Hoşgeldin arkdaşımm maşallah kilo vermeye başlamışsın bile...
devamı da gelecek ve bebişlerin de olacak inşallah canım benim hep aynı sorunlarla uğraşıyoruz ....
elbet bizim içinde bir zamanı vardır anne olmanın yani inşallahhhhh
kilolardan kurtulalım bebişler doğduktan sonraa daha güzel anneler olalımm :)
canımm bizde senii seviyoruzzz...bende aynen paylaşın ca yemiyorumm çünkü buraya yazınca çekiniyorum sizdenn..eşime bile diyorum yemiyim kızlar beni mahfederr....
akşam yemeği güzell..ama ekmek sakın yeme çünkü pilav var hemde 5 kaşık..senin yerinde olsam pilavı 3 kaşığa indirir yoğurt eklerdim daha uzun süre tok tutar...
basküll iyiki almışsınn bence bizim gibilerin evinde başköşede olmalı çook önemliii....hadi bakalımm cumaya kadarr büyük çaba harcayalımm..inş sonuç güzel olurr..dr a başlamadan 80 yada 79 olmakk istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaa...
insallah sipsirine insallah.. allahim o gunleri gormemizi nasip etsin insallah.. en onemlisi saglikli birer anne olabilmek.. vucudumuzun saglam olmasi.. saglam kafa saglam vucutta bulunurmus.. vucudumuz saglam olursa kafamizda rahat olur ve insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz. hergun defalarca her isteyen bebeklerine kavussun diye dualar ediyorum..
senin hikayen nedir.. sen asilamami tup bebekmi yaptirmistin.. forumun tamamini okumaya vakit bulamadim kusura bakmayin...
Merhabalar hanimlar
ben geldimmmmm ve tartildim 300 gr verebilmisim.....ama olsun yikilmadim ayaktayim diyetimle basbasayim....kilolarin kalorilerin can düsmaniyim ;-)))))))
merhaba banucum.. allah bagislasin insallah kizlarini :)) erken yasta iki cocuk annesi olmussun masallah canim... evet benim kosu bandim var evde diyetisyenin tavsiyesi ile hergun yarim saat hizli tempoda yuruyorum.. carsamba gunu tartilmistim 93 kiloydum, persembe esimle evlilik yildonumumuzdu yemege ciktik :))) kasar pane yedim :))) guzeldiiii ama hemen aldim kiloyu.. dun sabah bir ciktim tartiya 93.9 olmusum hemen... cok sukur dun diyetime devam ettim. bu sabah ise 93.1 e inmisim allahima bin sukur..
birakinca hemen aliyorum.. birakmamak lazim.. benim diyet listem ::::
sabah : domates-salatalik-yesillik-haftada 3 kez yumurta-1 k.k.peynir-2 ceviz-2 dilim kepek yada tam bugday yada cavdar ekmegi
ara= 1 ogun meyve
oglen=1 dilim kepek yada tam bugday yada cavdar ekmegi, etsiz 3 kasik sebze yemegi, bol salata
ara=1 ogun meyve
aksam= 3 kofte kadar et yada tavuk yada balik, bol salata, 1 dilim kepek yada tam bugday yada cavdar ekmegi, 1 kepce corba.
en son 22.00 de = 1 kase yogurt yada 1 bardak ayran..
gunde max. 1 adet limonlu yada sade soda.
max. 8 bardak cay yada kahve.
3 litre su :)))))
allah yardimcimiz olsun da verelim insallah kilocuklarimizi...
Günaydın kızlarNasılsınız bakalım Sonunda linklerimi indirmeyi bitirdim şimdi hangisinden başlasam acaba diye kendimi tartıyorum Bİr iki tane çeşit olsun diye oryantal eklemiştim ama hiç sevmedim... Hip Hop ABS veya Turbo Jam diye bir program var, dört aylık. İkisinden birine başlayacağım da karar veremedim yine Bir de Rockin Body var, Hip Hop ABS programından biraz daha ağır gibi sanki. Bakalım düşünüyorum daha
evet canım ya baskül hep aklımdaydı istiyordum geçen ceco yazmıştı sa olsunnn
bimde tam bizlik şeyler var demişti..
hehe zayıflama ayakkabısıda aldım
yaş 26 senin çok güzel maşallah bebiş için inşallahhh Allah gönlüne göre versinn dualarım hep sizlerlee...
klomen alınca o da sanırım kilo yapıyor iğnede kilo yapmış...
o bakımdan yürüyüşü ve diyeti hiç bırakmamak gerekiyormuş...
