- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
aminnnn canımm...süpersin hadi bakalım 1 kilo gitmiş bileee...Kizlar gunaydin.oncelikle cumamiz mubarek olsun.tel den giriyorum.aksam insallah gecmisi okurum. kg bildirimi yapip kacacagim.
Gecen hafta perşembe 75.5 demistim. Bu sabah 74.4
CUMALAR HURMETINE GONLUMUZDEKI DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE
Allah a emanet olun
selamün aleyküm kızlar... hepinize hayırlı cumalar diliyorum.. Rabbim bugün yaptığımız tüm dualarımızı hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah... sabah yine hepinize dua ettim namazdan sonra...
gün bildirim günüdür,64.5 bende yine artıda yok ekside. ama biliyorum ben bu şekilde devam edersem birden şişicem, hem bu ay olmadı şimdi dr yolu göründü bana dra gidince kilo vermiş olmam lazım yoksa kızacak bana Rabbvim hayırlısını versin hep Allahım bana doğru yolu göster diye dua ediyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum, boşlukta gibiyim kızlar... aynen bu durumdayım bende gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum, bugün oturup çeşitli hesaplamalar yapmam lazım. daha adet olmadım ilaç içmeye başlamam lazım. 3. gününü ayarlamam lazım falan filan. bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah....
geçmiş olsun ceco, daha geçende hasta değilmiydi senin cimcime, ne çok hasta oluyor. Allah şifa versin inşallah....
o dediğin amcayada dua ettim okuduğum gibi, onada Allah şifa veriri inşallah. hastane işleri zor biz annemle 2 ay hastanelerde kaldık ordan biliyorum yani.. Allah yakınlarınada sabır versin...
aminn canım..sanada hayırlı cumalar...ayy o hesaplar kitaplar bendede varr..böle hesapda olurmu diyordumm bak yapanda varmışş..erteleme iç hemenn...bende bugün dr gidicem yine..ordanda karşıya geçicem akşam annemlerdeyimm...kına var bide arkadaşımınn gönül düğün salonunda bimin altındaa..kızz gelseneee göbek atar stres atarız..bayanlar arasında olacakk :) :)
Canım hastaneye gidince bin sıkıntı ağlayarak gidip ağlayarak geliyorum
ay hamilelere bakıyorum Allah esirgesin kötü hastalıklarda araştırılanlar var
kendi halime de güvenemiyorum kaçıyorum sanırım iyice sonu yok biliyorum 3 ay doldu canım hatta 14 gün geçti lakin bizim bu pkos yüzünden evlenmeden önceleri dönem dönem pek dengeli değildi benim moralimi bozup ümitlendirmeyen bu
ama annem bile benim canlı olduğumu 4, ayda öğrenmiş amma uyumuşum ruh 4. ayda üfleniyormuş ya ayyy kötü oldum yine
darısı bizlerin başına hayırlısıylaa tez zamanda sağlıcakla
ilacı dr tavsiyesi ile aldığına sevindim waw ben okudukça ürküyorum bu hormon haplarından
bu bal çörekotu tarçını yapcam yine bu arada ben de eşimle konuştum aşılama yaptıralım 2014 geliyor şimdilerde tahlil yaptırmasını istedim özel laboratuvarlar daha mı güvenlidir ?:18: ben de senin gibi düşünüyorum zamanım daralıyor anne olmak istiyorummm
Rabbimiz bizlere tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin
aminnn..inşallahh...canım doru diyorsunda ertelemekte bişi değiştirmiyorr..bak 5 yılkaçtımm ama bi işe yaramadıı..şimdi mecbur yolun sonu ve ben dr lardayım..ağlasakda sızlasakda gidicezz..şükür ki çaresi var hastalıgımızın..bikaç sebepsiz kısısrlıkla uğraşan arkadaşla tanıştımdao dahada zor..herşey yolunda ama bebek yokk..hamdolsun şu günümüzee..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine geç oldu ama sonunda geldim
Bugün biraz keyif yaptım sonrada baktım benim keyif sayesinde ev anında kakalaklar saldırısı sebebiyle iyice sağılıyor ( abla kardeş maşallah kakalaklar gibi her yerde ) hemen yine evi bir düzene sokup kendimi havuza attım
Arada yüzme bahanesiyle dışarı çıkmak bile bana inanılmaz iyi geliyor
Resmen kendimle baş başa vakit geçirme şansım oluyor en azından
Akşam yemeğinden sonra annemler çaya gelince tabi benim buraya gelmem geçikti
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sicak su
Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tk krem peynir
1 yeşil çay
ara;
3 adet salatalık
Öğlen;
1.5 kase mercimek çorbası ( ekmeksiz )
1 kase karışık salata
2 - 3 kaşık yoğurt
ara;
1 çay bardağı leblebi ( sütüm kalmamıştı yoksa sütte içmem gerekiyordu )
Akşam;
1/2 kase çorba
4 Yk sebzeli makarna
1 büyük kase salata
1 ufak kase yoğurt
ara;
2 bardak şekersiz çay
gece;
Şu andada yeşil çayımı hüpletiyorum
Maalesef bugün pek su içmedim :26: nedense midem almıyor yine bu ara ama zorlamaya çalışacağım kendimi
Sporumda bugün 45 dakika yüzme + 10 dakika sauna
hakikaten bugün tam keyf günümdü benimde
Akşam çaya geldiler hem eşime bir kağıtla ilgili birşey danışmak için bir ara çay bardağını götürmek için kalktı baktım etrafına bakınıyor bak bak detektiv gajet toz bulabilecekmisin diye dedimde nasıl gülüyor yok öylesine baktım diye
Babamda anan 10 günde bir gelecekmiş sana böyle dedi bende hayatta işim olmaz çekemem her zaman öyle temizliği valla bekarken evden kaçmadım ama evlendikten sonra beni evden kaçırırsınız diye nasıl gülüyor anana söyliyeceğim seni diye sonra annem odaya gelince onada dedim oda kahkahayla gülüyor birde aaa temizlik iyidir diyor Dedim benim yapmadığım her temizlik iyidir
Çok çok geçmiş olsun canım
İNşallah tez zamanda Rabbim hepinize şifa verir ....Aminnnnnnnnnn
oo süpersinn...ama anne son anna dahil olmuş güne yinee...kızz böle diyorum yanlış anlamaa..ben onada kıyamıyorum onun yerinde olsam bende aynı olurddumm..napcak evde zaten bunca sene hasretinizdee...listen yine harika olmuşş..hattta öğlen pek bişi yememişsin bide meyve yememişsin hiçç..
aşureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy ben bu sene çok çekti canımm..salı sonmuş galiba pazartesi yapayımm..bende yerim dayanamam şişerimm artık..glukofenimide içeyimde bariii..selamun aleyküm kızlarr..
nasılsınız görüşmeyelii???
ben bugün şifayı kaptım hamdolsun..:2:etrafımda herkes hasta..eşim..kızlarım..öğrencilerim..
birde büyük kızımın gözleri iltihaplandı şişti..meğer bulaşıcıymış banada geçti gözüm kızardı
ders çalışmam lazım zaman hızla azalıyor...
2 gün önce aşure yaptım yiyorummm şişiyorumm
canım çok geçmiş olsun ailecek hepinizee..bikere girdimi eve dolaşıyor herkezii..sen iyi bak kendine sen iyi olki diğerlerinide toplayasınn...