Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kuzulaar :) bayadir yazmiyorum bu ara bayagi sikintidayim
Sizleride sikmak istemedim. Gecmisi tek tek okudum :)) nesenizi kaybetmeyin kizlar hersey olucak zamanla
Rabbim en umulmadik zamanda veriyor yeterki gonlunuzu ferah tutun bol bol dua.
Bu ay kizimizin olacagi.kesinlesti kizlar ama size vi bilgi vereyim bebegim.birazcik iriymis kilosu 1140 gram :)
Dr sekerden suphelendi ve yarin seker yuklemem yapilacak
Pko dan dolayi glifor kullandim viliosunuz szde bizde seker hast yatkinlik cok fazla o yuzden simdiden dikkat edjn
Kilo olara 4.5kilo almisim kizlar cok mutluyuumm rabbim herkeze nasip etsin
Cok guzel bi okadarda zor duygu. Hep.dua la rimdasiniz

Kızlar 2 gündür giremiyorum ama baya yoğundum. ctesi yemeğe ve yatıya kv ler gedi. dünde muazzam bir kahvaltı ve sonrasında birlikde sinemaya ve avm ye gittik.

Bu aralar ya psikolojim iyi değil. yada cicim ayları geçti ve herşeyin gerçek yüzü ortaya çıkıyor bilemiyorum tek bildiğim çok mutsuz olduğum. içime at at çok sıkıldım. Burası ağlama duvar değil ama çok doldum kızlar aileme anlatamam çok üzülürler. Belki geçici bir dönem boşu boşuna onları da üzmüş olurum.
EŞim bir tuhaflaştı. şuan mali krizdeyiz. eşim iş yeri sahibi olduğundan süreli stres altında ama giderlerimiz gelirimizden fazla oldu. Eşim ise idareli harcamıyor. Kısmak gibi bir huyu hiç yoktur. Aksine versin ailesine yedirsin, versin. Tamam hepimizin ailesi zor durumda olduğunda yardım edieriz ama öncelikle kendimizi düşünmemiz gerekmezmi. ben bunu eşime direk söliyemiyorum bir kere kızkardeşi üzerinden sölemeye kalkdım hemen tamam yağmurluyu konuyu kapat dedi beni tersledi. bir daha da ailesiyle ilgili bişey diemez oldum. kayınvalidemi çok seviyorum. hatta havalar soğuk onların evi pek ısınmıyor gelsin kalsınlar dedim. hatta hafta sonu için ben davet ettim.
Eşim iş yerindeyken kapının önüne çıkıyor ailesiyle konuşuyor geliyor ailesinin selamı olduğunu sölüyor. okadar. geçen gün içeride bir odaya girdi kapıyı kapattı. 5 dk sonra çıktı telefonu elindeydi ne yaptı yapmadı bilmiyorum. güya evin finansal idaresi bendeydi. benim bilgim olmadan senetler yapılıyor artı paraları kullanıyor ama bana söylemiyor ben ancak telefonu alıp hesabına girince görüyorum. bunlar beni çok yıpratıyor.
Dün avm'deydik ona bana bot bakıcatık. ihtiycınız varsa sizede alalım dedi annesine. Annesifde ben alıcam ama ben öderim dedi. neyse 1-2 yere girdik ben beğenmedim. devaö ettik bakmaya eşime bulduk aldık. Eşim sanada bakalım dedi tamam dedim ben bayan reyonuna yöneldim bir baktım eşim yok.bir baktım mağazanın kapısında bekliyordu annesi babası onlara ayakkabıları göstermeye gitmiş. ben tek başıma kendme baktım sinirden bakamadım bile.
sonra başka mağazaya girdik benle annesi annesine baktık. bulamadık. ama bakınıyordu kv eşimle babasıda geldi annemin numaraıs kalmamış dedim. sen baktınmı dedi bakmadım dedim baksana dedi. şu tarafta benim bakacaklarım dedim. hadi bak dedi. bir baktım yine tekim annesine numara arıyor.model bakıyor. ya babası nasıl annesiyle ilgileniyor bakıyor fikir sölüyor benim kocamda benim yerime annesine bakıyor. anlıcanız tek başıma kaldım bütün hevesim kaçtı. bir yerde vitrinde gördüm 200 tl yi çok beğendim alalım dedi aşkım çok pahalı dedim. pahalı bir markaya girdik. annesi beğendi giyiyor deniyor alıcak gbi bende bir tane beğendim ama bişeyi hoşuma gitmedi. sen bilirsin dedi ben aynaya bakmaya gittim geldim bir baktım annesine numara soruyor .hiç bişey bakmadım. çıkdım. mağazadan. akşam hepbirlikde ananesine gittik. yengesi çayın yanına çekirdek siyah üzüm hurma ve fındık çerez tabağı yapmış.bende eşimle yan yana oturucam. bizim tabağımıza çekidek hariç diğerlerinden aldım.benim eşim 120 kg dan fazla kv dediki siz nie çekirdek almadınız eşimde evet nie komadın dedi nie koyayım dedim. bozuldu. kv anladı nezaketen boş bulundum kızım dedi sesimi çıkarmadım. oradayken ne sorduysam eşim mimikleriyle cvp verdi. ölemi öle. hiç konuşmadım. kv kp eve bıraktıktan sonra da hiç konuşmadım. eve geldik biraz işim vardı onları yaptım. yatağa girdim ağla ağla ağla tabi o tv izliyordu içim elvermedi ben yatıyorum demeye salona gttim. bir baktım uyumuş yatağa çağüırdım ama ondan önce doğru girdim yatağın en ucunda arkam dönük ağladım öle uyumuum.
sabahda uyandırmadım kalkmadım. gidiyordu uğurlamadım
Bugün iş görüşmem vardı normal şartlarda para istemem lazımdı. param kalmamışdı ama kalkkıp istemedim. oda belki unuttu belki düşünemedi. işe gitti. Ben görüşmemede gidemedim. şu saat oldu da aramadı.annesi aradı napıyorsun kızım die öncesinde oğlunu aramış oğluda evde olduğumu sölemiş artık ne konuştularsa
Çok doldum kızlar benim ince fikirli üzerime titreyen eşim böle değildi. Ne oldu bilmiyorum.
Kusura akmayın ne olur ona artık nasıl davranacağımı bilemiyorum.Çok daraldım

