Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah yine karga kahvaltısını etmeden bu seferde büyük kızı sağlık ocağına götürdüm ve şükür onda sadece kuru öksürük varmış
Aslında hazır eczaneye gitmişken gebelik testide alacaktım ama unutummmmmmm
Neyse artık spor salonuna yüzmeye gittiğimde alırım olmadı
Sanmıyorum birşey olsun ama işte dün halaları karnın şiş kız öyle anlamayanlarda var diyince içime kurdu düşürdüler ya dün ille bakacağım
Bu arada olasılık çok çok düşükte olsa demin büyük kızım sen testi salona giderken almayı unutmada gelince yaparsın dedisonrada tembihliyor sen yinede kendini fazla yırtmada varsa birşey olmasın diye
Dedim hani asla istemiyordun evi terk ederdinyahu olan olduysa aldıracak değilsin ya günah mecbur kabul edeceğim dedi
Sanmıyorum ama olurda bir tane daha kardeş geliyorsa söz ondan sonra kör düğüm attıracağım dedim nasıl gülüyor heee hesapta kardeşimden sonra iptal ettirecektin orayı diyor
Spiral olduğu için öyle bir durum olmadığını düşünüyorum ama en azından ablamızın biraz daha ılımlı konuşmuş olması bile hoşuma gitti
Bakalım artık akşam göreceğim anyayı konyayı
geçmiş olsun canım herkeste aynı hastalık..
bu arada spirale güvenme..onunla hamile kalanı çook gördümm
glifor beni depresyona soktu resmen..gece bile başım dönüyordu sabah yataktan kalkamadım..derste çalışamadım..
sen içiyormusun glifor??
ayyyyyyyyy öldümm gülmektennnnnnnallahda sizi güldürsünnnn...demiş yaa olduysa oldu aldıracak değiliz yaaaaa sanki evin beyi konuşuyorrr bak cecomm benden demesiiii sen bebek varsada yoksada dr git sonrasında ve spirali çıkarttır kuzudan habersizzz...baya ılımlı konuşmuş yaşda ilerlemeden kiloda hazır vermemişken yap bidene daha hazır annelerde geldi ohhhh benim aile yakınımda olsa ne ikizden korkarım ne 3üzdenn...ama yaın değiller işte...
sen hazır kuzu bukadar ılındı yap bidenee...bide kiloo vericen vericen hamile kalınca yine alıcan..doğur bidene sonra verirsin kiloları dahada geri almazsınn...
Doktor işini yarına bıraktım. Yarın kırmızıların 4, günü doktor pazartesi daha uygun olur dedi. Bakalım yarın eşimle gideceğiz. Çörekotlu küre gelince. Araştırdım kk de bununla ilgili çok yazı var. Yumurta oluşumuna ve büyümesine çok yardımcıymış. Ben başladım bile 12 gün kullanıyorsun. Adetin 2. günü başlıyorsun. Normalde 12 günlük tarifler var onu hazırlayıp her gün bir kaşık yiyorsun yiyorsun. Ben günlük taze hazırlıyorum.
1 yemek kaşığı bal ( En çok çiçek balını önermişler)
1 tatlı kaşığı çörek otu ( Ekmek tahtasının üzerine alıp şef bıçağıyla çekilmiş hale getiriyorum. Ya da havanda dövün diyor. )
1 çay kaşığıda tarçın
Hepsini karıştır ve sabah aç karnına kahvaltıdan en az yarım saat önce ye. Günlük biraz uğraştırıcı gelirse bu malzemeleri 12 ölçü büyüt bir kapta karıştırıp her sabah aç karnına yersin. Geçen tv de İbrahim Saraçoğluda çörek otunun yumurtlamaya ve yumurta büyümesine iyi geldiğini söyledi bunun için kürler var dedi. Bakalım bunu deniyorum inşallah iyi sonuç alırımmm. Şifa Allahtan artık. :)
Gerçekten yumurtlama ve yumurta büyümesi yapmış birçok insanda. Bende sağlık açısından riske atmamak için kullanmaya başladıktan 6-7 gün sonra yumurta oldumu diye baktırmaya gideceğim. Ne olur ne olmaz çatlamazsa iğne vurulurum yoksa kiste dönüşür mazallah.
