belirsizlikler içinde beklemektense...adet ol tahlil verilaç iç gelişme varmı diye somutt şeylerle gözle görüyorsun ne var ne yokk daha çabuk geçiyor zamann...

keşke aende yazılsaydın aöf ye şimdi derslere verirdin kafayıı bana iyi geldi bu derslerr...ordaismegin felan güzel kursları vardı sanada yakın onlardan birine başlasanaa...

uzaklaşazıcık yakınındakilerdennnnn...dilimde tüğğ bitttttiiiiiiiiiiiiiiii...........
tamam haklısın ama biliyorum bu durumda geçici, şu an biraz korkularım var çünkü aşılama düşünüyorum ya bu benim için bi sonraki adım bundada hayal kırıklığı yaşarsam ne yapacağımı bilemiyorum,çok stres yaptım herlade, tansiyon nedenlerimden biride budur bence.. önce kendimi alıştırmam lazım buna sonra gideceğim elbette, Allahın dermenı nereden vereceğini bilemeyiz tabi.. ayrıca canım ben drum bana şu an ne vereceğini bilmiyorumki, aşılama olacağı için muhtemelen bana iğne vericek o nedenle kafama göre takılamıyorum. artık kendi kendime klomen içmekte istemiyorum, zaten zararlı her ay kendime ilaç yüklemiyim, geçen ay içtim hem işe yaramadı hemde çok ağrı yaptı bende. sinirin geçtimi şimdi :KK52::KK52::KK52:
bende ne zamandır gitmiyorum sinemaya ama eşimide benide geriyorr kıpırdamadan okadar durmakk..eşim projeksiyon getirmişş:KK9::KK9: evde duvara vuruyoruzz...nettende filimleri izliyoruzzz :) :)

vizyonda neler var bilemem ama...evde izleme imkanınnız varsa nettenn....vizyon film de güzel filimler varr.. tavsiye edebileceğim filimde var... ::: BENİM ADIM KHAN::: diye bi film harika bişii..baya uzun ama tekrar tekrar izleyebilirim..ağlıyorsundaa gülüyorsundaa..biz pc yi tv ye bağlıyoruzz..tvde de izliyoruzz..imkan varsa bu filmi izle derimm..
ohhh maşallah keyif sizde, daha sinemaya ne gerek :KK34: benim adım khanı bende izledim hem güldüren hem ağlatan bir film bende tavsiye ederim...
Selam kizlar :) sonuclarimi gosterdim druma sizinlede paylasayim dedim
Herseyim normal cikti cok sukur seker yuklememde normal
Iri olabilir ileriki aylarda kontrolle takip edelim dedi xoteki aya randevumu aldim :nazar:
Tombis kizim diye seviyorhm artik :)) cok korkuyorum iri olacak diye sezeryan olmak isyemiyorum cunki kizlar dua edin

Waw canm sakin uzulme rabbim er gec hic umulmadik zamanda hic beklenmedik bi anda veriyor biliyorsunuz benim durumumu :)
Hepinize.dualar ediyorum rabbim herseyi gonlunuze gore versin amiiinn
Bu arada bugun bisey ogrendim dogum sancisi cekerken rabbimden ne dilersen rabbim dualarini kabul ediyormus
Insallah ben sizler icin dua etmek istiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
hayırlı olsun tombiş bebeğin annesi, tahlilinde güzel çıkmış inşallah Allahın izni ile hiç bişe olmaz, sen sıkma canını.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder...
Kızlar bu ayda olmayacak sanırım. :KK43: ben iğneyi perşembe akşam 7 gibi vuruldum. normalde doktorum dün gece bu gece ve yarın için ilişki vermişti. Ama dün geceyi boş geçirmek zorunda kaldık. Eşim çok ateşlendi iğne vuruldu çok kötüydü anlayacağınız. En önemli geceydi dün gece. Bu ay ümidim yok yani folikül 36 saat sonra çatlar dedi doktor. :KK43:(((((((((((
Allahtan umut kesilmez canım sen diğer günlerde çalıştıysan belki olmuştur, sonuçta tek gün vermemiş sana demekki diğer günlerdede olabiliyorki çalış demiş... inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay.. benim umudum bi dahaki aya kaldı bakalım.....

