Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım nöbetteydim :) sonra bir çıktım canım sıkkındı kendi kendime düşünmektensennn hayırdırr busattee burdasınn...??nöbettemisinn ??
ümitsizlikk umutsuzlukk yokk...anamm ne oldu sizee bölee kendinizee gelinnnnnnnnnnn.....ooooo o cocuklar zor gelir sizee bunalımlı anaları napsınlarrrrr.....
çıldırtmayın beniii...siz burdan uzaklaşınca diyetide bırakıyorsunuz morelleridee...kendinizee gelinn şekerlerr..kendinizeeeeeee
okuyuncaa üzüldümmmm...ayıp etmişş...ama netcennn aynı evdesinn...bilmiyorum öle bişi olsa napardımmm allahdan eski bişiyi yok bizimkinin..ben senin gibi sinirlenmem kıskanmam diyemem bizde baya sorun olabilirdii..bence sende bu sefer farklı bi tepki ver birdahası olmasınn...şimdi hemen barışırsann birdaha aynı şey yaşanacaktırrr....
inşallahh canımmmm...ama bizim sağlıgımızz yerinde olacakki onlarda bizee gelecekk...sen bölenasıl anne olacaksınnn...lütfen herşey bebeğin içinse biran önce bebeğin için kendine gell...ve sana bi fikir vericemmm..sen uzun zamandır kafa dağıtıcam diye dışarlardasınn ve bu seni dahada negatif etkiledii...evinde otur acık gitmee gelecek olan olursada uzak durrr..musait değilim dee..acık kendinle kall...akrabalar aileler çok yakınn ve insan yıpranıyorrr...
evinle eşinle ilgilenn...kendine zaman ayır kendinle ilgilenn..sınavlar bitsinbigün görüşelim seninlee..
canım ssk da banada pko yok dedilerr..makinaları eski heralde birazzz...sen hormon tahlilleri yazzz LH değerin FSHden yüksekse pkolusun kesinn...sonuçlar gelince yazarsınn..inşallah özeldeki yanılmıştır ve pko yokturr...kilo vermekle pko gitmiyor..doğuştan olan bi drum..varsa ölene kadarda gider..kilo vermek ve almamak pkonun dahada ilerlemesini durdurur...
şirineeee üüzülüyorummm....yapma böle allah aşkınaaa...bebekten daha önemlisi bu kilolar önce bunlardan kurtulmalıyızz...diğerleri sonra istediğimiz bebeklerin sağlıklı anneleri olmalıı....
senki sigarayı bıraktınn...çikolata krizleri gittiama düzenli beslenmiyorsun..beslensen gördük verdin kilolarıı...
artıkk sende yeniden başla düzenli bildirimlerr yapmaya lütfenn...inan bana glukofeninde etkisi olacaktır inşallahh..
çoooookkkkkkkkkk güzell yaaaa..6 lı rakamlara çook az kaldıı...2 kilo daha versen 6lı rakamları görücennnn...yerinde olmak isterdimm...bende 6 lı rakamları görmekk istiyorummmmmmmmmmmm.....
aferimmm sana yaaaaa aferimmm...hiçbirşey demiyorumm sanaaa...bundan sonra dışarı çıkmak yok sana bu insanlardaha çok üzüyor senii...ablana yengene kuzene gitmek yokk..hep bi bahane bull..evindedur kendinlekall..kendinle ilgilenn..nevar tedavidee başlıcaz tabii streste yapmaa başlayana kadar herşeyyy..dua et kii.şükretkii önümzde deneyeceğimiz yollar varrr...ya hiç umudumuz olmayaydıııı??? hiç yumurtalıgı olmayann...rahmi olmayan insanlar varr....
senin en son hormonlarda lh ve fsh kaçtı...bide eşin tahlil vermişti dimii....
lütfenn toparlan artıkk..toparlanki sağlıklı düşünebil..sağlıklı düşünkii yol kat edebilelim...yol katedebilelimkii bebeklerimize yaklaşalımm...emin oll rabbimin bir bildiği varr...şuan evladımız yanımızda değilse bununda bir sebebi varr...bilemiyoruz..
