Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gayret canım Haftasonunu iyi değerlendirin
Ben de tartı aldım mediamarkt tan, kadranlı baya ucuza denk geldi
çok gelemiyorum kızlar kusura bakmayın
kilom 91,7
onadaa azz kaldıı cecomm.....diğer sayfaya yazdımm pek kimse tınlamadıı....cecomm 3 sene olacak neredeysee seni tanıyalıı kızz hiç merak etmedinmii benii ..ben bi tanıdık olur diye eklemiyrdum resim albüme bakk tanışalımm seninle yolda bigün karşılaşırsakk yan yana geçip gitmeyizz bunca paylaşımdan sonraa :) (tebi eşimden gizli yaptım bu işii ) :)
kızlarrr merhaba ben hem pkolu hem de kiloluyummm
26yasında 97kg. yum.
pkoya rağmen hamile kalabilmiştim ama kızımı erken doğumda kaybettim(
WAW hayırlı olsun arkadaşım topicin..
Evet kızlar dr fan geldim .1 tane ,24mm boyutunda yumurtam var mis dr catlatma ignesi ve gün aşırı ilişki önerdi. Kendi drum izinde olduğu için beni bu dra yonlenfrdi sindi drumu aradım görüştük 24mm cikan yumurta kiste dönüşmüştür muhtemelen dedi yine de bilemem dedi iğneyi vurdur 36 saat snra ilişki dedi biraz kafam karısti
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]97,5kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/table]
merhaba arkadaslar.
oncelikle kendimi tanitmakla baslayayim. ben 32 yasinda suan 93 kilo olan bir bayanim ve pko hastaligim var. 2012 ekim ayinda ve 2013 nisan ayinda tup bebek denemelerim oldu, embriyolarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi bebeklerimiz. doktor bende cok sasirdim nasil tutmaz dedi durdu.. sonuc olarak kilonu ver gel dedi dr. bende 15 gundur diyet yapmaya calisiyorum. 96 kilo ile basladim diyet seruvenime, suan 93 kilodayim. umarim yakin zamanda kilolarimi insallah sizlerinde yardimiyla destegiyle veririm.
Benide araniza alirmisiniz..
Arkadaşım burda tanıştığım insanlara bakıyorum... Evet takipteyim ama ben sevdiğim insanları, gönlü güzel insanları takip ederim. Ben başka yerlerede bakıyorum ama sizleri tanıyınca sizlerle ilgili şeyleri okumak hoşuma gidiyor. Hiç muhabbetimin olmadığı kişileri takipte etmiyorum açıkçası. Birde sizlere bişey yazınca ilgileniyorsunuz. İnsan ilgilendiği, ilgilenildiği kişilerle muhabbeti seviyor... Ve sen gönlü güzel arkadaşım Rabbim bütün güzel dualarını kabul etsin. En çok istediğin şeyi hakkına hayırlı etsin...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün kızkardeşim akşama kadar bendeydi
Çocuklar ne kudurdu ne kudurdu hatta bir ara bende onlara uydum ve hepsini sirayla ellerinden tutup salonun ortasında çevirip bir nevi lünaparklardaki Prenses etkisi yarattım anam birer kere yaptım sonra tutturdular ne olur Teyze bir kere daha döndür bizi diye en son okadar çok döndürdüm ki onlar benim bile başım döndü
Akşam eşim gelince hepbirlikte dışarı çıktık
Daha evvel Bimde gördüğüm zayıflama ayakkabıları vardı ya onları aramaya çıktım :122: :122: :122: Her markette vardı ayakkabılardan ama numarasını bulamadım Tam 4 market gezdim ama hep numara yok sadece bir tanede krem olanlarda 39 vardı onlarda içime sinmedi ve hadi son bir şans deniyeyim diyerek 5.ci markette gittim Şükürler olsun ki o Bimde 39 numaranın beyazı vardı
Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz rahat spor ayakkabıları zayıflatmasa bile uzun yürüyüşler ve spor yaparken idealler bence
Zaten spor ayakkabısına ihtiyacım vardı bari onları alayım dedim Hem tabanı kalın ya 2 cm de olsa daha uzun oldm
Eve gelince çocuk gibi ayakkabılarımı giyip evin içinde hoplaya zıpalaya dolaştım eşim anaaaa hatuna uzun zamandır birşey almayınca kafayı yedi diye dalga geçti
canımm ayakabılarını güle güle kullannn...güzell bigün geçirmişsinizz ailecekk tekrarınıı yaşamanı dilerimm...evett resimmm konusunda haklılarr seni bekliyordum kızz sen geldin kaldırdım hemenn :) :) benim kocişş duysaa anamm acıkda olsa tanıdın onu benii keserdii keserr..ulenn ben seni cama çıkarmıyorum sen sanal alemde nettinn diyeeee :) :) :)neyse tanışmak istedim ne bilemm..diyettnasıll gitti cecomm benimmm bugünn...
