Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canım ben tartıldım ama nete girmeye hiiç vaktim olmadı...
78.2 kg.. aşurelerin sonu dünde ablam verdi ohh ye ye bakalım şiştiğimi hissediyorum..
geziyorum davetlerde yiyorum..dersler beni bekliyor ve tam 2 hafta var ben çook relaksım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese güzel bir pazar diliyorum

Anam ben sabahtan beri bir türlü uğramaya fırsat bulamadım diye üzülürken meğer herkes pazar gezmesindeymiş
Neyse inşallah herkes fazla kaçırmadan geri döner

Doktor işini yarına bıraktım. Yarın kırmızıların 4, günü doktor pazartesi daha uygun olur dedi. Bakalım yarın eşimle gideceğiz. Çörekotlu küre gelince. Araştırdım kk de bununla ilgili çok yazı var. Yumurta oluşumuna ve büyümesine çok yardımcıymış. Ben başladım bile 12 gün kullanıyorsun. Adetin 2. günü başlıyorsun. Normalde 12 günlük tarifler var onu hazırlayıp her gün bir kaşık yiyorsun yiyorsun. Ben günlük taze hazırlıyorum.

1 yemek kaşığı bal ( En çok çiçek balını önermişler)
1 tatlı kaşığı çörek otu ( Ekmek tahtasının üzerine alıp şef bıçağıyla çekilmiş hale getiriyorum. Ya da havanda dövün diyor. )
1 çay kaşığıda tarçın

Hepsini karıştır ve sabah aç karnına kahvaltıdan en az yarım saat önce ye. Günlük biraz uğraştırıcı gelirse bu malzemeleri 12 ölçü büyüt bir kapta karıştırıp her sabah aç karnına yersin. Geçen tv de İbrahim Saraçoğluda çörek otunun yumurtlamaya ve yumurta büyümesine iyi geldiğini söyledi bunun için kürler var dedi. Bakalım bunu deniyorum inşallah iyi sonuç alırımmm. Şifa Allahtan artık. :)

Gerçekten yumurtlama ve yumurta büyümesi yapmış birçok insanda. Bende sağlık açısından riske atmamak için kullanmaya başladıktan 6-7 gün sonra yumurta oldumu diye baktırmaya gideceğim. Ne olur ne olmaz çatlamazsa iğne vurulurum yoksa kiste dönüşür mazallah.

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol enerjili ve güzel bir hafta diliyorum
İnşallah bu hafta çok daha güzel sonuçlar olur bildirimlerde

Dün can sıkıntısından koltukta sızıp kalmışım tabi benim menü bildirimide kalmış oldu o sebeple
Hemen onuda aklımdayken paylaşayımda eksi almim

Dünki menüm ;

Uyanır uyanmaz 1 bardak az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltıda;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 büyük fincan yeşil çay

ara;
1 çay bardağı leblebi, 1 nescafe

Öğlen;
1/3 Köfte ekmek
1 büyük bardak ayran
2 patates

ara;
1 paket çıbık kraker ( o an birşey bulamadım evde )

akşam;
2 parça Dana eti
2 Yk mantar
1 YK patates

Dana etini yağsız tavada az mühürleyip sonda diğer malzemelerle fırına verdik gayet güzel oldu ama işte beklerken çok acıkınca çıbık krakeri götürdüm

aminnnnn.......sağoll canımm benimmm...verik kuzumuzuu...söz kesilmedi ama kız aldık yüzügünü taktılarrr parmagınaaabi ara ağlamak geldi ama koşuşturma başlayınca ağlamamda yarıda kaldı :)

aminn..inşallah hepimize doğruyu gösterirrr...ama kırmızılar gelmediyle önce bi gideydin dr allah korusun kist mist olmasınn..bende yaptımm baya hesap kitapp ama bakalımm neler olacakkk...

ayyyyy ayyyyyyy allah nasıl bilirse öyle yapsın o dr uu...hep diyorum dr dedi deyip bırakmamak lazım kendi kendimizin dru olucazz..ice vicdansız olmuş dr lar hiçbirşey umurlarında değill..para para paraaa...ben ilk yıllarda öyle biriyle karşılaştım 5 ay klomen içirdi bikere bile takip yapmadı..sonra araştırınca öğrendimde bıraktım..

rahim filmidemi istemedi senden....ebe kuzum sen bizlerdendemi hiç duymuyorsunn...rahim filmi çektirmeden neden aşılamaya para verdinkii...bu ay bende aşılama yaptırıcamm..bana akıl ver birazz ne zaman ne tahlilleri yaptırdın..??