ERanisa harikasın seni izleyeceğim Spor Başkanımızselamun aleyküm kızlar hayırlı mutlu ve mesut haftasonları diliyorum hepinize....
büyük kızım orta kulak iltihabı oldu yatıyor şimdi kuzum..küçük cimcimede yanımda kendi kendine oynuyor..
dün akşam artık yeteeeeeer dedim iç sesimle ve ders çalışamadan nette motive amaçlı kilo vermeyle ilgili araştırmalar yaptım..
çook şey biliyoruzda iş uygulamada bitiyor..
şuan beynimi kamp dönemine aldım bilinçaltımı hazırlıyorum..çünkü duygusal açlık varken ne yerseniz yiyin doymazsınız..ama bilinçaltına olumlu direktiflerle hükmederseniz bir lokma bile midenizde balon haline gelebilir..
BOMBA GİBİ GELİYORUM KIZLAR BEKLEYİN
ayrıca sporu hayatımızın vazgeçilmezi kılacağız..
kendimi SPOR BAŞKANInız ilan ediyorum..
nasıl başlayacağız?
örneğin;
ilk hafta hergün 15 dk yürüyüş yada hareket yada plates vs.
ikinci hafta hergün 20 dk üçüncü hafta 25 dk
derken her hafta yavaş yavaş artıracağız..günde maksimum yarım saat bile yeter yada gün aşırı 1 saat
haftalık kilo bildirimlerinizle toplam spor dakika yada saatlerinizin bildiriminide ben alacağım..nedersiniz??
HAYDİ KIZLAR DAHA NE DURUYORUZ KENDİMİZİ MUTLU ETME ZAMANI...
HADİ AMAAAAAA
:) hayırlı olsun canım eminim en güzelini seçmişsindir senKızlarrrr bennn bı delılıkk yaptımmmm suan kuafordeyımmm :) sacları kesdırdımmm sımdıde boyanıyorrr..
Bakalım sonucu gorucezzz...ıddıalı bı renk sectık hayırlısı
bu arada gelelim haftasonu raporumaaa..cumartesi eşimle gittim kuafördeydimm saç kestirdim sarı röfle yaptırdımm2..3 saat kuafördeydim çaylar muhabbetler iyi geldiii...tabii baya kazıktı sonun da o birazz oturduu...260 tlyi tostladım çıktımmm
geçtim eşimin yanına beyfendide agızz büzdüü oo sapsarıı yaptır demişmişşş...yaww her yüze her sarı gidermii kaşlarım simsiyahh...ogün kavgayla geçtii..yazdım burayada ama iletilmemişş baya sarı oldum ama haftaya pazartesi yine gidicem aradaki kahveleride sarı yaptırcamm çirkinde olsa befendi öyle istiyorr benim öncede sarı platindi ama uzadı saç kesdirdim uçları yeniden yaptırdım yaşım biraz daha ilerleyene kadar sarı kullanıcamm
camartesi dediğim gibi hep kavgalıydık ve ben yattım pasoo çok da ağladımm bütün stresimi attımm...pazar günüde kardeşimin sözlüsünün ailesi yemeğe çağırdı oraya geçtikk karşıyaaa...
bu ara ömrüm karşıda geçiyorr...ve bu araba yüzünden vicdan azabı çekiyorumm..bende kullanıcam diye eşime otomatik benzinli aldırdım kavga dövüş..12 lt yakıyorr yaaaa....su gibi benzinyiyor arabaa:26::26::26: 2.5 ay olmuş araba geleli 1000 lira lık benzin almışızz..şaka gibii..bizim önceki araba dizeldi kokluyormuşş resmenn...o yüzden yakında aman araba kapıda dursun otobüsle gidelimdicem eşimee
dün gece geç geldikk o yüzden giremedimm..
sabah düzenli bişi yiyemedim..sabah sabah ıspanak vardı acıkda makarnaa onları yedim acıbiber turşusuyla şuan midem yanıyorrr..