Merhabalar hanimlar
ben geldimmmmm ve tartildim 300 gr verebilmisim.....ama olsun yikilmadim ayaktayim diyetimle basbasayim....kilolarin kalorilerin can düsmaniyim ;-)))))))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Amin canım inşallah vereceğiz bu kiloları
Ne güzel her gün yarım saat kesin yapıyorsun sporunuBen haftada 4 gün gidiyorum ( 3 gün fitness + 1 gün yüzme ) aslında 2 günde 1 gitmiş oluyorum ama diğer günlerde de bir iki kez spor yapabilmiştim regl olunca kaldı tabi
İnşallah Pazar reglm son günü ondan sonra tekrar başlayıp her gün full sporumu yapacağım Allahın izniyle
Dediğin gibi şu pKodan dolayımıdır yoksa insülin direncindenmi nedir bir gün bile kaçırınca anınca artı görüyoruz az da olsa ama eğer kilolardan kurtulmayı başardıktan sonra dengeli gidersek inşallah hiç fazlalık görmeyeceğiz artık
diyetisyen eger 45 dakika spor yaparsan gun asiri yap o zaman dedi. yani yarim saat yurursen hergun yuru, eger 45 dk yuruyeceksen bir gun yuru birgun yurume dedi.. insallah verecegiz azimliyim bende :)))
canım ben 8 kilo verip 10 kilo alan ve bir türlü normal regli olamayanlardanım
klomen denedik ama çok yumurta oldu her yerim doldu2 yumurta iyiydi onlardan birinde bile bebek olmadı üstelik kist olup regli olmadım günlerce göğüs karın bel ağrısı ya ondanda geçtim ilk hamile sanıp ümitleniyor ya insan baya da bekledim doktorda bekledi ama sonuç malesef farlusa ile regli oldum bu ay kilo vercem soğan suyu felanda başladım 23 üne kontrol edilcem yumurta kendi haline ne oldu ? ya diğer folüküller gitmeli off
klomen bende kötü sonuç verdi sanırım aşılama aşamasındayım ama onun içinde aşırı kilo sorunum var hemde çok ..
dualarım hepimize...
Hepinize Tünaydın
Anam gece resmen eşimle sabaha karşı yattıkUzun zaman sonra ilk kez film izledik Sabah 4dü yattığımızda tabi bu durumda sabah 10u geçiyordu uyandık
Bugün Spor salonuna gidecektim ama reglden dolayı karnım felaket ağrıyor o yüzden olmazsa evde yaparım biraz birşeyhavada çok güzel eşimi kandırayımda biraz dışarı cıkalım en azından yürüyüşte yapmış olurum
Yarın sülale boyu gitmeyi düşündüğümüz piknik olucakmış
Sabah 9da yola çıkılacak tabi bu durumda benim 7de uyanmam lazımki ancak çocuklarla hazırlanıp amcamızın evinin olduğu yere gidelimBirlikte kahvaltımızıda doğa içinde yapacağız
Artık kahvaltıdan sonrada eşimle şöyle ufak bir yürüyüş yaparız hazır çocukların başında duracak bir sürü insan varken
Topda alırız yanımıza :122: :122: :122:
Çocuklarda enerjilerini atsın ki akşam posaları çıkmış bir vaziyette uyusunlar
Amin canım inşallah vereceğiz bu kiloları
Ne güzel her gün yarım saat kesin yapıyorsun sporunuBen haftada 4 gün gidiyorum ( 3 gün fitness + 1 gün yüzme ) aslında 2 günde 1 gitmiş oluyorum ama diğer günlerde de bir iki kez spor yapabilmiştim regl olunca kaldı tabi
İnşallah Pazar reglm son günü ondan sonra tekrar başlayıp her gün full sporumu yapacağım Allahın izniyle
Dediğin gibi şu pKodan dolayımıdır yoksa insülin direncindenmi nedir bir gün bile kaçırınca anınca artı görüyoruz az da olsa ama eğer kilolardan kurtulmayı başardıktan sonra dengeli gidersek inşallah hiç fazlalık görmeyeceğiz artık
Harikasın canım İnşallah çok çok güzel kilolar gidecek ve inanılmaz sıkılaşacaksın
Gazan mübarek olsun canım
İnşallah bende pazartesi yine başlıyorum sporahatta yarın doğada sporumu yapar o zaman başlarım
Anam bir faydam dokunduysa ne mutlu bana
Sende güle güle kullan ayakkabılarını ve tartınıİnşallah o ayakkabılarla bol bol yürüyerek yağları yakar sonrada tartıda bol bol eksileri görürsün Aminnnnnnnnnnnnnn
Süpersin canım bak tartı gününden sonra millet genelde artı görür sen üstüne eksi süpersin gerçekten aynen devam yılmak yok
doktor pko olduğunu bilerek yazdığına göreallah sifa versin cnm.. belkide kilodan kaynaklaniyordur asiri yumurta olmasi ve de bunyeden bunyeyede degismektedir ilacin etkisi.. peki baska bir ilac yokmu bu tur durumlarda denenecek acaba ???