CAnım benim seni çok iyi anlıyorum
bir de benim bildiğim gördüğüm hep erkek kadının üzerine düşer
sen çok değerlisin ona da değer ver lakin onun sana verdiğinden daha çok değer verme

öyle böyle derken alışacaksınız kuzum birlikte yaşamak bir sanattır
Allah evliliğinizi huzurlu eylesin aminnnnnnnnn :KK16:

Slm kızlar doktordan geldim az önce. İki yumurtam varmış ikiside 14 dedi. İki gün sonra tekrar gideceğim çatlatma iğnesi vurduracakmış. Yazdı iğneyi aldım. Bakalım gelirisi Allah'a kalmış. Hayırlısıysa bu ay olur inş. Bu yumurtalar 14 mm den iki gün içinde nasıl büyüyecekler? Büyürlermi ki bana zaman az geldi sanki.
canım her şey Allah'ın Ol emrinde sen ilaçlarını vitaminlerini al tevekkül et
inan gerisi boş stres yok :) inşallahhhhhhhh her şet güzel olacak .

saat 2 ama sanada kocamann günaydınn cecommmmm...

kızlarr derslere daldımm 2..3 günde ne gelecekse elden yapmaya çalışıyorum..tembel oldum bu seneee...kafam derslerde aralardada eve bakıyorummm çamaşırdı ütüydü felan..ama dayanamadım girdim yinee...

dün menüm gayet güzeldiakşama kadarr...yaww akşama kadar herşey yolundaa akşam eşimlee çaydıı çerezdi derkengidiyor herşeyy...ama bu akşamm olmucaak kesinnn...

sabah çok güzell kahvaltımı yaptımm...kendime lorlu yumurta yaptımm..biliyorsunuz ben yumurta yiyemiyorum ama yicem artık..miksere tutuyorumm..ozaman güzel oluyor...tam bugday ekmegim bitti akşam..sabah bir dilim halkekmegin ekmeginden yedim...domates salatalık..ohh misss...

