Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Bazen bana da olur bu. Dışarıda rahat edemiyorum, evde rahat rahat işini görebiliyor insan Tempon yüksekmiş canım gitmiştir o kaçamaklar hiç takma onları kafaya O tempoya ben çoktan serilmiştim İki yaka arasını geçmek bile öldürüyor insanı.

maşallahın var canım ya...ev işi var ama avare gibiyim bende..insanın morali bozuk olunca ne yaparsa yapsın motive olamıyor..eşimde senin gibi kendi annesinin evinde bile gidemiyor wc ye..

Gerçekten Kilo Vermek İstiyor Musunuz?

Uzun süredir kilo probleminiz varsa ve mazeretleri bırakıp bir türlü zayıflama programına başlayamıyorsanız,
ya da zayıflama programına başlıyor; ancak en ufak bir engele takıldığınızda hemen demorilize olup vazgeçiyorsanız bilinçaltınız GERÇEKTEN KİLO VERMEK İSTEMİYOR olabilir.
Hiç düşündünüz mü neden kilo verip, forma girmek istiyorsunuz? Bunu başarmak için GÜÇLÜ ve sizi MOTİVE eden bir sebebiniz var mı? Mutlaka kilo vermek size pek çok avantaj getirecektir; ancak sizi kamçılayan ya da düşündüğünüzde deli gibi heyecanlandıran bir sebebiniz var mı?
Bazılarınız “Saçma, ben gerçekten kilo vermek istiyorum, güçlü ve motive eden sebeplerim de var ama olmuyor” diyebilir. Haklısınız, siz kilo vermek isteyebilirsiniz; ama bilinçaltınız vermek istemiyor olabilir. Bu yüzden başlasanız bile hep yoldan geri dönersiniz.
Şimdi, “ben gerçekten kilo vermek istiyorum” diyenlerin kendilerini doğrulamaları için küçük bir test yapalım. Lütfen, bu egzersizi iş yerinde yapmayın
Ayağa kalkın, tek ayağınızın üzerinde durun ve “benim adım …..” diyerek bağırın. Bunu yaparken, sesinizin tonuna, duruştaki dengenize, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğine dikkat edin.
Şimdi, tekrar tek ayağınızın üzerinde durun ve “ben gerçekten zayıflamak istiyorum” diye bağırın. Denge durumunuzu, sesinizin tonunu, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğini tanımlayın. İsminizi bağırırkenki durumunuzla kıyaslayın. Aynı bedensel dengede ve titreşimde miydiniz yoksa farklı mı?
Net anlayamadıysanız egzersizi birkaç kez tekrarlayın. İkisi arasında hiçbir fark yoksa kilo verme programına başlamaya hazırsınızdır. Zihninizi diğer adımlarda desteklemelisiniz. Eğer adınızı bağırarak söylediğiniz zamanki denge ve titreşimi yakalayamadıysanız, bilinçaltınızda da istek yaratmalı ve kendiniz için gerçekten güçlü bir motivasyon kaynağı bulmalısınız.
Hemen bir kâğıt kalem alıp neden kilo vermek istiyorsunuz, detaylarıyla tek tek yazın. Acele etmeyin, en az ON sebep yazın ve sonra bunlardan hangisi bugün hayatınızda olmuş olsa sizi en çok heyecanlandırırdı onu tespit edin. Bu arada, kilo sorununuz var ve bu testi yapmayı aklınızdan bile geçirmediyseniz emin olun ki bilinçaltınızda kuvvetli bir direnç var.
Başarıyı elde etmenin anahtarlarından biri hedefin arzulanır olmasıdır. Gerçekten arzu etmediğiniz, heyecan duymadığınız bir şey için yol almazsınız. Herkesin farklı sebepleri, farklı motivasyonları olabilir. Ancak herkesin ortak bir sebebi de vardır. “Kendine değer vermek”. Bedenlerimize, sağlığımıza sahip çıkmak, kendimize verdiğimiz değeri artırdığımızın göstergesidir. Sağlıklı ve kaliteli yaşamak, herkesin hakkı ve bu hakkı sadece kişi kendine verebilir. Siz bunu hak ediyorsunuz.

