başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
68 | kloroform | 64,5 | 64,5 | 64,5 | 65 | ||
73,5 | eloocan | 73,5 | 73,5 | 72,1 | 71,5 | ||
73,6kg | yağmurlu | 73,6 | 75,5 | 74,4 | 74,7 | ||
75,5 | minimax | 74 | 73,6 | 72 | 71,6 | ||
83.3kg | waw | 78.7 | 78,7 | 78,7 | 79,4 | ||
120 | ceco34 | 118,8 | 118.6 | 119 | 119 | ||
100kg | şipşirine | 94 | 95,5 | 95,5 | 96 |
kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...
kızlar kaç gündür bunalımdaydım ya sonunda yaptım kendime yapacağımı... bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara, şu bi kaç günde 3-5 sefer oldum öyle, bugün ablamla ablama halı almaya gittik neyse aldık falan abla dedim benim başım dönüyor yürüyemiyorum. hemen bindik tramvaya ben daha kötü oldum hemen bizim mahallenin girişinde klinik var waw sen bilirsin, orda tanıdık dr var gittim ona tansiyonumu bi ölçtü 14 10 ki dr bu düşmüş hali dedi. hemen serum taktı öyle düştü tansiyon, artık serumun içine ne ilaçlar sıktıysalar kafamı kaldıramadım kaç saat... bana çok depresif görünüyorsun dedi, yarın tekrar gidicem. zaten benim uzun zamandır tansiyonum çıkıyor ara ara, tansiyon hastası olmaktan korkuyorum artık :18::18::18: stres, üzüntü derken çok yoruyorum kendimi, vücut artık kaldırmıyor galiba, sinyal veriyor yorma beni sağlıklı yaşa diye... inşallah düzelir herşey yoluna girer...
HArikasın ceco Bu lahananın tok tutma özelliği de var sanırım bol limonla içince tadı da güzelleşmiştir.Hmmm aslında hazır lahanam varken yapabilirim bendemaydanozum yok ama onuda yarın alırım nasılsa ben sadece lahana suyunu bol limonla içtim oda kızkardeşim geçen gün aaa hem ziyan olmasın hemde şifa niyetine ödem sökücü demişti ordan aklımda kalmıştı
Artık bildiğim herşeyi birden uygulayıp bünyeyi şaşırtmayı düşünüyorum
Sıkıyorsa bu seferde vermesin
Peki sen bir faydasını görmüşmüydün
Canım inşallah daha güzel bildirimlerde olur
Ne olur biraz daha fırsat buldukça aramıza ol ki bari şu 3lü hanelerden çok çok uzak kalİnan kendim almışım gibi üzülüyorum ( kendim vermeyince daha beter üzülüyorum o ayrı bir vaka ama inşallah son olur )
HArikasın ceco Bu lahananın tok tutma özelliği de var sanırım bol limonla içince tadı da güzelleşmiştir.
canım teşekkür ederim inşallah senin de güzelce gidecek kiloların benimde inşallah 3 lü hanelerden korkuyorum aranızda olacağım elimden geldikçe
waw ümitsizliğe düşmek istemiyorum lakin moral bozukluğu işte saldım iyice ama toparlanacağım canım çok teşekkür ederim
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 64,5 64,5 64,5 65 73,5 eloocan 73,5 73,5 72,1 71,5 73,6kg yağmurlu 73,6 75,5 74,4 74,7 75,5 minimax 74 73,6 72 71,6 83.3kg waw 78.7 78,7 78,7 79,4 120 ceco34 118,8 118.6 119 119 100kg şipşirine 94 95,5 95,5 96
kızlarr birazz geç oldu amaüzgünüm kusura bakmayınnn...
selamun aleyküm kızlar hayırlı mutlu ve mesut haftasonları diliyorum hepinize....
büyük kızım orta kulak iltihabı oldu yatıyor şimdi kuzum..küçük cimcimede yanımda kendi kendine oynuyor..
dün akşam artık yeteeeeeer dedim iç sesimle ve ders çalışamadan nette motive amaçlı kilo vermeyle ilgili araştırmalar yaptım..
çook şey biliyoruzda iş uygulamada bitiyor..
şuan beynimi kamp dönemine aldım bilinçaltımı hazırlıyorum..çünkü duygusal açlık varken ne yerseniz yiyin doymazsınız..ama bilinçaltına olumlu direktiflerle hükmederseniz bir lokma bile midenizde balon haline gelebilir..
BOMBA GİBİ GELİYORUM KIZLAR BEKLEYİN
ayrıca sporu hayatımızın vazgeçilmezi kılacağız..
kendimi SPOR BAŞKANInız ilan ediyorum..
nasıl başlayacağız?
örneğin;
ilk hafta hergün 15 dk yürüyüş yada hareket yada plates vs.
ikinci hafta hergün 20 dk üçüncü hafta 25 dk
derken her hafta yavaş yavaş artıracağız..günde maksimum yarım saat bile yeter yada gün aşırı 1 saat
haftalık kilo bildirimlerinizle toplam spor dakika yada saatlerinizin bildiriminide ben alacağım..nedersiniz??
HAYDİ KIZLAR DAHA NE DURUYORUZ KENDİMİZİ MUTLU ETME ZAMANI...
HADİ AMAAAAAA
Kızlarrrr bennn bı delılıkk yaptımmmm suan kuafordeyımmm :) sacları kesdırdımmm sımdıde boyanıyorrr..
Bakalım sonucu gorucezzz...ıddıalı bı renk sectık hayırlısı
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum, bende pko lu olupta kilo vermek isteyenlerdenim. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yaşım 29 kilom 69. yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldin...
benimle yaşıtsın ve benim görmek istediğim rakamlardasın..boy kaç canım birde glifor kullanıyormusun??kısaca kendinden bahsedebilirsin
Ayyy kaç gündür bende düşünüyordum bi değişiklik mi yapsam diye. Bende istiyorummmmmm.
Zaten güzeel hatundun daha da güzl olursun eminim canım. İddialı olmak lazım
Eki Görüntüle 888265
HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR...
Eşimi yolladım kızlarımı kaldırmadan size günaydın demek istedim
saat 10 da bizde çıkıyoruz zaten..
dün kestane aşerdim :18:eşime aldırttım çokta güzel değildi ama biryerim şişmeden yedim..:26:
ya zaten özeldeki doktor gitmez demişti ne bilim zaten doktor sinrli asabi bi kadındı bişide soramıyosn azarlıyor hemen muhtaç olmasam kalrmıym ona özele giderim tabi devltte rezllktn bşka bişi çekmiyorz.nese inşlh senın dedğin gbi yoktr sonçlarmı alır almaz yazarm cnm teşekkrler.