üdtüne glkofenimide içtimm..sonrada yeşil çayımı alıp oturdum dersimee...

öğlen yemegimde hazırr...dünden pırasa var..bi tanede but bikase yodurtla onu yicem ekmeksizz...

akşama bilmiyorum napamm..balık istedim eşimden ama alamaz galiba..artak bakıcam yapıcam bişilerr...

şimdi yine bi yeşil çay aldım içiyorumm ve bolca suu...ayyyyyy hepböle devam etsemm ne güzellll...kendimi mutluda hissediyorum böle düzenli yiyiince..vicdanım rahat içim huzurlu oluyorr:KK1::KK1:
Allah zihin açıklığı versin wawcım İnşallah çok başarılı olacaksın .evet insan vicdanen de rahatlıyor
bu sıralar günde 15 dakika tempolu yürüyüş gündüz birde akşam bantta 15 dk yürüyorum bol su içiyorum
akşam çeyrek ekmeğin kabuğunu yiyorum :)) ama bol sebze yemeği ile
bol yeşil çay

ve bu sabahı yazayım 95,5 hele şükür dedim :))

Sizleride sikmak istemedim. Gecmisi tek tek okudum :)) nesenizi kaybetmeyin kizlar hersey olucak zamanla
Bu ay kizimizin olacagi.kesinlesti kizlar ama size vi bilgi vereyim bebegim.birazcik iriymis kilosu 1140 gram :)
Pko dan dolayi glifor kullandim viliosunuz szde bizde seker hast yatkinlik cok fazla o yuzden simdiden dikkat edjn

Canım dualarımdasın Rabbimiz seni bütün sıkıntılarından kurtarsın Hayırlı olsun evladınız inşallah
ay tombiş sağlıklı hayırlı bir bebişin olacak ne güzell :KK16:
Aminn inşallah Rabbimiz hepimize nasip etsin bizlere de duanı eksik etme :KK16:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum :KK34:

Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum :26: evdeki işlerimi halledeyim diyorum tabi anamdan fırsatım olursa :KK1: daha dün tembihliyordu eve giderken öğle yemeğine gelsene diye :KK1:
Yapılacak ütülerim var onları aradan çıkartayım ki hafta sonu onla uğraşmim evimi temizliyeyim rahat rahat :KK34: malum haftaya perşembe KPnin senesini okutacağım :KK34:

Ara ara uğrarım tabi sizlere bakmak için :KK34:

Oyyyyy çok sevindim canım :KK16: Rabbim sağlıklı bir şekilde kızçeni kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnn
Bu arada süper kilo alman :KK34: inşallah hamilelik sonuna kadar çok fazla kilo almadan tamamlarsın :KK34:

oyyy prenses geliyorrr...kuzumm benimm..tombikk olacakk deseneee...inşalahh düzene girer kilosuu..bu pkonun derdi bitmiyorkii..inşallah sonuçlerın güzel çıkar şeker yoktur inşallahh..

annen nasıl canım oda iyidir inşallahh...

güzl fazla kilo almamışsınn göbişin çıkmaya başladımı ?? :KK49::KK49:

CAnım benim seni çok iyi anlıyorum
bir de benim bildiğim gördüğüm hep erkek kadının üzerine düşer
sen çok değerlisin ona da değer ver lakin onun sana verdiğinden daha çok değer verme

öyle böyle derken alışacaksınız kuzum birlikte yaşamak bir sanattır
Allah evliliğinizi huzurlu eylesin aminnnnnnnnn :KK16:

canım her şey Allah'ın Ol emrinde sen ilaçlarını vitaminlerini al tevekkül et
inan gerisi boş stres yok :) inşallahhhhhhhh her şet güzel olacak .