canım sen hangi şehirdeydin...??

bende bu kürü çok araştırmıştımm..yumurta geliştiriyormuşş ama bi çogu sağlıklık yumoş oluryormuşş..bu kür sonrasındaki gebeliklerin biçoğu düşükle sonuçlannmışş...senindedediğin gibi ilaçlar yanında destek olarak kullan ve takibini yap büyüyüp kistolmasınn...

bugün drdaydın galibaa...inşallah iyi geçmiştir..yaz bize merakda bırakmaa...bende çarşamba gidicem karar vericez aşılamayaa...

sanada boll - li bii hafta diliyorumm cecommm..

aman bişi olmaz bi çıbıkdan daha çok yemeni engellemiş olurrr..

ee piştimi cecom et fırındaa..bana pişmezgibi geliyr bende antrikotdan biftegi atıyorum pişiyor ama kalın dana etini cesaret edip atamadımm...

evetttttttt kızçelerimm..2 günlük aradan sonra ben geldimm....cuma dr gittimm anlatıcam bilaahereee

cuma dr dan sonra karşıya geçtim..kardeşimle kuzen kuafördeydi onları aldım eve geçtik hazırlandık çıktık arkadaşımızın kınası vardı..gece 11 de geldik...sabaha kadar oturmuşuz kardeşim ve kuzenlee...

sabah evi toparladık bi toz aldık..biz yine çıktık kuaföre kardeşim sivilce var diye profösyönel makyazz yaptıracakmışşşşş pöööffff yani...kalıp gibi bişi sürdü suratına üstüne bidah makyaz sade makyaja 80 tl aldı...saçmaydı ve gereksizdi bence ama denemiş oldu en azından...

geldik evde benim anneciim kvleride çağırmış eşimle gelmişler..meraklı öldü merakdan kv..

akşam istediler kuzumu bizde verdik..söz kesilmedi amakız aldık yüzügü takılır bizde verdik deyince takarlar..onu taktılar..çiklatalar açıldı dagıtıldı..sonra kahvelerr...sonra tabak hazırlamıştık börekler dolmalar

tabi akşam milletgitti tam muhabbet edilecek ortamda kvler var diye biz kalktıkkkkk eve geldik yorulmuşuz dinlendik..

pazarda giremedim hiç nete...12.30 gibi uyandık annemleri aradım hemen kahvaltı yapıyoruz dedilerr..eşimde meraklıdır dedi hiç dünü konuşamadık gidip dedikodu yapak biraz sofrayuı kaldırmayın geliyoruz dedi..hemen başımı bağlayıpp bidaha çıktık yolaa..çok oturmadık 5 gibi kalktık..

aşure yapacaktım malzemelerimi aldım..akşamda onları ısladımm...sonra vurdum kafayı yattımm

aayyyyyyy kızlarr kaç gündür yoktumm yazıcamm şimdi pasoo çatlamak üzereyim çünküü :)

aşure yaptım allah kabul edersin sevabamı girdim günahamı allah bilirrrr....

akşam eşime dedim mahalleliyi tanımam etmem annen sabah izmite gdecek 10 gibi hazır olur aşure o dağıtır..beyfendi çekine çekine kapıdan söyledi sabahh..saat 10 da aşure bitti..beyfendi aradı waw annem gitmişş diyeee...

tabi ben çıldırdım...çıldırdım çıldırdım..kp de aşagıda surat bi karışş...şeker yetmedi dedim..şeker almış zili çaldırdı çıkamıcam gel al dedi aldım inip..

kv yi aradım..dedim neden gittin bi saat sonra gideydin yaa orayada bi kavonoz gönderirdimm ayy yok yok taşımamam dedi amaa oo melekk melekkk..tövbe tövbe dedim kapattımm ve başladım gücüm yetene eşimee sövmeyeee..haa yazıyorum mesaj..dedi ver babam dağıtır gerek yok dedim...

doldurdum tabakları 40 tane aşure..folyo tabaklara koydum süsledim giyimdim çıktım dagıtmaya..bu aradaakomşular çok komikti millet içerden kızını gelinini çagırıyorr bak bak waw geçmişş ..tabi çogu tanımanı dedim..kv nin gelininyimm..ozaman tanıdılar ama komikti birbirlerini çağırmaları...