''canımm aslında güsel sonuç vermişş ama acaba dr takibi iyi yapamadımı istenen büyüklükde çatlama iğnesi vuruldunmu geçmi kaldı acaba iğne zamanı..yaww benim dr lara hiç güvenim kalmadı yaaa...inşallah hayırlısıı..klomen etkisini bıraktıktan sonrada devam ettiriyorr belli olmaz bakalım bu ay neler olacak sende haberlerini bekliyoruzzz...''

canım doktorlu ilk deneme adam hemen 3 klomenle başladı ve çok ümitliydiiiikk fakat olmadı iğne vurmadı çatlamış 10 gün çalışın demiştii...
çalıştık ... :)
ayy tövbe yarabbi gülesim de geliyor utnanıyorumda üzülüyorum daaa enteresan bir durum
evet sizlerle paylaştıkça sizlerinde tedavilerini okudukça bende iyice öğreniyorum bu rahatsızlığı doktordan daha doktor olmamız gerekiyor sanırsam bize Allahtan ve kendimizden başka yardımcı yok bir de insan kendini güvenebileceği dinleyen bir doktor bulcak ve o bu rahatsızlığı çok iyi bilecek
ben bu aydan bir şey beklemiyorumm klomen almıcam soğan suyu ile hem içimdekilerden kurtulmam gerek hemde kilolardan
canım benim teşekkkür ederimm inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel anneler olacağız buna inanıyorumm

Merhaba canım ohh maşallah Allah kabul etsin darısı başımızaa
desene annenler gelince ( 4 günde mahvetmezlerse ) her yer tertemiz olacak ellerine sağlık :))
o kadar saat temizlik baya bir egzersiz olmuştur canım
kaçamaklarında bence bir şey yok benim çikolatalar yanındaa hiç bir şey hehe sütlaççç ay kaçgündür canım istiyor şöle bol tarçınlıı:) amma çikolata ile telafi ediyorum belkide hehe ay o daha beter sanırım :)
eminim sen onları çoktan yaktın gitti kalori felan kalmadı inşallahhh
wc sorunu felaket oluyor psikolojik evet bende de var baya bir su içtikten sonra bile zor bela gidiyordumm
ama kendimizi alıştırmamız gerektiğine karar verdikten sonraa rahatladımm
ki bütün günüm işte geçiyor benim :) saat 17 'ye kadar mahvolurdummm
nacizane tavsiyem kendini buna odaklama lütfennnn sonra çok felaket oluyomuş,
Allah kolaylık versinnn bende seni öptümm
Ben bugün azcık kaçamaklar yapacağım ekmeksiz kebap kocişin sütlacından iki kaşık masumane :) evde yaparsam yerim annem ben :)
hadi görüşürüz kıslarr

teşekkürler Eranisa güzel bir paylaşım yazdıklarımızı da sadece bizim görebileceğimiz bir yere asıp sabah uyanıruyanmaz ve gece uyumadan okursak bilinçaltına daha iyi işleriz

kızlar nedir bu sütlaç muhabbeti okuyunca komiğime gitti. bende sütlaç yaptım benim çocuklarım da sütlacı çok seviyor.kendimle savaş halindeyim bakalım kim kazanacak sütlaç mı benmi.tabikiide ben YEMİYCEM kararlıyım.
zaten çocuklar yüzünden evde abur cubur tatlı eksik olmuyor.hergün gözümün önünde bi güzel yiyorlar.aha ben bunları yazarken biri sütlacı almış geliyor.Allah sabır versin inşallah. bir gün değilki bu durum hergün böyle yesem diyet miyet kalmıycak

Arasıra ufak tefek kaçamaklardan bir şey olmaz Ufak tefekleri kriz haline getirmeye gerek yok Ama kaçamağın çapı büyürse biraz sakat Orada bir demek gerek

Son düzenleme:
maşallahın var canım ya...ev işi var ama avare gibiyim bende..insanın morali bozuk olunca ne yaparsa yapsın motive olamıyor..eşimde senin gibi kendi annesinin evinde bile gidemiyor wc ye..