Allah zihin açıklığı versin wawcım İnşallah çok başarılı olacaksın .evet insan vicdanen de rahatlıyor
bu sıralar günde 15 dakika tempolu yürüyüş gündüz birde akşam bantta 15 dk yürüyorum bol su içiyorum
akşam çeyrek ekmeğin kabuğunu yiyorum :)) ama bol sebze yemeği ile
bol yeşil çay

ve bu sabahı yazayım 95,5 hele şükür dedim :))

ohh çok şükürr şu düzeni oturtalımda verelim artık kiloları..bu kardeşimin işleri yüzünden annemlerdeydim hep yedik ha yedik..gecen cuma 79 çıktım.pazarteside 80...hemen dur dedim...2 gündürde dikkat ediyorum..bugün 78 i köşesinden bucagından gördüm amaböyle devamm etmeliyim...bi iki hafta alışsam sonrası gelir inşallahh...tarlusal içtim daha adet olmadım..cumartesi olursam pazartesiye rahatlamış olurum azcıkk..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum :KK34:

Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum :26: evdeki işlerimi halledeyim diyorum tabi anamdan fırsatım olursa :KK1: daha dün tembihliyordu eve giderken öğle yemeğine gelsene diye :KK1:
Yapılacak ütülerim var onları aradan çıkartayım ki hafta sonu onla uğraşmim evimi temizliyeyim rahat rahat :KK34: malum haftaya perşembe KPnin senesini okutacağım :KK34:

Ara ara uğrarım tabi sizlere bakmak için :KK34:

Oyyyyy çok sevindim canım :KK16: Rabbim sağlıklı bir şekilde kızçeni kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnn
Bu arada süper kilo alman :KK34: inşallah hamilelik sonuna kadar çok fazla kilo almadan tamamlarsın :KK34:

hadi bakalım bugün evdesinn demekk..annen bırakmazz seniii :) :):KK9::KK9::KK9:

sizden önce faceyi açtım bi paylaşım gözlerimi doldurdu...ve dua ettimm bu cümleeri inşallah bizlerdekullanırız bi gün...yani bebek bekleyenlerr....şunun tatlıgına baksanızaaaaaaaaaaa.....altındada 2 cümle yazıyorduu...

$1505205_565392236879799_421913819_n.jpg

Onu tanıdım ve dedim ki:

“ - Bu adamdan, baba olur.
ve öyle ki ölsem gitsem,
benim yerime anne de olur .. “♥

Birazdan doktora gidicem. Bakalım yumurtalar ne alemde iğnemi vurulucam hayırlısıyla. Ama eşimi bir görseniz hasta yatıyo :KK43: Hemde çok kötü hergün iki iğnesi var. Onunla ilgileniyorum. Vurulmuyim iğne dedim. Hasta çünkü, ama istemedi sen vurul olursa olur belli olmaz Allah nasip ederse bu ay olur dedi. İğneyide aldım zaten vurulucam bakalım.

sizden önce faceyi açtım bi paylaşım gözlerimi doldurdu...ve dua ettimm bu cümleeri inşallah bizlerdekullanırız bi gün...yani bebek bekleyenlerr....şunun tatlıgına baksanızaaaaaaaaaaa.....altındada 2 cümle yazıyorduu...

Eki Görüntüle 893247

Onu tanıdım ve dedim ki:

“ - Bu adamdan, baba olur.
ve öyle ki ölsem gitsem,
benim yerime anne de olur .. “♥

Wawcım ağlattın benide gözlerim sürekli rutubetli zaten gözyaşlarım hazırda bekliyo iyice psikolojim bozuldu eşimden uzak (eşin nerde deme sakın uzun uzun yazmıştım sana :KK1:)
Sen hangi gün başlamıştın tarlusala bende hala hastalanmadım
Birazdan doktora gidicem. Bakalım yumurtalar ne alemde iğnemi vurulucam hayırlısıyla. Ama eşimi bir görseniz hasta yatıyo :KK43: Hemde çok kötü hergün iki iğnesi var. Onunla ilgileniyorum. Vurulmuyim iğne dedim. Hasta çünkü, ama istemedi sen vurul olursa olur belli olmaz Allah nasip ederse bu ay olur dedi. İğneyide aldım zaten vurulucam bakalım.
Hayırlısı canım inşallah yumurtaların büyümüşlerdir...eşinede çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmmmmmm :KK1:

Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır :KK1:
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diye :KK53: benim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı :KK1:
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş :KK53:
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:

Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi :KK34:
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı :KK43:
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye :KK34:
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma :KK34:

Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif etti :KK1: hani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye :KK1: ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi :KK35:
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmez :KK14: aslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin :KK50:
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gitti :KK1: yani anlıyacağınız yine diyete devam :KK1: şimdilik :KK1:

ayyyyy hadii bakalımmm güzel haberlerle gel yarın..yanii güzel haber olur çatlama iğnesini vurulursun büyük ihtimalle...

eşini dinle okadar hormon yükledin vücuda büyümüşken neden bırakasınn...

allah şifa versin eşine..biran önceiyileşsinn...belki bidahaki aya hamile girersinn..inşallahh..dualarımm seninleee...bizi habersiz bırakmaa...bu arada diyet ne alemdee ??

Wawcım ağlattın benide gözlerim sürekli rutubetli zaten gözyaşlarım hazırda bekliyo iyice psikolojim bozuldu eşimden uzak (eşin nerde deme sakın uzun uzun yazmıştım sana :KK1:)
Sen hangi gün başlamıştın tarlusala bende hala hastalanmadım

Hayırlısı canım inşallah yumurtaların büyümüşlerdir...eşinede çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

sormaa kuzum aynı rutubet bendede var bu araa...derslerleilgileniyorumamaa o kafamda yinede..aşagıda bebek var..bizim evde sessizz..akşamları onun sesi çınlıyor evimizdee...o bile sebep artık rutubetlenmeme...sevdim bu benzetmeyiii...

biliyorum kuzum eşinin nerde oldugunuu..kavuşun biran öncee...netcen sen bu ay iğnemi klomenmii ?? aşılama yapılacakmıı ??

valla bu işler zor senin işin dahada zorrr..kaldıgın yerde ne kadar rahat hissetirselerde insan evini eşini özlüyorr..yetim gibi hissediyorr...

benim dün bitti ilaçç...bittikten sonra 3. günü adeet oluyorum ben...tahmini cumartesi bekliyorumm kırmızılarıı...senin ne zaman bitti??ben bu ay karar verdim iğne değil klomen kullanıcamm..eğer yumoş olursa aşılama istiyoruzz..hayırlısı rabbim nasip eder inşallahh...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmmmmmm :KK1:

Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır :KK1:
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diye :KK53: benim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı :KK1:
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş :KK53:
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:

Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi :KK34:
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı :KK43:
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye :KK34:
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma :KK34:

Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif etti :KK1: hani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye :KK1: ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi :KK35:
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmez :KK14: aslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin :KK50:
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gitti :KK1: yani anlıyacağınız yine diyete devam :KK1: şimdilik :KK1:

anammmmmmmmm olaylar olaylar olaylarrr....kız senin erkek kardeştemi vardıı o nerelerde hiç anlatmıyorsun sen gelin felan..

tahminedebiliyorum annenin üzüntüsünü düşünsene sende annesin beyza için canını verirsinn..yüreklerini serinletseydin birazz..dünden beri nekadar üzüldüler kimbilirrr...kardeşinde yanii önce sana soraymışş yaaa...

koltuk meselesinede gelincee..sen ne yap et enişteyi razı et benceeee...sen bulursun bi yolunuu..oda dahane istiyorr ayy benimkilerr bana deseeee...benim eşimde aslaa kabuletmezz gerçi amaaa...ne bilem işte erkeklerde gurur oluyorr hele enişte benim eşim gibiysee işin zorr..

ayyyyy hadii bakalımmm güzel haberlerle gel yarın..yanii güzel haber olur çatlama iğnesini vurulursun büyük ihtimalle...

eşini dinle okadar hormon yükledin vücuda büyümüşken neden bırakasınn...