neyse o arada merdivenden inerken kpyle karşılaştıkk..merdicen çıkamayan kp alt kattakilerin çamaşırları onun makinadaymışçamasır sepetini yüklenmişş çıkartıyorr..gördümm hiçç ses etmedimm...kapıyı açıyordu gerek yok ben acarım dedim..o camideyken onada birektım 4..5 kase çıktım sessizcee...ama hala sinirliyimm...çok morelimi bozdu bi ton laf ettim bide günaha girdimm..

dün gidecektii..aşagıkiler demişki gitme bugün biz dışarı çıkalım sen bebege bak oda gitmemiş kalmışş..ulen bi saat sonra git ölürmüsünn...

eşim yine beni kötü düşünceli ilan ettii...ne oldu 2 taneaşure dagıttında öldünmü diyorr...bikerede tarafsız olsa ölürrölürrrr...
dedimki dagıtmak iş değil bak dağıldı....ama insan derki aşure yapacakmışsın yardım edilcek bişi varmı ?? her dakka asagıdan herşeye zile basar hanfendii...insan zile basar yukarıdaçıkmazz derki..kızım ben gidiyorum aşure yapıyormuşsun allah kabul etsinn...bunu der yaaaa...alt kattasın yaaaaa...bu benim sinirimi bozdduuu...

aşagıdaki eltimee..ayy o çorba yapıyor makarnayı ben pişireyimm diyenn kadın buu..ben neyim burdaa...bende yazdım eşime msjda verdim veriştirdim..ama yinede haklı değilim benn..

aayyyyyyyy nasıl dolduysam destann yazmışşımm...kusura bakmayın helal edin hakkınızı..

bu arada cuma dr gittim yine yumoş yok dedi..çarşamba sonkez yine bakıcam dedi..ve iğnelere geçelimm dedi..gelecek ay aşılama yaparız dedi...bende muhasebeye indim fiyat bilgilerini aldımm..alıştırdım kendimi aşılama fikrineee...

ama bilgisi olanlar bilgi...fikri olanlar fikir versinn...gecen ay yumoş gelişti yaa bu ay gelişmedi...şimdi önümüzdeki ay ilaçla gelişirmi acaba 1 ay daha ilaçmı kullansammm...??bana bi fikir verinnn....

neden iğneye geçmiyorsun diyeceksinizz...iğnede çok yumoşbüyüyor ve çocul gebelik oluyor çogundaaa...ikiz..üçüz..dördüzz :) :)

bende diyorum bu ay yine hap kullansamm..belki yine bir yumoş gelişirr..gelişirse aşılama oluruz gelişmezse bidahaki aya iğnelere geçeim mecburr..?? bi fikir verinn...

bide iğnelerde baya pahalıymışşş...o önemli değil alıcaz mecburda..bidahailaçkullansammı diyorum...aşılama fiyatı aldım..550 dedi hastane...iğneleri kendim alıcam tanesi 150 civarındaymı..3 tane alıcam oda 450...çatlamaiğneside var oda 75 tl ydi geçen aldıgımda...60 da muayene ücretii...1200 e hallolucak gibii...raporçıkartmaya çılışıcamm iğneler acık düşsün diye ama bilmiyorum eşimde gerek yok diyor kısırlık raporu oldugunu duyuncaa tabi bu ay oldu oldu..olmadı bidahaki aya yine aşılamaa...

bakalım çarşamba kesinlik kazanacak dahasöktürücü içmedimm..adet günüm değişecek yine geç kaldım ama napım vermedi dr..

nerdesinizzz benim miniminicik çıtı pıtı incecik arkadaşlarımm...

Son düzenleme:
nerdesinizzz benim miniminicik çıtı pıtı incecik arkadaşlarımm...

kızzz anammmm ne kadanda dolmuşsun sen öyle, oku oku bitmedi...
kv lerde eşlerde hep aynı boşver, ne olursa olsun ailelerindeki yanlışları görmüyor bu adamlar.. bu şekilde yani yapcak bişe yok. benimkide aynı ben bişe yapsam haklıda olsam bana bağırıyor ama o atarftan bişe oldumu hemen savunmaya geçiyor. boşver takma.