şimdide derlere atorucamm..en azından bi göz gezdireyim artıkkkk...
Rabb'im;
Ben duamı ettim.
Emanetim sendedir.
Hüküm sende,
Nâsibim 'ol' emrindedir. .
kızlarr facede gördüm şirine gibi paylaşım istedim çokk hoşuma gittii....
Birde cıne 5 de pkoslu kadın aradı ona ekmek ve süt ürünleri yeme dedi
birde bu sitede başka bir yerde yumurta için ne yeyip ne içiyorsak 120 gün sonra etki ettiğini okudum
ben vitaminlerime geri dönüyorum
bu arada glifor u 1000 e çıkarttım
ikiye kırıyorum yazmayı unuttum sabah akşam alıyorum öğle yemeği zaten yoğurt
Eki Görüntüle 888265
HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR...
Eşimi yolladım kızlarımı kaldırmadan size günaydın demek istedim
saat 10 da bizde çıkıyoruz zaten..
dün kestane aşerdim :18:eşime aldırttım çokta güzel değildi ama biryerim şişmeden yedim..:26:
sen diyinceee hemen cine 5 i açtımm..pko geçmişş bebek bakımı varr..bak ordaki sunucu gibi şuan saçlarımm..daha uzunn ama renk böleee
evet 3 ay sonra etki ediyor..erkeklerede öylee okuyunca bende şok olmuştum...mesela bugünki sperm 3ay öncesinden üretiyormuş vücutt..bende ha pekmezdi şeydi uğraşıp duruyordum klomene başladım diyee bunu duyunca şokk olmuştumm..bugün içilen pekmezz 3 ay sonra etkisini gösterecek yanii :)
İnşallah canım hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan biranönceokuyuncaa üzüldümmmm...ayıp etmişş...ama netcennn aynı evdesinn...bilmiyorum öle bişi olsa napardımmm allahdan eski bişiyi yok bizimkinin..ben senin gibi sinirlenmem kıskanmam diyemem bizde baya sorun olabilirdii..bence sende bu sefer farklı bi tepki ver birdahası olmasınn...şimdi hemen barışırsann birdaha aynı şey yaşanacaktırrr....
inşallahh canımmmm...ama bizim sağlıgımızz yerinde olacakki onlarda bizee gelecekk...sen bölenasıl anne olacaksınnn...lütfen herşey bebeğin içinse biran önce bebeğin için kendine gell...ve sana bi fikir vericemmm..sen uzun zamandır kafa dağıtıcam diye dışarlardasınn ve bu seni dahada negatif etkiledii...evinde otur acık gitmee gelecek olan olursada uzak durrr..musait değilim dee..acık kendinle kall...akrabalar aileler çok yakınn ve insan yıpranıyorrr...
evinle eşinle ilgilenn...kendine zaman ayır kendinle ilgilenn..sınavlar bitsinbigün görüşelim seninlee..
canımmm barışmanızaa sevindimmm...ama dedimm yaainşallah birdaha olmazzz....kafayı takıp üzülme üzülecek birşey değil dediğin gibi eniştede telafi etmek için elinden geleni yapmışş..amabence sendesakin bi zamanda konuş bu son olsun diyee...nekadar umrumda değil desende umrundaolur insanın bazen kendine söyleyemezz bu bile stresyapar ve stres kortizon salgılar.sonrada kilolarr...
canım ssk da banada pko yok dedilerr..makinaları eski heralde birazzz...sen hormon tahlilleri yazzz LH değerin FSHden yüksekse pkolusun kesinn...sonuçlar gelince yazarsınn..inşallah özeldeki yanılmıştır ve pko yokturr...kilo vermekle pko gitmiyor..doğuştan olan bi drum..varsa ölene kadarda gider..kilo vermek ve almamak pkonun dahada ilerlemesini durdurur...
hiçç takma kafaya 300 gram artı varr ama regl den dolayı regl ol 1kilodan fazla azalacaktırrr...aynen devamm listelerinn harikaaa...
