- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
teşekkürlerkızlar okudum yazdıklarınızı aama elimde değil, içimden yüzüne bakmak bile gelmiyor şuan. içimde kkocaman bir buzdağı var sanki. salonda oturuyoruz ama 2yabancı gibi dudak ucuyla konuşuyorum. keşke önerilerinizi yapabilsem. ama içimden gelmiyor.
2 gündür düşünüyorum. belkide Cenab-ı hak ayrılacağımız için bize çocuk nasip etmiyor. Çünkü kendine gelmezse ben bu şekild eçok uzun süre dayanamam. ya sağlığımdan olurum. Ki 1.5 yıl önce beyin ameliyatı geçirmiş biriyim ben. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz kendimi asla üzmicem die söz vermişdim. dediğim gibi ya sağlığımdan olurum ya da evimden. ,rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Amin.
Bugün yataktan hiç çıkmadım diebilirim. mskin miskin yedim yattım.
WAW yarın yenidne 75 çıkabilirim
Kızlarrr saat 12:00 de doktor randevum var aslında çarşamba gel demişti ama benim adetim hala devam ediyor 12 gün oldu damla olarak da gelse geliyor. Estrofem den mi acaba diye düşünüyorum.. Bakalım yumurtalar ne alemde. Eşime sabah kahvaltısında yumurta istermisin dedim. Boşver sen tavuk yumurtasını senin yumurtalar ne alemde dedi) bakalım ne alemde..
Kendimi hazırladım ama öyle çok ümitlenmiyorum yani hayırlısı olsun.
Slm kızlar doktordan geldim az önce. İki yumurtam varmış ikiside 14 dedi. İki gün sonra tekrar gideceğim çatlatma iğnesi vurduracakmış. Yazdı iğneyi aldım. Bakalım gelirisi Allah'a kalmış. Hayırlısıysa bu ay olur inş. Bu yumurtalar 14 mm den iki gün içinde nasıl büyüyecekler? Büyürlermi ki bana zaman az geldi sanki.
büyürler canım benimde öyleydiii..2 gün sonra 22 mm olmuşlardı...şimdi sen bu ay kaç gün içtin klomenii..5 mi 7 mi..?? bende senin gibi 3 içicem bu ayyy bakalımm nolcekk...
İki kutu klomen verdi 8 saat aralıklarla al dedi bende saat kurdum inan hiç aksatmadan 8 saat aralıklarla aldım. Doktorum baya şaşırdı bugün senin yumurtalar gerçekten çok inatcıydı hiç beklemiyordum 14 olmuş iki tane yumurtan var dedi. Bende 2 günde büyürlermi diye merak ediyorum. İnşallah büyürler.
Birde canım ben çörekotu kürü yaptım onu da sabahları yedim.
Senin yumurtan ilk gittiğinde kaç mm dı sonra kaç mm oldu ?
ben 5 gün kullandım günde 2 tane....ilaç bittikten 2 gün sonra 13 mm di..2 gün sonra yine cagırdı 22 mm di çatlamak üzere dedi hemen iğne vurdurdu..
Slm kızlar doktordan geldim az önce. İki yumurtam varmış ikiside 14 dedi. İki gün sonra tekrar gideceğim çatlatma iğnesi vurduracakmış. Yazdı iğneyi aldım. Bakalım gelirisi Allah'a kalmış. Hayırlısıysa bu ay olur inş. Bu yumurtalar 14 mm den iki gün içinde nasıl büyüyecekler? Büyürlermi ki bana zaman az geldi sanki.
Selamün aleyküm kızlarrrr
Şükür bizde karlarımıza kavuştuk dünden beri
Sabahtan beri kızımı zor tutuyorumille anne hadi kar topu oynamaya çıkalım diye tutturuyor
İşlerimi bile zoraki bitirdim şükür
Şimdilik benden bu kadarminnak kızımla gidip kar topu oyanamaya sokağa çıkıyorum dönüştede anamda yemeğimi yer gelirim malum balık günümüz
Herkese güzel bir gün diliyorum ve huzurdan çekiliyorum
cecommm..sen balık tüketen birisin devamlıı ben yeni yeni başladımm...bişi sorucamm öğlen yogurt yediğimdeakşama balık yesem bişi olurmuu ?? eşimm öğlen yogurt yada peynir yese akşama balık yedirmezz...bi sana sorımm dedimm..