allah şifa versin eşine..biran önceiyileşsinn...belki bidahaki aya hamile girersinn..inşallahh..dualarımm seninleee...bizi habersiz bırakmaa...bu arada diyet ne alemdee ??

sormaa kuzum aynı rutubet bendede var bu araa...derslerleilgileniyorumamaa o kafamda yinede..aşagıda bebek var..bizim evde sessizz..akşamları onun sesi çınlıyor evimizdee...o bile sebep artık rutubetlenmeme...sevdim bu benzetmeyiii...

biliyorum kuzum eşinin nerde oldugunuu..kavuşun biran öncee...netcen sen bu ay iğnemi klomenmii ?? aşılama yapılacakmıı ??

valla bu işler zor senin işin dahada zorrr..kaldıgın yerde ne kadar rahat hissetirselerde insan evini eşini özlüyorr..yetim gibi hissediyorr...

benim dün bitti ilaçç...bittikten sonra 3. günü adeet oluyorum ben...tahmini cumartesi bekliyorumm kırmızılarıı...senin ne zaman bitti??ben bu ay karar verdim iğne değil klomen kullanıcamm..eğer yumoş olursa aşılama istiyoruzz..hayırlısı rabbim nasip eder inşallahh...

anammmmmmmmm olaylar olaylar olaylarrr....kız senin erkek kardeştemi vardıı o nerelerde hiç anlatmıyorsun sen gelin felan..

tahminedebiliyorum annenin üzüntüsünü düşünsene sende annesin beyza için canını verirsinn..yüreklerini serinletseydin birazz..dünden beri nekadar üzüldüler kimbilirrr...kardeşinde yanii önce sana soraymışş yaaa...

koltuk meselesinede gelincee..sen ne yap et enişteyi razı et benceeee...sen bulursun bi yolunuu..oda dahane istiyorr ayy benimkilerr bana deseeee...benim eşimde aslaa kabuletmezz gerçi amaaa...ne bilem işte erkeklerde gurur oluyorr hele enişte benim eşim gibiysee işin zorr..
Canım bu doktor henüz testler yaptı nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum...ilacım geçen hafta perşembe bitti ama hala adet olmadım hayırlısıyla olsaydım doktora gidip bi yol çizseydik biranönce evime dönerdim...Rahatım ama aklım fikrim eşimde evimde :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Evet doktordan geldim. 2 yumurtam vardı ya şimdi 5 olmuş. biri 22 iki tane 20 bir tane 18 bir tane 15 mm dedi doktor hemen iğneyi vuralım gerisi Allaha kalmış dedi. Bende indim iğneyi vuruldum ama karnımdan vurdu hemşire. Yani karından yada koldan farkediyor mu. Waw sen nereden vurulmuştun.

Bu arada Waw'cım kilo bildirimim 70,70 fazla veremedim bu hafta spor yapamadım pek eşimle uğraşmaktan.

Canım bu doktor henüz testler yaptı nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum...ilacım geçen hafta perşembe bitti ama hala adet olmadım hayırlısıyla olsaydım doktora gidip bi yol çizseydik biranönce evime dönerdim...Rahatım ama aklım fikrim eşimde evimde :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

oo nasıll öylee yaaa...sen daha önce tarlusal kullandınmı hiçç ?? normal mi bu kadar gecikmesi bi tahlil yapsanaaa...hamile olabilirsinnnn....

Evet doktordan geldim. 2 yumurtam vardı ya şimdi 5 olmuş. biri 22 iki tane 20 bir tane 18 bir tane 15 mm dedi doktor hemen iğneyi vuralım gerisi Allaha kalmış dedi. Bende indim iğneyi vuruldum ama karnımdan vurdu hemşire. Yani karından yada koldan farkediyor mu. Waw sen nereden vurulmuştun.

Bu arada Waw'cım kilo bildirimim 70,70 fazla veremedim bu hafta spor yapamadım pek eşimle uğraşmaktan.

ohhhhh maşallahh maşallahhhhhh....3 tanesii çatlarrrr kesinn...biri tutmasa biri tutarr inşallahh..aanammm belkide ikizz olurr kızzzzzzzzz........

maşallah kiloyuda güsell vermişsinn..haftaya 6 lı rakamlarııı göreceksinn inşallahhhhhh....... bu ayy seninn ayınn olacakk...hamişş haberinide alırız inşallahh...