şirineeee üüzülüyorummm....yapma böle allah aşkınaaa...bebekten daha önemlisi bu kilolar önce bunlardan kurtulmalıyızz...diğerleri sonra istediğimiz bebeklerin sağlıklı anneleri olmalıı....
senki sigarayı bıraktınn...çikolata krizleri gittiama düzenli beslenmiyorsun..beslensen gördük verdin kilolarıı...
artıkk sende yeniden başla düzenli bildirimlerr yapmaya lütfenn...inan bana glukofeninde etkisi olacaktır inşallahh..
çoooookkkkkkkkkk güzell yaaaa..6 lı rakamlara çook az kaldıı...2 kilo daha versen 6lı rakamları görücennnn...yerinde olmak isterdimm...bende 6 lı rakamları görmekk istiyorummmmmmmmmmmm.....
aferimmm sana yaaaaa aferimmm...hiçbirşey demiyorumm sanaaa...bundan sonra dışarı çıkmak yok sana bu insanlardaha çok üzüyor senii...ablana yengene kuzene gitmek yokk..hep bi bahane bull..evindedur kendinlekall..kendinle ilgilenn..nevar tedavidee başlıcaz tabii streste yapmaa başlayana kadar herşeyyy..dua et kii.şükretkii önümzde deneyeceğimiz yollar varrr...ya hiç umudumuz olmayaydıııı??? hiç yumurtalıgı olmayann...rahmi olmayan insanlar varr....
senin en son hormonlarda lh ve fsh kaçtı...bide eşin tahlil vermişti dimii....
lütfenn toparlan artıkk..toparlanki sağlıklı düşünebil..sağlıklı düşünkii yol kat edebilelim...yol katedebilelimkii bebeklerimize yaklaşalımm...emin oll rabbimin bir bildiği varr...şuan evladımız yanımızda değilse bununda bir sebebi varr...bilemiyoruz..
Sağoolll canım...bu hafta fazla veremem sanırım kaynımda ve görümcemde kalıyorum ister istemez küçükte olsa kaçamaklar yapıyorumcanım dikkat et kendine , bukadar hırpalama kendini, Rabbim büyük. Aslında benim sana bir önerim var.
ablan mı konuşuyor yengen mi konuşuyor. işde sen üzülme die senden bişey mi gizliyorlar farkettiğin anda içine atp üzülmektense bu yapılanların seni daha çok üzdüğünü onlara sert bir dille söle, HAyat ta kimin KADERinin kendi elinde olduğunu kendisinin çizdiğini ve bazı konularda Yaradan Mevla'dan başka bir belirleyici olmadığını, buna ahlayıp vahlayıp durmanın bir nevi şirk olduğunu, Kaldıki senin böle bir durumun olmadığını, verdikleri bu motivasyonsuzluk sayesinde bu negatif enerji sayesinde olacağı olan şeyleride engellediklerini ve seni yıprattıklarını söle. dök içindeki taşları. Çekinme .
bırak senin içinde kalıp seni böle tansiyon hastası yapacaklarına dök içini kendi hatalarını fark etsinler. hem sen rahatlamış olursun. hemde onları aslında bilmeden günaha girmekten kurtarmış olursun yazık günah bitanem sana , kendine acımayıda bırak lütfen. kendine yapabileceğin tüm kötülükleri yapıyorsun
ellerine sağlık canım. elocanı tebrik ederim. 600 gr farkı var geçen hafta ile maşallah dioruz
Benim doktorum hala glifor vermedi yaa versede kilo vermem birazda olsa hızlansaBirde cıne 5 de pkoslu kadın aradı ona ekmek ve süt ürünleri yeme dedi
birde bu sitede başka bir yerde yumurta için ne yeyip ne içiyorsak 120 gün sonra etki ettiğini okudum
ben vitaminlerime geri dönüyorum
bu arada glifor u 1000 e çıkarttım
ikiye kırıyorum yazmayı unuttum sabah akşam alıyorum öğle yemeği zaten yoğurt
canım güle güle kullan yeni saçlarıı, ah bu erkekler ahhhh neden herşeyin kendi istedikleri beğendikleri gibi olmasını bekliyorlar ve öle olması için uğraşıyorlar anlamıyorum. Bir tane de benim evde var ondan . Kısa saç sevmiyor die kestiremiyorum. saçlarım pkodan dolayı çok dökülüyor kestiriyimde biraz toparlansın istiyorum ama paşam istemiyor.Kızlarrrr bennn bı delılıkk yaptımmmm suan kuafordeyımmm :) sacları kesdırdımmm sımdıde boyanıyorrr..