aşılama işine gelinceeee, en iyisi bencede beklemeye gerek yok eğer tedavi istiyorsan aşılama yaptır.. bende bugün progestan aldım başladım içmeye, adet olunca gidicem nasipse ve başlicaz aşılama tedavisine. inşallah hayırlısı olsun hakkımızda. ben istiyordum eşimi zar zor ikna etmiştim şimdi ben isteksizim biraz ama yapacak başka bişi kalmadı ben çok ilaç tedavisi gördüm, artık sıra bundaysa hayırlısı olsun diye dua ediyorumişte.
bence sende bekleme waw belki bizimde vesilemiz bu olur, bilemeyiz... iğne gonal f mi kullancaksınız. bana dr gonal f demişti. daha önce ben 3 tane vurulmuştum ama işe yaramamıştı bakalım bu dr kaç tane vurduracak... çok stresli bişe ama karar vermesi bilem zor :18::18::18:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyim
bugüne randevu almıştım doktora ya bu sabah bir uyandım pembe sıvı gelmiş yani 46 gün geçmiş oldu
doktoru da ertelemedim madem almışım randevuyu hem tam adet gidi de değil bakılsın istedim
baktı bebiş yok hormon testinde lh fsh den yüksek neden yükseliyor bu yaw
serephone verdi regilin . günü başlayacağım bu arada doktorum glifor da verdi günde 1000
hemen başladım son 2 haftadır aşırı iştahımın sebebi yine yükselmiş işte bu pkoslar
bu 1000 mg ikiye bölsem fayda eder mi yoksa en fazla akşam yemeği yiyorum ondan önce mi içsem waw ceco ne dersiniz sizler kullanıyorsunuz ?
aslında sen en başından bu yana bana söyleyip duruyordun wawcım ben telesamiye etki eder diye korkuyordum
doktorda tavsiye edince başlayalım dedim.

bal çörek otu ve tarçını bu ay bende deneyeceğim adetin yarın 2. gün başlıyorum ben de

Allah kabul etsin canım hiçç takma yarın bir gün anlar yaptığı haksızlığı
yani eşler bazen çok saçmalıyor görmüyorlar gerçekleri
waw canım inan bunda da vardır bir hayır belki hayırlı bir komşunla samimi olacaksınız sana abla gibi bir hayrı olacak kim bilir??

bu ay bana da serephone verdi daha önce klomendi
bu 2. hakkım olacak ay inşallah 1.si gibi olmaz çok tereddütlüyüm hap konusunda da

bu ay neredeyse o hapı alasım yok benim bu ay daha hapla denemiş olmak için düşüneceğim 2 günüm var karar verince
senin yöntemi deneyeceğim günde 3 tane verdi ama 1 i sabah 2 si akşam alacağım

canım öyle doğuyorsa içine hapla büyüyüp aşılşama olur mu diyorsan biraz daha düşün önemli olan sensin
her şeyi yaşayan sensin canım sıkıntısını da çeken sensin .
550 iyi aslında da o iğneler güzelmiş waw düşünsene ikiz olmuş sağlıklı hayırlıı
ayyy muhteşem olur bu
aslında ben olsam haptan sa madem iğne kesin sonuç veriyor iğneyi denerdim ardından o iğne ile çatlatma iğnesi ardına aşılama

bugün hastanede bi sürü hamile gördüm yine Maşallah biri kucağında biri karnında biri elinde Allah esirgesin çok güzellerdi imrendim
Rabbimiz bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

s.aleyküm kızlarr..

valla ölüyorum sandım daha biraz önce kendime geldim..

neden mi? glifor sendromu..demiştim ya etkisi azaldı diye bir süre ilacı bıraktım..ee tabi bırakınca şişmeyede başladım..dün yatarken bir tane içtim...sabah kreşe gitmeden baş dönmelerim başladı..kreşte arttı eve gelince hemen uzandım çok kötü oldum mide bulantısı falan..şimdi içmeye korkuyorum..
derslerin sitresi sardı beni ama düzenli çalışmıyorum..
biran önce sağlıklı beslenmye ve spora başlamayı istiyorum ama nedense tembellik yapıyorumm..birbirimizi iteklememiz lazım duraklama uzun sürdü..

yumuşadımmmm :) geçtii..amann her seferinde hemen yelkenleri indirmicem diyorum eşimi görünce iniyor yelkenlerr...bide döner getirmiş arada bana saat 4 de zil çaldı sen aç kalmışsın stres tavan yapmış ye gulum ye diyorrr

aynen kuzummm bizim vesilemizde bu olur inşallahh...sen rahim filmi çektirmişmiydinnnn..??yaw bu dr rahim filmimi begenmedi ya bisorun var dedi yada dr tam cekememişş dedii...bende çekelim dedim aşılamadan öncee...oda adetten sonra oluyorr rahim filmi bu adette ilaçlara başlayalım olmazsa bidahaki adete çekerizdedi...oyy oyyy herşey olacagına varacak takma diyorum ama yinede düşünmeden edemiyorummm...