hadi hayırlısı bakalım,takibindeyim şekerim :)aayyyyyyyy nasıl dolduysam destann yazmışşımm...kusura bakmayın helal edin hakkınızı..
bu arada cuma dr gittim yine yumoş yok dedi..çarşamba sonkez yine bakıcam dedi..ve iğnelere geçelimm dedi..gelecek ay aşılama yaparız dedi...bende muhasebeye indim fiyat bilgilerini aldımm..alıştırdım kendimi aşılama fikrineee...
ama bilgisi olanlar bilgi...fikri olanlar fikir versinn...gecen ay yumoş gelişti yaa bu ay gelişmedi...şimdi önümüzdeki ay ilaçla gelişirmi acaba 1 ay daha ilaçmı kullansammm...??bana bi fikir verinnn....
neden iğneye geçmiyorsun diyeceksinizz...iğnede çok yumoşbüyüyor ve çocul gebelik oluyor çogundaaa...ikiz..üçüz..dördüzz :) :)
bende diyorum bu ay yine hap kullansamm..belki yine bir yumoş gelişirr..gelişirse aşılama oluruz gelişmezse bidahaki aya iğnelere geçeim mecburr..?? bi fikir verinn...
bide iğnelerde baya pahalıymışşş...o önemli değil alıcaz mecburda..bidahailaçkullansammı diyorum...aşılama fiyatı aldım..550 dedi hastane...iğneleri kendim alıcam tanesi 150 civarındaymı..3 tane alıcam oda 450...çatlamaiğneside var oda 75 tl ydi geçen aldıgımda...60 da muayene ücretii...1200 e hallolucak gibii...raporçıkartmaya çılışıcamm iğneler acık düşsün diye ama bilmiyorum eşimde gerek yok diyor kısırlık raporu oldugunu duyuncaatabi bu ay oldu oldu..olmadı bidahaki aya yine aşılamaa...
bakalım çarşamba kesinlik kazanacak dahasöktürücü içmedimm..adet günüm değişecek yine geç kaldım ama napım vermedi dr..
takma canım. bişeyleri değiştiremiyorsun. o gitti senin aşuren dağılmadı mı dağıldı, ve bence bir yandan sevinmelisin. kv nin gelini olarak sadece ismen bilinniyordun. artık waw ı tanıyorlar . kv nin gelini olmakdan terfi ettin bence :)aayyyyyyy kızlarr kaç gündür yoktumm yazıcamm şimdi pasoo çatlamak üzereyim çünküü :)
aşure yaptım allah kabul edersin sevabamı girdim günahamı allah bilirrrr....
akşam eşime dedim mahalleliyi tanımam etmem annen sabah izmite gdecek 10 gibi hazır olur aşure o dağıtır..beyfendi çekine çekine kapıdan söyledi sabahh..saat 10 da aşure bitti..beyfendi aradı waw annem gitmişş diyeee...
tabi ben çıldırdım...çıldırdım çıldırdım..kp de aşagıda surat bi karışş...şeker yetmedi dedim..şeker almış zili çaldırdı çıkamıcam gel al dedi aldım inip..
kv yi aradım..dedim neden gittin bi saat sonra gideydin yaa orayada bi kavonoz gönderirdimm ayy yok yok taşımamam dedi amaa oo melekk melekkk..tövbe tövbe dedim kapattımm ve başladım gücüm yetene eşimee sövmeyeee..haa yazıyorum mesaj..dedi ver babam dağıtır gerek yok dedim...