Maşallah canim yumurtaların çok güzel gelişmiş inş dollenir yüzün buay guler
oo nasıll öylee yaaa...sen daha önce tarlusal kullandınmı hiçç ?? normal mi bu kadar gecikmesi bi tahlil yapsanaaa...hamile olabilirsinnnn....

ohhhhh maşallahh maşallahhhhhh....3 tanesii çatlarrrr kesinn...biri tutmasa biri tutarr inşallahh..aanammm belkide ikizz olurr kızzzzzzzzz........

maşallah kiloyuda güsell vermişsinn..haftaya 6 lı rakamlarııı göreceksinn inşallahhhhhh....... bu ayy seninn ayınn olacakk...hamişş haberinide alırız inşallahh...

Canim daha önce kullandim hep 6. Gün oluyordum bu hafta antibiyotik falan kullandim ondandir belki diye dusunuyoru...ötesi Dr gidicem simdi negatifi görüp iyice dibe cokmiyeyim

Maşallah canim yumurtaların çok güzel gelişmiş inş dollenir yüzün buay guler

Canim daha önce kullandim hep 6. Gün oluyordum bu hafta antibiyotik falan kullandim ondandir belki diye dusunuyoru...ptesi Dr gidicem simdi negatifi görüp iyice dibe cokmiyeyim

kızlarrrr haftasonu kardeşimin isteme felan filann..gecen hafta 79 dummm...pazartesiii 80ni gördümm...bu sabah 7 li rakamlara döndüm amaa sabah ne çıkacak bilmiyorumm....

bugün menüm güzell geçtii...sabah eşimle kahvaltı yaptık..kaçamaksızz...

öğlen
1 kase çorba...
1 poryon patatesli pantlıcan 2 kaşık yogurt..
ekmek yemedim sabah 3 dilim yemiştimm...

akşamda balıkk yaptımm..kızlarr benim gibi balıktan korkann varsaa kesinlikte tavsiye ediyorummm...ben temizlenmişş alıyorum..evde eldivenleri giyip ona ait bi diş fırçası aldım diş fırçasıyla yıkıyorumm...acık yağğ..açık tuzz..karıştırıyorumm...

sonra mısır unuada acık tuzz..balıkları una buluyorum tepsiye yağlı kagıt üzerine serdimm yanınada bir patates dilimledimm...attım fırınaaaa....ayy missssss missss..çıtır çıtırdı ve hafifff veeeeeeeeeeeee sıfır kokuu...davlumbazı actım camıdaaçtım mutfagın kapısını kapattım..harikaydıı denemenizi şiddetle tavsiye ediyorummmmmm...bakın buda görüntülü halii :) :) bu arada kola içmedim eşim içti ben soda içtimm...açık kola döktüm üstüne şekerlendi güzell oldu..

$1469937_652734731432289_2034870880_n.jpg

kızlarrrr haftasonu kardeşimin isteme felan filann..gecen hafta 79 dummm...pazartesiii 80ni gördümm...bu sabah 7 li rakamlara döndüm amaa sabah ne çıkacak bilmiyorumm....

öğlen
1 kase çorba...

akşamda balıkk yaptımm..kızlarr benim gibi balıktan korkann varsaa kesinlikte tavsiye ediyorummm...ben temizlenmişş alıyorum..evde eldivenleri giyip ona ait bi diş fırçası aldım diş fırçasıyla yıkıyorumm...acık yağğ..açık tuzz..karıştırıyorumm...

sonra mısır unuada acık tuzz..balıkları una buluyorum tepsiye yağlı kagıt üzerine serdimm yanınada bir patates dilimledimm...attım fırınaaaa....ayy missssss missss..çıtır çıtırdı ve hafifff veeeeeeeeeeeee sıfır kokuu...davlumbazı actım camıdaaçtım mutfagın kapısını kapattım..harikaydıı denemenizi şiddetle tavsiye ediyorummmmmm...bakın buda görüntülü halii :) :) bu arada kola içmedim eşim içti ben soda içtimm...açık kola döktüm üstüne şekerlendi güzell oldu..