cecomm listeyide değiştiriyorum hemenn sanada braovo addet öncesii süperr bi sonuç bencee....
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün kızkardeşim akşama kadar bendeydi
Çocuklar ne kudurdu ne kudurdu hatta bir ara bende onlara uydum ve hepsini sirayla ellerinden tutup salonun ortasında çevirip bir nevi lünaparklardaki Prenses etkisi yarattım anam birer kere yaptım sonra tutturdular ne olur Teyze bir kere daha döndür bizi diye en son okadar çok döndürdüm ki onlar benim bile başım döndü
Akşam eşim gelince hepbirlikte dışarı çıktık
Daha evvel Bimde gördüğüm zayıflama ayakkabıları vardı ya onları aramaya çıktım :122: :122: :122: Her markette vardı ayakkabılardan ama numarasını bulamadım Tam 4 market gezdim ama hep numara yok sadece bir tanede krem olanlarda 39 vardı onlarda içime sinmedi ve hadi son bir şans deniyeyim diyerek 5.ci markette gittim Şükürler olsun ki o Bimde 39 numaranın beyazı vardı
Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz rahat spor ayakkabıları zayıflatmasa bile uzun yürüyüşler ve spor yaparken idealler bence
Zaten spor ayakkabısına ihtiyacım vardı bari onları alayım dedim Hem tabanı kalın ya 2 cm de olsa daha uzun oldm
Eve gelince çocuk gibi ayakkabılarımı giyip evin içinde hoplaya zıpalaya dolaştım eşim anaaaa hatuna uzun zamandır birşey almayınca kafayı yedi diye dalga geçti
Canım inan çok merak ediyordum ama eşinle senin aranda sorun olmasın diye hiç sormadım
Yine sen bilirsin ama yarın öbür gün eşin albümünü es kaza görürse kıyamet kopmasın :44: Huzurunu kaçırmamak için istersen onları daha sonra kaldır
Farkındaysen bende kaldırdım benimkileri Eşim kendi izin vermişken geçenlerde nereden estiyse onları silmeni istiyorum dedi sonuçta farklı kaydet diyerek başkasıda resmini alıp başka bir yerde de yayınlayabilir demişti ( haklı sonuçta kimseyi tanımıyor ve yüz yüze tanışmadığı kimseye kolay kolay güvenmez eşim :26: bana benzemez o konuda ben işimi garantiye alayımda varsın yanılayım diyor )
Bizim arkadaşlardan tabiki kimseden öyle birşey beklemeyiz ama işte erkekler bu şekilde düşünüyor o bakımdan dedim
Anammmmm iddadaşım gelmiş :122: :122: :122:
Hadi bakalım Meryemciğim inşallah buradada daim olursun ve çok güzel kilolar gittikten sonra hepinizden Teyze olacağımın müjdesini istiyorum
Canım Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnn
Bence rahat olmaya çalış ve doktorun dediğini yap yapış enişteye İnşallah en kısa zamanda kistin ufaldığını müjdelersin yada mucizenin yola çıktığını
Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşallah her hafta eksilerde bildirimler yaparız
Kızlar harikasınız aynen devam
Aramıza hoşgeldin canım inşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip sağlığımıza kavuşacağız
Bu arada benimde adım banu 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim istanbul avrupa yakasındayım
15 günde çok güzel kilo vermişsin sporda yaptınmı yanı sıra birde nasıl bir beslenme uyguladın amma soru sordum
Rabbim inşallah hepimize gönlümüzden geçenleri önümüze hayırlı olarak sunar Aminnnnnnnn
Bu arada hepimiz tabiki birbirimze destek olacağız sende olsan bizlere ilgi gösterirdin nasısla
ya kalmışmıdır yarın bende bakayım..önceki evimin karşısı bim di...ya oradan neler almadımki..elektronik vs.hepsinden çok memnunum..taşınalı 20 gün oluyor..yakında yok ancak arabayla gidebilirim..koşu bandım var..spor ayakkabılar çok rahatsız edici..onları giyeceğim diye yürümek bile istemiyorum..yarın bakacağım inş.