doldurdum tabakları 40 tane aşure..folyo tabaklara koydum süsledim giyimdim çıktım dagıtmaya..bu aradaakomşular çok komikti millet içerden kızını gelinini çagırıyorr bak bak waw geçmişş ..tabi çogu tanımanı dedim..kv nin gelininyimm..ozaman tanıdılar ama komikti birbirlerini çağırmaları...
neyse o arada merdivenden inerken kpyle karşılaştıkk..merdicen çıkamayan kp alt kattakilerin çamaşırları onun makinadaymışçamasır sepetini yüklenmişş çıkartıyorr..gördümm hiçç ses etmedimm...kapıyı açıyordu gerek yok ben acarım dedim..o camideyken onada birektım 4..5 kase çıktım sessizcee...ama hala sinirliyimm...çok morelimi bozdu bi ton laf ettim bide günaha girdimm..
dün gidecektii..aşagıkiler demişki gitme bugün biz dışarı çıkalım sen bebege bak oda gitmemiş kalmışş..ulen bi saat sonra git ölürmüsünn...
eşim yine beni kötü düşünceli ilan ettii...ne oldu 2 taneaşure dagıttında öldünmü diyorr...bikerede tarafsız olsa ölürrölürrrr...
dedimki dagıtmak iş değil bak dağıldı....ama insan derki aşure yapacakmışsın yardım edilcek bişi varmı ?? her dakka asagıdan herşeye zile basar hanfendii...insan zile basar yukarıdaçıkmazz derki..kızım ben gidiyorum aşure yapıyormuşsun allah kabul etsinn...bunu der yaaaa...alt kattasın yaaaaa...bu benim sinirimi bozdduuu...
aşagıdaki eltimee..ayy o çorba yapıyor makarnayı ben pişireyimm diyenn kadın buu..ben neyim burdaa...bende yazdım eşime msjda verdim veriştirdim..ama yinede haklı değilim benn..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gündüz akraba ziyareti yaptım oradan havuza attım kendimi ve tempolu bir şekilde 45 dakika yüzdükten sonra yorgun ama yinede enerjik bir şekilde evime geldim
Akraba ziyaretinde hamur işlerinin çoğuna ağzımı bile sürmedim şükür
Kız bu sefer ye birşey olmaz desede benim çakma eltiamca gelini yani uymadım ona
Eve geldikten sonrada sağlıklı bir şekilde yemeğimizide yedik ve tükkanı kapattık
Hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1 kaşarlı tost ( yağsız )
1 şekersiz çay
ara;
1 elma
Öğlen;
Yeşil mercümekli peynirli marul salatası ( eşimin yengesi kanal 7deki dr kunakdan almış tarifi ve tadıda gayet güzeldi)
2 parmak büyüklüğünde patatesli börek
3 adet sarma
3 şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
6 tane ızgara köfte
Bol karışık salata
2 bardak ayran
Bİrazdanda yeşil çayımı yapar içerim inşallah
Bu arada dün eşimin halaları acaba hamilelik varmı diye aklıma düşümüşlerdi yatestimi yaptım ve negativ
Spiral var, bu kiloyla hamilelik düşünmemem lazım aslında ama yinede içim bir tuhaf oldu negativi görüncenasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalmış olmayı içten içe istiyordum demekki
Eşimde yarı şaka yarı ciddi hazır büyük kızda ılımlı olur gibi olunca aradan 3.cüyüde çıkartalım ondan sonra toptan verirsin kiloları demezmivalla niyeti bozduracaklar bana
Normalde içmem lazım da yine bu ara sallıyorum :26:
Yarında pazara çıkacağımdan içemem bu geceden yan etkileri ilk gün çok berbat oluyoor diye
Bakalım perşembede akraba günü var ama cuma kesin içmeye başlarım yineen azından haftasonuda alışır bünye yine
Kim bilir belkide ondan şişti göbişim bu ara :44:
Bu arada sanada geçmiş olsun inşallah çabuk alışırsın
Sorma valla senin yazını okuyunca hemen gittim testi yaptım ( unutmuştum çantamda yine) negativi görünce biraz üzüldüm sanki korunmuyormuşum gibi eşimde aklımı çelme pozisyonunda şeytana uyduracak beni
İçimden senden önce WAWda aynısını demiş dedim eşim öyle derkenaklın yolu birdir derler ya o hesapmı yapsam nedir
geçmiş olsun canım herkeste aynı hastalık..