ben kesin aşılamaya karar verdim ama..karar veremediğim aşılama öncesi yumurta geliştirmeyi klomenlemi yapayım iğneylemi ona karar veremedim...

bak bende bi ay yumoş oluyor diğer ay olmuyor garip bi düzen varr..bilmiyorum başka öyle olan varmıda bi yumurtalıgımm tembel galibaa...

şirine hadi bakalım hayırlı olsun dr iç dediyse iç bu ay...ertelemek hiçbişi değiştirmiyorr.. olacaksa bebek oluyor zaten olmayacaksaa sen yol almış oluyorsunn...

canım glukofeni ilk hafta alışmak için öyle yarım yarım içebilirsin bana dr öyle demiştii...sonra alışınca bine çıkarsınn...

hadi bakalım pıtır pıtırrr hamile kalalım inşallahh...

aynı moddayımm..yaww ben 1 ay tv açmaz pc açmaz dersçalışırdım bu sene morel felan kalmadıı kitap açtığımm yokkk...toparlanıcazz...ben kardeşim ve kuzenimle yine iddiaya girdik 15 günde bir 20 tl koyucaz..fazla kilo veren alacak parayı...
ama cuma günü tartılıcaz o zaman başlıcazz... bu beni tetikler heraldeee..asıl amacım kızları tetiklemek genç kızlar onlardada fazla kilo var..nasıl verdin bizede söle diyorlar bende böle yol buldumm..

off sınavlarr ilaçlarr amann kafam bi doluu...

Evett bugün doktora gittim acayip zam yapmışlar fiyatlarda bi şok oldum tabi %200 zam gelmiş . Neyse geçen ay klomeni sabah akşam bir adet kullanmıştım şimdi günde 3 adet yani 8 saat aralıklarla almamı söyledi doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi. Doktorun tabiriyle yumurtalarım zırh gibiymiş şöyle bir baktım ekrana yumurta varmı diye doktor çok var ama büyümesi önemli dedi. İnatları kırılır bu ay inşallah dedi. İnşalllllaah ya büyüsünler artık uygun boyuta gelsinler. Bu topikde hepimiz bebeklerimizi konuştuğumuz günlere gelelimmm biran önce Alahın izniyle.

Bu arada Waw ben 75 kg la başlamıştım biliyorsun. Hep kilo bildirimi yapmayı unutuyorum şuan 72 yim. Hedefim 60 ı görmek. Kilo bildirimini zamanında vermeye özen göstericem...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Akşam yemeğinden sonra eşimin halasına çaya gittik ve daha yeni geldik
Gün içinde baya bir dolaştık annemle ve temiz hava hepimize iyi geldi tabi biraz soğuk yedik o ayrı
Büyük kızda şifayı kaptı ama ne dediysem yarın sabah doktora gitmeye ikna edemedim neymiş okuldan bir günde olsa geri kalamazmış hem zaten iki güne kadar geçermiş babası kılıklı ateşlenmeden doktora gitmez.

Biraz sonra ütü yapmaya başlarım ( bayadır yapılmayı bekliyorlar ) tabi ara ara sizlere bakarım yine

Canım eşim çok fazla yemek kanalı izlediğinden mutlaka birşeyler kapıyor
Bu kez eti marine etmeden yaptık ama yinede oldu sen yinede yapacaksan eti bir gece önceden süte yatır az da yağ dök içine buzdolabında duracak tabiki üstü streçlenip
Sonra kızgın tavada az tereyağla etin her tarafını mühürlüyorsun ve tepsiye diziyorsun ben yanına elma dilimi patates, ırı ırı soğan ve mantarda doğradım ve fırında 1.5 saat pişti
TAdı güzeldi ama dediğim gibi eğer süte yatırmış olursan lokum gibi oluyor hatta tavuk etinide öyle yap müthiş oluyor tavuk göğüsü yavan olur derler ama eşimin teyzesinin gelini onu bile süte yatırıp yağlı kağıtla fırına veriyor müthiş oluyor
Kesinlikle tavsiye ederim