kimsecikler yok,:KK19: ben kendi kendime mi kilo vereceğim nerede ekip çalışması :KK1::KK1: ben yinede neler yaptığı yazayım:KK16:

Sabah:
1 sucuklu yumurta
3 kaşık yoğurt
3 dilim ekmek
2 bardak çay

Ara:
1 elma
1 mandalina

Öğlen:
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Akşam:
3 kaşık türlü
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Son olarak: 1 fincan karışık bitki çayı(lipton-form)
Sabah 20 dk tempolu yürüyüş yaptım, birde arkadaşlar kalori hesabı yapmayı deneyeceğim bakalım bir işe yarayacak mı. günde 1500 kaloriyi geçmemeye çalışacağım anlayacağınız matematik hesabı:KK1:

selam kızlar ben 21yaşında 162 cm 80 kg yım. 7 senedir pko ile başım dertte . bu yıl sadece bir kez adet olabildim.her sene en fazla 2 kez oluyorum. tedavime devam etmeye çalışsamda çok uğraşşasamda ne adet olabiliyorum ne kilo verebılıyorum. psıkılojım zaten kötü. üstüne tam tedavime yanıt alacakken atandım ve güneydoğuda yaşıyorum. bana ne olur yardım edın .... öğretmenim ve hayatım düzensiz tam gün okuldayım. akşamlarımda gönüllü öğretmenlikle geçiyor anlayacağız diyete uymam çok zor ama irademe hakım bırıyım. doktorum yeme içmeme dikkat etmemı söylüyor. şekerım hemen düşüyor. ne olur yardım edın bana öenerileriniz bekliyorum
:KK5:

selamun aleyküm kızlar...:KK16:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..topiğimiz haftasonu sessizliğinde ve sınavlarda olduğu için uğrayan yok..ama vizeleri atlattık çok şükür..

yarın start alıyoruz arkadaşlar..spor başkanınız olarak ısınmaya başlayın derim
:KK8:
bu hafta günde 15 dk spor yapıyoruz kaçmak yookk
:KK20:

kötü örnek olarak bugünü anlatayım size...
:26:
aslında dengeli beslenmeye başlayacağım diye olmadı..nezamandır dışarıda yemiyorduk...ondan yani..
:KK23:
hamburger menü..supangle...yedim
:KK51:
alışveriş yaptık salep aldım kalorisine bir bakayım dedim aman Allahım o ne?
:KK53:280 kl bir bardağı..hatta bizim kulüpte saleple kilo alanlar topiği bile var..niye bukadar çok kalorisi???:44:neysee arada bir içerim..

arkadaşlar DİYET kelimesi yok.
:KK19:.kendinizi çok sıkmayın sonrasında yiyeceklere saldırma gibi bir patlama yaşarsınız..

kendime yulaf ezmesi aldım..
menülerimi paylaşacağım
acaba tartı ne gösterecek ?yarın ilk iş tartılmak olacak
:KK31:

wawcım bu sabah tartıldım 71,6 cıktım tartıyı minicik yerinden oynatınca 70,6 cıktım kafam karıştı ama 71,6 olarak yazalım biz...
inşallah yarınki sınavında çok güzel geçer canım Rabbim zihin açıklığı versin

TAMAM CANIMM EKLEDİM...

tatlım bugün sproruma pek ağırlık veremesemde diyete başladım sonunda sağlığım iyi Allaha şükür ....beni de listeye eklersen çok sevinirim önümüzdeki cumaya bakalım kaç kilo verebileceğim ........ sadece kahvaltı çorba ve salata meyve diyetine başlıyorum bu hafta çok zor geçecek benim için bana destek olun kızlarr .....çok ihtiyacım varrr........önerilerinize ihtiyacım varrrr yardımmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

nerelerdesinnn sennnnnnnn ?? kayıppp...hadi bakalımm başarılar ...cuma bildirimler varr biliyorsunn...destekk var burda ama görebilirsek senii...glukofenn içiyormusunn ??