bu arada spirale güvenme..onunla hamile kalanı çook gördümm
glifor beni depresyona soktu resmen..gece bile başım dönüyordu sabah yataktan kalkamadım..derste çalışamadım..
sen içiyormusun glifor??
yumuşadımmmm :) geçtii..amann her seferinde hemen yelkenleri indirmicem diyorum eşimi görünce iniyor yelkenlerr...bide döner getirmiş arada bana saat 4 de zil çaldı sen aç kalmışsın stres tavan yapmış ye gulum ye diyorrr
aynen kuzummm bizim vesilemizde bu olur inşallahh...sen rahim filmi çektirmişmiydinnnn..??yaw bu dr rahim filmimi begenmedi ya bisorun var dedi yada dr tam cekememişş dedii...bende çekelim dedim aşılamadan öncee...oda adetten sonra oluyorr rahim filmi bu adette ilaçlara başlayalım olmazsa bidahaki adete çekerizdedi...oyy oyyy herşey olacagına varacak takma diyorum ama yinede düşünmeden edemiyorummm...
ben kesin aşılamaya karar verdim ama..karar veremediğim aşılama öncesi yumurta geliştirmeyi klomenlemi yapayım iğneylemi ona karar veremedim...
bak bende bi ay yumoş oluyor diğer ay olmuyor garip bi düzen varr..bilmiyorum başka öyle olan varmıda bi yumurtalıgımm tembel galibaa...
şirine hadi bakalım hayırlı olsun dr iç dediyse iç bu ay...ertelemek hiçbişi değiştirmiyorr.. olacaksa bebek oluyor zaten olmayacaksaa sen yol almış oluyorsunn...
canım glukofeni ilk hafta alışmak için öyle yarım yarım içebilirsin bana dr öyle demiştii...sonra alışınca bine çıkarsınn...
hadi bakalım pıtır pıtırrr hamile kalalım inşallahh...
aynı moddayımm..yaww ben 1 ay tv açmaz pc açmaz dersçalışırdım bu sene morel felan kalmadıı kitap açtığımm yokkk...toparlanıcazz...ben kardeşim ve kuzenimle yine iddiaya girdik 15 günde bir 20 tl koyucaz..fazla kilo veren alacak parayı...
ama cuma günü tartılıcaz o zaman başlıcazz... bu beni tetikler heraldeee..asıl amacım kızları tetiklemek genç kızlar onlardada fazla kilo var..nasıl verdin bizede söle diyorlar bende böle yol buldumm..
off sınavlarr ilaçlarr amann kafam bi doluu...
Kızlarrrr ben şimdi günde 8 saat aralıklarla günde 3 klomen alıyorum yaben şimdi buna 5 gün mü devam edicem yoksa verdiği iki kutu bitene kadar mı ? Buda 7 güne geliyor. Doktoru arıyorum telefon kapalı kafam karıştı bilgisi olan varmı ?
sana ne zaman gel dedi dr ?? 5 gün kullan 2 gün sonra dr git...uzun yazamıyorum çıkıcam gelince yazarım..