Eki Görüntüle 893927

Ohhh ellerine saglik afiyetler olsun bende eve gidince sobanin kuzinesinde yapicam inş...bende sabah 70.60 ciktimm

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Ay anam gittiğinden beri birşeylerle oyalanıyorum :KK1:
Yemekten sonra buzdolabını bir güzel temizledim :KK34: çok şükür baya uzun sürdü ama mis gibi oldu :KK34:
Birde pislenmese süper olur :KK1:

Birazdan eşimle tavla oynayacağız :KK1: hazır traş olmaya banyoya gidince birde buraya bakayım dedim :KK1:

Sorma canım yaaa eşime koltuk meselesini söyledim ama banamısın demedi :KK1:
Gerek yok bir daha sonra alırız dedi :KK53: inatcı keçi ne olucak :26:
Annem akşam üzere telefonda çaktırmadan sordu ne dedi eşin diye bende olmaz diyor daha sonra bakarız dedim :KK1: hani belki ikna edebilirsem diye :KK1: pek sanmıyorum ama yılbaşından sonra belki annemler almanyaya gitmeden hallederiz :KK1:
İnan çok istiyorum şöyle derli toplu dursun evim ama yok canavarlar bir değil iki tane :KK1: en azından koltuklar yeni olunca bende biraz daha titiz davranırım :KK1:
Bakalım kısmet tabi :KK1:

öğlen
1 kase çorba...

Eki Görüntüle 893927

Ohhhhh ellerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor :KK34:
Valla karnımda aç şu an inanılmaz iyi giderdi :KK1:

Aklımdayken yediklerimide yazayım :KK34:

Bundan sonra kendi kafama göre dikkat edeceğim yine :KK34:

Sabah;
2 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 bardak yeşil çay

Öğlen;
1 tabak tarhana çorbası
yarım saat sonrada 1 avuç ceviz

Akşam;
1 kase çorba
1 ufak kase zeytinyağlı pırasa
bol salata

Su maalesef yine ancak 1 litre içmişimdir :KK53: ama telefonuma hatırlatma kuracağım ki devamlı su içmemi hatırlatsın :KK1:
Sporum zaten malum 1 gün yüzme ( bu hafta başka sporda yapmadım :KK53: ama bu değişiyor :KK34: )
Millet pazartesi başlar perhize ben cuma :KK1: Rabbim hayırlısını nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız.... ben kaç gündür giremedim, rahatsızdım biliyorsunuz biraz kafamı dinliyim rahatlıyım dedim ama nerdeee bırakmıyorlarki beni hiç... tansiyonum yine ara ara yükseliyor ama o kadar kötü olmadım bu ara. daha iyiyim çok şükür. kırmızılarda geldi bugün üçüncü günüm biliyorum waw çok kızıcak ama ben bu ayda dra gitmedim :KK17: canım hiiiç gitmek istemedi, ben bu duyguyu nasıl aşacağım bilmiyorum kızlar. Allah doğru yolu göstersin ve güç versin inşallah...
kızlar p.tesi diyetisyene gidicem nasipse, bakalım nasıl çıkacak bu dr. aslında birazda bu nedenden gitmedim dra biraz daha zayıflayayımda öyle gideyim istiyorum. inşallah bi dahaki aya kadar bu durumuda aşarım ve gönül rahatlığı ile giderim tedavime başlarım.:KK52: bende böyle :KK49: olmayı çok istiyorum ama kendimide çok güüçsüz ve yorgun hissediyorum :18: gerçi kaç gündür kendimi rahatlatmaya çalışıyorum başardımda kafamı rahatlattım biraz... bende durumlar bu...

sizlerde bayaa kaynatmışsınızda hepsine cevap yazmaya üşendim :KK17: hepinizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah... hepinizi öpüyorum...:KK54:

X