günaydın kizlar yazdıklarınızı okudum çok duygulsndimm :KK43:
Rabbim o gunleri gosterrse insallah hepinizin adına dua edeceğim cunki beraber cekiyoruz bu hastaligi ne kadar zor pskolojiyi mahvediyor
Klomen cstltma iğnesi :KK43: rabbim drlara bırakmadan kendikiginden versin insallah amin :nazar:

Waaw kuzum insallah insallah hepinize dua edecegim rabbim gostersin o günleri hepimize
Inanin şuh ebe arkadaşımdan duydum dua et dedi hemen aklma sizler geldniz rabbim tez zamnda kavuştursun insallah

Annemi sormussunuz massllah çok iyi toparlandi. Ama ocajta tekrar tedaviye baslycak sanirim dalaga sıçramış kanser :KK43:
3.ameliyat diyor drlar bakalim hayırlısı. Rabbim bi yerden alıyor bi yerden veriyor :nazar:
Rose :)) rabbim dualarmi kbl eyler insallah hepinize minik bebisler verir amiin
Rabbim kimsenin eline birakmadan versin dua edelim kizlar hersey dua ile
Cok optum
bu arada bende ankaradaoturuyorm kesinlikle gazi unv hastanesine yada hcettepeye gidin ugrasmayin baska hastanelerle
canımm rabbimm şifasınıı versin annenee...inşallah herşey çok güzell olacakk senn prensesinee dikkat ett..

canımm sen ümidini kaybetmeee...çok yumoşun vardı..yumoş çatladıktan sonra bi süre daha orda kalıyorrr..ogün oolmadıysa bi sonraki gün deneseydinizz..emin ol varsa kaderinde gelirr...yoksa netsek boşşşşşş.......

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu :KK1: Kusura bakmayın :KK34:
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim :KK34:
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi :KK1:
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte :KK76::KK76::KK76:
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık :KK1: adamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık :KK60: :KK60: :KK60: uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi :KK1:
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye :KK34: )
Sabah okadar dinç uyandık ki :KK1: eşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik :KK1:
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye :KK34: anneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye :KK1: annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi :KK34:
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi :KK76:

Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada :KK1:
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim :KK34:

Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah :KK3:

Kız bu hafta doktorun listesini yapmadım ki :KK1:
Kafama göre takıldım ama dozunda :KK34: stresten uzak oluncada eksiyi gördüm şükür :KK33:
O doktora gitmeyi düşünmüyorum bir daha :KK33: o sıkıntı bile beni şişirmeye yetti :KK34:

4: Aminnnnnnnnn

canımmm aallah annene sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsinnn...birlikte nice seneleree...bencede arada bırakın çocuklarıı çocuklarada iyi gelir sizedee...

filimle ilgiliii yorumlarını bekliyorum tavsiyee edermisinn ??nasıldıı ??

hoşgeldinn canımmm..inşallahhh çok güzell kilolar vericezzz...
Kızlarrr bu gün yediklerim.

Sabah kalkar kalkmaz iki bardak su

Kahvaltı
Nestle Nesfit + Süt

Ara öğün
İki mandalina

Öğlen
Ton balıklı bol salata

Ara öğün
1 Muz

Akşam
Tarhana çorbası
Tavuk sote

Birazdan da meyveli yoğurt yiyeceğim. :)
2 lt suyumu da içtimmm ohh bugün iyi hissediyorum kendimi

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....senden ricamm paylaşımlarını eksikk etmee..senin menuyu görüncee baya fazla yediğimi anladım..ben önceki listelerimi yapıyordumm amaa..yanlış yapıyorum sanırım...o zamanlar 90 kilolardayım şimdi 7li rakamlardayım ve kilo vermem durdu..ama senin listeler harikaa ben de sana uymalıyımm...