Bana 8 saat aralıklarla kullan dedi hiç akıl edipte beş gün mü diye sormadımben pazartesi gittim doktora haftaya çarşamba gel dedi. yani 10 gün.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gündüz akraba ziyareti yaptım oradan havuza attım kendimi ve tempolu bir şekilde 45 dakika yüzdükten sonra yorgun ama yinede enerjik bir şekilde evime geldim
Akraba ziyaretinde hamur işlerinin çoğuna ağzımı bile sürmedim şükür
Kız bu sefer ye birşey olmaz desede benim çakma eltiamca gelini yani uymadım ona
Eve geldikten sonrada sağlıklı bir şekilde yemeğimizide yedik ve tükkanı kapattık
Hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1 kaşarlı tost ( yağsız )
1 şekersiz çay
ara;
1 elma
Öğlen;
Yeşil mercümekli peynirli marul salatası ( eşimin yengesi kanal 7deki dr kunakdan almış tarifi ve tadıda gayet güzeldi)
2 parmak büyüklüğünde patatesli börek
3 adet sarma
3 şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
6 tane ızgara köfte
Bol karışık salata
2 bardak ayran
Bİrazdanda yeşil çayımı yapar içerim inşallah
Bu arada dün eşimin halaları acaba hamilelik varmı diye aklıma düşümüşlerdi yatestimi yaptım ve negativ
Spiral var, bu kiloyla hamilelik düşünmemem lazım aslında ama yinede içim bir tuhaf oldu negativi görüncenasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalmış olmayı içten içe istiyordum demekki
Eşimde yarı şaka yarı ciddi hazır büyük kızda ılımlı olur gibi olunca aradan 3.cüyüde çıkartalım ondan sonra toptan verirsin kiloları demezmivalla niyeti bozduracaklar bana
Normalde içmem lazım da yine bu ara sallıyorum :26:
Yarında pazara çıkacağımdan içemem bu geceden yan etkileri ilk gün çok berbat oluyoor diye
Bakalım perşembede akraba günü var ama cuma kesin içmeye başlarım yineen azından haftasonuda alışır bünye yine
Kim bilir belkide ondan şişti göbişim bu ara :44:
Bu arada sanada geçmiş olsun inşallah çabuk alışırsın
Sorma valla senin yazını okuyunca hemen gittim testi yaptım ( unutmuştum çantamda yine) negativi görünce biraz üzüldüm sanki korunmuyormuşum gibi eşimde aklımı çelme pozisyonunda şeytana uyduracak beni
İçimden senden önce WAWda aynısını demiş dedim eşim öyle derkenaklın yolu birdir derler ya o hesapmı yapsam nedir
sormaa canımm yaa motive felan kalmadıı herkezz mevsim değişimdenmidir nedir bi hallerdeee...bende bugün yaptım listemii güzell...sen paylaşş...bizde katılıyoruz aradaa..bide benim sınalrda var onlarada bakınıyorum giremiyorumm ama haftalık listeler her zaman varr...Günaydın kızlar.
walla okumaya yetişemedim Allah muhabbetimizi arttırsın.
Hastalarımıza şifa, umutsuzlarımıza umut versin rebbim.
canım kiste dönüşür mü gerçekten korkuttun beni şimdi çok kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı
hadi hayırlısı bakalım,takibindeyim şekerim :)
takma canım. bişeyleri değiştiremiyorsun. o gitti senin aşuren dağılmadı mı dağıldı, ve bence bir yandan sevinmelisin. kv nin gelini olarak sadece ismen bilinniyordun. artık waw ı tanıyorlar . kv nin gelini olmakdan terfi ettin bence :)
Rabbim herşeyi görür duyar en doğrusunu bilir. ve hiçbişey de yersiz kalmaz. yapılan her iyiyliğind her kötülüğünde yeri var . Boşver tatlım. Aşuren güzel oldumu sen onu söle :) ay güya diyet sayfası hala ne soruyorum ben :==)))))))
cecom süpersiniz ne diyim. bişi dikkatimi çekti, annen sen eşin hatta büyük cimcime hepiniz çok pozitifsinizama sanırım senin etkin bunda çok büyük. Rabb,im daim etsin inşallah.