Bakalım sonucu gorucezzz...ıddıalı bı renk sectık hayırlısı
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum
Kızlar 2 gündür giremiyorum ama baya yoğundum. ctesi yemeğe ve yatıya kv ler gedi. dünde muazzam bir kahvaltı ve sonrasında birlikde sinemaya ve avm ye gittik.
Bu aralar ya psikolojim iyi değil. yada cicim ayları geçti ve herşeyin gerçek yüzü ortaya çıkıyor bilemiyorum tek bildiğim çok mutsuz olduğum. içime at at çok sıkıldım. Burası ağlama duvar değil ama çok doldum kızlar aileme anlatamam çok üzülürler. Belki geçici bir dönem boşu boşuna onları da üzmüş olurum.
EŞim bir tuhaflaştı. şuan mali krizdeyiz. eşim iş yeri sahibi olduğundan süreli stres altında ama giderlerimiz gelirimizden fazla oldu. Eşim ise idareli harcamıyor. Kısmak gibi bir huyu hiç yoktur. Aksine versin ailesine yedirsin, versin. Tamam hepimizin ailesi zor durumda olduğunda yardım edieriz ama öncelikle kendimizi düşünmemiz gerekmezmi. ben bunu eşime direk söliyemiyorum bir kere kızkardeşi üzerinden sölemeye kalkdım hemen tamam yağmurluyu konuyu kapat dedi beni tersledi. bir daha da ailesiyle ilgili bişey diemez oldum. kayınvalidemi çok seviyorum. hatta havalar soğuk onların evi pek ısınmıyor gelsin kalsınlar dedim. hatta hafta sonu için ben davet ettim.
Eşim iş yerindeyken kapının önüne çıkıyor ailesiyle konuşuyor geliyor ailesinin selamı olduğunu sölüyor. okadar. geçen gün içeride bir odaya girdi kapıyı kapattı. 5 dk sonra çıktı telefonu elindeydi ne yaptı yapmadı bilmiyorum. güya evin finansal idaresi bendeydi. benim bilgim olmadan senetler yapılıyor artı paraları kullanıyor ama bana söylemiyor ben ancak telefonu alıp hesabına girince görüyorum. bunlar beni çok yıpratıyor.
Dün avm'deydik ona bana bot bakıcatık. ihtiycınız varsa sizede alalım dedi annesine. Annesifde ben alıcam ama ben öderim dedi. neyse 1-2 yere girdik ben beğenmedim. devaö ettik bakmaya eşime bulduk aldık. Eşim sanada bakalım dedi tamam dedim ben bayan reyonuna yöneldim bir baktım eşim yok.bir baktım mağazanın kapısında bekliyordu annesi babası onlara ayakkabıları göstermeye gitmiş. ben tek başıma kendme baktım sinirden bakamadım bile.