Bende artık aktif olarak yediklerimi yazmaya başlayayım.:KK34:

Sabah:
bir küçük dilim ıspanaklı börek
iki dilim ekmek
bir çatal krem peynir
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 bardak çay

öğlen:
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepekli ekmek

akşam:
balık(fırında yağsız)
salata

şuan:
bir büyük kupa limonlu yeşil çay
bir adet bisküvi. :KK17: inşallah bugünü böyle bitireceğim
sabahta 20 dk hafif tempolu yürüyüş yaptım. ama maalesef 1 litreden fazla su içemiyorum. :KK50:
kahvaltınnn süperrrrrrr....sonrasında hafif takılmışsnn...
Wawwww nerelerdesin sen yahu :)

geldimm canımmm...hiçç sormaa sınavlar vardı bu 2 günn..şükür atlattık ama 30 gün sonra yine varrr...finaller...o zamana kadarrrr 74 olmakk istiyorumm...birbirimize destek olalım..şuanki hedefim 4 kiloo..

selam kızlar ben 21yaşında 162 cm 80 kg yım. 7 senedir pko ile başım dertte . bu yıl sadece bir kez adet olabildim.her sene en fazla 2 kez oluyorum. tedavime devam etmeye çalışsamda çok uğraşşasamda ne adet olabiliyorum ne kilo verebılıyorum. psıkılojım zaten kötü. üstüne tam tedavime yanıt alacakken atandım ve güneydoğuda yaşıyorum. bana ne olur yardım edın .... öğretmenim ve hayatım düzensiz tam gün okuldayım. akşamlarımda gönüllü öğretmenlikle geçiyor anlayacağız diyete uymam çok zor ama irademe hakım bırıyım. doktorum yeme içmeme dikkat etmemı söylüyor. şekerım hemen düşüyor. ne olur yardım edın bana öenerileriniz bekliyorum

canımm hoşgeldinn aramızaaa...bizlerde aynı durumdayızz..ama sana ilk tavsiyemmm adetin gelmesini bekleme...olamadıgın her ay folikül atılmıyor ve yumurtalıklarda kalıyor...onlar top top içeride inci gibi diziliyor..doğum kontrol hapı vermedimi doktorunn...?? bide glukofennn içiyormusunn ?? buda biz pkolulara gerekli bi ilaçç...eğer merak ettiğin şeyler olursa yada diyette biz her zaman destek oluruzz...
selamun aleyküm kızlar...:KK16:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..topiğimiz haftasonu sessizliğinde ve sınavlarda olduğu için uğrayan yok..ama vizeleri atlattık çok şükür..

yarın start alıyoruz arkadaşlar..spor başkanınız olarak ısınmaya başlayın derim
:KK8:
bu hafta günde 15 dk spor yapıyoruz kaçmak yookk
:KK20:

kötü örnek olarak bugünü anlatayım size...
:26:
aslında dengeli beslenmeye başlayacağım diye olmadı..nezamandır dışarıda yemiyorduk...ondan yani..
:KK23:
hamburger menü..supangle...yedim
:KK51:
alışveriş yaptık salep aldım kalorisine bir bakayım dedim aman Allahım o ne?
:KK53:280 kl bir bardağı..hatta bizim kulüpte saleple kilo alanlar topiği bile var..niye bukadar çok kalorisi???:44:neysee arada bir içerim..

arkadaşlar DİYET kelimesi yok.
:KK19:.kendinizi çok sıkmayın sonrasında yiyeceklere saldırma gibi bir patlama yaşarsınız..

kendime yulaf ezmesi aldım..
menülerimi paylaşacağım
acaba tartı ne gösterecek ?yarın ilk iş tartılmak olacak
:KK31:

süpersinnnn.....BENN VARIMMM...yarın 15 dk mı bildirim yapacagımm...sabahtan dr gidicem tahlillerim var sporumu akşamyapıcamm...akşam yazarımmm...