Canım RAbbim tamamını erdirsin inşallah Her daim mutlu ve huzurlu olur kardeşin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Anam hakikaten sinir şeyler ama dediğin gibi günaha girdiğine deymez
Boşver Rabbim kim haklı kim haksiz görüyor ve eşin bunun dengesinini kuramıyorsa, adil davranamıyorsa o zaman oda maalesef vebalini taşıyacaktır
RAbbim hepsine akıl fikir versin ...Aminnnnnnnnn

Canımmmmmmmmmm bencede beklemeye gerek yok yaptır aşılamayı gitsin ikiz olsun ne olucak bir taşla iki kuş bir daha doğuracağım diye uğraşmazsın
Anam ben bile kendimden kıllandım yarın test yapacağım spiral var sanıyorum olsun ama halaları içime kurdu soktu bir kere harbi göbişim büyüdü bir iki aydır glukofeni de kestim acaba ondanda olabilirmi :44: ay ne bileyim bari yarından itibaren glukofenide kullanayım ( akşam yüzmeden geldikten sonra tabi ) bol su içmeye çalışayım birde test alayım ne olur ne olmaz

canım bu ay olacaktır inşallah benimde bir ay oldu bir ay olmadıı bakalım bu ay neler olacakkk...bende dr dan bu ay 3 klomen isticem iğneye geçmek istemiyorum dicemm...bakalım o ne dersede kabul edicem mecbur...

başladınmı klomeneee???

ben daha söktürücü içicemde o bitecekte adet olucamda sonra klomen...rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizee...

Bu arada Waw ben 75 kg la başlamıştım biliyorsun. Hep kilo bildirimi yapmayı unutuyorum şuan 72 yim. Hedefim 60 ı görmek. Kilo bildirimini zamanında vermeye özen göstericem...

ben çıkarttım seni listeden çünkü hiç bildirim yapmadınn...yani ya perşembe akşamından yadacuma sabahtan bildirim yaparsan eklerimm...

amann be yaww eşim haklı oldugumu bilse ne olacakki odahaklıdiğer taraftada anası...ama söylediklerimide kulak ardı etmemişş babasına demiş bişilerr..o konuyu açtı ben hiç duymuyormuş gibi cvp vermedim konuyu değiştirdimm..

cecoooooooo olabilirmiiiiiiii........sen ve bebekkkkk...... amma olur haaaaa....ne kadar gecikti bi test yapaydınn...valla ben çok duydum spirale güvenen ama hamile kalann :) :)bencede kilo vermeden yapsan bidene dahaa...sonra kapatırsın o defterleri verirsin kendini kilo vermeyee...

bana gelincedee..bebek isteğim çok çok ama rabbimin gücüne gitmesin ikiz isterim hallederimde ama zor olur yaww..hem göbişte taşıması hem sonrasııı :) ama yinede olursa neden oldu diyede üzülmemmmmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah yine karga kahvaltısını etmeden bu seferde büyük kızı sağlık ocağına götürdüm ve şükür onda sadece kuru öksürük varmış
Aslında hazır eczaneye gitmişken gebelik testide alacaktım ama unutummmmmmm
Neyse artık spor salonuna yüzmeye gittiğimde alırım olmadı
Sanmıyorum birşey olsun ama işte dün halaları karnın şiş kız öyle anlamayanlarda var diyince içime kurdu düşürdüler ya dün ille bakacağım

Bu arada olasılık çok çok düşükte olsa demin büyük kızım sen testi salona giderken almayı unutmada gelince yaparsın dedi sonrada tembihliyor sen yinede kendini fazla yırtmada varsa birşey olmasın diye
Dedim hani asla istemiyordun evi terk ederdin yahu olan olduysa aldıracak değilsin ya günah mecbur kabul edeceğim dedi
Sanmıyorum ama olurda bir tane daha kardeş geliyorsa söz ondan sonra kör düğüm attıracağım dedim nasıl gülüyor heee hesapta kardeşimden sonra iptal ettirecektin orayı diyor
Spiral olduğu için öyle bir durum olmadığını düşünüyorum ama en azından ablamızın biraz daha ılımlı konuşmuş olması bile hoşuma gitti
Bakalım artık akşam göreceğim anyayı konyayı

geçmiş olsun canım herkeste aynı hastalık..
bu arada spirale güvenme..onunla hamile kalanı çook gördümm
glifor beni depresyona soktu resmen..gece bile başım dönüyordu sabah yataktan kalkamadım..derste çalışamadım..
sen içiyormusun glifor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…