ceco ayakkabıların fiyatı ne??
ya yatasım yok oturasımda yok kalkasımda yok..yokta yok..
ne yapsam bilmiyorum
alınn bakalımm..bende spor ayakkabı çokk yazık yanee daha alamamm kiiiiii...cecoşş teyzee çok memnun şiddetle öneriyorr baksana evdee hoplayıpp zıplayıpp duruyormuşş :) :)cecoşş teyzeee cecoş teyzeee
bende yarın gidip alacağım ayakkabılarından banane banane
canım iyi vermişsin amaa biraz zararlı değilmi o...bide brakınca alabilirsin gerii vücudunu zorluyorsun..bence en güzeli az az devamlı düşük kalorili şeyler yemekk yani bende işe yarıyorr diyet bitsede sistem değişmediği için çabuk kilo almıyorumm...ben böle şok diyetler çok yaptım hep +++lar bıraktı bana..yinede başarılarr..arkadaşlar bende forumdada olan lahana çorbası diyetini yapıyorum.4.günü bitirdim 2 kilo verdim.sonunu merak ediyorum bırakır bırakmaz yani karatay diyetine dönünce hemen alırmıyım merak ediyorum.zor bir diyet ama arkadaşım çok istedi söz verdim ona birlikte tamamen uygulayarak yapıyoruz
Hadi gayret canım Haftasonunu iyi değerlendirin
Ben de tartı aldım mediamarkt tan, kadranlı baya ucuza denk geldi
cecoşş teyzeee cecoş teyzeee
bende yarın gidip alacağım ayakkabılarından banane banane
arkadaşlar bende forumdada olan lahana çorbası diyetini yapıyorum.4.günü bitirdim 2 kilo verdim.sonunu merak ediyorum bırakır bırakmaz yani karatay diyetine dönünce hemen alırmıyım merak ediyorum.zor bir diyet ama arkadaşım çok istedi söz verdim ona birlikte tamamen uygulayarak yapıyoruz
[/QUOTE]Valla canım sen bilirsin ama ben o lahana çorbasını ilk moda olduğunda denemiştim ve sonuç hastanelik
Hemide ilk günden ama benimkinde başka sebzelerde vardı resmen kusmaktan hastanelik oldum meğer karaciğerimi yormuş ve doktor direk serum bağladı :26:
Hatta hastaneye gider gitmez sendemi lahana çorbası madurlarındansın dedi ben inkar ettim tabi yiğitliğe çamur sürdürmemek için ama eşim anında gambazladı beni hayin köfte
Bİr daha o oldu eşim bana o tip detoksları yasakladı
Umarım sana dokunmaz
iştee sinir oluyorumm böylee oluncaa neden direk tüp bebekten başlattıkii...bende böle dr dan çektim..banada 4 ay klomen içirdi takip etmedi ne nedir bilemedim hiç..şimdide dr arayışındayımm...hakkında hayırlısı olsun canım üzülmee...bide glukofen içiyormusunn..bak oda çokk önemlii...muhakkak onuda içmeye başlaa içmiyorsan ..
merhaba cnm. ben gluchopage iciyorum 850 mg.. gunde 2 tane.. bize aslinda asilamayla baslayalim ama sansiniz asilamada az dedi dr. o yuzden biz direkt tup bebekten basladik sansimiz artsin diye.. ve kendimizdende o kadar emindikki ilk denemede oldu tuttu diye baktik hep. tutmayinca hayal kirikligi buyuk oldu.. esim 37 yasinda suan ve bende 32,, o yuzden zaman kaybi olmasin yasimiz geciyor hemde sansimiz artsin diye tup denedik direkt.. ben negatif sonucumu alinca hemen baska bir doktora gittim. emsey hospitalde nesrin hanim diye bir bayan.(pendik-kurtkoyde). beni konusmasiyla cok rahatlatti. sanirim bende insallah zayifladigimda ona giodecegim.. ama kasim-araligi bulacak sanirim gidecegim vakit.. istersen sende gidip gorusebilirsin.. bahceciyide cok methediyorlar..