sonra başka mağazaya girdik benle annesi annesine baktık. bulamadık. ama bakınıyordu kv eşimle babasıda geldi annemin numaraıs kalmamış dedim. sen baktınmı dedi bakmadım dedim baksana dedi. şu tarafta benim bakacaklarım dedim. hadi bak dedi. bir baktım yine tekim annesine numara arıyor.model bakıyor. ya babası nasıl annesiyle ilgileniyor bakıyor fikir sölüyor benim kocamda benim yerime annesine bakıyor. anlıcanız tek başıma kaldım bütün hevesim kaçtı. bir yerde vitrinde gördüm 200 tl yi çok beğendim alalım dedi aşkım çok pahalı dedim. pahalı bir markaya girdik. annesi beğendi giyiyor deniyor alıcak gbi bende bir tane beğendim ama bişeyi hoşuma gitmedi. sen bilirsin dedi ben aynaya bakmaya gittim geldim bir baktım annesine numara soruyor .hiç bişey bakmadım. çıkdım. mağazadan. akşam hepbirlikde ananesine gittik. yengesi çayın yanına çekirdek siyah üzüm hurma ve fındık çerez tabağı yapmış.bende eşimle yan yana oturucam. bizim tabağımıza çekidek hariç diğerlerinden aldım.benim eşim 120 kg dan fazla kv dediki siz nie çekirdek almadınız eşimde evet nie komadın dedi nie koyayım dedim. bozuldu. kv anladı nezaketen boş bulundum kızım dedi sesimi çıkarmadım. oradayken ne sorduysam eşim mimikleriyle cvp verdi. ölemi öle. hiç konuşmadım. kv kp eve bıraktıktan sonra da hiç konuşmadım. eve geldik biraz işim vardı onları yaptım. yatağa girdim ağla ağla ağla tabi o tv izliyordu içim elvermedi ben yatıyorum demeye salona gttim. bir baktım uyumuş yatağa çağüırdım ama ondan önce doğru girdim yatağın en ucunda arkam dönük ağladım öle uyumuum.
sabahda uyandırmadım kalkmadım. gidiyordu uğurlamadım
Bugün iş görüşmem vardı normal şartlarda para istemem lazımdı. param kalmamışdı ama kalkkıp istemedim. oda belki unuttu belki düşünemedi. işe gitti. Ben görüşmemede gidemedim. şu saat oldu da aramadı.annesi aradı napıyorsun kızım die öncesinde oğlunu aramış oğluda evde olduğumu sölemiş artık ne konuştularsa
Çok doldum kızlar benim ince fikirli üzerime titreyen eşim böle değildi. Ne oldu bilmiyorum.
Kusura akmayın ne olur ona artık nasıl davranacağımı bilemiyorum.Çok daraldım
ayy canım benim iltifat ediyorsunnn...sağol..valla bana iyi geldi tavsiye ederimm..ogün yazmıştım ama gönderilmemiş iletim...saçlarım siyaha yakındı sarı yaptık baya ugraştık..biraz kazık bi kuaför ama seviyorumm orayı eşimin işyeriyle yan yana o güzelliğide varr...
hoşgeldinn canımm...yaptıgın bi diyet varmıı?? biz düzenli beslenme taraftarıyız tek besinli diyetlerdense o yüzden herşeyden azar azar 3 ana 3 ara öğün olarak dağıtıyoruzzz...burda paylaşımlarımız oluyor onlarda örnek olabilir sanaa...bide sporla inşallh istediğimiz kiloya gelicezzz..
bende pko hastasıyım 5 yılık evliyim..26 yasındayımmm..bebek istiyoruzz ama bakalım nasibimizde ne zaman varsa...
afiyett olsunn canımmm....spor süper fikirr...ama ben pazartesiden sonra katılayımm..şu sınavlar bi gitsindee...ankaraya kar yağmışş..istanbuldada soğuğu var amaa daha karr yokk :) :)
canımm yaa sen nerde yaptırdın tahlilleri ssk damı...bigün sonra çıkıyor zaten internetten bakabiliyorsunn baksanaa...googla ssk tahlil sonuçları yazz..eger ssk da yaptırdıysan anlatırım nasıl bakabileceğinii...
canım güle güle kullan yeni saçlarıı, ah bu erkekler ahhhh neden herşeyin kendi istedikleri beğendikleri gibi olmasını bekliyorlar ve öle olması için uğraşıyorlar anlamıyorum. Bir tane de benim evde var ondan . Kısa saç sevmiyor die kestiremiyorum. saçlarım pkodan dolayı çok dökülüyor kestiriyimde biraz toparlansın istiyorum ama paşam istemiyor.
hoş geldin aramıza inşallah veririz kg ları bende 30 yaşındayım.Kg 73.8 (kızlar bu sabahki kilomu söliyim dedim :) )
buradaki en yeni evlilerden biriyim. pkoyum.