şşşş neden bozukk o moraalll...düzeltelimm moralii ve motive olalımm..çok yolumuz var daha.. bu arada paylaşımın çok güzel yarın denicem evde kimse yokkenn.

inşallahh canımmm...valla bakalım ben daha bulamadım öyle güvendiğim biri..valla canımm bende burda biçok şeyi aştım..belki yüzyüze olsak yine bukadar rahat konuşamam ama böyleyken konuşuyoruzz iştee..netcezkii mecburrr...herşeyin hayırlısı diyoruzz..inşallah öyle olurr..sen ara versende ümidini yitirmee..yumoşları kontrol altında tut gelişir kendiliğindende ...

hadi bakalım kaçamak saatleri kapanmadan kullan haklarınıııyawww bende aynıyımm evde varsa bende dayanamıyorumm...irademm çookk zayıff çokk...vallaa dünden beri pertim çıktı 2 ev...kendi evim duruyorr daha bugün geldik evimize şükürr..bakalım hayırlısıyla gelsinlerde evlerinin başına geçsinler...

ayyy sen iyi vermişsinn kiloları yaaaa....bende işte o irade yok..benimde kardeşim istedi yaptımm anammm bi saat dayan 2 saat dayan dediğin gibi herkez yiyor yedim gittii....ama işte o abur cuburada asla dayanamam şimdi almıyoruzz heleki evee...eşim hiç sevmez abur cuburr..ama ben çok severimm ve dayanamamdaa...sizin gibilere hayran kalıyorumm yapıyorlar herşeyi ama yemiyorlarrr...

Arasıra ufak tefek kaçamaklardan bir şey olmaz Ufak tefekleri kriz haline getirmeye gerek yok Ama kaçamağın çapı büyürse biraz sakat Orada bir demek gerek

sen nettin kuzummm nasıl geçti hafta sonun kaçamak maçamak yokmu kızz sende??bu arada yanlış olabilir ama sen sınavlara hazırlanıyormuydunn??nasıl gidiyorr..?

sen nettin kuzummm nasıl geçti hafta sonun kaçamak maçamak yokmu kızz sende??bu arada yanlış olabilir ama sen sınavlara hazırlanıyormuydunn??nasıl gidiyorr..?

Bugün ev kalabalıktı onun için biraz kaçamak var ama akşam yemeğini salata ve patlıcan közlemesiyle geçiştirdim. Tavsiye ederim tok da tutuyor Hazırlıklar fena sayılmaz da 10 gün falan bir şey kaldı sınavlara, full çalışacağım için benim egzersiz sınavlara kadar yattı Sınavların bittiği gün egzersizime başlayacağım, planımı yaptım Callanetics diye bir program var, çekimleri nuh nebiden kalma Ama çok etkili, önceden de yaptım ben o programı. İlk başta onunla başlayacağım az vücudum alışsın diye. Sonra hoplayıp zıplamak daha kolay olacak Denemeyi düşünürsen sitede Egzersiz forumunda linkleri var.

Son düzenleme:
benimde planlar aynı canımm....benimde sınavlar var vee benim hiçbişi yapmadan ders çalışmam lazım..10 gün var bizimkilerin umreden gelmesi o 2 günde mafişş dersyapamamm...o yüzden durum vahimm..önceki sınavlar güzel geldi diye saldım birazz..7 ders var daha ben başlamadım düşün artıkk....off off kızıyorum kendimee....

Kaçıncı sınıfsın sen şimdi? Aslında benim de iki ders dışında geri kalanı güzel onun için biraz paçaları salmış durumdayım, acil tarafından toparlanmam lazım...

Kaçıncı sınıfsın sen şimdi? Aslında benim de iki ders dışında geri kalanı güzel onun için biraz paçaları salmış durumdayım, acil tarafından toparlanmam lazım...

ben daha 2. sınıfımmm valla sorma yaa bendede var o salıklık sanırım araları bukadarr kısa diyemidir nedir..ama şu sınavlar bitsinnn buudiyet muhteşemmm olacakkk...

İyiymiş Ben son sınıfım onun için işim daha yaş Muhtemelen sınavların arka arkaya gelmesinden oluyor.

İyiymiş Ben son sınıfım onun için işim daha yaş Muhtemelen sınavların arka arkaya gelmesinden oluyor.

oyyy hadi maşallahhh iyi bitirmişsin sen...ne okuyordun bölümün neydii...inş bende ogünlerii görürümmm...

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

Kızlar merhbaaa nasılsınız nasıl gıdıyor =)
Benım cok fena kasıklarımda agrım var sanıyorum kı bugun yumurtam ya catladı yada kiste donustu
bılemıcem bana catladı gıbı gelıyor goguslerım agrıdı acıyor ve kasıklarım sıstı
ıns hamıle kalıcam bu ayyy sız neler yapıyorsunuz bakalımm=)
bu arada hala glıfora devm edıyorum tatlı krızımı kestı ama
ıstah eskı halıne dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…