ceco çok faydan oldu canımmmm tamda ihtiyacım olan zamanlardı
teşekkür ederim sende güle güle kullan cecom inşallah yağları yakarız
yarınki piknikte iyi eğlenceler...
iyi eğlenceler canım..piknik güzel ama çok yorucu oluyor..kaçamak yapmadan geçirirsen tebrikler valla ben olsam dayanamam..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Haftasonu sakinliği çökmüş topiğeama çok normal sonuçta havalar çok güzel ve biz bu güzel günleri bol bol yürümek için değerlendirmeliyiz
Yarın ma aile pikniğe gidiyoruz malumKVde geliyor
Eşimin halası ve yengesi bir sürü hazırlık yapmışlar bana iş çıkmasın diyebir tek çayın yanına kek yap sen dediler hani erkekler isterse diye ama ben yemiyeceğim tabikisi
Gece gelince çok yorgun olmazsam kesin uğrar size nasıl geçtiğini anlatırım
Bakalım KV ne yapacakta beni çıldırtacak yine
Hepinizi kocaman öpüyorum
ERken yatacağım malum yarın sabah 7de ayakta olmam lazım8 buçukta evden çıkacağız ve çok kalabalık olduğumuz için iki araba gidiceğiz ufak bir minibüs ayarlayabilimiş amcası ( onu eşim kullanıcak ) bende bizim arabayla gideceğim uzun zamandır uzun yol yapmamıştım ve çok severim o yolu
Çok sağ ol canım
Bugün dışarı çıkarken giydim ayakkabılarımıgerçektende yürümesi çok daha zevkli ve baya yürüdük tabi bacaklarım eve gelince ağrıdı biraz hatta eşim ne güzel işte demekki işe yarıyor sonuçta aynı mesafeyi her zaman yürüdüğümüzde bu kadar yorulmuyordum İnşallah faydasını görürüz
Tabi pikniğe giymemyazık yıpranmasınlar nasılsa yalın ayak cimlerde dolanırım eskilerimi giyerim
Bakalım inşallah güzel geçer KVde gelecekmiş ki ben mecbur kalmadığım sürece kendisiyle konuşmuyorumbenden nefret ediyor aslında sanki ben ona bayılıyorum
Neyse artık en geç pazartesi piknik maceramı anlatırım nasılsa
canım ben 8 kilo verip 10 kilo alan ve bir türlü normal regli olamayanlardanım
klomen denedik ama çok yumurta oldu her yerim doldu2 yumurta iyiydi onlardan birinde bile bebek olmadı üstelik kist olup regli olmadım günlerce göğüs karın bel ağrısı ya ondanda geçtim ilk hamile sanıp ümitleniyor ya insan baya da bekledim doktorda bekledi ama sonuç malesef farlusa ile regli oldum bu ay kilo vercem soğan suyu felanda başladım 23 üne kontrol edilcem yumurta kendi haline ne oldu ? ya diğer folüküller gitmeli off
klomen bende kötü sonuç verdi sanırım aşılama aşamasındayım ama onun içinde aşırı kilo sorunum var hemde çok ..
dualarım hepimize...
Merhabalar hanimlar
Günaydın kızlarNasılsınız bakalım Sonunda linklerimi indirmeyi bitirdim şimdi hangisinden başlasam acaba diye kendimi tartıyorum Bİr iki tane çeşit olsun diye oryantal eklemiştim ama hiç sevmedim... Hip Hop ABS veya Turbo Jam diye bir program var, dört aylık. İkisinden birine başlayacağım da karar veremedim yine Bir de Rockin Body var, Hip Hop ABS programından biraz daha ağır gibi sanki. Bakalım düşünüyorum daha
Hepinize Tünaydın
Anam gece resmen eşimle sabaha karşı yattıkUzun zaman sonra ilk kez film izledik Sabah 4dü yattığımızda tabi bu durumda sabah 10u geçiyordu uyandık
Bugün Spor salonuna gidecektim ama reglden dolayı karnım felaket ağrıyor o yüzden olmazsa evde yaparım biraz birşeyhavada çok güzel eşimi kandırayımda biraz dışarı cıkalım en azından yürüyüşte yapmış olurum
hanimlar eger bir liste olusturduysaniz beni de eklermisiniz.. 93.1 kiloyum.. her cuma tarti gunu sanirim. tartilir sonucu bildiririm
Sagolun kizlar insaallah bu bizim basari hikayemiz olacak ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?