Kızlar 2 gündür giremiyorum ama baya yoğundum. ctesi yemeğe ve yatıya kv ler gedi. dünde muazzam bir kahvaltı ve sonrasında birlikde sinemaya ve avm ye gittik.
Bugün iş görüşmem vardı normal şartlarda para istemem lazımdı. param kalmamışdı ama kalkkıp istemedim. oda belki unuttu belki düşünemedi. işe gitti. Ben görüşmemede gidemedim. şu saat oldu da aramadı.annesi aradı napıyorsun kızım die öncesinde oğlunu aramış oğluda evde olduğumu sölemiş artık ne konuştularsa
Çok doldum kızlar benim ince fikirli üzerime titreyen eşim böle değildi. Ne oldu bilmiyorum.
Bu aralar ya psikolojim iyi değil. yada cicim ayları geçti ve herşeyin gerçek yüzü ortaya çıkıyor bilemiyorum tek bildiğim çok mutsuz olduğum. içime at at çok sıkıldım. Burası ağlama duvar değil ama çok doldum kızlar aileme anlatamam çok üzülürler. Belki geçici bir dönem boşu boşuna onları da üzmüş olurum.
EŞim bir tuhaflaştı. şuan mali krizdeyiz. eşim iş yeri sahibi olduğundan süreli stres altında ama giderlerimiz gelirimizden fazla oldu. Eşim ise idareli harcamıyor. Kısmak gibi bir huyu hiç yoktur. Aksine versin ailesine yedirsin, versin. Tamam hepimizin ailesi zor durumda olduğunda yardım edieriz ama öncelikle kendimizi düşünmemiz gerekmezmi. ben bunu eşime direk söliyemiyorum bir kere kızkardeşi üzerinden sölemeye kalkdım hemen tamam yağmurluyu konuyu kapat dedi beni tersledi. bir daha da ailesiyle ilgili bişey diemez oldum. kayınvalidemi çok seviyorum. hatta havalar soğuk onların evi pek ısınmıyor gelsin kalsınlar dedim. hatta hafta sonu için ben davet ettim.
Eşim iş yerindeyken kapının önüne çıkıyor ailesiyle konuşuyor geliyor ailesinin selamı olduğunu sölüyor. okadar. geçen gün içeride bir odaya girdi kapıyı kapattı. 5 dk sonra çıktı telefonu elindeydi ne yaptı yapmadı bilmiyorum. güya evin finansal idaresi bendeydi. benim bilgim olmadan senetler yapılıyor artı paraları kullanıyor ama bana söylemiyor ben ancak telefonu alıp hesabına girince görüyorum. bunlar beni çok yıpratıyor.
Dün avm'deydik ona bana bot bakıcatık. ihtiycınız varsa sizede alalım dedi annesine. Annesifde ben alıcam ama ben öderim dedi. neyse 1-2 yere girdik ben beğenmedim. devaö ettik bakmaya eşime bulduk aldık. Eşim sanada bakalım dedi tamam dedim ben bayan reyonuna yöneldim bir baktım eşim yok.bir baktım mağazanın kapısında bekliyordu annesi babası onlara ayakkabıları göstermeye gitmiş. ben tek başıma kendme baktım sinirden bakamadım bile.