ay güzel bebek haberi gelsinde kimden gelirse gelsin :) ceco sende de gelebilir yani :)
buarada arkadaşlar bişi dicem. ben ilk sayfamıza katıldığımda listeler paylaşılıyordu yanlış mı hatırlıyorum. ben dahil ceco hariç artık düzenli lisetesini paylaşan göremiyorum. ve farkındaysanız kg veremiyoruz.acaba motivasyonumuz mu düştü
artık birbirimizi toplasak diorum. gaza getirsek diorum. PKO nun en büyük düşmanı kilo diorum unuttuk mu acaba diorum
kışın metabolizma hızımız iyiyce düşüyor ve yağlanmalar başlıyo.
hadi bakalım arkadaşlar ben çok sıkıldım bu kg lardan gitsinler istiyorum. hadi beni yalnız bırakmayın düzenli bildirim yapmaya çalışalım. yarım saat de olsa ev de de olsa spor yapalım . hadi nerde gazlar nerdeeee
benim 2 seneyii geçti canım çektireliii...ee sen çektirmedinmii...filimden sonra hamile kalmalarının sebebi tüpler yapışık oluyor bazen o sıvıyı rahime gönderince onun şiddetiyle yapışkanlık açılıyor vee ilişkiye girildiğinde tüpler açıldıgındann sper kavuşuyor yumurtayaa...sen klomene başlarsan yada benzeri ilaca rahim filmini çektir..inşallah bi sorun yokdur amaa bi sorun varsada bosuna hormon yüklemiş olursun vücudaa...çektirilmesinin sebebii pkodan hariç sorunlarımız varmı sorun olacak herşeyi ortadan kaldırıpp öyle tedaviye başlıyorlarr...Allah zihin açıklığı versin wawcım inşallah derslerine dön artık canım
gliforu yarım yarım içmeme rağmen ishal yaptımidemin bulantısı zaten artık daim oldu
ona rağmen iştahım çok az azaldı :))
rahim filmi nasıldı ? bayılttılar mı seni ayy ? nerede ne zaman çektirmiştin canım regilden kaç gün sonra ?
geçen hastanede görüştüğüm hamile bayan anlattı 3 yıl bebiş olmamış en son film çekmişler ve hemen o ay gebe kalmış
waw sen çektirmişsen bu ay ilaçta alırsan ayy hadi inşallah canım
işte hep ümit ediyoruz Rabbimiz büyük
Canım saol çok açıklayıcı yazmışsın. Ben doktorumdan çok memnunum. Şansıma ameliyathaneden acil aradılar kadını o da benimle konuştu merak ettiğin birşey varsa cebimden ara dedi gitti. Akşam olsun arıcam bakalım. 8 saat aralıklarla günde 3 adet içiyorum iki kutu verdi zaten ben hepsini bitirip giderim herhalde.yanii sen sormayı unuttunda bu dr neden söylemedii....ayy bütün dr lardan nefret eder hale geldimmmmmmmmm..sinir oluyorumm yaaaa....bende bugün dr daydımda adet oluncagel..ilaçsız olamıyorum dedim bide bikaç daha soru sordum çıktım...salak söktürücü yazmamışş bende unuttum neyseki vermiş eczanee...güya özele gidiyorum tıklım tıkışkadında haklı yogun ama napımm...
canım genelde 5 gün veriyorlarr...ama 7 günüde içebilirsinn...çok geç çağırmışş yani arada biçağırması lazımdı..eğer 5 gün içersem çarşambaya yumoş varsa çatlama kıvamına gelirr..belki hemen iğne vururlarr..
ben ilk ay 10 gün içmiştim..ilk beşgüm 9mm dekalmıştı yumoşş..2.kutuyu verdibi 5 gün daha içtim.ama büyümedi kaldı..
