- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah yine karga kahvaltısını etmeden bu seferde büyük kızı sağlık ocağına götürdüm ve şükür onda sadece kuru öksürük varmış
Aslında hazır eczaneye gitmişken gebelik testide alacaktım ama unutummmmmmm
Neyse artık spor salonuna yüzmeye gittiğimde alırım olmadı
Sanmıyorum birşey olsun ama işte dün halaları karnın şiş kız öyle anlamayanlarda var diyince içime kurdu düşürdüler ya dün ille bakacağım
Bu arada olasılık çok çok düşükte olsa demin büyük kızım sen testi salona giderken almayı unutmada gelince yaparsın dedi sonrada tembihliyor sen yinede kendini fazla yırtmada varsa birşey olmasın diye
Dedim hani asla istemiyordun evi terk ederdin yahu olan olduysa aldıracak değilsin ya günah mecbur kabul edeceğim dedi
Sanmıyorum ama olurda bir tane daha kardeş geliyorsa söz ondan sonra kör düğüm attıracağım dedim nasıl gülüyor heee hesapta kardeşimden sonra iptal ettirecektin orayı diyor
Spiral olduğu için öyle bir durum olmadığını düşünüyorum ama en azından ablamızın biraz daha ılımlı konuşmuş olması bile hoşuma gitti
Bakalım artık akşam göreceğim anyayı konyayı
ayyyyyyyyy öldümm gülmektennnnnnn allahda sizi güldürsünnnn...demiş yaa olduysa oldu aldıracak değiliz yaaaaa sanki evin beyi konuşuyorrr bak cecomm benden demesiiii sen bebek varsada yoksada dr git sonrasında ve spirali çıkarttır kuzudan habersizzz...baya ılımlı konuşmuş yaşda ilerlemeden kiloda hazır vermemişken yap bidene daha hazır annelerde geldi ohhhh benim aile yakınımda olsa ne ikizden korkarım ne 3üzdenn...ama yaın değiller işte...
sen hazır kuzu bukadar ılındı yap bidenee...bide kiloo vericen vericen hamile kalınca yine alıcan..doğur bidene sonra verirsin kiloları dahada geri almazsınn...