diyetide ayarlıcam çok yiyorum sanırım azaltıcam biraz listeyi...

kızlarrrr şükür sınavlarbitti 30 gün sonra finaller varrr...

kızlarr ddün sınavdan çıkıştaa eşimle atıştıkk..alışveriş merkezine gittikk yemek yiyelim diye çıktık ben inat ettim yemicem diyee veeeee çıldırdı büyük sinirle arabaya bindik eve geldik..beni indirdi kendi bastı gaza gittii..

eve çıktım ağlaya ağlaya yemek hazırladımm..

bizimki mseaj atmış yemek yeme diyee...

lahmacun..bide kebap felan almışş geldi hazırlaıdıı yemicem diye inat ettimm...amakokuya dayanamadımm...

ve barışıp yedimm...ben kebaba asla hayır diyemem...

bugunde kaçamaklarım oldu sınavdan sonra simit yedim...akşam balık yedim yine kvleride çapırdım..amaa hhelvaa yedimmmmmmm:26::26::KK17::KK17::KK17:

ama bitti herşeyy..yarın dışarda olucamm...tahlil vericem sonrada belim için dr gidicem sonra eşimin yanına geçicemm..amasağlıklı beslenmeye çalışıcamm..

bilmiyorumm şuan kilom kaççç..

Son düzenleme:

Hoşgeldin. Evlimisin canım. İnşallah en yakın zamanda kilo veririz hepberaber.

Evett bugün güzel birgündü. Yani soğuk havaların ardından az da olsa güneş çıktı :)

Perşembe akşam 7 de çatlatma iğnesi oldum biliyorsunuz. Bugünden beri bir ağrım var oturamıyorum. Devamlı ayaktaydım. Gaz ağrısı gibi birşey. Üşüttüm diye düşündüm ama hiç sorun yok kuru bir ağrı. Anlayamadım.

Bugün yediklerimmmmm.

Kahvaltı
Nestle Nesfit +süt

Ara öğün
Meyvalı yoğurt

Öğlen
Köfte ( Fırında )
Yoğurt (İçine biraz yulaf kepeği koydum)
Domates + Salatalık

Ara öğün
1 Portakal

Akşam
Ispanak
Karışık salata

Daha birşey yemem herhalde eşim oturmuş abur cubur atıştırıyor.

Yarın eşimin hafta tatili benimde dersim yok dışarıda kahvaltı yapmayı planlıyoruz. Çok güzel bir yer biliyorum dikkat edicem yediklerime.

Bu arada inşallah sınavlardan geçersinizzzz :KK66:

Evett bugün güzel birgündü. Yani soğuk havaların ardından az da olsa güneş çıktı :)

Perşembe akşam 7 de çatlatma iğnesi oldum biliyorsunuz. Bugünden beri bir ağrım var oturamıyorum. Devamlı ayaktaydım. Gaz ağrısı gibi birşey. Üşüttüm diye düşündüm ama hiç sorun yok kuru bir ağrı. Anlayamadım.

Bugün yediklerimmmmm.

Kahvaltı
Nestle Nesfit +süt

Ara öğün
Meyvalı yoğurt

Öğlen
Köfte ( Fırında )
Yoğurt (İçine biraz yulaf kepeği koydum)
Domates + Salatalık

Ara öğün
1 Portakal

Akşam
Ispanak
Karışık salata

Daha birşey yemem herhalde eşim oturmuş abur cubur atıştırıyor.

Yarın eşimin hafta tatili benimde dersim yok dışarıda kahvaltı yapmayı planlıyoruz. Çok güzel bir yer biliyorum dikkat edicem yediklerime.

Bu arada inşallah sınavlardan geçersinizzzz :KK66:

yaa ne güzell hiçç kaçamagınn yokk..eee eşinnn ne yiyorr sen bunları yerkenn..benim hafta sonları zor geçiyorr..eşimm hominigırtlakk yiyorr benide baştan çıkartıyotrr ye e eritiriz diye diye yeediriyorr..

X