sonra başka mağazaya girdik benle annesi annesine baktık. bulamadık. ama bakınıyordu kv eşimle babasıda geldi annemin numaraıs kalmamış dedim. sen baktınmı dedi bakmadım dedim baksana dedi. şu tarafta benim bakacaklarım dedim. hadi bak dedi. bir baktım yine tekim annesine numara arıyor.model bakıyor. ya babası nasıl annesiyle ilgileniyor bakıyor fikir sölüyor benim kocamda benim yerime annesine bakıyor. anlıcanız tek başıma kaldım bütün hevesim kaçtı. bir yerde vitrinde gördüm 200 tl yi çok beğendim alalım dedi aşkım çok pahalı dedim. pahalı bir markaya girdik. annesi beğendi giyiyor deniyor alıcak gbi bende bir tane beğendim ama bişeyi hoşuma gitmedi. sen bilirsin dedi ben aynaya bakmaya gittim geldim bir baktım annesine numara soruyor .hiç bişey bakmadım. çıkdım. mağazadan. akşam hepbirlikde ananesine gittik. yengesi çayın yanına çekirdek siyah üzüm hurma ve fındık çerez tabağı yapmış.bende eşimle yan yana oturucam. bizim tabağımıza çekidek hariç diğerlerinden aldım.benim eşim 120 kg dan fazla kv dediki siz nie çekirdek almadınız eşimde evet nie komadın dedi nie koyayım dedim. bozuldu. kv anladı nezaketen boş bulundum kızım dedi sesimi çıkarmadım. oradayken ne sorduysam eşim mimikleriyle cvp verdi. ölemi öle. hiç konuşmadım. kv kp eve bıraktıktan sonra da hiç konuşmadım. eve geldik biraz işim vardı onları yaptım. yatağa girdim ağla ağla ağla tabi o tv izliyordu içim elvermedi ben yatıyorum demeye salona gttim. bir baktım uyumuş yatağa çağüırdım ama ondan önce doğru girdim yatağın en ucunda arkam dönük ağladım öle uyumuum.
sabahda uyandırmadım kalkmadım. gidiyordu uğurlamadım
bu arada gelelim haftasonu raporumaaa..cumartesi eşimle gittim kuafördeydimm saç kestirdim sarı röfle yaptırdımm2..3 saat kuafördeydim çaylar muhabbetler iyi geldiii...tabii baya kazıktı sonun da o birazz oturduu...260 tlyi tostladım çıktımmm
geçtim eşimin yanına beyfendide agızz büzdüü oo sapsarıı yaptır demişmişşş...yaww her yüze her sarı gidermii kaşlarım simsiyahh...ogün kavgayla geçtii..yazdım burayada ama iletilmemişş baya sarı oldum ama haftaya pazartesi yine gidicem aradaki kahveleride sarı yaptırcamm çirkinde olsa befendi öyle istiyorr benim öncede sarı platindi ama uzadı saç kesdirdim uçları yeniden yaptırdım yaşım biraz daha ilerleyene kadar sarı kullanıcamm
camartesi dediğim gibi hep kavgalıydık ve ben yattım pasoo çok da ağladımm bütün stresimi attımm...pazar günüde kardeşimin sözlüsünün ailesi yemeğe çağırdı oraya geçtikk karşıyaaa...
bu ara ömrüm karşıda geçiyorr...ve bu araba yüzünden vicdan azabı çekiyorumm..bende kullanıcam diye eşime otomatik benzinli aldırdım kavga dövüş..12 lt yakıyorr yaaaa....su gibi benzinyiyor arabaa:26::26::26: 2.5 ay olmuş araba geleli 1000 lira lık benzin almışızz..şaka gibii..bizim önceki araba dizeldi kokluyormuşş resmenn...o yüzden yakında aman araba kapıda dursun otobüsle gidelimdicem eşimee
dün gece geç geldikk o yüzden giremedimm..
sabah düzenli bişi yiyemedim..sabah sabah ıspanak vardı acıkda makarnaa onları yedim acıbiber turşusuyla şuan midem yanıyorrr..
şimdide derlere atorucamm..en azından bi göz gezdireyim artıkkkk...