şimdi benim uyuz dr da ilaç iç adet ol..klomen iç bitince gell...yani kaç tane kaç gün banada bişi demedi önceki ay 3.gün akşamları 2 tane içiyordum amabu ay senin gibi içsemmi diye düşünüyorum..sabah 1 akşam 2..
sen dr unu aramaya devam ett..açmazsa içersinnn 7 gün bittikten 2 gün sonrada zaten 10 .güne denkgeliyorr..gidersinn..
kızlar dr gittimm...adet ol ilk günü gel iğnelere başlıcaz dedi..bende bi ay daha ilaç kullansak olurmu dedim...olur dedi..ozaman klomeni bitir öyle gel dedi..tabi nekadar içeceğimi sölemedi akılllı karı bende anca kafamın çindekileri sorabildimm..
kafam allah bullak hayırlı kararı almayı nasip etsin rabbimm...klomen içeyimdiyorumm bide gelişmezze 1 ay daha gidecekdiyede üzülüyorumm...hakkımızda hayırlısı olsunn...herşeyolacagına varırr...
selamün aleyküm kızlar... iyisinizdir inşallah....
ben kaç gündür keyifsizim. azöncede bir sürü ağladım sesli sesli. bugün eltimde toplanmıştık, annem geçen kalabalık ortamda birine bişe demişti, bende bugün anneme dedimki anne o gün patavatsızlık yaptın, öyle denmezdi falan ama tamamaen iyi niyetle dedim ben, annem alındı başladı ağlamaya eve çıktı bende gönlünü almaya gittim ordada biraz ağladı, ben artık kalabalıkta yanınıza gelmicem ben konuşmayı bilmiyormuyum işte kurt kocamış çakalın maskarası olmuş falan dedi. bende üzüldüm moralim bozuldu dedim seni kırmak için demedimki. sonra dedi ablanda zaten beni beğenmiyor... annem bazen der kadınlara işte bi tane doğurun kısır demesinler diye yani çok çocuk yapmayın falan, ablamda demiş benim için onun yanında deme işte kız alınır falan öyle olunca dahada çok moralim bozuldu.. hem annemi ağlattığıma üzüldüm hemde yine çocuk isteğim depreşti, şimdi yazarken bile akıyor yaşlar tutamıyorum... geldim evde düşündüm demek insanlar arkamdan neler diyor bana acıyorlar, bu çok kötü bir duygu...
kusura bakmayın düzgün yazamadım içim çok dolu çünkü...
hoş geldin.ayda 10 kg süper nasıl verdin. neler yaptın paylaşırmısın bizimle, ben 2 ahftada 1,5 kg verebiliyorum ancak :)))Kızlarrrr merhabaaaaa,bayadır gelemedim kısmet olmadı bi türlü..
Diyetimde 1. ayımı bitirdim çok şükür bugun itibari ile tam 10 kilo vermiş bulunuyorum :))))
Nasıl sevinçliyim anltamam...
Ahh bebeğim herşey senin için,bide sen gelsen ne güzel olucak :)
Ama şunu anladım,boğazını tutunca çokda güzel kilo veriyormuşşsun...
ben kaç gündür keyifsizim. azöncede bir sürü ağladım sesli sesli. bugün eltimde toplanmıştık, annem geçen kalabalık ortamda birine bişe demişti, bende bugün anneme dedimki anne o gün patavatsızlık yaptın, öyle denmezdi falan ama tamamaen iyi niyetle dedim ben, annem alındı başladı ağlamaya eve çıktı bende gönlünü almaya gittim ordada biraz ağladı, ben artık kalabalıkta yanınıza gelmicem ben konuşmayı bilmiyormuyum işte kurt kocamış çakalın maskarası olmuş falan dedi. bende üzüldüm moralim bozuldu dedim seni kırmak için demedimki. sonra dedi ablanda zaten beni beğenmiyor... annem bazen der kadınlara işte bi tane doğurun kısır demesinler diye yani çok çocuk yapmayın falan, ablamda demiş benim için onun yanında deme işte kız alınır falan öyle olunca dahada çok moralim bozuldu.. hem annemi ağlattığıma üzüldüm hemde yine çocuk isteğim depreşti, şimdi yazarken bile akıyor yaşlar tutamıyorum... geldim evde düşündüm demek insanlar arkamdan neler diyor bana acıyorlar, bu çok kötü bir duygu...
öncelikle relaks ol. Unutma RABBİM OL DEYİNCE OLUVERİR HERŞEY. stres herşeye engel. Rabbim sağlık versin gerisi nasibimizde varsa olur.
Derslerinede başlamana sevindim kafan dağılır biraz. 1 aydan bişey olmaz bence. dene.
kimse burada yazmayınca kimse diyet yapmıyor sanıyorum bende gevşiyorum.
bugün öğle menüme ek olarak 2 mandalina sonrasında 1 küçük armut yedim.
Akşam yemeği:
çorba
fırında köfte
kereviz salatası
öncesinde lahana suyu1bardak (bakalım bunada başladım ama umarım iyi gelir)
buarada kızlar kv ameliyat olmuştu belki hatırlarsınız. pataloji sonucu maalesef iyi çıkmamış atom vericeklermiş. Çok üzüldüm. dr o bölgeyi temizlediklerini sadece tekrarlamaması için atom vereceklerini sölemiş. çocukları dahil kimseye sölemiyecekmiş ama bana sölemiş. şimdi arada kaldım napıcam ben kocamın bunu bilmeye hakkı var. yarın öbür gün öğrenirse bana çok kızar annemin durumunu bana sölemedin die. ama anneside çocuklarını korkutmak ve üzmek istemiyo bende olsam onun yaptığını yapardım. of bi akıl verin napıyım?
birde dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Anam sabah hesapta girecektim nette sorun vardı sonrada zaten pazardı, çocuklardı, kızkardeşimde balık faslıydı derken hiç mümkün olmadı kardeşimin evinde de olsa çöööö demeye :26:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta bir ara pazarda belime giren ağrılar yüzünden zor yürüdüm
Artık kilodan dolayı yürüyemez hale gelmekten korkuyorumAslında doğrusunu söylemek gerekirse sabahtan beri canım sıkkındı zaten şu ağrılar ve kilolar yüzünden
Ben zayıflamak için çırpındıkça daha beter kilo alıyorum sanki
Eşime yine bir ton göz yaşı döktüm ne olucak bu halim diye oda bir güzel fırça attı ya bırak artık zayıflayacağım diye kendini yırtmayı, stres yaptıkca sanki şişiyorsun herşeyi akışına bırak elbet gidecek diye bir güzel azarladı beni
Aslında doğru söylüyor ama işte ben daha beter olurum korkusunda inanılmaz kasıyorum kendimi. Su hariç elimden geleni yapıyorum ( bir şu suyu içmeyi beceremedim gerektiği gibi bu aralar )
Neyse daha fazla canınızı sıkmayayım ama güne kötü başladığım için pek net havamdada değildim acılmayıncada uğraşmadım açıkcası sabah sabah sizlerinde canını sıkmamak adınaŞimdi çok daha iyiyim yine gün boyuda elimden geldiğince dikkatli davrandım Eşim gece evde konuşuruz falan diyordu ama oda oyun konsolunun başına geçince bende sizlere içimi dökeyim dedim Hakkınızı helal edin bu ara sık sık içim şişiyor :26:
Galiba havalarda var birşeyhepimiz bir sulu göz olmuşuz
Bende aynı senin dediğin gibi bir yandan yazıp bir yandan süzülen yaşları siliyordum demineşimde sabah teselli ederken akşam konuşuruz diyordu hiç umursamadan gitti yattı :26: hesapta başka ne yapabileceğim konusunda benle konuşacaktı en azından konuşmasakta ona ihtiyacım varken gidip yatması bile canımı sıktı onun bir sıkıntısı olsa sabaha kadar otururum ben onla genelde neyse acısını çıkartırım nasılsa